BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn reis naar China deel 2

Het was rond vijf uur in de morgen dat we wakker werden. Ik keek Ping aan en gaf haar een tongzoen en vroeg haar of ze nog een keer gevuld wilde worden. Ze keek me aan met een geile glimlach en zei: wat dacht je dan. Ze keek naar Lily, die net zo geil uit haar ogen keek, en vroeg haar of ze toevallig nacht tampons bij had. Lily zei: nee, maar er liggen nog nachttampons in ons voorraadhok. Ik ga er wel een paar halen. Terwijl ze dit deed klom Ping over mijn buik en liet ze zich over mijn pik zakken. Ze vroeg of ik het echt meende dat ik beide meiden ook anaal wilde nemen. Ik zei: jullie hebben drie gaatjes waar mijn pik in past en die wil ik alle drie gaan gebruiken. Ze antwoordde met: daar is bij mij nog niemand in geweest en aan de ogen van Lily te zien, bij haar ook nog niemand. Ik zei: mooi, dan kan ik twee oudere vrouwen ontmaagden.

Ping begon rustig op mijn pik te wippen en omdat mijn eikel zooo gevoelig was duurde het niet lang voor ik haar gaatje vulde. Lily stond klaar met de tampon en hielp deze snel in te brengen bij Ping. Ping kroop van me af en Lily nam haar plaats in. Binnen vijf minuten was ook haar gaatje gevuld en in dit geval hielp Ping mee om de tampon in te brengen zonder dat er veel zaad verloren ging. Het beetje wat op mijn buik liep werd door Lily opgelikt. Beide dames trokken hun kleding weer aan en in het geval van Lily zat haar uniform vol met zaadvlekken. Ze zei: zo kan ik me niet vertonen. Ik zei: je hebt weinig keuze en Suzy zal ongetwijfeld door Tian geinformeerd zijn over wat er hier gebeurd is. Lily en Ping liepen naar het kantoor en deden hun papierwerk en kwamen om half zeven met mijn ontbijt. Het waren deze keer zes gepocheerde eieren die ik vol smaak verorberde. Een half uur later kwamen Lingling, Tian en Ling de ruimte binnen. Lingling zei: Suzy komt straks, die moet eerst een klusje voor Tian doen.

Lingling zei tegen haar dochter: begin jij maar vast met Sven te wassen. Ling nam een bakje water en een washandje en begon mij te wassen. Ze waste alles en op het laatst was mijn pik aan de beurt. Ze nam hem in de hand en begon hem te wassen. Eerst de stam en daarna de eikel. Ze keek naar mijn pisgaatje en wreef er over. Dit was genoeg om me te laten klaarkomen en ik spoot mijn zaad over haar gezicht en uniform. Het zaad liep langs haar nek naar beneden haar uniform in. Tian zag het gebeuren en werd kwaad op Ling. Ze zei: hij had nog niet klaar mogen komen. Ling bood haar excuses aan en Tian zei: zo kan je niet verder. Kijk eens naar je uniform. Ling keek naar beneden en zag het zaad over haar uniform lopen. Tian zei: trek dat maar uit. Ling vroeg: hier, in het bijzijn van iedereen? Ja wat dacht je dan, dat je naar huis mocht gaan? Uit dat uniform. Ling knoopte het uniform los en liet het op de grond vallen. Het zaad dat over haar nek naar beneden gedropen was zat ook op en in haar bh. Tian keek ernaar en zei: doe die ook maar uit. Met een rood hoofd deed Ling haar bh af en er kwamen twee mooie b cup tieten tevoorschijn met spitse tepels.

Tian liep naar Ling toe en voelde aan haar tepels. Ze waren keihard. Ze keek Ling aan en vroeg haar of ze soms opgewonden was en ze liet haar hand zakken en voelde de natte slip van Ling. Tian keek Lingling aan en zei: je dochter is erg opgewonden geraakt van onze patient. Dat kan zo niet. Ze zei tegen Ling: doe je slipje ook maar uit. Moet dat echt vroeg Ling. Ja uit met dat slipje. Ze trok het uit met schaamrood op haar gezicht dat ze dit moest doen in het bijzijn van haar moeder. Tian zei: voor straf ga jij Sven nu neuken. Vooruit, het bed op en laat je over zijn pik zakken. Lingling wilde protesteren maar Tian zei: dat zal ze leren. Ling deed als gezegd en liet zich over mijn pik zakken. Ze was erg krap, maar door het kutslijm ging ik toch diep in haar. Tian zei: vooruit, of weet je niet hoe je moet neuken? Ling zei: ik heb nog nooit in deze positie geneukt. Tian zei: het is simpel, net zoals paardrijden, je gaat op en neer. Ling deed dit en na drie minuten spoot ik haar kut vol.

Toen ze van me afkwam had Tian reeds een tampon in haar hand en deed deze bij Ling in. Ling zei: maar we hebben geen condoom gebruikt, wat als ik nu zwanger raakt? Tian zei: dan is het maar zo. Jij gaat vanaf vandaag Sven iedere morgen nadat je hem gewassen hebt neuken. Je gebruikt geen condoom en laat je kut elke dag opnieuw vullen tot je zwanger raakt. Wij zorgen dat je je baan niet kwijtraakt en zorgen ook dat het kind een opvoeding en opleiding krijgt. Jij tekent zo meteen een overeenkomst daarvoor. Doe je dit niet dan ben jij, en je moeder haar baan kwijt. Lingling keek haar dochter aan en zei: zorg dat je die overeenkomst tekent. Ik wil mijn baan hier niet kwijt. Ling stond met tranen in haar ogen en zei: hoe moet dat nu met mijn vriend? Tian zei: die kan je nu wel vergeten. Je hebt nu aan jezelf te denken en aan je moeder. Ling jammerde verder: maar ik ben nog lang niet klaar om moeder te worden. Lingling zei: dat ben je wel, zo niet dan ben je vanaf vandaag ook nog eens een weeskind en wil ik verder niets meer met je te doen hebben.

Tian keek Lingling aan en zei: en als jij wil, je bent nog niet te oud om ook moeder te worden. Lingling zei: wil je dat ik hem ook ga neuken? Tian zei: wat is er mooier dan moeder in het bijzijn van dochter te zien geneukt te worden. Lingling deed haar bloes uit, haar bh af en liet haar rok en slip zakken. Ze klom op het bed en liet zich zonder blikken of blozen over mijn pik zakken en begon te wippen. Haar kut was ruim, zo ruim dat ik haar binnenkant nauwelijks voelde. Ik zei tegen haar: gebruik je kutspieren, ik wil je voelen. Lingling zei: het is zolang geleden dat ik niet weet of ik dat nog kan. Ze deed haar uiterste best en uiteindelijk lukte het om haar spieren aan te spannen. Drie minuten later spoot ik haar kut ook vol. Ze kreeg ook een tampon en bracht deze zelf in, klom van het bed en wilde zich aankleden. Tian zei echter jullie blijven van nu af aan elke dag, nadat hij jullie geneukt heeft naakt rondlopen. Dat is voor Sven een extra stimulans. Dit geld voor iedereen waarmee hij seks heeft gehad. Tian zei tegen Lingling: vraag hem nu maar eens hoe vaak hij sinds gisteren is klaargekomen. Lingling vroeg het aan mij en ik zei: 10 keer. Ze vertaalde het en Tian keek me tevreden aan. Even later kwam Suzi ook binnen en werd ik naar de behandelruimte gereden. Ik zei tegen Lingling: vraag je of Tian, samen met Mian ervoor kunnen zorgen dat ik niet meer zo snel klaarkom. Ik wil dat jullie er ook plezier van hebben. Lingling vertaalde het en Tian knikte ja.

In de behandelruimte aangekomen werd ik op de tafel gelegd en werd mijn zak weer omhooggetrokken. De schoonmaak slang werd weer in mij geplaatst en ik werd weer inwendig gereinigd. Het had maar een spoeling nodig. Tian bleef overal bij staan kijken. Toen de slang weer uit mijn anus was getrokken werd mijn zak weer naar beneden gelaten. Mian kwam binnen en zag dat zowel Lingling als Ling naakt bij mij stonden. Ze vroeg aan Tian wat dit te betekenen had en Tian vertelde haar wat er gebeurd was en wat ze besloten had. Ook vertelde ze dat sinds gisteren Sven 10 keer klaargekomen was en dat zijn pik nog steeds niet slap geworden was. Hij stond niet snoeihard meer naar voren maar was nog wel hard. Mian keek me tevreden aan. Ze zei: we lopen voor op het schema. Tian vroeg of de super gevoeligheid in mijn pik wat kon worden afgenomen en Mian zei: dat gaan we met een verdovende creme en dat regelen als hij vandaag zijn quota heeft gehaald. Ik wil dat hij vandaag minstens 6 keer klaarkomt in de machine en ik wil precies weten hoeveel hij gespoten heeft. Ze opende haar koffertje en pakte twee stukken elastiek en maakte die vast aan de bovenste ring. Ze trok ze naar beneden en maakte ze vast aan de tafelpoten. Mijn zak stond nu onder grote spanning.

Ze nam haar doosje met naalden en plaatste in elke bal vier naalden en zei toen: hij mag beginnen. Ling pakte de huls weer en sloot alle draden en slangen aan op de machine. De draad naar mijn anus werd ook aangesloten en de huls werd wederom over mijn pik geschoven. De stroom werd aangezet en binnen anderhalve minuut spoot ik mijn eerste lading voor die middag. De huls werd verwijderd en het zaad in een beker gedaan. Tian stond naast mijn hoofd en streelde mijn haren. Mian wachtte op de resultaten en toen die terugkwamen zei ze: zijn zaadproductie is verdubbeld zonder kwaliteitsverlies. Kom laten we doorgaan. Zo werd ook de tweede, derde en vierde zaadlozing gedaan. Hierna zei Mian: nu wordt het tijd om te kijken of de rest van de machine ook werkt. Er werd een tweede tafel naast die van mij gereden en Tian zei tegen Suzy: nu mag jij jezelf ook uitkleden en op die tafel gaan liggen. Suzy keek met grote ogen naar Tian. Ze vroeg wat gaat er gebeuren? Er werd een tafel naast haar tafel gereden. De benen van Suzy werden vastgezet en Mian pakte een hele aparte dildo en ging daarmee naar de kut van Suzy. Het leek exact als een echte pik alleen zat er een harde rubberen stukje boven aan de eikel. Het was vijf centimeter lang. Mian voelde even aan de kut van Suzy. Ze was nat.

