BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Leuk gezelschap (6)

Herman en Peter en bejaard gay koppelNadat ik bij het bejaarde stel Herman en Peter de hoofdact was geweest op een orgie met nog tien andere bejaarde mannen, kon ik (Carel) echt niet meer om mijn bi-schierige gevoelens heen. Het was niet eerlijk om dit geheim te blijven houden voor mijn vriendin Beatrice. Een paar dagen na de bewuste avond heb ik haar daarom verteld over mijn ‘avonturen’ van de laatste jaren. Van het eerste ongewilde incident tijdens een rondje hardlopen in het Kralingsebos tot de ontmoeting met Herman en later zijn vriend Peter. Ik had verwacht dat dit het einde van onze relatie zou betekenen, dat ze dit niet kon accepteren. Tot mijn verbazing reageerde ze echter heel begripvol. Ze had al langer het gevoel dat ik met mezelf in de knoop lag en zag de verklaring in het feit dat seksuele gevoelens had voor vrouwen en mannen. Dat deed niets af aan onze liefde voor elkaar. Zolang ik er eerlijk en open over was hoefde mijn gevoelens onze relatie niet in de weg te zitten. Ze wilde daarom kennismaken met Herman en Peter.

Opgelucht door de positieve reactie regelde ik snel een afspraak met Herman en Peter. Op een regenachtige zaterdagavond vlak voor de kerst stonden we samen voor de deur van hun mooie villa in het groen. Hoewel opgelucht was ik nu toch best zenuwachtig over hoe de ontmoeting zou verlopen. Ik hoopte dat het een kort bezoekje zou worden dat Beatrice tevreden zou stemmen, maar eigenlijk had ik geen idee waar ik aan begon. Ik had er in ieder geval alles voor over om mijn relatie te redden. Ondanks mijn bi-schierige gevoelens hield ik van Beatrice en wilde haar niet kwijt.

Herman liet ons binnen en gaf mij als begroeting een zoen op de mond. Beatrice kreeg de bekende drie zoenen op de wang. Nadat we onze jassen hadden opgehangen ging Herman ons voor naar de woonkamer. Daar begroette we Peter. Die ons vroeg wat we wilde drinken en liep vervolgens richting de keuken om onze bestelling klaar te maken. Wij drieën namen plaats in de zithoek. Herman naast mij op een tweezitter en Beatrice op een fauteuil daar tegenover aan de andere zijde van de glazen salontafel. Als snel bracht Peter de koffie en thee, waarna hij naast Beatrice ging zitten in de tweede fauteuil. Het gesprek kwam wat aarzelend op gang met uitwisseling van gebruikelijke algemeenheden. Nadat Beatrice Herman en Peter complimenteerde met het mooie huis vroeg Herman of ze geen rondleiding wilde. Dat voorstel werd enthousiast geaccepteerd.

Toen Herman en Beatrice de woonkamer verlieten kwam Peter rechts naast mij op de bank zitten. “Ik ben zo blij dat je er weer bent”, zei hij. Hij kuste me vol op de mond en begon me te tongen. Ik probeerde Peter wat af te weren, omdat ik niet wilde dat Beatrice ons zo zou aantreffen als ze weer beneden kwam. Peter had daar blijkbaar geen boodschap aan. Met zijn rechterhand achter mijn hoofd kon ik niet veel anders dan me overgeven aan zijn lust. Na een paar minuten verplaatste Peter zijn rechterhand naar mijn borst en begon de knoopjes van mijn overhemd los te knopen. Ik wilde dit niet, maar de eerste aanraking van mijn tepels maakte me zo geil dat ik me verder niet meer verzette. Inmiddels was mijn gehele overhemd open en begon Peter met zijn rechter hand aan het losmaken van mijn broek. Eerst de riem, de knoop en uiteindelijke de rits. Toen mijn broek eindelijk open lag stopte Peter met tongen om met twee handen mijn broek samen met mijn boxer verder naar beneden te doen. Zo zat ik daar met mijn broek op de enkels en een stijve op de bank toen Herman en Beatrice weer binnen kwamen. Ik wilde nog een snelle poging doen om mijn broek op te trekken, maar Peter hield me tegen. Ik schaamde met kapot, maar bij Beatrice bemerkte ik geen afkeer of iets dergelijks. Eerder een soort van nieuwsgierigheid. “Ga hier maar zitten meid” zei Herman, terwijl hij Beatrice naar een van de fauteuils begeleide, dan laten wij zien waar Carel van geniet.

Terwijl Peter mijn overhemd uit deed en verder ging met tongen, knielde Herman tussen benen om mijn schoenen uit te trekken. Na mijn schoenen werd mijn broek en boxer vakkundig over mijn enkels getrokken en zat ik volledig maakt op de bank met twee bejaarde mannen, terwijl mijn vriendin van 2 meter afstand toekeek. Door de schaamte was mijn pik helemaal slap geworden. Voor Peter het sein om mijn tepels te gaan likken. Normaal gesproken een een garantie voor een stijve, maar nu zonder resultaat. Gezeten tussen mijn benen trok Herman voorzichtig mijn voorhuid naar achteren om vervolgens mijn eikel in zijn warme mond te nemen. Er gebeurde echter niets. De schaamte was blijkbaar krachtiger dan de opwinding. Herman trok me wat verder onderuit om vervolgens mijn ballen in zijn mond te nemen. Likkend met veel speeksel zakte hij vervolgens langzaam af via het perineum naar mijn anus. Ik had inmiddels mijn ogen dicht toen ik een eerste vinger binnen voelde dringen. Ik ben inmiddels wel wat soepeler geworden daar beneden en al snel ging er tweede en derde vinger bij. Herman kromde zijn vingers zo dat ze mijn prostaat raken en nu reageerde mijn lichaam wel. Met de ritmisch penetrerende vingers langs mijn prostaat werd mijn pik langzaam stijf. Ik liet het nu over me heen komen, vergat de wereld om me heen. Terwijl Peter me weer begon tongen voelde ik ook weer een warme mond om mijn pik.

Op dat moment deed ik mijn ogen weer open en zag tot mijn verbazing dat ik werd gepijpt door mijn vriendin. Ze zat helemaal naakt voorovergebogen op haar knieën links naast mij op de bank. Peter stopte met tongen om mij de gelegenheid te geven de situatie beter te overzien en verlegde daarna zijn aandacht naar mijn tepels. Ik keek inmiddels recht in het lachende gezicht van Herman. Die haalde zijn vingers uit mijn kontje om vervolgens mijn benen over zijn schouders te leggen en zijn pik tegen mijn anus aan te zetten. Voor Peter en Beatrice was dit de aanleiding om te stoppen met hun activiteiten en toe te kijken terwijl Herman langzaam zijn dikke 25 cm bij me binnen brengt. Beatrice keek ademloos toe hoe Herman zijn gigantische centimeter voor centimeter in mijn darmen duwde. Ze kent alleen die 14 cm van mij en lijkt onder de indruk van dit formaat.

Op aanwijzing van Herman boog Beatrice zich weer voorover om mijn inmiddels stijve pikkie in haar mond te nemen. Ik keek met bewondering naar haar kleine ranke gebruinde lichaam, haar lekkere kontje uitdagend in de lucht, haar lange donkerblonde haar en tietjes met grote harde roze tepels ritmische bungelend onder haar lichaam. Herman zag me kijken en greep naar haar tietjes. Beatrice schrok en wilde omhoog komen. Herman had hier op gerekend en duwde haar hoofd over mijn pik. Inmiddels was Peter opgestaan en had zich op zijn knieën achter Beatrice op de bank gezet. Met een verschrikkelijk geile blijk in zijn ogen liet hij zijn handen over haar lichaam gaan. Zachtjes masseerde hij achterlangs haar tietjes en vervolgens haar billen. Naar een paar minuten zei hij: “Weet je Carel, ik ben al jaren weduwnaar en sindsdien heel gelukkig met Herman. Maar de kans om het doen met een lekkere strakke meid laat ik niet aan me voorbij gaan”.

Op dat moment plaatste hij zijn ook niet kinderachtige 20 cm tegen het kutje van mijn vriendin en drong voorzichtig naar binnen. Het verzet van Beatrice was minimaal. Na een paar minuten bewoog ze soepel mee met het ritme waarop Peter haar neukte. Ondertussen nam ze mijn pik weer in haar mond. Herman stootte steeds harder en sneller zijn paal in mijn kontje. Tezamen met het zuigen aan mijn pik voelde ik dat ik klaar ging komen. Uiteindelijk komen Herman en ik vrijwel tegelijk klaar. Met een hand van Herman op haar achterhoofd was voor Beatrice onmogelijk om mijn pik uit haar mond te laten glijden en ik spoot straal na straal bij mijn vriendin rechtstreeks in haar keel. Ondertussen voelde ik het sperma van Herman in mijn darmen stromen. Kort daarna kwam ook Peter klaar in het kutje van mijn vriendin, die zelf op dat moment ook schreeuwend een orgasme beleefde. Herman haalde zijn slapper worden pik uit mijn kontje en hield deze voor de mond van Beatrice met de vraag “schoonlikken?”. Tot mijn verbazing nam ze het slap ook nog forse apparaat met enthousiasme in de mond. Peter kwam over mij heen staan en hield zijn lul voor mijn mond. Ik snapte de hint en pijpte hem vol overgave.

Echt schoon werden we wat later onder de douche, waarna we de enerverende avond afsloten met een paar glaasjes wijn. Uiteindelijk hadden alle vier genoten. Beatrice was wel geschrokken van het onverwachte gebeuren, maar uiteindelijk erg blij dat ze Peter en Hernan had leren kennen. Met rode wangen moest ze bekennen dat ze door de grote pik van Peter voor het eerst in haar leven was klaargekomen tijdens het neuken zelf. “Dan moeten jullie vooral vaker langskomen” zei Herman, “want wij vinden jullie ook heel goed gezelschap”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6335 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie