BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Huidhonger

Ik bel aan en staar in een RING. “Kom binnen en ga even zitten. Neem een kop thee, ik kom zo bij je.” Klinkt een zware mannenstem met een fraai Frans accent. Ik stap binnen in een klein halletje vol planten en een zetel. In de hoek staat een waterkoker en ik zet een kopje thee, dan ga ik zitten. Er klinken heerlijke rustige klanken. Ik droom weg bij de fantasieën die deze actie met zich mee brengen. Ik heb een afspraak gemaakt bij een masseur die door een vriendin werd aangeraden. Ze grijnsde breed toen ze vertelde dat ze genoot van het happy end…. Okay, mijn rug is wat stijf en na het verbreken van mijn relatie na zeven jaar was ik toe aan aandacht. Niet de tinderaandacht of de, na één of twee biertjes neuken aandacht maar contact, echt fysiek contact. Ach, noem het huidhonger, I don’t care hoe je het noemt, ik wil aangeraakt en geraakt worden door een kerel!

Gespannen belde ik aan. Ik had me tot in de puntjes voorbereid. Alles geschoren en, okay, gedroomd over de massage, de masseur en een happy end. De deur van het halletje zwaait open. “Bent u klaar voor onze afspraak?” Wow, de masseur heeft een aangename en lage stem… Hij is bijna twee meter lang, git zwart, en als ik ga staan geeft hij mij een knuffel. Ik reik tot zijn borstspieren.

“Dwight.” Stelt hij zich voor. “Minke.” Zeg ik iets timide terwijl ik hem aankijk. Hij is breed en gespierd. Hij is langer en breder dan mijn ex-vriend. Zijn grote en dikke bovenarmen zijn dankzij de korte mouwen in zijn shirt goed zichtbaar. Hij glimlacht alsof hij weet wat ik denk, allemaal kuiltjes en witte tanden. De schaduw van stoppels op zijn wangen en kin komt overeen met het chocoladebruin van zijn haar, “Maar… Ben je er klaar voor?” vraagt hij. Betrapt! Ik sta naar hem te staren als een bakvis. “Sorry,” zeg ik hees. Dan slaat de paniek toe als ik besef dat ik heb toegegeven dat ik naar hem staarde en begin onsamenhangend te hakkelen. “Maak je er geen zorgen over,” zegt de therapeut, terwijl hij de lichten laat dimt en een geurkaars aansteekt “Is er iets speciaals waar je je vandaag op wilt concentreren? ” Ik slik… “Gewoon algemene ontspanning , ik ben nogal gespannen.”

Zijn ogen knipperen bij mijn woorden – of verbeeld ik het me? Nee… houd jezelf in bedwang! Hij is een professional. “Oké. Ga maar naar binnen en bereid je voor. Roep mij maar als je klaar bent.” “Gewoon…” Ik gebaar naar de massagetafel. “Alles uit trekken?” klinkt mijn stem plots gespannen. “Als je je op je gemak voelt, dan is dat een optie. Anders ga je liggen en trek je een handdoek over je bovenbenen en onderrug.”

Dwight draait zich om en zet de waterkoker aan. Ik stap de massage kamer binnen. Een veelvoud aan kaarsjes zorgt voor sfeer. Er klinken zachte golven en het is er aangenaam warm. Ik kleed me uit. Blouse, BH, sneakers, jeans en dan mijn string. Of zal ik deze aanhouden? Ik wil eigenlijk meer… Ik voel dat mijn lipjes gevoelig zijn en weet dat ik nat wordt bij een goede massage. Massage als voorspel was altijd mijn favoriet; het is niet meer dan logisch dat ik me een beetje opgewonden voel.

Ik streel mijn tepels en ze trekken samen. Ik sta naast de tafel en kijk om mij heen. Op een laag kastje staat een bakje olie boven een waxine lichtje op te warmen. Iets verderop staat een zwart met wit, misschien wel, met ivoor ingelegd doosje. Ik kan mij niet bedwingen en gluur. Een paar beflapjes en een verpakking DUREX black XXL condooms. Iets geschrokken laat ik het dekseltje zakken. Ik ga op de tafel zitten en rol op mijn buik. Mijn gezicht rust op een rand en ik kan via een gat in de massagetafel via een spiegel de kamer in kijken. Ik trek een handdoek over mijn bovenbenen en onderrug. Hij moet er wat voor doen… Zachtjes noem ik zijn naam.

Als Dwight binnenkomt, lig ik met mijn gezicht naar beneden op tafel en zie zijn benen. Met zijn ene voet laat hij de tafel iets omhoogkomen. Ik kijk via de spiegel naar zijn benen en als de tafel verder omhoog gaat zijn kruis. Zijn geslacht hangt ontspannen in de dunne, iets doorschijnende witte stof.

“Perfect.” mompelt hij, terwijl hij een hand over mijn schouder laat glijden. “Laten we beginnen.” Hij vouwt de handdoek net zo ver naar beneden dat hij mijn onderrug blootlegt, en gaat dan aan de slag. De olie die hij op mijn huid giet is warm, en vanaf de eerste aanraking van zijn grote handen is het moeilijk voor mij om niet te kreunen. Hij kneed mijn spieren met zorg, en ik laat mezelf genieten van de omhelzing van zijn aftershave en zijn aanraking. In gedachte verzonken drijf ik weg op de golven en zijn aanrakingen. Mijn blik gaat weer naar zijn kruis. Verbeeld ik het mij of zwelt zijn geslacht? Ik droom weer weg… Breed wit zand strand en een hemelbed met hem, Dwight. Hij verplaatst zich, na mijn onderrug gaan zijn grote handen naar mijn schouders en nek. Onderweg daarheen gaan zijn handen over mijn flanken en voel ik zijn vingertoppen langs de zachte randen van mijn borsten gaan. Ik ril bij het idee dat hij ze straks in zijn handen gaat nemen.

In de spiegel zie ik zijn geslacht heen en weer schommelen op zij bewegingen. Nieuwsgierigheid… hoe groot zal zijn pik zijn? Zijn kundige handen nemen mijn schouders en nek onder handen. Als hij mijn armen doet tilt hij ze één voor één van tafel en laat zijn geoliede handen van ellenbogen naar mijn schouders gaan. De aanraking van de huid net boven mijn borsten is heerlijk. Hij staat inmiddels aan de kop van de tafel, buiten mijn zichtveld als hij aan mijn hals begint. Weer die nieuwsgierigheid… Zal zijn eikel in mijn mond passen? Mag ik hem pijpen of zal de bevrediging alleen van hem naar mij zijn? Mijn halsspieren masseert hij met kleine kneepjes, ze voelen als liefdesbeetjes. Ik voel een opwinding die ik niet eerder ervaren heb. Ik kreun zacht. “Gaat het?” vraagt hij. Ik zeg dat ik zijn handen en massage heerlijk vind. Dwight legt een verwarmde handdoek op mijn schouders en rug. Hij is zorgzaam.

Dan stapt hij weer om mij heen naar het voeteneind van de tafel. Hij masseert mijn voeten en kuiten simultaan. Als hij boven mijn knieën komt heeft hij beide handen om mijn linker bovenbeen liggen. De eerste aanrakingen eindigen op een decimeter van mijn poes. Eerst links en dan rechts. Ik ril bij de gedachte aan zijn kundige handen op mijn borsten of zijn lange zwarte vingers op of in mijn kut. Dan schuift Dwight de handdoek van mijn billen omhoog. “Durf jij je slipje uit te doen? Ik ben bang dat ik anders er olie aan smeer.” Ik laat zijn woorden even op mijn inwerken en rol schuif naar de zijkant van de tafel en ga staan. Met mijn rug naar hem toe laat ik het laatste kledingstukje zakken. Ik huiver als ik voel dat mijn lipjes aan het kruis van mijn slipje geplakt zitten. Deze man is niet alleen een goede masseur maar ook een goede minnaar, dat kan niet anders. Ik ga weer liggen en spreid mijn benen ietsje verder dan eerst.

Hij gaat weer aan het voeteneind staan. Verbeeld ik het me, of aarzelt hij? “Ik doe dat laatste deel overnieuw, dan kan de massage vloeiender overgaan van je benen naar je rug.” Zegt hij zacht. I don’t fucking care! Hij is heerlijk bezig en in mijn fantasie ik hij inmiddels ook naakt. Ik check het beeld in de spiegel onder mij en weet bijna zeker dat zijn geslacht stijf is… Wat een joekel! Een kreuntje ontsnapt me als hij over mijn onderbenen en voeten begint te wrijven. Het voelt zo goed, het is alsof ik voor hem in vloeistof verander. Hij werkt langzaam omhoog, totdat hij de achterkant van mijn bovenbenen masseert. Mijn heupen zwaaien mee met de druk die Dwight uitoefent, en misschien ben ik een slecht mens, maar ik spreid mijn benen nog iets verder. Ik twijfel of hij het zelfs maar zal merken.

Hij begint de knopen uit mijn bilspieren te werken, ik voel dat mijn lipjes zwellen en misschien verbeeld ik het mij, maar het voelt als of ik vocht lek. Er ontsnapt een zucht aan mijn lippen als hij een bijzonder gevoelig plekje vindt. “Zeggen als ik je pijn doe…” zegt hij. “Je doet het zo goed…” kreun ik bijna. Zijn grote, donkere, handen op mijn blanke billen… Ik huiver bij het idee. Hij zet iets harder aan. Na een paar seconden pauzeert hij. “Als je je op je gemak voelt, zou ik je willen vragen om je linkerbeen te buigen van je linkerknie mij helpen in de knoop te komen.” Ik ril bij het idee en gehoorzaam. Ik buig langzaam mijn knie, zodat ik mijn hele kont aan hem blootstel.

Dwights vingers trekken lijnen over mijn billen en glijden een stukje lager, zijn handen bewegen in cirkels. De eerste keer dat zijn vingertoppen langs de buitenste lippen van mijn poes gaan weet ik dat hij het per ongeluk deed. Hij gromt laag in en de aarzelende wordt herhaald. Ik houd mijn hoofd naar beneden en trek mijn rug iets hol, waardoor ik hem op subtiele wijze meer toegang geef als hij dat wil. Ik voel me net een krolse kat opzoek naar…

Zijn één hand steunt tegen mijn schouder en de andere zakt weer omlaag. Beetje bij beetje begint hij mijn schaamheuvel te verkennen en te masseren. Ik word gek van verlangen. Zal hij? Ik voel dat in natter word en weet dat hij kan voelen wat hij met mij doet. “Dwight…?” fluister ik, en de druk op mijn heuveltje neemt toe. Ik spreid mijn benen nog iets verder, ik kan er niets aan doen. Op dat moment voel ik zijn wijsvinger in mij schuiven. Ik hap naar adem, en hij drukt verder naar binnen, tot aan zijn knokkels.

Hij gebruikt het vocht dat ik lekte en schuift langzaam… heel langzaam… zijn vinger in en uit mijn schede. “Jezus… wat heb ik dit gemist…” kreun ik. Er loopt een rilling over mijn huid en Dwight trekt terug en steekt er dan twee vingers in. Binnen een paar seconden ben ik volledig aan zijn lust overgeleverd terwijl hij mij vingert. Hij doet dingen met mijn poes die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Zijn vingers draaien en krullen en me bijna naar een orgasme sturend. Dan trekt zich dan terug. Hij loopt rustig naar het hoofdeinde van de massagetafel en begint mijn nek en schouders te bewerken. Ik sta op het punt om hem te smeken het af te maken, als ik zijn erectie tegen mijn schouder voel drukken.

Ik houd mijn hoofd op de tafel en kijk naar links. Dan reik met mijn hand naar zijn kruis. Dwight gromt als mijn hand de vorm van zijn pik door zijn broek heen streel. Ik zie in de spiegel mijn hand om zijn pik sluiten. Ik hap naar adem, nog nooit had ik een zwarte pik in mijn hand, nog nooit zo’n dikke en zeker nog nooit zo’n lange. Dan duwt hij mijn hand weg en schuift zijn broek omlaag. Zijn pik veert heen en weer in de ruimte onder de tafel. Groot, dik, zwart en besneden. Hij pakt mijn pols en leid mijn hand voorzichtig naar zijn geslacht. Dwights lul is hard en dik, ik kan mijn vingers er niet omheen sluiten, zo dik is zijn geslacht. Ik begin hem langzaam af te trekken. Mijn heupen trillen wanhopig op zoek naar aanraking, zijn aanraking. Dwight kreunt terwijl hij mijn schaamheuvel masseert. Zo gaan we een paar minuten door, terwijl hij mij vingert met twee vingers, ik word met de seconde natter en geiler. Zijn pik trilt in mijn hand en hij gromt. “Nog niet.” Dan trekt hij weg.

Dwight kijkt in de spiegel. “Draai eens naar je rug.” Ik gehoorzaam. Met het pedaal laat hij de achterkant van het bed oplopen en ik voel de steun. Hij giet wat olie op mijn borsten en begint ze te masseren. Hij knijpt er zachtjes in en trekt voorzichtig aan mijn gevoelige tepels. Ik kreun steeds luider en mijn hand dwaalt weer naar zijn pik. Hij beweegt zijn onderlijf bij mij weg. “Die komt later weer aan de beurt.” Kreunt hij zacht. Ik word gek van zijn handen en het voelt als of mijn hele lichaam snakt naar maximale ontspanning. Zijn handen verlaten mijn borsten en Dwight loopt naar het voeteneind. Hij tilt mijn benen bij mij knieën op en duwt ze open. Zijn handen glijden over mijn dijen naar mijn kut, het voelt waanzinnig. Misschien krijg ik weer zijn vingers of… “Je poes voelt zo lekker… maar waar smaak je naar?” Voordat ik de vraag kan beantwoorden spreidt hij mijn benen en ik gil bijna terwijl hij me achterover op de tafel trekt. Ik voel het gewicht van zijn schouders tegen mijn dijen duwen. Dan gaan zijn lippen naar mijn lipjes en ik voel zijn tong er tussen. Er is geen waarschuwing. Ik ben in zijn handen en in zijn greep. Hij bepaalt wat en hoe, ik kan er geen genoeg van krijgen. De manier waarop hij mij likt en verorberd is wild: een en al tong en lippen. Ik glij achteruit op de tafel en duw mijn bekken tegen zijn gezicht zonder het zelfs maar te beseffen. Het is alles wat ik kan doen om het niet uit te schreeuwen van plezier.

Een huivering begint in mij op te bouwen terwijl hij aan mijn clitoris zuigt. “Ja,” gromt hij, zijn stem gedempt door de lippen van mijn vagina. “Kom op mijn gezicht klaar…” Zijn woorden staan echter haaks op zijn daden, want zodra hij zegt dat ik stil moet zijn, steekt hij een vinger langs zijn tong in mijn schede. Een kreet van genot ontsnapt me, en dan word ik overweldigd door mijn orgasme. Ik weet niet of ik luid ben of niet, maar ik zweer dat ik sterren zie terwijl ik op zijn gezicht op de massagetafel rijd. Hij likt het op en zuigt me totdat ik mijn eigen naam niet eens meer kan herinneren, terwijl hij de hele tijd zachtjes zijn verrukking kreunt. Ik ben nog maar net op adem gekomen of hij rolt me om.

“Op je knieën!” fluistert hij, en ik ga op handen en knieën zitten. Hij kruipt achter mij op de massagetafel ik voel zijn pik tegen mijn billen en weet exact wat er nu gebeurden gaat. Hij neemt een beetje olie en druppelt deze op mijn billen. Zijn geslacht haalt hij door de olie. “Niet in mijn kontje…” Kreun ik angstig. Hij grinnikt. “Je zei dat je overal krap was… laten we eens kijken.”

Dan voel ik zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Hij is niet zachtaardig, de olie en mijn vocht maken het gemakkelijk voor hem om bij de eerste stoot diep in mij te glijden. Ik hap naar adem. Hij verspilt geen tijd en begint traag te stoten. Ik voel zijn eikel diep in mij en even later weer uit mijn kut glippen. Dan weer naar binnen gaan. Ik duw naar achteren en hij grijpt mijn borsten vast en bewerkt ze met zijn krachtige handen. “Toe dan…” fluistert hij met trillende stem. “Doe het met mij.” Het kletsen van lichamen die tegen elkaar botsen, zijn zak die tegen mijn clitje. Ons gekreun, het ruisen van de golven uit de speakers… Ik ben nog nooit zo hard geneukt als Dwight mij nu neukt.

Ik wil zijn gezicht zien als hij klaarkomt en duw hem weg en rol om. Het zicht op mijn van olie glimmende, blanke lichaam, en zijn donker lijf met die machtige pik. Ik huiver.
Zeker als ik zie hoe hij zijn eikel tussen mijn lipjes leidt en duwt. Zijn pik verdwijnt voor minsten driekwart in mijn kut. Dan realiseer ik mij dat zijn kruis net zo kaal is als de mijne. Dwight tilt mijn benen op en legt deze tegen zijn torso om mijn nog dieper te naaien. Ik hap naar adem als ik zie en voel dat zijn hele geslacht in mij zit. Hij pakt mijn benen en ramt tegen me aan. Het is de heerlijkste vorm van marteling, onmogelijk om stil te blijven.

Ik krijg een orgasme en schut wild heen en weer. Dwights trekt terug en rukt aan zijn pik. Gaat hij zijn zaad over mijn lijf spuiten? “NEEE!!” kreun ik.

Hij kruipt op zijn knieën over mijn lichaam en ik neem de kop van zijn pik in mijn mond. Ik proef mijn vocht vermengd met zijn voorvocht, en ik sleep mijn tanden zachtjes langs de lengte van zijn schacht. Ik zuig harder, kwijlend langs zijn pik en slik zijn lul. Ik kan niet horen wat hij zegt, maar het klinkt niet alsof hij erg overtuigend is. Mijn tieten dansen terwijl ik hem dieper en dieper in mijn mond neem. Hij pakt mijn hoofd beet en begint mijn mond te naaien. Hij kreunt. “Jij bent van mij.” Hij versnelt en ik voel hoe zijn pik verder zwelt. De eerste straal zaad schiet diep in mijn keel, ik moet haast kokken als Dwight de volgende stralen naar binnen schiet. Ik slik en proest. Dan trekt hij terug en kust teder mijn lippen.

Ik duw hem omlaag. Ik wil zijn pik nog een keer in mijn kut voelen. Ik rol om en sta met één been op de vloer en mijn andere been op de tafel. De tafel zakt iets en ik voel zijn, nog harde, pik tegen mijn kont. Mijn poesje verlangt ernaar om gevuld te worden. Niet alleen met pik maar nu ook met zaad! Dwight grijpt mijn heupen en duwt zijn pik weer in mijn gevoelige poes en begint te stoten. Hard en doel gericht ik voel hoe strak zijn ballen worden. Ik begin te huiveren en hij voelt dat ik dichtbij ben. “Ik ga in je klaarkomen,” kreunt hij. Mijn stem trilt terwijl mijn borsten op en neer bewegen door de kracht van zijn stoten. Hij vangt mijn borsten in zijn handen en knijpt in mijn tepels.

“Ja, duw zo diep als je kunt.” Ik reik om me heen en til zijn ballen op. Dit duwt hem over de rand, en hij ramt zo hard tegen me aan dat ik het in mijn baarmoeder voel, en dan beukt hij me en komt hij hard en lang klaar.

Ik begin te trillen terwijl de druk toeneemt, en dan kom vrijwel gelijktijdig met hem klaar. Ik kan een schreeuw niet onderdrukken. Hij hangt voldaan over mijn lichaam en ik voel zijn pik afnemen in diameter en zijn pik glibbert uit mij. Zijn zaad vloeit rijkelijke uit mijn kutje, totdat ik niets meer over heb.

Hij staat achter mij en laat zijn handen over mijn lichaam gaan. “Jemig… wat ben jij goed!” Hij neemt mij in zijn armen en we genieten in stilte. In de verte piept een telefoon. “Volgende week dezelfde tijd?” vraag ik hem nadat we ons hebben opgeknapt en aangekleed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12147 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Huidhonger”

  1. Prachtig verhaal, ik hoop voor de hoofdpersoon dat zij geen anticonceptie gebruikt en dat ze bevrucht wordt door het krachtige sperma van Dwight. Blanke vrouwen met donkere kinderen zijn zeer aantrekkelijk voor zwarte mannen.

Plaats een reactie