Mian bracht de dildo in bij Suzy tot ze op weerstand stuitte. Ze begon de dildo rond te draaien en ertegen te drukken. Na een halve minuut zo gewerkt te hebben schoot de dildo de laatste centimeters naar binnen. Mian zei tegen Suzy: hij zit nu voor een deel in je baarmoederhals. De dildo werd vastgezet met riempjes om gaar dijen en er werd een slang op aangesloten. Deze werd ook aan de machine bevestigd. De huls die over mijn pik moest gaan werd vervangen door een identieke alleen had deze een slang aan het uiteinde ervan. Deze werd ook aangesloten op de machine en alle draden die eraan vast zaten werden ook aangesloten. De machine werd aangezet en ik voelde de stroomstootjes weer door mijn pik en anus gaan. Ook voelde ik hoe mijn pik vast in de huls gezogen werd. De stroom werd opgevoerd en na tien minuten spoot ik mijn vijfde lading. Die werd opgezogen de machine in en onder druk de dildo ingespoten die in de kut van Suzy zat.

Ze veerde omhoog toen ze het zaad in haar voelde spuiten. Nadat dat gedaan was werd de dildo verwijderd en inspecteerde Mian de kut van Suzy. Ze zei: kijk en liet Tian zien dat al het zaad in haar baarmoeder terecht gekomen was. Suzy keek enigszins beteuterd naar Tian en zei: ik heb er weinig plezier van gehad. Mian zei tegen Ling: koppel hem maar los dan mag Suzy ook nog een keer gewoon over zijn pik. Suzy keek met een glimlach en werd losgemaakt. Ze liep naar de tafel waar ik op lag en klom over me. Ze liet zich rustig over mijn pik zakken en begon me te berijden als een amazone. Het was echter van korte duur. Vier minuten later spoot ik mijn zesde lading diep in haar kut. Tian, die nog steeds langs mij stond zei tegen Suzy: dit betekent dat vanaf vandaag jij ook naakt bij deze behandelingen blijft. Suzy had er geen probleem mee. Mian was intussen tussen mijn benen komen zitten en haalde een stalen buisje uit haar koffertje. Ze pakte mijn pik en stak het buisje voorzichtig in mijn pisbuis. Toen dit er helemaal in zat zei ze tegen Lingling: nu ga ik de binnenkant van zijn eikel behandelen. Op die manier wordt zijn klaarkomen nog heftiger en zal hij er nog meer van genieten. Ze pakte een aantal naalden en stak die in het buisje.

Rondom in het buisje waren een aantal kleine gaatjes waardoor de naalden in de binnenkant van mijn eikel gestoken werden. Toen ze eenmaal alle zes in mijn eikel zaten zei Mian tegen Tian: laat jij hem nu maar eens klaarkomen. Tian liep naar het voeteneinde van de tafel en stak twee vingers door de ring in mijn anus. Ze masseerde mijn prostaat en ik kwam heftiger dan ooit klaar. De sensatie die ik voelde in mijn pik was geweldig. Het orgasme hield veel langer aan. Het ging door ver nadat ik uitgespoten was en Tian stond met open mond te kijken hoe ik zwaar kreunend meer dan drie minuten klaarkwam. Mian zei: dit is nu een blijvend fenomeen. We kunnen zijn orgasme uitstellen door verdovende creme, maar als hij klaarkomt zal het heftig blijven. Tian liep weer naar het hoofdeinde en streelde mijn haren weer. Ze sprak in chinees tegen Lingling. Ze vertaalde het en vroeg me hoe ik het vond. Ik zei: geweldig ik heb nog nooit zo’n orgasme gehad. Tian boog voorover en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Ze zei tegen Mian: ik denk dat hij klaar is om ingezet te worden. Mian zei: ik wil nog een dag met hem experimenteren om het voor hem nog beter te maken, dan mag je hem inzetten in de productieruimte. Ze zei: boek de eerste clienten maar voor overmorgen.

Tian vroeg hoeveel moet ik er inboeken? Mian zei: laten we maar eens beginnen met vijf. Tian vertelde dit tegen Lingling en die vertaalde het naar mij. Ik vroeg wat ik moest doen en Lingling vertaalde dat. Het antwoord was klaarkomen. Te beginnen 5 keer. Dat iedere dag voor drie dagen. Jij gaat via deze machine vrouwen zwanger maken. Het zijn op dit moment enkel nog vrouwen van buiten China die problemen hebben zwanger te worden. Ik vroeg: en als de vrouwen het niet op deze manier willen? Tian dacht even na en zei toen: misschien kan jij ze dan zelf injecteren. De natuurlijke wijze. Die keuze laat ik aan de vrouwen, maar ik wil niet dat ze je kunnen zien, dus zullen we daar nog een oplossing voor moeten zoeken. Mian was intussen bezig alle naalden uit mijn pik en ballen te halen. Omdat mijn zak strakgespannen stond was het makkelijk voor Mian om nog een ring bij mij om mijn zak te plaatsen. Toen die geplaatst was en de elastieken verwijderd waren keek ze, samen met Tian naar mijn zak en zag dat mijn ballen nu dik 10 centimeter van mijn pik verwijderd waren.

Mian opende haar koffertje weer en pakte een drietal spuiten uit haar koffertje. Ze zei tegen Lingling: ik wil dat je dit precies vertaald. Ze zei: deze spuiten gaan je pik veranderen. Hij zal over de komende week langer en dikker worden. Dit kan een beetje pijn doen, dus zal je voor even je gedachten ergens anders op moeten concentreren. Ik keek Tian aan en wees met mijn ogen naar Ling en zei: tian yindao. Ling werd op de tafel geholpen en ging met haar kut boven mijn hoofd hangen. Ze liet zich langzaam zakken en ik begon haar kut te likken. Ze schoof met haar kut op en neer over mijn gezicht, telkens zo dat ze met haar clit tegen mijn neus stootte. Ze deed dit en Mian keek toe tot het moment dat Ling klaarkwam. Toen zette ze de eerste spuit in mijn pik. Ik schoot met mijn onderlichaam omhoog en Tian drukte me naar beneden. Ze klom ook op de tafel en ging op mijn buik zitten. De tweede spuit werd gezet en ik dacht dat ik van mezelf zou gaan van de pijn. Mian zei tegen Lingling: laat hem haar clit in zijn mond nemen zodat ze weer klaarkomt. Deze laatste spuit is de meest pijnlijke. Die moet van onder zijn toom in de de eikel gespoten worden.

Lingling vertaalde het en ik begon op haar clit te zuigen. Ling kwam klaar en op dat moment werd de naald diep in mijn eikel gezet en geleegd. Mian trok de naald uit mijn eikel en masseerde de plaatsen waar de vloeistof ingespoten was om te zorgen dat deze zich goed verspreide. Ze zei tegen Ling: de pret is voorbij, je mag nu van hem afkomen. Ling kwam van de tafel af en ook Tian klom van me af. Mian kwam naar het hoofdeinde en keek me in mijn ogen. Ze bracht haar hoofd naar me en gaf me een tongzoen. Ze zei daarna tegen Lingling: zeg maar tegen hem dat het me spijt dat ik hem pijn moest doen, maar over een paar dagen gaat hij van het resultaat genieten. Ze zei verder: ik kom hem elke middag controleren voor ik naar huis ga. Ze vertrok uit de ruimte en Tian sprak Lingling, Ling en Suzy toe. Die vertrokken ook uit de ruimte. Nu was ik er alleen met Tian. Ze kwam naar me toe en gaf me eerst een tongzoen. Ze knoopte haar uniform aan de voorkant los en liet het vallen. Ze was niet de knapste maar had wel een mooi figuur. En een paar mooie tieten.

Ze deed haar bh af en haar tieten zakten iets naar beneden maar haar tepels stonden mooi vooruit. Het zag er goed uit. Ze boog voorover en liet me aan een van haar tieten zuigen terwijl ze mijn haren streelde. Ze keek naar mijn pik die nog altijd stijf stond. Ze ging rechtop staan en trok nu ook haar slip uit en klom over mijn hoofd. Ze had een kale kut met ver uithangende schaamlippen. Ze keek naar mij en nam een van haar schaamlippen tussen duim en wijsvinger en wees ernaar met haar andere wijsvinger. Ze zei: yinchun. Ik herhaalde het en zei het een tweede keer. Tian zei: tian yinchun. Ik trok haar naar beneden en deed wat ze vroeg. Ze wilde dat ik haar schaamlippen likte. Ik likte ze en zoog ze een voor een in mijn mond. Tian wipte met haar kont omhoog toen ik met mijn tong over haar ver uitstaande clit likte. Ze kreunde hard. Ik nam haar clit tussen mijn lippen en zoog er hard op. Ik deed dit terwijl ze zelf met twee vingers haar kut in ging tot ze kreunend klaarkwam. Ze klom van me af en liep naar de andere kant van de tafel. Ze wees naar mijn pik en zei: Yinjing. Ik herhaalde het en ze knikte dat ik het goed zei. Toen wees ze naar haar kut en zei: Yindao. Ik herhaalde wat ze zei en weer knikte ze.

Ze liep naar een kast en pakte een potje cremae en smeerde dat over mijn eikel en toom. Het voelde heel koud aan. Ze zette het potje weg, keek me aan en zei: Yinxing xingjiao. Ik wist wat ze bedoelde en knikte ja. Ze klom op de tafel en liet zich heel langzaam over mijn pik zakken. Ik voelde het nauwelijks. Mijn eikel was verdoofd. Ze begon me langzaam te berijden. Zwaar kreunend ging het steeds sneller tot ze weer klaarkwam. Voor mij was dit nog niet het geval en toen ze van me af wilde stappen zei ik: Yinxing xingjiao. Ze keek me aan en ging door. Ze kwam nog een tweede keer klaar en toen bij haar het derde orgasme aankwam en haar kut verkrampte kwam ik ook klaar. Ik spoot 9 stralen diep in haar kut en mijn orgasme hield aan. Tian melkte mijn pik zo hard ze kon. Na vier minuten zei ik: stop please. Ze keek me aan en zag dat het voorbij was. Ze klom van me af met een met zaad druipende kut. Ze liep naar de kast en pakte een tampon en deed die in. Ze pakte hierna een nat doekje en veegde het uit haar kut gedropen zaad van me af. Ze kwam weer naar het hoofdeinde en gaf me nog een lange tongzoen en stond toen op en trok haar kleding weer aan. Ze keek me aan toen ze haar slipje aan wilde doen en ik knikte nee. En wees met mijn gezicht naar mijn kussen.

Ze begreep het en deed het slipje onder mijn kussen en gaf me nog een zoen. Hierna stond ze op en legde haar wijsvinger over haar lippen ten teken dat ik hier niet over mocht praten. Ik knikte. Ze maakte de deur open en riep Ling en Suzy en zei dat ik terug mocht naar mijn kamer. Ik werd van de tafel getild en op een brancard naar mijn kamer gebracht waar ik op mijn bed gelegd werd door de twee naakte meiden. Lingling volgde en kwam naakt naast mijn bed zitten. Ling en Suzy gingen naar de ruimte naast die van mij en begonnen hun rapporten op te maken. Lingling dekte me toe. De deken over me heen geslagen ging haar hand onder de deken en begon ze zacht met mijn ballen te spelen. Een half uur later kwamen Ling en Suzy met mijn lunch en voerden ze me oesters, rijst en eieren. Toen dat gedaan was gingen ze terug hun ruimte in. Twee uur later, nadat ik wat geslapen had kwam Mian de kamer in en stuurde ze Lingling uit de kamer en zei ze: zorg ervoor dat we niet gestoord worden. Ik ga Sven onderzoeken.

Lingling verliet de ruimte en ging bij Ling en Suzy zitten en sloot de deur. Mian trok mijn deken van me af en pakte mijn pik vast met haar ene hand terwijl ze met haar andere hand mijn ballen masseerde. Toen mijn pik weer op volle sterkte was kwam ze naar me toe. Ze keek me aan en nam haar telefoon uit haar uniform. Ze had een vertaal app op de telefoon en typte: heb je nog last van de spuiten. Ze liet me de vertaling zien en ik knikte nee. Ze keek me aan en typte weer: vind je mij aantrekkelijk? Ik las het en knikte ja. Ze deed de bovenste knoopjes van haar uniform open en typte weer: wil je dat ik doorga? Ik knikte weer ja en ze deed de rest van haar knoopjes ook las. Ze had een kleine b cup tietjes. Ze liet haar uniform vallen en maakte haar bh los. De tietjes kwamen naar voren en ze kwam naast me staan en liet me erop zuigen. Ik vroeg haar: Yinxing xingjiao. Ze keek me aan en kleurde maar knikte ook ja. Ze stapte uit haar slipje en klom over mijn buik. Ze pakte mijn pik en liet zich erop zakken. De creme die Tian had gebruikt was nog niet uitgewerkt en Mian neukte zichzelf tot haar eerste orgasme.

OOOOHHHH kreunde ze zacht. Ze begon me nu met haar kut te melken en was daar veel beter in dan Tian. We waren een kleine 20 minuten bezig toen ik mijn zaad in haar spoot. Ze keek me aan terwijl ik klaarkwam en ze zag dat ik minuut na minuut ervan genoot. Toen ik weer bij mijn positieven was klom ze van me af en deed ook een tampon in. Ze deed haar bh aan en ook bij haar zei ik nee toen ze haar slipje aan wilde doen. Ik wees naar de andere kant van het bed met mijn neus naar het kussen. Mian lachte en stopte het slipje onder mijn kussen. Ze deed haar uniform aan en riep Lingling binnen. Ze zei: ik wil dat je tegen hem zegt dat hij de komende week elke dag zo’n onderzoek gaat krijgen. Lingling vertaalde het en ik knikte ja. Ze keek me nog een keer lachend aan en toen verliet Mian me. Lingling deed de dekens weer over me en voelde nog wat zaad op mijn buik. Ze deed de deken terug en likte het op. Ze pakte mijn pik en likte die schoon en zei: van mij hoort niemand wat voor onderzoek je gehad hebt. Ik zei tegen Lingling: haar slipje ligt onder mijn kussen, net als dat van Tian. Ik ging door en zei: ik wil dat jullie voor jullie vanavond slapen gaan jullie allebei je tampon uit doet, en je slipje aan doet. Morgen wil ik van jullie allebei het gedragen slipje voor mijn collectie. Breng ook maar een aantal ziplock boterham zakjes en doe je slipje er maar in, met je naam erbij. En zeg maar tegen Suzy dat ik van haar hetzelfde verwacht.

Lingling riep Ling en Suzy naar binnen en vertelde hen wat ik gezegd had en beide glimlachten en knikten ja. Ik zei: ik verwacht voor elke dag dat ik jullie neuk, de volgende dag jullie slipjes in een plastic zakje, met je naam erbij. Lingling zei: dat gaat ons een fortuin kosten. Ik zei tegen Lingling: pak mijn tas maar, daar zit mijn portomonee in en pak er maar 200 euro uit. Dat moet genoeg zijn voor jullie allemaal in nieuwe slipjes te voorzien. Lingling pakte het geld. Een honderd euro biljet, een vijftig euro biljet twee van twintig en een van tien. Ze gaf de vijftig euro aan Suzy en stak de rest in haar uniform. Ik zei tegen Lingling: breng ook maar een voorraad lege plastic zakjes mee. Ik wil van elk volgespoten kutje een slipje hebben. Bij meerdere keren seks, meerdere slipjes.

Het was rond 6 uur dat mijn avondeten gebracht werd en ik het door twee mooie naakte meiden in mijn mond liet stoppen. Na het eten nog even rusten en om kwart over zeven kwamen Ping en Lily weer bij mijn bed. Tian volgde snel en zei: voor jullie geld hetzelfde als voor de dagploeg. Als je met Sven geneukt hebt, dan blijven je kleren uit. Jullie hebben hem beide al gebruikt dus je mag je uniform uitdoen. Je bh afdoen en je slipjes uit. Ik zei tegen Ping: zeg maar tegen Tian dat ik de slipjes in neem. Ze krijgen die niet meer terug. Ping vertaalde het en Tian keek me lachend aan. Ze zei tegen Ping en Lily: leg hem maar snel weer aan het infuus, dan kunnen jullie weer verder gaan met je werk, en oh ja voor ik het vergeet: ik wil een gedetailleerd rapport morgenvroeg met daarin hoeveel keer hij jullie geneukt heeft en in welke gaatjes.

Het infuus werd aangesloten en het kraantje geopend zodat de vloeistof langzaam bij mij binnenkwam. Lily kwam naar mijn hoofd en gaf me een tongzoen en bood me haar tietjes aan. Ik nam haar tepeltjes om beurten in mijn mond en zoog er hard op. Ik beet zacht op haar tepeltje en trok het met mijn tanden zacht naar me toe. Ping zat toe te kijken en lachte naar me. Ik liet het tepeltje los en zei tegen Ping: wo ai ni. Ze lachte weer naar me en kwam naar me toe en zei: wo ai ni tegen mij en gaf me een lange tongzoen. Ze zei: ik heb de hele dag aan je gedacht en overwogen wat ik met je wil doen. Ik vroeg: en wat is dat dan, wat je met mij wilt doen. Ze keek me in mijn ogen en zei lachend: Yinxing xingjiao. Ik wil de hele nacht met je vrijen. Lily mag er rustig bij zijn, maar ik wil dat je me een ding belooft.

Ik vroeg wat dat was. Ping zei: je mag van mij met iedereen vrijen, je mag met iedereen neuken, maar ik wil een emotionele band met je die je met niemand anders deelt. Ik keek haar aan en zei: als ik straks uit het ziekenhuis ben, neem ik je mee, trouw met je en gaan we samen de rest van ons leven regelen. Ze keek me hoopvol aan en zei: je maakt hier toch geen grappen over? Ik zei: nee, over dit soort dingen maak ik geen grappen. Ze kuste me weer uitgebreid en vroeg: welk gaatje wil je als eerste bezoeken. Ik zei: laat me eerst je mondje maar vullen. En dan wil ik dat je mijn zaad met Lily deelt. Ze trok de dekens van me af en ging met haar mond naar mijn pik. Ik zei: wacht even. Tian heeft mij creme gegeven die ik eerst over mijn pik moet smeren. Dan duurt het langer. Oh en Mian heeft wat met mijn pik gedaan zodat ik veel langduriger klaarkom. Het gaat door als ik uitgespoten ben, tot wel vier minuten.

Ping keek me aan en vroeg: wil je dat ik met Lily vrij? Ik vroeg haar of ze dit voor mij wilde doen. Ze vroeg: hoever wil je dat ik met haar ga? Ik antwoordde met een tegenvraag: zou je met haar volle seks willen hebben als ik dit zou vragen? Ze keek me aan en zei: serieus? Ik zei: zou je dat voor mij willen doen. Het lijkt me zo’n geil gezicht. Ik deel nu mijn bed al met jullie. Ik weet dat jullie hele goede vriendinnen zijn. Zou je die stap willen zetten? Ze keek mij aan en zag dat ik het meende. Ze sprak in het locale dialect tegen Lily en na een paar minuten, waarbij Lily zwaar rood kleurde zei Ping: We willen het wel proberen, maar je mag niet lachen als je denkt dat we iets verkeerd doen. Ik zei tegen Ping: je weet hoe je met mij zoent, Lily weet dit ook. Nu mogen jullie het met elkaar doen.

Ping liep naar Lily en gaf haar een zoen. Lily wist niet goed hoe ze die moest beantwoorden. Ping kuste haar nogmaals op de lippen en stak haar tong tussen de lippen van Lily. Lily beantwoordde deze zoen zoals het hoorde en Ping ging met haar vingertoppen over de tietjes van Lily. Lily deed hetzelfde bij Ping en vrij snel daarna stonden de twee heftig te zoenen en te voelen. Dit ging een kleine twee minuten zo door en toen de zoen verbroken was zei ik tegen Ping: dat was zo’n geil gezicht, jullie twee met elkaar. Ping antwoordde en zei: en ik vond het nog prettig ook. Ze vroeg het aan Lily die dat beaamde. Ik zei tegen Ping: dan wil ik nu jouw eerste gaatje vullen. Ping kwam op het bed zitten en begon me rustig te pijpen. Ze gebruikte haar tong over mijn toom en bracht het puntje in mijn pisbuis.

Ik kreeg direct rillingen over mijn hele lichaam en zei: OOOOOHHHH DAT VOELT LEKKER. Ze ging rustig door en na een klein kwartier nam ze mijn pik uit haar mond en zei ze: ik voel je eikel dikker worden. Ga je zo klaarkomen? Ik knikte slechts en Ping nam mijn pik weer in haar mond en zoog zo hard ze kon tot ik in haar begon te spuiten. Ze slikte alles door op het laatste beetje na. Dat hield ze in haar mond tot mijn orgasme voorbij was. Ze liep naar Lily en begon samen met haar te tongen waarbij het laatste beetje zaad in de mond van Lily ging die het smakelijk doorslikte. Het werd tijd voor Lily om haar eerste gaatje te vullen. Ze klom op het bed en liet zich over mijn pik zakken. Ze wipte een aantal keren op en neer. Ik zei tegen Ping: vertel haar maar dat ze van mijn pik af moet en zich om moet draaien. Ik wil dat ze haar gezicht naar mijn voeten brengt. Daarna ga jij over mijn benen zitten met je gezicht naar dat van haar en help je haar mijn pik in haar kontje te steken.

Ping vertelde wat ik van plan was en Lily keek me bang aan maar deed toch wat ik vroeg. Ping pakte mijn pik en zette die tegen haar anus. Ik zei: ping, sla je armen om haar nek en druk haar langzaam naar beneden. Ping sloeg haar armen over de schouders van Lily. Ze keek haar aan en terwijl ze Lily zacht naar beneden drukte kuste ze Lily en tongde ze haar. Lily zakte langzaam over mijn pik en toen mijn eikel eenmaal voorbij haar kringspier was, was het makkelijker om verder te gaan. Ping streelde Lily terwijl ze samen zaten te tongen en na ongeveer vijf minuten zat ik tot aan mijn schaambeen in haar kontje. Ik zei tegen Ping: laat haar nu maar zacht beginnen te rijden terwijl jij haar clitje bewerkt.

Lily begon zacht op en neer te wippen en Ping was bezig om Lily te vingeren. Zacht ging ze met haar duim over de clit van Lily terwijl ze met drie vingers in haar kut ging. Lily genoot volop. Haar gekreun werd luider en luider tot ze uiteindelijk met een brul klaarkwam. Ze wipte nu hard op en neer op mijn pik en na een dik kwartier kwam ik klaar en spoot mijn zaad diep in haar darmen. Mijn orgasme hield bijna vier minuten nadat ik gestopt was met spuiten aan. Ping keek me aan en zei: ik heb nog nooit een man zo heftig zien klaarkomen. Toen mijn hoogtepunt voorbij was klom Lily van me af. Het zaad liep langzaam uit haar anus. Ik vroeg haar om op mijn gezicht te komen zitten en begon het zaad uit haar kont te likken. Ik ging zo diep mogelijk met mijn tong in haar openstaande anus en likte dat het een lieve lust was. Lily kwam nogmaals klaar toen ik van haar kont naar haar clit ging met mijn tong.

Uiteindelijk klom ze uitgeput van me af en begon ze tegen Ping te vertellen hoe het was geweest. Ping vertaalde het en zei: Lily vond het begin pijnlijk, echter minder dan toen ze ontmaagd werd in haar kut. Na een paar minuten begon ze het zelfs prettig te vinden en ze zei dat mijn vingers daarbij hielpen. Het leeglikken van mijn darmen was een sensatie apart en toen je uiteindelijk haar clit bewerkte was haar geluk compleet. Ze zei: als ik eerlijk moet zijn vond ik dit net zo lekker, misschien zelfs lekkerder dan gewone seks. Ik keek Ping aan en zei: er zijn meer vrouwen die er zo over denken. Ping zei: dan denk ik dat het mijn beurt is om anaal ontmaagd te worden. Ze klom over me heen en Lily nam dezelfde positie in die Ping voorheen bij haar gedaan had. Ping zei: laat me het eerst maar alleen proberen. Als dat niet lukt mag je me naar beneden drukken. Lily hield haar hoofd vast en kuste haar terwijl ze zich over mijn pik drukte.

Ze kreunde dat het pijn deed en Lily drukte haar over mijn eikel heen. Ook Ping liet zich zakken tot op mijn schaambeen en zei: laat me hier even aan wennen. Lily likte de tepels van Ping en nam ze om beurten in haar mond om erop te zuigen terwijl ze langzaam met haar vinger de clit van Ping bewerkte. Na een paar minuten begon Ping ook te wippen. Eerst rustig maar steeds sneller. Ze bereed me als een amazone die op een paard galoppeerde. Lily probeerde haar te vingeren maar kreeg niet de tijd om haar vingers in de kut te krijgen. Steeds sneller begon Ping over mijn pik te gaan tot ze zonder help van Lily klaarkwam door de anale seks. Ze vertraagde haar wippen voor een paar minuten en Lily begon haar nu te vingeren tot Ping een tweede nog heftiger orgasme kreeg. Ze voerde haar snelheid weer op en riep zacht: spuit je zaad in mijn darmen. Het duurde nog vijf minuten voor dat gebeurde en toen ik uitgespoten was begon Ping weer rustig op en neer te wippen en wist mijn orgasme tot zeven minuten te laten duren.. Ik zei tegen Lily: kom eens naast me liggen. Dan mag jij Ping leegeten.

Lily kwam naast me liggen en vroeg smaakt dat niet vies? Ik zei nee, jullie zijn gespoeld dus je proeft enkel mijn zaad. Ping kwam van me af en ging op het gezicht van Lily zitten en Lily begon haar leeg te eten. Ping boog voorover en ging met haar gezicht naar de kut van Lily en zo lagen de twee vrouwen elkaar te likken. Mijn wens was in vervulling gegaan. Ze bleven bijna een half uur met elkaar bezig en ik hoorde 4 orgasmes. Drie ervan kwamen van Lily. Toen dit alles voorbij was vroeg ik hoe het geweest was en Ping zei: ik heb ervan genoten, maar denk niet dat ik mijn leven met een vrouw wil delen. Beide meiden kropen nu dicht tegen me aan en ik zei: ik heb nog twee gaatjes die gevuld moeten worden. Lily zei: eerst even lekker dicht tegen elkaar liggen en ze trok de deken over ons. Ze draaide haar gezicht naar me en zei tegen Ping: wat is het toch een lekker kind. Ik zou hem zo mee naar huis kunnen nemen. Ping ging half overeind zitten en zei semi boos: als er iemand is die dat doet, dan ben ik het. Lily keek Ping beteuterd aan en vroeg: mag ik dan ook bij jou komen wonen? Ping barste uit in lachen en Lily ook.

Ik vroeg wat er gebeurd was en Ping vertelde het. Ik zei tegen Ping: voor we daarover een beslissing maken wil ik eerst met jou Yinxing xingjiao zijn. Daarna mag jij daarover verder beslissen. Ze keek me aan en vroeg: ben je echt zo zeker van jezelf dat je met mij verder wil? Ik zei: ik kan me niets mooiers voorstellen. En jij mag beslissen of je hier wil blijven of met mij naar Nederland wil komen. Ze zei: ik wil Nederland voor een jaar proberen. Intussen kan Lily in mijn appartement wonen en het klaarmaken voor als we terugkomen. Ze mag dan van mij bij ons in bed komen slapen. Ik herhaal: Slapen. Lily maakte een pruillip nadat Ping het vertaald had en ze voeg: Yinxing xingjiao? OK zei Ping, dat mag ook als je wil. Ze keek ons lachend aan en gaf mij eerst een tongzoen en kroop over me heen om Ping ook een tongzoen te geven. Ze lag zo dat haar tietjes net boven mijn mond hingen en ik nam er een in mijn mond en zoog er hard op. Ping zei: heb je nog niet genoeg gehad? Ik antwoordde: hoe kan je genoeg krijgen van twee zulke mooie geile vrouwen? Ik kreeg direct weer een tongzoen van eerst Ping en toen ze het vertaald had ook van Lily.

Ze kropen weer dicht tegen me aan en Ping zei: je weet dat ik morgen moet rapporteren wat er vannacht gebeurd is. Ik zei: laat er maar een paar dingen uit je rapport, zoals jullie seks met elkaar hebben. Ping vroeg: dacht je dat ik gek was? Zoiets kan ik niet in mijn rapport zetten!!! Ze zei tegen Lily: als jij je rapport opmaakt laat je de scene tussen ons ook uit je raspport. Lily knikte direct ja. Na nog een uurtje dicht tegen elkaar gelegen te hebben zei ik tegen Lily: ik voel dat het tijd wordt om jou derde gaatje ook eens vol te spuiten. Lily kroop over me nadat ze de dekens had weggeslagen en liet zich over mijn pik zakken. Ik zei tegen Ping: ik zou willen dat ik jullie in andere standjes kon neuken. Ping zei: dat komt nog wel. Je maakt mij en Lily nu al zooo gelukkig! Lily wipte op haar gemak op mijn pik terwijl ze zichzelf betaste. Ze streelde haar tietjes en speelde met haar clit. Terwijl ze dit deed was ik aan het tongen met Ping.

Na een paar minuten zei Lily iets tegen ping en die vertaalde naar mij: focus. Ik ben je aan het neuken maar jij hebt alleen aandacht voor Ping. Ik keek haar in haar ogen en daarna in de ogen van Lily en bleef haar aankijken tot het moment dat haar kut verkrampte en ze haar ogen in haar kassen liet rollen en Luid kreunde: OOOOOHHHH JAAAAAHHHH OOOOOHHHHH. Ze bleef gedurende haar orgasme doorwippen om het langer aan te laten houden. Het ging dik vier minuten door. Ze keek naar me en zag dat ik haar nog steeds intensief bekeek. Ze zei tegen Ping: heeft hij me zien klaarkomen en Ping antwoordde: niet alleen hem, ik ook en ik heb jou nog nooit zo zien genieten. Lily zei: het was het heftigste van al mijn orgasmes. Ze wipte rustig door in de conversatie en ik zei tegen Ping: vertaal voor mij: Focus. Ik ben je aan het neuken. Het is hier geen theekransje. Beide meiden schoten in hun lach. Na nog een klein half uur wippen en nog een heftig orgasme spoot ik haar kut vol. Ik zei tegen haar: dit keer geen tampon. Laat maar wat in het bed lopen en daarna je slipje aan. En dat laat je morgen vol zaad achter als herinnering voor mij om mee te nemen.

Ze keek me vreemd aan en ik zei: ik wil van elke vrouw die ik moet/wil neuken het slipje hebben met zaad erin. Ze kroop van me af en ging naast me op haar hurken zitten en perste een flinke straal zaad uit haar kut over het beddegoed. Ze zei tegen Ping: is dat genoeg? Ping knikte ja en Lily ging uit bed om haar slipje aan te doen. Ze kwam weer naast me liggen en zei tegen Ping: nu lig ik hier in een natte plek. Ping zei: wen er maar vast aan. Ik keek naar Ping en zei: dan blijft er nog maar een gaatje over. Ping klom over me heen en liet zich rustig over mijn pik zakken. Ze bleef stil zitten en zei: jij mag ook wel wat doen. Ik veerde met mijn kont omhoog en Ping wipte omhoog. Ze liet zich weer zakken en ik stootte terug. Langzaam kreeg ik het ritme en we neukten samen tot Ping heftig klaarkwam. Ze bleef op mijn pik zitten en begon met haar buik en kutspieren me te melken. Je zag de spieren werken in haar onderbuik. Ik vroeg haar waar ze dat geleerd had en ze zei: ik ben al jaren geen maagd meer. Dat ik niet getrouwd ben was mijn keuze. Maar ik heb niet als een non geleefd.

Na mij twintig minuten zo gemelkt te hebben sprak ze Lily aan en vroeg haar te helpen. Lily stak 2 vingers in mijn kont en masseerde mijn prostaat waardoor ik een enorm orgasme kreeg. Ik spoot tien stralen in de kut van Ping. Ze bleef rustig door melken en mijn orgasme hield aan. Na vijf minuten klaargekomen te zijn was het op. Ping liet het nodige zaad uit haar lopen, stapte van het bed en zei: ik ga nu mijn slipje aantrekken. Ze liep naar het kantoor, pakte haar slipje en liet er wat zaad inlopen waarna ze direct een tampon in haar kut deed. Ze moest zijn zaad hebben nu ze zeker wist dat ze met mij door wilde gaan. Het draadje aan het einde van de tampon deed ze tussen haar schaamlippen zodat ik het niet zou zien. Ze klom terug in bed en ging tegen me aan liggen en gaf me een tonmgzoen en daarna vielen we in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10500 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie