BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familiezaken Hoofdstuk 13

De streng kijkende Glenda in haar geile outfitWanneer wij op het terras komen, zitten Glenda en Vera nog te genieten van de zon. “Zo Pappie.. Had je moeite met opstaan?” “Zeker lieverd… Je tante heeft me letterlijk vastgehouden. Voordat kleinJohnnie verslapte kon ik me met geen mogelijkheid bevrijden.” Glenda kijkt John onzeker aan. “Heeft Mamsie je al een beetje bijgepraat.” Hij knikt. “Nu wil je natuurlijk weten wat ik ervan vind?” Een lachje krult om Glenda’s lippen. “Laten we zo zeggen.. Die vraag speelde inderdaad door mijn gedachten.” “Ik vind het moeilijk schat. Niet het feit van Flo’s onderdanigheid aan zich. Het is meer het feit dat ik mij totaal niet in zo’n meesterrol herken, dat ik mij maar moeilijk een mening over zo’n relatie kan vormen. Echter als ik het me goed herinner was jij er kort na je kennismaking met toen nog Florentine, erg op gebrand haar een aantal lesjes te leren.” “Dat toen, werd gevoed door haat en gedachten van wraak… Van Flo, ben ik gaan houden.” “Wat is dan het probleem Glenda? Jullie houden alle drie van elkaar en zowel Rob als Flo accepteren jou relationele regie. Zolang als jij met die verantwoordelijkheid kunt en wil leven zie ik geen onoverkomelijke problemen.”

“Ik zie een groot probleem of noem het een uitdaging. De kinderen.. Wat zal dit op lange termijn met hen doen?” John wil net antwoorden als..” “Mag ik Pap? Als kind van een dominante moeder en een toch wel submissive vader kan ik zeggen dat hetgeen mij vooral bijgebleven is: de liefde en het respect dat mijn ouders met elkaar deelden. Hetgeen zij ons voor leefden maakte dat ik al vroeg wist dat ik mijn eigen keuzes mocht maken. Dat alles mag zolang maar sprake is van wederzijds respect. Flo had het ondanks haar materiële welstand veel moeilijker. Zij had geen keuze. Zij werd in een rol geperst die haar niet paste. De ongenaakbare arrogante heteroseksuele miljonairsdochter. Zo gezien is het eigenlijk niet verwonderlijk dat zij vluchtte in middelenmisbruik. Hier mag ze zichzelf zijn, en ziedaar. Een lieve warme en onderdanige vlinder is uit haar lelijke adellijke pop gekropen.”
“Dank jullie wel. Wat zou ik zonder jullie moeten? Ik moet nu nog snel even wat werk verzetten.” Een ondeugende lach trekt over haar gezicht. “Ik heb het gevoel dat ik daar vanavond niet meer aan toe zal komen.” “Een dingetje nog Glen..” “Wat Vera?” “Als ik me niet vergis lopen onze biologische klokken gelijk. Dat gebeurt overigens meestal als vrouwen bij elkaar leven. Zodoende is ook jou Flo over vijf dagen op haar vruchtbaarst.” “Dank je Vera schat. Dat is goed om te weten.”

Tijdens het avondeten staan zoals meestal wel, de belevenissen van Orlando op school en die van Marieke in de opvang in het middelpunt. Ondanks de kinderlijke spontaniteit hangt toch een bepaalde spanning in de ruimte. Nadat zij geholpen hebben met het afruimen van de tafel vraagt Orlando aan Glenda of zij nog even in de gezamenlijke grote leefkamer mogen spelen. Glenda vraagt aan Flo of zij zich nog een uurtje met de kinderen wil bezighouden. Zij geeft aan graag nog een aantal zaken met Rob te willen doorspreken.
Omdat onze kleinkinderen ons eigenlijk nooit tot last zijn besluiten John en ik om onze dagelijkse portie nieuws en actualiteiten via de TV in de gezamenlijke woonkamer tot ons te nemen.
Het is al ruim kinderbedtijd als Rob binnenkomt. Hij is zichtbaar gespannen. ”Ùh ja.. Flo. Glenda laat vragen of jij Orlando en Marieke samen met haar naar bed brengt. Nadat wij de kinderen, middels een knuffel, welterusten hebben gewenst verdwijnen ze elk aan een hand van Flo naar hun eigen woning.

Rob laat zich met een zucht aan de andere kant van John op de bank zakken. “Jullie zijn al op de hoogte?” John schiet in de lach. “Waarvan jongen. Van het feit dat jij Flo nooit uit je hart hebt kunnen bannen of van haar overgave aan je echtgenote?” Rob kijkt zijn vader verbaasd aan. “Jij wist dat.. Maar ik heb nooit..” John legt een hand op Robs been. “Nee jongen jullie hebben onafhankelijk van elkaar, beiden jullie uiterste best gedaan om jullie werkelijke gevoelens te onderdrukken en dat siert jullie.” “Maar ik houd oneindig veel ven Glenda?” “Jou liefde voor Flo, doet daar toch niets aan af. Of wel?” “Maar stel nou dat Mama naast jou ook nog van een andere man had gehouden.” “Dat had inderdaad een probleem geweest. Wellicht dat ik het had kunnen accepteren dat zij de liefde ook met een ander bedreef, het had echter nooit een tot een volwaardige driehoeksrelatie kunnen uitgroeien.” “Waarom niet?” “Vanwege het eenvoudige feit dat ik met niet kan voorstellen dat ik me ooit seksueel aangetrokken voel tot een man.” “Mag ik je iets intiems vragen Pap?” “Zeker. Ik heb geen geheimen.” “Heb jij nooit geëxperimenteerd met een man. Ook niet in je jeugd?” “John, knikt resoluut.”

“Nooit! Ook nooit de behoefte gevoeld.. Jij wel dan?” Rob knikt beschaamd.” “Met mijn handbalkameraad Henk. Als hij de avond voor een vroege wedstrijd bij ons bleef slapen. In het begin masturbeerden wij elkaar en later hebben we ook wel eens gepijpt.” “Kleine Henkie Voorter. De cirkelspeler? Hield je van hem?” Over deze vraag moet hij even nadenken. “Ik niet van hem. Hij volgens mij wel van mij. Voor zover ik weet is hij nu met een man getrouwd. Maar dat maakt niet dat de seks destijds niet fijn was.” “Dat is dan toch prima knul. Maar waar wil je nou naar toe?” “Èh ja.. Als tante Anita op een ander vrouw zou zijn en jij zou ook voor haar voelen..” “In dat geval zou ik me gelukkig prijzen.” Ik grijp zijn kin en trek zijn gezicht in mijn richting. “En nu?” “Niet zo onzeker schatje. Ik kom niets tekort. Maar gesteld dat.. Een overdosis liefde bestaat bij mijn weten niet.”

“Weet je dat zeker Pa?” We kijken in het lachende gezicht van Vera. “Zijn jullie daar weer? Jullie gingen toch de administratie van MelFlo doen.” Mellie lacht. “Uitgesteld. Onze schone zus heeft ons zojuist ge-appt en ons uitgenodigd voor de inwijding van haar lijfeigene. Althans zo stond het in haar Appje.” Vera kijkt haar broer aan. “Wist jij daarvan Robbedoes?” “Laat ik het erop houden dat ik vermoedde dat zij iets van plan is.” “Bevestig jij de pols- en enkelbanden alvast aan de steunbalken MellieMouse?” “Zeker schat.”

Mellie loopt naar de oude bewaarde balken constructie in het midden van de ruimte waar zij de leren banden aan de vier ringen vastklikt. Twee maanden nadat de gezamenlijke ruimte in gebruik was genomen had John op verzoek van Vera, vier stalen ringen aan de balken bevestigd. Zodoende waren wij in verschillende samenstellingen al vaker getuige geweest van de Flo’s reizen naar de subspace. Waarbij Vera haar reisleidster was. Flo heeft mij haar gevoel op zo’n moment eens omschreven als een combinatie van uitputting, overgave, overprikkeling, tevredenheid en puur extatisch genot. Alhoewel ik wel eens jaloers was op haar orgastische geestesvervoering heb ik mezelf hieraan nooit blootgesteld. Ik weet van Mellie dat zij Vera meermaals heeft gevraagd om haar aan een dergelijke behandeling te onderwerpen. Vera had dit echter afgewezen met het argument dat zij te veel van Mellie houdt om haar reacties gedurende het proces objectief te kunnen blijven duiden.

Hallo lieve familie. Met een flapzweep duwt ze Flo’s hoofd omhoog. Mag ik jullie voorstellen aan mijn blanke slavin, Flo. Glenda draagt een een strak zittende zwarte blouse op een zwartleren kort rokje, kijkt ongewoon streng. “Kleedt je uit sletje!” Zoals eerder onder regie van Vera verhuist haar onderkleding en blouse al snel naar de grond. Met alleen nog een vleeskleurig topje aan kijkt ze beschaamd naar Glenda. “Alsjeblieft meesteres. Mag ik mijn topje aanhouden?” Nu pas besef ik dat Flo ook tijdens Vera’s behandelingen altijd op z’n minst een klein topje heeft gedragen. “Waarom zou ik dat doen sletje?” “Ik schaam me.” Glenda gaat met haar neus zowat tegen die van Flo aanstaan. “Je schaamt je.. Voor mij?” “Nee meesteres.. Voor de lelijke littekens, als gevolg van de verwijdering van mijn borstimplantaten.” “Armen omhoog slet!” Wanneer Flo Weifelend haar armen in de lucht steekt, trekt Glenda het topje in één beweging over haar hoofd uit. “Handen in je nek vergrendelen!”

Glenda stapt achteruit en strijkt langzaam met éen vinger over het duidelijk zichtbare littekenweefsel onder de het licht hangende b-cupje van haar slavin. “Kom eens kijken Rob.” Rob staat op en gaat naast zijn vrouw staan. “Zeg eens eerlijk echtgenoot. Wat vind je mooier. Die plastic dubbel D van voorheen of deze ietwat versneden B hangertjes?” “Mooier.. Echt veel mooier waren haar kleine borstjes voordat zij in zich liet snijden. Mooier dan mijn zwarte bobbies. Uit Esthetisch oogpunt waren zij dat. Zeker in combinatie met haar toen nog puffy roze tepelhoven. Over het geheel genomen moeten zij het echter tegen jou blackbobbies met je duimdikke tepels afleggen. Het idee dat jij daarmee onze lieverds hebt gezoogd, maakt ze voor mij tot een feestmaal.” Glenda drukt een zoen op zijn mond. “Je weet nog steeds de goede woorden te vinden slijmbal… Maar kijk nog eens goed. Dat is waarmee wij het moeten doen. Wat vind je van de huidige uiterlijke verschijning van mijn slavin?” “Qua uiterlijke verschijning is zij nog steeds de vrouw waarop ik ooit verliefd ben geworden.” “En voor het overige?” “Dat heb ik je daarstraks al verteld Glenda.” Ze streelt liefkozend zijn gezicht. “Dat weet ik schat. Maar ik zou het fijn vinden als dat ten overstaan van onze familie en mijn slavin herhaald.” “Ù ja.. Voor het overige. Ben ik ongewild opnieuw verliefd op haar geworden. Ik hou van haar.”

Inmiddels staat Flo met haar handen in haar nek, zichtbaar geëmotioneerd te trillen op haar benen.
Glenda duwt met haar flapzweep opnieuw onder Flo’s kin. “Mijn man belijdt je zijn liefde en jij kijkt beschaamd naar de grond.. Hoe moet ik dat begrijpen sletje.” “Ik ben bang meesteres.” “Bang, waarvoor?” “Bang om dit alles te verliezen.” “Onder tranen kijkt ze om zich heen. Bij jullie heb ik mijn geluk gevonden. Jullie zijn de familie waar ik als kind naar smachtte.” Glenda neemt haar hoofd in handen en likt Flo’s tranen van haar gezicht. “Dank u wel meesteres.”

“Bedank me nog maar niet slet. Weet je zeker dat jij je aan mij wilt onderwerpen.” “Heel zeker meesteres.” “Je weet dat ik geen genoegen neem met het uitsluitend het dragen van een halsband met dat slotje?” “Dat heeft u al gezegd meesteres.” Glenda tikt met de leren flap gevoelig tegen de onderkant van Flo’s tietjes. “Ik weet wat ik gezegd heb slet! Ik lijd nog niet aan Alzheimer. Ik wil dat je een en ander herhaalt met de hele familie als getuigen.” “Ik begrijp het meesteres.” “Ik wil dat jij als symbool van je onderwerping jezelf vastlegt. Eerst je enkels en vervolgens je rechter pols.” “Graag meesteres.”
Zonder ook maar geringste aarzeling legt Flo eerst haar enkels en vervolgens haar rechter pols vast aan de balken. “Doe jij haar andere pols even Rob, lieverd.” “Zeker schat.”

Evenals aan het begin van de subspace sessies is de spanning Flo ook nu goed aan te zien. Glenda loopt keurend om haar heen en tikt kritisch met de flapzweep tegen haar bovenbenen, kutje borstjes en billen. “Niet verkeerd sletje. Misschien dat ik wat vaker met je moet sporten. “Dat zou ik fijn vinden meesteres.” Met een harde klap landt de flap op Flo’s kaalgelaserde venusheuvel. “Aauww..” “Het gaat er toch niet om wat jij fijn vind sletje?” “Excuus, nee meesters. Ik stel mijn zijn ten dienste van uw plezier en genot.” Glenda knijpt hard in een van Flo’s vooruit priemende tepels. “Doe ik je zeer slet?” Ze schudt haar hoofd. “Neen.. Vind je dit dan fijn?” “Ik vind het fijn in het centrum van uw aandacht te staan meesteres.”

Glenda doet haar best het niet te laten merken maar ik voel dat zij wordt geraakt door Flo’s laatste opmerking. Ze wendt zich tot Rob.
“Vertel eens lieverd. Hoe toegankelijk is deze slet eigenlijk?” “Wat bedoel je Glen?” “Moet ik het voor je uittekenen schat. Ik bedoel natuurlijk of je voor jou zowel, vaginaal als ook anaal en oraal open stond.” “Ik zal me beperken tot het begin van onze relatie. De tijd dat ze allerlei troep snoof en snoepte zie ik als niet representatief.” Ze wendt zicht tot Flo. “Heeft hij gelijk slet?” Flo knikt zichtbaar beschaamd. “Hooguit de eerste lijntjes en pilletjes stimuleerden mijn natuurlijke geilheid, die ik toen nog met Rob uitleefde. Het echte genot leek echter steeds verder van me weg te glijden. Onder invloed zocht ik dat later zelfs bij anderen. Het enige dat echt versterkte, waren de kater en het schuldgevoel achteraf.” Glenda drukt een zoen op Flo’s mond, trekt echter meteen terug als zij haar mond opent. “Dank voor je eerlijkheid slet… .. Vertel verder Rob.”

“Èh ja.. Haar kutje leek altijd gereed voor penetratie. Gek genoeg kon zij zich niet echt aan een door mij gegeven orale verwenbeurt overgeven. Van haar kontje wist je al. Dat was een seksuele taboezone. Met haar mond echter kon ze wonderen verrichten. Ze slikte mijn zaad en nog geen vijf minuten later had ze hem weer paraat voor penetratie. Tegen het einde van onze relatie heeft ze heeft ze hem een paar keer, zelfs helemaal geslikt. Als ik dan zwarte mascara tranen over haar gezicht zag lopen trok ik me terug. Hoe kwaad ik soms ook op haar was. Ik heb me nooit willen bevredigen ten koste van mijn vrouw. Niet bij haar en ook niet bij jouw.”

“Dat siert je Rob.. Maar wellicht heb jij deze adellijke slet met je ridderlijke houding onbewust juist tekort gedaan… … Jij begrijpt waar ik naar toe wil hè sletje?” “Ik denkt het wel meesteres.” “Laten we bij het begin beginnen. Je kale mossel..” Zonder vooraankondiging duwt zij het handvat van de flapzweep in Flo’s vagina en trekt hem er weer uit. “Was je altijd zo slijmerig?” Flo knikt zelfbewust. “Mijn toegankelijkheid was nooit een probleem. Ze liet me alleen nooit klaarkomen.” “Hoe dat niet?” “Mijn moeder en gouvernantes hadden me ingeprent dat een echte dame niet met haar klit speelt. Al helemaal niet tijdens de daad.” “Vandaar ook je afkeer van een orale verwenbeurt?” “Dat was hooguit geoorloofd als voorsmeer als je niet nat genoeg bent van jezelf.” “Oké dan.” Glenda gaat achter Flo staan, stopt het slijmerige handvat in haar kont, laat het daar zitten en gaat weer voor haar staan. “En waarom was het daar een taboe?” “Dat is iets voor beesten. Die likken elkaars gat. En anale penetratie. Dat doen homo’s bij gebrek aan beter.” “Dat waren je moeders woorden. Hoe denk jij daar nu over?” “Vera en Mellie hebben mij laten ervaren dat ik plezier aan en in mijn achterdeurtje kan beleven.”

“Sterker nog Glen.. Je slavin is zelf een meesteres… Een meesteres in rimmen. Haar spitse tongetje tegen en in je kont. Dat kan ik echt iedereen aanraden.” “Zo zo.. Mijn sletje heeft onvermoede talenten… Mondje open.”
Flo is totaal gefixeerd op haar meesteres en doet mond meteen wagenwijd open. Even zie ik twijfel bij Glenda, maar dan duwt ze gestaag twee vingers tot diep in haar keel. Ik in haar plaats had waarschijnlijk acuut overgegeven of toch op z’n minst gekokhalsd. Flo daarentegen leg haar hoofd in haar nek en geeft zich letterlijk over. Na een paar neukbewegingen trekt Glenda haar vingers terug.

Gek genoeg zie ik in Flo’s gezicht teleurstelling. Glenda taxeert haar slavin al feilloos. “Dacht ik het niet !? Die paar keer dat je mijn eega in je keeltje nam.. Dat waren geen tranen van pijn of verdriet hè?” “Nee meesteres. Mag ik het proberen uit te leggen.” “Hmm.. Ja doe maar slet.” “De twee keer dat het gebeurde staan in mijn geheugen gebrand. Ik weet niet wat me toen bezielde. Feit is dat als zijn piemel mijn leugenbekje penetreerde en me deels de adem benam, ik me pas echt van hem voelde.” “En hoe voelde het als hij zich dan terugtrok?” “Ik was teleurgesteld en boos. Als hij me dan geëmotioneerd in zijn armen nam vond ik hem een slappeling.” “Dus toen heb je je keeltje maar door een vriendje uit je entourage laten palen?” “Nee meesteres echt niet. Ondanks mijn middelengebruik besefte ik dat geen van die leeglopers die overgave verdiende. Ja ik ben met een paar van hun naar bed gegaan. Ik zocht de bevestiging, die ik bij mijn echtgenoot miste.”

Rob zit inmiddels op het puntje van de bank “En wat voor bevestiging had je voor ogen Florentine?” “Mag ik antwoorden meesteres?” “Je moet!” Ze kijkt Rob verdrietig aan. “Jij bewonderde en aanbad me. Je kuste de grond onder mijn voeten en ik.. Ik besef nu dat ik eigenlijk niet anders dan je lustobject wilde zijn. Dat jij je geilheid op mij zou botvieren… We zochten beiden iets, dat we niet voor elkaar konden zijn. Mijn meesteres, Jouw echtgenote, zij kan indien zij dat wil, de verbinding tot onze onmogelijke liefde vormen.” “Ho,ho, ho.. Shit slet.. Nou laat je me ook nog klinken als de kerstman. Als jij denkt dat ik iets ga verbinden dan heb je het begrip slaaf verkeerd begrepen. Ik stuur en jij volgt.” Een ondeugende glimlach speelt om Flo’s lippen. “Ik begrijp dat u me voor mijn onbeschaamdheid gaat straffen.. Maar als u het stuur bent dan is Rob het dichterbij gelegen linker wiel en ik, zo u dat wil, het verder weg gelegen rechter. Als de wielen goed gelijnd zijn draait het stuur ze in dezelfde richting. Beide wielen zijn in hun doel afhankelijk van het stuur.”
Glenda knijpt met twee handen hard in Flo’s tepels en houdt ze vast. Ondanks dat zich transpiratie op haar voorhoofd en bovenlip vormt geeft ze geen kik.
“Heb je echt de euvele moed om de positionering van mijn man te vergelijken met die van jou?”

Ik voel dat John iets wil gaan zeggen, knijp hard in zijn bovenbeen en schudt mijn hoofd. Ook ik besef dat Flo’s vergelijk niet geheel mank gaat, ben er echter van overtuigd dat het aan hun drieën, Glenda aan het stuur, is om de balans in hun ingewikkelde relatie te vinden.
Rob komt aarzelend overeind en legt een arm om Glenda’s schouder. “Lieverd.. Het staat je natuurlijk vrij je slaafje naar eigen goeddunken te disciplineren. Maar het past niet bij jou, dat te doen naar aanleiding van een deugdelijke mening.” Glenda’s blik verzacht. Ben ik echt zo’n bitch voor jou?” “Nooit lieverd. Niet voor mij.. Jij stuurt me zo liefdevol dat ik daty vaak nog niets eens doorheb. Feit blijft echter dat jij stuurt en dat ik in liefde volg. Jou sturing schenkt mij de ruimte en veiligheid om het beste uit mezelf te halen.”

Nu pas laat ze Flo’s tepels los en ze kust haar man. Op het moment dat hij zijn tong in het spel brengt lost zij. “Wil jij deze slet neuken Rob?” “Terwijl hij Flo aankijkt, knikt hij. “Ja lieverd. Dat wil ik. Maar als ik daarbij ook maar de geringste kans loop jou liefde en sturing te verliezen, dan zie ik daar met liefde van af.” Ze kijkt hem ongelovig aan. “Met liefde en pijn zul je bedoelen..” “Je hebt gelijk.. Ook met pijn.. Jij zult voor jezelf de vraag moeten beantwoorden wat jou op den duur meer voldoening schenkt.” “Jou delen of je voor mezelf houden?” Hij knikt. “Hetero of Bi, twee duo’s of één trio..”
Ze kijkt Flo aan. “Wat wil jij slet?” “Ik heb niets te willen meesteres. Ik voeg mij in het vertrouwen dat u het beste met ons voorheeft.” “En wat mag dat beste dan zijn?” Ze trekt haar schouders op. “Als ik dat zou weten zou ik de meesteres zijn en niet andersom.”

“Ik weet niet hoe je het doet. Maar je maakt me geil sletje.” “Als u vindt dat ik daarvoor straf verdien dan..” “Vooralsnog heb ik een orgasme verdiend… Ik weet dat je nogal creatief bent slet. Bedenk eens een manier waarop ik kan klaarkomen zonder dat ik jou daarmee plezier?” Nadat ze even heeft nagedacht verschijnen tranen in Flo’s ogen. “Alstublieft meesteres straf me.. Zonder het te willen heb ik u in een verloren positie gemanoeuvreerd. Alleen of met Rob.. Hier of in de vertrouwdheid van uw slaapkamer.. Alleen al de gedachte dat u seks heeft schenkt mij soort van bevrediging.” “Ben je in je jeugd vaak gestraft?” Ze knikt verdrietig. “Meestal door me gewoon te negeren, dood te zwijgen of weg te sturen. Alleen die keer, ik was toen net 16 geworden, dat ik op zoek naar mijn paardrijdzweepje zonder te kloppen haar slaapruimte bij de stallen inliep. Ze lag, zoals ik pas veel later begreep, in een sandwich tussen twee, van onze stalknechten. Ze zag me staan. Desondanks liet zij die mannen hun werk afmaken. Als dank voor haar gestolen orgasme heeft ze me toen met mijn eigen zweepje tot bloedens toe geslagen.” Rob hoort op. “Waarom heb je niks tegen je vader gezegd.” “Maarten.. Hij was mijn vader niet. Bovendien had ik hem vaker begluurt met zijn secretaresse. Hij dicteerde zijn brieven bij voorkeur met Claudia op zijn schoot en zijn piemel onder haar rokje in haar kut. Één geseling vond ik genoeg.” “Daarom viel ik waarschijnlijk voor jou Rob. Onbewust besefte ik dat jij me trouw zou blijven.” “Dat bleek niet wederzijds.” Ze buigt haar hoofd en haar stem zakt naar een fluistertoon. “En dat spijt me meer dan jullie je kunnen voorstellen.”

Inmiddels staat Glenda achter Flo en bekijkt haar rug en kont. Opeens trekt ze met een vinger strepen over haar onderrug. “Die drie dunne witte strepen. Die zijn een gevolg van die geseling hè.” “Flo knikt ingetogen.” “Je hebt mij verteld dat die het gevolg waren van een val van een paard?” “Sorry Rob.. Maar je vertelt je echtgenoot niet vol trots, dat zijn nymfomane schoonmoeder haar dochter genadeloos heeft uit gezweept.” Rob knikt beschaamd. “Zoals ik mijn verloofde en later echtgenote, ook niet vertelde van de talloze verleidingspogingen van haar moeder in mijn richting.”
Glenda streelt Flo’s gezicht “Hmm.. Buiten het materiële had je het niet getroffen hè sletje?” Voor iedereen, ook voor Flo is duidelijk dat Glenda geen antwoord op haar vraag verwacht. “Laat me even denken.” Ze loopt peinzend om haar ‘slachtoffer’ heen, trekt als terloops het handvat van de flapzweep uit haar bips, gooit het ding achteloos naast mij op de bank en praat in zichzelf. ‘Zeker Glen.. Toen is het mogelijk pas echt misgegaan.. Dat moet je exploreren.” Flo’s zintuigen staan op scherp en zijn uitsluitend gericht op haar meesteres. Ze heeft zelfs niet gemerkt dat Rob inmiddels weer is gaan zitten.

Glenda bukt, pakt het op de grond liggende topje op en drapeert dat zorgvuldig haar ogen bedekkend over het hoofd van haar sletje. “Zou iemand alsjeblieft het licht willen dimmen?” Mellie springt meteen op en draait aan de dimknop. “Dank je lieverd. Doe rustig iets verder.” Even later zitten we met z’n allen in het schemerdonker.
Glenda staat inmiddels weer achter Flo en strijkt met een nagel, naar ik aanneem haar littekens volgend, diagonaal over haar onderrug.
Ondanks dat zij ook haar stem heeft gedimd is zij goed te verstaan.

“We reizen terug in de tijd Florentine… Ga je met me mee?” Haar knikje is nauwelijks zichtbaar. “Concentreer je.. Je bent weer 16 jaar… … … Ben je daar?” Opnieuw zo’n nauwelijks waarneembaar knikje. “Je bevindt je in je stallen van jullie landgoed …. en zoekt naar je rijzweep.. Neem me mee en vertel..” Ik moet me concentreren om Flo te verstaan. “Ik wil gaan rijden op mijn Merrie Touscka..” “Waarom net nu Florentine?” “Ik èh.. Ik ben opgewonden.” “Zo zo..” Glenda streelt met haar vingertoppen over Flo’s venusheuvel. “Opgewonden.. Hoe kwam dat zo?” “Dat weet ik niet.. Het voelde gewoon zo.” “Waarom heb jij je niet gewoon zelf geholpen?” “Zoiets doet een jongedame van stand niet… Ik had een bolletje sokken in mijn slipje gestopt. Zo lukte me het meestal om tijdens het paardrijden klaar te komen.” Glenda lacht. “Oh.. Dat is het. Daarom rijden zo veel jonge dames van stand paard… Maar ga door Florentine. Waarom zocht je dat zweepje in de dekkamer van je Moeder.” “Ik had hem daar al eerder gevonden. Pas veel later besefte ik dat mijn handen na het paardrijden soms naar poep maar vaker nog naar kut roken.” “Je gaat dus die kamer binnen.” Flo knikt. “Normaal als zij daar was, was de deur op slot..” “Dus je ging niets vermoedend naar binnen.”

“Ja.. Mama en ik.. We hadden gelijk oogcontact. Ze keek me de deur uit.. Ik wilde wel, maar mijn benen kwamen niet in beweging. Het was vernederend en geil tegelijk te zien hoe die twee kerels op haar gezette lijf in beukten. Eerst kwam Pierre, die onder haar lag, klaar. Gelijk nadat de bovenliggende Guido zijn donatie had gedaan, duwde ze hem van zich en kwam ze overeind. Ze was woest en stuurde Guido weg. De oudere Pierre moest blijven… ‘Waarom ging je niet weg sletje? Was je jaloers?’.” “We horen hoe Flo’s stem veranderd en begint te trillen. “Mijn benen wilden niet Mama.. Ik kon ze niet bewegen.. ‘Hoor je dat Pierre, mijn hitsige dochter kan niet bewegen. Sta op, kleedt dat wicht uit en gooi haar op het bed.’ Hij heeft de kleren van mijn lijf gescheurd. Met alleen nog mijn slipje en rijlaarzen aan heeft me letterlijk naast haar op het stinkende bed gesmeten. Mama moet de sokken in mijn slip gezien hebben. Ze trekt die uit mijn slipje, ruikt er kort aan en propt ze vervolgens in mijn mond..”

Opnieuw streelt Glenda lichtjes over Flo’s venusheuvel. “Ga door Florentine.” “Ik ben bang. Mama’s ogen.. Als ze begint te praten wordt ik door druppeltjes spuug geraakt. ‘Ik zal leren mij te begluren. Ik zal de hitsigheid uit je jonge geile lijfje slaan.’ Ze stond op en pakte mijn rijzweepje dat al die tijd naast haar op het nachtkastje had gelegen. ‘Op je buik sletje!’ Ik lijk wel gek. Ondanks de verlammende angst voel ik mijn hitsigheid groeien.” Glenda haalt twee vingers door haar schaamlippen. “Net zoals nu sletje?” Flo knikt ingetogen. “Mama sloeg een paar keer met het zweepje in haar hand. ‘Jazeker.. Dertig zullen het zijn. 10 voor het uitscheuren en oprekken van mijn kut, 10 voor het feit dat dankzij jou, mijn borsten zijn veranderd van een stevige C in een hangende dubbel D en dan nog 10 slagen voor het schaamteloos schenden van mijn privacy. Pas toen zij de 4 uitsprak en het zweepje de 4e keer over mijn rug striemde besefte ik wat me te wachten stond.” “Tel mee Florentine.” Het is eerder strelen dan echt slaan als Glenda keer op keer de flapzweep over Flo’s onderrug haalt.” “..5 .. 6 … … 25 … 26..” Het is doordat Vera naar haar kruis wijst dat ik ook de glinsterende druppeltjes uit Flo’s kutje zie hangen.

“Waarom stop je Florentine?” Inmiddels biggelen tranen over haar wangen. “Ik kwam klaar.” “Ondanks de pijn?” Ze schudt hevig met haar hoofd. “Ik ben een freak.. Ik kwam klaar door de pijn. Ik kwam klaar, verloor de controle over mijn blaas en lag in mijn eigen urine.” Glenda streelt troostend haar gezicht. “Geen freak Florentine.. De freak dat is je Mama. Jij bent een vrouw van vlees en bloed.” “Dank u meesteres.” “Vertel verder..” Haar tranen nemen opnieuw toe. Mama en Pierre.. Ze, ze hebben over me heen geplast. ‘Niet doen.. dat doet zeer.. mijn rug staat in brand.’ Ik denk dat ik toen voor het eerst in subspace ben beland. Toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam lag Mama naast mij op het natte matras. De adellijke dame die mij net nog had gegeseld was verdwenen. Ze graaide als een vulgaire zeug met twee handen in haar eigen kruis onderwijl Pierre zijn kromme piemel boven haar open mond aftrok. “Hmm lekker liggen in die maagdenpis.. Schiet op smeerlap. Spuit je volkse zaad in mijn adelbek. Het orgasme dat gelijk daarop door haar lijf raasde staat nog steeds in mijn netvlies gebrand.” “Zo walgelijk?” Flo laat haar hoofd zakken. “Zo, van God los, geil!” “En daarvoor schaam jij je tot op de dag vandaag?” “Ja meesteres.. Ik zei u al eerder dat ik een freak ben.” Glenda tikt met de flapzweep in Flo’s kruis. “Wat jij bent dat en wat er met jou gebeurt dat heb je in mijn handen gelegd toch?” “Sorry meesteres. U heeft gelijkt.” “Ik ga je oude duivels uitdrijven sletje.” “Ik ben bang meesteres.” “Voor de pijn?” Ze schudt haar hoofd. “Voor mijn reacties. Ik ben bang dat u me daarna verstoot.” “Hmm.. Is dat zo? Nou zet je me opnieuw schaakmat. Je legt je zijn, je leven in mijn handen.. Maar je waardigheid en je angst. die kan ik met geen mogelijk van je afnemen. Vertrouw je mij slet?” “Meer dan mezelf meesteres.” “Goed.. daar doe ik het voor.”

Glenda draait zich om. ‘Hey Google speel Best of Enya album, volume 4’ Nog geen seconde later worden wij vanuit vier kanten omspoelt door de rustige feelgood muziek. “Concentreer je op de muziek sletje. Ik moet even een paar dingen regelen.”

Glenda komt naar ons toe en vraagt Rob op fluistertoon om een fles rode wijn op te halen. Vera corrigeert haar door meteen om een 2e fles te vragen. “Mellie schat. Ik wil even iets met Vera kortsluiten. Zou jij in de garderobe van ons kantoor een Yoga matje willen ophalen en dat hier op de tafel uitrollen? Mamsie zou jij alsjeblieft glazen willen pakken. Terwijl ik opsta spreekt ze Vera en John aan. Uit nieuwsgierigheid besluit ik nog even mee te luisteren. “Vera voor wat ik nu van plan ben wil ik jou advies en John.. En ik wil jou vragen je dochter en mij te vertrouwen. Ik ben gaan inzien dat ik van Flo ben gaan houden, zoals ik ook van Rob hou. Ik ben gewild en bereid haar, net als Rob, in mijn aangeboren dominantie onder te dompelen. Deze rol..”Ze strijkt met haar handen langs haar lichaam. ‘Die van sado meesteres past mij niet.”

John lacht gespannen. “Daarvoor speel je haar erg overtuigend.” Vera legt een hand op zijn schouder. “Speel, dat is het sleutelwoord Paps. De domina die jij zag, dat is niet onze Glenda.” Ik zie dat John nog twijfelt, maar besluit nu toch aan de slag te gaan. Als ik bewapend met de wijnglazen terugkom legt Vera een arm om mijn middel. Heb jij een idee hoe we twee pisstralen kunnen imiteren tante?” Ik denk even na en herinner me plotseling dat er in een van de keukenlades nog een paar ongebruikte schenktuiten voor op flessen liggen. Ik vertel haar dat als we dat als we een paar lege petflessen vullen met warm water en deze voorzien van zo’n schenktuit dat je dan mogelijk zelfs de kracht van de straal kunt beïnvloeden. Mijn idee wordt door Glenda beloont met een zoen op een wang. “Zou jij die flessen willen klaarzetten Mamsie? En kun je dan gelijk vier vorken meenemen” “Zeker meid!” Terwijl ik in de keuken bezig ben komen ook Mellie en Rob terug in de kamer. Nadat Mellie het matje op de tafel heeft uitgerold worden zij en Rob, onderwijl John de wijn inschenkt op fluistertoon bijgepraat.

Uiteindelijk worden de stoelen een stukje van de tafel af gezet en nemen wij plaats om de tafel.
“Hey Google, stop afspelen muziek.” Zoals door John geprogrammeerd zakt het volume langzaam naar nul voordat de muziek echt stopt. Het feit ik niet weet wat staat te gebeuren maakt me enerzijds gespannen maar ik voel ook een vreemd soort opwinding.

Terwijl Glenda vlak voor Flo gaat staan, staan Rob en John voorzichtig op en posteren zich achter Flo. “Ik maak je nu los sletje. Als je armen los zijn vergrendel je je handen in je nek. “Jawel meesteres.”
Als Flo met haar handen in haar nek staat maakt Glenda al knielende ook de leren enkelbanden los. “Je zei daarstraks me te vertrouwen. Blijf je daarbij?” “Jawel meesteres.” … .. Dan laat jij je nu achterover vallen!” Zonder ook maar de geringste aarzeling laat zij zich vallen, waarbij ze vlak voor de grond in de uitgestoken armen van onze mannen valt. Zonder vertraging tillen zij haar op en leggen haar tussen ons in op de tafel. Door de adrenaline van haar ongewisse val ligt zij nog na te trillen. Glenda trekt het topje voor haar ogen, dat een beetje is weggezakt, recht
“Was je bang?” “Een beetje wel meesteres.” “Je hebt geen angst nodig sletje. Knoop dat in je oortjes.” “Ik zal het proberen meesteres.” “Heb je dorst sletje?” “Best wel meesteres.” “Mondje open slet.” Glenda neemt een forse slok uit haar glas en laat dit van een afstandje uit haar mond in die van Flo lopen. “Proeven en slikken sletje… … Nog wat?” Flo knikt ingetogen. Ik vind het een erotisch tafereel en neem me voor om op korte termijn ook een wijntje uit Johns mond te drinken.

“Ik zal je niet vragen welke wijn je hebt geproefd. Spoel je slettenbekje met je eigen spuug en doe het weer open. Het is aan de tijd dat je kennis maakt met het speeksel van je zwarte meesteres. Als Flo haar mond weer opent verzamelt Glenda speeksel in haar mond en laat dit vervolgens, zoals eerder de wijn, in Flo’s mond lopen. “Hoe smaak ik sletje?” “Lekker meesteres.” “Blief je nog wat?” Nog voordat zij heeft geantwoord staat Rob voorzichtig op en gaat aan het hoofdeinde van de tafel naast zijn vrouw staan. Hij laat zijn speeksel in Flo’s mond lopen. Flo proeft en haar lichaam verstijft. “Wat is sletje?” Ze schudt haar hoofd waarop Glenda met twee handen tegelijk haar in haar borstjes knijpt. “Ik èh.. Ik proef Rob.” “Was dat zo moeilijk? Mondje open.” Rob en Glenda kussen elkaar boven Flo’s mond en zakken langzaam naar beneden totdat zij eindigen in een passionele triokus waarbij Flo ook in figuurlijk opzicht de onderliggende partij is.

“Nou moet je sterk zijn Flo.. Wil je dat voor me doen.” “Dat wil ik meesteres.” “Jou lijden en overgave zal uiteindelijk worden beloond. Omdat je achterkant al door je Ma onderhanden is genomen doe ik dit met je voorkant.” Tot mijn verbazing trekken John Rob, mellie en Vera met de punten van een vork over hun eigen onderarm. “Drie twee … één! Terwijl Glenda haar mond op die van Flo zet krast John met zijn vork over de bovenkant van Flo’s onderbeen. Hij trekt weliswaar licht sporen, haar huid wordt echter niet echt beschadigt. Na John, krast Mellie over haar buikwand. Vervolgens krast Rob over de onderkant van haar rechter tietje, afgewisseld door Vera die haar linker onderarm bekrast. Ik hoor Flo kreunen in de mond van haar meesteres. Steeds opnieuw wisselen de krassende vorken van plaats en volgorde wat opvalt is echter dat zij steeds dichter bij de echt erogene zones komen. Vera voert regie en wijst steeds weer de volgende aan. Net voor de apotheose lost Glenda. Flo ligt half geopende mond in een soort van trance. Een druppeltje spuug druipt van haar wang op het yoga matje. “Het bloeden valt best mee sletje.. Je doet ’t goed… Nu!” Zelfs ik schrik. Terwijl twee vorken haar tepels krassen, trekt Mellie Flo’s kutje open en krast Vera zachtjes over haar klit. “Ááááá’rrrgggghh…” Flo’s billen en onderrug schieten omhoog waar door alleen nog met haar hakken en schouders de tafel raakt. Het duurt gevoeld een hele tijd voordat zij diep zuchtend en nog na schokkend terugzakt. Ik had niet gemerkt dat Mellie en Vera hun vorken hadden verruild voor de door mij geprepareerde petflessen. “Nu!” Zoals afgesproken beplassen de beide dames ons slachtoffer met het warme water uit de flessen. Onderwijl hevige schokken Flo’s lijf teisteren trekt Glenda het topje van haar hoofd. Flo’s ogen staan wagenwijd open ze is echter te ver heen om iets te zien.

Glenda kleed zich tot op haar slipje uit, kruipt naast Flo op tafel en neemt de inmiddels snikkende vrouw in haar armen. “Je hebt het goed gedaan schatje. Ik hou van jou.” Het duurt even voordat de laatste woorden tot haar doordringen. Ze ontworstelt zich deels aan Glenda en kijkt haar verwondert aan. “U houdt van mij?” “Ja schat. En overigens die U en de meesteres begraven wij nu meteen. Je bent mijn meisje daar zul je het vanaf nu mee moeten doen.”

Plotseling duwt ze Glenda zo heftig weg dat Rob haar moet tegenhouden om te voorkomen dat zij van de tafel rolt. Flo schrikt van haar eigen actie. “Sorry meestè.. èh Glenda.. Ik maak je vies.. Straks zit je onder mijn bloed en urine. Toen ik klaarkwam.. Ik geloof dat ik zelf ook heb geplast.” xxxxx
Rob gaat achter Flo staan en trekt haar voorzichtig omhoog. Als ze ziet dat haar huid helemaal intact is barst ze opnieuw in huilen uit. Mellie houdt een van de flessen omhoog.. Dit was de urine schat. Vera op haar beurt wrijft met twee vingers door Flo’s schaamspleet en proeft. “Lekker Flo.. Ik ben jaloers.. Jij bent net als Mellieschatje in staat om te squirten.” Inmiddels heb ik twee schone handdoeken gepakt waarmee ik Flo droogdep. Glenda staat op van tafel en drukt een kus op mijn voorhoofd. “Je bent een schat Mamsie.” Als ze ruggelings half zittend op de bank ligt roept ze Flo. “Kom in mijn armen liggen lieverd.” Dat laat ze zich geen tweede keer vragen. Ze springt van tafel en gaat naar Glenda. “Niet zo schat… Gewoon op je rug in mijn armen… Ja zo.. ,, Kom je Rob.” Door de verbaasde gezichten concludeer ik dat dit niet eerder is afgesproken.

“Kleedt je uit, lekkere vent van me.. … Lieve Familie ten overstaan van jullie allemaal wil ik onze Flo inlijven in mijn gezinnetje. Naar Robs forse erectie te oordelen heeft de behandeling van zijn ex hem niet onberoerd gelaten. Als automatisch grijp ik in het kruis van mijn schat en ik voel dat voor hem hetzelfde geldt. “Ik wil dat je deze schat neukt lieverd. Hier en nu terwijl ze in mijn armen ligt.” Rob is eraan gewend dat zijn lief de regie voert. “Spreidt je benen Flo-schatje. Deze is niet voor conceptie. Dit is de bekrachtiging van onze speciale verbintenis… Je tietjes voelen lekker schatje.” “Dank je Glenda. Jij ook.” “Waar wacht je op Rob.” De spanning is hem aan te zien als hij tussen Flo’s benen kruipt. “Pak hem vast lieverd. Stuur hem in je centrum… En jij Rob.. Kus je nieuwe vrouw, terwijl zij je voor het eerst sinds lang weer in haar opneemt. “Ooeghmm Ròbmm.. De kus die in alle rust begint ontaard al snel in een extatisch tongenspel. Glenda op haar beurt streelt beiden door hun haren. “Neuk haar Rob.. Stoot Florentine aan flarden en bedrijf de liefde met onze Flo.” “Ó God, Flóó..” “Rò.. Jááá..”

De passie die zich voor mijn ogen ontplooit, gooit extra olie op mijn oplaaiende geilvuur. Als vanzelf verhuizen mijn handen onder mijn rok en graaien mijn vingers in mijn smachtende scheur. Ook mijn lieverd naast me heeft de hand aan zichzelf geslagen. Onze beide dochters op het bankje naast ons vingeren elkaar. Net als hun richt ik mijn ogen weer op het neukende liefdestrio. In de ogen van Glenda is geen spoortje jaloezie waarneembaar. Integendeel.. Ze gaat op in de passie van haar gelieven. In hetzelfde ogenblik dat ik getuige wordt van het orgasme tegenover me kom ook ik klaar.
Als snel blijkt dat ik niet de enige was die de engeltjes heeft horen zingen. De plavuizen voor ons zijn voorzien van een aantal sperma spetters. Voor het bankje naast ons, tussen Mellies benen, valt niet te ontkennen dat ook zij kan squirten.

Ik zie in mijn ooghoek hoe John beschaamd zijn handeltje probeert op de bergen. “Die schaamte zijn we onderhand toch wel voorbij lieverd?” “Luister naar tante Paps.. Over een paar dagen begeleid ik hem in de schoot van mijn liefste.” “Dat is het niet. Ik heb me zitten aftrekken als de eerst beste hitsige tiener. “So what John, je was niet de enige.” Vera schiet in de lach. “Dat was hij wel tante.” “Je hebt al weer eens gelijk Vera.”
“Kus me Rob.” Zijn mond verhuist van die van Flo naar die van Glenda. Hetgeen zich vooralsnog aan mijn begrip onttrekt is dat het nu Flo is die verliefd naar haar nieuwe partners kijkt. Zeker ik heb er volmondig mee ingestemd dat John mijn dochter dekt. Dat deed ik echter in de wetenschap dat zij nooit dan anders dan ouder kind liefde voor elkaar zullen voelen.

“Flo schatje ben je klaargekomen?” “Wanneer Glenda?” “Zojuist op zijn pik.” “Ja.. Ik had geen idee dat het zo fijn kon voelen. Die orgasmes op tafel.. Die waren heftig. Wat zeg ik, het waren explosies van nietsontziende lust. Zij begonnen in mijn hoofd en raasden uit in mijn body.. Ons orgasme zojuist.. Dat zegt ’t eigen lijk al. Het was ons orgasme het begon in mijn lijf maar mijn hoofd en hart namen het over. Ik zou kunnen sterven van geluk.” “Niet zo melodramatisch liefje.. Wij zijn gedrieën, verbonden door onze liefde, aan een nieuwe reis begonnen.” Rob komt overeind. “Wie is melodramatisch Glen? Ik stel voor dat wij op onze reis, zoals jij hem noemt, zo meteen een tussenstop maken in ons bed. Ik hou van jullie allebei.. Maar na een lange en zware werkdag en een fysiek en emotioneel beladen avond heb ik echt behoefte aan een paar uurtjes slaap.” “Je hebt gelijk schat. We worden beiden morgen al om half negen in het gemeentehuis van Maastricht verwacht… Mamsie Anita vindt je het heel erg als wij jou met deze troep alleen laten?” “Ben je gek lieverd. Als de kids morgenvroeg aan het ontbijt verschijnen zullen ze uitsluitend liefde voelen. De sporen van dit festijn zal ik tijdig verwijderen.” “Zullen wij Anita.” “Nee John, jij slaapt uit tot aan het ontbijt… Wie ontbijten er, naast John, Orlando en Marieke nog mee?” Mellie Vera en Flo steken hun handen op. “Mooi.. Dan nu allemaal naar bed.” “Jawel Ma klinkt uit meer dan een mond tegelijk.” “Kom je mee Flo?” “Met jullie? Mag ik vannacht bij jullie slapen.” Glenda knijpt speels in een van haar tepels. “Mogen sletje. Je moet, en vanaf nu, elke nacht.” “Dank u wel meesteres.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 10359 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie