BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Niemand zeggen 12

Stephan en Sofie maken een geile nummertje op de trapVrolijk duwde Sofie de voordeur achter zich dicht. “We moeten vaker een date van Wendy verstoren,” zei ze lachend. “Die man laat nooit meer wat van zich horen. Wendy heeft je helemaal goedgekeurd.”
Stephan legde zijn armen om haar heen en trok haar tegen zich aan. “Gelukkig,” zei hij. “Al maakt het me niet uit wat ze van me vindt.”
Sofie pakte zijn bovenarmen en keek hem ondeugend aan. “Ze vond je wel een lekker ding, zei ze.”
Hij hield haar blik vast. “Oh, zei ze dat?” vroeg hij ongeïnteresseerd terwijl zijn handen op haar heupen kwamen te leggen. “Dat was me niet opgevallen. Ik was een beetje afgeleid door die geile blik in je ogen.”
Ze lachte en drukte haar venusheuvel tegen zijn kruis. “Zullen we afmaken waar we aan begonnen zijn?”
Stephan liet zijn handen zakken, tot die op haar billen lagen. “Ik ga niet weg voordat we dat gedaan hebben.” Na die woorden trok hij haar rokje omhoog en tilde haar op. Ze sloeg haar benen om hem heen en drukte haar lippen tegen zijn mond. Gretig kusten ze elkaar. Ze merkte nauwelijks dat ze met haar rug tegen de muur kwam te staan. Haar borsten drukten tegen zijn borst en haar ademhaling versnelde. “Kom in me,” zei ze met haar mond tegen die van hem. “Ik verlang er al de hele avond naar.”

“Wendy is verstandig dat ze een noodlijn openhoudt als ze gaat daten,” zei Stephan. “Haar timing was echter waardeloos.” Hij draaide zich om en liet haar op de trap zakken. Sofie wilde overeind komen, maar bleef zitten toen Stephan zich over haar heen boog. “Weet je wel hoe lastig het is om met een stijve rond te lopen? Het is moeilijk te verbergen en verdomd ongemakkelijk. Gelukkig kunnen we daar nu wat aan doen.”
Sofie keek toe hoe hij zijn riem losmaakte en zijn broek opende. Hij bevrijdde zijn pik, die behoorlijk stijf was. Hij stapte de trap op, tot zijn pik op dezelfde hoogte was als haar gezicht. Zonder iets te zeggen legde ze haar ene hand op zijn heup en pakte met haar andere hand zijn pik vast. Ze voelde dat hij zijn hand op haar hoofd legde en zachtjes naar zich toe trok. Gewillig opende ze haar mond en nam zijn eikel tussen haar lippen. Ze keek naar hem op terwijl ze haar tong langs de rand liet glijden.
“Je hebt een geweldige mond,” zei hij goedkeurend. Hij keek op haar neer en zag het verlangen in haar ogen. Haar ogen glinsterden van trots. Of was het opwinding? Stephan liet zijn pik verder in haar mond gaan.

Sofie wendde haar blik af en bewoog naar voren en naar achteren, steeds opnieuw. Zijn pik gleed steeds weer dieper, vervolgens weer bijna naar buiten, om daarna weer in haar mond terug te komen. Haar hand bewoog mee in het ritme van haar mond.
Stephan pakte de reling vast om zijn evenwicht te bewaren. Met zijn andere hand pakte hij haar haren bij elkaar. Niet om haar te sturen, maar om ze uit haar gezicht te houden. Hij sloot zijn ogen toen ze haar tong langs zijn pik liet gaan. Ze zoog aan zijn pik, kneep er een beetje in met haar hand en liet haar tong langs zijn pik bewegen. Stephans ademhaling versnelde en hij sloot genietend zijn ogen. Hij pakte haar haren steviger vast en bewoog met haar mee.
Sofie merkte dat hij zijn grip verstevigde en dat zijn bewegingen krachtiger werden. Ze legde haar beide handen op zijn heupen. Het wond haar enorm op dat ze hem zo kon laten genieten. Ze vond het heerlijk om hem te pijpen en op te winden. Ze gaf zich over aan hem en liet hem het tempo bewaren.
“Shit, Sofie, wat doe je dit lekker,” zei hij tevreden.

