BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Levenslessen van Corinne (deel 1)

Omdat ik de afgelopen jaren een verandering in mezelf heb meegemaakt die ik eigenlijk elke vrouw toewens, en er zo veel vooroordelen bestaan over vrouwen die verslaafd zijn aan sex, wilde ik dit graag zo goed mogelijk vast leggen voor anderen om inspiratie op te doen en erkenning te vinden voor hun eigen gevoelens.

Ik ben Corinne, nu 54 , maar dit verhaal begint toen ik 48 was. Ik ben getrouwd met Pascal, we hebben 2 dochters die nu net allebei het huis uit zijn en Pascal en ik hebben allebei een drukke baan als zelfstandige. Ik kom uit een streng gereformeerd gezin en Pascal was mijn eerste vriendje en ben ook gelijk met hem getrouwd. Ons huwelijk was goed, het ontbrak ons aan niets dankzij de aanzienlijke stroom aan inkomsten die wij beide hadden. Pascal kreeg het drukker en drukker en begon een soort van eet verslaving te ontwikkelen waardoor zijn gewicht in de loop der tijd bleef toenemen. Toen hij 55 werd woog hij 130 kilo en was vooral vatsig rondom zijn buik en borst. Ik probeerde op allerlei manieren hem tot een gezonder leven te bewegen en gaf zelf het voorbeeld door veel te sporten en gezonder te eten. Hierdoor viel ik zelf af en begon ik er zelf steeds aantrekkelijker uit te zien, maar Pascal ging op de oude voet verder.

In de sportschool en op de tennisclub merkte ik dat de mannen steeds meer aandacht aan mijn lichamelijke ontwikkeling begonnen te schenken en ik kreeg steeds vaker complimentjes. Door mijn opvoeding in een streng gereformeerd gezin was ik niet gewend om kleding te dragen die mijn lichaamsomtrekken zichtbaar maakten en ook in mijn huwelijk was ik niet gewend om sexy kleding te dragen. Echter door de moderne strak zittende sportkleding ontkwam ik hier niet aan als ik ging sporten en merkte ik dat ik het ook niet onprettig vond, maar nog wel ongemakkelijk.

Het tennissen ging ook steeds beter en op 1 van de avonden werd ik door een groepje benaderd of ik zin had om lid te worden van hun zondag competitieploeg. Ze vonden dat ik steeds beter ging spelen en ze hadden nog een dame nodig voor hun mixed team. Ik had al een paar keer met hun op hun vaste trainings avond een balletje meegeslagen en daarna een kopje koffie bleven drinken en het leek me erg gezellig. Ik was toch al op zoek naar een nieuwe bezigheid voor mezelf omdat Pascal steeds minder wilde doen en weinig tijd aan mij schonk dus ik hoefde niet lang na te denken en zei ja.

Een van de teamleden was Jeanine en met haar bouwde ik al snel een vriendschap op. We hadden een vaste trainings avond op de dinsdag en om de week speelden we een wedstrijd op zondag. Na de trainingsavond bleven Jeanine vaak nog hangen in de kantine en we spraken over allerlei onderwerpen. We werden steeds closer. Jeanine was in veel dingen een tegenpool van mij. Zij was lang en slank tot mager met harde kleine borsten en lang blond haar. Ik was kleiner met mijn 1m 67 en met 59 kg goed in proporties. Met een flinke C cup oogde ik wellicht wat zwaarder. Jeanine was een open boek, een echte flapuit, super spontaan en soms ook zweverig. Ze deed aan yoga en had psychologie en sexuologie gestudeerd en werkte als therapeut in een huis waar vrouwen tijdelijk werden gehuisvest wegens problemen thuis.

Jeanine praatte zelf veel maar kon ook goed luisteren en was goed in open vragen stellen waardoor ze ook mij veel liet praten. Mijn jeugd was een geliefd gespreksonderwerp en dan met name over gevoelens en hoe ik daar mee omging. Al vrij snel kwam ook mijn huwelijk en mijn relatie met Pascal aan de orde en ook ons sexleven. Ook in ons sexleven bleken wij elkaars tegenpolen. Ik had nog nooit een andere man gehad en Jeanine was alleenstaande moeder en had wekelijks een andere sexpartner. Ik merkte dat de gesprekken met Jeanine me opwonden en aan het denken zette. Jeanine had de kunst om alles zo eenvoudig en duidelijk te schetsen waardoor je gevoelens snel naar boven dreven. Ze maakte een duidelijk onderscheid tussen sex en liefde. Liefde had ze gevonden in haar man die veel te vroeg was overleden, sex was puur een lichamelijke behoefte die ieder mens had en waaraan je je moest overgeven. Belangrijk voor haar was dat je je vrij en veilig voelde en niets onder dwang gebeurde, dan waren er voor haar geen beperkingen.

Op een keer raakten we na de training in de kleedkamer al in gesprek, we waren de laatste ploeg dus de kleedkamer was gauw helemaal leeg. De laatste keer was ons gesprek gestopt waar ik had verteld dat ik al lang geen sex meer had met Pascal en dat ik ook niet masturbeerde. Jeanine had gezegd dat ze wat voor me mee zou nemen de volgende keer en ze had woord gehouden. Ze haalde twee redelijk grote vibrators uit haar sporttas en gaf er 1 aan mij. Ze vroeg of ik thuis wilde proberen of samen met haar onder de douche al wilde oefenen. Ik voelde dat ik rode wangen kreeg maar gaf toe dat ik niet goed wist hoe het te gebruiken. Jeanine pakte me bij de arm en trok me mee onder de douche.

“Zet hem maar aan op de eerste stand en doe me na”, ik keek met grote ogen hoe Jeanine de hare aanzette en ik hoorde een licht zoemend geluid terwijl ze de vibrator tegen haar tepels zette. “laat de trillingen je lijf maar in vuur en vlam zetten, voel wat het met je lichaam doet, hoe je tepels reageren op de sensaties en het doorgeven aan je onderbuik”. Ik keek hoe Jeanine de staaf van haar ene tepel over haar borsten naar de andere bewoog en zag haar tepels hard worden en groter. Het bloed begon te stromen, ik voelde het bij mezelf en zag het bij haar dat haar tepelhoven roder werden. Onhandig zette ik mijn vibrator aan en volgde haar voorbeeld. Bij de eerste aanraking van de trillende staaf op mijn tepel sidderde mijn lichaam en liet ik de staaf vallen. Ik raapte hem snel op en deed het nog een keer. Ik wist nu wat ik moest verwachten en drukte ik hem zacht tegen mijn grote tepel en zag ik de zelfde reactie als bij Jeanine. Mijn tepel werd hard en groter en verkleurde licht.

Langzaam bewoog ik de staaf over mijn borst naar de andere tepel en voelde dezelfde sensatie. Ik voelde hoe mijn borsten en tepels als een antenne fungeerden op de rest van mijn lichaam. Mijn mond werd droog, mijn hoofd warm en ook rood zei Jeanine later, en er begonnen krampen door mijn onderbuik te trekken. Ik merkte dat ik controle verloor over mijn spieren en af en toe schokte als er een extra puls van de staaf kwam. “Goedzo Corinne” hoorde ik Jeanine fluisteren en zag dat ze dichter bij me was komen staan. Samen stonden we nu onder dezelfde douche; “voel je hoe je lichaam reageert op de vibraties, hoe je samentrekt zonder dat je het kunt controleren, dat voelt zo goed , ga door en laat je gaan”.

Haar zachte woorden werkten een soort van hypnotiserend op me en ik voelde me vrij bij haar en liet me gaan, ik was de schaamte al voorbij en genoot van de spastische samentrekkingen in mijn lichaam en het genot wat het me schonk. Ik keek naar Jeanine en zag hoe ze de staaf van haar borsten over haar buik naar haar vagina bracht. Nog nooit had ik van dichtbij gezien hoe een andere vrouw haar vagina reageerde op de trillingen en hoe de staaf tussen haar schaamlippen verdween. Ik zag de glinsteringen van haar kutvocht en besefte dat zij, maar ook ik al goed nat waren. Ik volgde haar voorbeeld en schrok bijna van de heftige contracties die ik nu voelde.

Ik legde de vib tussen mijn schaamlippen , tegen mijn clitje aan en kon me nauwelijks staande houden. Ik greep me vast aan de douchestang en leunde tegen Jeanine aan. Ik voelde hoe ze mij tegen haar aantrok.Jeanine stond met haar rug tegen de muur en ik met mijn rug nu tegen haar voorkant, ik voelde haar armen onder mijn oksels en onder mijn borsten en merkte hoe ik tegen haar aan kon steunen. Ze fluisterde in mijn oor om door te gaan en te genieten, mijn gevoelens te laten gaan en me mee te laten voeren op de golven van genot die ze me nu zag hebben. Ik hoorde haar hypnotiserende stem in mijn oor en voelde haar handen om mijn borsten sluiten, ik duwde de vib langzaam bij mij naar binnen en mijn lichaam schokte als een bezetene.

Jeanine probeerde me goed vast te houden maar mijn benen konden mijn trillende lichaam niet houden en langzaam zakte Jeanine met haar rug tegen de muur naar beneden tot we zittend terecht kwamen , ik gleed wat onderuit en lag gelukzalig in haar armen terwijl ik de vibrator dieper in mijn natte spleet duwde. Jeanine masseerde mijn borsten en trok steeds harder aan mijn tepels, ik kreunde en schokte en voelde een dierlijk verlangen in mezelf loskomen. De vibrator trilde nu hevig diep in mijn schede en de sensaties waren voor mij onherkenbaar en overweldigend. Jeanine moedigde me aan naar mijn lichaam te luisteren en vertelde hoe mooi ik was en hoe prachtig mijn lichaam reageerde op mijn heftige gevoelens. Ik vond het zalig om haar te horen terwijl ik mezelf naar een hoogtepunt voelde groeien.

Dit had ik met Pascal nog niet eerder gevoeld, deze razende storm die mijn lichaam overweldigde, mijn verstand liet stilstaan maar al mn gevoelens de vrije loop liet. Ik schokte en schreeuwde, verloor de controle over mijn lichaam en vanuit mijn onderbuik opende zich een vulkaan die een stroom van warm lava begon te spugen. Mijn ogen werden groot en draaiden rond, mijn lichaam verharde zich om de uitbarsting te kunnen opvangen en mijn orgasme diende zich aan, vanuit mijn onderbuik, mijn baarmoeder kromp samen, tot in mijn schaamlippen en mijn clit. Ik schreeuwde en begon te huilen.

Langzaam kwam ik tot mezelf en voelde de strelingen van Jeanine. “je bent zo een prachtige vrouw Corinne, je hebt zo veel in je dat je zelf nog niet weet, laten we dit samen verder stap voor stap verder ontdekken als je dat wilt”.
Ik knikte en keek haar met grote vragende ogen aan, niet wetende dat deze avond slechts het begin was van een totale omwenteling en seksuele bevrijding.

Word vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Corinne

Ik ben Corinne, 54 jaar nu en wil met een serie verhalen mijn sexuele bevrijding die in 2018 vorm kreeg met jullie delen.

Dit verhaal is 12965 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

13 gedachten over “Levenslessen van Corinne (deel 1)”

  1. Ik ben intens onder de indruk van je verhaal: het is boeiend geschreven, en vanuit jezelf geschreven . Heel mooi !
    En daarnaast word ik ook geilvan je verhaal, op je mooie lichaam, en jaloers……
    Ik zou, ook ben ik ouder, je dolgraag een keer uitgebreid willen verwennen……
    Gr.Hans

  2. Heerlijk verhaal nadat ik van de week op de laptop van de zus van mijn vriendin foto’s tegen kwam met een andere dame met waar ze elkaar beminde en met grote vibrators bezig waren. Wat ik eigenlijk nooit had gedacht dat zij het ook met een vrouw zou doen. Mmmmmm was even lekker geil van de kaart. Vertelde het tegen mijn vriendin waar ik al 6 jaar geen seks mee heb en dat ik er geil van werd. Helaas werd het het laconiek weggezet met ja ze heeft wel geleefd. Nu zij sinds kort in zorginstelling zit.

Plaats een reactie