BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De gangbang juf

Elk jaar vraag ik de klas waarvan ik titularis ben, om een activiteit te plannen om het einde van het jaar te vieren. Mijn leerlingen dienen briefjes in met hun voorstel en vervolgens wordt via een aantal stemmingsrondes een activiteit gekozen. Dat levert elk jaar weer iets leuks op. Barbecueën, naar de Efteling gaan, de Ourthe afvaren, paardrijden op het strand…

Normaal was ik titularis van een derde of vierde middelbaar, maar dit jaar had de directie me het zesde jaar houttechnieken toebedeelt. Het was echter een toffe klas en een paar schunnige opmerkingen daar gelaten (boys will be boys, nietwaar) hadden ze zich keurig gedragen. Geen enkele reden dus om dit jaar niets te organiseren en stiekem was ik al een heel jaar benieuwd wat deze 16 puberale jongens zouden kiezen. Iedereen gaf zijn briefje door naar voor en ik las hardop voor terwijl ik de voorstellen op bord kalkte. ‘Karten, barbecueën (altijd populair), nog eens karten, paintball, mountainbiken, gamen, een gangba…’ De klas ontplofte in een bulderend gelach terwijl ik zuchtend mijn hoofd schudde. Ik legde het briefje aan de kant en maakte de telling af.

De keuzes met maar één stem vielen af en we hielden een tweede stemronde. Paintball kwam terug, barbecueën, een gangb… Ik staarde naar het briefje en de klas begon weer de grinniken. ‘Serieus jongens?’ Ik turfde verder en legde nog drie (!) kaartjes weg met het voorstel om een gangbang te houden. Er werd luidop gelachen. ‘Voor de duidelijkheid jongens, ik ga geen hoertje regelen voor een gangbang.’

‘Nee, nee, mevrouw,’ grijnsde Ulrik, ‘u mag zelf meedoen, hé’ De klas joelde.

Ik stak mijn handen op en de klas bedaarde weer een beetje. ‘Ik voel me vereerd, maar: nee.’

De derde telling leverde nog de opties barbecueën en paintball op en maar liefst negen gediskwalificeerde stemmen voor een gangbang.

‘Ok, jongens, de laatste ronde. Het voorstel met de meeste stemmen wint.’ Iedereen schreef iets op en gaf de briefjes naar voor. Er was een doodse stilte Ik nam de eerste en las: ‘gangbang.’ Ik legde het kaartje stelletjes aan de kant en nam de volgende. Opnieuw: ‘een gangbang.’ Derde: ‘gangbang’ Alle zestien briefjes vermeldden hetzelfde woord.

De klas wachtte in gespannen af terwijl ik de briefjes één voor één aan de kant legde en tegelijk rood werd van kwaadheid. ‘Boeken!’ snauwde ik. Zestien testosteronbommetjes hadden onmiddellijk spijt van hun puberale streek en grepen zo snel mogelijk in hun tas.

Na de les stormde ik de leraarskamer binnen voor een koffie. Mijn boosheid was nog helemaal niet gezakt. ‘En Kaat, wat is het geworden,’ vroeg Dieter?

‘Pffff, pubers…’ snauwde ik. ‘Kunnen niet één keertje normaal doen!’

‘Hoezo?’ vroeg hij bezorgd terwijl ik in een stoel plofte? ‘Wat hebben ze gedaan?’

‘Zestien stemmen voor een gangbang! Dat hebben ze gedaan!’ Dieter proestte het uit en heel iedereen in de leraarskamer lachte mee. Ik kon niet anders dan mee lachen. De directie kwam net binnen gewandeld en bleef argwanend staan.

‘Wat heb ik gemist,’ vroeg ze.

Dieter keek grijnzend mijn kant uit. ‘Kaatje hier heeft vandaag 6 hout een activiteit laten kiezen om het jaar af te sluiten. Blijkbaar gaat het een eindejaars-gangbang worden.’

Evelien keek me aan en trok een wenkbrauw op. Ik rolde met mijn ogen en schudde mijn hoofd. ‘Yeah right! Ik zie nog wel. Misschien een barbecue ofzo.’

De directie trok een zuinig mondje en sopte haar theezakje in haar kom. ‘Dat is wellicht beter, ja.’

Nu moet ik zeggen dat ik fantastische collega’s heb. Eén voor één draaiden ze de duimschroeven aan en kreeg 6 hout het stevig te verduren. Tegen de tijd dat ik ze weer voor mijn neus had, stond Ulrik (de stoere skinhead Ulrik) schoorvoetend voor mijn neus. ‘Mevrouw, we willen sorry zeggen, voor vorige keer. We… We…’

Ik stak mijn hand op en hij zweeg onmiddellijk. ‘Het is al goed. Zullen we maar gewoon doen alsof het nooit gebeurd is?’ Hij lachte dankbaar en ging vlug weer zitten. Ze waren zo mak als een lammetje. Na de les liet ik het lerarenpeloton weten dat ze zich geëxcuseerd hadden en Dieter gaf me een high five. ‘Dankjewel,’ zei ik hem en hij knipoogde.

Uiteraard had het hierbij moeten blijven, maar het voorval was aan me blijven kleven. Ik wilde het niet toegeven, maar toen een paar dagen later de kwaadheid helemaal opgelost was, voelde ik me toch wel wat gecharmeerd. Ik was de veertig toch al enkele jaren gepasseerd en zoveel openlijke interesse was er al lang niet meer getoond.

Aan mezelf wijsmaken dat deze puberstreek een teken was dat ik nog sexy was, leidde me een straatje zonder eind in. Ik voelde me plots weer vrouwelijk en verleidelijk. Ik werd hitsig en begon zelfs over mijn leerlingen te fantaseren. Er zaten een paar mooie jongens bij en het was te zien dat verschillende van hen vaak in de sportschool te zien waren.

Mijn eigen seksleven was ver van spannend. Mijn man was altijd een goede echtgenoot geweest, slim, lief en zorgzaam, maar als minnaar bakte hij er helaas niet veel van. Vroeg klaarkomen had zijn zelfvertrouwen geen goed gedaan en zijn lage libido nog verder laten kelderen. De meeste maanden konden we onze korte vrijpartijen op één hand tellen en nog vier of vijf vingers over houden. Van speeltjes had hij nooit iets willen weten en dus masturbeerde ik soms stiekem als hij sliep en focuste mij op wat ik de belangrijkere dingen in onze relatie vond. Maar zestien jonge mannen die allemaal verklaarden mij te willen neuken… Binnen de kortste keren wist ik met mezelf geen blijf van geiligheid.

Het was al een flink eind in juni voor mijn leerlingen nog eens voorzichtig durfden te polsen of er nog een activiteit gepland ging worden. Tegen die tijd was ik zo hitsig als nooit tevoren. Als ik aan 6 hout moest doceren, droeg ik inlegkruisjes om mijn verraderlijke kut te counteren.

‘Een gangbang, zeker,’ vroeg ik sceptisch. De klas grinnikte onbeholpen.

‘Dat mag nog altijd,’ grapte Koen die onmiddellijk een gigantische mep kreeg van David.

‘Kiest u maar iets,’ zei hij.

Ik deed alsof ik nog geen tot in de puntjes uitgewerkt plan had. ‘Volgens mij had een barbecue de meeste geldige stemmen. Zullen we dat maar doen?’ De klas ging onmiddellijk akkoord en ik kwam ’s avonds zo hard klaar dat ik de lakens moest verschonen voor we konden gaan slapen.

De laatste weken van het schooljaar vlogen voorbij en toen was het ineens tijd om de rapporten en diploma’s uit te delen. Gelukkig waren al mijn leerlingen geslaagd en kon ik ze allemaal van harte feliciteren. In het rapport had ik een briefje gestopt met het adres waar ze 1 juli verwacht werden om te komen barbecueën.

Een nonkel verhuurde in de buurt een huisje dat wat afgelegen lag in de bossen en dat ik voor een paar tientjes mocht gebruiken; compleet met zwembad en jacuzzi. Ik kuste mijn man en reed met open raampjes naar het huisje. Ik parkeerde op straat en liet de poort open staan. Het was een klein huisje op het gelijkvloers met aan één zijde een glazen wand die op de tuin en het zwembad uit keken. Ik zette de schuifdeuren wagenwijd open en liep terug naar de auto.

Ik had nog maar net de koffer opengedaan of de eerste vier jongens kwamen al aangefietst. Ik had beloofd dat er bier zou zijn op voorwaarde dat iedereen met de fiets zou komen en niemand een gsm zou meebrengen om filmpjes te maken van zatte medeleerlingen. Ze waren zomers gekleed met korte broeken en flipflops.

‘Dag mevrouw,’ riepen ze in koor terwijl ze hun benen over het zadel zwaaiden en hun fiets aan de kant zetten.

‘Dag jongens, helpen jullie even mee?’ Nu ze net in vakantie-mode waren, was dat geen enkele moeite en allemaal pakten ze een bak bier (uiteraard het bier eerst) en liepen ermee naar binnen. Koen nam de taak op zich om de barbecue aan te steken en terwijl de jongens één voor één aan kwamen, begon het al lekker te ruiken.

‘Nice,’ klonk het een paar keer toen ze het huisje inspecteerden en ik hoorde een paar seksueel getinte mopjes terwijl ze de vering van het kingsize bed uitprobeerden.

Het was een heerlijk broeierige zomeravond en een paar jongens waren voor het eten in het zwembad al verkoeling gaan zoeken. In ontbloot bovenlijf zaten ze druppend aan tafel en schepten gretig op terwijl er uit een boxje wat muziek klonk. Ik nipte van mijn wijn en keek mijn ogen uit naar al dat jong, mannelijk schoon. Het was een streling voor het oog, maar van mijn droom van geile jongens die de kleren van mijn lijf scheurden, kwam voorlopig niet veel terecht. Verschillenden hadden gefascineerd naar mijn diepe decolleté gekeken of blote benen gekeken, maar daar bleef het bij.

Na het eten ruimden we af en ik besloot on zelf wat initiatief te nemen. Ik leunde over tafel en gaf de jongens behoorlijk wat inkijk. Aan de afwas drong ik hen met mijn heupen aan de kant en als ze achter me door liepen, drukte ik mijn billen tegen hen aan. Toen Imad duidelijk stijf werd daarvan, draaide ik me om en drukte mijn borsten pontificaal tegen hem aan terwijl ik deed alsof ik iets uit een kastje moest hebben. Ik keek in zijn ogen en knipoogde.

Buiten hadden de jongens intussen allemaal hun T-shirt uit gedaan en zaten in het zwembad of de jacuzzi of trapten met een balletje naar elkaar. ‘Komt u erbij, mevrouw?’ vroeg Ulrik.

‘Graag,’ zei ik. ‘Even iets anders aantrekken dan.’ Ik liep door de schuifdeur de slaapkamer in en trok mijn paarse bikini uit mijn handtas die naast het bed stond. Mijn hard bonsde in mijn keel terwijl ik mijn korte jurkje voor het open raam over mijn hoofd trok. Ik hoorde buiten alle gesprekken verstommen terwijl ik met mijn rug naar het raam mijn kanten bh uittrok en op de grond gooide. Als een volleerde pornoster boog ik voorover om mijn hakken los te maken en met een zacht wiegen van de heupen stroopte ik mijn slipje naar beneden. Ik stapte in het bikinibroekje en trok dat zo sensueel mogelijk weer aan. Ik hing het bovenstukje over mijn hoofd en knoopte het achteraan met een losse strik vast. Ik streelde over mijn borsten en keerde me toen om naar zestien jongens die zo snel mogelijk probeerden te doen alsof ze niet aan het staren waren. Een paar sprongen met een duidelijke erectie in het water.

Ik wandelde naar het raam. ‘En jongens, beviel het uitzicht?’ Eén voor een werden ze knalrood. ‘Mag ik erbij?’ Ik liet me in het water zakken en liet me met ogen dicht op mijn rug drijven terwijl ik genoot van alle ogen die op me gericht waren.

Olivier zat met een biertje in zijn hand op de rand van het zwembad en ik zwom naar hem toe. ‘Dag Olivier,’ zei ik terwijl ik voor hem kwam hangen en naar hem op keek. ‘Ik moet je iets vragen.’ Hij knikte. ‘Dat eerste briefje om een gangbang te organiseren,’ was dat jouw handschrift? Hij grijnsde scheef en knikte terwijl hij op me neer keek. ‘Zullen we dat eens doen, dan?’ Hij keek verward, maar daar had ik rekening mee gehouden. Ik trok het touwtje van zijn boxer los en greep naar zijn half stijve lul. Ik opende mijn mond en nam zijn hele lid in mijn mond. In no time voelde ik hem op mijn tong stijf worden en hij legde zijn handen op mijn hoofd om het ritme aan te geven. Jong als hij was, hield hij dat niet lang vol. Zonder waarschuwing ontplofte hij in mijn mond en gulzig slikte ik zijn zaad door.

Ik hees me uit het water en liep tussen de jongens door die allemaal verstijfd stonden te kijken. Ik liep een willekeurige kant uit en kwam Sam tegen. Ik zonk op mijn knieën en trok ook zijn zwembroek naar beneden. Sam was al helemaal stijf en twijfelde geen moment voor hij zijn lul ter hand nam en tussen mijn lippen schoof. Hij was niet zo rustig, maar nam mijn hoofd met twee handen vast en begon met lange halen mijn mond te neuken.

Het hek was nu van de dam. Langs alle kanten kwamen jongens aangelopen. Mijn bovenstukje en slipje werden snel verwijderd en ik voelde overal op mijn naakte lijf nieuwsgierige handen. Mijn borsten werden betast en handen gleden tussen mijn natte schaamlippen in mijn kut om me ruw te vingeren. Ik kreunde. ‘Rustig, Jef.’ Aan beide kanten werden me penissen aangeboden die ik vast nam en zachtjes begon af te trekken. Een nieuwe lul werd in mijn mond gestopt en ik pijpte verder.

Er werden nieuwe vingers in me gestopt en glad van mijn eigen geil gleed er een vinger in mijn aars. Ik had nog nooit iets anaal gedaan, maar een ejaculerende paal in mijn mond voorkwam dat ik kon protesteren.

Plots werd ik van de grond getild. Alsof ik een pluimpje was, werd ik op mijn rug op tafel gelegd. Ik zag dat Ulrik mijn benen vastnam, ze over zijn schouders legde en me zacht begon te beffen. Het was een verrassing te voelen hoe heerlijk zacht hij dat deed terwijl ik ondertussen zachtjes in mijn kont gevingerd werd. Helaas was het van korte duur want hij stond op, trok zijn boxershort naar beneden en duwde zijn paal tussen mijn schaamlippen. Hij was niet heel groot geschapen, maar ik was al weken niet meer geneukt en genoot van zijn woeste binnendringen. Met krachtige stoten begon hij me te neuken terwijl ik aan de overkant van de tafel alweer een nieuwe penis aangeboden kreeg.

Ulrik kwam klaar en maakte plaats voor Anthony die zonder twijfelen in me kwam en zacht begon te bewegen. Hij neukte mijn kutje langzaam en zette toen zijn paal tegen mijn sterretje. Opnieuw verhinderde een lul me dat ik protesteerde en hevig kreunend werd ik anaal ontmaagd.

Alles waar mijn man nooit voor te vinden was, wilden deze door porno opgevoede jongens met me doen. Ik werd rechtstaand langs achter in mijn kont geneukt en hangend aan de nek van Petros in mijn kut. Er werd over mijn tieten klaargekomen en op mijn billen. Ik werd naar binnen gedragen waar Mo in missionaris met me vree alvorens mijn zaad in me te lossen. Ik bereed de dikke lul van Yusuf terwijl ik Dimitri pijpte en nog een andere jongen aftrok. Iemand kwam achter me zitten en penetreerde weer mijn kont zodat ik ook mijn eerste dubbele penetratie beleefde.

Om een lang verhaal kort te maken: ik werd door mijn ex-klas van 6 hout volledig uitgewoond. Tegen de tijd dat ze allemaal verzadigd waren, was het donker geworden en lekte ik zaad uit al mijn gaatjes. Ik was ondanks hun jeugd en onkunde ook zelf een paar keer klaargekomen. Toen Michaël als laatste met pulserende lul zijn zaad in mijn kontje achter liet, kon ik nog nauwelijks denken. Ik was me er vaag van bewust dat ik zachtjes ondergestopt werd en dat er buiten de slaapkamerdeur een vrolijk drankgelag ontstond.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 20492 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De gangbang juf”

Plaats een reactie