BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverwacht bezoek van de buurman

Eindelijk is het dan zover, Tom en Anita hebben een huis weten te bemachtigen, alle keren was geld het probleem maar na het overlijden van opa staat ineens de kraan open.

Het is een voormalig premie A woning geworden waar al een stuk bij huis aangebouwd is, vier slaapkamers zolder over het hele huis op sta hoogte echt geweldig, omdat het in een dorp staat hebben ze ook nog een een geweldige tuin van dertig meter diep.

Het is een half vrijstaand huis waar ook de garages niet aan elkaar zitten dus bij de garage langs zou je met de auto achter het huis kunnen komen helemaal super.

Bij hen op de oprit wonen Jan en Maria die veel ouder zijn als dat zij zijn, hebben drie dochters waarvan er al 1 uit huis is, de andere twee wonen nog thuis en moet eerlijk zeggen die zien er goed uit op hun 15e en 17e maar daar komen ze hier niet voor te wonen.

Bij hen onder dak moet een vrijgezelle man wonen waar ze slechts een flits van gezien hebben.
Auto elke keer in de garage en uit de garage alleen voor de container van die straat halen kun je hem zien maar dat doet hij ook nog vaak in het donker.

Tom is 32 een hele gewone redelijk slanke man met een klein bierbuikje, sporten kijkt hij alleen naar geen sportschoenen in zijn maat, hij heeft maat 40 dus vaak worden het kinderschoenen die dan weer te smal zijn is zijn reactie op het niet sporten.

Anita is een ietsje groter 178 beetje gezet, 71 kilo weegt ze en sport behoorlijk veel, elke maandag ochtend rond hardlopen van gemiddeld tien kilometer, woensdagavond sportschool voor wat krachttraining en als ze vrijdagavond niks te doen heeft spinnen wat ze echt het einde vind.

Zij hebben samen twee kinderen een jongen van 8 en een meisje van 6 twee enorme leuke kindjes die je iedereen zou wensen.

Na een paar maanden is het die maandagochtend haast te heet om te rennen maar Anita zal en moet, trekt haar witte legging over haar witte string omdat ze weet dat hij soms wat doorschijnt en daarop een wit sportshirt aan die zo lekker zit en ze er geen bh onder hoeft te hebben.
Wit hemd met een band om haar nek waardoor haar rug grotendeels open is om lekker te verkleuren.
Ze wandelt naar Liesbeth waar ze samen mee loopt en dan al een beetje opgewarmd is, ze gaan echt van start op het fietspad door het bos omdat het daar wat koeler is, het koelste rondje wat ze kunnen bedenken in 13 kilometer dus vooruit met de geit.
Ze kletsen heel weinig doen tussen sprintjes als hun horloge dat aangeeft om halverwege al doorweekt van het zweet zijn, niet op de openbare weg lacht Liesbeth het lijkt alsof je naakt loopt lacht ze, weet zeker dat veel vrouwen jaloers zijn zeg ik.

Anita heeft een D cup maar nog wel lekker vol en krachtig die hangen nog voor geen meter, als er even als ze uitlopen een zuchtje wind langs die borsten gaan springen de tepels door de stof heen, zeg ik ga naar huis wil me zo eerst even omkleden en douchen.
Is prima moet zelf ook douchen en naar de winkel, nou hebben ze een tijdje terug wel samen staan douchen en elkaar afgezeept dus ze kennen elkaar lichaam al wel.

Snel maakt Anita dat ze in huis komt als ze een auto hoort even haar handen voor haar borsten of draait zich met de auto mee ze heeft zelf al gezien dat ze zeg maar toples loopt.
In huis deuren open er moet frisse lucht in om dan haar kont tegen het aanrecht te zetten en twee flinke glazen water naar binnen gooit.
Ze staat even bij te komen, beide handen op het aanrecht billen ertegen aan voeten een stuk uit elkaar tegen het plakken, maar dan dan gebeurt het iets waar ze niet op gerekend heeft.

Zo buurvrouw of mag ik Anita zeggen hard gelopen, Anita opent haar ogen en daar staat de man die ze alleen in een flits gezien had, haar mond valt open staat als aan de grond genageld hem aan te kijken.
George zegt ze met verbazing, nee geen George Jos een hele gewone Hollandsche Jos, ze staat hem aan te staren, als dit niet het evenbeeld van George Clooney is weet ze het ook niet. Keurig kopje haar mooi donkere ogen die net zo kijken als George in de films om van te smelten. Zelfs de grijze kin bedekking heeft hij om helemaal warm te worden.
Koffie ja graag zegt hij moet er wat in, nee houd van puur natuur en hij blijft haar bekijken, ze ziet zijn ogen langs haar lijf gaan om dan vast te prikken op haar spijkerharde tepels, ze doet haar handen ervoor en zeg je sorry gebeurt soms.
Haal je handen maar weg heb alles al gezien weet je dat je slipje ook drijf nat is ook daar is alles zichtbaar maar doe ons maar koffie of mij in ieder geval.

Ze draait zich om zet snel koffie om te horen dat ze wel hele mooie billen heeft, zal ik buiten gaan zitten hoef er geen koekje bij, Anita droogt even zich een beetje af maar het shirt blijft doorzichtig maar het zweet is van haar voorhoofd.
Zonder er echt bij na te denken vraagt ze of zij een glas water mag, ja doe maar kan je straks zo lekker van plassen zegt hij, ze kijken elkaar aan alsof hij weet wat ze leuk vind om te doen.
Ze neemt een paar slokken en dan begint hij voor wat hij kwam overleggen. Heb van de vorige bewoner nog steeds een grote trap in de schuur liggen die van ons beide was. Willen jullie er ook eigenaar van worden of zeg je laat maar dan graag dit ondertekenen, Anita kijkt naar het papier maar kan er geen letter van lezen helemaal een black out.

Wil ik met mijn man overleggen zegt ze, oké hou het papier kan hij het rustig lezen doe mij nog maar zo’n lekker bakje koffie en neem jij nog een glas water, ze doet wat hij vraagt om als ze naar hem toeloopt de vraag krijgt om even stil te blijven staan.
Ze doet het blijft staan met een kopje koffie en een glas water in haar hand, wil je voor me in je broek plassen denk dat je dat wel lekker vind, Anita staat te trillen op haar benen en hij zit zo makkelijk achterover alsof hij bepaald wat er gaat gebeuren.
Hij komt overeind pakt het kopje van haar over en zegt dan heel zachtjes dat ze hier rustig mag plassen ook ik vind dat zo onwijs geil.

Ze heeft het glas met twee handen vast hij maakt rustig zijn broek los om zijn enorme harde pik aan haar te laten zien. Daar zit hij broek op zijn knieën een pik zo groot als ze hem niet eerder gezien heeft en kijkt haar strak aan. Ga jij plassen of moet ik eerst jouw nat plassen, als ik eerst plas gaat die broek omlaag dan wil ik je zien plassen.

Anita haar hoofd raast hoe weet hij dat zij plassen en dan met name in haar broek plassen lekker vind. Ze neemt een dikke slok kijkt hem strak aan en voelt dan het heerlijke warme vocht haar broek en alles daar om heen nat worden. Haar tepels staan harder dan hard onder het langzaam aan opdrogende shirtje maar die tepels blijven duidelijk zichtbaar.
Ja plas maar schatje dit vind ik zo enorm geil, hij trekt heel langzaam aan die lange pik van hem waar zij nu naar staat te kijken, de sluis gaat helemaal open ze leegt haar volle blaas zoals ze dat wel eens vaker doet.

Haar broekspijpen worden helemaal doorzichtig tot het op de tegels te zien is, dan stopt het en kijkt ze hem als een geslagen hond aan, wil je dat ik tegen jouw aanplas dat vind ik zo geil.
Ze kan geen woord uitbrengen en knikt, trek die natte zooi maar uit zegt hij heel rustig, ze doet de broek een stukje omlaag tot ze in haar blote kont staat en dan plakt hij teveel aan haar benen.
Ga zitten trek ik hem voor je uit kan je gelijk goed gaan zitten voor je frisse douche, ze zet haar billen op de stoel haar benen iets naar hem toe omhoog en dan stroopt hij haar broek langs die natte benen omlaag, hij ruikt even aan haar broek en meld dat ze heerlijke pies heeft.

Dan stapt hij tussen haar benen met zijn harde snikkel in zijn hand, kijk maar wat je lekker gaat vinden of is dit de eerste keer, nee niet de eerste keer met mijn vriendin doen we dit enkel.
Kijk maar of jij je kut uit elkaar trekt laat jezelf ervan genieten ik doe het toch wel, zijn pik gaat omlaag en heel zachtjes komt er eerst druppelsgewijs wat uit wat hij precies aan de bovenkant van haar kut laat landen.

Heel langzaam komt zijn plas op gang om dan langzaam aan de kracht opgevoerd word, ja lekker kreunt Anita, doe je lippen van elkaar zegt Jos, ze gehoorzaamt gelijk om zijn plas nu haast in volle sterkte tussen haar lippen te kletteren.
Dan knijpt hij af vraagt of ze het in haar kutje gepiest wil hebben, ja pis het maar in me pis het overal als ik maar pis krijg, Jos zet zijn pik nu voor haar grot drukt zijn inmiddels half slappe een stuk in haar en zwaar hijgend en kreunend plast hij een behoorlijk hoeveelheid in haar wat langs haar billen er weer uitloopt. Plas op mijn buik plas op mijn kut verdomme plas me, haar vingers hebben haar klit gevonden en Jos plast van haar navel tot onder tussen haar lippen die nu gewoon open blijven staan tot hij leeg is.

Als ze beide naar elkaar kijken zegt Jos op het gras jij je gaat mijn pik droog pijpen zal ik die piskut van je schoonlikken misschien dat je ook nog klaar wil komen.
Nou dacht we gaan douchen wordt het beter schoon, op het gras bromt Jos wil eerst die kut van je beffen en vingeren tot je klaar komt denk dat je wel kan spuiten, Anita gaat van de stoel af vleit zich neer op het keurig gemaaide gazon om dan Jos naast haar te zien neerdalen.
Pijpen sletje begint hij en drukt die slappe pis pik tegen haar mond aan, mond open en pijpen likken maak er maar wat van, Anita opent haar mond om voor het eerst een pispik haar mond in te schuiven.

Tussen haar benen voelt ze dat haar lippen uit elkaar gedaan worden en dan gelijk een flinke lik aan haar spijkerharde klit te krijgen. Met die pik slap in haar mond kreunt ze dit was een beetje onverwacht maar gaf haar wel tintelingen tot in haar kleine teentje.

Duurt maar even of twee vingers zitten diep in haar en die pik in haar mond groeit gestaag, hoe die vent beft is fenomenaal, haar Tom likt en zuigt wel wat maar stopt steeds als het net lekker gaat worden. Jos lijkt aan te voelen wat ze lekker vind, rolt zijn tong rond haar klit drukt zijn vingers diep als hij niet likt en lik als zijn vingers haast uit haar zijn hij snapt het, hoe lang zal het geduurd hebben lijkt maar vijf minuten maar ze zijn een dik kwartier verder als Anita gesmoord gillend klaar komt omdat en een flinke straal uit haar kut voelt spuiten.

Jos bedenkt zich niet trekt die pik van hem uit haar mond springt tussen haar nog trillende benen om die enorme lange pik van hem bij haar naar binnen te boren.
Ze hapt naar adem is even vergeten dat Tom gesteriliseerd is dus zij gebruikt geen pil meer, haar billen worden van het gras getild om als een brug geneukt te worden en wel zo hard en diep dat het zeer doet maar ook komt ze nogmaals klaar.
Haar kut knijpt samen Jos vloekt dat ze zo hard aan knijpt dat ze hem leeg knijpt en daar spuit hij zijn ballen in haar leeg.
Nog een tijdje ligt Jos in haar kleine stootjes te geven onder haar constant te vertellen dat ze een mega lekker kutje heeft en dat we dit vaker gaan doen.

Zullen we gaan douchen vraagt Anita dan ruik mezelf, hij ruikt nog even tussen haar benen en meld dat ze naar kut en pis ruikt, hand in hand lopen ze naar de badkamer waar ze elkaar afspoelen om nadien elkaar af te drogen nog even staan te zoenen als hij aangeeft dat ze de kinderen zo kan verwachten dus weet niet hoe je hen wil ontvangen maar ik ga naar huis.

Nog een laatste kus en weg is Jos, Anita kleed zich snel aan om net buiten te zitten als de twee met elk een vriendje en vriendin thuis komen, mam van wie is dit papa is toch niet thuis.
Daar staat mijn dochter met Jos zijn onderbroek die ik afneem en zeg dat hij vermoedelijk uit de wasmand is gevallen.

Hier laat ik het bij maar de maanden erna ben ik gewoon Jos zijn pispaal en hij mijn plas maatje zonder dat mijn man enig idee heeft wat er af en toe hier of in de tuin of in de badkamer gebeurt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11359 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Onverwacht bezoek van de buurman”

Plaats een reactie