BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Therapie

Hoi ik zal me even voorstellen. Ik ben Femke 24 jaar oud en werk als Fysio therapeut. Ik kom ook geregeld bij mensen thuis. Zo ook deze keer. Ik moest naar een man toe die net aan zijn knie geopereerd was en therapie nodig had aan huis. Het was de laatste klant van mijn dienst en ik had de pech dat mijn auto er die middag mee opgehouden was. Reparatie kon wel 3 uur duren dus ik had tijd zat. Het weer was verschrikkelijk die dag met hevige regen en onweersbuien. Nu moest ik lopend naar Piet zoals de man heet. Gelukkig was het niet al te ver maar ver genoeg om kletsnat te worden. De broek en t-shirt plakten aan mijn lijf. Ik kwam bij Piet aan en hij maakte de deur open. Wat een weer vandaag zei hij tegen me. Ja inderdaad zei ik. Ik vroeg hem hoe het ging en Piet vertelde me dat hij zijn oefeningen tegenwoordig deed nadat hij gedoucht had omdat de spieren dan soepeler waren. De laatste keer had ik gezegd dat ik zijn knie zou intapen voor meer steun en vroeg hem om zijn broek uit te doen. Dit deed hij, Hij had geen sokken aan omdat hij deze slecht aan kreeg. Piet stond voor me met alleen zijn onderbroek en shirt aan en ik zag een flinke bult in zijn boxer short.

Hij stond te kijken naar mijn shirt waar mijn borstjes doorheen prikten. Mijn broek plakte ook aan mijn lichaam. Ik verterlde van mijn autopech. Piet vroeg me of ik lang moest reizen naar huis. Ongeveer 1,5 uur zei ik omdat mijn auto kapot was gegaan. Je kunt toch niet de hele tijd met je natte broek en shirt blijven lopen zei Piet. Als je die uit wil doen kan ik ze even in de droger doen voor jou. Als we klaar zijn met de oefeningen zijn ze wel bijna droog denk ik. Hij kwam voor me staan en deed mijn shirt uit. Nu waren mijn schoenen aan de beurt en mijn sokken. Hij maakte de rits en het knoopje van mijn broek los en trok deze uit. Piet ging alles in de droger doen en kwam weer terug. Ik liep nu rond met alleen maar mijn bh en slip aan. Deze plakten ook aan mijn lichaam. Zal ik mijn shirt uittrekken vroeg Piet aan mij. Dan kan ik de oefeningen ook doen met alleen mijn boxershort aan. Is prima zei ik. De bult in zijn short was nog steeds groot en ik genoot er stiekem van. Begin maar Piet zei ik. We deden iedere keer een aantal oefeningen waar hij uit kon kiezen.

Het lukt vandaag niet zo zei hij. Misschien omdat mijn spieren nog koud zijn. Zal ik ze even onder de douche een beetje opwarmen met warm water vroeg hij. Is prima antwoordde ik. Hij maakte de douchedeur open en stapte naar binnen en ging onder de warme straal staan. Hij had zijn short nog aan , Die was ook kletsnat nu. Zo te zien zou jij ook wel naar een warme douche verlangen zei Piet en pakte me vast. Hij zette me in de douche onder de warme straal. Het water stroomde over mijn bh en slip en ik werd kletsnat. Geniet ervan en Piet begon mijn haren te wassen. Hij nam een fles groene zeep en spoot deze over mij leeg. Een gedeelte ging in zijn short waardoor zijn pik glibberig werd. Piet smeerde me helemaal in. Zijn handen maakten zachtjes mijn bh sluiting los en hij masseerde mijn borsten. Wat een heerlijk gevoel was dat. Nu daalden zijn handen af naar mijn slip die ook uitgebreid ingesmeerd werd. Ze gleden ook naar binnen waar ik tussen mijn benen gemasseerd werd, Langzaam werd ik al geil. Mijn handen gleden over zijn buik naar zijn short en ik had besloten om deze uit te trekken wat er ook gebeurde.

Ik wilde eindelijk die grote bult hierin beter bekijken. Het was lang geleden dat ik er een gezien had. De laatste was van mijn jongere broertje geweest die met zich zelf bezig was toen hij in de mestput op onze boerderij thuis gelegen had. Mijn handen grepen de short vast en trokken deze omlaag. Wat een pik zei ik. Ziet er goed uit. Zeep me maar eens lekker in antwoordde Piet en dit gebeurde. Zijn pik werd extra goed behandeld. Nu is het jouw beurt om uit je kleren te gaan en hij deed mijn bh helemaal af. Mijn slip moest er ook aan geloven en Piet drukte mij eens lekker tegen zich aan. Zijn pik schoof tussen mijn benen heen en weer waardoor ik nog natter van opwinding werd. De kraan was allang uitgezet waardoor onze lichamen glibberig waren van de groene zeep. Jammer dat je niet geschoren bent zei hij maar dat kunnen we wel veranderen. Ik moest met mijn benen uit elkaar gaan staan en hij smeerde mijn kutje in met scheerschuim. Nu werd ik voorzichtig geschoren tot ik helemaal kaal was. Wat ben jij een lekker ding zeg vertelde hij. Ik moet je een geheim vertellen zei Piet. Hij had er over gedroomd dat hij gemasseerd zou worden door mij. En dan het liefst hoe smeriger hoe beter. Ik mocht alles gebruiken van mayonaise, curry en pudding en alles wat ik maar kon verzinnen.

Heel toevallig houd ik er ook van. Ik heb een keer een pik gezien die helemaal smerig was. meer dan dat. Toen mijn broertje met zich zelf aan het spelen was had hij in een mestput bij ons op de boerderij gelegen. Hij zag er goed uit maar ben niet aan hem gekomen toen. Piet moest wel mijn opdrachten uitvoeren die ik hem zei. Dat vond hij prima. Ik liep nog totaal ingezeept naar de keuken om te kijken wat er stond voor de superzooi party. Ik trok de koelkast en voorraadkast open en kwam terug met Mayonaise, curry een paar flesjes bier en diverse sauzen die over datum waren. Ik nam alles mee naar de badkamer waar ik alles klaar zette. Piet moest in de hoek van de douche gaan zitten waar ik boven hem ging staan. Langzaam liet ik mijn lekkere pis over hem heen lopen en hij moest het uitwrijven over zijn lichaam.

Nu maakte ik de flesjes bier open die over datum waren en goot deze over hem leeg. Ook dit moest hij weer uitwrijven. 1 van de flesjes met saus gebruikte ik zelf om me mee in te wrijven. Ik was van alle knoeien super geil geworden. De rest ging net als de mayonaise en de curry over Piet heen. Wat zag hij er heerlijk uit zo lekker smerig. Piet mocht weer komen staan en greep gelijk zijn kans. Hij drukte zich eens lekker tegen me aan en liet zijn stijve pik eens lekker tussen mijn benen door in mijn gaatje glijden. Met zachte stoten kwamen we klaar. Nog nooit was ik door een man gekomen , Alleen maar door een speeltje. Piet zou mij ook nog wel eens lekker in willen smeren en had al wat bedacht. Hij was zijn compleet afgesloten tuin aan het aanleggen en er was nog een stuk niet beplant. Ik moest mee komen naar buiten en en in de zand gaan liggen. Hij pakte een grote kuip en vulde deze gedeeltelijk met water. Nu deed hij er bruine grond bij en mengde het door er met zijn voeten in te stampen. Dit lukte niet helemaal waarna hij het met zijn armen over deed. Dit gaf een beter resultaat.

Met een emmer schepte hij de ton zoveel mogelijk leeg en schudde het over mij uit. Heerlijk die modder op mijn naakte lichaam. Nu werd ik volledig ingesmeerd en moest mij toen op mijn rug draaien. Hier werden de laatste restjes ook uitgesmeerd. Piet ging op zijn rug liggen en ik kwam er boven liggen. Mijn glibberige kutje schoof om zijn paal en werd heerlijk geneukt. Toen we klaar waren heeft hij de tuinslang gepakt en mij helemaal schoon gespoten waardoor ik nog een keer een orgasme kreeg. Nu heb ik hem schoon gespoten en zijn we nog lekker gaan douchen samen. De kleren waren ondertussen droog. De bh en slip zou hij wassen en me de volgende keer wel meegeven. Van oefeningen is het niet meer gekomen die dag. Dit wat ik nu meegemaakt heb was veel leuker. Waarschijnlijk komt hij nog eens op de boerderij kijken bij de mestput. Misschien samen met mijn jongere broertje. Ik zal hem vragen of hij interesse heeft om eens lekker te knoeien samen. Piet vertelde me dat hij ook best wel eens kan genieten van een jongere pik.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8986 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie