BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn reis naar China deel 1

Hallo, mijn naam is Sven en ik wil jullie vertellen over mijn reis naar China. Na een vierjarige relatie gehad te hebben zijn mijn vriendin en ik uit elkaar gegaan nadat ze me bedrogen had met een vriend van mij. Ik heb net mijn studie afgemaakt en besloot om eerst maar eens een jaar te gaan reizen. China heeft mij altijd geinteresseerd en dat was dan ook mijn reisdoel. De vlucht naar Beijing duurde een kleine 14 uur en eenmaal daar nam ik de trein naar Jinan en van daar een taxi naar het Sheraton Hotel. Daar heb ik de eerste nacht doorgebracht. De volgende morgen ging ik bepakt de omgeving bezoeken. Na een halve dag in de stad te hebben doorgebracht liep ik in het Huashan gedeelte van de stad en slipte ik op een trap naar de rivier. Ik viel met mijn rugzak 15 treden naar beneden en lag daar te creperen van de pijn. Al snel kwam er een chinees stel die vroegen of ik ok was. Ik zei dat ik dacht wat gebroken te hebben en ze belden direct een ambulance. Het duurde een half uur voor deze arriveerde.

Ik werd in de ambulance gelegd en naar een ziekenhuis gereden. Het was een particulier ziekenhuis waar enkel buitenlanders naar toe werden gebracht. Op de spoedeisende hulp werd ik doorgestuurd naar de rontgen en toen ik terug op de spoedeisende hulp kwam bleek dat ik beide armen op meerdere plaatsen gebroken had. Ik werd diezxelfde middag nog aan beide armen geopereerd en toen ik later op de afdeling wakker werd zaten beide armen in een spalk zodat ze voor me uitstaken en bij de elleboog gebogen waren. Er zat een corset om mijn lichaam met twee stalen pinnen die mijn armen ondersteunden. Ik lag alleen op een kamer op een groot bed. Verder was er nog een badkamer aan deze kamer. Geen tv, geen radio. Er kwamen twee vrouwen van dik in de dertig de kamer binnen. Een was een zuster, de andere een vertaler.

De vertaalster vroeg of ik chinees sprak en ik antwoordde nee. Ze zei dat ze mijn persoonlijke vertaalster zou zijn samen met een collega. Ik zou een van hen 24 uur per dag in mijn kamer hebben om mij te helpen vertalen. De zuster zei tegen mij: je hebt geluk gehad dat je je backpack aan had, anders was er waarschijnlijk veel meer gebroken. Zoals het er nu uitziet zul je hier voor een periode van 5 tot 6 weken moeten verblijven. Dit werd vertaald naar mij en er werd ook gevraagd of ik verzekerd was voor dit. Ik vertelde dat ik een doorlopende reisverzekering had en gaf de vertaalster de plek waar mijn verzekeringspapieren zaten in mijn backpack. Ze haalde de papieren eruit en zocht het telefoonnummer. Toen ze dat had belde ze het noodnummer en vertelde wat er gebeurd was en hoe ze alles konden declareren.

Na een kwartier gepraat te hebben gaf ze alle informatie door aan de zuster die alles noteerde. De vertaalster, Ping, zei tegen mij: het is allemaal geregeld. Jij bent voorlopig onze gast. Ze ging naast mijn bed zitten en zei: ga nu eerst maar eens een tijdje slapen. Ik zei dat ik nodig moest plassen en ze drukte op een knop bij het bed en de zuster kwam terug. Ze sprak in rap chinees en even later kwam de zuster met een urinefles. Ik vroeg: hoe moet ik dit nu doen en Ping zei: de zuster zal je helpen. De deken werd van me afgeslagen en pas nu merkte ik dat ik volledig naakt in bed lag. Door de hoge drang was mijn pik volledig stijf en dik. De zuster pakte mijn pik en stak die in de fles. Ik zei beschaamd dat ik niet wist of ik kon plassen in het bijzijn van twee mooie vrouwen. Ping vertaalde het en de zuster begon op mijn onderbuik te duwen, net zolang tot mijn urine begon te lopen. Toen ik uitgeplast was nam de zuster de hoeveelheid op en noteerde dat. Ze pakte een doekje en waste mijn pik schoon terwijl ze tegen Ping aan het praten was. Ping zei: de zuster vindt dat je een mooie grote pik hebt.

Ik kleurde vuurrood en Ping keek me aan en zei: je hoeft je niet te schamen. Ik vind je namelijk ook mooi groot geschapen. De dekens werden teruggeslagen en Ping zei: nu eerst even slapen. Ik keek haar aan en ze gaf me een kus op mijn wang en zei: good night. Slaap zacht want morgen gaan we met therapie aan de gang. Ik werd twee uur later wakker en zag ping op de stoel naast mijn bed zitten. Ze las een boek. Ze keek naar mij, legde haar boek op de tafel naast haar en kwam op de rand van het bed zitten. Ze stak haar hand onder de deken en voelde mijn stijve pik. Ze vroeg: moet je weer plassen? Ik zei: nee. Ze vroeg: waarom heb je dan een stijve pik? Ik zei: ik heb gedroomd over jou. En dat komt daardoor vroeg Ping. Ik zei ja, ik denk het. Ik vind je namelijk heel mooi. Ze keek me lachend aan en zei: ik, mooi, maar ik ben toch veel te oud voor je? Hoe oud ben je eigenlijk? Ik zei: 22 jaar. Ze zei: en ik ben 35, dat is toch veel te oud voor je?

Ze had mijn pik nog steeds in haar hand. Ik zei: maar ik vind een oudere vrouw juist veel mooier. Ze zei: maar ik val in de catagorie left over women. Ik vroeg wat bedoel je ze zei: als een vrouw in China boven de 30 is en nog niet getrouwd is dan noemen ze haar left over woman. Ofwel een vrouw die niemand wil hebben. Hier in het ziekenhuis zijn 95 % van de vrouwen left over. Ik zei: dan weten mannen niet wat ze missen. Ze kwam met haar hoofd naar me toe en gaf me weer een kus op de wang en zei met een blos op haar wangen: je bent lief maar ook een charmeur. Ik zei tegen haar: ik heb het een beetje koud. Ze vroeg: wil je nog een extra deken? Ik zei nee, maar wil je niet even bij me komen liggen om me op te warmen? Ze zei: je hebt geluk dat het 11 uur is en er maar een zuster op de afdeling is en dat ze een goede vriendin van me is. Ze sloeg de deken terug, kwam naast me liggen en deed de deken weer over. Ze pakte mijn pik weer vast en begon er mee te spelen. Ik zei: als je zo doorgaat dan heb je zo meteen plakkerige handen.

Ze keek me lachend aan en liet mijn pik los. Ze begon zacht over mijn buik en borst te wrijven. Ze bracht haar mond naar mijn oor en beet zacht op mijn oorlel. Ik zei: je maakt me helemaal gek. Ik draaide mijn hoofd naar haar gezicht en kuste haar zacht op haar lippen. Ik zei: mijn handen laten het niet toe om je over je lichaam te strelen. Ze zei: laat het strelen voor nu maar aan mij over en ze kuste me terug. Op mijn lippen en ik voelde het tipje van haar tong tussen mijn lippen gaan. Ik opende mijn mond en begon met haar te tongen. Terwijl ik dit deed kneep ze zacht in mijn tepels en woelde ze met haar hand door mijn schaamhaar en borsthaar. Ze zei: dat heb je morgen niet meer. Ik vroeg waarom en ze zei: omdat ik glad lekkerder vind. Ik zal tegen de zuster zeggen dat ze je morgen moeten ontharen. Ik vroeg aan Ping: en jij, ik kan het niet voelen, maar heb jij wel haren op je poesje.

Ze trok haar rok omhoog en haar slip omlaag, ging op haar zij liggen, pakte mijn pik en wreef ermee tussen haar schaamlippen. Ze zei: voel je dat? Geen haren. Ik zei: maar wel nat. Ze zei dat komt door die praat van jou. Ik keek haar aan en gaf haar nog een tongzoen. Ze ging verliggen en deed haar slip uit. Ze sloeg de dekens terug en klom over me en zei: laat je maar gaan, je mag dan geen armen hebben om me te strelen maar je pik is hard en mijn kutje is nat. Ze pakte mijn pik vast en bracht die tussen haar schaamlippen en liet zich er langzaam over zakken. Ze begon me langzaam te berijden. Ze deed het expres langzaam zodat ze zelf er het langst van kon genieten. Toen ik na een kleine 10 minuten langs haar keek zag ik in de deur van mijn kamer de zuster staan. Ze had een hand op haar kruis en een waar ze haar tietjes mee streelde. Ping was intussen bijna zover. Ze kreunde zacht en plots voelde ik hoe haar kutje verkrampte. Ze ademde heel snel en haar ogen draaiden in haar kassen. Ze was aan het klaarkomen.

Ik stootte nog een paar keer en kwam toen zelf ook klaar en spoot mijn zaad diep in haar. Ze zei zacht: ik voel je warme zaad in me. Toen ik uitgespoten was zei ik tegen Ping: we zijn al enige tijd bekeken. Ping draaide zich om en zag haar vriendin in de deur staan. Ze zei tegen haar vriendin: kom maar binnen Lily. Lily kwam bij het bed staan en sprak in rap chinees. Ik vroeg Ping wat ze zei en ze antwoordde: Lily is jaloers op mij. Ze zegt dat ze al 16 jaar zichzelf bevredigd heeft met haar vingers en trilei. Ik zei: ze hoeft niet jaloers te zijn. Als jij het ok vindt mag ze van mij gerust haar beurt hebben. Ping keek me aan en zei: kan jij nog een keer dan? Ik zei: voel maar eens. Ping voelde hoe mijn pik nog steeds hard was. Ze sprak weer tegen haar vriendin die nu op de rand van het bed zat. Ik zei: er is echter een voorwaarde aan verbonden. Ik wil haar best laten genieten, maar dan wil ik haar ook naakt zien. Ping vertaalde het en ik zag hoe Lily haar uniform losknoopte. Ze deed haar bh af en liet haar 75a tietjes zien. Het waren meer heuveltjes dan tietjes.

Ze trok haar slip uit en kwam over me zitten. Ze nam mijn pik in haar hand en begon er mee over haar clitje te wrijven en bleef dit doen tot ze de eerste keer klaarkwam. Ik vroeg Ping waarom ze mijn pik niet in haar stak en Ping zei: omdat ze ongesteld is. Ik zei: maar ik zie geen bloed en Ping antwoordde: omdat het haar laatste dag is. Ik zei tegen Ping: laat haar maar gewoon over mijn pik zakken. Een beetje bloed vind ik niet erg. Ze zei: vind je dat niet vies dan en ik zei: met een nat doekje is alles zo weer schoon. Ping legde dit uit aan Lily en die keek mij vragend aan. Ik knikte en ze pakte mijn pik en zette die tussen haar schaamlipjes. Ze liet zich er langzaam over zakken tot ik helemaal in haar zat. Ze was erg strak maar na een paar minuten ging alles veel soepeler. Ze wipte op en neer op mijn pik en haar mini tietjes gingen op en neer in hetzelfde tempo. Ze neukte mij een kleine 10 minuten voor ze weer klaarkwam en het duurde nog 10 minuten voor ik mijn zaad in haar spoot. Ze keek me trots aan en klom van me af. Er zat wat bloed op mijn pik en Ping pakte een washandje en wat water en maakte me schoon.

Lily trok de deken over mij en ik zei: ik heb het nog steeds koud. Ping deed haar bloes uit en haar bh af. Ze had mooie tieten. 80b schat ik, en trok daarna haar rok en slip ook uit en kroop naast mij onder de deken. Lily zag dat en kroop aan de andere kant onder de deken. Ping zei: het is nu bijna een uur, we moeten uiterlijk om half zes weer aangekleed zijn om onze rapporten af te maken. Ze zette het alarm op haar telefoon aan en kroop dicht tegen mij aan. Lily deed hetzelfde aan de andere kant en ik voelde hoe twee handjes met mijn pik en ballen speelden. Ik keek Ping aan en gaf haar een lange tongzoen. Toen die verbroken was keek ik haar in haar ogen en ze knikte en wees naar Lily. Ik draaide mijn hoofd en gaf ook haar een lange tongzoen. Ze schoof zo dicht mogelijk tegen mij aan en streelde mijn buik en pik. Ik keek weer naar Ping en zei: jullie zijn allebei geweldig, maar jij Ping, jij bent voor mij de vrouw waar ik naar op zoek ben.

Ze gaf me een zoen op mijn wang en zei ten eerste ben ik veel te oud voor je en ten tweede ken je me nog niet goed genoeg. Ik antwoordde en zei: het leeftijdsverschil doet me niets en dat ik jou nog niet goed genoeg ken, dat lossen we de komende weken wel op. Ze kwam weer met haar mond naar die van mij en begon me weer te tongen. Ditmaal heftiger dan eerder. Haar tong bezocht elk plekje in mijn mond. Lily bleef met mijn pik spelen die nog steeds hard was. Ze kroop onder de deken en nam mijn eikel in haar mond en begon ermee te spelen. Ik keek Ping aan en zei: wat is ze een geile donderstraal. Ping zei: ze heeft veel tijd in te halen. Ik vroeg: en jij dan? Ze zei: ik ook, maar Lily heeft na vannacht een paar dagen dienst op een andere afdeling. Morgenavond en nacht ben jij alleen voor mij. Dat is, als je tenminste de dag door komt. Je gaat morgen eerst onthaard worden en daarna gaat de dagploeg allerlei testen met je doen. Je hebt de papieren daarvoor goedgekeurd toen je binnengebracht werd. Je hebt ingestemd met onderzoeken en experimentele behandelingen. Dus geniet er nog maar even van.

Lily had mijn pik nu bijna volledig in haar mond en ik zei tegen Ping: ik voel dat ik zo ga klaarkomen. Ping zei: laat je maar gaan. Lily weet wat ze moet doen. Het duurde nog een kleine drie minuten en toen begon ik in de mond van Lily te spuiten. Na een paar minuten kwam ze onder de deken uit en liet ze me zien dat al het zaad nog in haar mond zat. Ze keek me aan en slikte alles door en gaf me daarna een geile glimlach. Ze kroop weer dicht tegen me aan en we vielen in slaap. Om half zes werden we wakker en begonnen Ping en Lily met elkaar te praten. Even later, terwijl Ping en Lily zich aankleedden zei Ping: Lily gaat jou wat Chinese woorden leren door middel van aanwijzingen. Ik zei: ok wanneer beginnen we en Ping zei: nu meteen. Lily tuitte haar lippen en zei: wen. Ik keek haar aan en wist niet wat ze bedoelde.

Ze kwam met haar gezicht naar dat van mij en deed hetzelfde weer en zei: wen. Ze wees naar mij en deed het weer en wees naar mij. Ik imiteerde haar en Lily bracht haar lippen naar die van mij en kuste me en zei daarna: Wen. Ik begreep het en zei tegen Ping: Wen. Ping kwam naar me toe en kuste me. Lily keek lachend toe en zei weer: wen. Lily stond op en liep naar de deur. Ik riep: Lily, wen. Ze kwam lachend terug en gaf me een lange tongzoen en ging toen terug de deur uit. Een kwartier later kwam ze terug met een bord met daarop 5 gebakken eieren die ze me lepel voor lepel in mijn mond deed. Toen ik alles op had keek ik haar aan en vroeg: wen? Ze kuste me direct op de mond en speelde met haar tong tussen mijn lippen, waarna ze vertrok. Nog een uur later kwam ze terug met het afdelingshoofd, de vertaler voor overdag en twee zusters. Het afdelingshoofd stelde zich voor als Tian. Ze zei: dit is Lingling. Ze is jouw vertaalster voor overdag en dit zijn Ling en Suzy. Ling is de dochter van Lingling en ze werkt hier pas kort. Ze heeft haar studies net afgerond. Ze gaan jou overdag begeleiden en je fysio geven. Ben je klaar voor je avontuur?

Ik zei: nee nog niet, ik wil eerst even wat geregeld hebben. Ik hoorde van Ping dat Lily overgeplaatst gaat worden naar een andere afdeling. Ik wil haar samen met Ping voor de volledige tijd dat ik hier ben ’s nachts als verpleegster en vertaalster hebben. Tian zei: dat is niet mogelijk, ze is op een andere afdeling ingeroosterd. Ik zei: dan rooster je degene die haar vervangen zou maar in op die afdeling. Als Lily en Ping hier niet kunnen zijn, dan kan het avontuur niet verder gaan. Tian keek me serieus aan en zei: als je er zo op staat, dan zal ik het moeten regelen. Maar het houdt wel in dat als ze voor de volledige termijn bij jou moeten zijn, ze hun twee wekelijkse vrije dag moeten opgeven. Ze keek Ping en Lily aan en zei: de beslissing is aan jullie. Ping keek Lily aan en beide knikten ja. Wij gaan er mee akkoord zei Ping.

Het hoofd liep weg met de drie andere vrouwen en eenmaal uit de deur gaf Lily mij een tongzoen en sprak in chinees tegen Ping. Ping vertaalde het als volgt: Je maakt mij extreem gelukkig met je actie. Ik zal ervoor zorgen dat je niets tekort gaat komen. Ping zei daarbij: en ik zal hetzelfde doen. Even later kwamen Lingling en de twee zusters binnen en vertrokken Ping en Lily. Ik werd het bed uit geholpen en Lingling zei: deze twee zusters gaan je nu eerst wassen, daarna insmeren met een creme die je haren laat oplossen en daarna, als je haren weggehaald zijn je nog een keer insmeren met een creme die de haarwortels dood. Ik stond naakt, behalve voor mijn spalken voor de twee meiden en Ling keek met een rood hoofd naar mijn semi stijve pik. Lingling zei: begin hem maar te wassen.

Nadat dat gedaan was, waarbij mijn pik veel aandacht van Ling kreeg en nu snoeihard vooruit stond werd de eerste creme aangebracht. Deze moest 15 minuten inwerken en daarna werd met een washandje alle haar weggeveegd van onder mijn oksels, mijn borst voor zover dat mogelijk was, mijn buik, mijn schaamstreek, mijn billen en mijn benen. Hierna werd ik ingesmeerd met een naar citroen ruikende creme waarbij Ling weer extra aandacht voor mijn pik had en Suzy met haar vingers tussen mijn bilhelften inging om deze in te smeren. Ze liet haar middelvinger even op mijn anus rusten en drukte die toen zacht naar binnen terwijl ze me glimlachend aan keek. Lingling zei daarna tegen haar dochter nu moet je van hem nog een sperma monster afnemen om de kwaliteit van zijn zaad te onderzoeken. Ling pakte mijn pik in een hand en een potje in de andere hand en begon me langzaam af te trekken. Suzy keek Ling aan en bracht haar vinger weer naar mijn anus, drukte hem naar binnen en vond mijn prostaat en masseerde die. Ik kwam klaar en spoot drie stralen in het potje.

Lingling zei tegen haar dochter dat ze het monster naar het laboratorium moest brengen en moest wachten op het resultaat. Een kwartier later kwam ze terug met een stuk papier. Lingling pakte haar telefoon en belde het afdelingshoofd die alles verifieerde en zei: hij is klaar om te beginnen aan zijn avontuur. Ik werd op een roltafel gelegd en meegenomen naar een ruimte waarin een aantal machines stonden alsmede een tafel met beensteunen. Ik werd op de tafel geholpen en mijn benen werden in de steunen gezet en vastgemaakt. Lingling zei: nu gaan we je eerst inwendig schoon maken. De beensteunen werden uit elkaar gedraaid en Suzy ging tussen mijn benen zitten. Ze pakte mijn zak vast en rekte die zover mogelijk naar beneden. Mijn ballen zaten onder in mijn zak en er werd een zware stalen ring om mijn zak gedaan zodat mijn ballen niet meer omhoog konden komen. Aan deze ring zat een oog. Suzy liet een kabel vanuit het plafond naar beneden komen en maakte deze vast aan het oog.

De kabel werd omhoog getrokken zodat mijn zak niet meer voor mijn anus hing. Suzy liep naar een van de machines toe en kwam terug met een slang met daaraan bevestigd een soort van dildo. Ze deed wat glijmiddel aan deze dildo en liet hem daarna in mijn anus gaan. Hij ging bijna 20 centimeter in me en plotseling voelde ik hoe mijn darmen volliepen met water. Lingling zei: zo lang mogelijk volhouden. Toen het niet langer ging zei ik dat tegen Lingling en werd de waterstroom stilgezet. Wat er toen bebeurde was dat er door deze zelfde slang het vuile water naar buiten werd gezogen. Je kon de bruine deeltjes door de slang zien verdwijnen. Het proces werd nog drie keer herhaald tot er enkel nog schoon water door de slang liep. De slang werrd uit me getrokken en in plaats daarvan kreeg ik een opblaasbare butplug in mijn kont geschoven. Deze werd opgepompt tot mijn anus bijna 9 centimeter open stond.

Lingling zei: deze blijft 20 minuten in je zitten zodat als we hem uit je halen je anus mooi groot geopend blijft staan. Na 20 minuten werd de plug verwijderd en zette Suzy een harde ring van plastic in mijn anus zodat deze niet meer kon sluiten. Lingling zei: van nu af aan kan je niet meer lopen en zal je alles door deze twee meiden moeten laten doen. Ling kwam naast Suzy zitten en stak drie vingers in mijn anus en Suzy zei: weet je nog waar zijn prostaat zit. Ling draaide met haar vingers en vond hem. Ze zei tegen Suzy: mag ik even kijken wat het doet als ik hem masseer. Suzi knikte en Ling masseerde mijn prostaat en ik kwam heftiger dan ooit klaar. Drie stralen dik wit zaad spoten over de zijkant van de tafel. Precies daar waar Suzy mijn pik op gericht had.

Ling keek met grote ogen naar wat er gebeurde. Lingling zei: nu is er genoeg gespeeld. Het wordt tijd om te kijken hoe lang hij het vol houdt. Lingling riep er nog een zuster bij. Deze vrouw was dik in de 40. Ze bracht een kar mee. Lingling zei: dit is Mian ze is een accupunctuur specialiste en gaat wat dingen bij je proberen. Het touw wat aan de ring om mijn zak zat werd gevierd en Mian nam plaats tussen mijn benen. Ze voelde even aan mijn zak en ballen en zei: ze zijn nog niet erg actief, maar dat ga ik zo even regelen. Ze pakte een doosje met hele fijne naalden, pakte er een naald uit en pakte mijn zak en deed haar vingers om een van mijn ballen. Ze voelde even rond en stak toen de eerste naald door mijn zak in de bal die ze vasthield. Er volgden nog drie naalden in dezelfde bal. Ze liet de bal los en pakte de andere bal en deed daar hetzelfde voor ze ook die losliet. Ze zei: laten we het eerst zo maar eens proberen. Ling liep naar de tweede machine en pakte daar een huls en sloot die aan op een slang.

Er werden diverse draden aan de huls vast gemaakt. Lingling zei: die schuiven we straks over je pik. Er zitten veel dunne silicone plakjes in met sensoren en electroden. Die gaan je stimuleren. Er werd ook een draad vastgemaakt aan de ring in mijn anus en ik kreeg een band om mijn linker enkel. De machine werd aangezet en ik voelde direct zachte stroomstootjes in mijn anus. Bij elk stroomstootje wipte mijn pik omhoog. Ling bracht de huls naar mijn pik en schoof deze er overheen. Het voelde precies als een vrouwenkut. Er begonnen nu vanaf de bodem van de huls tot aan de tip zachte stroomstootjes naar mijn pik te gaan. Het was net alsof ik afgetrokken werd, maar dan in een kut. De sensatie was geweldig. Dat samen met de stroomstootjes in mijn anus brachten me snel naar mijn hoogtepunt. Ik kwam klaar en spoot 5 stralen in de huls. Ling nam de huls van mijn pik en goot het zaad in een potje. Ze zei tegen Lingling: dat is aanmerkelijk meer dan de vorige keer. Lingling zei: je krijgt nu een kwartier rust, dan doen we het opnieuw. We verhogen de stroom wat om te kijken wat het verschil is.

Mian kwam weer tussen mijn benen zitten en stak dit keer vier naalden tussen mijn zak en anus. Toen het kwartier voorbij was werd de huls, na eerst schoongemaakt te zijn weer over mijn pik geplaatst. De machine werd weer aangezet en de stroom verhoogd. De sensatie keerde weer terug en ik voelde direct dat het deze keer net zo snel zou gaan als de vorige keer. En inderdaad na vijf minuten kwam ik nog heftiger klaar. Deze keer waren het 7 stralen en toen Ling het in het potje goot keek miam toe. Ze zei: dat begint erop te lijken. Weer een kwartier later werd de huls weer om mijn nog steeds stijve pik geschoven. Lingling zei: nu gaan we de stroom varieren. De machine werd weer aangezet en ik voelde hoe de schokken sterker werden. Op het moment dat ik klaarkwam zette Mian de stroom op de hoogste stand. Ik spoot en spoot het werden uiteindelijk 11 stralen zaad die in het potje gingen. Mian was tevreden. Ze zei tegen Ling: alle drie de potjes naar het laboratorium om de zaadtelling te doen.

Toen ze terugkwam bleek deze hoger te zijn dan het eerste potje. Mian zei: geef hem nu maar flink te drinken zodat zijn blaas goed vol raakt. Mian had intussen de naalden verwijderd en speelde met mijn ballen en pik. Ze zei tegen Lingling: hij blijft hard. Op die manier krijgen we de catheter niet op zijn plaats. Lingling liep naar de koelkast en bracht een bakje ijs. Dat werkte vrij snel. Mian zei tegen Ling: zet jij zijn catheter maar, en vang alle vocht op. Ik kom over een uur terug. Ling bracht de catheter in en maakte die vast aan een grote zak. Ik kreeg veel te drinken en de zak naast de tafel vulde zich redelijk snel. Ik vroeg aan Lingling of de stalen ring om mijn zak verwijderd mocht worden en ze antwoordde: nee, dit is de eerste van meerdere ringen die je om gaat krijgen. In het vervolgtraject gaan we je pik langer en dikker maken, en dan moet je zak wel in proportie blijven. Morgen krijg je de volgende ring erbij en als je dan op deze tafel ligt maken we de tweede ring vast met elastieken aan de onderkant van de tafel zodat je zak onder constante spanning komt te staan. Je hebt nu een pik van 16 centimeter lang en 5 centimeter doorsnede. We willen je straks laten gaan met een pik die minimaal 21 centimeter lang is en een doorsnede van 8-9 centimeter heeft.

Ling moest de eerste zak vervangen omdat deze vol was en er werd een tweede zak aangehangen. Mian kwam terug en sprak met Lingling en die vertaalde naar mij dat ze erg tevreden was. Ze nam de eerste zak mee en zei: vanavond ga jij aan het infuus ter voorbereiding voor morgen. Ik moest blijven liggen en drinken tot de tweede zak ook vol was. Toen mocht Ling de catheter verwijderen. Toen die eenmaal verwijderd was kwam Lingling aan de tafel staan en begon ze me te strelen, eerst mijn buik, maar langzaam afzakkend naar mijn pik. Door het zachte strelen kwam er weer leven in mijn pik. Ze zei zacht in mijn oor: ik weet dat jij hebt geneukt met Ping, was dat lekker? Ik knikte slechts en Lingling stuurde de twee zusters uit de ruimte en zei: zorg dat ik niet gestoord word. Toen ik alleen met Lingling was begon ze eerst zacht aan mijn pik te trekken. Ze deed haar uniform aan de bovenkant los en haalde een tiet uit haar bh en zei: hier, zuig hier maar op terwijl ik je help. Ik kreeg de tepel in mijn mond geduwd en zoog er hard op. Lingling verhoogde het tempo van het trekken. Ze zei: laat het weten als je bijna klaarkomt. Dat duurde nog 10 minuten. Ik zei: het is zover.

Lingling trok haar andere tiet ook uit haar bh en ging naast de tafel, ter hoogte van mijn pik staan. Ze trok nog een paar keer en richtte mijn pik op haar tieten. Ze zei: kom maar jongen, spuit me maar onder. Ik spoot nog negen stralen over en tussen haar tieten. Ze propte haar met zaad bedekte tieten terug in haar bh, deed haar uniform terug en riep haar dochter binnen en zei: hij mag terug naar zijn kamer. Suzy en Ling brachten me terug naar mijn kamer en tilden me mijn bed op. Suzy voelde nog even aan mijn zak en zei toen: zo en dan gaan we nu oefeningen doen. Ze begon mijn been te strekken en weer te buigen. Ling deed hetzelfde aan mijn andere been. Ik kreeg deze therapie voor een half uur en werd toen met rust gelaten. Een half uur later kwamen Tian, Lingling en Mian binnen. Tian zei: je doet beter dan verwacht en ik denk dat we je eerder kunnen gebruiken dan verwacht. Mian is medicatie voor je aan het maken die je per infuus toegedient gaat krijgen. Het is gemaakt van je gefilterde urine samen met medicijnen. Het infuus wordt onder aan je been toegedient omdat je armen niet beschikbaar zijn. Je krijgt dit infuus vanaf 7 uur vanavond tot we je morgen komen halen. Lingling had je inmiddels verteld dat je morgen weer een ring bijkrijgt. Dat is gewijzigd. Mian gaat die ring nu al plaatsen zodat je er vast aan kan wennen. Morgen gaan we hetzelfde als vandaag doen.

De eerste keer zonder naalden, daarna met en gaat je gevoeligheid groter worden. Mian bracht de tweede, nog zwaardere ring aan en sprak met Lingling. Die zei: Mian gaat nu je pik onderzoeken op gevoeligheid. Ze kraste met haar nagel over mijn toompje en bekeek mijn reactie. Ze pakte vier naalden en bracht deze aan net onder mijn eikel en bekeek toen mijn eikel. Ze streelde de tip en pakte nog drie naalden en stak die rondom mijn pisgaatje. Ze draaide de naalden zacht rond en liet ze tien minuten zitten. De eerste die ze uit mijn pik trok waren de naalden net onder mijn eikel. Ze blies over mijn toompje en mijn pik begon te schokken. Hij was zo veel gevoeliger geworden en toen de naalden rondom mijn pisgaatje er uit waren en ze er zacht met haar duim over wreef begon mijn pik weer te schokken. Ze keek Tian aan en zei: zal ik even een test doen?

Tian knikte en Mian blies zacht over mijn eikel. Ze deed dit een keer of vijf en ik kwam zonder aanraking klaar en spoot mijn zaad in het gezicht van Mian die niet op tijd weg was. Het waren weer negen stralen. Tian keek goedkeurend toe en streelde me door mijn haren. Ze sprak met Lingling en die vertaalde dat ik een goede kandidaat was. Ze gaf Mian een doekje zodat ze haar gezicht kon schoonvegen en vertrok daarna samen met Mian. Ik werd de rest van de middag alleen gelaten. Om 6 uur kwam het avond eten en ik had de lunch niet eens gemist. Nadat ik door Suzy gevoerd was gingen Suzy en Ling hun raporten opmaken en moest ik wachten tot Ping en Lily kwamen. Om zeven uur kwamen ze binnen. Ze deden alsof er niets gebeurd was tot de anderen vertrokken waren. Toen was het eerst de noodzakelijke dingen doen.

Het infuus werd aangelegd en zodra het begon te lopen voelde ik me erg koud worden. Ik zei dat tegen Ping en die zei: over een paar uur komen we bij je liggen. Lily kwam naar het bed en vroeg: wen? Ze kwam met haar mond naar de mijne en gaf me een korte tongzoen. Ping volgde en deed hetzelfde. De dekens werden van me afgeslagen en Lily wees naar mijn zak en keek Ping aan. Die vroeg waarvoor de ringen waren. Ik vertelde dat ze mijn pik langer en dikker gingen maken en dat mijn zak in proportie moest blijven. Ping vroeg hoeveel langer en dikker. Ik vertelde het en ze vertaalde het direct naar Lily die gelijk in haar kruis greep en deed alsof ze moest huilen. Ik zei: maak je niet druk, ik zal voorzichtig met je doen. Ik keek lily aan en vroeg aan Ping: hoe zeg je borst in Chinees? Ping antwoordde: mantou. Ik keek haar aan en zei zacht: wen mantou? Ze schrok ervan maar lachte en zei: vraag het maar aan Lily. Ik keek Lily aan en zei: wen mantou.

Ze kwam dichter bij het bed staan en boog voorover. Ik kuste haar uniform op de plek waar haar tietjes zaten. Ze sprak met Ping en die zei: straks mag je het echt doen, en ook bij mij. Lily trok me overeind en Ping schudde mijn kussens op en ik kwam in een zittende stand terecht op het bed. Lily deed de bovenste knoopjes van haar uniform open en liet me een mooi kanten bhtje zien. Ik floot tussen mijn tanden. Ping, die aan de andere kant van het bed stond tikte mij op mijn schouder. Toen ik naar haar keek trok ze haar rok omhoog en zag ik een kanten slip die weinig verborg. Ik vroeg haar naar het woord vagina en ze zei: Yindao. Ik zei: Ping, wen Yindao. Ze kleurde van de opmerking en keek Lily lachend aan. Ze spraken even Chinees en Ping zei toen: wat ben jij slecht, maar tevens lekker. Ik zei tegen Ping: wo ai ni en ze keek mij verschrikt aan en vroeg wie heeft je dat geleerd? Ik zei: Lingling. Maar ik zeg het alleen tegen jou. Voor Lily heb ik iets anders: Yinxing xingjiao.

Lily keek me aan en gaf me een zachte tik tegen mijn mond. Ping zei: en dat heeft Lingling je ook geleerd? Ik zei nee, dat heb ik van haar dochter geleerd. Ping vertelde dit tegen Lily en na wat gepraat zei Ping: dat is de praat van de hedendaagse jeugd. Je zegt niet rechtstreeks tegen een vrouw dat je seks met haar wilt. In jouw geval vergeten we dit, omdat je al seks met ons gehad hebt. Zeg het echter nooit tegen een vrouw met wie je nog geen seks gehad hebt tenzij ze het zelf initieerd. Ik vroeg aan Ping wat dank je wel was in het chinees en Ping zei: xie xie. Het was inmiddels negen uur geworden en Lily had haar hand weer aan mijn pik geslagen. Ze bracht haar hoofd naar mijn pik en likte langs de stam. Mijn pik kwam met schokken overeind en toen Lily het puntje van haar tong in mijn pisbuis probeerde te werken kwam ik heftig klaar. Ik spoot mijn zaad in haar gezicht en over haar uniform. Het liep langs haar nek het uniform in. Ze keek me aan en ik zei tegen Ping: oh ja, ik was vergeten te vertellen dat Mian met accupunctuur naalden bij mijn eikel is bezig geweest en dat deze nu zo gevoelig was dat ik bij de minste aanraking ik al klaar kon komen.

Ping vertaalde het naar Lily. Die had inmiddels haar uniform uit gedaan en stond nu enkel in bh en slip bij het bed. Ze deed haar bhtje af en de miniscule tietjes stonden paraat. Ik zei: Lily tian mantou. Ze keek me geil aan en boog voorover en bood me haar tietjes aan. Ik likte over haar tepeltjes en nam ze een voor een in mijn mond en zoog erop. Lily zei zacht: shun. Ik wist niet wat ze bedoelde en Ping zei: ze wil dat je erop zuigt. Shun betekend zuigen. Ik zei tegen Ping: wat is het woord voor pik? Ze antwoordde: Yinjing. Ik keek Ping aan en zei tegen haar: shun yinjing. Ze keek me geil aan en bracht haar hoofd naar mijn pik en nam die in haar mond. Ze speelde met haar tong met mijn pik en binnen een minuut spoot ik haar mondje vol. Ze slikte alles weg. Ik was nog steeds bezig met de tietjes van Lily die er enorm van genoot. Dat bleek uit het kreunen wat uit haar mond kwam. Ik stopte met het zuigen op haar tietjes en zei: Lily, Yinxing xingjiao.

Ze keek me geil aan en klom over mijn buik en pakte mijn pik en dirigeerde die in haar kutje. Ze begon me heel langzaam te berijden om het orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Ik zei tegen Ping:: tian yindao what means: i want to lick your pussy. Ze keek me aan en ik stak mijn tong uit. Ze kwam over mijn hoofd zitten en zakte langzaam tot ze met haar kut binnen het bereik van mijn tong kwam. Ik likte haar schaamlippen en ging met mijn tong diep in haar kut. Ze kreunde heftig en toen ik haar clit tussen mijn lippen nam en erop zoog en likte kwam ze schokkend klaar. Ze kreunde OOOOOHHHHH JAAAHHHH. Haar sappen verspreidden zich over mijn gezicht en ik bleef doorlikken tot ze haar tweede orgasme kreeg. Dat was ook de tijd dat ik mijn zaad diep in Lily spoot. Lily klom van me af en ik zei tegen ping: nu is het jouw beurt schat. Ping klom van mijn hoofd en ging over mijn buik zitten en liet zich over mijn pik zakken en begon net als Lily zo langzaam mogelijk mijn pik te berijden. Ik zei tegen Ping: zeg maar tegen Lily dat zij nu over mijn gezicht mag komen zitten. Ik wil haar kutje ook proeven. Ping zei: maar haar kut zit vol met je zaad. Ik zei: dat is niet erg, dat lik ik ook wel op.

Ping sprak Lily aan die direct boven mijn gezicht ging zitten. Ik opende mijn mond en liet het zaad wat uit haar kut droop in mijn mond lopen. Ping keek toe en zei tegen Lily: ga maar met je kut naar beneden. Lily deed dit en ik begon ook haar tot een orgasme te likken. Met een hoog stemmetje kwam ze hijgend klaar OOOOOHHHH AAAAHHHH en behalve het zaad wat nog uit haar liep kreeg ik ook een dosis kutsappen van haar te verwerken. Ping begon nu sneller op mijn pik te wippen tot ik ook bij haar een straal of negen diep in haar kut spoot. Beide dames klommen van mij af en kwamen dicht tegen me aan liggen en trokken de deken over ons heen. We vielen samen in slaap tot rond elf uur de deur van mijn kamer openging en daar Tian stond. Ze keek naar ons en zei tegen de meiden iets in het chinees. Lily en Ping stonden op, naakt aan weerskanten van mijn bed. Tian liep naar Lily toe en voelde aan haar kut. Het zaad liep er nog uit. Ze liep naar Ping, daar hoefde ze niet te voelen.

Het zaad liep langs haar dijen naar beneden. Ze sprak beide dames toe en Ping vertaalde het. Ze zei: ik wil van jullie beide een rapport morgen over het aantal keren dat hij klaargekomen is. Tevens hoop ik dat jullie je beschermd hebben tegen zwangerschap. Ik zei tegen Ping: vertel jij Tian maar dat ik nog niet tevreden ben over de service die jullie mij gegeven hebben. Ping keek me ontzet aan maar vertaalde het. Tian vroeg wat ze eraan kon doen. Ik zei: ik wil ze in drie gaatjes neuken, echter ik heb er pas twee kunnen gebruiken. Het derde gaatje moet eerst schoongemaakt worden. Ping vertaalde het en Lily keek me bang aan.

Tian sprak de meiden toe en ik vroeg aan Ping wat ze gezegd had. Ping zei: we moeten ons na werktijd bij Suzy melden, die gaat ons dezelfde behandeling geven die jij gehad hebt. Dan voor we morgen terug aan het werk gaan worden we nogmaals gespoeld zodat we morgen proper zijn. Ik zei: zeg ook maar tegen Tian dat ik wil dat mijn eikel niet zo gevoelig meer is als hij nu is. Ping zei het en Tian kwam naast het bed staan, nam mijn pik in haar hand en begon er zacht op te blazen. Binnen een minuut, zonder eraan te trekken spoot ik mijn zaad over de rand van het bed. Tian knikte. Ze zei tegen Ping: morgen heb ik het erover met Mian. Ze liep naar de deur en ik zei: Tian, xie xie. Ze draaide zich om en glimlachte ik vervolgde met: Tian, wen. Ze keek me aan, liep terug naar het bed en vroeg aan Ping waar ik die woorden geleerd had. Ping vertelde haar: van Lingling en Ling. Ze kwam naar me toe en ik tuitte mijn lippen. Ze bracht haar lippen naar die van mij en zette ze op de mijne. Ik stak mijn tong tussen haar lippen en ze deinsde terug. Ik zei weer: Tian, wen.

Ze kwam terug en kuste me en ze liet mijn tong in haar mond verdwijnen en ze speelde kort met haar tong met die van mij. Ze verbrak de zoen, keek me aan en streelde mijn haren. Ik zei tegen Ping: zeg maar dat ik nog een speciaal verzoek voor haar heb. Ik wil Ling zwanger neuken. Ping verschoot hiervan. Ik zei: dat is een goede manier om haar aan dit ziekenhuis te binden. Zo is er geen jongen die haar nog wil hebben. Ping vertaalde het en Tian keek me aan, gaf me een knipoog en vertrok. Ping zei gedesillusioneerd ik dacht dat ik jouw vriendin was? Ik zei: zou je dat willen? Ze zei: ik ben erover aan het nadenken, maar hoe zit het met Ling? Ik zei: die wil ik alleen maar zwanger neuken, verder niets. Ik zei: wo ai ni tegen Ping. Ze kwam naar me toe en kuste me hardstochtelijk. Beide meiden klommen weer bij me in bed en we gingen nog even door met zoenen en vielen daarna in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9052 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie