BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dromen zijn soms geen bedrog!

Ik had heerlijk in de zon gelegen en mij daarna uitgebreid gedoucht en ingesmeerd met een zalige body lotion. Iets wat ik ook altijd deed als wij ’s avonds samen zouden zijn. Ik ben Bea, 28 en hij heet Robbert en is 42. Via zijn bedrijf waar ik als intercedent kwam om uitzendkrachten aan te bieden hebben we elkaar ontmoet en later op een VrijMiBo van mijn werk ook “beter” leren kennen. Onze gesprekken gingen van zakelijk naar persoonlijk, tijdens die borrel dansten we close waarbij zijn handen op mijn onderrug en later mijn kont lagen. Door mijn jurkje heen voelde ik zijn geslacht, een beste knaap. Robbert vertelde over zijn scheiding. Ik over het feit dat mijn vriend zich had vernaait en ik alleen was in een stad waar heen ik vertrokken was om mijn ervaring te vergeten. “Den Haag, legde ik uit, was een stad die ik nauwelijks kende, en waar ik nog geen leuke mensen ontmoet had.” “Tadaaaah!” had hij gezegd en we lachten samen.

Tijdens een toiletbezoek vroeg ik mij af… was zijn flirten oprecht of was ik alleen maar een snoepje? Kon dat mij boeien? Eigenlijk niet! Na een paar maanden zonder echte, mannelijke aandacht was hij de eerste man die mij en mijn lichaam deed reageren op een heerlijke manier. Ik maakte een extra knoopje van mijn decolleté los en checkte in de spiegel of het niet teveel was. Misschien schatte ik zijn acties verkeerd in. Zijn glimlach was veelzeggend toen hij mij weer zag. Het dansen werd intiemer, op Donna Summers I Feel Love, schuurde hij zijn onderlijf duidelijk en heerlijk voelbaar tegen mijn bekken. De reactie tussen mijn benen bleef niet uit.

Tegen tienen en vier wijntjes later was ik licht aangeschoten toen ik, samen met hem, de parking op liep. “Kan ik je een lift geven?” vroeg hij. “Waar heen wil je?” vroeg ik hem. “Ik kan antwoorden naar wat mijn lijf zegt of naar wat de gentleman in mij zegt.” Antwoordde hij. Ik slikt… wat zijn lijf zou zeggen liet zich raden. Mijn lichaam wilde het zelfde. “Jij bepaald!” zei ik streng. “dan ga ik achter mijn lijf aan.” Zei hij en keek mij schalks aan. “Waar heen gaan we dan?” vroeg ik voor de zekerheid. “Naar tussen jouw benen.” Zei hij zacht en stellig. “Kom maar mee, jouw auto halen we morgen wel.”

En zo geschiedde. In de auto besloot ik om de leiding te nemen en legde een hand op zijn bovenbeen. Terwijl hij door wat kleine straatje manoeuvreerde maakte ik een extra knoopje van mijn jurkje los en trok de panden iets open. Hij keek mij kort aan. “Dat heb jij helemaal niet nodig, jouw kracht zit hem in je ogen en lippen.” Mijn hand gleed tussen zijn benen omhoog tot ik zijn ballen voelde. Hij kreunde zacht. Hij weerde af. “Ik kan me moeilijk concentreren, net als bij jouw is het te lang terug.” Ik hield mijn hand stil. Wees hij me af of…?

We reden Scheveningen binnen en hij parkeerde zijn auto in een parkeergarage onder een groot appartementen complex. In de lift was de eerste zoen, zijn handen gingen over mijn kont en hij kneedde mijn billen. Tussen ons in voelde ik zijn geslacht groeien. PING ”Achtste etage” klonk een mechanische stem en verbrak voor dat moment de magie. Één maal in zijn prachtige appartement zoenden we, verkenden we elkaar, dronken we wijn, en naaiden we elkaar het licht uit de ogen. Het voelde bijna als een eerste keer. We bedreven zacht en traag de liefde, niet alleen in het grote bed maar ook op het balkon op acht hoog met zicht op het strand. Toen ik wakker werd was ik naakt en lag deels in de zon die op het bed scheen.

Robbert zat, naakt, op een stoel naast het bed met zijn laptop. “Wat ben je mooi!” zei hij zacht terwijl ik de slaap uit mijn lichaam voelde vloeien. Hij kwam bij me zitten en we zoenden. En ja… dat eindigde weer in een heerlijk orgasme. Die zaterdag brachten we vrijend en sexent door. Voor het eerst werd ik gelikt. Voor het eerste pijpte ik een man en kwam hij klaar in mijn mond. Wij namen de tijd voor onze lichamelijke verkenningen. Eten werd besteld en gebracht. Dat was het enige moment dat hij zijn heerlijke lijf verstopte in een ochtendjas.

De zaterdag ging over in de zondag. Die middag bracht ik Robbert met zijn auto naar Schiphol. Hij gaf mij een sleutel voor het appartement en zond mij later de details van het alarmsysteem. “Ik ga nog veel van jou en je uitzendkracht gebruik maken.” Lachte hij na een laatste kus voor de vertrekhal van Schiphol. “Blijf gewoon lekker in het appartement.” Zei hij en dat deed ik ook. Die dinsdag toen ik van mijn werk terug ging was hij er ook. Hij besprong mij en nog vrijwel helemaal gekleed bedreven we staand, tegen de voordeur de liefde. Het gaat zo goed dat wij nu acht maanden een setje zijn. Ik woon uiteraard nog gewoon in mij flatje, maar regelmatig treffen wij elkaar in zijn appartement en vrijwel elke keer neuken we elkaar het licht uit de ogen.

Afgelopen weekend was weer zo’n topper. Ik bracht hem zondagavond naar Schiphol en ging terug naar zijn appartement. Ik ruimde de slaapkamer op, maakte de badkamer schoon en dacht telkens aan de manier waarop we op vele plaatsen de liefde hadden bedreven. Mijn lichaam reageerde en ik voelde mijn poesje weer vloeien en mijn schede samentrekken bij de gedachte aan zijn heerlijke lichaam en de passie die we samen beleefden. Nadat alles klaar was heb ik mij heerlijk gedoucht en met een dure bodylotion ingesmeerd.

In gedachte verzonken ik liep naar de keuken om een glas wijn in te schenken. Was hij nu maar hier en bij mij. Maar helaas, onze schema’s hadden hem naar Engeland gebracht en ik zat in Scheveningen. Het maakte echter niet uit, met de gedachten aan hem in mijn hoofd, was ik op mijn gelukkige plek. Ik kon het water horen en de zoute lucht ruiken. Het geluid van de ruisende golven tegen het strand was het zachte ritme dat het tempo voor de avond bepaalde. Ik kon bijna voelen, ritmisch en stabiel als twee lichamen die de liefde bedreven en een zelfde snelheid hadden. Ik stond daar in mijn korte dustertje met jaguarprint en donzige pantoffels en voelde een briesje door de open ramen waaien en de rillingen deden me een beetje afkoelen, waardoor mijn tepels rechtop gingen staan en ik alleen maar meer aan hem moest denken.

Verdomme, ik kwam hier om uit te rusten en mijn hoofd recht te krijgen, en niet aan hem te denken. Ik had niets anders gedaan dan werken en met Robbert vrijen, al een hele tijd had ik geen tijd voor mijzelf genomen om te ontspannen. Het was tijd voor een beetje zelfzorg, ik grinnikte, wetende dat de zelfzorg dit weekend zeker zou komen van de “kleine vriend” die ik in mijn weekendtas had gestopt. Robbert zou woensdag pas terugkeren.

Omdat ik alleen was, besloot ik dat er geen betere tijd was dan nu voor het beetje ontspanning en zelfzorg dat ik nodig had. Ik pakte mijn glas wijn en liep door het appartement naar het terras aan de zijkant. Het terras waar we vaak, onbespied de liefde bedreven hadden. Als je het wist, zag je dat er vlekken op de betonvloer zaten die van zijn zaad waren. Zaad dat hij in mij schoot, soms in mijn kut, soms in mijn mond en een enkele keer zelfs in mijn kont. In de totale ontspanning na een vrijpartij liet ik zijn zaad gewoon uit mij druppelen, daar op de grond. Het was inmiddels donker, alleen het licht van de maan scheen door de ramen. Het ritme van de zee maakte me rustig en ik verzonk in gedachte in alle vrijpartijen. Ik voelde mij een soort van eenzaam, mijn kutje voelde nat als ik eraan dacht hoezeer ik hem miste, zijn aanraking, zijn handen op mijn lichaam.

Na een greep in de weekendtas die in de slaapkamer stond viste ik het hulpmiddel voor ‘zelfzorg’ er uit. Ik switchte het ding aan en het trilde zacht en sensueel, dit zou de verlossing bieden die ik zo hard nodig had. Terwijl ik op de loungebank lag, strekte ik mijn benen en zette ze op de poef voor me, waarbij ik mijn badjas open liet vallen. Ik zette wat zachte muziek op mijn afspeellijst aan, waardoor ik alleen maar meer aan hem moest denken. Terwijl ik daar naar de golven zat te luisteren, gingen mijn benen uit elkaar en voelde ik de toenemende nattigheid en de behoefte aan ontspanning al voelen.

Mijn handen gingen eerst naar mijn borsten, ik streelde ze kneep zachtjes in mijn tepels. Een grom kon ik nauwelijks onderdrukken. In mijn hoofd waren het zijn handen die mij streelden. Mijn linkerhand was ongeduldig en ging over mijn lichaam omlaag en streelde mijn poes en ik opende mijn benen een stukje. Via mijn onderbuik naar mijn vlezige dijen en dan weer omhoog. Ik kneep weer in mijn tepeltjes. KUT waarom heb ik de klemmetjes niet mee genomen die hij mij gegeven had. Kleine, gouden tepelklemmetjes op mij harde, bijna zwarte tepels. Zo mooi om te zien en uiterst geil om te voelen. Hij had er zelfs een paar foto’s met zijn telefoon mee gemaakt. “Voor als ik eenzaam en geil ben…” had hij gezegd.

Mijn hand ging van mijn borsten omlaag naar mijn kale schaamheuvel. Daar streelde ik mijn geopende schaamlipjes. Was het zijn tong die mij bespeelde of zijn vingers? I dont fucking care. Hij was een meester in bed! Hij nam de tijd voor mij en mijn genot. Ik giechelde in mijzelf bij het genot dat slechts de geringste aanraking mijn warme, wachtende poesje bezorgde. Verdomme, hij miste dit, waarom moest hij dit weekend werken? Nou ja, geen huilen om een verloren pik. Ik grinnikte en begon de natte plooien te strelen, waardoor ik al bijna een orgasme kreeg. Lekker glad, op dat moment pakte ik het speeltje en liet het in mij glijden. Het speeltje dat we samen kochten en even later, heel toepasselijk, in een paskamer van een mode winkel probeerden. In gedachte was ik terug bij dat moment en die plek. We hadden twee jurkjes gepakt en we waren samen in de kleine paskamer verdwenen. Ik liet mijn jeans zakken en hij pakte de vibo uit. ”Proberen?” vroeg hij zacht, Ik keek hem aan en zette één been op het bankje en trok het kruis van mijn slipje opzij. Met zijn mond maakte hij de top van deze vleesvervanger nat en warm en hield deze tegen mijn schaamlippen. Ik nam zijn hand en liet de kop een stukje in mij glijden. Ik streelde mijn borsten door mij truitje hen terwijl hij het ding langzaam in en uit mij liet glijden. Een tempo waarvan ik wist dat het me over de rand zou brengen! Ik stopte hem daar en duwde zijn hand en de vibo weg. “Straks thuis een showtje of doen we het samen.” Fluisterde hij. De deden het die avond thuis, kijkend naar elkaar, Hij kleedde mij uit en ik lag op het grote bed, hij danste als een stripper op zachte muziek en kwam op zijn knieën tussen mijn benen zitten. Ik penetreerde mij met het speeltje en hij trok zich af. Weer een soort van eerste keer! Toen ik klaar kwam en kreunend in de vbo kneep voelde ik zijn zaad op mijn buik en borsten spetteren. Dat was een mega geile ervaring geweest.

In gedachte ging ik terug naar dat moment, ik rook zijn lichaam en voelde zijn pik in mij heen en weer gaan. Mijn hoofd viel achterover tegen het kussen van de bank en met mijn ogen dicht stelde ik me voor dat hij degene was die mij plezier bezorgde, met zijn mond, zijn tong, zijn vingers en zijn prachtige pik. Terwijl ik mijn “vriend” in en uit schoof op het ritme van de kabbelende golven, kwam ik al bijna klaar… Ik dacht dat ik iets hoorde, maar ik was te geil om los te komen van het moment en om naar de deur van het appartement gaan. Ik ging door met het bewerken van de dikke fallus tussen mijn benen en ik weet dat ik een hapering in mijn adem voelde toen ik een orgasme naderde. Toen hoorde ik een lichte hoest. Hij zei: “WOW dit is een prachtige begroeting, bijna een visioen.” Ik dacht dat ik droomde totdat hij zich voorover boog, het speeltje tussen mijn lippen vandaan haalde mijn geile, kale poesje kuste.

Ik had nauwelijks tijd om mijn ogen te openen, om er zeker van te zijn dat hij het echt was, ook al kende ik die stem, die handen, zijn geur. Hij spreidde mijn benen verder en likte mijn clitje. Hij wist precies hoe hij mij over de rand moest sturen. Zuigen en bijten stopte net lang genoeg om zijn vingers in mij te steken. “Kijk naar mij en zeg: “Schat, je bent zo godvergeten mooi.” Ik weet dat ik klaarkwam toen hij zijn vingers in mij stak. Dit moest een droom zijn. Maar toch zat hij daar, op zijn knieën, de sappen uit mijn lichaam te likken en plagen. Verdomd, daar was hij goed in. Ik heb vaak gezegd dat hij de beste minnaar was die ik ooit heb gehad en dat was ook zo. Hij kende mijn lichaam, soms denk ik beter dan ik. Hij bleef zijn vingers heen en weer bewegen, terwijl mijn schede samentrok en ik huiverend en rilde van een orgasme. Maar hij stopte niet, hij bleef likken en plagen, waardoor ik nog een keer op de rand van de afgrond kwam en toen stopte hij, keek op en zei… “Echt, je hebt besloten om zonder mij te beginnen?”
Ik keek hijgend op hem neer, kon nauwelijks ademen en zei met een onregelmatige ademhaling: “Oh mijn God, waarom ben je gestopt?” Daarop grinnikte hij met de lach die mij alleen maar heter en natter maakte, en zei “Zodat ik dit kon doen…” Robbert tilde me op en droeg me door de gang naar de slaapkamer.

Hij gooide me op bed en ging voor me staan terwijl hij zijn kleren uittrok. Ik lag daar, naakt, heet, nat, verlangend en kijkend. Hij trok zijn shirt uit en ik zag de brede borst die zo mijn borsten tussen ons in zouden verpletteren, en die ik graag aanraakte en streelde. Dit was niet de eerste keer dat hij me zo plaagde. Ik denk dat hij humor vond in het kijken naar de ‘lust’ in mijn ogen. Hij trok zijn schoenen uit en schopte ze opzij, maakte zijn riem los en zijn jeans viel op de grond en onthulden wat hij wist dat ik wilde. Ik weet dat ik mijn lippen likte uit puur instinct, verlangen en lust. Ik rolde op mijn knieën en begon naar hem toe te kruipen, ik wilde hem proeven, hem in mijn mond voelen, maar hij schudde zijn hoofd. “Nee schat, nog niet.” Verbijsterd was ik toen ik het woord NEE hoorde, ik wilde hem pijpen!

Het volgende dat ik wist, had hij mijn benen uit elkaar en ging door met zijn mond, plagend, bijtend en zuigend. Mijn benen lagen over zijn schouders en gaven hem volledige en totale controle over mij, waardoor ik niet kon bewegen tenzij hij het toestond. Hij likte proevend langs de natte lipjes, knabbelde aan de lengte van mijn natte vrouwelijkheid totdat ik zijn tong op mijn meest gevoelige plekje voelde, ja, hij had hem in mijn kont geduwd waardoor ik kreunde. Hij wist dat dat zou gebeuren, want zoals ik al zei, kende hij mijn lichaam beter dan ik. “Je weet dat je het heerlijk vindt als ik je sterretje lik,” gromde hij. Toen draaide hij mij op handen en voeten om betere toegang mogelijk te maken. Ik dacht dat ik wist wat er ging gebeuren, maar hij verraste me een vinger daar naar binnen te brengen en door met één diepe stoot zijn pik helemaal in mijn natte poesje te duwen, zo diep en dwingend waardoor ik vrijwel onmiddellijk klaarkwam. Hijgend kon ik geen woord zeggen, maar in plaats daarvan probeerde ik alleen maar te ademen en het ritme te volgen waarin hij mij neukte… Na nog een waanzinnig orgasme zakten we samen in de kussens van het bed.

Toen ik vanochtend wakker werd, wist ik niet waar ik was. De kamer was warm en ik lag naakt op het bed, maar toen ik me omdraaide, ontdekte ik dat Robbert er niet was. Ik realiseerde mij dat het een droom was geweest.

Mijn allermooiste droom!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12612 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dromen zijn soms geen bedrog!”

Plaats een reactie