BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jess 10

De manege

Ik keek Eva verrukt aan. “En beviel het je?”, vroeg Eva met een lach van verstandshouding. Ik zei haar dat het een verrukkelijk moment was geweest. “Volgens mij is er een onderdeel van mijn lijstje zojuist ingevuld”, doelend op de squirtende Jill wat voor mij een bijzonder geil spektakel was om bij aanwezig te zijn. “Kom, dan frissen we je eerst op en gaan we verder naar het volgende station. Er wacht je nog een vol programma”, zei Eva terwijl we opnieuw in het elektrische karretje stapten, Een korte stop bij de douches hielp me om alle sappen die me ten deel waren gevallen van me af te spoelen zodat ik weer fris onze rit kon vervolgen. Na een iets langere rit, waarbij het leek of we aan de achterzijde van het gebouw aankwamen, stopte het karretje bij een van de volgende witte deuren. Samen stapten we uit en begeleidde Eva me naar binnen waar ik tot mijn verassing een manege aantrof, compleet met een grote ruimte waarin een zandvloer lag voor dressuuroefeningen. Het rook ook echt naar paarden en alles wat daarbij hoort.

Achterin zag ik een doorgang die ongetwijfeld naar de stallen zou leiden. Een bordje aan de muur bevestigd bevatte de simpele tekst ‘Excit’ wat verkeerd gespeld ‘uitgang’ kon betekenen maar ook uit het Engels vertaald kon worden als ‘opwinding’. Ik keek om me heen en zag dat we bij een soort tribune voor publiek waren aanbeland die om de paar zitplaatsen afgeschermd was met schotten waardoor privacy voor de bezoekers gewaarborgd was. Eva begeleidde me naar een privé tribune die een paar meter verderop lag. Samen namen we plaats en ik keek Eva verrast aan. “Dit is een wel heel bijzondere plek om sex te hebben”, zei ik tegen Eva me naar haar omdraaiend. “Het is misschien net even anders dan je denkt Jess”, antwoordde Eva me. “Soms worden zaken net iets anders voorgesteld dan je zou verwachten. Je weet niet of dat wat je te zien krijgt voor het publiek bedoeld is, voor diegene die optreedt of misschien wel voor beiden”.

Ik besloot om deze wijze woorden op hun waarde in te schatten en datgene waar we hiervoor waren maar op me af te laten komen. Na enige minuten wachten had het er alle schijn van dat de tribune voldoende bevolkt was want het licht werd langzaam gedempt en de stemmen die ik had gehoord verstomden nu. Een schijnwerper werd aangezet en bewoog vanaf het plafond naar de doorgang achterin die weer naar de zandvloer zou leiden. Er verscheen als een silhouet nu een prachtig hoog zwart paard met daarop een donkere amazone. Paard en ruiter liepen nu in een rustig tempo naar het midden van de, wat ik als ‘arena’ zal benoemen toe. Ik bedacht een uitspraak die ik eens vernomen had dat paardrijden voor vrouwen door de bewegingen een geile sport was om te doen. Ik keek wat beter en zag nu dat de vrouw een slanke mokkakleurige erg jonge dame was van negroïde afkomst.

Het lange zwarte haar los op haar rug dragend, een donkerblauw topje en dito gekleurd rokje dragend wat prachtig accentueerde op haar huid. Het pikzwarte paard kon een Engelse volbloed zijn, hoog op de benen met een chique uitstraling. Paard en ruiter stonden nu stil, wachtend in de arena op dat wat zij ons zouden willen laten zien. De amazone fier overeind gezeten op haar zadel, de voeten met mocassins in de stijgbeugels en de teugels ontspannen vast. Ze zette het paard nu met een lichte druk van haar hakken in beweging. Het paard stapte rustig naar de buitenzijde van de arena terwijl er tegelijkertijd nu ergens uit verborgen luidsprekers de tonen van muziek in mijn oren kwamen. Ik kende deze muziek, dit prachtig klassieke ballet stuk was de Adagio Of Spartacus And Phrygia van Aram Khachaturian, een van mijn lievelingscomposities. De muziek werd iets luider en de bekende tonen kwamen binnen als kabbelende golfjes. Het paard stapte met de amazone rustig en soepel in de arena rond op de maat van de muziek.

Na enige ogenblikken ging de melodie over in een versnelling wat ook het paard en amazone deden besluiten door nu in draf verder te gaan. Het haar van het meisje danste op haar rug, haar lichaam in cadans. Het op zachte toon aanzwellen van de muziek bracht een soort gelukzalig gevoel bij me wat me onbewust deed glimlachen, ik genoot van dit samenspel. Paard en amazone stapten ondertussen via een choreografische verdeling van ritme mee met de muziek. Ik zag door de afwisseling van snelheid, ritme en klanken van de muziek bij de amazone een spoor van zweetdruppels op haar gezicht, ze had haar mond licht geopend. De muziek versnelde opnieuw en het paard ging over in galop. Het leek een beetje of het meisje op het paard licht begon te kreunen. Ze hield de leidsels in een hand en bewoog haar lichaam soepel mee op het ritme van het paard, haar andere hand bewoog nu richting haar topje en maakte dat los waardoor het stukje textiel door de lucht in het zand viel. Haar kleine borsten, mee deinend op het ritme, glommen van het zweet. De schijnwerper volgde elke beweging van het duo, zweet van het meisje glansde extra door het felle licht.

Het paard bewoog prachtig op de versnelde golven van de tonen van deze liefdesdans. Het muzikale verhaal van de slaaf en gladiator Spartacus en zijn vrouw Phrygia, net bevrijd en samen hun teruggevonden liefde vierend. De tonen gingen op en neer wat deze artistieke presentatie van ruiter en paard prachtig deed uitkomen. Ik zag dat niet alleen de amazone zweette, ook het krachtig gespierde lichaam van het paard glom nu van de inspanning die het leverde, de neusgaten breed open. Het meisje leidde het paard op een geweldige wijze en genoot zichtbaar. Ze maakte nu ook het blauwe rokje los waardoor ze geheel naakt, op haar mocassins na, op het paard zat. Het publiek kreeg nu ook te zien dat ze op een zadel zat waar een dildo op moest zijn bevestigd want bij iedere beweging van het paard zag ik een zwart, van haar vocht glimmende staaf tussen haar benen tevoorschijn komen die weer in haar verdween zodra de beweging dit vereiste. Ik hoorde nu ook duidelijk het luide kreunen van het meisje door de tonen van de muziek heen.

De afwisseling van stap, draf en galop die het paard maakte lieten dit afwisselend duidelijk zien. Het ritme van muziek, dan weer vertragend dan weer in crescendo luider, versnellend of zachter werden overgenomen door de choreografie van paard en ruiter. De muziek klonk prachtig, het paard adembenemend, het meisje schitterend en opwindend, de uitvoering was geweldig. Na enkele minuten zinderende klanken kwam het muziekstuk tot een apotheose, de violen zwollen aan, de pauken klonken overheersend, de koperblazers lieten zich nog duidelijker horen, het paard galoppeerde nu snel door de arena, het meisje op de rug van het paard waarbij de dildo steeds sneller, als een zuiger in en uit haar bewoog. God wat moest dat heerlijk voelen. Ik hoorde haar duidelijk kreunen met elke ronde die ze dicht bij de tribune bracht en bij elke beweging die ze maakte. Haar bezwete lichaam glom, haar dijen en zadel nat glimmend van de stromen geilheid. Ik keek ademloos toe met mijn mond open en zag dat deze voorstelling ook Eva naast mij niet onberoerd liet. De klinkende bekkens en dreunende tuba’s van deze heerlijke muziek vulden de ruimte en bracht iedereen in vervoering. Het meisje moest echt meerdere orgasmes achter elkaar hebben gehad want ze schokte nu op de rug van het paard, zich met moeite met twee handen aan de teugels en hals van het paard vasthoudend.

Het einde van de muziek naderde, het slagwerk verstomde en de violen verzachten de tonen, het paard kwam weer van galop naar draf en stap tot stilstand waarna de tonen van de muziek tot een einde kwamen. Het meisje lag gelukzalig tegen de hals van het paard geleund, nat bezweet en uitgeput. Zacht klonk ergens vanuit de ruimte applaus van een van de aanwezigen, anderen namen het over en ook Eva en ik konden niet anders dan applaudisseren voor deze geweldige voorstelling, die zeker 10 tot 15 minuten had geduurd en ons ten deel mocht vallen. Het applaus dat van de tribune klonk was nu luid, er werd gefloten en ik hoorde een mannenstem enthousiast ‘Yeeeaaahhh baby’ roepen. Het meisje keek glimlachend op, liet zich soepel van de rug van het paard glijden, klopte trots op de hals van het paard en boog op elegante wijze voor haar publiek. Ze gaf het paard nog een knuffel en liep tenslotte, met de op het zadel bevestigde natte glanzende siliconen dildo fier overeind staand, met de leidsels in haar hand het paard naar achteren waar ze door de doorgang weer verdween. Ik voelde me bevoorrecht dit te hebben mee gemaakt.

Dit moest ik ook uitstralen want Eva keek me aan met een soort van trots in haar ogen. “Zo, dat was weer eens wat anders hé”, zei ze. Ik kon niet anders dan bevestigend knikken. “Wat was dit een geile voorstelling Eva, wat zou ik dat meisje graag hebben willen zijn. Ik kan me best voorstellen dat je dit als vrouwelijke ruiter altijd al een keer had willen doen. Maar dan ook nog eens met publiek erbij en met de keuze voor deze muziek, complimenten voor diegene die dit bedacht heeft”, zei ik. “Kom dan vervolgen we ons programma”, zei Eva en stond op. Ik stond ook op en liep achter haar aan naar het klaarstaande wagentje. Eva liet me weer voor gaan en ik stapte in. Nu bemerkte ik ook dat het enkelbandje gelezen werd door een soort card reader. Ik bedacht me dat ik jaloers was op de bedenker van dit vernuftig systeem. Het zou een prachtige klus zijn dit allemaal te programmeren. Daarentegen, als ik na ging wat de uitgaven zouden zijn afgezet tegenover de inkomsten die deelnemers moesten betalen kreeg ik toch een vermoeden dat er iets niet helemaal klopte. Ik besloot dit, als de gelegenheid zich voordeed, eens aan Jolene te vragen.
Het treintje zette zich weer in beweging om na een paar haltes weer te stoppen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Beau Jangles

gelijk aan jullie, lezers en schrijvers, gek op erotiek, de lust, intimiteit, de verhalen; echt gebeurt of fantasie.

Dit verhaal is 10446 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie