BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Fantasie komt uit

Stagiaire Maaike met haar heerlijke volle borsten gaat me de sauna inTijdens een langere rit in de auto op weg naar een klant zat ik met onze stagiaire, Maaike, in de auto. Maaike was een kleine donkerharige donder, altijd een tikkie fout gekleed. Vandaag droeg ze een zwart jurkje met net iets te veel decolleté en lange brons kleurige laarzen. Haar lichaam laat zich omschrijven als petit maar haar borsten lijken wel een D-cup. Tussen wat collega’s was de vraag gerezen… gekocht of echt? Af en toe laat ik mijn ogen over haar lichaam dwalen. Het wordt wat warmer en ik zet de airco zachtjes aan.

Ze vertelde honderd uit over haar vriendje en hun belevenissen in de weekends. Over hun festival bezoeken, het gebruik van pilletjes, het los laten van remmingen en hoe erotische fantasieën heeft die ze graag zou mee maken. Dan kijkt ze mij aan. “Heb jij die ook? Wat zou jij graag nog willen meemaken?”
Ik dacht na, nu zou zij mijn natte droom kunnen zijn… Of een mooie toevoeging op een geile avond met mijn vriendin. Ik keek naar rechts, haar jurkje was iets opgeschoven en haar bovenbenen zichtbaar. Haar tepeltjes staken door de koude lucht dwars door haar jurkje. “Gekkert! Ik heb wel door dat je de airco daarvoor aan zetten.” En ze strijkt met haar rechterhand over haar borsten en strek het decolleté van haar jurkje iets verder omlaag. Dan draait ze een stukje bij zodat ze goed zicht heeft op mij. Haar blik gaat van mijn gezicht naar mijn buik. Haar hand ligt op haar linker borst en ze knijpt zachtjes in haar tepel. Mijn pik reageert, uiteraard. Ze lacht. “He He! Je bent niet van steen. Maar ik wacht nog op een antwoord op mijn vraag.”

Ik begin wat te bazelen. “Uh tja… mijn vriendin en ik gaan graag naar de sauna, een fantasie van mij is dat ik daar bekeken wordt door een mooie jonge meid. Als ik dan de sauna uitga voor een koude douche loopt ze mee en duwt mij de stortdouche ruimte in en streelt me zachtjes met haar borsten als ze achter me langs loopt.” Ik voel mijn pik reageren. Ik weet dat Maaike naar mijn kruis kijkt. Weer een schokje daar en ik weet en voel dat ik op halve oorlogssterkte ben. ”En dan?” Wil ze weten. Ik besluit voorzichtig te zijn. “Dan zwaait de deur open en loopt er een persoon binnen.”

Maaike slikt hoorbaar. Daarna vertel ik over een andere fantasie, die van mijn vrouw. Het idee dat ze gemasseerd wordt en er twee extra bij komen. Niet van te voren afgesproken maar iemand die er bij komt, met toestemming van hem. De eerste vraag zou zijn, een man of een vrouw. Maaike lacht. “Klinkt spannend! Ik zou een extra vrouw wensen. Het lijkt me heerlijk om met borsten te kunnen spelen en om te kijken of het klopt dat vrouwen elkaar beter kunnen plezieren dan een man en een vrouw.” Ik slik en voel mijn geslacht klemzitten in mijn pantalon. Wat te doen? Leiden in stilte of brutaal mijn pik goed leggen terwijl de stagiaire toekijkt. Ik denk een paar seconden na en besluit het gewoon te doen. Ik wip wat los uit mijn stoel en met mijn linker hand verleg ik mijn harde geslacht zodat de pijn weg zakt. ”Wat een dikke…” hoor ik naast zich. Dan gaat de telefoon, Kantoor met wat vragen. Inmiddels rijden we Venlo.

Op de terugweg, na de bespreking gaat het gesprek over de bespreking en de uitkomst. Er moeten wat zaken uitgezocht worden en een offerte opgesteld worden. Net voor Eindhoven staan we in de file. Het loopt tegen zeven uur ’s avonds en we besluiten even wat te eten bij VD Valk. Ik stuur nog even een appje naar huis met de melding dat we gaan eten en dat ik verwacht tegen half tien thuis te zijn.

Tijdens hun diner gaat het gesprek terug naar persoonlijk niveau. Maaike heeft nu geen vriend maar gaat van one-night stand naar one-night stand. “Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe mannen te ervaren.” Bekent ze. “Soms is het slecht en valt het tegen, soms is het geweldig. Nooit een man voor een tweede date.” Dan piept mijn telefoon. In de Tesla staat het appje via apple carplay op het grote scherm *Vrijdag middag naar de sauna en daarna een hotel? Stoute vent!* Ik lach als ik het lees. “Klinkt spannend.” Stelt Maaike vast. Ik leg uit dat vrijdag middag vaak heel rustig is en dat veel stelletjes dan stiekem meer doen dan alleen maar in sauna’s zitten en ontspannen. Maaike veert op. “Welke sauna gaan jullie heen? Misschien valt er voor mij wat te halen…” Ik ben even stil. “Onze favoriete sauna is de Veluwse bron, vaak pakken we daarna een kamer bij VD Valk Apeldoorn.” Je ziet haar denken en fantaseren. “Probeer je je voor te stellen hoe het daar gaat?” vroeg ik haar. Ze gniffelde. Een half uurtje later zette ik haar bij haar appartement af. Ze gaf me een knuffel en een kus op mijn wang. “Tot morgen.”

Thuis bleek mijn vrouw de sauna en het hotel al geregeld te hebben. Toen ik even alleen was stuurde ik Maaike een appje. *Wil jij vrijdag ook?* Binnen een seconde had ik een *JA!* Terug. Ik schreef haar dat ze zelf transport moest regelen en boekte op haar naam een entreekaart en een hotelkamer. Die vrijdag morgen appte ik haar de papieren en schreef dat we rond twee uur bij de ingang zouden staan. “Dan kunnen we elkaar daar, per ongeluk ontmoeten.” 😊 Tikte ze terug.

Toen we die vrijdag middag de grote parking op reden stonden er maar een paar auto’s, waaronder de rode VW Polo van Maaike. Ik zag haar rond neuzen in het winkeltje en ze checkte vrijwel gelijk met ons in. Blijkbaar wilde ze anoniem blijven want ze gaf geen enkel teken van herkenning. Tijdens het omkleden stond ze in het volgende gangpad. Mijn vrouw, Sanne, maakte een opmerking over het jonge ding dat gelijk met ons binnen gekomen was. “Misschien loopt ze straks achter je langs onder de douches.” Plaagde ze. Ik trok mijn badjas aan en liep naar de douches. Niets gebeurde. In de 1e sauna, de uitzicht sauna geen spoor van Maaike. Toen mijn vrouw en ik onder de stortdouche stonden kwam ze de geursauna uit. Ik slikte twee keer. Wat een lichaam. Smalle heupen, strakke buik, twee prachtige tieten, kleine tattoo op haar schouder. Ohja, een keurig kaal kutje. Ze liep achteloos langs ons heen. “Die bedoel ik” siste Sanne. Ik keek in de richting die ze keek. “Poe… past wel in mijn douche fantasie.” Grapte ik. “Alleen als ik mag kijken en jullie niet betrapt worden.” Ik lachte alleen maar. “Zou je haar handen als tweede paar tijdens een massage accepteren?” Ze schoot van schrik in een zware blos. “Jazeker! En dan mag jij ook gemasseerd worden.” Beloofde ze. Ze moest eens weten.

Na een drankje aan de bar liepen we hand in hand naar de hitte sauna, 90º graden. We waren met zijn tweeën. Sanne streelde mijn buik en kneep in mijn geslacht terwijl ik haar borsten streelde. We hoorden voetstappen en ik gooide mijn matje onder mijn kont en liggen. Sanne ging een verdieping hoger liggen. Als ze haar hand liet zakken kon ze mij strelen. De deur zwaaide open en Maaike kwam binnen. Ongeïnteresseerd keek ze rond en ging zo zitten dat ze vrijwel recht naar ons keek. Ze legde haar benen over elkaar en leunde achterover haar borsten nog meer onder de aandacht brengent. Ik sloot mijn ogen en bekeek haar via mijn iets geopende ogen. Ik voelde Sannes hand op mijn schouder. Haar vinger bewoog heen en weer. Ik realiseerde dat ze iets probeerde te schrijven. G.L.U.U.R.D.E.R. Ik grinnikte. Ik pakte haar hand en schreef F.U.C.K. B.E.T.R.A.P.T. Nadat ik de zandloper voor de tweede keer had omgedraaid besloot ik om uit de sauna te gaan. Ik liep langs Maaike en gaf haar een knipoog.

Ik stond nauwelijks onder de koude douche of ik hoorde de deur. Sanne of Maaike? Ik voelde koude lucht en even later voel ik twee borsten tegen mijn rug en een hand die om mijn flank gaat en opzoek is naar mijn geslacht. Ik blijf staan. Is het Maaike? Of is het Sanne die een grap uit haalt? Als het Sanne is staat ze een beetje door haar knieën want ze is langer dan Maaike. De hand maakt mijn geslacht hard. Het is lekker en spannend. Ik mag niet kreunen want dan gaan er reacties komen. Ik hoor weer de sauna deur opengaan en voel een golf hete lucht om mijn benen slaan. Maaike komt voor me staan. “Ik zei toch al dat hij een mooie pik heeft.” Ik val stil. De hand om mijn geslacht stopt met spelen en de borsten in mijn rug schuiven omhoog. Maaike zoent mijn rug en lacht. “Betrapt! Toen je wegliep sprak Maaike me aan en ze wilde je teasen.” Ik vertelde genoten te hebben van deze verrassing. ”Gaan jullie mee naar het zoutbad?” Ik wachtte nog even onder de douche zodat mijn stijve kon afzakken.

Toen we in het zoutbad gleden was er verder niemand. De dames dobberden naast elkaar. Door het hoge zout percentage dreven ze gewoon. Maaike’s borsten staken pront boven het water uit, die van Sanne toonde alleen hun tepels. Ik zie dat Sanne haar hand, onderwater, naar Maaike is uitgestoken. Maaike kijkt op. “Hoi Rob, kom je er bij?” Ze zoenen elkaar en drijven van elkaar weg, ik drijf tussen hun in. Vrijwel direct voel ik een hand van Sanne onder mijn kont. Maaike laat een hand over mijn buik gaan. Vrijwel direct begint mijn geslacht weer te groeien. Ze pakte mijn geslacht beet en Sanne komt op haar knieën naast me zitten zodat niet direct zichtbaar is wat we doen als er iemand, onverhoopt, binnen zou komen. Wat Sanne anders nooit doet, doet ze nu. Ze neemt mijn eikel in haar mond en sabbelt er voorzichtig op. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Dan trekt ze terug en neemt Maaike mijn pik in haar mond. Ik speel met Sannes borsten. Wat een waanzinig geile ervaring.

“Uhhh HUM HUM” We schrikken ons te pletter tot zijn knieën in het water staat een corpulente zestiger. We verontschuldigen ons en de dames verlieten het bad. Ik moet even wachten. Sanne zegt dat ze naar “De grot” gaan. De dikke man waad mijn kant op. “Wat zijn kunnen kan ik ook.” Bood hij aan. Ik bedank hem voor het aanbod en vertrek even later.

De grot is zoals de naam al doet vermoeden donker, gematigd van temperatuur en heeft een hoge luchtvochtigheid. Ik treft de dames aan, samen, onder de douche voor de sauna. Ze zoenen en strelen elkaar. Sanne heeft Maaikes borsten in haar handen en sabbelt op haar donkere tepels. Ze gaan zo op in hun spel dat ze pas doorhebben dat ik er ben als ik mijn keel schraap. Ik krijg van beide dames een kusje op mijn wang en we gaan de grot sauna in. Ik gebaar dat we stil moeten zijn want ik weet dat er rechts een stil hoekje is. We gaan voorzichtig naar binnen en over het knapperen van het haardvuur klinkt zacht gekreun en het tegen elkaar slaan van vlees. We kunnen een koppeltje zien. Hij zit op de bank en zij zit bij hem op schoot met haar rug naar hem toe. Sanne kucht. Geschrokken stapt zij naar voren en hij duwt geschrokken zijn stijve pik tussen zijn bovenbenen. “Sorry…” probeert de vrouw. Maaike begint te lachen en de vrouw loopt langs ons heen. De man wacht nog een paar seconden en komt dan ook overeind en gaat achter de vrouw aan. We lachen om wat er gebeurt is. Maaike kijkt Sanne en mij aan. “Zo ben ik nog nooit geneukt. Kunnen we dat eens proberen?” Ik verslik mij en Sanne schiet in de lach.

“Rustig aan dame… Ik wil eerst dat jullie mij onderhanden nemen.” Ze vertelt dat ze gemasseerd wil worden en dat ze een happy end wenst. “Het zal mijn eerste keer met een vrouw zijn, dus ik hoop dat het speciaal wordt.” Sanne’s hand is tijdens haar uitleg naar mijn kruis gegaan en ze streelt mijn geslacht. Maaike streelt de borsten van mijn Sanne. Ik vind dit er zeer geil uit zien. Dan spreid Sanne haar benen en Maaikes hand daalt af naar mijn vrouw’s schaamheuvel en streelt haar daar. Ik krijg het zalig benauwt… ”Voorzichtig, anders worden we betrapt.” Sanne laat mijn pik los en kijkt mij aan. “Ga jij eens bij de deur staan… Ik wil dat Maaike en ik verder kunnen met waar we onder douche aan begonnen waren…” Ze ging staan en gaf mijn vrouw een hand. Ze krulden kussend in elkaars armen.

Sannes handen ging over het lichaam van mijn vrouwelijke collega. Maaike liet haar mond over de borsten en tepels van mijn vrouw gaan. Mijn geslacht stond fier overeind. Sanne duwde Maaike terug naar de bank en spreidde haar benen. Terwijl ze ging zitten zag ze mij staan. “Opzouten.” Zei ze zacht. Ik ging wat naar achteren en zag hoe ze Maaikes poes streelde en begon te likken. Ik liep naar de deur om de dames te beschermen tegen verstoring door andere saunagangers. Al snel was het geluid van gekreun niet van de lucht. Eerst was het een gekreun dat ik (nog) niet kenden, dat moest Maaike zijn dacht ik. Het gekreun werd luider en eindigde in een ingehouden brul. “Jezus… je bent goed!” klonk de stem van Maaike. Buiten zag ik iemand de douche en kleedruimte inkomen. De lelijke dikke man uit het zout bad. Ik waarschuwde de meiden. Terwijl de dikke onder de douche stapte kwamen de beide dames mijn kant op. Maaike gaf een zoen op mijn wang. En duwde de deur open. Sanne keek me aan en hield haar rechterhand bij mijn gezicht. “Toe maar… proef het kutje van je collega.” Ik likte haar wijs- en middelvinger. Ziltig en ietsje zuur. De rillingen liepen over mijn rug. “Ze smaakt goddelijk.” Stelde ik vast. Op dat moment verscheen de man voor het ruitje en duwde ik de deur open. “Jullie weer…” zei hij bars.

We liepen naar het restaurant voor een drankje en wat te knabbelen. Terwijl we daar zaten werd er stiekem wat gestreeld en gekeken. Maaike liet haar badjas openzakken en toonde haar kale kutje. Best raar, in een sauna is naakt niet raar of opwindend, maar als je zo met een biertje en wat bitterballen ineens geconfronteerd wordt met een kale poes… Mijn geslacht begon weer te reageren. Na nog een rondje in de zichtsauna waar we rustig konden zoenen, spelen en strelen hebben we gegeten in het grote restaurant. De sfeer tussen ons is flirterig en geil. We weten alle drie verrekte goed wat we doen en spelen met onze sexualiteit “Nog een rondje jacuzzi en dan naar de Valk?” oppert Sanne. “Ik wil gemasseerd worden en wil mijn happy-end!”

In de jacuzzi zorgen de beide dames dat ik zo snel mogelijk met een stijve zit. Sanne duwt haar borsten in mijn gezicht en Maaike trekt me traag af. “Mag ik…?” vraagt ze aan Sanne. Ze kijken om zich heen en Maaike klimt op mijn schoot. Als ik naar haar borsten hap pakt ze mijn geslacht beet en laat zich er pardoes over heen zakken. “Niet meer dan dat!” zegt Sanne streng. “Ik wil straks zien hoe het is als mijn man jou neukt!” Maaike knijpt een paar keer haar schede samen om mijn geslacht en glijdt dan weer van mij af. “Kohlere wat is dat lekker…” In een jacuzzi een harde lul diep in mij voelen.” Glimlacht ze en glijd van mij af. De dames verdwijnen naar de kleedkamer. “Ik rij met Maaike naar het hotel. Neem jij onze auto mee? Dan zien wij je daar. Geef ons een half uurtje om ons voor te bereiden.

Ik blijf rustig zitten en in gedachte proef ik Maaikes kutje nog een voel haar poes rond mijn pik. Zo zakt mijn stijve nooit af… weet ik. Ik probeer mijn gedachte te verzetten. Dat gaat heel goed als plots twee vrouwen van minstens twee keer mijn leeftijd het bad in komen. Hang tietjes, grijsgrauw schaamhaar en een schelle stem, de ingrediënten om mijn stijve te laten verschrompelen. Na nog een ronde bubbelen vertrek ik. Nog even een drankje, douchen afrekenen en omkleden.

Op de parking vind ik een briefje onder de ruitenwisser. 20:30 suite 351 Het handschrift komt me niet bekend voor. Het zou van Maaike kunnen zijn gezien de jeugdige krullen in het handschrift. Na een kwartiertje rijden draai ik de parking van Van der Valk op. De rode Polo heb ik snel gevonden en zet onze auto er naast.

Nog een kwartiertje tot half negen. Ik ga naar binnen en hoor dat beide kamers ingecheckt zijn. 351 bleek de suite en 352 de kamer er naast beschikt over een tussendeur voor de kids. *De balie dame moest eens weten…* Dacht ik, aan de andere kant realiseerde ik mij ook dat dit soort feestjes vast vaker gebeurden. Ze gaf een enveloppe met mijn naam er op in het handschrift dat ook op de auto zat.

Ga naar kamer 352. Daar ligt iets toepasselijks voor je klaar. Scheer je en om 21:00 mag je op de tussen door kloppen.

Ik na de lift en met de keycard opende ik 352. Het bedlampje was aan. Op het bed stond een klein tasje. Ik legde mijn tas weg en checkte mijn horloge, 20 minuten om mij voor het bereiden. Kleding uit, badkamer in. Scheer je. Was één van de aanwijzingen op het briefje bij de kamerkaart. Okay… daar beneden of moest mijn driedagenbaardje er aan geloven. Ik pakte een schaartje en knipte het haar down-there om daarna scheerschuim en mes in te zetten. Het resultaat van het scheren mocht er zijn, mijn driedagen baardje liet ik zitten.

Ik pakte het tasje en keek er in. Een zwart broekje exact mijn maat. Nu mijn geslacht gespannen was, was dat duidelijk zichtbaar. Als tweede item zat er een zwarte blouse bij met korte mouwen. Nog 5 minuten. Ik liep naar de tussendeur en luisterde. Ik hoorde muziek, en wat geruis en gezoen. Om exact negen uur klopte ik aan. Geen reactie. Ik probeerde het nog een keer, weer geen reactie. Ik opende de deur.

De kamer was verlicht met kaarsen. Op het bed lagen de beide dames innig te zoenen en te strelen. Kohlere wat een geil gezicht. Mijn vrouw en mijn jonge collega in lingerie die elkaar verkenden en beminden. “Hey toeschouwer, schenk champagne voor ons in, neem ook een glas en neem plaats in de grote zetel en kijk toe.” Zei Maaike. Ik pakte de fles uit de koeler en ontkurkte de fles en de drie flutes waren snel gevuld. Met de drie glazen wilde ik op het bed gaan zitten. “Nee!” zegt Sanne streng “nu is hier geen plaats voor jou. Ga naar je stoel!” Een meter of vijf van het bed staat een fauteuil. Grijnzend neem ik afstand en bekijk hoe de dames elkaar beminnen. Telkens gaat er een kledingstukje uit. Sanne draagt een blauw setje met cups waar haar tepels doorheen steken. Het slipje ken ik, het heeft een open kruis. Maaike ziet er goddelijk uit in een zwarte bodystocking. Er komt een moment dat Sanne een vibo van het nacht kastje pakt en de knoopjes bij het kruis van Maaike opent. Dan klinkt er zacht gezoem en even later gekreun.

“Hier komen.” Klinkt Sannes stem. Ze geeft mij de vibo en wijst op Maaike. “Hou jij je met haar bezig?” Ik kijk Maaike in haar ogen en ga bij haar op het bed zitten. Ik streel haar benen en poes. Dan laat ik de vibo langs haar schaamlippen gaan. Sanne is zo gaan liggen dat Maaike haar kan likken. Terwijl ik voorzicht de vibo handteer en teder tussen de schaamlipjes van het donkerharige meisje laat verdwijnen wordt mijn boxer omlaag geschoven en streelt Maaike mijn geslacht. Dan voel ik een mond om mijn eikel sluiten. Hoe gaaf is dat? Af getrokken worden door een mooie jonge meid terwijl je ook nog gepijpt wordt? Ik laat de vibo in en uit haar kutje gaan en verbaas me over het krachtige pijpen wat mijn vrouw doet. “Ruilen?” klinkt Sannes stem. Ik wordt in het bed geduwd en mijn vrouw schuift naar mijn kruis. Maaike, mijn collega, gaat met gespreide benen over mijn gezicht zitten. “Eens proberen of je net zo goed likt als dat de onze producten aan de man brengt.” Grinnikte ze. Sanne komt op mijn schoot zitten en streelt en speelt met Maaike’s borsten. “Ik snap lesbo’s wel… vrouwen borsten zijn zo veel leuker dan een harige mannen borst…” hoor ik haar zeggen. Dat wordt het stiller. Ik lik en sabbel op Maaike’s lipjes en clitje. Ze kreunt regelmatig luidruchtig en over dat geluid heen hoor ik de dames zoenen. Sanne en Maaike zoenen elkaar en spelen met elkaars borsten. Even stop ik met likken, de dames gaan gewoon door. Ik neem wat afstand en bekijk het geile tafereel. Maaike schuift wat onderuit en ligt op de rand van de boxspring. “Mag ik je vent mij laten naaien?” vraagt ze aan mijn vrouw. Deze kijkt mij aan… “Vooruit dan maar, laat haar voelen wat je mij vaak laat voelen!” Er wordt gegrinnikt. Maaike ligt op de rand van het bed en trek haar benen op en spreid haar schaamlipjes. “Toe dan geile beer!” Ik sta tussen haar benen en kijk naar haar kale kutje.

Sanne pak mijn geslacht beet en trek me kort af. Dan geleid ze mijn pik naar het kutje van mijn collega. Een droom, een trio, had ik wel vaker gehad, maar een andere, jonge, vrouw neuken in het bijzijn van mijn vrouw? Mindblowing. Ik pak Maaike benen beet en laat mijn geslacht traag in haar dringen. Ze kijkt me straks aan, haar handen liggen naast haar op het terras. Sanne pakt de vibo die ik eerder bij Maaike gebruikte en geeft deze aan Maaike. “Toe maar, doe mij met die kunst pik dan gaan we met zijn drieën…” Maaike houd de vibo overeind en mijn vrouw laat zich er over heen zakken. Traag begin ik mijn pik heen en weer te schuiven in Maaikes poesje. Mijn ene hand gaat naar mijn vrouw en streel haar borsten, de andere hand doet het zelfde met de tieten van Maaike. Sanne kreunt, ik hijg en Maaike steunt. “Wil je ruilen of mag hij mij klaar neuken?” Ja knikt mijn Sanne. “Mag hij in mij… spuiten” kreunt mijn collega.

“Jaaaaaaaaaaaaaaaa” Ik herken de geluiden en spastische bewegingen van Sanne als ze klaar komt. Ik ben er ook bijna en terwijl Sanne gaat liggen zet ik mijn beide handen in de flanken van Maaike. Haar ogen draaien weg, haar schede trek samen en ik voel mijn pik nog een beetje zwellen. Met een luide kreun komt Maaike klaar en neem mij mee. Ik kom snoeihard klaar en geef een brul. Als mijn laatste straal zaad in haar is gespoten kijken we elkaar alle drie aan. “Dat was geil…” kreunde Sanne. Ik wil straks ook op zijn pik… Ik grinnik. “Geef me even… Dat kleine monster heeft me hard laten komen.” Maaike keek ons trots aan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 20732 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Fantasie komt uit”

Plaats een reactie