BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

AH 1

Lydia en daarna Claudia

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Voorwoord.

Dit verhaal gaat in werkelijkheid over Jacques. Dat is een voormalig collega student aan de universiteit van Antwerpen. Beiden hebben we daar Toegepaste Economische Wetenschappen gestudeerd. Ikzelf, in de laatste twee jaar van die studie, heb de specialisatie marketing gevolgd, Jacques volgde bedrijfseconomie. Ik ben wat werk betreft, nadien gaan werken bij een rederij in de haven en Jacques voor een grote verzekeringsonderneming. Net zoals ik, moest hij klanten gaan bezoeken. Hij zat gemiddeld zo’n dertig procent van zijn tijd op kantoor, de rest van de tijd bij klanten of onderweg er naartoe. Wij hebben altijd na onze studies contact gehouden en zo heeft hij mij dit verhaal verteld.
Zijn taalgebruik is dat grover en directer dan het mijne, vandaar dat het verhaal af en toe wat vrouwonvriendelijk kan over komen, maar ik probeer, wat hij me vertelde toch zo waarheidsgetrouw weer te geven.

De voorgeschiedenis.

Jacques was net zoals ik getrouwd. Ik had vier kinderen op de wereld gezet, Jacques drie, twee jongens en een meisje. Net zoals bij mij, was zijn huwelijk wat seksualiteit betrof, na de geboorte van de kinderen, niet formidabel. Eens per maand was zowat het neukgemiddelde geworden. Bij mij was het snel naar nul keer per maand gedaald. Af en toe klaagden we daarover tegen mekaar, als we, zoals gebruikelijk ééns per maand ergens samen gingen lunchen. We zullen beiden ongeveer rond de veertig geweest zijn, beiden vader van opgroeiende pubers, als hij me vertelde dat zijn seksuele tekorten verdwenen waren.

Bij één van zijn klanten, was hij Lydia tegen gekomen. Die dame was al rond de vijftig, netjes in een mantelpakje gekleed als secretaresse van één van de directeuren, moeder van een zoon van rond de twintig en wel erg aan de mollige kant, maar super vriendelijk. Jacques moest alle verzekeringen van dat bedrijf actualiseren. Hij was als accountmanager verantwoordelijk voor een portefeuille van Middelgrote en Kleine Bedrijven in Vlaanderen. Door die actualisatie van de verzekeringsportefeuille diende hij dat bedrijf over een periode van twee maand, toch een vijftal keer te bezoeken. Lydia was de secretaresse van zijn gesprekpartner binnen dat bedrijf. Bij elk bezoek, was hij commercieel erg vriendelijk naar haar toe, op het flirterige af. Lydia leek dit te appreciëren.

Zo kwam hij te weten dat zij weduwe was, haar man was omgekomen bij een ongeval op weg naar zijn werk toen zij ongeveer dertig was en haar zoon nog maar een jaar of drie oud was. Die had ze dan alleen moeten opvoeden. Tijd voor andere mannen had ze niet gevonden. Gelukkig voor haar werd het ongeval als bedrijfsongeval bestempeld, zo’n vijf jaar later, waardoor ze een ruime schadevergoeding ontvangen had.

Jacques en Lydia waren na het werk, op een donderdag, dan ging haar zoon fitnessen samen iets gaan drinken. Lydia had dan bekend dat ze sinds de dood van haar man, geen enkele man meer tussen de lakens gehad had. Jacques was verbaasd geweest. De week erna, werd Jacques door Lydia bij haar thuis uitgenodigd op donderdag.

Toen Jacques daar toekwam, had hij een bloemetje bij en dat had Lydia vertederd. Ze had hem een knuffel gegeven en dat was eerder ‘een vastklampen aan hem’ dan wat anders. Eerst had Jacques zijn handen op haar schouders laten rusten tijdens de knuffel, maar door zijn bronstigheid, was zijn éne hand al na een paar seconden, afgedaald naar haar mollige kont. Nog twee seconden later hingen ze samen in een zwoele tongzoen en nog twee seconden later lag zijn andere hand, een erg dikke borst te kneden. Ze konden zich moeilijk van mekaar losmaken, want de tongzoen was zalig en uitermate opwindend. Om heel eerlijk te zijn, hij had nog nooit zo geil en zwoel met een vrouw getongzoend. De gulzigheid van Lydia was overweldigend.

Na een minuut of drie, vier getong, zei Lydia : “kom je mee ?” Met één hand in de zijne, trok ze hem mee naar de slaapkamer. Van hun beiden vloog de kleding direct in het rond. Dan positioneerde Lydia zich, naakt in het midden van haar niet opgemaakte bed en zei : “kom, steek jou piemel diep in mij”. “Ik wil je zo snel mogelijk voelen spuiten, niks voorspel of zo, gewoon rammen en spuiten, hoe rapper hoe beter”. Jacques die ondertussen ook volledig naakt was, vloog in een oogwenk boven op haar, schoof zijn stijve lul tegen haar kutopening en drukte door. Ze was al goed nat en in één beweging gleed hij tot de wortel in haar glibberige kut. “Neuken Jacques, hard en snel neuken, please” kermde ze.

Jacques wou niets liever en begon te rammen aan zijn hoogst mogelijke tempo. Hij steunde op zijn twee gestrekte armen, keek naar beneden en zag het dikke lijf van Lydia onder zich. Beide joekels van borsten waren opzij gegleden, Lydia had haar tong uit haar mond hangen en kreunde. Haar beide handen legde ze in zijn hals en trok hem dichter op haar lijf. Dan begon ze hem gulzig te tongen. Voor Jacques was dat er teveel aan en na nog een beweging of vijf, hield hij zich diep in haar stil en liet zijn pulserende pik, spuiten. Vier, vijf stralen sperma spoten diep in Lydia tegen haar baarmoeder. “Jaaaaaaaaaaaa, eindelijk”, kermde ze. Jacques spoot zich helemaal leeg en na een minuut of vijf, uitpuffen, rolde hij zich naast haar.

“Dat was precies wat ik nodig had, schat” zei Lydia. “Ik ook” zei Jacques, “het kwam precies vanuit mijn tenen”. Zo bleven ze minutenlang liggen. Het sperma liep uit de kut van Lydia op de lakens. De piemel van Jacques lag half slap op zijn onderbuik te glinsteren van kutsappen en sperma.

Jacques keek rond en zag een erg rommelige slaapkamer. Her en der lagen kledingstukken, en niet alleen die, die ze beiden zonet uitgedaan hadden. Op de vensterbank zat een kat die blijkbaar het hele gebeuren had zitten bekijken. Verder stonden er in die kamer een hele boel dozen waar zeker een centimeter stof op lag. Sommige dozen waren half open en er hingen kledingstukken uit of er lagen schoenen bovenop. Hij besefte dat hij in werkelijkheid, had liggen neuken in een soort van stort. Het beddengoed waarop hij lag, rook trouwens naar zweet en aan het plafond zag hij spinnenwebben hangen.
Jacques was verbaasd. Op haar werk, was Lydia erg netjes en afgeborsteld gekleed en hier leefde ze in een stort. Zijn gedachten werden verstoord toen Lydia hem vroeg : “zou je nog eens kunnen Jacques ?” “Dan zul je er een beetje motivatie moeten in blazen Lydia”, zei hij en hij wees naar zijn piemel. “Maar misschien eerst even douchen”. “Als dat moet” zei Lydia, maar ze kroop toch recht en liep naar de badkamer. Ook daar was het een groot stort en op de schaarse plekjes waar niets lag of stond, lag er een laag stof. De douche zelf, was klein en de aanzet van de muren en de naden tussen de muren zaten vol zwarte schimmel. Jacques walgde bijna. Toch stond hij iets later onder de warme stralen van de douche zich in te zepen en hij zeepte haar ook helemaal in. Dan nam hij de sproeier, spoelde zich helemaal af, spoelde haar af en bij de gedachte dat hij geen zin had om zijn eigen sperma uit haar kut te likken, zette hij de straal onderste boven tegen haar kut. Lydia gaf een gilletje. “Stouterd” zei ze nog.

Lydia gaf hem een reeds gebruikte handdoek en droogde zichzelf eveneens met een reeds herhaaldelijk gebruikte handdoek af. Terug in de slaapkamer zei ze : “kom maar bovenop mij liggen als je wilt”. Jacques dacht : ‘wat een geluk, want zij bovenop mij, zou qua gewicht wel eens problematisch kunnen zijn’. Lydia begon direct zijn ballen en scrotum te likken. Dat deed ze fel en gulzig. Jacques likte van aan haar klit naar beneden de hele kut. Lydia de hele onderkant van Jacques. Ze boorde haar tong zelfs in zijn sterretje en likte afwisselend zijn hele bilspleet. Dat vond Jacques bijzonder leuk, want dat had nog nooit een vrouw bij hem gedaan.

Zelf zoog hij zich vast met de lippen rond haar klit. Tot zijn verbazing werkte dat erg goed. Want na een minuut of twee, stopte Lydia met likken en hoorde hij haar als maar luider kreunen. Bij zichzelf vroeg hij zich verwonderd af, of hij haar zo zou kunnen laten klaarkomen. Dat leek evenwel geen enkel probleem, want na nog een minuut of twee, drie, begon ze onder hem te krijsen. Jacques stak prompt twee vingers in haar doornatte kut en op dat moment gilde Lydia dat ze klaarkwam. Jacques zoog nog even door, maar dan duwde Lydia hem weg. Haar klit was te gevoelig geworden. Hij rolde van haar af en ging op zijn rug liggen. Zijn voeten naast haar hoofd op het hoofdkussen.

Na een minuut of vijf, zes, kwam Lydia recht, nam zijn drie kwart stijve piemel ter hand en slokte die ineens in haar mond. Gulzig zoog ze stevig door op zijn lid. Ze probeerde die lul zo diep mogelijk in haar mond te nemen en tussen twee zuigbewegingen door zei ze : “Jacques, lieverd, ik zuig door tot je aangeeft dat hij hard genoeg is, slikken doe ik niet, maar ik wil dat je hem, zodra je voelt dat hij hard genoeg is, in één keer diep in mijn strontgat ramt”. Jacques, die zo’n taalgebruik ook niet gewoon was, kon enkel met verbazing bevestigen dat hij dat zou doen.

Lydia kon pijpen als de beste, dat wel, maar hij was wel een beetje ontgoocheld dat ze aangaf niet te willen slikken. Aan de andere kant, haar kontje mogen neuken, leek hem een leuk vooruitzicht. In geen tijd had Lydia de lul van Jacques, met lange, diepe zuigbewegingen op maximale oorlogssterkte gezogen. Hij gaf haar een teken dat ze moest stoppen omdat anders hij haar mondje zou volspuiten.

Ze rolde op haar rug, trok haar knieën op tot tegen haar dikke borsten. Haar glinsterende kut en kont kwam zo omhoog en Jacques besloot toch eerst nog maar die kut te likken. Daar had Lydia geen bezwaar tegen. Voor haar languit op het bed, likte Jacques met lange halen over die kut. Hij had ze daarnet toch zelf proper gespoten met de douche, dus hij ging er voor. In een mum van tijd, begon Lydia te schokken, haar tong hing weer uit haar bek en ze kreunde hard. Zodra Jacques haar klit tussen de lippen zoog, begon ze veel harder te kermen en Jacques ging met geweld door. Hij wou als het ware die klit uit haar kut zuigen. Een minuut of twee later, kwam Lydia voor de tweede keer gillend klaar.

Jacques stopte met zuigen en trok zich een beetje terug. Hij zag kutsap uit haar spleet naar beneden lopen. In een opwelling bukte hij zich terug, plantte zijn tong tegen haar aars en likte het kutsap op. Hij had haar kontje in de douche ook grondig gewassen, dus hij ging er voor. Meermaals liet hij zijn tong tegen haar sterretje kronkelen. Dan kreeg hij wat krampen van de moeilijke houding en zette zich op zijn knieën voor haar.

Zijn nog steeds stijve lul, nam hij ter hand, zette de eikel tegen haar aars en in één soepele beweging, schoof hij zijn pik tot aan de wortel in haar darmen. Hij zag haar ster zich rond zijn lul rekken en hij voelde zich als het ware door een nijpende hand, in dit geval kont, omvat. Traag begon hij in en uit te bewegen. Lydia, die nog steeds haar knieën opgetrokken hield, greep onder haar hoofdkussen en kwam met een dikke vleeskleurige tarzan tevoorschijn. Jacques rook de kutgeur van dat ding, want dat was blijkbaar meermaals gebruikt, maar nooit afgewassen. Op dat moment kon dat hem geen fluit schelen en al zeker niet toen Lydia het ding al trillend en brommend tegen haar klit zette. Lydia begon opnieuw fel te kreunen en Jacques begon sneller en sneller ter rammen in de dikke kont van haar.

Lydia hield de tarzan in de lengterichting over haar klit en drukte dan stevig door op die klit. Jacques was al daarvoor klaargekomen, dus hij kon het nu langer volhouden en daarom zette hij zijn tempo toch maar wat hoger. Lydia van haar kant bewoog de tarzan in de lengterichting van haar kut op en neer. Af en toe zette ze het topje van het ding tegen haar klit, af en toe ging ze er een klein eindje mee in haar kut. Jacques zag weer kutsap uit de onderkant van die gleuf lopen. Nu liep dat op zijn in en uit bewegende lul. Extra smering, dacht hij.

Lydia begon grove taal uit te slaan. “Neuk mijn gat, godverdomme, komaan Jacques, ik wil dat je in mijn darmen spuit, vooruit, neuken geile beer”. Ze bleef dat maar herhalen en haar taalgebruik werd als maar geiler en vettiger. “Vooruit, ram die vette dikke lul in mijn stronthol, spuit me vol, vetzak, ….” En nog meer van dat fraais.

Zoiets had Jacques nog nooit meegemaakt. Lydia was nu als bezeten met die tarzan over haar klit aan het wrijven, ze gilde de hele buurt bij mekaar en die combinatie van gore praat, fel gegil, de aanblik van de tarzan op haar donkerrode klit, deden Jacques ontploffen. “Hieeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr geile teef, ik spuit je gat vol zaad, kom klaar hete kut, kommmaaaaaaaan, klaarkomen godverdomme !!!!” Alsof Lydia daarop gewacht had, begon ze ineens te krijsen dat ze zijn sperma in haar darmen voelde spuiten en dat ze klaarkwam. Een hele lading kutsap kwam nu in een golfje uit haar scheur gespoten. Jacques had zich stil gehouden op het moment van spuiten en hij zag haar met zijn pik diep in haar kont begraven, trillend en schokkend klaarkomen.

Na een paar minuten uithijgen van beide, trok Jacques zijn half verslapte piemel uit haar. Een mooi zicht was dat niet, want, naast een enigszins bruin gekleurde hoop sperma die uit haar liep, er hing toch nogal wat stront aan zijn eikel. Hij kroop recht en liep naar de badkamer. Daar spoelde hij zich daar grondig af. Lydia had hem daar vervoegd, maar deed geen aanstalten om zichzelf te reinigen, terwijl zijn bruin gekleurd zaad nochtans over de binnenkant van haar dijen naar beneden liep. Eens proper, kleedde hij zich snel aan en nam afscheid met het excuus dat zijn vrouw zou kunnen thuiskomen.

Dat was onzin, want elke donderdagavond, ging die bridgen met een bende vriendinnen en dan kwam die nooit voor middernacht thuis en de kinderen konden al hun plan trekken.

Onderweg naar huis, vond hij, ondanks dat zij zich grondig gereinigd had, erg vies. Het hele huis van Lydia was erg vuil, onder stof, met her en der vuile kleding, verspreid doorheen de hele woning. Jacques snapte niet dat hij in zo’n stal verbleven had. Zelf werd zijn appartement ééns per week volledig gestofzuigd en daarna met een natte dweil gekuist, dat deed hij zelf. Twee of drie keer gedurende de week ging hij nog met een Swiffer rond om stofpluisjes te verwijderen en net zoals zijn vrouw wou hij het hele appartement spic en span, proper hebben.

Thuis gekomen nam hij een douche en deed al zijn gedragen kleding van die dag in de was. Onder de douche besloot hij niet meer naar Geel te rijden, waar Lydia woonde. Hij moest trouwens bijna kotsen van de aanblik van die stront op zijn lul.
De donderdag daarop, lag hij evenwel opnieuw in Lydia te rammen. Hij spoot opnieuw zowel haar kut als daarna haar kont vol sperma. Deze donderdagse activiteiten herhaalden zich zeker voor meer dan drie jaar.
Tijdens één van onze maandelijkse lunches op een vrijdag, kwam Jacques toe met een blauw oog. Ik keek hem verbaasd aan en vroeg : “tegen de kast gelopen Jacques ?” “Was dat maar waar” kreunde hij. De zoon van Lydia was de dag ervoor thuisgekomen en had hen betrapt. Die had de sekspartij verstoord, en Jacques een dreun op zijn oog verkocht. Jacques had hem direct een dreun terug verkocht, die was ondanks zijn leeftijd erg fit en voetbalde net zoals ik, op zaterdag of zondag.

Die vrijdag had Lydia aan Jacques een smsje gestuurd met de boodschap dat als haar zoon, Jacques nog ooit zou aantreffen bij zijn moeder, hij dat aan zijn vrouw zou gaan melden. Blijkbaar had Lydia haar zoon verteld dat Jacques getrouwd was en die zoon vond dat niet kunnen. Einde verhaal tussen Jacques en Lydia, was het gevolg.

Echt erg vond Jacques dat niet, omwille van de smerigheid in het huis en het gebrek aan hygiëne van Lydia en bovendien woonde die in Geel, wat toch een redelijke afstand is van Antwerpen, waar, net zoals ik, Jacques woonde.

Lang duurde de geheelonthouding niet. Drie maand later, vertelde Jacques dat hij een nieuwe vriendin had. Dat bleek Claudia te zijn. Claudia was lerares geweest van zijn dochter in het lager onderwijs. Zijn vrouw was op een zondag naar een bridge toernooi geweest en omdat hij zich verveelde had Jacques een rommel- en brocantebeurs in het Bouwcentrum, een groot hallencomplex aan de rand van Antwerpen, bezocht. Daar was hij Claudia toevallig tegen het lijf gelopen. De beurs bleek hoofdzakelijk aftandse rommel aan te bieden, maar op één standje had Jacques een boek gezien met veel afbeeldingen van Indiase kunst. Die afbeeldingen waren veelal erotisch getint. Veel blote vrouwen en stijve piemels op vazen geschilderd. Hij had het boek laten liggen, maar bij het einde van de beurs was hij toch terug gegaan naar dat verkoopstandje. Helaas had een vrouw, net voor hem dat boek opgepikt en was ze er in aan het bladeren.

Jacques zei : “mooi boek, ga jij dat kopen ?” De vrouw keek hem aan en dan zag Jacques dat het de juf van het derde leerjaar van zijn dochter was. Hij was bij haar een paar keer op oudercontact geweest voor zijn dochter. De lerares was een nogal rondborstige dame, die hij toen al sympathiek gevonden had. Het was een blij weerzien.

Claudia reageerde op zijn vraag met de suggestie : “ofwel koop ik het en mag jij het van mij lenen, ofwel omgekeerd”. Jacques haalde direct zijn portefeuille boven. Vijf minuten later zaten ze te keuvelen in de cafetaria die bij de beurs hoorde. Ze babbelden over de dochter van Jacques die ondertussen al in het middelbaar zat. Claudia over haar echtscheiding een paar jaar eerder. Haar zoon was ondertussen afgestudeerd en werkte ergens in Brussel. Zelf was ze een jaar of vijf ouder dan Jacques en ze zwoer hem, dat ze nooit nog zou trouwen en zelfs niet samenwonen met een vent.

Jacques gaf het relaas van zijn saaie, passieloze huwelijk weer en zijn frustratie daarover. Zijn vrouw in de steek laten met puberende kinderen, kon gewoon niet, dus beruste hij maar in de situatie, zei hij.

Ze bladeren gezamenlijk door het aangekochte boek en de opmerking van Jacques was : “daar staan wel een hele boel, heel schunnige plaatjes in”. “Tja” zei Claudia, “maar dit is kunst, geen porno”. Jacques reageerde met : “eerder porno van honderden jaren geleden in de vorm van kunst”. Ze schaterden allebei. Het boek lag open op een afbeelding van een grote vaas, daarop was een man geschilderd die ruggelings lag en waar een vrouw bovenop zijn harde piemel zat. “Wel, wel” zei Claudia, “mijn favoriete standje staat er ook tussen”. Jacques keek haar aan en zei : “daar kan ik me wel in vinden, niets moeten doen en toch genieten”, verwijzend naar de afbeelding. De seksueel getinte ondertoon van hun gesprekken was gezet.

Samen gingen ze iets eten in de Colmar aan de Singel van Antwerpen, op wandelafstand van het beursgebouw. Na het eten en een paar glaasjes wijn, waren ze beiden in de stemming. Claudia nodigde Jacques uit, voor een pousse-café, bij haar thuis , een appartementje in Schoten op een kwartiertje rijden van het restaurant. Bij zichzelf dacht Jacques, toen hij in zijn auto achter haar aan reed : ‘dat is tenminste niet zo ver als Geel’.

In het appartement aangekomen, gaf Claudia, Jacques een bomvol glas cognac en nam er zelf ook ééntje. Ze zette een muziekje op en samen genoten ze van de cognac, naast mekaar gezeten, in de lange sofa die daar stond. Nog geen half uur later lagen ze samen in bed. Jacques met zijn tong in haar kutje en Claudia likkend aan de harde piemel van Jacques. Beiden genoten van mekaar, hem pijpen tot hij klaarkwam deed ze niet, maar zijzelf kwam ook niet klaar, ondanks zijn grondig gelik en gezuig aan haar klitje.

Ze had nog dikkere borsten dan Lydia, echt goed pijpen zoals Lydia kon ze niet en tongkussen, was ook niet haar sterkste kant. Lydia kon dat vele malen beter. In de slaapkamer aangekomen, het voorspel gebeurde op de sofa, zei Claudia : “leg je maar neer, lieve schat, ik ga mijn favoriet standje op jou proberen”.

Jacques legde zich midden op een groot tweepersoonsbed, in het midden, met een stijve lul die recht omhoog wees. Claudia zette zich schrijlings op hem en begroef zijn piemel in haar reeds natte kut. Veel voelde Jacques daar niet van, maar Claudia begon enthousiast op en neer te dansen bovenop zijn lul. Haar, voor zijn ogen dansende joekels van borsten gaven hem een prachtig beeld. Hij wist van zichzelf wel dat hij een goed formaat van piemel had, redelijk dik en van lengte, een meer dan goed gemiddelde, maar van haar kutje dat op en neer ging over zijn piemel voelde hij niet veel. Claudia reed zich evenwel in geen tijd klaar op zijn piemel. Ze kirde en kreunde, maar het vocaal effect van klaarkomen, was vele malen minder hevig dan bij Lydia. Op het moment dat Claudia klaarkwam, kreeg Jacques het gevoel alsof er een natte, warme dweil rond zijn pik gesmeten werd. Ze produceerde redelijk veel kutsap tijdens het klaarkomen. Jacques had nauwelijks verhoogde opwinding aan zijn piemel, gevoeld toen ze klaar kwam. Dus die bleef gewoon stijf.

Claudia hijgde uit boven hem en hij streelde haar zachtjes. Haar dikke borsten rusten op zijn borstkas. Ze boog zich voorover en gaf hem een tongkus. Zo plette ze haar borsten op zijn borstkas. Dan drukte ze zich weer op en vroeg lief : “mag ik nog eens ?” Bij zichzelf dacht Jacques : ‘van mijn part honderd keer’ maar hij knikte slechts. Nog geen vijf minuten later had Claudia zich voor een tweede keer klaar gereden op de harde lul van Jacques. Weer was er dat warme, natte dweil-effect, maar weer had Jacques nauwelijks enige opwinding gevoeld bij zichzelf.

Hij draaide haar dan maar op haar rug en in een gewone missionarishouding, ramde hij zich klaar in haar kleddernatte kut. Dat vond Claudia best ok, maar dat gaf haar ook nauwelijks opwinding. Ze onderging dat gewoon. Tijdens dat missionarisgeram had Claudia haar armen op zijn heupen gelegd en hem gewoon vele kusjes op zijn gelaat gegeven. Alsof ze een baby koesterde. Jacques van zijn kant, lag gewoon tussen haar immense borsten met zijn hoofd in haar hals en met een stijve lul, in haar kleddernatte kut te rammen. Dat duurde even, want veel opwinding van haar kut kwam er niet over op zijn piemel en haar spieren in haar kut gebruiken, had ze blijkbaar nooit geleerd. Toch lukte het hem om na een paar minuten kreunend klaar te komen. Op dat moment dacht hij bij zichzelf : ‘ik kan het beter met mijn hand zelf doen, dat geeft meer voldoening’.

Elke volgende zaterdag ging hij naar Schoten om Claudia te neuken, of eerder, om te zien hoe Claudia zichzelf klaar neukte op zijn harde pik. Telkens kwam ze zo twee keer klaar en daarna mocht Jacques in haar kutje neuken. Dat lukte moeizaam, dus na enige tijd, besloot hij zich gewoon over haar dikke borsten af te trekken in plaats van haar kut te gebruiken. Dat vond Claudia best ok.

Eén keer, na haar dubbele klaarkombeurt, had hij haar toch nog in missionaris geneukt, maar hij had tegelijk één vinger in haar kontje gewurmd om wat druk van daar uit op de onderkant van zijn lul te geven. Dat had hij niet moeten doen, want Claudia zei achteraf dat ze dat helemaal niet leuk gevonden had en dat haar kontje, door aambeien of zo, niet beschikbaar was.

Ook al ging hij dus zaterdags gewoon op een bed liggen om haar twee keer te zien klaarkomen en om zich daarna gewoon af te trekken, wat hij thuis ook kon natuurlijk, bleef deze ‘relatie’ toch ook zo’n drie jaar duren.

Er kwam wel wat evolutie in, want op een bepaald moment, na haar tweede klaarkombeurt, had hij haar niet gepenetreerd met zijn lul, maar had hij gewoon eerst twee, dan drie en daarna zelfs vier vingers in haar kut gestoken en ze zo gefist. Tot zijn verbazing was ze zo wel klaargekomen voor een derde keer. Het ritueel was dan wat veranderd, eerst twee maal klaarkomen op zijn lul, daarna op zijn vuist en dan de wekelijkse aftrekbeurt tot het sperma over haar borsten spoot. Erg bevredigend voor Jacques was dat allemaal niet, maar beter dan niets, vond hij.

Voor Jacques was de conclusie : bij gebrek aan beter doe ik voort, maar vroeg of laat krijg ik problemen met mijn eigen erectie en ga ik ‘blauwe pilletjes’ moeten gaan kopen. Voor haar verjaardag, kocht Jacques op de baldishop.nl, de seksshop van Gertibaldi, een Dwane XL vibrator. Dat ding koste bijna zestig euro, maar had een zuignap voor op de grond of tegen een muur en een balzak, had een afstandsbediening met snoer, een oplaadkabel via USB en kon fameus trillen. De voornaamste reden van zijn aankoop was evenwel, dat je de bijna zes centimeter dikke vibrator tot wel vierentwintig centimeter diep kon inbrengen. Precies wat Claudia nodig had, volgens Jacques. Claudia was een tikkeltje verontwaardigd met zijn geschenk, maar had het toch aangenomen. Ze neukten weer zoals elke zaterdag, maar de daarop volgende zaterdagen, bleek de motivatie van Claudia toch sterk te verminderen. Zodanig zelfs, dat Jacques het een paar weken later voor bekeken hield en niet meer in Schoten opdook.

Later via een toevallige ontmoeting, zou hij van haar vernemen dat die vibrator het mooiste en beste geschenk was dat Claudia zich kon dromen. Ze reed zich er dagelijks voor ze naar de school ging om les te geven, minstens één maal op klaar en ’s avonds minimaal twee keer. Soms zelfs vijf, zes keer op een hele avond. Ze had het ding, gewoon op de grond, midden in haar woonkamer, een meter of drie voor haar tv-toestel met de zuignap vastgeplakt. Zodra ze wat gegeten had, na haar job, ging ze er gewoon op zitten. Slip opzij, het ding zo diep mogelijk in haar kut en laten trillen tot ze kwam, dan zette ze het ding af, maar bleef ze zitten, keek tv, om een half uur later nog een keer te laten trillen tot ze kwam. Ze probeerde op elke snelheid van het ding, dat waren er drie, toch telkens één maal klaar te komen en dat lukte haar elke avond. Ze gaf eerlijk toe, dat ze een vent niet meer nodig had, met zo’n ding in huis. Jacques vond die info niet echt ego-strelend, maar het kon hem niet schelen.

Zeker een jaar of vier, kwam er niets meer op zijn seksueel pad, buiten een occasionele aftrekbeurt achter zijn pc. Hij vervloekte zichzelf. Zijn vrouw zo koud als een ijskast, zijn mollige ex-vriendin leefde in een stort, haar opvolgster, Claudia, had een kut waar je ‘met paard en kar kon in ronddraaien’, een uitdrukking die hij leende van zijn vader toe die het over de fysiek grote mond van Barbara Streisand had. Zelfs de dikste negerlul, excuus Afro-Amerikaanse lul, kon qua lengte Claudia misschien vullen, maar qua diameter zeker niet.

Jacques sukkelde bijna in een depressie. Zij gedachten waren, dat hij geen mollige of dikke dames meer wou en liefst wat jonger, want Lydia was tien jaar ouder en hijzelf en Claudia zelfs bijna twaalf. Dus was zijn conclusie, de volgende dient zo mager mogelijk te zijn en maximaal van mijn leeftijd.

Het heeft zeker nog twee jaar geduurd, vooraleer het toeval hem een handje hielp. Op een donderdagavond, na zijn werk, liep hij van zijn appartement naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Hij had nog wat nodig om het avondeten voor zichzelf en zijn kinderen te kunnen bereiden. Jacques kookte meestal voor het hele gezin. Op de terugweg, met een volle boodschappentas, liep hij door de motregen. Op zo’n twintig meter voor hem, liep een tengere gestalte, eveneens met een boodschappentas. Toen hij nog maar een vijftal meter achter haar liep, hij had ze bijna ingehaald, gleed die persoon uit en viel zijdelings tegen de muur van het gebouw waar ze voorbij kwamen. Ze had haar voet omgeslagen en het evenwicht verloren.

“Gaat het mevrouw ?” vroeg hij. De vrouw in kwestie probeerde recht te krabbelen, maar gaf een kreet van pijn, toen ze op die voet probeerde te steunen. Jacques bekeek de situatie en dacht bij zichzelf : ‘die gaat nooit thuis geraken op haar eentje en al zeker niet met een boodschappentas’, dus vroeg hij : “waar woon je ergens, ik draag je tas wel en je kunt op mijn leunen tot thuis. “Het is niet ver” zei ze, “gewoon de volgende straat rechts en dan ongeveer in het midden, nummer honderd en acht op het vierde”.

Jacques pakte haar boodschappentas, daar zat niet veel in, dus die kon hij gemakkelijk samen met de zijne dragen en de dame in kwestie bleek een pluimgewicht te zijn. Ze leunde wel fel door op zijn rechter schouder, maar dat gewicht stelde niet veel voor.

Bij nummer honderd en acht aangekomen, liet hij zijn boodschappentas beneden staan, hielp hij de vrouw de trap op, want er was geen lift. Iets later hielp hij haar een appartementje binnen. Appartement is veel gezegd, eerder een kleine studio, één kleine slaapkamer waar net een dubbel bed in paste , één kleine badkamer met douche, enkele lavabo en daarbij nog een wasmachine en droogkast erin en één woonkamer inclusief open keuken. Er stond een tafel met vier stoelen, één sofa, een kleine salontafel en een lage kast met een tv op. Jacques droeg haar tot aan de sofa en met wat gekreun, liet hij daar zitten. Hij ging de boodschappentas beneden halen en zette die op het keukenblok.

Hij keek even rond en zei : “ik denk dat je best even een dokter laat komen om naar je voet te laten kijken”. Ze knikte lichtjes. “Ik moet er vandoor mevrouw” zei hij, “mijn kinderen wachten op mij om te eten”. “Bedankt mijnheer” fluisterde de vrouw. “Niks mijnheer, zeg maar Jacques” zei hij. “Brigitte” antwoordde ze. “Aangenaam Brigitte” zei Jacques. “Morgen zie je me niet, maar ik kom zaterdag voormiddag even langs om te zien hoe het met je gaat, als dat ok is voor jou”. Ze knikte weer en Jacques vertrok. Tien minuten later stond hij te koken voor zijn kroost.

Einde deel 1 van 4

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 10208 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “AH 1”

  1. Goed verhaal, maar wat enorm stoort is dat je geen leestekens gebruikt. En het liefst zet je datgene wat iemand zegt tussen aanhalingstekens

    Voorbeeldzin: Jos zei: “Doe je benen uit elkaar”, waarna zij haar benen spreidde.

    Dat leest een stuk makkelijker.

    • Hoi Robbert, bedankt voor je opmerking. Ik weet van mezelf dat is soms nogal nonchalant met leestekens bezig ben. Ik probeer er op te letten, maar meestal ben ik teveel met de inhoud i.p.v. de vorm bezig. Mijn excuses daarvoor. Grtjs, Rick

Plaats een reactie