Ze voelde zich gelukkig en trots. Ze legde haar hand tussen zijn benen om zachtjes zijn ballen te kneden. Hij voelde haar tong om zijn gevoelige ballen dansen terwijl haar ene hand hem bleef aftrekken en haar andere hand zijn ballen streelde. Kreunend kneep hij in de trapleuning. “Fuck, Sofie…” bracht hij uit. Hij hield haar haren vast en trok zich snel uit haar mond terug. Sofie had echter andere plannen en dook naar voren om hem weer in haar mond te nemen. Ze legde haar handen op zijn billen en trok hem weer naar zich toe. Ze zoog hard aan zijn pik terwijl ze hem pijpte. Met gesloten ogen kwam hij kreunend klaar. Sofie hield hem in haar mond en slikte een paar keer toen hij zich in haar mond leegspoot.
Hij stapte twee treden naar beneden en ging zitten. Hij haalde zijn hand door zijn haren en leunde met gesloten ogen tegen de traptrede achter hem. Zijn borstkas ging snel op en neer van zijn ademhaling. “Dat was heerlijk,” zei hij. Zijn hoofd rustte tussen haar voeten tegen de trap.
Sofie glimlachte trots en trok voorzichtig haar slipje uit. Stephan leek het niet eens te merken. Ze legde het naast zich neer en trok haar strakke rokje omhoog.
“Kom bij me,” zei hij. Sofie was niet eens verrast dat hij haar blijkbaar had gehoord. Ze liep een stukje naar beneden en bleef voor hem staan. Hij pakte haar heupen en leidde haar geduldig naar waar hij haar wilde: haar voeten aan weerszijden van hem en haar kutje uitnodigend voor zijn gezicht. Hij kon haar zoete en ziltige geur ruiken. Het was duidelijk dat ze naar hem verlangde.
Hij pakte haar bovenbenen vast. Gewillig zakte ze een beetje door haar knieën om hem meer ruimte te geven.

Zodra zijn tong haar opening raakte, kreunde Sofie toen een aangename rilling door haar lichaam ging. Nu was Sofie degene die steun zocht bij de trapleuning. Haar andere hand legde ze op zijn achterhoofd. Haar mond zakte een stukje open en ze drukte haar kutje verder naar voren. Zijn tong bleef over haar opening strelen zonder naar binnen te komen.
“Oh Stephan,” bracht ze uit en liet haar vingers door zijn haren gaan. Zijn tong gleed over haar lipjes. Ondeugend zoog hij een lipje naar binnen, trok er zachtjes aan en liet het toen weer ontsnappen.
Zijn handen kwamen op haar billen te liggen. Genietend keek ze op hem neer, recht in zijn ogen. Het verlangen en de opwinding die ze daar zag, lieten haar bijna door haar knieën zakken.
Zijn blik werd nog intenser toen zijn tong haar clitje raakte. Ze hapte naar adem, kneep in de reling en greep zijn haren vast. Genietend sloot ze haar ogen en gooide haar hoofd achterover. “Ohhh Stephan,” bracht ze uit.
Ze voelde dat hij een vinger bij haar naar binnen drukte. Haar mond zakte een stukje open en ze kreunde van genot toen zijn vinger rustig in en uit haar kutje gleed. Ze voelde hem in haar bewegen. “Sneller,” spoorde ze hem aan. “Laat me komen.”
Stephan was niet van plan haar al zo snel te laten klaarkomen. Hij duwde een tweede vinger haar kutje in, maar bleef haar ondertussen in een rustig tempo vingeren.
Sofie draaide met haar heupen om zijn vingers tegemoet te komen. Hij stopte met beffen, trok zijn vingers terug en kwam overeind. Sofie opende haar ogen en keek hongerig op hem neer.
“Draai je om,” zei hij verbazingwekkend rustig. Gehoorzaam draaide ze zich om. Ze leunde voorover en zette haar handen op een trede om haar evenwicht te bewaren. Ze liet zich op haar knieën zakken en spreidde haar benen. Uitnodigend stak ze haar billen omhoog, zich zeer bewust van zijn plannen.

Sofie ademde met een schok in toen hij zijn pik in haar kutje drukte. Ze werd een stukje naar voren gedrukt en zocht steun bij de traptreden voor haar.
“Ik heb zo’n zin om je keihard te neuken,” zei Stephan achter haar. “Maar ik heb ook zin om je urenlang te neuken. Helaas kan ik dat niet allebei tegelijk, dus zullen we moeten kiezen.”
Sofie kreunde toen hij zich terugtrok en weer diep in haar gleed. “Waarom niet allebei?” stelde ze ondeugend voor. “Nu een keiharde neukpartij tot we klaarkomen en daarna urenlang rustig neuken in bed?” Met een ondeugende blik keek ze hem over haar schouder aan.
Stephan grinnikte. “Je bent een onverzadigbaar sletje, Sofie. Daar hou ik wel van.” Hij gaf een harde stoot, waardoor hij haar weer naar voren drukte. Ze zette haar handen een trede hoger en voelde haar borsten tegen de trap drukken. Voor ze zich kon herstellen, kwam de volgende stoot al. Ze ademde kort in en kneep in de trap. Ze gooide haar hoofd achterover en kreunde luid. “Ooh fuck!” bracht ze uit.
Stephan pakte haar heupen vast en bleef haar met snelle en krachtige stoten neuken. Hij genoot van haar natte, strakke kutje en haar luide gekreun. Ze zette haar voet een trede hoger en drukte haar kutje zo ver ze kon naar hem toe. Ze hapte naar adem toen hij nog dieper in haar kwam.
“Ik kom,” bracht Sofie met veel moeite uit toen ze de bekende druk in haar onderbuik voelde. “Oh God, ik kom, ik kom! Ohhh!”
Stephan voelde haar kutje samentrekken om zijn pik. Hoewel hij ontzettend genoot van haar kutje, was zijn orgasme nog niet dichtbij. Ze zette nu ook haar andere voet op de volgende trede, waardoor ze zijn pik bijna uit haar kutje liet gaan. Stephan liet haar echter niet ontsnappen en kwam ook een trede omhoog. Zou hij haar naar boven kunnen neuken? Dit had hij nog nooit eerder gedaan. Het leek hem wel een interessante uitdaging om te proberen.

Even hield hij op met stoten om Sofie op adem te laten komen. Hij had het ontzettend warm. Om de paar tellen trok haar kutje even samen om zijn pik. Stephan maakte van de gelegenheid gebruik om de knoopjes van de mouwen van zijn overhemd los te maken. Hij maakte het bovenste knoopje los en rukte zijn overhemd vervolgens over zijn hoofd.
Sofie maakte aanstalten om haar rug te rechten, maar Stephan hield haar tegen door zijn hand op haar rug te leggen en zijn pik weer dieper in haar kutje te drukken. “We zijn nog niet klaar,” zei hij.
Sofie keek hem over haar schouder aan. “Ik weet niet of ik dat wel kan volhouden.”
Stephan trok zijn pik een stukje terug, om hem vervolgens weer diep in haar te laten verdwijnen. “Dat kun je best,” antwoordde hij. Hij pakte haar vast en tilde haar op. Zijn pik ontsnapte uit haar kutje en Sofie uitte van schrik een gilletje. Hij hield haar stevig vast terwijl hij de trap op liep.

Met een gil viel Sofie op haar bed neer. Ze rolde naar het midden van het bed en keek opgewonden naar hem op. Terwijl Stephan zijn broek uittrok, trok Sofie haar truitje uit. Haar rokje zat opgerold om haar middel. Ze wilde hem uittrekken, maar Stephan boog zich al over haar heen en drukte met zijn handen haar knieën uit elkaar. Hij had een onbelemmerd uitzicht op haar glinsterende kutje. Hij leunde over haar heen en gretig sloeg ze haar armen om zijn nek.
Ze ademde met een schok in toen hij zijn pik weer in haar kutje drukte. Ze haakte haar benen om de zijne en trok hem met haar armen dichter naar zich toe om hem een tongzoen te kunnen geven. Met gesloten ogen voelde ze zijn tong langs die van haar strelen. Hongerig bewoog ze haar heupen. Stephan ademde krachtig uit toen die beweging een aangename druk uitoefende op zijn pik.
Zijn hand kwam op haar borst te liggen. Hij pakte haar harde tepel tussen zijn vingers en kneep er zacht in. Sofie kreunde van genot en keek genietend naar hem op. “Hou je niet in,” spoorde ze hem aan. “Neem me, laat me komen.”

Stephan was echter niet van plan om haar weer zo hard te nemen. Hij bukte zich om haar in haar nek te kunnen kussen. Sofie sloot haar ogen en genoot van zijn pik, die heerlijk naar voren en weer naar achteren schoof in haar kutje. Zachtjes kreunde ze van genot en draaide met haar hoofd.
“Lekker?” vroeg Stephan zachtjes met zijn lippen tegen haar nek. “Of wil je wat anders?”
Weer kreunde ze van genot en pure opwinding. “Ik wil jou,” bracht ze uit en ze legde haar handen op zijn schouders.
“Dat komt goed uit,” antwoordde hij. Hij legde zijn handen in haar haren en leunde op zijn ellebogen. “Ben je er klaar voor?”
Sofie knikte gretig, opende haar ogen en keek verlangend naar hem op. “Meer dan klaar.”
Stephan begon een stuk sneller in haar te stoten. Sofie kreunde luid en trok haar knieën op, waardoor hij nog wat dieper in haar kutje kon dringen. “Oh Stephan,” bracht ze uit. “Doorgaan, niet stoppen!”

Gehoorzaam bleef hij in haar stoten. Hij voelde haar borsten onder zijn borst op en neer deinen op het ritme van zijn stoten.
Sofie probeerde iets te zeggen, maar er kwamen enkel wat onverstaanbare klanken uit haar keel. Haar orgasme raasde door haar onderlichaam. Haar kutje trok zich samen om zijn pik.
Stephan hield zich even stil zodat ze op adem kon komen. Met een snelle ademhaling lag ze onder hem bij te komen. Haar kutje bleef af en toe samentrekken om hem heen. Rustig trok hij zich uit haar terug en kwam op zijn zij naast haar liggen. Hij legde zijn hand op haar borst en liet zijn vinger over haar tepel glijden.
“Mijn God, je bent echt een beest!” bracht ze uiteindelijk uit.
Stephan grinnikte. “Dat zal ik als een compliment beschouwen.”
Sofie draaide zich op haar zij en keek hem aan. “Een heel groot compliment.”
Stephan legde zijn hand tussen haar benen. Hij voelde dat ze nog steeds kletsnat was. Zijn vinger kwam op haar clitje te liggen. Er ging een aangename rilling door haar heen en gewillig bracht ze haar knie omhoog om hem meer ruimte te geven. “Heb je nog steeds zo’n zin?” vroeg hij plagend. “Wil je dat ik je neuk tot ik klaarkom?” Hij ging rechtop zitten.
Sofie glimlachte liefjes. “Graag.”

Ze slaakte een gilletje toen Stephan plotseling haar heupen greep en haar op haar buik draaide. Ze ging op handen en knieën zitten en keek opgewonden over haar schouder.
Stephan was achter haar komen zitten en legde zijn hand op haar onderrug. Met zijn andere hand hield hij zijn pik vast en liet die langs haar lipjes glijden. Ze drukte haar kutje zo ver mogelijk naar hem toe, maar hij kwam nog niet bij naar binnen.
“Ben je er klaar voor?” vroeg hij hees.
Sofie haalde onregelmatig adem. “Kom in me,” bracht ze uit.
Zijn pik drukte haar lipjes uit elkaar en hij drong diep in haar kutje. Sofie kreunde van genot en liet zich op haar ellebogen zakken.
Stephan legde zijn handen op haar heupen en zei: “Wat heb je toch een heerlijke kut. Ik zou er wat voor geven om erin te kunnen wonen.”
Sofie gniffelde en genoot van het volle gevoel in haar kutje. “Graag,” antwoordde ze. “Het voelt echt zo fijn als je zo diep in me zit. Als ik dit had geweten, was ik veel eerder bij je kantoor komen solliciteren.”

Stephan trok zich een stukje terug, om vervolgens weer diep in haar te komen. “Dan had je sollicitatie er heel anders uitgezien.”
Sofie lachte en begroef haar vingers in de deken. Ze hief haar hoofd en sloot genietend haar ogen weer. “Had je me dan al op je bureau gelegd?”
“Natuurlijk niet!” antwoordde hij resoluut. “Sollicitaties verlopen altijd oraal.”
“Hmmm,” was haar enige reactie. Hij drukte zijn pik nogmaals diep in haar, waardoor hij haar het zwijgen oplegde. Ze kreunde en maakte haar rug hol. “Sneller,” bracht ze bijna smekend uit. Ze was nog steeds ontzettend geil en verlangde opnieuw naar een geweldig orgasme.

Stephan gaf haar wat ze wilde. Hij hield met één hand haar heup vast en pakte met zijn andere hand haar opgerolde rokje dat nog om haar middel zat. Hij begon hard, snel en diep in haar natte kutje te stoten. Soppende geluiden vulden de slaapkamer. Zijn ballen sloegen tegen haar bovenbenen en clitje.
Met een gil viel ze voorover op het bed en greep met graaiende vingers in de deken. “Oh mijn God, Stephan!” schreeuwde ze genietend. Ze zou languit op het bed zijn neergevallen als Stephan haar niet had vastgehouden.
Stephan hoorde zijn telefoon gaan, maar negeerde het. Hij had enkel aandacht voor Sofie, die kronkelend onder hem lag. Met elke stoot werd ze verder naar voren gedrukt, tot ze uiteindelijk languit op het bed lag.
Luid kreunend en kronkelend lag ze onder hem. Hij bleef haar keihard neuken en voelde zijn eigen orgasme dichterbij komen. Hij deed zijn best het uit te stellen.

Weer ging zijn telefoon. Hij onderdrukte een vloek en wierp een blik op zijn smartwatch. Theo Riddinck, zijn advocaat. Op zaterdag? Hij negeerde de oproep, boog zich voorover en legde zijn handen op haar schouders. In een geweldig tempo neukte hij haar. Sofie spartelde met haar benen, maar Stephan liet haar niet ontsnappen.
“Ik… kom…” bracht ze naar adem happend uit. “Oh mijn God, ik kom! Aahhhh!” Gillend voelde ze het orgasme met een explosie door haar lichaam losbarsten. Haar samentrekkende kutje liet ook Stephan klaarkomen. Kreunend en grommend leegde hij zich diep in haar kutje.
Even bleef hij diep in haar zitten. Hij liet zich op zijn rug naast haar neervallen toen zijn armen begonnen te beven. Zijn borstkas ging wild op en neer met elke ademhaling.
Opnieuw ging zijn telefoon. Stephan zuchtte en veegde met zijn vinger over zijn smartwatch. “Wat is er?” vroeg hij zonder begroeting.
Theo klonk ongeduldig. “Eindelijk. Ik kwam vanochtend wat tegen en wilde dat net gaan navragen bij één van je cliënten.”
Stephan zuchtte. “Wat heb je gevonden?”
“Problemen,” antwoordde Theo. “Ik vond een bewerking met een onbekend IP-adres. Ik wilde kijken of de gegevens nog overeenkomen met de gegevens van je cliënt.”

Stephan ging rechtop zitten en staarde naar zijn smartwatch. “Wat heb je gevonden?” Het leek wel alsof iemand langzaam een riem om zijn keel aantrok.
“Er is een politie-inval bezig bij die cliënt,” antwoordde Theo. “Ik krijg nergens antwoord op. De pleuris is uitgebroken, Stephan. Ik denk dat ik mijn toga maar alvast uit de kast ga halen.”
Stephan bedankte hem en hing op. Als verdoofd zat hij op het bed. Sofie legde haar hand op zijn rug en zei iets, maar Stephan hoorde haar niet.
“Ik kan mijn kantoor wel sluiten,” mompelde hij.
Sofie legde haar armen om hem heen en keek hem aan. “Welnee. Je advocaat is ermee bezig. We gaan gewoon door en we vinden snel bewijs dat je onschuldig bent.”
Stephan zuchtte. Met Sofie was het een fantastische week, maar voor de rest viel zijn leven in duigen. Eerst die aanklacht, daarna zijn broer…
Hij haalde een hand door zijn haren. “Wat een rotzooi. Waarom kunnen we verdomme niet vinden waar dit allemaal om draait?”
Sofie kwam naast hem zitten en legde haar armen om hem heen. “Er zijn gegevens die niet kloppen, wat erop wijst dat het iemand intern moet zijn. Is er echt niemand met een motief?”
Stephan zuchtte. “Iedereen heeft een motief als je genoeg graaft. Simone die misschien haar functie niet wil, Roy die hem juist wel wil maar is afgewezen, Saskia die meer salaris wil, een ex-werknemer die is ontslagen… Iedereen heeft een motief. Maar het feit dat het een medewerker is… Hoe kan ik iemand nog vertrouwen?”

Sofie kuste teder zijn schouder. “Misschien moet je een masseuse aannemen om te ontspannen op je werk.”
Stephan grijnsde. “Die kan nooit met haar handen wat jij kunt.”
Sofie duwde hem achterover en ging over hem heen zitten. Ze boog zich voorover en keek ondeugend op hem neer. “Ik gebruik ook meer dan alleen mijn handen.”
Stephan legde zijn armen om haar heen. “Dat wordt een interessante referentie als ik de boel moet sluiten.”
Sofie streek met haar neus langs zijn nek. “Dan moeten we ervoor zorgen dat je de deuren niet hoeft te sluiten en ik niet opnieuw ergens hoef te solliciteren.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 7277 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Niemand zeggen 12”

Plaats een reactie