BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kerstgeschenk

Overspel en romantiekTwee collega´s die na het zakelijke kerstfeest in het voor hun geboekte hotel besluiten om een kamer te delen. Al een paar jaar keken ze naar elkaar en draaiden ze om elkaar heen. Hij was de verkoopleider en droeg regelmatig mooie maatpakken. Zij was manager HR en kleedde zich graag in jurkjes, rokjes, blouses en hakjes. De laatste maanden hadden ze regelmatig contact omdat er een wervingstraject voor twee extra accountmanagers was opgestart. De gesprekken ging dieper dan anders. Er werd ook gesproken over hun beider situaties thuis. Hij was gescheiden en zijn ex was met de kinderen naar Spanje vertrokken. Zij was getrouwd met een “dood saaie boekhouder” zoals ze haar partner omschreef.

Traag heel traag en voorzichtig gingen de gesprekken van zakelijk naar meer persoonlijk. Hij wist dat ze midden dertig was en moeder van een zoon. Zij wist de ins and outs van zijn scheiding en het gemis van zijn beide kids maar ook een partner, de knuffel na een kutdag of een luisterend oor of zelfs een complimentje. Op dat vlak zaten ze in het zelfde schuitje. Ook de HR-manager miste het fijne contact met haar partner, zo liet zich eens ontvallen dat ze allebeide even veel seks hadden… “Jij niet vanwege je scheiding, ik niet omdat mijn man er geen belang aan hecht.” Had ze hun situatie uitgesproken.

Het kerstfeest vond plaats in een mooi hotel een halfuurtje af van de vestigingsplaats van het bedrijf. Voor de managers waren kamers geboekt. Ergens tijdens het eten hadden ze elkaar gevonden. Ze zaten naast elkaar aan tafel en spraken onderling over hun leven, of zoals hij het noemde “het gebrek er aan.” Ze had hem voorzichtig aangeraakt en gestreeld.

Het feit dat hij een prachtige Armani pak droeg met een zijden blouse gecomplementeerd met een prachtige set Van Bommels. Het jasje benadrukte zijn sportieve bouw en de pantalon toonde zijn prachtige kont en… ja, zijn kruis was prachtig verpakt. Zij droeg een mantelpakje met mooie naadhakjes een witte blouse met een sjaaltje. Toen ze even wat koude voelde sprongen haar tepels stoer en erotisch naar voren.

Tussen de gangen door was er gelegenheid om te dansen, eerst een quickstep en een wals. Ze dansten samen close en spannend. Eerst was er wat ruimte tussen hun lichamen, later perste ze haar lijf tegen zijn body. Ze wonden elkaar op, zoveel was duidelijk. “Je bent een goede danser.” Complimenteerde hij haar. Zij duwde haar kruis tegen zijn onderlichaam tijdens de volgende spin-turn. Het gevoel van zijn half harde pik tegen haar onderbuik deed haar huiveren. Hij was bang dat ze zijn stijve zou afkeuren. Maar niets van dat al. Tijdens een draai of een swiffel waren handen op plaatsen waar collega’s dat niet horen te aan te raken. Een hand op haar billen. Haar hoofd op zijn schouder, zachtjes kreunend terwijl ze zijn geslacht over haar schaamheuvel voelde glijden.

De muziek zakte weg, ze schoven weer aan, aan de tafel, klaar voor de volgende gang en een korte toespraak. Onder het tafellaken schoof haar hand over zijn been omhoog. Ze wist exact wat ze deed want slechts centimeters van zijn zwellende geslacht bleef haar hand liggen. Gekmakend was het voor hem. Ze was GVD getrouwd… maar dit was wel vreselijk spannend! Zou er meer kunnen komen die avond?

“Proost! Op 2024!” Sloot de CEO zijn babbeltje af. Na deze gang volgde weer een korte gelegenheid voor een dansje of een nicotine stop. Hij besloot een pseudo nicotine stop in te lassen. Ze volgde men op een halve minuut afstand om geen aandacht van hun collega’s te trekken. Hij wandelde langs twee collega’s richting zijn auto. De dame maakte een fraaie bocht en zag hem staan. Met een paar snelle passen besprong ze hem bijna. Hun lichamen strak tegen elkaar aan, hun monden, lippen en tongen smolten samen. Zijn handen gingen naar haar kont. Haar handen gleden naar zijn onderrug. Ze drukte haar bekken tegen zijn kruis en reed zachtjes heen en weer. Een hand gleed omhoog, over haar flank en zijn vingers gleden over het dunne zijde van haar en blouse en hij voelde het kant van haar BH. Zachtjes streelde en kneep hij het tepeltje dat hij tegen kwam. Ze kreunde en duwde hem weg. “Straks meer…” Terwijl hij haar aankeek kneep ze in zijn keiharde geslacht. Ze bukte en zoende zijn pik door zijn pantalon heen. Hij draaide zich om en liep naar de achteringang van het complex, de HR-dame de hoofdingang.

Net voor het dessert kwamen ze binnen. Daarna volgde een korte verloting van binnen gekomen cadeaus van relaties. De HR-dame won een fles Moet en Chandon. De salesmanager won niets maar wist dat hij een veel betere prijs zou krijgen…

Na nog een dansje, samen gaf hij aan moe te zijn en vertrok naar het hotel. Aan de balie liet hij zijn kamer omzetten naar een junior suite, met bad en kingsize bed. Hij appte haar het kamernummer. Tot straks. Was haar antwoord.

De kamer was klaar voor hun eindejaarsfeestje. De verwarming wat opgeschroefd. Spotify op zijn foon zorgde voor passende tonen. Na twintig minuten werd er aangeklopt. Zijn hart sloeg een paar keer sneller. Hij opende de deur, ze stapte langs hem heen en sloot de deur. “Koel de champagne.” De fles verdween in de wastafel gevuld met koud water en wat ijs dat hij onder het mom van koelen van een pijnlijke enkel had gekregen.

Terug in de kamer stond ze nog bij de deur, Benen iets gespreid en handen in haar flanken. “Kom maar op! Ik kan je hebben! NEE, ik WIL je hebben!” klonk haar stem zacht. Hij liep op haar af en deed zijn colbert uit. “STOP” gebood ze hem. Tot haar genoegen bleef hij staan. Hij keek naar haar met een glimlach van genegenheid en opwinding. Ze was iets kleiner dan hij en kon met haar neus net het puntje van zijn kin aanraken. Hij wist niet wat haar plannen waren, maar hij wist wel dat hij stil moest blijven staan, met zijn handen langs zijn lichaam.

Ze liet haar vingertoppen langs zijn torso en de buitenkant van zijn benen glijden terwijl ze op één knie ging zitten en zijn schoenen losmaakte. Ze gaf aan dat hij haar moest helpen ze uit te trekken. Hij schopte ze één voor één uit. Ze rolde zijn sokken naar beneden en trok ze uit. Hij had mooie grote voeten. Ze wist nu dat de mythe, grote voeten grote pik klopte. Ze hield van de grootte en de kracht. Ze liet haar vingers over de lengte glijden en speelde met zijn tenen. Ze was zich bewust van haar blote benen toen haar dij tegen zijn kuit drukte en vervolgens uit elkaar viel toen ze zichzelf van de vloer oprichtte. Ze pakte zijn kuiten en de achterkant van zijn dijen vast voor evenwicht terwijl ze opstond.

Hij bleef stil staan en keek haar geil aan. Ze maakte haar bedoelingen bekend. Ze legde haar handen tegen zijn torso. De stof sloot soepel over de spieren en ze bewoog haar handen langzaam, genietend van de stevigheid en warmte. Ze maakte zijn das los, trok het smalle uiteinde door de knoop en gooide hem op een nabijgelegen stoel. Ze knoopte de blouse los. Nadat de volgende knop werd geopend kust ze zijn hals en het vrijgekomen stukje borst. Ze ging verder. omlaag, van knop tot knop, en kreeg elke keer dat de weerstand werd doorbroken een snel stijgend gevoel van voldoening. Terwijl de opening groter werd, streek ze met haar handpalmen over zijn borst en speelde met zijn borsthaar.

Toen ze klaar was met het losmaken van zijn overhemd, ook bij de polsen, trok ze het los bij zijn middel. Ze nam aan dat het voor hem goed gevoeld moest hebben dat het shirt losgetrokken werd. Ze streek met haar handen over zijn borst en duwde hem langzaam van zijn schouders. Ze likte aan één tepel en streek met haar hand over de andere. Ze deed een stapje achteruit om te overzien wat volgens haar perfectie was. Mooie gespierd maar niet te. Geen sixpack maar mooi snaar strak. Ze duwde het shirt langs zijn armen naar beneden en liet het op de stoel vallen. Toen ging haar aandacht naar zijn riem. Er was iets met herenriemen, hoe hun stevige gladheid de stevige gladheid kon weerspiegelen van de taille die ze omsloten. Ze maakte het uiteinde los en liet het bungelen.

De zwelling achter de rits vervormde de vloeiende lijn van de voorkant van zijn pantalon. Dit voorspelde een verandering in het beeld. Ze maakte het knoopje los om zijn hardheid wat meer ruimte te geven. Langzaam trok ze de rits naar beneden en onthulde het silhouet van een geweldige, harde lul. Ze trok zijn slipje naar beneden tot aan de bovenkant van zijn dijen en ze keken allebei hoe zijn lul stijf naar voren zwiepte. Ze nam zijn pik beet, kneep er zachtjes in, trok de voorhuis terug en likte zijn eikel. Hij kreunde zacht om wat de HR-manager met zijn pik deed. Ze keken er nog een paar ogenblikken naar, keek toen omhoog. Ze kwam dichterbij en legde haar handpalmen op zijn blote achterwerk. Ze genoot van de stevige spieren en maakte cirkels met haar handen. Ze liet de vingers van één hand langs de kloof tussen zijn billen glijden. Ze duwde zijn kleren op de grond en hielp hem eruit te stappen. Toen ze opstond, was ze precies op de juiste plek om zijn schacht vast te pakken en deze zachtjes heen en weer te laten glijden in haar hand. Ze keek hem recht in zijn donkere ogen. En daar sprak alleen maar lust uit.

Ze zoenden en kusten. Tongen streelden elkaar. Ze voelde voorvocht over haar hand lekken. De HR-manager stapte bij hem weg en liet zijn geslacht los. Glimlachend likte ze zijn vocht van haar hand. Nu was zij degene die stil bleef staan, met haar armen langs haar lichaam.

Hij pakte de panden van haar jasje beet en duwde deze open. Toen greep hij haar blouse beet en trok deze uit haar rok. Hij leek haast te hebben. Het jasje gleed uit en hij tilde haar blouse omhoog. Zijn handen gingen naar haar flanken. Zijn lippen naar haar hals. Één hand gleed omhoog en omvatte haar borst. Hij kneep er zachtjes in, ze kreunde zacht. “Zo lang niet gevoeld…” Toen trok hij haar blouse omhoog terwijl zij haar armen strekte. “Jezus wat ben je mooi.” Hij hapte naar de tepeltjes die door haar BH probeerden te steken. Een kreuntje ontsnapte uit haar keel. Weer zoenden ze elkaar en zijn handen gingen over haar lichaam. Haar buik en borsten waren zijn eerste doelen. Maar daar verderop, omlaag lag zijn einddoel. Het zou er misschien wel weer van komen. Met zijn voet duwde hij de badkamerdeur open want daar zat een manshoge spiegel op. De kus werd verbroken en hij draaide haar om. Ze zag zijn welgevormde billen en liet haar handen daar rusten.

Als in de dans, eerder die avond, tijdens een halve turn draaide hij zich half om haar heen. Ze zag zich zelf, kokerrok met split, haar naaldhakken en haar in de kanten BH gevangen borsten. Zijn harde geslacht rustte tegen haar zachte kont. In de schaduw zag ze haar minnaar. Zijn handen gleden over haar flanken, in de spiegel zag ze de handen gaan, haar huid was de graadmeter van haar gevoel. Toen zijn handen haar borsten omvatten en er zachtjes in kneep duwde ze haar billen naar achteren. “Haal ze er uit…” kreunde ze. “Wacht maar af…” zijn rechterhand ging naar haar been en gleed de split van haar rok in. Hij streelde haar bovenbeen en ging omhoog, op weg naar haar vrouwelijkheid. Met zijn andere hand tilde hij de zoom van haar rok op totdat hij de kanten randjes zag. In het halfdonker zag ze zijn tweede hand onder haar rok gaan. Ze voelde dat hij het kleding stukje streelde en de plooi van haar vrouwelijkheid volgde, omhoog. Daar aangekomen verwachte ze dat hij zijn hand het broekje in zou laten gaan, maar met zijn andere hand erbij duwde hij het broekje omlaag.

Hij haalde diep adem toen hij haar kale schaamheuvel zag. Even bukte ze om het slipje uit te kunnen trekken. Zijn linkerhand liet de rok gaan en ging terug naar haar borsten. Zijn rechterhand verkende haar kale schaamheuvel. Ze spreidde haar benen zodat hij dieper op onderzoek kon. Ze kreunde toen zijn duim haar lipjes opende en vrijwel direct op haar clit landde. Twee vinger zochten verder en toen deze haar schede vonden ontspande de HR-manager een beetje en liet zijn vingers in haar toe. Als snel vond hij een cadans tussen haar clit strelen en haar schede stoten. Ze kreunde, steunde en probeerde haar hoofd te draaien om hem te zoenen. Toen ze bijna omvielen ving hij haar op en pakte haar op en legde haar op het bed. Ze trok haar rok omhoog, haar dijen en poes aan hem tonend. “Toe… doe het met me. Neem me, lik me vinger me… het kan me geen reet schelen. Maar doet het met me.”

Hij klom half op het bed tussen haar gespreide benen. Er was voor hem geen twijfel. Hij zou haar naaien. Niet nu, maar straks. Hij wilde haar eerst… Ze greep zijn hoofd beet en duwde deze naar haar poes. Met zijn ene hand opende hij haar lipjes en liet zijn tong heen en weer gaan van haar schede naar haar clit. Zijn lippen sloten er om heen en hij zoog er zachtjes op. Ze jammerde en bokte vervaarlijk haar bekken omhoog. Opnieuw liet hij zijn tong heen en weer gaan, weer kreunde ze. Hij stootte twee vingers in haar schede en zoog op haar clit. Ze kreunde luid, luider dan hij veilig achtte. Zijn vrije hand ging naar haar mond en dekte deze af. Ze begreep de hint en werd iets stiller. Zijn hand versnelde en hij proefde hoe ze natter werd en ervoer dat haar schede samen begon te trekken. Ze bokte haar hele lichaam ruig heen en weer om de vingers diep in haar poes ze en kraaide van plezier door de mega ontlading die ze voelde. De salesmanager schoof omhoog en hield haar stevig in zijn armen geklemd.

Na een rust en een heerlijke knuffel en zoensessie werd de Moet geopend en de flutes gevuld. “Cheers, op een heerlijk, geile kerst!” sprak ze uit. Hij legde zijn handen op haar schouders, terwijl zijn vingers zachtjes omheen schoven. Hij liet ze over haar borsten naar beneden glijden, naar de sluiting op haar rug. Hij maakte de haakjes los en de delicate, kanten, BH gleed langs haar armen naar beneden. Hij boog zijn hoofd en kuste elke tepel en likte er lichtjes aan. Ze duwde hem in het bed. “Nu ben jij aan de beurt!” Ze plaatste haar handen op zijn onderbuik en greep zijn geslacht beet. “Lekkage?” vroeg ze schalks en ze likte een golf voorvocht op. Haar mond gleed over zijn eikel en ze sabbelde er zachtjes op. Met haar hand trok ze aan de huid om de voorhuid terug te trekken. Haar mond en handen gingen in een perfecte harmonie over zijn lid. Na een paar jaar geen vrouw of partner was de gewenning weg en met een diep adem teug begon hij te komen in haar mond. Ze sloot haar lippen om de schacht van zijn lid en slikte meermaals. De eerste stralen waren bitterzoet geweest, de laatste druppel zilt. “Jezus wat ben jij een zaadbeest” complimenteerde hij haar. Ze kroop over hem heen en drukte haar nog naar zaad smakende mond op de zijne. De zoen die volgde was opwindend en dankbaar.

Ze pakte zijn nog harde lul beet en haalde deze langs haar schaamlippen heen en weer. “Nu al?” Haar antwoord was doeltreffend en ze zakte pardoes met haar poes over zijn pik. Haar handen zette ze boven zijn schouders. Hij hapte naar haar bungelende borsten terwijl ze traag haar bekken heen en weer liet gaan over zijn geslacht. “Nu kun je het lang volhouden…” gniffelde ze. Haar bewegingen werden steeds een beetje sneller. Ze kreunde en werkte zichzelf naar een volgend orgasme toe. Hij genoot van de oerkracht die deze collega bleek te bezitten. Ze ging helemaal op in haar paring met hem. Hij kneedde haar kont en duwde op haar sterretje. Ze gaf geen krimp. Hij likte zijn wijsvinger en liet deze weer naar haar sterretje gaan terwijl ze zoenden en zij hem nog ruiger begon te berijden. Met een klein beetje kracht schoof zijn vinger in haar kont. Ze hapte naar adem en keek hem verschrikt aan. “Dat is lekkerrrrr…” kreunde ze en ging door met hem te naaien. Hij deed zijn uiterste best om niet te komen. Hij had bedacht dat de boxpring waar op ze lagen hoog genoeg was o haar te neuken terwijl hij stond en zij daar lag… Plots viel ze stil, hapte naar adem. Hij voelde haar schede samentrekken en hem melken. Kreunend en haar handen in zijn schouders en het bed klauwend kwam ze klaar. Zwetend stortte ze op zijn torso.

Hoelang ze zo gelegen hebben was niet belangrijk. Hij voelde zijn pik verslappen en dat zijn arm begon te prikkelen en in “slaap viel”. Behoedzaam rolde hij de HR-manager op zij en stapte van het bed. Hij schonk weer twee glazen vol en ging naar het toilet. Terwijl hij stond te plassen ging de deur open en ze omhelsde hem. “Die heb ik straks nog nodig! Dus graag goed schoonmaken.” Grapte ze. Demonstratief schudde hij de laatste druppels uit zijn geslacht en opende de kraan van de wastafel. Het lauw warme water golfde over zijn pik. Ze keek toe hoe hij zijn pik spoelde en deed als of hij zich af trok. “Niet doen… Ik wil.” Hij draaide zich om, pakte haar beet en trok haar rok omlaag. Alleen nog op haar naaldhakken na was ze naakt. “Wat ben jij een lekker wijf! Is je man geen homo ofzo?” klonk zijn stem bars. Ze lachte, “Jij bent dat zeker niet!” Hij lachte en tilde haar op. Hij liep met haar de kamer in en legde haar op het bed. Ze kroop naar het midden. “Hier heen!” klonk zijn stem streng, ze huiverde. Hij wees naar de rand van het bed, ze ging daar zitten en keek toe hoe hij met zijn pik speelde. Toe pakte hij haar beet en duwde haar achterover, spreidde haar benen. Met zijn handen onder haar billen trok hij haar naar de rand van het bed. “Nu is het mijn beurt!” zei hij zacht. Ze opende haar lipjes voor hem en de salesmanager duwde in één stoot zijn pik geheel in haar. Het bed had de perfecte hoogte voor een geweldige naai partij.

Ze keek hem strak aan terwijl hij zijn geslacht met korte bewegingen in haar heen en weer begon te stoten. Hij duwde haar benen te samen en legde deze tegen zijn torso. Het geluid van tegen elkaar slaande lichamen klonk steeds sneller en luider. Ze kreunden samen. “Ik wil je zaad in mijn kutje…” kreunde ze. Na nog een paar harde diepe stoten begon zijn orgasme. De eerste straal raakte haar diep en sleept haar mee in zijn orgasme. Zijn stoten namen af evenals de kracht van de stralen zaad die hij in haar dumpte. Hij trok terug en keek toe hoe zijn zaad uit haar lekte. Toen kroop hij bij haar op bed en sloot haar in zijn armen.

Ergens die nacht kregen ze het koud en trokken het dekbed over zich heen. Hij werd wakker omdat zijn HR-manager de Nespresso automaat had opgestart. “Even een versterkertje voor een laatste ronde voor nu… We moeten over één uur de kamer verlaten” lachte ze.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 21754 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie