BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ontspannen in het Vondelpark

Het was warm, afgelopen zaterdag, Lyla besloot een wandelingetje te maken in het Vondelpark. De zon scheen helder en wierp een gouden tint op alles wat hij aanraakte. Ze droeg een zomerjurkje met knoopjes die net haar perfecte billen bedekte en zachtjes zwaaide bij elke stap, waarbij de stof strak om haar borsten sloot. Lyla was al dagen geil van de warmte en de vele mooie mannen en vrouwen die ze in fraaie, soms weinig verhullende zomerkleding zag. Die ochtend had ze geen BH aangedaan, haar borsten gleden langs de zachte stof haar tepels waren vrijwel constant stijf. Bij de broodjes zaak had ze de jongen achter de counter zien staren en zijn poging om zijn stijve geslacht voor haar te verbergen was mislukt. De stof van haar jurkje was zo dun het lichte warme briesje waaide er pardoes door heen.

Om haar billen droeg ze een kleine witte kanten stringetje die precies over haar zorgvuldig geschoren lipjes paste. De gladde stof over haar gevoelige lipjes zorgde regelmatig voor rillingen en kleine geile schokjes door haar vrouwelijkheid. Lyla genoot van de aandacht die haar aanwezigheid trok, vandaag voelde ze zich geil en ondeugend. Ze liep naar een rustiger deel van het park waar wat schaduw was. Meestal was het daar redelijk rustig. Rond een soort van pleintje stonden meerdere bankjes. Op één er van zat een mooie man, Nike, harige, gespierde benen, mooie korte cargo broek, blouse die voor 2/3 geknoopt was. Zijn bruine torso stak af bij zijn peper en zout kleurige haar. Hij had een mooi, iet wat grove kop met grote wenkbrauwen en fel blauwe ogen. Hij leek op de huidige James Bond acteur maar dan langer…

Lyla wandelde wat rond en probeerde zijn aandacht te trekken zonder op te vallen. Ze keek hem even aan en keek toen weg, alsof hij opging in het landschap. Toen ze omkeek, keek hij nog steeds naar haar, met een nieuwsgierige glimlach om zijn lippen. Ze ging op een bankje schuin tegenover hem zitten. Terwijl ze daar zat en wat met haar GSM speelde waaide haar jurk iets op. Telkens iets meer van haar bovenbenen tonend. Ze voelde de hitte van zijn blik en de elektriciteit van het moment. Ze wist dat hij nu bijna haar kanten stringetjes zou kunnen zien… Waar haar ene been over het andere lag zette ze nu beide voeten op de grond en liet achteloos haar benen een stukje open vallen. De man liet zijn zonnebril van zijn voorhoofd naar zijn neus zakken.

Was dit een teken dat hij niet geïnteresseerd was of juist… dat hij wilde kijken zonder gezien te worden. Ze bukte voorover om een gespje van haar sandaal los te maken. Ze wist dat haar borsten nu goed zichtbaar waren voor de man die ze minstens veertig schatte. Haar voyeurspelletjes had ze tot nu toe alleen bij jonge mannen gedaan. Maar dit voelde zo goed en geil dat ze er vol voor wilde gaan. De man ging verzitten en rommelde met zijn hand in zijn broekzak. Zou hij inmiddels een reactie hebben rond zijn pik?

Ze voelde de opwinding toenemen. Uit haar tasje pakte ze een flesje net water en nam wat kleine slokjes. Het laatste slokje ging, geheel gepland fout en het gekoelde water droop op haar linker borst. Haar tepel moest nu als een kroon op haar borst staan en volledig zichtbaar zijn voor haar toeschouwer. Ze voelde de opwinding toenemen, haar hart klopte sneller en de tintelingen die ze tussen haar benen voelde, spoorden haar aan om verder te gaan. Gespeeld geschrokken pakte ze een zakdoekje en begon het gemorste water op te deppen. De toeschouwer slikte hoorbaar en weer ging zijn hand in zijn broek. Nu zag ze de vorm van zijn harde pik. Ze slikte… een lul van formaat!

Na het deppen door ze weer in haar telefoon en checkte of het geluid uitstond. Zou ze een foto van hem durven te maken? Achteloos draaide ze de gsm zijn kant op en drukte op het knopje. Ze maakte meerdere foto’s waarbij ze langzaam een knie optilde en zachtjes haar benen opende, net genoeg zodat de vreemdeling een glimp zou opvangen van haar kanten witte slipje.

Ze checkte de foto’s. De onbekende veertiger staarde recht naar haar maar hij merkte blijkbaar niet dat ze hem fotografeerde. Ze twijfelde er niet aan dat hij ook alles kon zien wat ze wilde, hij zag eruit alsof hij zwaar ademde en hij was onbewust over de steeds groter wordende bobbel in zijn short wreef.

Lyla staarde naar de bobbel en likte haar lippen, ze moest de inzet verhogen. Terwijl ze hem rechtstreek aankeek begon ze haar zonnejurk van boven naar beneden los te knopen. De man keek met een grote, geile wellustige glimlach op zijn gezicht, in het besef dat dit alles was opzettelijk was. Hij zette zijn zonnebril weer op zijn voorhoofd. Zijn fel blauwe ogen flitsten heen en weer van haar kruis naar haar, nog, bedekte borsten. Hij werd brutaler en begon openlijk over zijn pik te wrijven, er was geen weg meer terug voor Lyla. Ze opende haar jurkje, alleen beneden haar navel waren nog twee knoopjes toe. Hij floot zachtjes bewonderend toen ze haar borsten aan het toonde. Haar handen gingen naar haar tieten, ze streelde ze en ze kneep ik haar tepeltjes. Ze hoorde hem kreunen. Lyla hield van de reacties van de vreemdeling die naar haar staarde terwijl ze met haar lichaam aan hem pronkte.

Ze spreidde haar benen een stukje en gaf hem een perfect zicht op het kruis van haar slipje. Hij kon de lippen van haar schaamheuvel nu uitstekend zien door de dunne stof.
De man keek rond en toen weer naar Lyla, hij begon zijn broek open te ritsen en haalde er een stevige, harde, lul uit. Nu was het Lyda die hoorbaar slikte. Hij liet zijn hand er zachtjes over heen en weer gaan. Alsof hij zich voor haar masturbeerde. langzaam ging zijn hand over zijn pik op en neer, terwijl hij naar Lyla’s tieten en kutje staarde. Lyla voelde hoe de nattigheid haar slipje nat maakte, ze ging achterover liggen en tilde haar heupen op en trok haar slipje in één snelle beweging uit. Ze was nu vrijwel naakt in het Vondelpark. Haar benen geopend en haar borsten ontbloot tegenover een vreemdeling van wie ze niets wist behalve dat hij veel ouder dan zij moest zijn. Lyla begon haar kutje te wrijven met langzame cirkelvormige bewegingen, terwijl ze staarde naar de pik van de man. Ze kon horen dat hij er van genoot, Zachte kreuntjes en ogen die draaiden. Zelf stuwde ze twee vinger in haar poesje en met haar andere hand streelde ze haar borsten.

Zijn handbewegingen versnelden. Lyla wilde niet achterblijven, dus stak ze een derde vinger in haar kut en begon zich zelf harder met haar vingers te neuken. Ze voelde hoe haar orgasme opbouwde ze wist dat het zo dichtbij was. Ze staarden elkaar aan, daar in het Vondelpark, Lyla bijna helemaal naakt en de vreemdeling met een enorme lul in de hand, en ze masturbeerden op elkaar. Ze gingen helemaal op in het moment, zich nu niet bewust van alles wat er elk moment in het park kon gebeuren.

Lyla was de eerste die klaarkwam, ze voelde het enorme orgasme als een trein over haar heen denderen, ze spreidde haar vingers uit toen ze het point of no return voelde naderen. Ze spreidde Lyla haar benen verder en wreef over als een razende haar clit. Zo begon haar orgasme te komen, schokkend, trillend en kreunend kwam ze klaar. De veertiger tegenover keek vol geilheid toe en rukte nog een tandje harder. Hij leek overvallen te worden door zijn eigen orgasme! Zijn zaad spoot hard en ver van uit zijn lul in het grind voor het bankje waarop hij zat. Hij rukt voor wat hij waard was, straal na straal zaad schoot hij in de richting van de jonge meid. Zijn gezicht vertrok van extase terwijl hij naar de deels ontklede Lyla keek.

Nadat de laatste druppels uit zijn lul waren geschoten was het plots stil. Lyla’s gezicht was één grote blozende glimlach, haar hele lichaam tintelde. Ze pakte haar slipje en legde het op de bank en knoopte haar jurkje dicht.

Nu durfde ze wel en liep op de man af. “ Een mooie dag in het park?” zei ze met een zachte iets heze stem. Hij slikte hoorbaar en ze zag zijn pik iets verschrompelen. “Een hele mooie dag.” Klonk zijn zware stem. Lyla had genoten van het spel, het risico en van haar macht over deze onbekende veertiger. Ze had als twintiger deze man alle controle laten verliezen.

Met een luchtige handkus nam ze afscheid en vertrok. Ze schonk de man nog een laatste, glimlach en liep weg, terwijl ze de druk van zijn blik op haar rug voelde.

Lyla hield van de spanning van dit soort momenten, van de opwinding om bewonderd en begeerd te worden. Het was haar geheim, een privéplezier waar ze zich af en toe aan overgaf. Terwijl ze even later op haar fiets stapte wist ze dat ze een blijvende indruk had achtergelaten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8866 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ontspannen in het Vondelpark”

Plaats een reactie