BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Laura heeft een amateurfotoshoot, deel 4

“Laura! Wat fijn dat je er weer bent!” roept Gerrit vrolijk wanneer hij de deur open doet. De jonge meid kijkt hem met een glimlach aan. “Waarom zou ik niet komen?” vraagt ze gniffelend. De oudere man haalt zijn schouders op. “Geen idee, maar toch.” Hij trekt de deur achter Laura dicht en slaat zijn armen om haar heen. Ze kijken elkaar met een verliefde blik aan voordat ze elkaar zoenen.

“Zullen we eerst een drankje doen?” stelt Gerrit voor. “Lijkt me een goed plan.” Laura lacht wanneer ze Gerrits woonkamer binnenkomt en al een fles wijn en twee glazen op de tafel ziet staan. Gerrit gniffelt schaapachtig. “Misschien had ik al een beetje verwacht dat je een wijntje wel lekker zou vinden.” Laura knijpt met haar ogen en glimlacht. Ze kijkt naar de fles. “Hoe wist je dat ik die lekker vindt?” “Ik weet zo langzamerhand wel een beetje wat je lekker vindt”, grapt Gerrit.

Terwijl Gerrit een glaasje wijn voor ze allebei inschenkt, ploft Laura al op de bank. Nadat hij Laura een glas heeft gegeven, gaat hij zelf naast haar zitten. Ze klinken hun glazen tegen elkaar aan. “Op een goeie shoot”, proost Gerrit. “En wat erna nog komt”, vult de jonge meid aan met een knipoog.

Gerrit en Laura praten honderduit met elkaar. Het is ze allebei duidelijk dat ze niet alleen op seksueel gebied ontzettend van elkaar kunnen genieten, maar dat ze ook fijn met elkaar kunnen praten. Allerlei onderwerpen passeren de revue. Uiteindelijk begint Gerrit over hun vorige ‘shoot’. Hij ziet in Laura’s ogen dat zij ook met veel plezier eraan terugdenkt.

“Je vond het volgens mij ook wel opwindend om bekeken te worden”, merkt Gerrit op. Laura gniffelt in zichzelf. Hoewel ze haar gezicht in de plooi probeert te houden, heeft de oudere man haar feilloos door. “Je kent me te goed”, zegt Laura een beetje verlegen. Gerrit lacht. “Vind je dat erg, meid?” Laura kijkt recht in zijn ogen. Met een grijns op haar gezicht schudt ze ontkennend haar hoofd.

“Maar Laura, als je het zo opwindend vond, zouden we dat vandaag soepeltjes over kunnen doen.” Hij ziet in Laura’s blik dat hij haar interesse heeft gewekt. “Die man woont toch helemaal in Haarlem?” Gerrit lacht. “Klopt, maar ik denk dat hij zo in de auto stapt als hij jou weer zou mogen begluren, hoor!” De jonge meid giechelt. “Nee, maar een vriend van me woont wel wat dichter in de buurt. Als je het leuk zou vinden, zou ik hem wel uit kunnen nodigen. Hij zou het zelfs niet erg vinden om ondertussen een filmpje van ons tweetjes te maken.” Laura hoeft er niet lang over na te denken. “Nou, nodig hem maar uit, dan!” beslist ze vrolijk.

Gerrit heeft zijn hand al in zijn zak om zijn mobiel erbij te pakken. Hij had al wel verwacht dat Laura zou instemmen. Dat ze dat zo enthousiast doet, stelt hem gerust dat zij zijn plannetje ook echt leuk vindt. “Hé Joep, goeiemiddag, jongen. Alles goed? Ik heb je wel eens over Laura verteld, toch? Ze is nu bij mij thuis, kom je langs? Kun je even kennis maken met haar.”

“Heb je over mij verteld?” vraagt Laura gespeeld streng. De oudere man lacht. “Niks wat het daglicht niet kan verdragen, hoor, schat. Alleen dat ik jou ontmoet en dat ik het heel leuk met jou heb.” Laura kruipt tegen de oudere man aan en glimlacht naar hem. “Toevallig, ik heb het ook heel leuk met jou.” Ze drukt een kusje op Gerrits lippen, wat al snel tot een gepassioneerde tongzoen leidt.

Terwijl Gerrit en Laura zoenen, worden ze opgeschrikt door de deurbel. “Dat zal Joep zijn”, zegt Gerrit. Hij legt zijn hand in Laura’s nek en geeft haar nog een laatste kusje voordat hij naar de deur loopt.

“Laura, dit is Joep, Joep, dit is Laura”, zegt Gerrit. Joep kijkt met grote ogen naar de jonge meid. “Sodeknetter, Gerrit!” roept hij zonder er goed over na te denken. Pas wanneer hij beseft dat hij hardop praat, houdt hij zich stil. Laura giechelt. Gerrit ziet dat Laura Joeps blikken wel waardeert. Ze duwt zichzelf van de bank af om Joep een hand te geven. “Aangenaam.” Joep is ook net gepensioneerd. Hij heeft iets meer een buikje dan Gerrit, maar met een goede spijkerbroek en overhemd valt het niet zo op.

“Sorry dat ik het vraag, maar hoe heeft Gerrit jou aan de haak geslagen?” Laura giechelt. Ze kijkt even naar Gerrit voordat ze haar schouders ophaalt en Joeps vraag beantwoordt. “Nou, het voelde gewoon meteen goed.” Gerrit smelt als hij Laura zo hoort praten.

“Zullen we zo maar naar de slaapkamer gaan?” stelt Gerrit voor om te voorkomen dat de aandacht te veel op hem komt te liggen. Joep kijkt hem vragend aan. “Wat was jij van plan, dan?” Nog voordat hij antwoord kan geven, springt Laura ertussen. “Nou, ik weet niet wat Gerrit jou allemaal heeft verteld, maar wij, eh… hebben het wel heel leuk samen, als je begrijpt wat ik bedoel.” Joep knikt begrijpend. “De laatste keer zijn we naar Zandvoort geweest en daar zijn we begluurd, en dat vond ik stiekem eigenlijk wel zo spannend dat, eh… we het eigenlijk wel leuk zouden vinden als jij zou toekijken als wij eh…”

Joeps ogen worden groot. “Serieus?” Gerrit gniffelt. “Serieus, Joep.” “En wiens idee was dat?” “Mijn idee”, zegt Laura snel. Ze bekijkt Gerrits vriend van top tot teen. Aan haar blik te zien, heeft Gerrit het idee dat Joep haar wel bevalt. “Zou jij het ook leuk vinden?” Joep stamelt even, hij is helemaal van zijn apropos. “Nou, eh, als zo’n prachtige meid als jij dat zo graag wilt, wie ben ik dan om je dat pleziertje te ontzeggen?” Gerrit ziet Laura stralen. Blijkbaar wilde ze het wel, maar durfde ze het zelf niet voor te stellen, bedenkt hij.

Gerrit neemt Joep en Laura op sleeptouw mee naar zijn slaapkamer. Ondertussen pakt hij zijn camera van de keukentafel en geeft hij die aan Joep. “Je weet wel hoe die werkt, toch?” Joep knikt. Hij kan nog steeds niet geloven dat Laura wil dat hij toekijkt.

Zodra ze in de slaapkamer komen, merkt Gerrit dat Laura wat stiller wordt. “Nou, eh… zullen we maar beginnen?” stelt ze schaapachtig voor. Ze heeft blijkbaar zelf niet echt een idee hoe ze wil beginnen. Gerrit kijkt Joep aan. Hij ziet in zijn blik dat hij het ook doorheeft. Met een subtiel knikje spoort hij Joep aan, die de camera al in de aanslag heeft. “Laura? Laat anders maar eens zien hoe leuk je het met Gerrit hebt. Geef hem maar eens een kusje.” Gerustgesteld dat Gerrits vriend het voortouw neemt, geeft ze hem een knikje en stapt ze op Gerrit af.

“Ben je er klaar voor?” vraagt Gerrit liefjes. Laura humt instemmend. “Goed zo, schatje. Ik vind het geweldig dat jij dit zo leuk vindt om te doen.” De jonge meid knijpt met haar ogen. Gerrit leunt naar haar toe, waarna Laura haar lippen op die van hem drukt. Ze slaan hun armen om elkaar heen en drukken elkaars lichaam stevig tegen zich aan. Hun monden openen zich als vanzelf. Deels voor de camera, deels omdat ze het zelf lekker vinden tongzoenen ze elkaar met open mond. Gerrit legt zijn handen op Laura’s strakke billen en duwt haar heupen naar zich toe, zodat zijn stijve tegen haar kruis aan drukt. Laura gniffelt.

“Heerlijk, ga zo door!” moedigt Joep ze aan. Laura kijkt met een schuin oog naar Gerrits vriend. Ze glimlacht naar hem voordat ze Gerrit recht in zijn ogen kijkt. “Wat vind jij? Moet ik doorgaan, of moet ik verdergaan?” vraagt ze hees terwijl ze zijn pik door zijn broek heen kneedt. Gerrit kijkt op zijn beurt naar Joep. “Nou, wat zeg jij? Doorgaan of verdergaan?” “Doorgaan!” antwoordt Joep enthousiast. Laura kijkt naar Gerrits vriend en gniffelt. “Nou, als jullie dat allebei zo graag willen…”

Laura zakt door haar knieën. Ze kijkt Gerrit in zijn ogen terwijl ze behendig zijn riem los gespt. Nadat ze zijn rits open heeft geritst, haakt ze haar vingers achter zijn onderbroek om die en zijn broek plagend langzaam naar beneden te trekken. Zodra zijn onderbroek over zijn pik heen glipt, springt zijn pik omhoog. Laura glundert terwijl ze hem vastpakt en hem langzaam aftrekt.

Ondertussen filmt Joep trouw hoe Laura met zijn vriend bezig is. “Heel goed, Laura, ga door!” moedigt hij haar aan. Laura kijkt in de camera voordat ze zich weer op Gerrits pik richt. Ze houdt zijn pik vast en kust zijn schacht. Ze gaat steeds verder richting zijn eikel, totdat ze zijn voorhuid naar achter trekt en hem een paar keer op zijn eikel kust en erover likt. Gerrit zucht zijn genot uit. “Wat doe je dat toch heerlijk, schatje.” Laura’s ogen stralen, ze glundert. Met een ondeugende blik in haar ogen neemt ze zijn eikel in haar mond. Gerrit heeft door dat Laura haar schaamte voorbij is en zich aangemoedigd voelt door Joeps aanwezigheid en de camera die hij op haar richt.

Gerrit voelt hoe de jonge meid op zijn pik zuigt terwijl ze hem plagend langzaam steeds dieper in haar mond neemt. Laura weet donders goed wat ze doet. Wanneer ze Gerrit aankijkt, ziet hij haar glunderen. Het valt de oudere man ook op dat Laura af en toe oogcontact maakt met Joep en in de camera kijkt. Ze vindt het blijkbaar echt opwindend om bekeken te worden terwijl ze met hem bezig is.

Omdat Joep vanaf de rechterkant filmt, legt Gerrit zijn linkerhand op Laura’s achterhoofd. Hij haalt teder zijn hand door haar bruine krullen voordat hij langzaam wat druk op haar achterhoofd legt. Laura weet wat Gerrits bedoeling is. Hoewel ze hem eigenlijk wil plagen, laat ze hem langzaam haar hoofd steeds dichter tegen zijn kruis drukken. Gerrit voelt hoe zijn pik steeds dieper in Laura’s warme, vochtige keel dringt. Onverschrikt laat Laura haar tong ondertussen langs zijn schacht glijden. De jonge meid geeft geen kik, ze kijkt hem vol trots aan terwijl ze zijn pik zo diep als ze kan in haar keel neemt. Pas wanneer hij merkt dat Laura in ademnood komt, laat hij haar los. Laura hapt naar adem en kijkt glunderend op naar haar minnaar. “Je doet het heel goed, schatje”, moedigt hij haar aan.

Terwijl Laura Gerrit vol enthousiasme pijpt, legt hij zijn wijsvinger en middelvinger op Laura’s hals. De jonge meid weet dat hij wil dat ze stopt met hem pijpen. Glunderend neemt ze zijn pik nog een keer diep in haar keel om daarna te stoppen. De oudere man houdt zijn hand uit voor Laura. Ze pakt hem vast en laat zich omhoog trekken door haar minnaar.

Wanneer Laura weer op haar benen staat, kijkt ze op naar Gerrit, in afwachting van wat hij gaat zeggen. “Je hebt Joep laten zien hoe lekker je kan pijpen, maar we hebben hem helemaal nog niet laten zien hoe lekker jij bent.” Laura giechelt. Ze kijkt over haar schouder naar Gerrits vriend. “Wil je dat zien?” Joep krijgt een grijns van oor tot oor op zijn gezicht. Hij knikt enthousiast.

Zonder een woord te hoeven wisselen, draait Laura zich naar Joep toe en gaat Gerrit achter haar staan. Hij slaat zijn armen even om haar heen en kust haar in haar nek voordat hij de rand van haar trui pakt en die over haar hoofd trekt. Joep kijkt verlekkerd naar Laura’s borsten, zelfs wanneer ze nog verhuld zijn door haar beha. “Vind je mijn borsten mooi?” vraagt ze giechelend. “Zeker! Ik vind ze prachtig!” antwoordt Joep enthousiast. Gerrit haakt haar beha los en schuift de bandjes van haar schouders. Joep kijkt met grote ogen toe terwijl de cups voor haar borsten wegvallen.

Joep kan maar even haar blote borsten bewonderen voordat Laura zich omdraait. Ze geeft haar minnaar een kusje terwijl hij haar korte spijkerbroek open knoopt en die tegelijk met haar string over haar heupen naar beneden trekt. Laura kijkt over haar schouder naar Joep terwijl ze heel bewust voorover buigt om de oudere man een goede blik op haar billen en haar kutje te gunnen. “Ongelooflijk, wat een geil vriendinnetje heb je, Gerrit!” roept Joep verbaasd. Laura kan alleen maar giechelen. Ook Gerrit gniffelt. “Ik heb zeker de hoofdprijs met haar gewonnen, zeker weten! Daarom moet ik ook maar goed voor haar zijn.”

Laura kijkt hem vragend aan. Ze schrikt wanneer hij haar op zijn bed duwt. Zodra ze oogcontact maakt met Gerrit, heeft ze door wat hij met haar van plan is. Gewillig schuift ze wat verder het bed op zodat Gerrit tussen haar benen kan gaan zitten. De oudere man kust haar dijen. Plagerig langzaam gaan zijn lippen steeds hoger tussen haar benen. Laura giechelt, ze laat haar minnaar zijn gang gaan. “Plaaggeest” murmelt ze zachtjes.

Wanneer Gerrit eindelijk bij haar kutje is aangekomen en met het puntje van zijn tong over haar klitje likt, hapt Laura naar adem. Ze ziet dat Joep ademloos filmt terwijl ze wordt verwend door Gerrit. Ze glimlacht naar Joep. “Vind je het geil? Om te kijken?” vraagt ze steunend. “Je moest eens weten, meid”, antwoordt Joep. Laura kijkt naar de dikke bult bij zijn kruis. “Volgens mij… heb ik wel een idee”, reageert ze.

“Dit ziet er zo goed uit, hebben jullie er bezwaar tegen als ik mezelf even help?” vraagt Joep terwijl Gerrit onverstoorbaar zijn vriendinnetje door blijft beffen. “Zeker niet”, antwoordt Laura hijgend. Dat hoeft de jonge meid geen twee keer te zeggen voordat Joep zijn broek laat zakken en zijn pik in zijn hand neemt. Laura heeft een fonkeling in haar ogen terwijl ze toekijkt hoe de man zich op haar aftrekt. De wellustige blik in haar ogen moedigt Joep aan om vol trots zijn pik aan haar te laten zien. Wanneer ze naar hem glimlacht, weet de oudere man dat ze maar wat graag toekijkt terwijl hij met zichzelf speelt.

“Schatje?” Laura schrikt op. Ze is zo gefocust op Gerrit die haar likt en Joep die zich op haar aftrekt, dat ze bijna in een trance was. “Ja, liefje?” “Zal ik jou eens lekker neuken?” Laura kijkt naar Gerrit, die met een grijns van oor tot oor tussen haar benen naar haar kijkt. Ze glimlacht ondeugend naar hem terug. “Dat lijkt me een heel goed idee.”

“Joep?” vraagt Laura. “Zeg het eens, meid.” “In welk standje vind jij dat Gerrit mij moet neuken? Voor de video”, vraagt ze gniffelend. Ze kijkt met een schuin oog naar Gerrit, die haar met een goedkeurende blik aankijkt. “Ja, Joep, zeg jij het maar eens.” De oudere man lacht hardop. “Nou, wat een privilege dat ik dat voor jullie mag bepalen! Ik denk dat zij jou eerst maar eens lekker bovenop jou moet zitten. Als je het dan nog vol kan houden, moet je haar daarna maar even lekker van achter nemen. Lijkt jullie dat wat?” Laura en Gerrit kijken elkaar aan, allebei met een glimlach van oor tot oor. “Gaan we doen, meneer de regisseur!” bepaalt Laura vrolijk.

Terwijl Gerrit verder het bed op kruipt, trekt Laura hem naar zich toe om hem te zoenen. Terwijl ze zoenen, legt Laura haar minnaar op zijn rug. Heel bedreven reikt ze naar zijn pik om hem af te trekken. Ook al heeft zijn pik al een tijdje geen aandacht gehad, is hij nog steeds stijf.

De jonge meid slaat een been over hem heen. Ze kijkt hem met een ondeugende glimlach aan terwijl ze zijn eikel naar de ingang van haar kutje leidt. “Gerrit… Ik wil je lekkere dikke pik zo graag in mijn kutje voelen”, zegt ze hees tegen haar minnaar. Gerrit heeft donders goed door dat ze het zo expliciet zegt omdat ze worden gefilmd, maar tegelijkertijd weet hij dat er geen woord van gelogen is. Hij kijkt haar aan met een glimlach. “Laat je er dan maar lekker op zakken, schatje”, moedigt hij haar aan. Joep staat ondertussen zo dat hij zowel Gerrit als Laura goed in beeld heeft.

Met een gelukzalige glimlach op haar gezicht laat Laura zich over Gerrits pik zakken. “Het voelt zo goed”, murmelt Laura. “Je ziet er ook zo goed uit”, zegt Joep. De jonge meid kijkt hem aan. De blik in haar ogen zegt dat ze het geweldig vindt dat hij toekijkt. Hij geeft haar een goedkeurend knikje, alsof ze zijn aanmoediging nodig heeft om verder te gaan.

Op het moment dat Laura zich op Gerrits pik laat zakken, duwt hij zijn heupen omhoog. Laura kijkt haar minnaar met een wellustige blik aan. Na een paar stoten zijn ze al op elkaar ingespeeld en stoot hij zijn pik iedere keer zo diep als hij kan in haar. “O… Zo diep, Gerrit…” verzucht ze.

Laura schuurt met haar heupen over Gerrits schoot. Haar adem versnelt. Zowel Gerrit als Joep hebben door dat het niet lang meer duurt voordat ze klaar gaat komen. “Goed zo, Laura, laat maar zien hoe je klaarkomt”, moedigt Joep haar aan. Ze kijkt de oudere man aan en glimlacht naar hem. Met een ondeugende blik in haar ogen reikt ze naar haar klitje om zichzelf te vingeren terwijl ze Gerrit berijdt. Ze kijkt recht in de camera terwijl ze op haar lip bijt.

“Wil je zien hoe ik klaarkom?” vraagt ze terwijl ze Joep aankijkt. “Ja, kom maar lekker klaar, meisje.” Terwijl Gerrit onverstoorbaar zijn pik zo diep als hij kan in haar kutje blijft stoten, flitsen Laura’s vingers over haar klitje. Haar ogen worden groot, haar adem stokt, ze gooit haar hoofd in haar nek… Joep zoomt in op Laura net wanneer haar orgasme haar overweldigt. Uit het diepste van haar keel kreunt ze haar orgasme uit. Ze komt schokkend klaar op Gerrits pik, die onverbiddelijk in haar kutje blijft stoten. “O GERRIT!” kermt ze uit, “NEUK ME! NEUK ME!”

Terwijl Laura nog klaarkomt, laat ze zich voorover vallen. Gerrit vangt haar op en laat haar zachtjes op zijn borst vallen terwijl ze nog steeds haar blijft neuken. Naarmate haar orgasme wegebt, stoot Gerrit ook steeds langzamer en zachter. Joep richt de camera op Gerrit en Laura, die elkaar met een intens verliefde blik aankijken voordat ze elkaar tongzoenen.

“Ongelooflijk! Wat zijn jullie toch een heerlijk stel!” roept Joep verwonderd. Laura en Gerrit kijken de oudere man aan en glimlachen naar hem. Gerrit laat zijn pik uit Laura’s kutje glijden. “Snap je nu waarom ik zo gek op hem ben?” vraagt Laura giechelend. Gerrit kijkt haar vertederd aan. “Nou, dat snap ik zeker!”

“Hé Gerrit”, begint Joep wanneer hij en zijn vriendinnetje weer op adem zijn gekomen, “denk je dat je het nog volhoudt om Laura van achter te nemen?” Gerrit en Laura kijken elkaar aan. “Nou? Toe”, smeekt Laura. Gerrit kust haar en knikt naar Joep. “Voor de video moet het wel, hè?”

Gerrit geeft de jonge meid een klapje op haar stevige billen. “Kom op, meid, op je knieën.” Gewillig rolt Laura van haar minnaar af. Zonder het af te stemmen, gaat ze met haar gezicht richting Joep op haar handen en knieën zitten. Ze kijkt Joep met een ondeugende glimlach aan. Haar blik zakt naar zijn pik, die nog steeds keihard is. Het voorvocht druipt er vanaf. Laura likt over haar lippen en geeft de oudere man een knipoog. Joep laat zijn pik aan haar zien en glimlacht naar haar. Hij pakt zijn pik vast en trekt zichzelf af. “Ik denk dat ze je pik wil, Gerrit”, merkt Joep lachend op. “Ja, neuk me, Gerrit!” stemt Laura enthousiast in.

“Uw wens is mijn bevel”, grapt Gerrit. Hij gaat op zijn knieën zitten achter Laura. De jonge meid kijkt over haar schouder en schudt verleidelijk met haar billen. De oudere man kijkt haar met een grijns van oor tot oor aan. Zonder enige waarschuwing geeft hij haar een harde klap op haar billen. “Dat krijg je als je stout bent.” “Misschien moet ik maar vaker stout zijn”, merkt ze giechelend op.

De oudere man zet zijn eikel tegen haar kutje aan. Zonder moeite glijdt hij haar kutje in. “Ja, Gerrit, neuk me met je lekkere pik”, verzucht Laura terwijl ze recht in de camera kijkt. Af en toe dwaalt haar blik af naar Joeps pik, waar zijn hand nog steeds overheen flitst.

Terwijl Gerrit zijn tempo gestaag verhoogt, kijkt Laura met een wellustige blik in de camera. “Gerrit, je neukt me zo lekker”, zegt ze kreunend. Zowel Gerrit, Joep, als Laura weten alledrie dat ze het zegt voor de camera, maar ook dat ze het echt meent. De oudere man pakt haar bruine krullen in zijn vuist en trekt haar hoofd rustig naar achter. “Schatje, je bent zo lekker.”

Joep loopt naar de zijkant van het bed om van een andere hoek te kunnen filmen. Laura’s borsten wiegen heen en weer op het ritme van Gerrits stoten. Hij heeft een perfect uitzicht op Gerrits pik die met iedere stoot tot aan de wortel Laura’s kutje in gaat. Laura kijkt opzij naar Joep en glimlacht naar hem. “Vind je het lekker… om te zien… hoe ik word geneukt?” “Zeker!” antwoordt de oudere man enthousiast. Laura kreunt haar genot uit. “Ooh… goed zo, Joep… Kijk maar… hoe Gerrit… mij neukt…” zegt ze tussen Gerrits stoten in.

Terwijl Laura hard wordt geneukt door haar minnaar, kijkt ze verlekkerd naar Joeps pik, waar zijn voorvocht inmiddels vanaf druipt. Hoewel ze niks tegen hem zegt, moedigt haar blik de oudere man aan om zich langzaam voor haar af te blijven trekken. Ze kijkt hem met een duivelse blik aan. Ze weet donders goed dat, als hij zou versnellen, hij onherroepelijk klaar zou komen voor het moment suprême!

“Ooh… neuk me klaar Gerrit…” moedigt de jonge meid Gerrit aan. “Uw wens is mijn bevel”, herhaalt de oudere man lachend. Het geluid van zijn liezen die tegen haar billen aan kletsen met iedere stoot galmen door de slaapkamer. “Oww Gerrit… je neukt me… zo lekker…” verzucht de jonge meid.

“Ik ga komen”, kondigt Laura aan. Joep zoekt meteen naar de beste hoek om Laura’s tweede orgasme zo goed mogelijk in beeld te brengen. “Kom maar, meisje, kom maar”, moedigt hij haar aan. “Kom maar lekker voor ons, lieverd”, voegt Gerrit eraan toe. “Mmh ja”, kreunt de jonge meid.

Laura laat haar hoofd zakken, ze trilt op haar benen en armen. Wanneer haar ogen groot worden en haar adem stokt, is het Joep duidelijk dat ze onherroepelijk op haar orgasme afstevent. “OOH GOD!” kermt Laura uit vanuit het diepste van haar keel. “NEUK ME, GERRIT, NEUK ME!”

Hoewel Gerrit Laura onverbiddelijk door blijft neuken om haar orgasme zo lang mogelijk te rekken, ziet Joep wanneer hij niet op Laura focust dat Gerrit het ook steeds moeilijker heeft om zijn eigen orgasme uit te stellen. De twee oudere mannen maken oogcontact en geven elkaar een begripvol knikje. Terwijl Laura nog stuiptrekkend klaarkomt op Gerrits pik, vraagt Joep haar, “Wil je dat Gerrit je kutje volspuit?” Ook al is Laura nog volledig in de ban van haar orgasme, kijkt ze alsnog recht in de camera en zegt ze vol overtuiging, “Ooh ja… ik wil… dat je mijn kutje… volspuit, Gerrit… spuit maar… spuit maar…”

Meer aanmoediging heeft Gerrit niet nodig. Zijn gezicht vertrekt. Met een oerkreet laat hij weten dat hij klaarkomt. Laura’s ogen worden groot. Door Gerrits orgasme blijft ze in haar orgasme hangen. “OOH SPUIT ME VOL SCHATJE! GEEF ME ALLES!” kermt ze luidkeels uit.

Langzaam ebt Laura’s orgasme weg en worden Gerrits stoten langzamer. Met iedere stoot spuit hij meer sperma diep Laura’s kutje in, op weg naar haar baarmoeder. Buiten zinnen van geluk laat Laura zich voorover op het bed vallen en lacht ze hardop. Gerrit trekt zijn pik uit haar kutje. Hij wijst naar Laura’s kutje, wat voor Joep genoeg is om erop in te zoomen. Terwijl Laura nog na ligt te puffen van haar orgasme, filmt Joep hoe het sperma langzaam uit haar kutje loopt. “Sodeknetter, hij heeft je echt volgespoten!” merkt hij verbaasd op. Laura lacht. “Jaaa, ook in dat opzicht kom ik niks tekort!”

Laura strijkt met haar vingers langs haar schaamlippen om wat van Gerrits sperma op te vangen. Gulzig likt ze het van haar vingers af. Joep filmt getrouw hoe de jonge meid van het sperma snoept. “Vind je het zo lekker, meid?” “Zeker!” antwoordt ze enthousiast.

“Gerrit?” vraagt Laura wanneer ze weer op adem is gekomen. “Ja, schatje?” “Vind je het erg als ik Joep bedank?” Joeps ogen worden groot. Gerrit gniffelt. “Volgens mij hoef je mij daar helemaal geen toestemming voor te vragen, lieverd. Wat zou je willen doen?” Laura kijkt met een ondeugende blik naar de oudere man met de camera in zijn hand. “Nou, volgens mij ben jij nog niet klaargekomen, toch?” “Ik zou niet durven!” antwoordt Joep lachend. “Als ik jou nou eens daarmee help?” Joep kijkt vragend naar Gerrit, die hem met een knikje aangeeft dat het goed is. “Als jij dat graag wil doen, meisje, wie ben ik dan om jou dat te ontzeggen?”

Laura kruipt van het bed af en gaat op haar knieën voor Joep zitten. Ondertussen loopt Gerrit ook naar hem toe om de camera van hem over te nemen. Wanneer hij de camera op hem richt, vraagt hij, “Vind je niet erg, toch?” “Zeker niet! Dit wil ik wel terug kunnen kijken!” antwoordt hij lachend.

“Joep…”, begint Laura terwijl ze zijn nog stijve pik vastpakt, “dank je wel dat je ons hebt gefilmd.” Ze kijkt recht in Joeps ogen. De oudere man smelt voor de ondeugende blik in haar bruine ogen. “Graag gedaan, lieverd.”

Laura geeft een paar kusjes op Joeps eikel. Ze trekt zijn voorhuid voorzichtig naar achter. Zijn eikel glimt van het voorvocht. Gulzig likt ze het ervan af. Het lijkt haast alsof ze zijn voorvocht lekker vindt, zo enthousiast likt ze zijn eikel schoon. “Mmh”, kreunt ze zachtjes.

Wanneer Laura Joeps eikel helemaal schoon heeft gelikt, stort ze zich vol enthousiasme op het pijpen. Ze neemt zijn pik zo diep als ze kan in haar mond. Joep voelt zijn eikel tegen haar huig drukken. Vol trots blijft de jonge meid hem recht in de ogen kijken. “Jezus, wat doe je dat lekker, meisje”, verzucht de oudere man. Laura gniffelt en knijpt met haar ogen. Joeps complimentje spoort haar aan om nog beter haar best te doen. Met haar vrije hand neemt ze zijn balzak in haar hand en krast ze voorzichtig met haar nagels erover. Joep huivert van genot.

Omdat Joep al een tijdje zichzelf heeft afgetrokken, voelt hij aan dat hij Laura hem binnen de kortste keren klaar gaat pijpen. Hij kijkt haar vertederd aan en haalt een hand door haar bruine krullen. “Ooh meisje… als je zo doorgaat, spuit ik je mond vol, mag dat?” Laura’s ogen stralen. Ze humt instemmend. Even neemt ze zijn pik in haar mond om hem vol enthousiasme te beantwoorden. “Zeker, spuit mijn mondje maar lekker vol, Joep”, moedigt ze hem aan voordat ze zijn pik weer in haar mond neemt.

De oudere man voelt zijn orgasme vanuit zijn tenen opkomen. “Ik ga komen, meisje”, waarschuwt hij haar. De blik in haar ogen zegt Joep dat ze er helemaal klaar voor is. Met die geruststelling laat Joep zich gaan. Hij voelt zijn zaad diep vanuit zijn ballen opborrelen. Hij kan het niet laten om zijn heupen naar voren te duwen met iedere keer dat hij een klodder sperma in Laura’s mond spuit. Hoewel Laura het niet verwacht, verweert ze zich kranig en laat ze de oudere man ongestoord zijn zaad in haar mond lozen. Ze kreunt tevreden terwijl hij klaar blijft komen. “Ooh god wat is dit lekker…”, verzucht Joep.

Wanneer Joep zijn laatste sperma heeft geloosd, trekt hij zijn pik terug uit haar mond. Laura kijkt Gerrit aan. Triomfantelijk opent ze haar mond en laat ze haar prijs aan hem zien. Haar mond ziet helemaal wit van Joeps sperma. Met een ondeugende blik in haar ogen kijkt ze recht in de camera terwijl ze haar mond dichtdoet, het sperma doorslikt, en haar lege mond weer laat zien. “Was het zo lekker?” vraagt Gerrit gniffelend. “Ja!” antwoordt ze enthousiast.

Joep haalt een hand door Laura’s bruine krullen. “Dank je wel, lieverd, dat je me zo hebt verwend.” Laura knijpt met haar ogen en giechelt. “Graag gedaan”, verzekert ze hem. De oudere man trekt zijn broek weer omhoog. “Ik denk dat het tijd is voor mij om te gaan, genieten jullie nog maar even van elkaar.” Gerrit en Laura kruipen op het bed en knikken naar Joep. “Dat komt zeker goed, dank je wel, Joep!” zegt Gerrit. Joep glimlacht naar het verliefde stel en trekt de deur achter zich dicht.

“Schat?” vraagt Laura na een tijdje. “Ja?” “Vond je het echt niet erg dat ik Joep heb gepijpt?” De oudere man gniffelt. “Hoe graag ik je ook voor mezelf zou willen houden, je bent je eigen vrouw, meid. Jij mag bepalen wat je met wie doet.” Hij geeft de jonge meid een tedere kus op haar voorhoofd. “Ik moet ook bekennen dat ik het ook niet vervelend vond om te zien hoe je met hem bezig was…” Laura kijkt haar minnaar met stralende ogen aan. Ze weet dat ze hem daar vaker mee mag verrassen!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 9269 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie