BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Horny Cops deel 4 Eva is niet te stoppen

Stoere politieagenten zijn niet vies van een geil potjeDus, beeindigde Kees zijn relaas in de team-leaders-meeting, dus we moeten er vanuit gaan dat die groep hooligans uit Utrecht en uit Amsterdam elkaar niet bij t stadion ontmoeten maar er een veldslag bij het koningin Maxima park zal plaatsvinden. Hij keek de kring van collegas rond om te zien of er nog vragen waren. Kees ging zitten. Dit was t deel van zn werk wat hem juist het meeste beviel: samen met een team het schorem voor zijn en ze een pak slaag kunnen geven. Hij zou zijn aandeel weer met zn eigen team bespreken en die zouden ook best uitkijken naar wat echte handhaving. De wedstrijd en de gewone supporters zouden in ieder geval geen last hebben van die relschoppers nu ze in Leidsche Rijn hadden afgesproken om de politie te ontlopen. Van der Linden van de ME kreeg nu het woord. Kees kende de drill maar was toch goed te luisteren weer.

Shit, zn telefoon trilde in zn zak. Op het bureau zouden ze hem niet bellen nu hij hier zat. En verder wist alleen Eva zijn werknummer. Toch even kijken. Jeetje het was Eva die hem had gebeld. Dan moest er iets aan de hand zijn. Ze zou nooit zomaar zijn werkmobje bellen. Kees excuseerde zich even en ging de gang op om Eva terug te bellen. Ze nam bijna direct op. Maar in plaats van haar stem en een reden van bellen hoorde hij gesmak, zacht gekreun. Hmmm jahhh, hoorde hij Eva zuchten. Oehhhh Jack wat heb je koude handen, jeetje niet onder mn shirt, nee oghh wat koud zeg. Jahhhhh nu even mn tepels lekker opwarmen in je mond gek. kees hoorde gesmak, gelik, Eva zwaar ademen. Ohhh Kees, Kees ben je daar? Ohh Kees ik ben zo geil, wat doe je daar lief? Maar maak je geen zorgen, het komt goed hoor. Werk jij maar lekker door schatje, vervolgde Eva met een minzaam lachje.

Ohhh Jack, kom warm je handen maar lekker op tussen mn dijen. Geritsel, knopen die open gingen, geluid van de gesp van een riem. Ohhh ja ik ben zo nat, voel je dat??? hoord Kees Eva kirren. Haast je maar niet Keesje, ik zorg wel voor je vrouw, zei Jacks zware stem in de telefoon. Klik, verbinding verbroken. Van der Horst, tenzij er iemand in je familie dood is neer gevallen kom je NU binnen verdomme, klonk het door de gang. Kees haastte zich de vergaderkamer in. Hij zat er wel maar zijn kop was thuis, bij zijn vrouw die nu verdomme met zijn collega, zijn maat in bed lag. Hij zag voor zich hoe Jack tussen de heerlijke dijen van zn vrouw haar behaarde kut befte, hoe zijn lieve vrouw Jacks lul lag te pijpen en hoe ze uiteindelijk diep in haar natte gleuf zou worden geneukt door de dikke paal van Jack en hoe hij haar zou vol spuiten. Kees zat zich vreselijk kwaad te maken en af en toe ontsnapte er een stevige vloek uit zn mond, tot verbazing en onbegrip van de andere aanwezigen.

Ton begreep er helemaal niks meer van. Als je iedere willekeurige buur zou vragen wat voor iemand zn moeder was, dan zouden ze zeggen dat ze heiliger dan de paus is, en zo ziet ze er ook vaak uit. En van zn vader zouden ze zeggen een saaie man maar goede strenge hoofdagent. rechtvaardig maar met overmacht. Maar wat Ton nu pas had gezien, echt bizar en super geil, net een filmpje op Pornhub. En nu verdomme weer. De geluiden uit de slaapkamer van zn ouders waren wel overduidelijk. En die stem, dat was absoluut niet zn pa. Ton maakte er opname van op zn mobieltje. Zn moeder had hem al gezworen dat zij twee nooit meer iets zouden doen, maar nu kon hij haar chanteren als t uitkwam. Na 5 minuten achter de deur werd de spanning in zn broek te veel en ging hij een verdieping hoger naar zn eigen slaapkamer. Twee tellen later had hij al een MILF op zn scherm, zn pik in zn ene hand en een gebruikte slip van zn moeder in de andere hand.

Na de meeting ging Kees niet mee voor de gebruikelijke borrel. Hij haastte zich naar huis. Hij zag Jacks auto nergens, denderde naar binnen, niemand in de tv kamer of keuken. Hij ging met 4 treden tegelijk de trap op en ramde de slaapkamerdeur open. Eva lag wijdbeens op bed, helemaal naakt. Make up als een hoer. Haar grote memmen nog rood van Jacks spel. Haar kut open, op haar kont een rode hand, Jack had haar een flinke tik gegeven. Ahh daar ben je dan, zei ze. En ze gaf hem haar telefoon. Kees keek verbaasd en kon geen woord uitbrengen. Hij wilde schreeuwen, schelden, boos zijn, haar slaan maar ze deed alsof dit alles heel gewoon was en gaf hem nu haar mobieltje? Hoezo, wat??? begon Kees. Er is iemand die wat tegen je wil zeggen. Kees bracht de telefoon niets begrijpend naar zn oor. Hey maat, hoorde hij Jack roepen. Ik ben net weg, ik zag je de straat in rijden, zei hij, volgende keer wat rustiger rijden hoor, zo maak je ongelukken. Anyway, besloot Jack, ik moest snel weg dus wees jij even een brave jongen en ruim die creampie even op, lik dat lekkere wijf van je maar helemaal schoon. Doei gast, tot morgen op t werk.

Klik. Kees liet de telefoon op t bed vallen, hij was helemaal van zn stuk gebracht en stond er wat verdwaasd bij. 10 tellen later ging zn eigen telefoon. Automatisch pakte hij die uit zn zak. Jacks stem: Hey luister effe sissy, ik zei likken! En verder niks, neuken moet je aan echte mannen overlaten. Klik. Komt er verdomme nog wat van? siste Eva hem nu toe. Kees deed zn jas, trui en schoenen uit en kroop op het bed. Evas benen sloten om hem heen. Hij zag haar kuthaar doordrenkt met haar eigen geil en vol slierten sperma. Hij rook haar sexgeur en de scherp zoete geur van vers sperma. Haar kutflappen stonden wijd open. Niet roze maar donkerrood, doorbloed door de neukbeurt die ze net achter de rug had. Uit haar neukgleuf droop langzaam een dikke klodder melkwit zaad naar buiten. De nylon benen om zn nek, een eindeloos geil gevoel.

Zn vrouw zo te zien liggen wetend wat ze net gedaan heeft. Haar behaarde kut die wijd openstond voor hem. Evas dominante gedrag. Kees verloor elke zin van wat normaal zou zijn, hij was gewoon GEIL nu. Zonder verder aansporing nodig te hebben dook hij tussen de warme dijen van zn vrouw en met getuite lippen en zn tong ver naar buiten zoog en likte hij elke milliliter van zaad en geil uit haar grotje. Hij zoog en likte alsof het een delicatesse was. Kees slikte alles door. Zijn tong raakte elk hoekje van Evas kut. Haar man zo te zien en te voelen was opwindender dan Eva zich had voorgesteld. En hij leek wel een beer die honing likte. Zijn tong gleed steeds zeer behendig over haar clitje. Die clit was al gevoelig genoeg nadat Jack er net in had zitten rammen. En wat was ze klaargekomen maar het leek wel alsof ze nu weer ging komen en het voelde steeds heftiger, heftiger, verdomme stop ik word gek, hij raakt weer mn clit net niet of wel of aghhhh shit, ohhh wat doet doet doet die gek, zijn tong is over al, fuck nee niet zuigen, niet zuigen , niet mn clit zuigen, ahhh nee niet, niet niet niet stoppen nu.

Kees geniet van elke druppel zaad en geil van zn vrouw. Dat zaad dat maakt hem extra geil. Plots begint Eva te schudden en krampachtig te hijgen. Yess, denkt Kees, ik kan haar toch nog bereiken, bevredigen . Zou ze nu blij zijn met me??? Volgende moment spuit Eva letterlijk in Kees zn mond. En ze spuit nog s. Squirtend klaar komen. Hijgend ligt Eva bij te komen van het squirten. Ze is een beetje duizelig zelfs. Kees nog steeds klem tussen haar dijen. Eva voelt een aandrang, komt t door t neuken en weer klaarkomen? Door het squirten dat er meer uit wil? Eva twijfelt maar bedenkt dan dat t bed toch al nat is. Ze duwt Kees zijn hoofd achterover en heeft zn haar goed vast. Hij wil weer verder likken maar op dat moment opent Eva de sluizen en spetteren er warme stralen in Kees zn gezicht. Kees schrikt even en dan aarzelt hij geen seconde, hij opent zn mond en geniet van de warme golden shower. Zijn gedachten slaan op hol, zijn paal duwt keihard tegen zn gulp aan. Kees likt gretig de laatste druppels uit de natte poes van zn vrouw.

Laat me dat wormpje van jou s zien zegt Eva neerbuigend. Dat ding dat voor een lul moet doorgaan. Direct weet Kees zn plaats weer. Hij laat nu zn broek en short zakken. Hij staart naar de grond terwijl Eva hem gewoon zit uit te lachen. Heb je die van een echte man wel eens gezien, lacht ze en met haar voet duwt ze hard tegen zn pik en zak. Even verliest Kees zn evenwicht door de schrik en pijn. Maar dan staat hij weer recht. De aanblik van zn naakte vrouw, naakt op de nylonkousen na dan, maakt hem weer goed geil. De smaak die nog op zn lippen zit. De wetenschap dat zijn echtgenote nog geen uur geleden werd genomen door haar vriend, zijn collega verdomme. Dat is helemaal een opwindende gedachte voor hem. Zijn paal begint weer flink te groeien. Eva ziet het en ergens vind ze hem toch wel lief. Ga zitten, zegt ze en wijst naar het voeteneinde van hun bed.

Benen wijd, commandeert ze. Kees gehoorzaamd gedwee. Wat hangt hem nu weer boven zijn hoofd verdomme… Haar kousenvoeten strijken over zijn benen, steeds hoger en hij zweeft bijna van genot. Dat gevoel, dat geluid… hij zou bijna spontaan klaarkomen. Net op dat moment klinkt het dreigend van de andere kant van het bed: waag het niet klaar te komen voor ik het zeg mietje, je wil niet weten hoe erg ik dat ga vinden…. Kees houd zich krampachtig in. De grote teen van Eva duwt onder zn ballen door , hij zakt wat verder onderuit. Nu glijd de teen door zn bilspleet en duwt tegen zn bruine sterretje aan. Ze duwt de teen tegen zn mond, Kees opent gewillig en zuigt de nylon teen naar binnen. Hij weet niet wat hem overkomt en waarom hij dit doet, maar verdomme hij is nooit zo geil geweest. Dan zoekt de natte teen weer zijn kontgaatje.

Hij zakt verder onderuit en de teen duwt nu echt hard tegen zn neukgat. Stukje gaat die teen er in en zn pik is nu tot de max doorbloed. Net als hij denkt dat hij het niet meer houd worden zijn ballen tussen twee nylonvoeten gemangeld. Kees zit direct weer rechtop van de stekende pijn. Hij kijkt Eva vragend aan, vragend om medelijden. Eva kijkt minnetjes terug en nu strijken haar voeten en benen weer zacht over zijn benen, naar zn kruis en dan begint een goddelijk lekkere flootjob. Haar tenen trekken zn eikel bloot en het nylon dat over zn eikel wrijft ontlokt hem een oerschreeuw van genot. Haar tenen strelen zijn zak, zijn buik, zijn tepels en weer terug naar zijn neukstaaf. Hij geniet met ogen dicht en als hij af en toe even zn ogen open doet dan ziet hij Eva s wild behaarde natte flamoes met in de zwarte haardos haar duidelijk openstaande kut.

Verdomme denkt Ton, houd dan helemaal niemand meer rekening met het feit dat ik hier ook woon? De schreeuw had hij zelfs met de koptelefoon op gehoord en nu had hij zn game even op pauze gezet. Hij liep langzaam de trap af en vroeg ze af waarom ze gvd hun deur nu weer hadden opgelaten. Bij de konijnen af die twee. Jeetje, hij had toch ook ogen in zn kop en gevoelens in zn zak. Zijn ma en pa verbaasden hem steeds meer de laatste tijd. Wat was er aan de hand? Niet dat hij zou klagen. Zijn moeder had hem ontmaagd. Nou ja die meiden van school en de club dat was spielerij geweest. Met ma, wowowow dat was pas echt. En hij had al zo lang op zn moeder gegeild. Nooit gedacht dat zijn moeder,zijn eigen moeder, net zo een slet kon zijn als die MILFS op internet. Voorzichtig wierp hij een blik in de slaapkamer van zn ouders.Hij zag hoe zn vader op bed lag, naakt. En wat Ton direct opviel was dat zn body precies die van een bear was. Zo een stevige maar niet dikke behaarde man.

Waar hij ook regelmatig op klaar komt als hij zit te kijken op Pornhub. En, zo ziet hij nu: zn pa heeft een mooie genotsknobbel. En verdomd wat een mazzelpik is die pa, zn moeder ziet er verhit en heet en geil uit zoals ze daar zit. Benen wijd en met alleen nylonkousen. haar grote memmen hangen er mooi bij en dijnen mee met haar bewegingen. Ze kijkt gespannen naar pa zn kruis terwijl haar voeten pa s paal beurtelings vertrappen en dan weer zacht lijken te strelen. Verlekkerd kijkt Ton hoe zn moeder nu met haar tenen pa s eikel tevoorschijn laat komen. Ze zit hem nu letterlijk met haar voeten af te rukken. Pa is al van de wereld zo te zien. Het spel wind ma duidelijk flink op want terwijl ze pa blijft masturberen zit ze nu met een hand diep in haar kut. Haar duim flitst over waar haar clit moet zitten. Ton kan t niet helpen maar onbewust heeft hij zn harde piemel in zn hand. Zachtjes begint hij zichzelf te verwennen terwijl hij naar het bed van zn ouders kijkt waar gewoon een live pornoshow wordt gespeeld.

Ton kijkt gebiologeerd naar de dikke stam van zn vader en de rode eikel tussen de tenen van zn moeder. Het glinsterd van t voorvocht. Dat is wat ze in de films altijd aflikken. Dat zou hij eigenlijk best willen doen.Die pa is een lekkere bear. Maar zou ie bi zijn?? En met zn eigen zoon, hij zou m een doodsklap geven. En terwijl zn moeder onverstoorbaar door gaat focust Ton zich weer op de grote dikke staaf van zn pa, op de mooie zak eronder. De behaarde bilspleet die nog net te zien is. Verdomme zit hij hier nu echt op zn vader te geilen? Zn pik zegt duidelijk van ja, keihard is ie en niet ver van de edge. Dan opeens weer een oerkreet van zn pa, een fontein sperma vliegt door de lucht. Witte slierten op de zwarte nylonkousen van zn moeder. Klodders op t bed. En zn moeder ligt ook te schokken, druipende kut. Ton houd zich nog even in zo goed en kwaad als t kan, straks lekker boven op bed zn ballen leegspuiten, denkt hij. Zn moeder lijkt zich het eerst weer te hebben herpakt en met haar vingers haalt ze een sliert sperma van haar been en reikt die hand naar pa. Zn vader likt smakkend en smakelijk de hand schoon.

Nu koken Tons ballen helemaal. Dan neemt ze nog een sliert en brengt de vingers naar haar eigen mond. De fel rood gestifte lippen zijn in scherp contrast met het witte geil op haar vingers. Dan komt haar tong naar buiten en als ze gulzig het zaad naar binnen zuigt kijkt ze Ton recht in zn ogen aan. Ze knipoogt naar m met een glimlach. Dan houd ze haar hand met een klodder sperma uit naar de deur, naar hem en knipoogt weer alsof ze wil zeggen dat hij die hand moet schoonlikken. Ton komt schokkend klaar en zit nu op zn knieen bij de deur. Zn kwakkie in zn broek. Hij blijft zn moeder aankijken en die kijkt hem strak en uitdagend aan . Ton kruipt achteruit de overloop op tot hij uit t zicht van Eva is en dan rent hij de trap op naar zn kamer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 9553 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie