BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Curacao (slot)

Wat dus was begonnen wraak werd in goede geile harmonie afgesloten. Emma, Ferry en Bryan hadden vanaf dat moment regelmatig seks met elkaar. Ferry en Bryan zaten afwisselend op de publieke tribune als Emma werd genomen en naar een hoogtepunt werd geneukt. Bij iedere beurt door Bryan zat Ferry met een stijve lul te kijken en trok hij zichzelf af. Dat maakte op Emma een beetje een zielig indruk, ofschoon Ferry zei het heerlijk te vinden en dat hij genoot van de seks tussen Emma en Bryan. Emma overlegde met Bryan of hij één van de kamermeisjes niet kon opjutten om Ferry te verleiden. Wellicht dan één van die meisjes het agentje uit Nederland kan verleiden. Het lijkt Bryan een goed idee. Ik denk dat Carlita die klus wel kan klaren. “Ze is spontaan en geil, en ik weet dat ze er niet voor terugdeinst gasten te verleiden, ofschoon dat volgens haar arbeidscontract verboden is.” Emma stemt in met het voorstel.

Bryan vraagt in de loop van de dag Carlita naar zijn kantoor te komen. Hij vraagt haar over het werk en hoe het bevalt. Tenslotte brengt hij het gesprek op kamer van Emma en Ferry. “Zijn er klachten over mijn werk?” vraagt Carlita verschrikt. “Nee zeker niet. Maar het is je misschien opgevallen dat ik goed met ze op kan schieten.” “Ja dat weet ondertussen het hele hotel,” zegt Carlita met een brede glimlach. Daar schrikt Bryan dan weer een beetje van. “Ja ik heb een goede relatie met ze. Je weet dat Ferry in Nederland bij de politie werkt.” “Ja dat gerucht heb ik ook gehoord.” “Je weet dat het niet mag maar zou je Ferry willen versieren?” “Ik ben niet zo van het versieren. Ik laat me liever versieren dat levert minder risico’s. Bovendien komt Ferry nogal verlegen over. Hij mag dan in Nederland een stoere agent zijn, hier komt hij over als een wat bescheiden en teruggetrokken persoon.” “Ja dat is zo, maar hij is het type stille wateren diepe gronden. Gisteravond heb ik seks gehad met Emma en Ferry was in de kamer. Het was heftige seks mag ik wel zeggen. Ik heb haar vaginaal genomen, heel langzaam bij haar naar binnen en langzaam weer naar buiten. Zeg maar, een nummertje dat indruiste tegen mijn Caribische natuur. Vervolgens heb ik met een glijmiddel haar sterretje bewerkt en haar anaal genomen. Gezien de omvang van mijn pik kostte dat enige moeite maar het lukte. Ze kwam geweldig en heftig klaar. Tenslotte heeft ze me gepijpt en heb ik haar keel geneukt en dat bezorgde mij weer een geweldig spuitend orgasme. Het zaad droop uit haar mond op haar tieten. Ik zal je de verdere details besparen.”

“Jammer” zei Carlite. “Het klinkt in ieder geval lekker geil. “Jouw vrijpartij maakt mij opgewonden. Je kent dat wel harde tepels en een nat kutje. Sorry, dat ik je onderbrak ga door met je verhaal.” “Die verlegenheid van Ferry valt nog al mee, want terwijl ik met Emma bezig was en drie keer klaar kwam stond hij zich af te trekken en kwam ook driekeer klaar. Hij komt wellicht wat verlegen over, hij is wel potent en gek op seks. Dus terwijl ik zijn vriendin neukte stond hij zich af te trekken en kwam hij kreunend klaar. Hij heeft een fantastische dikke lul. Laat ik zeggen een blanke lul van Caribische proporties.” Carlite bloosde. “Hij komt dan misschien verlegen over het is wel een geil baasje. Omdat ik af en toe seks heb met Emma, zijn vriendin, leek het haar wel fijn voor Ferry dat hij versierd zou worden door een kamermeisje om zo zijn vakantie een extra impuls te geven.” “Hm ik ben gek op seks dat is het probleem niet, maar met een politieagent en dat met toestemming van zijn vrouw en mijn baas, dat maakt mij achterdochtig.” “Daar kan ik me alles bij voorstellen. Maar het is de bedoeling om hem te laten genieten. Als je een beetje je best doet is het niet zo moeilijk om hem uit zijn zwembroek te krijgen. En financieel zul je er ook goed mee wegkomen.” Bryan pakt zijn telefoon en liet Carlita zien war er allemaal was gebeurd. “Wauw, wat een lekkere lul,” zei ze toen ze afbeeldingen van de stijve pik van Ferry zag. “Bovendien zijn deze opnamen een soort verzekering. Zij weten dat bij tegenwerken die filmpjes gepubliceerd zullen. Toen hij merkte dat ik die opnames gemaakt had en als verzekering achter de hand zou houden, werd hij heel boos. Dus het is wel agent met pit.” “O.k ik doe mee.”

Emma heeft met andere jonge vrouw in het hotel afgesproken te gaan winkelen. Dus ligt Ferry alleen op zijn badstoel bij het zwembad. Hij heeft zijn boek uit en loopt naar de hotelkamer om een ander boek te halen. Op het moment dat hij de deur opent en naar binnen stapt, komt Carlita er aan en zegt dat zij de kamer schoon wil maken. Ferry heeft daar geen probleem mee. Carlita parkeert haar kar met schoonmaakspullen en begint gelijk op de onderste trede van de kar te zoeken. Ze moet zich diep bukken, waardoor haar witte string niet te missen is in de grote spiegel in de kamer. Carlita is een donker meisje en haar witte string steekt dus prachtig af. Ferry ziet dat ze prachtige billen heeft. Zijn jongeheer reageert en wordt langzaam stijf. Uit haar ooghoeken ziet Carlita die ontwikkeling in zijn zwembroek. Ze verzet een paar stappen en gaat weer voorover staan om nog iets onder uit de schoonmaakkar te pakken. Maar nu bukt ze met gespreide benen. Carlita heeft forse schaamlippen die door haar string nauwelijks bedekt worden. Ferry die haar volgt in de grote spiegel ziet tot zijn genoegen dat ze niet alleen lekkere volle billen heeft, maar ook een geprononceerd kutje. Ferry pakt een paar boeken en gaat op de bank zitten. “Ik blijf even op de bank zitten om een nieuw boek uit te zoeken. Ik hoop niet dat ik je bij je werk stoor.” “Nee hoor, ga gerust uw gang en doe maar alsof ik er niet ben.” “O.k.”

Carlita gaat stof zuigen. En bukt steeds om achtergebleven rommeltjes van de vloer op te rapen. Telkens als ze zich bukt heeft Ferry een geweldig zicht op het billen en haar nauwelijks bedekt kutje.
Als Carlita zich omdraait legt hij snel een boek op zijn zwembroek om te voorkomen dat Carlita zijn onstuimige erectie ziet.
“Je bent te laat met het boek. Ik heb al gezien wat je wilde verbergen,” zegt Carlita. “Oh,” is de onnozele reactie van Ferry. “Maar ik ben op dit vakantie eiland wel wat gewend, dus ik schrik niet van een zwembroek met een paal.” Ferry zegt nog steeds niets, maar krijgt wel een kleur. “Sorry, ik wilde je niet in verlegenheid brengen, vandaar dat boek,” mompelt Ferry. Carlita draait zich om en gaat verder met stof zuigen. Ze staat in het volle zicht van Ferry en buigt zich zodanig voorover dat haar billen en nauwelijks bedekte glad geschoren kutje wel op moeten vallen. Ze loopt even weg naar de hoek van de kamer waar Ferry haar niet kan zien. Snel trekt ze haar string uit en stop die in de zak en loopt terug naar de stofzuiger. De slang ligt, vlak voor Ferry, op de grond. Ze spreidt haar benen bukt zich langzaam om de stofzuigerslang te pakken. Ferry die enigszins aan de situatie is gewend, kijkt vol spanning onder haar rokje. Tot zijn grote verbazing ziet hij dat de witte string is verdwenen. Hij kijkt nu rechtstreeks tegen haar volle kut. Haar kleine schaamlippen hangen lekker naar buiten. Naar buiten hangende kleine schaamlippen daar wordt hij ontzettend geil van. Hij heeft het gevoeld dat zijn stijve lul nog harder en stijver wordt. Carlita ziet zijn reactie. “Is er wat?” “Eh, nee, jaa, eh ik weet het niet. Ik denk dat ik iets gezien heb waar ik eigenlijk geen recht op heb.” “Dat valt wel mee, Ik heb ook geen recht op jouw stijve piemel en toch heb ik die gezien, al zit hij dan nog in je zwembroek.”

Carlita komt even naast hem zitten en legt haar hand op zijn harde pik. “Zal ik de band van je zwembroek even naar beneden halen dan bevrijd ik je piemel en kan ik zien waar we het over hebben. Jij hebt mijn kut gezien dus mag ik jouw pik wel zien.” Voordat Ferry beseft wat er gaande is, trekt Carlita de zwembroekband naar beneden. Zijn harde recht lul zwiept de vrijheid in. “Wauw, dat is een lekkere pik,” hijgt Carlita. “Vind je?” vraagt Ferry een beetje sullig. “Je lieve jongen de pikken van de Nederlanders die ik hier op het eiland te zien en te voelen krijg zijn over het algemeen een slagje kleiner. Jij hebt een pik van Caribische afmetingen.” Ze buigt zich voorover stroopt zijn voorhuid naar achteren en neemt de eikel in haar mond. Ze draait zacht rond met haar tong. Ze laat haar hoofd helemaal zakken en voelt de harde pik diep achter in haar keel kloppen. Langzaam gaat Carlita op en neer. Ferry begint zacht te kreunen. Carlita pakt zijn balzak en masseert die voorzichtig. Af en toe gaat ze met een vinger in zijn bilnaad en raakt zijn sterretje. Dat alles maakt Ferry alleen maar geiler. Hij voelt zijn hoogtepunt naderen.

Hij pakt het hoofd van Carlita en duwt zijn harde pik zover mogelijk in haar keel. Plotseling komt hij klaar en begint te spuiten. In een constante stroom loost hij zijn zaad. Carlita ziet geen kans het allemaal door te slikken. Het sperma loopt uit haar mond op de buik van Ferry. “Wat heb je me verwend, wat was dat lekker,” hijgt Ferry. “Graag gedaan, geile boy, maar ik wil je ook nog in mijn kut voelen.”
Ferry ziet kans haar borsten te ontbloten. Ze heeft heerlijk grote tieten met grote tepelhoven en forse tepels. Ferry zuigt aan haar tepels en bijt zacht. “Heerlijke tieten heb je,” lispelt hij. “Geniet er maar van, geile boy, ze zijn voor jou. En als je lang zuigt kom ik klaar, zo gevoelig zijn ze.” Ferry pakt een borst in zijn hand en begint geconcentreerd aan de tepel te zuigen. Af en toe bijt hij zacht. Carlita beging te kreunen, “Lekker, lekker, ga door, laat me komen.” Carlita zoekt de harde lul van Ferry, pakt hem en gaat langzaam op en neer. Af en toe laat ze zijn ballen door haar hand rollen. Ze kreunt zacht. “Ga door, laat me komen.” Ferry voelt de forse tepels in zijn mond groeien en hard worden. Dat maakt hem super geil. Hij verliest zijn controle. Hij knijpt steviger in haar tieten. “Auw, auw, voorzichtig, je doet me pijn,” kreunt Carlita. Ferry probeert zich in te houden. Plotseling begint Carlita te trillen en te hijgen. “Jaahh ik kom, ik kom, jaahh blijf zacht zuigen, dit is zo lekkerrrrr ja zuig me klaar!” kreunt en hijgt Carlita. Ferry blijft de tepels zacht zoenen, likken en zuigen. Langzaam komt Carlita weer tot zich zelf.

“Ik wil dat je me neukt. Ik wil je lul in mijn kut voelen. Kom mee naar de slaapkamer. Ik ga je als een cowgirl berijden.” De hardere toon van Carlita bevalt Ferry wel. Gedomineerd worden, maakt zijn lul harder. “Ga op je rug op bed liggen, ik ga je berijden.” Ferry gaat op bed liggen. Zijn harde stijve lul recht om hoog. Carlita bukt zich over hem heen en likt zijn eikel. Ze gaat schrijlings op hem zitten. Haar natte kutje recht boven zijn lul. Ze zakt iets zodat zijn eikel haar kutje raakt. Een siddering van genot trekt door haar lijf. Ze laat zich zakken zodat alleen zijn eikel in heer kutje doordringt. “Wat heb je een lekkere dikke eikel, het voelt heerlijk. Ik voel je lul kloppen.” “Wat is je kutje nat en warm, neuk me, neuk me.” Langzaam laat Carlita zich zakken. Heel langzaam schuift de dikke lul van Ferry in haar verlangende kutje. Ieder plekje van haar neukspleet wordt geraakt, Sidderingen van genot trekken op en neer door haar lijf van haar kutje naar haar tepels. “Ohh het voelt zalig die dikke paal van je in mijn kut,” kreunt Carlita.
Ferry duwt zijn heupen omhoog om haar zo diep mogelijk te raken. Hij grijpt haar borsten. Carlita gaat op en neer. Ieder stoot van haar kutje wordt beantwoord met een tegenstoot door Ferry. Hij grijpt haar tieten en speelt met haar tepels. Zo vinden ze samen hun ritme. Ze kreunen en hijgen in hetzelfde tempo.

Carlita heeft het gevoeld dat de pik van Ferry zwelt en dikker wordt. Ferry heeft juist het gevoel dat de kut van zijn sletje strakker wordt. Hij merkt dat haar kutsappen langs zijn lul en kloten in zijn bilnaad sijpelen. Zo werken ze elkaar naar een hoogtepunt dat plotseling tot explosie komt. Met een heftig gebrul en gekreun komen ze klaar. Ferry duwt zijn heupen om hoog om zijn zaad zo diep mogelijk in heer onderlijf te spuiten Carlita zakt extra diep om die heerlijke lul tegen haar baarmoeder te voelen. Met een “Jaahh, jaahh, neuk me klaar, spuit me klaar,” komen Ferry en Carlita tot een heftig hoogtepunt.
Als Ferry en Carlita liggen na te genieten zwaait de deur open en staan Emma en Bryan op de drempel. “Ik kreeg klachten over geluidsoverlast,” zegt Bryan. “Maar ik denk dat het meer geluid was dan overlast,” stelt hij lachend vast en knipoogt naar Emma.

De volgende dag zit de vakantie van Emma en Ferry er op. “Maar we komen zeker terug beloven ze Bryan en Carlita.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 7727 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie