BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tekencursus (1 van 2)

Zoals Carla aangeeft in haar commentaar op verhaal ‘De Eenhoornjagers’ is dit waar gebeurd en heeft zij dus enige schetsen van me. Ik krijg indertijd, zondag 12 mei 2019, na een lange, lange sessie tijdens de GP van Spanje, dé opdracht van Yvonne: Ze vertelt me dat ze mijn 3D scan (zie ‘3D souvenir’) heeft meegenomen naar het team wat de tekencursus voorbereid. Unaniem willen ze me in het echie gebruiken als naaktmodel, waardoor ik dus 14 mei om 18u00 aanwezig moet zijn in ‘het atelier’, achter het ‘Brinkhuis’ in Laren (NH). Ik fiets er op mijn van hun gekregen titanium gravelbike naar toe. Het is koud, 11 Celsius of zo en heb erg strakke, flinterdunne zomerkleding aan. Nagenoeg transparante/mesh, wielershirt zonder mouwen en hele korte, fietsbroek zonder bretels, van lycra met een ‘zeem’. Die zorgt niet alleen voor een comfortabelere zit, maar vermindert ook wrijving bij je zitvlak (omdat daar geen naden zitten). Ik draag nooit een onderbroek, al helemaal niet onder een fietsbroek. Om ervoor te zorgen dat ik mijn balzak niet vermaal op de punt van het zadel, draag ik een verchroomde ’teardrop’, triple cockring. De naar achter gebogen, traanvormige punt beschermt mijn perineum en de breedte perst mijn balzak heel ver naar voor terwijl mijn pik rechtopstaand gefixeerd wordt, alles dus weg van dat harde zadel met stompe, stalen punt. En ach, als je fiets zie je er niets van. Alleen als ik stilsta bij een stoplicht of zo, trek ik wel wat aandacht.

Ik doe er amper drie kwartier over, ben dus veel te vroeg. Blijkbaar trekt het klikkende getik van mijn schoenen de aandacht want ik trek net de aerodynamische fietshelm van mijn hoofd als de grote houten deur openzwaait. Een oudere man doet open, lacht vriendelijk en is wat verbaasd. ‘Kom binnen…, kom…’, stamelt hij en bekijkt me daarbij van toop tot teen en terug. ‘Oho…, Janus’ gaat hij verder terwijl hij de deur wijd openhoudt. Amper een stap binnen doe ik eerst mijn schoenen uit, het metalen clicksysteem in de zolen beschadigd iedere vloer, zeker deze mooie houten. ‘Ja, je bent voorgedragen door Yvonne…, en sinds we lieten weten dat we jou als model hebben is de cursus volgeboekt met 20 cursisten. 18 dames en 2 heren en ik ben hun leraar, Sjaak’, ratelt hij zenuwachtig verder. ‘Kom, volg me maar naar de achterkamer’ en ik loop op mijn sokken achter hem aan.

De achterkamer heeft een kitchenette, eettafel met stoelen, een grote lederen fauteuil en een kapstok. ‘Je kunt je vast uitkleden en wellicht wil je douchen?’, terwijl hij naar een deur wijst. Dat is een goed idee en wellicht word ik er ook weer wat warmer door. Ik pel mezelf uit mijn strakke kleding, die ik netjes aan hangertjes van de kapstok hang en hoor de beste man af en toe naar adem happen. ‘Weet je Janus? De cursus duurt 6 weken met 3 lessen per week. We bedenken per week een andere pose voor de cursisten. Je bent helemaal naakt dus ja, het is dan ook uitdrukkelijk een cursus voor volwassenen. Tijdens de lessen probeer ik de cursisten ook individueel wat te leiden en laat ze oefenen met tekentechnieken, zoals kleuren, tonaliteit, pen/potloodvoering en het opzetten van de tekening. Iedereen heeft wel alle vrijheid om op basis van jou als model eigen inspiratie op te doen, te experimenteren of hun eigen stijl door te ontwikkelen’. Ik loop intussen door de hele ruimte naar de witte deur, doe hem open en het lijkt wel een kast, zo klein is de douche die direct begint. Ik draai de deur helemaal open, druk hem tegen de muur, stap opzij en draai de kraan open. Hij praat door terwijl ik het water voel en eronder ga staan als het lekker warm is. ‘De lessen beginnen dinsdags om 18u30 tot 22u00, op woensdag en donderdag van 13u00 tot 16u30. We vragen jou een half uurtje eerder te komen om op tijd klaar te zijn voor het poseren.

