BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De snuffelkut (4) Huwelijksnacht in the mountains

Johan, Marianne en Frank waren in de jaren dat ze studeerden geregeld met elkaar op vakantie geweest. Met zijn drieen, met andere vrienden, of Johan en Frank samen. Ze hadden wel gemerkt dat ze tijdens de vakanties verschillende interesses aan de dag legden en dat vooral Marianne en Frank hun passie voor lange wandelingen deelden, waar Johan niet warm voor te krijgen was. Natuurlijk liepen ze wel eens, zelfs een paar dagen, maar het loopt eigenlijk alleen tussen Marianne en Frank altijd soepel als ze dat samen doen. Nadat Johan en Marianne Myrthe hadden gekregen voelde Marianne die passie weer in alle hevigheid opspelen en de eerste zomervakantie na haar geboorte die ze met elkaar hadden afgesproken, Myrthe was inmiddels ruim 2 jaar, hadden ze besloten om een vakantie met zijn vieren te plannen in de Dolomieten. Marianne had een wandeltocht van drie dagen in de Dolomieten geboekt, die ze met Frank zou lopen en Johan zou die dagen dan met Myrthe op de camping blijven. Marianne had een wandeling uitgezocht en uitgestippeld en gezien dat ze voor twee nachten gebruik konden maken van een slaapkamer in dezelfde gite. Tijdens het boeken had ze naar eigen zeggen ‘toch niet heel goed opgelet’, want het bleek dat ze een twee persoonskamer geboekt had. Daar werden in de drie maanden die hen restte natuurlijk af en toe toespelingen op en grapjes over gemaakt, en Marianne hield zeker tegenover Johan verborgen dat het niet echt per ongeluk maar bewust zo door haar was geboekt. Toen het eenmaal zo ver was waren beide vooral bezig met het mooie wandelweer, het materiaal en de bepakking. Johan en Myrthe stonden voor de tent toen ze Frank en Marianne uitzwaaiden op weg voor hun driedaagse. Onderweg hadden Marianne en Frank eindelijk weer eens tijd voor gesprekken die ze vroeger ook wel samen hadden, maar die gewoon vaak waren blijven liggen omdat ze elkaar zelden meer uitgebreid samen spraken en eindelijk, eindelijk spraken ze ook weer uitgebreid over intieme en erotische onderwerpen.

Marianne wilde wel eens weten hoe Frank er tegen aan keek, dat ze twee nachten een kamer zouden delen. Ze had, erkende ze nu, dat twee persoonskamer bewust aangevinkt, maar misschien vond hij het toch wel lastig om met haar een kamer te delen. Gisteren had ze nog een herinneringsmail gekregen en het was duidelijk dat het ook niet om twee losse bedden ging, maar om een tweepersoonsbed. Intiemer kon bijna niet. Frank keek Marianne indringend aan en herinnerde haar er aan dat het dan misschien wel zo’n tien jaar geleden was dat ze seks met elkaar hadden gehad, maar dat hij ‘makkelijk’ met haar in een bed kon liggen, ‘lijkt me lekker. Ik houd nog steeds van naakt’ zei hij. ‘Ik ook’ fluisterde Marianne en voelde hoe haar kutje reageerde. Marianne herinnerde zich de seks met Frank nog goed, en ze bekende dat ze in de jaren dat hij met Danique een relatie had gehad nog regelmatig aan de after party van hun seksuele uitspatting met Danique had gedacht en zelfs stiekem had gehoopt dat ze nog eens samen of met zijn drieen, met Danique dus, het bed hadden kunnen delen. Volgens haar had ze nooit meer zulke geile seks gehad als toen die keer met hem.

Frank vroeg zich af of ze nu misschien anders over seks was gaan denken, want toen ze nog studeerden, wilde ze liever niet met hem het bed delen. Hij wist wel dat Marianne af en toe met anderen naar bed ging, wat Johan aanvankelijk niet wist, maar uiteindelijk had ze Johan wel verteld dat ze af en toe seks met anderen nodig had naast hun relatie. Sterker nog, zonder dat, was het voor haar lastig om er samen wat moois van te maken, want net als met lange afstanden wandelen, Johan was gewoon niet zo’n goeie minnaar. Ook al had ze tien keer op het punt gestaan om Frank te verleiden, omdat hij Johan’s vriend was vond ze dat toch een minder goed idee. In de weken voor deze vakantie was Johan er zelf over begonnen. In de jaren voordat Myrthe was verwekt tot aan vandaag had Marianne niet met andere mannen gevreeën en Johan had haar dit voorjaar gevraagd of ze dat niet miste.

Ze zaten intiem op de bank naast elkaar, naakt, ze streelden elkaar en toen zijn vingers haar clitoris streelden raakte ze opgewonden van hem. Met meer aandacht dan anders likte hij haar tussen haar benen en streelde zij Johan’s hoofd toen zij klaarkwam en ze ging er mee door toen hij zijn hoofd op haar buik legde. Ze was blij met hem, met hun intimiteit, met dit moment en toen hij zijn hoofd van haar buik haalde, ging zij zo op de bank liggen dat ze hem afzoog en likte en slikte nadat hij was klaargekomen. ‘Dit heb ik gemist, Johan, jou. Dit is heerlijk, fijn.’ Misschien wel een half uur lang lagen ze zo, met muziek en haardvuur tegen elkaar aan en toen hij haar billen en haar rug streelde vroeg hij opnieuw of ze niet ook andere mannen had gemist. Ze aarzelde om ‘ja’ te zeggen want ze wilde het moment van intimiteit niet verbreken, maar voelde ook dat hij juist nu, in deze intimiteit, van haar een antwoord verlangde.

Vijf jaar, zonder andere man, het was goed, omdat ze die jaren met elkaar hadden gedeeld, zonder mixed feelings, zonder jaloezie, zonder bijgevoel op de achtergrond wie misschien toch ook de vader van Myrthe had zou zijn. Maar nu, ja zeker, ze had de laatste maanden wel weer nagedacht over wat ze allemaal nog wilde, ook buiten Johan om. Dat waren de meerdaagse bergwandelingen en daar hoorde ook seks met anderen bij, maar daar had ze absoluut nog geen energie in gestoken. Johan wilde zich absoluut niet met de keuzes van Marianne bemoeien, maar hoopte wel dat ze het discreet zou doen, en, en als ze ooit besluiten zou met Frank te vrijen, dan zou hij dat misschien zelfs wel de makkelijkste optie vinden. Direct toen hij dat zei voelde zij hoe haar schaamlippen zich openden, haar klitje groeide en weer voelde zij het verlangen naar Frank, dat gevoel dat zo lang verborgen was gebleven en direct voelde haar lichaam weer wat zij had gevoeld toen hij met haar die ene keer zo ongelooflijk ruig en lekker te keer was gegaan. Bij hoeveel minnaars had zij dat ene moment met Frank niet in gedachte gehad toen ze met hen aan het vrijen was? Ook bij Johan had ze die ene keer meerdere keren nagespeeld, nagevoeld, maar bij hem lukte het op de een of andere manier niet om hem tot ruige bedmanieren te verleiden.

En nu liep ze hier met Frank en voelde ze zich warm van binnen, warm omdat ze eindelijk, na jaren weer een paar dagen lopen kon, door de bergen, met iemand die daar ook zichtbaar van genoot. Ze omhelsde Frank, gaf hem een kus op zijn wangen en voelde zijn handen haar billen strelen. ‘Ik heb je gemist, Frank.’ Het was er uit voor ze er erg in had, ze voelde dat zijn handen van alles in haar lichaam lieten gebeuren. Natuurlijk had ze vanmorgen nagedacht over het truitje dat ze aan zou doen, de sportbh en het slipje, niet erg erotisch en toch, nu ze zijn handen over haar broek en slipje voelde, voelde ze dat ze goed gekozen had. Die handen, die streling, ze wonden haar op. ‘Laten we genieten, Frank en ik voel nu al dat ik nat van je word.’ ‘Dit wordt onze huwelijksnacht, Marianne, een beetje uitgesteld, of op herhaling, maar vannacht ben je van mij, helemaal, en ik ga je onderweg he-le-maal opgeilen.’ Ze voelde hoe zijn handen haar billen streelden, tussen haar liezen kriebelden.’ Ze giechelde als een bakvis, voelde zich jong en geil en wild en ‘als je niet uitkijkt dan kom ik hier al klaar.’ Hij stopte niet, stond achter haar, zijn lul in zijn trekkingbroek lag languit gestrekt in Marianne’s bilnaad, zijn hand gleed over haar zachte buik in haar broek, hij streelde haar klitje en zo keken ze over de bergkam in de verte. Hij hoorde haar adem versnellen, ‘niet doen joh’ zeggen, zwijgen, en daarna ‘ga door dan’, ze proefden allebei zijn vingertoppen, ze draaide zich om, tongde, streelde zijn lul (‘hhhmmm, lekker’) en trok hem mee vooruit. Onderweg genoten ze van het uitzicht, de route zelf, de lastige passages en spraken over de jaren dat ze beide momenten hadden gekend dat ze naar elkaar hadden verlangd maar elkaar seksueel ontweken hadden, ieder om hun eigen redenen.

Frank vertelde dat hij met Danique op meerdere momenten over een menage a trois had gesproken, en dat ze beide vonden dat Marianne daartoe de aangewezen persoon was. Marianne bracht een moment in herinnering, goh dat was ze eigenlijk al weer vergeten, op een verjaardag van Frank, bij hem thuis, ze was net zwanger van Myrthe en voelde dat haar seksuele verlangen aan het veranderen was, ze had lang met Danique over zwangerschap en meidenseks gesproken en toen ineens had Danique gezegd dat ze wel eens met hem fantaseerde over haar, in hun bed. Ze was toen spontaan nat geworden, bekende ze hem nu, en toen Danique haar rug streelde had ze ‘lager mag ook’ gefluisterd. Ze hadden zich kort samen in de slaapkamer teruggetrokken, zogenaamd om ‘even’ haar zwangere buik te voelen, maar de handen daalden ook af onder de buik en ze hadden elkaar gevingerd en elkaars kutje geproefd, Marianne herinnerde zich dat ze toen ze klaar kwam had gezegd dat ze stiekem hoopte dat Frank haar kutje nog zou proeven, maar ze waren snel weer naar beneden gegaan, om geen argwaan te wekken. Het was nog een keer gebeurd, een paar maanden later toen ze een vollere buik had. Ze voelde Myrthe trappen toen ze klaar kwam op de mond van Danique.

Natuurlijk had Danique Frank nog enthousiast verteld dat ze elkaar bevredigd hadden, ze had Marianne gekust, haar buik gestreeld, haar kutje gevoeld en toen Frank zijn harde lul in haar gestoten had wist ze echt wel dat hij vooral naar de kut van Marianne verlangde. En nu liepen ze op weg naar een gite en kon ze van verlangen bijna niet wachten om zich naakt aan hem te geven. Ineens vroeg ze, ‘zie je Danique nog wel eens?’ en hij bevestigde dat. Na heel wat jaren samen met hem was ze tenslotte toch ingetrokken bij de suikeroom. Die was steeds op de achtergrond aanwezig geweest en haar keuze om bij hem te gaan wonen had hun relatie definitief veranderd. Na een paar maanden adempauze herstelden ze toch weer het contact, zagen elkaar af en toe en ze neukten zelfs weer met elkaar. Zo waren ze elkaar toch niet kwijt geraakt en zeker een keer in de maand sliepen ze een lang weekend bij elkaar, ze zouden binnenkort zelfs een week samen op vakantie, maar zij was niet zijn enige bedmaatje meer, zijn verzameling slipjes groeide. Hij had nooit helemaal zijn vinger kunnen leggen op de verandering in haar leven, de suikeroom die steeds op de achtergrond gefigureerd had kon haar blijkbaar toch meer rust en balans geven dan hij. Toch had zij Frank nodig, als minnaar, en ze zocht steeds weer de spanning met hem op. En ook al zorgde hij voor seksuele spanning, ze had Frank ook nodig om op een afstandje naar zichzelf en haar leven te kijken, als reflector op haar eigen bestaan. Ze liepen een tijdje in stilte, Marianne vertelde over hoe Johan tegen seks tussen Marianne en Frank aan keek en na een tijdje pakte Frank de hand van Marianne, en nu, nu hebben we eindelijk alle ruimte voor elkaar.

Toen ze Frank in hun kamer in de gite in haar bh en slipje opwachtte tot hij terugkwam uit de badkamer schoot hij in de lach. Ze had precies hetzelfde slipje aan dat ze die ene keer aan had toen ze allebei zo retegeil van de eerste kennismaking met Danique naar haar studentenkamer waren gefietst. Dat had ze heel bewust gedaan, omdat een slipje zoals deze waarvan ze er nog een paar in de kast had liggen zoveel dierbare herinneringen had en ze die ene avond koesterde als het moment waarop ze had gevoeld dat zij en Frank seksueel tot elkaar waren aangetrokken. Daarom wilde ze juist deze ‘huwelijksnacht’ met hem zich aan hem geven in -en vooral ook uit- dat slipje. Ze trok het uit, gaf het hem, ‘voor je collectie, oh nee sorry, ik moet natuurlijk zeggen in plaats van ringen’ en ze zei dat ze de de ambtenaar van de burgerlijke stand miste die hem moest vragen moest of hij haar wilde nemen. Frank, pakte haar hand, en draaide haar behendig om zodat ze op haar buik en borsten op bed viel en hij stootte behendig achterom in haar kut en zei ‘ik neem je tot mijn slettige bedgenoot, Marianne, in goede en slechte dagen, tot de dood ons scheidt.’ Marianne zoemde van plezier, draaide zich naar hem toe ‘dan mag je nu de bruid kussen. En de bruid neuken, vooral haar heel lekker neuken’ Hij was blij dat hij de laatste week niet meer had gemasturbeerd en geneukt. Hij voelde hoe al snel dikke stromen vocht in Marianne’s kut overvloeiden.

De volgende morgen straalde Marianne omdat haar hele lichaam zich eindelijk na jaren weer zo intens geliefd en bemind had gevoeld. De periode dat Johan en zij bezig waren om Myrthe te verwekken voelde ze diens liefde, maar dat had ze toch meer ervaren als liefde vooral voor de te verwekken en verwekte vrucht, nu in de armen van Frank voelde ze vooral hoe hij haar lichaam koesterde, haar geilheid lief had, genoot en bezit genomen had van alles wat geilheid aan haar lichaam zinderde. Hij had alle feromonen die in slaap waren gesukkeld naar de oppervlakte genaaid, en ook al hadden ze stil moeten doen omdat zo’n gite niet bedoeld is voor keiharde seks, ze hadden van elkaar, elkaars sappen en lichamen genoten en ze straalde omdat ze zin had om nog een dag lang alleen met Frank op te trekken. Het was prachtig weer, en ze had bedacht om zo sexy mogelijk op pad te gaan. Ze had een trekkingjurkje bij zich en voor zover zo’n jurkje sexy zijn kon, als zij thuis haar eigen billen streelde over het jurkje dan kreeg ze er al kippenvel, open schaamlippen en zin om te masturberen van, dus zag ze er naar uit als Frank ergens onderweg een poging deed haar billen te strelen. Haar schaamteloze lippen smeekten nu al om zich om zijn harde paal te sluiten. Dat zou vast sexy genoeg zijn.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4924 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie