BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sinds een dag of twee -12, Italië laatste avond 2

Het gezin met de kinderen was inmiddels verdwenen, maar het leek alsof het alsmaar drukker werd in het restaurant. Aan de bar stond het 2 rijen dik met mensen gezellig keuvelend en stevig aan de drank. Links en rechts werden tafels aan de kant geschoven en stoelen weggebracht. De twee dames die naast hun zaten waren ook al opgestaan en hadden een plekje aan de bar opgezocht.

Verbaasd keken Lotte en Alex om zich heen. Het was iets na tienen inmiddels.
Alex hield de serveerster staande en sprak even kort met haar.

“En?” vroeg Lotte.
“Nou, blijkbaar gaat het hier iedere avond zo. Om 22.00 uur sluit de keuken, wordt de zaak leeggehaald en gaan ze een feestje bouwen,” antwoordde Alex.
“Oh, wat gaaf!” reageerde Lotte enthousiast. “Wat wil jij doen?”
“Wat mij betreft kunnen we hier wel blijven. Lijkt me gezellig, onze laatste avond en bovendien hebben we morgen toch pas aan het eind van de ochtend onze vlucht. Dusssss……?”
“Yes! Vind ik ook leuk. Dan stap ik wel over op een ander drankje, anders heb ik ze zo plakken en wordt het toch nog een kort avondje.”

Ze wenkte de serveerster voor de rekening, betaalde en even later stonden ze op om zich tussen het andere publiek te mengen.

Het licht werd nu gedimd, waardoor het ineens een stuk intiemer oogde. Nog steeds kwamen er mensen naar binnen, wat geen probleem was daar er nu voldoende ruimte was in de zaak omdat de tafels waren weggehaald. Links en rechts werden wat sta tafels neergezet met een enkele kruk. Achter in de zaak, vlak bij de open keuken was een heuse DJ booth welke ze nog niet gezien hadden. Een Franceso Totti look-a-like was druk bezig met zijn voorbereidingen.

Lotte en Alex hadden een sta tafel weten te bemachtigen en stonden geamuseerd om zich heen te kijken.

“Wat wil je drinken?” vroeg Alex
“Doe maar een cocktail,” antwoordde Lotte, “Daar ging ik vroeger ook best goed op!”
“Een voorkeur?”
“Nee, kies jij maar. Als er maar iets van sap in zit. Dan lijkt het, alsof ik toch nog gezond bezig ben, haha.”

Grijnzend liep Alex richting de bar om zich een weg te banen tussen alle mensen door.

Alex had zijn kont nog niet gekeerd of er stond al een Italiaan aan het tafeltje van Lotte.
Een jongeman van een jaar of 25, probeerde met een smile van oor tot oor een gesprek aan te knopen.

“Ben je voor het eerst hier?” vroeg hij in gebrekkig Engels.
“Ja, dat klopt,” antwoordde Lotte, “en het bevalt met tot nu toe uitstekend!”
“Waar kom je vandaan?” vroeg hij weer.
“Uit Nederland.”
“Zo!” zei hij weer terwijl hij opzichtig tussen zijn tanden floot. “Ik wist niet dat er zo’n mooie vrouwen uit Nederland kwamen.”

Serieus, dacht Lotte. Ben ik nu echt in zo’n slechte romcom uit de jaren 70 beland. Bestaat dit nog?
Haar blik ging even naar de bar op zoek naar Alex. Als snel had ze zijn blauwe hemd geschoten. Hij was druk in gesprek met de barman. Toen hij zijn bestelling had gedaan, keek hij even om en zijn ogen zochten Lotte. Terwijl ze elkaar aankeken, gaf Lotte een kort knikje met haar hoofd naar de Italiaan naast haar en rolde met haar ogen. Alex schoot in lach, schudde zijn hoofd en na een snelle knipoog, draaide hij zich weer om.

Alex stond aan de bar te wachten op zijn cocktails. Heel traditioneel had hij gekozen voor 2 Sex on the beach. Terwijl hij geïnteresseerd aan het kijken was naar de verrichtingen van de barman, werd hij op zijn schouder getikt. Hij keek naar rechts en staarde in het knappe gezicht van de Italiaanse met lange, zwarte haren die eerder op de avond met hem aan het flirten was.

“Hello, handsome!” zei ze met een zwaar accent.
“Dag, schoonheid,” antwoordde hij in het Italiaans.

Verbaasd staarde ze hem aan en een glimlach gleed over haar gezicht.

“Heb je het naar je zin?”
“Zeker weten,” antwoordde Alex. “Het bevalt me hier prima, een fijne sfeer en naar ik hoop, hebben ze lekkere cocktails.”
“Oh, die zijn niet te versmaden,” zei ze. En ze pakte haar glas op, zette het rietje aan haar lippen en zoog sensueel een slokje naar binnen. Strak bleef ze hem aankijken.

Shit, dacht Alex. Hoe dik wil je het erop leggen, meid.
Zijn cocktails waren inmiddels klaar en snel rekende hij af. Hij keek nog even opzij en zonder dat hij er iets tegen kon doen, liet hij zijn blik over haar lichaam glijden. Ze had een extreem, diep uitgesneden jurkje aan, waardoor haar, toch wel flinke borsten, bijna vrij spel hadden.

Tering, schoot het door zijn hoofd. Hij was natuurlijk niet van steen hè.
Met een klein lachje om haar mond, keek ze hem aan.

“Sofia,” zei ze vervolgens. “Misschien zie ik je later vanavond nog?”
“Alex. Misschien later dan, het was leuk om kennis te maken. Ciao, Sofia.” En met de cocktails in zijn hand stapte hij weg.
“Ciao, Alex,” riep ze hem nog na.

Bij het tafeltje aangekomen, was de Italiaan nog steeds bezig met een poging om Lotte in te palmen.
Omdat hij met de rug naar de bar stond, zag hij Alex niet aankomen. Die zette de cocktails op het tafeltje, keek hem even aan en fronste zijn wenkbrauwen. De Italiaan keek geërgerd terug.

“Dit is mijn man,” zei Lotte.

Geschrokken keek de man opnieuw naar Alex, die op hem neerkeek omdat hij bijna een kop groter was. Alex zei niets en bleef hem alleen maar aankijken.

“Uhh, een fijne avond nog.” En snel liep hij weg, terug naar zijn vrienden.

Lachend keken ze elkaar. Alex haalde zijn schouders op en nam een slok van zijn cocktail.

“Hmm, I wanna have sex on the beach,” begon Lotte te zingen. “Lekker, man!”
“Te laat,” reageerde Alex, “dat had gisteren gekund. Bijna dan!”

Lotte verslikte zich bijna in haar cocktail en keek hem met grote ogen aan. Ze reageerde niet en keek quasi boos de andere kant op. Toen ze haar hoofd weer naar Alex draaide, kon ze haar lach niet inhouden.

“Ranzig mannetje,” siste ze.

De DJ had inmiddels zijn apparatuur op orde. In rap Italiaans lulde hij wat woorden door de microfoon. De reguliere muziek werd uitgezet en alleen het gekwebbel van de gasten was nu te horen.

Langzaam werd een plaat ingezet. De opbouw was eerst rustig, maar steeds luider en luider klonk het geluid van het nummer nu door de boxen. Harder en harder, sneller en sneller zwelde het geluid van het nummer aan tot een geweldige apotheose. En toen de bass van het nummer door de speakers knalde en de hele zaak begon te trillen, ging iedereen compleet uit zijn dak. Blijkbaar was het een bekend en populair Italiaans nummer, want de dansvloer stroomde in een rap tempo helemaal vol.

Genietend van hun drankje, wiegden ze lekker mee op het ritme van de muziek.
Opzwepende, heerlijke dansnummers werden afgewisseld met af en toe een rustig nummer, zodat ook de geliefden wat aandacht aan elkaar konden schenken. Na een half uurtje liep Alex weer naar de bar om een nieuw drankje te halen.

Toen hij terug kwam keek Lotte hem vragend en tegelijk ondeugend aan.

“Wat?” vroeg hij. “Je voert iets in je schild. Wat wil je?”
“Zullen we ook zo een dansje gaan wagen?”
“Graag. Leuk!” antwoordde hij tot haar verbazing.

De meeste mannen, was haar ervaring ten minste, wilden niet dansen, durfden niet of stonden stoïcijns naar de vrouwen te kijken langs de kant. Teun ook. Alex dus duidelijk niet. En opnieuw bleef hij haar verrassen en verbazen.

Alex was nou niet bepaald een begenadigd danser, maar hij was soepel in de heupen en hij had een goed gevoel voor ritme. Hij wist zich in ieder geval staande te houden op de dansvloer én hij vond het leuk.
Alex nam nog een slokje van zijn cocktail en strekte zijn arm uit, richting Lotte. Die pakte gretig zijn hand vast en voort getrokken door Alex begaven ze zich richting de dansvloer.

Nummer na nummer gingen ze helemaal los op de heerlijke dansmuziek. Echt alles kwam voorbij van techno, jaren 80 muziek tot soul classics en typische Italo disco hits. Badend in het zweet lieten ze zich gaan, draaiend om elkaar heen, waarbij het vanwege de drukte onvermijdelijk was dat ze af en toe elkaar raakten of tegen elkaar op botsten. Toen er weer een rustigere plaat werd opgezet, liepen ze terug naar hun tafeltje om op adem te komen. Gretig dronken ze hun cocktail leeg.

Alex ging direct twee nieuwe drankjes halen. Toen hij terug kwam had hij ook maar meteen twee flesjes water meegenomen.

“Gezellig hè!” zei Lotte
“Zeker weten, je hebt een leuke tent uitgekozen om het weekje mee af te sluiten.”
“Dank je me, maar de avond is nog jong. We zijn pas net begonnen, jongeman! Of ben je nu al uitgeput?”
“Ok, “oud wijf”, we zullen zien hoe lang jij het gaat volhouden, voor dat ik je naar het hotel mag dragen!” Een stomp in zijn maag was het resultaat.

Ze bleven nog even aan het tafeltje staan om te genieten van hun drankje en om geamuseerd naar de hossende mensen te kijken.
Alex zette net zijn glas aan zijn mond, toen hij alweer werd meegetrokken door Lotte.

“Kom, dit is zo’n lekker nummer!”

Even later waren ze alweer terug te vinden op de dansvloer en Lotte ging helemaal uit haar dak.
Vermakelijk stond Alex, dansend, haar van een metertje afstand te bekijken. Hij vond het heerlijk om ook deze kant van haar te ontdekken, dat ongeremde, die passie en de energie die ze uitstraalde.

Lotte liet zich helemaal meevoeren op de klanken van de muziek. Met gesloten ogen en haar armen in de lucht bewoog ze sensueel op het ritme van de beat. Verleidelijk draaide ze met haar heupen, haar kont, haar hele wezen eigenlijk. Alex, en met hem vele andere mannen, kon er geen genoeg van krijgen. Hij genoot van deze vrouw, in alle opzichten, met elke vezel in zijn lichaam.

Toen ze haar ogen weer open deed, moest ze zich even oriënteren. Maar toen ze Alex weer had geschoten, gleed er een verliefde glimlach over haar gezicht. Al dansend kwam ze op hem af. Ze draaide zich met haar rug naar hem toe en schuurde met haar billen verleidelijk langs zijn kruis. Direct ging er een lichte trilling door zijn geslacht. Hij pakte vlug haar hand vast en liet haar een rondje draaien op de plaats. Het liedje werd langzaam weggedraaid en een slow nummer kwam er voor in de plaats. Dit keer bleven ze echter op de dansvloer staan. Ongemakkelijk keken ze elkaar even aan. Toen haalde Lotte haar schouders op en stapte op Alex af. Ze sloeg haar armen om zijn nek en legde haar hoofd op zijn borst. Alex had zijn handen op haar heupen liggen, waardoor hij toch nog enigszins in staat was om een gepaste afstand te bewaren.

Rustig wiegden ze op het ritme van de muziek over de dansvloer. Opeens drukte Lotte zich nog steviger tegen hem aan. Hij voelde nu duidelijk haar borsten tegen zijn borstkas en zijn lul duwde tegen haar buik aan. Zijn handen lagen nu op haar onderrug en hij voelde een erectie opkomen.

“Pak me vast, hou me vast,” fluisterde ze in zijn oor. Ze voelde ook de hardheid tegen haar buik aan drukken. “Ik vind het niet erg, ik voel me gestreeld, ik wil gewoon één keer je lichaam tegen me aanvoelen. Ook daar…..”

Ze richtte haar hoofd op en even keken ze elkaar aan. Hij keek naar beneden en zag dat haar tepels door de stof van haar kleding heen prikten. Hij was dus niet de enige…

Ze liet haar hoofd weer op zijn borst rusten en voorzichtig gleed hij met één hand naar haar billen.
Zachtjes en vol liefde wreef hij over haar strakke kontje. Ze duwde zijn hand niet weg, integendeel ze drukte zich nog harder tegen hem aan ten teken dat het goed was.
Het liedje leek wel een eeuwigheid te duren en toen het nummer eindelijk afgelopen was, lieten ze elkaar met veel tegenzin los.

Zwijgend liepen ze terug naar hun tafeltje, waarbij Alex snel een omweg maakte en met twee verse cocktails in zijn hand weer kwam aanlopen. Hij gaf er eentje aan Lotte.

“Grenzen hè.” zei hij.
Lotte knikte alleen maar.
“Sorry, dat ik te ver ging. Ik, uhhh….., in the heat of the moment of zoiets?” stamelde hij.
Lotte keek hem alleen maar aan.
“Vond je het vervelend, ongepast, ongemakkelijk, onnatuurlijk of voelde je je schuldig?” vroeg ze vervolgens.
“Nee, nee, nee, nee en nee.”
“Nou, ik ook niet. Als vrienden, toch?” sloot ze mee af.
“Als hele, goede vrienden….” zei hij zachtjes.

De verbondenheid tussen de twee was door een simpele dans, nog veel groter geworden. Natuurlijk vonden ze allebei dat ze te ver waren gegaan. Zelfs als vrienden. Maar de stofjes die vrij kwamen in hun hersenen, zorgden ervoor dat ze als magneten aan elkaar geplakt bleven tijdens de dans.
Daar was niets tegen bestand, de natuur ging altijd haar eigen gang.

Nippend aan hun glas keken ze elkaar aan. Om vervolgens proestend in een onbedaarlijke lach uit te barsten.

“We zijn toch twee stomme druiven bij elkaar hè!” zei Lotte uiteindelijk.
“Fuck it,” antwoordde Alex. “Tis de laatste avond en die gaan we gezellig afsluiten! We moeten alleen de douane vragen om die vervaagde grens weer hermetisch af te sluiten.”
“Ik kan toch die grens niet over, want mijn paspoort ligt nog op de hotelkamer,” zei Lotte gevat.
“Oh, wat ben je weer scherp,” reageerde Alex, wat op meerdere manieren geïnterpreteerd kon worden.
En meteen erachter aan, “beste personage in een televisie serie?”
“Wacht, wat…oh, oh,…..Berlin uit La Casa!” riep ze uit.
“Keurig binnen de 3 seconden, Lotte.”

Gniffelend dronken ze hun glas leeg, voor ze zich weer naar de dansvloer begaven voor de volgende ronde.

Al snel stonden ze weer heerlijk te swingen op de dansvloer. De drukte was onverminderd groot en de DJ deed flink zijn best om iedereen op de vloer te houden. .

Het leek alsof door de alcohol wat remmingen waren verdwenen bij Lotte. Regelmatig dartelde ze verleidelijk om Alex heen, schurend met haar kontje langs zijn kruis en hem hem zwoel aankijkend.
Alex was hier natuurlijk niet immuun voor, maar was nog helder genoeg van geest om met een kwinkslag steeds een ander plekje op te zoeken. Ook bij hem deed de alcohol zijn werk, maar dat stemmetje in zijn hoofd was iets krachtiger dan dat van Lotte.

Midden in een remix van Bruno Mars stapte Lotte op hem af. Ze trok aan zijn hemd zodat hij zijn hoofd wat liet zakken.
“Ik moet heel nodig plassen!” riep ze in zijn oor.
“Dat moet je toch echt zelf doen!” riep hij terug, “daar kan ik je niet bij helpen.”
“Duh, dat weet ik. Maar het kan wel even duren, voordat ik dit allemaal uit heb,” en druk gebarend, wees ze op haar jumpsuit.
“Geen probleem,” zei Alex. “Ik wacht hier wel op je en als ik er genoeg van heb, zie ik je wel weer bij het tafeltje.”
“Is goed, tot zo!” en ze liep weg, druk rond kijkend op zoek naar de toiletten.

Alex bleef nog een paar minuten op de dansvloer staan, maar merkte al snel dat het in zijn eentje toch minder leuk was. Zeker omdat hij verder niemand kende, om mee te dansen of om slap tegen aan te lullen.

Maar daar kwam al snel verandering in. Hij bleef nog even dansend op de plaats staan kijken naar de DJ en besloot toen om terug te gaan naar hun tafeltje.

Opeens werden er twee handen op zijn heupen gelegd. Zo, dat heeft ze dan toch snel gedaan, bedacht hij zich. Een van de handen ging naar achteren en kneep hem zachtjes in zijn kont. Voor nu liet hij Lotte nog even begaan, maar ze bevond zich op het randje. Maar was hij daarstraks niet ook langs de randjes van Lotte gegaan? De handen gleden naar voren en bleven rusten op zijn buik. Ze trok zich al dansend dichter tegen hem aan en hij voelde nu haar borsten tegen zijn rug aan drukken. Hij moest dit een halt toe roepen, maar tegelijkertijd was dit te lekker, te intiem. Hij was opgewonden en al deinend bewogen ze op het ritme van de muziek. Zachtjes kriebelde ze aan zijn buik om vervolgens de weg naar boven te zoeken en al strelend zijn borstkas te liefkozen. Teder kuste ze hem in zijn nek. Dit gaat echt te ver, dacht hij. Maar hij was als bevroren, gevangen in het moment. Opnieuw een kus in zijn nek. Minutenlang bleven ze zo staan dansen, genietend, strelend, alleen op de wereld.

Lotte had inmiddels haar plasje gedaan en kwam weer het restaurant annex disco binnen.
Hun tafeltje was nog leeg. Toch liep ze er even naar toe om een slokje water te nemen.
Daarna begaf ze zich richting de dansvloer op zoek naar Alex.

Nog steeds innig verstrengeld stond Alex op de dansvloer te genieten. Een tong streelde lichtjes zijn oorlel. Even later beet ze heel zachtjes in zijn andere oorlel. Een rilling trok door zijn lijf.
Deze vrouw maakte hem helemaal gek. Langzaam werd zijn weerstand gebroken.

“Ik vind je echt heel erg leuk, Alex,” klonk het opeens.

De roes was direct voorbij. Die stem. What the fuck! Hij wurmde zich los, draaide zich om en staarde in de mooie, groene ogen van de Italiaanse Sofia.

“Ik vind je heel erg leuk,” herhaalde ze zichzelf. “Het komt niet zo vaak voor dat een mooie man, zoals jij, hier komt binnen gewandeld. Laat staan dat hij mijn interesse weet te wekken. Zeldzaam!”

Verbaasd en vol ongeloof, staarde Alex haar even aan. Maar zijn opluchting was nog veel groter. Opluchting dat het niet Lotte was, die hem had staan opgeilen. Een klein glimlachje vormde zich om zijn mond.

Lotte had inmiddels de dansvloer bereikt en turend was ze op zoek naar Alex. Toen ze hem eindelijk gespot had, sloeg de schrik haar om het hart. Ze zag alleen zijn brede rug, maar een vreemde vrouw had hem vast en sabbelde aan zijn oorlel. Ze deed een stap opzij en moest even steun zoeken bij een van de stenen pilaren van het restaurant. Een misselijk gevoel trok door haar maagstreek en ze voelde zich duizelig worden. Rillingen trokken door haar lijf in combinatie met een gevoel van angst. Even sloot ze haar ogen. Toen ze haar ogen weer opende, trok de mist langzaam weg. Alex en de vrouw stonden nu tegenover elkaar en leken in gesprek.

“Ik vind jou een ontzettend mooie vrouw, Sofia,” zei Alex, “maar ik ben hier niet alleen.”
“Dat weet ik,” zei ze rustig. “Maar jullie zijn geen koppel, anders was ik nooit op je afgestapt. Zo zit ik niet in elkaar. Maar jullie zijn close, als goede vrienden, maar geen koppel. Althans nog niet!?”

Verbaasd over haar analyse, moest Alex opnieuw glimlachen.

“Je hebt helemaal gelijk, Sofia. Zij zit echter wel in een relatie, maar ik niet.”
“Hmm, dan biedt dat toch perspectieven voor mij? Niet? Trouwens haar kerel mag dan wel uitkijken met een man zoals jij in de buurt.”
“Zo zit ik ook niet in elkaar, Sofia.” Maar Lotte maakt het me wel verdomd moeilijk, bedacht hij zich.
“Het spijt me,” vervolgde hij, “ik voel me gevleid en je bent een waanzinnige vrouw, maar sorry. Wellicht was er in een andere tijd, een ander moment, wel iets mogelijk geweest. Voor nu ben ik hier met iemand anders”

Sofia keek hem even aan, gespeeld serieus.

“Jij bent een van de weinige mannen, waar ik een blauwtje bij heb gelopen,” en toen met een grote glimlach, “maar respect Alex, je toekomstige vriendin of vrouw, mag zich gelukkig prijzen.”

Ze gaf hem een klein kusje op zijn wang, draaide zich om en liep van de dansvloer af.
Alex keek haar even na en zag toen vanuit een ooghoek dat Lotte op hem kwam afgelopen.
Ze zag een beetje bleekjes.

“Alles goed, Lotte?” vroeg hij bezorgd.
“Ja, het gaat wel weer. Ik was even wat licht in mijn hoofd,” antwoordde ze.
“Oh, gelukkig maar. Wil je terug naar het hotel?”
“Nee, dat hoeft niet, Alex, laatste avond weet je nog?” “Wie was die vrouw?” vroeg ze toen er achter aan.
“Die vrouw? Dat was iemand die dacht ze een kans maakte. Niet vanavond in ieder geval. Ik heb haar duidelijk gemaakt, dat ik hier ben met een andere vrouw. Met jou, Lotte. Laatste avond of zoiets…..” en een vette grijns trok over zijn gezicht.

Die laatste opmerkingen gaven haar direct een opkikker van jewelste en ze voelde zich direct al een stuk beter.

Het volgende uur waren ze op en af de dansvloer te vinden. Regelmatig dronken ze nog een drankje, maar langzaam begon de vermoeidheid toe te slaan. Het werd ook steeds leger en rustiger in de zaak, waardoor de sfeer afnam. Uiteindelijk hielden ze het voor gezien en begaven ze zich naar de uitgang. Ondanks hun vermoeidheid waren ze allebei uitgelaten en nog in een opperbeste stemming.

Buiten aangekomen was het aangenaam koel en deed de frisse lucht hun goed. Alex was een al een paar meter doorgelopen terwijl Lotte nog stond te stuntelen met haar tasje. Toen ze eindelijk klaar was, rende ze achter Alex aan en sprong met een gil bij hem op de rug. Ze sloeg haar armen om zijn nek en haar benen om zijn middel. Alex haakte zijn armen door haar benen voor meer grip en zo liepen ze, of eigenlijk Alex, terug naar het hotel.

Bij het hotel aangekomen, liet Alex haar van zich afglijden en liepen ze lobby weer in.

In de lift hadden ze allebei al moeite om hun ogen open te houden en zochten ze steun bij de wanden. Rustig liepen ze door de gang in de richting van hun kamers. Bij de kamer van Alex bleven ze vervolgens staan.
Zwijgend bleven ze elkaar aankijken. Geen van de twee durfde iets te zeggen of te doen.
Na een minuutje of zo begon Alex.

“Wij zijn echt gevaarlijk voor elkaar, Lotte. Wat ik bij jou losmaak, geldt ook voor wat jij met mij doet. En misschien nog wel veel meer.”

Lotte knikte alleen maar.

“Het liefste zou ik je vol op de mond pakken en je mijn kamer in sleuren.” ging hij verder, “maar uit respect voor jou, voor Teun, je relatie en voor God weet wie nog meer kan dat niet, mag dat niet. Nooit.”
“Strange how life goes!” klonk het toen uit haar mond.
“Ik hoop oprecht dat we vrienden kunnen zijn of blijven, Lotte. Dat hoop ik echt, maar ik weet het niet……” en zijn stem stierf weg.

Een traan liep over haar wang, terwijl ze hem recht in de ogen aankeek.

“Ik heb hetzelfde, Alex. Ik zou het liefste ook vrienden blijven, maar dan maken we het elkaars zo verdomd moeilijk. Aan de andere kant kunnen we het zo goed met elkaar vinden, op zo veel vlakken. Je bent zo’n fantastische en leuke man dat ik er niet aan moet denken om je niet meer te kunnen of mogen zien. Als vriend.”
“Als vrienden dan maar?” vroeg Alex ten slotte.
“Als hele, goede vrienden!” sloot Lotte af en herhaalde zijn woorden van eerder die avond.

Een stevige omhelzing en een flinke knuffel volgde, waarna ze allebei naar hun eigen kamer gingen.

Alex had zich uitgekleed, verzorgd en was op zijn bed gaan liggen. Hij keek nog even snel op zijn telefoon en zag dat het al 2.30 uur was. Hij sloot zijn ogen en had een zelfde gevoel van vroeger in zijn lijf, alsof zijn vriendinnetje het net met hem had uitgemaakt. En met die gedachte viel hij in slaap.

Lotte lag inmiddels ook in haar bedje. Met opgetrokken knieën lag ze op haar zij. Haar gedachten gingen naar Teun. En de relatie die zij hadden. Ja, ze hield van hem, maar meer dan ooit twijfelde ze eraan of ze samen oud gingen worden. De oorzaak van dit alles was die geweldige vent in de kamer naast haar. Nog nooit had een man haar zo diep weten te raken, op alle fronten.
Kon Teun haar geven waar ze naar verlangde?

De volgende ochtend troffen ze elkaar pas weer bij het ontbijt. Beiden hadden de knop weten om te zetten en deden weer heel normaal tegen elkaar, alsof het gesprek van gisteravond niet had plaats gevonden. Na het ontbijt pakten ze hun koffertjes in en werd er uitgecheckt. De rit naar het vliegveld en de vlucht zelf verliepen vlotjes. Nergens hadden ze vertraging en uren later zetten ze weer voet op Nederlandse bodem.

Alex haalde zijn auto op en gezellig keuvelend reden ze in de richting van het huis van Lotte.
Ze namen onderweg nog wat afspraken door en evalueerden kort hun tripje naar Italië.
Voor ze het wisten stonden ze al weer voor de deur bij Lotte. Allebei stapten ze uit en galant als hij was nam Alex haar koffertje voor zijn rekening.

“Wil je nog een kopje koffie?” vroeg Lotte toen ze de sleutel in de voordeur stak.
“Nee, dank je wel. Een andere keer misschien. Ik heb nog een afspraak,” antwoordde Alex.
“Nu nog?”
“Ja, helaas wel. Hier kom ik niet onderuit.”

Even stonden ze elkaar wat onwennig aan te kijken. Een korte omhelzing volgde en toen stapte Alex weg. Lotte bleef hem nakijken tot zijn auto om de hoek verdwenen was en stapte toen haar huis binnen.

Teun parkeerde zijn auto vlak bij zijn huis. Neuriënd stapte hij uit en pakte zijn werktas uit de kofferbak. Hij had goede zin, want vanavond zou hij Lotte eindelijk weer zien. Hij had haar enorm gemist. Even snel verzorgen, omkleden en dan naar zijn vriendinnetje.
Toen hij de hoek omsloeg en bij zijn voordeur aankwam, schrok hij zich kapot.
Op de grond naast de deur zat Alex.

“A,… Alex, wat doe jij hier?” stamelde hij.
“Dag Teun, of moet Alix zeggen?” klonk het grimmig.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7807 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Sinds een dag of twee -12, Italië laatste avond 2”

Plaats een reactie