Ik hoor hem, kijk hem niet aan als ik met mijn handen de zeep (uit zo’n hangding aan de wand’ over mijn lijf smeer en spoel. Zijn stem stopt plots midden in een zin als ik mijn cockring verwijder. Eerst trek ik mijn slappe lul uit de kleinste ring, dan mijn ballen, stuk voor stuk uit de metalen splitter, voordat ik de grote, brede ring van achter mijn zak, langzaam naar voor schuif. Gelukkig werkt het glijmiddel nog goed denk ik als ik de verbazing op zijn gezicht zie. Een gezichtsuitdrukking die ik al te goed herken. Om hem te pesten trek ik me traag, met mijn rechterhand af als ik naar hem gedraaid, terug onder de douche stap. Hij staat daar wellicht een paar minuten te staan als we gestommel horen. Yvonne komt binnen.

‘He Sjaak’, klinkt het en nog voor hij iets kan zeggen, ‘MMM ik zie dat je Janus al ontmoet hebt…’. ‘Euh-Euh…’, stamelt de man betrapt, verlegen. ‘Ja…, zoals ik vertelde, zijn talent kun je niet ontwijken’. ‘Janus, stop met het plagen van ons geil mannetje!’, zegt ze streng. Ik pruil alsof ik dat erg vind, ze moeten beide hard lachen. ‘Kom, gaan we naar de zaal’, gaat ze verder. ‘Sla om’, roept ze als ik een handdoek aangereikt krijg, dus loop ik druipend nat achter haar aan met enkel de witte handdoek om mijn heupen geslagen. De zaal is best wel groot. Heeft tafels tegen de zijkant en een grote vloer met in het midden een laag, rond podium van zeg, anderhalve meter doorsnede. Ze wijst erna terwijl Sjaak me een Red Bull geeft…, die is speciaal geregeld denk ik! Als Sjaak een simpele houten eetkamerstoel op het podium zet ga ik erop zitten. Wachten, tot andere binnen komen druppelen.

Yvonne ontvangt ze een voor een, Sjaak draagt hun jassen weg en zij loopt met ze naar me toe. Ik moet opstaan en de handdoek laten vallen. Zonder uitzondering valt bij alle de mond open, sommige worden rood andere slaan een hand voor de mond terwijl ze mijn slappe bestuderen en de wijze waarop mijn lijf dat ding over mijn ballen heen, draagt. Enkele fluisteren naar Yvonne als ‘hij is echt’, ‘groot OK, maar dit!’, ‘hoe groot is íe stijf?’ en zo voort. Maar wat ze doet is ze eraan herinneren dat ze hun ezel en spullen klaar moeten zetten. Ik hoor Sjaak iets van ‘Squat’ in Yvonnes oor fluisteren, waarna hij de stoel weg pakt en een klein plastic kratje erop zet. Ik heb ze niet geteld, maar blijkbaar is iedereen er.

‘Goedenavond cursisten, welkom op de 2019 cursus met onze gast, Janus als inspirerend model’. Sjaak neemt de handdoek aan, die ik niet meer terug ga krijgen besef ik. Nu ben ik van kinds af aan nudist, net als heel mijn familie, dus naakt voor mensen staan is OK, maar nu lijkt het wel alsof ik beloerd word door een stel roofdieren, zo intens. Yvonne ziet de intimidatie aan me maar lacht enkel terug terwijl ze verder gaat. ‘Janus is ruim 18 jaar oud, heel sportief zoals jullie zien, sporten vindt ‘ie leuk, maar zijn hobby is seks. Seks op alle manieren denkbaar. Enne, voor jullie statistiek, zijn slappe is nu een centimeter of 16 lang met 5 dik. Zijn stijve, die krijgen we vandaag ook zeker te zien, is bijna 22 bij 7,5. En dat apparaat op dat fantastisch lijf met die twee enorme ballen van ieder zo’n 30cc. Sjaak en ik zijn erg benieuwd wat jullie met deze inspiratie op je papier gaat tekenen. De inspirerende pose van deze week is de zogenaamde squad’. Sjaak fluistert ‘Op je tenen staan, dan door je benen zakken in squad. Je knieën zo ver mogelijk spreiden en je handen zo hoog mogelijk optillen en ineenvouwen. En zo wordt mijn hele lijf tentoongesteld. Mijn slappe lul en ballen hangen vrij onder me te bengelen, mijn gespierde benen en V-vormig 6-pack strak aangespannen, net als mijn borstkas en armen. Ik begrijp nu waarom hij het kleine rood plastic kratje achter me heeft neergezet, dit houd ik nooit drie en een half uur vol!

Hoe lang ik het uithoud weet ik niet, er is geen klok te bekennen maar als het niet meer gaat sta ik traag op. Zonder toestemming te vragen, ze kunnen me wat! Om mijn lijf te ontspannen doe ik wat standaard rek- en strekoefeningen die trouwens ook minutieus gevolgd worden. Ik zie continue al die koppies langs hun ezel loeren, voor me, maar ook links en rechts van me en zelfs 3 achter me. Wat tekenen die? Naar wat later blijkt zijn ze geïnspireerd door het klokwerk wat diep tussen mijn benen, ver omlaag hangt. En inderdaad, ze weten het goed te raken. Ik voel mijn lijf weer wat ontspannen met een bekend gevolg. Er komt een erectie op. Zo angstig als ik eerst was, nu voel ik me oppermachtig en draai wat heen en weer om iedereen de kans te geven te zien wat er gebeurt. Mijn ruim 22cm pik komt echt helemaal recht omhoog, stroopt daarbij mijn voorhuid binnenstebuiten terug over de roede, zodat mijn paddenstoelvormige eikel, boven mijn navel, tegen mijn sixpack drukt. De hele zaal is stil, doodstil. Ik hoor enkel mijn eigen, snelle en diepe ademhaling. Niemand tekent meer volgens mij maar zit me met grote ogen aan te staren, behalve Yvonne. Zij kijk ieder in de zaal stuk voor stuk aan, geniet van hetgeen ze ziet. Dan doorbreekt ze de stilte. ‘Cursisten, neem die maar eens goed op en probeer dat maar eens te vatten op papier…, onmogelijk toch? Of…? Sjaak help jullie, zo te zien lust die hier ook wel koek van.’ Eindigt ze plagend. ‘Sjaak schudt zijn hoofd en start weer me zijn rondje langs de cursisten.

Ik ga weer in de gewenste squad-pose zitten, maar deze keer niet met mijn handen ver omhoog maar mijn ballen en pik masturberend. Pers met mijn linkerhand mijn de balzak ver omlaag, geef de cursisten achter me alle kans een uitgesproken expliciete tekening te maken, terwijl ik me met mijn rechterhand mijn eikel masseer en lul aftrek. Dit edgen kan ik uren volhouden. Heerlijk, mijn blauwe ogen zijn wagenwijd open, maar ik zie niets, zit helemaal in mijn geile flow. Mijn lijf schreeuwt van pijn, deze pose is echt moeilijk maar de geilheid is des te groter, ik stoom op naar een orgasme als ik pots een duw krijg. Sjaak tilt me op, ‘Stoppen…, jochie!’ beveelt hij terwijl Yvonne mijn handen van mijn ballen en pik trekt. Het duurt even voordat ik er weer bij ben. De erectie blijft trillend staan. ‘Tja cursisten…, wat moeten we nu doen? Ons model houdt het niet meer enne…, als hij dadelijk nog in zijn strakke fietstenue moet om naar huis te gaan… dat past niet…, echt niet! Moeten we stemmen om te kijken wat we met hem doen, of beter, we toestemming geven om het hemzelf aan te doen?… Nee?… Mmm…, ik hoor niets… dus Janus, je hebt geluk, je mag’ Wat een opluchting, dus pak ik mezelf staande beet, stevig beet en masturbeer verder.

De onderbreking geeft me meer tijd om een enorm orgasme op te bouwen, de druk op zijn ballen te verlichten en mijn lul überhaupt de mogelijkheid te geven dadelijk in dat strakke broekje gevouwen te worden, voorzien van de chromen cockring natuurlijk. Ik hoop dat een enkel orgasme genoeg is denk ik als de bekende kriebel ineens, van diep tussen mijn benen, omhoogkomt. Niet te stoppen, omhoog knalt en me laat kreunen terwijl ik fluim na fluim sperma spuit. Op het podium staand, bestudeerd door 20 cursisten plus een leraar. Ik blijf me echter aftrekken, ook als het spuiten stopt, vind het heerlijk om me na een orgasme door te blijven bewerken, ondanks de sterke aandrang, tot erg pijnlijk toe, te stoppen. Niets daarvan, ik blijf mezelf plezieren en ja-hoor, ook deze keer blijf ik stijf, gaat de pijn over in dat geile, opwindend gevoel. Nog geen 5 minuten later kom ik opnieuw spuitend klaar. En hoe, nog intenser als zojuist, met nog meer en veel dikkere fluimen. Ik word er hoorndol, draaierig van en laat mezelf instinctief op de grond, of beter op het podium zakken, deze keer mijn ballen en lul met rust latend. Puffend en hijgend zie ik hoe Yvonne de cursisten verteld hun spullen op te ruimen en uitnodigt voor morgen, de tweede dag om deze pose verder uit te werken.

En dat gebeurt. De woensdag en donderdag lukt het me beter, langer de pose aan te houden, maar lukt het me niet om niet klaar te komen na ontspannende rek- en strekoefeningen. Volgens mij rekenen ze daar ook gewoon op, in ieder geval is mijn meesteres Yvonne heel erg tevreden met me. Op vrijdag krijg ik een enveloppe met geld toegeschoven, nooit mis voor een student en hoor dat ze een nieuw pose hebben verzonnen voor volgende week, ‘Kleden’. En dat is pas de tweede van de zes!

Zo word ik dinsdag de 21e weer op het podium gezet alleen, heel raar, enkel mijn fietsbroek (zonder bretels) nog aan. Eronder draag ik geen onderbroek en in de achterkamer moest ik mijn verchroomde ’teardrop’, triple cockring afdoen. Ik besef dat het de eerst keer is dat ik zo ‘los’ in de broek verpakt ben, ik had de cockring aangemeten gekregen toen ik in dit en andere fietspakken gehesen werd door mijn personal trainer, allemaal betaald door Dirk-Jan en Yvonne. Ze spreekt de cursisten toe en legt uit dat de [pose van deze week ‘Kleden’ heet, niet aan of uit maar enkel ‘kleden’ omdat het een klein moment opname is tijdens het kleden. Ze laat me ietwat voorovergebogen, mijn fietsbroek op kniehoogte vasthouden, alsof ik het strakke ding juist aan- of uitdoe. De kromming van mijn lijf laat me al mijn spieren spannen en omdat ik mijn benen, knieën dicht op elkaar drukt wordt zijn balzak, met daarvoor mijn pik hangende, heel ver vooruit gestuwd. Een blijkbaar fantastisch geil zicht, wat de dames en heren opgewonden proberen te vatten in hun tekeningen. Ook nu weer moet ik gedurende die drie en half uur wat rek- en strekoefeningen doen en tja, inderdaad heel saai voorspelbaar krijg ik te pas en onpas lukraak erecties.

Dan hangt mijn lul niet bengelend omlaag, maar pers ik zo voorovergebogen, mijn dikke eikel hard tegen mijn sixpack. Die hardhandige ‘streling’ maakt he nog geiler, veel geiler als dat ik hem vrij in de lucht laat staan en uiteraard eisen ze welhaast dat ik me een kwartier voor het einde van de cursus ontspan om naar huis te kunnen fietsen. En dat doe ik, nu niet door me af te trekken maar mezelf zo diep voorovergebogen, te pijpen. Ik ben lenig, mijn maag is ultraplat en zo krijg ik niet alleen mijn eikel, maar al met al een centimeter of 10 stijve in mijn mond, mijn eikel tegen mijn huig geperst. Ik lik, hap en kauw mezelf klaar, tot nu toe kan niemand kan me zo goed pijpen dan ikzelf! Terwijl ik klaarkom slik ik puur instinctief zoveel mogelijk sperma door. Happend en snuivend naar adem in. Ze horen zien me wel degelijk klaarkomen, mijn ballen bonken wild op en neer om mijn prostaat te voeden, straal na straal door mijn lul omhoog te jagen. En dat alle drie de cursusdagen, heeeerlijk! Het mooiste blijkt echter het moment te zijn als ik mijn slappe schuin naar rechts omlaag pers, mijn zak naar links en de strakke lycra broek erover heen trek. Ze vragen me te lijven staan, langzaam mijn heupen heen en weer draaiend zodat ze het hele reliëf kunnen bevatten.

Ook deze week is mijn meesteres Yvonne erg blij met me. Door mij te bezorgen stijgt ze in aanzien van de lokale, sjieke kunstenaarskringen. Voor deze week krijg ik 1000 Euro, tweemaal zo veel als de vorige week. Wow, daar weet een student als ik wel weg mee. Ik ben benieuwd naar de volgende cursusweek, ze vertelt me dat we gaan paardrijden. Paardrijden? Ik ben een jonge dekhengst, maar ik heb nog nooit paardgereden~~~

(** Uiteraard alle namen vervangen, behalve die van mij **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 7328 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Tekencursus (1 van 2)”

  1. O-Janus. Zo is het inderdaad gegaan! Ik weet het nu ook weer, is alweer even geleden maar ik heb nog de schetsen van twee andere poses. Een van jou in/bij een zwembad (dat je er net uit klimt) en een van jou in een grote tuinstoel (terwijl je met jezelf zit te spelen). Ben dus erg geil benieuwd naar deel 2 van 2 :-)))

    Enne…, in het echt ben je mooier en groter als de foto die bij het verhaal zit. Zie dat maar als compliment!

Plaats een reactie