BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (9) Daantje

Na Dad’s weekendje weg werd hem al snel duidelijk dat er in zijn bed een ontmaagding had plaats gevonden. Een mand vol was van pubers is een open boek. Het condoom in de prullenbak sprak eveneens boekdelen. Tenslotte lag het slipje van Daantje nog onder het kussen van het bed waar zich de ontmaagding had afgespeeld. Met zijn scherpe neus kon Dad zelfs ruiken waar ik op de vloer had gezeten om de audioversie van het ontmaagdingsritueel te beluisteren. Hij zei er geen woord over die week. Wel had Dad Daantje discreet en op zijn eigen, doortastende, wijze benaderd. Twee dagen na de vondst stuurde hij Daantje een foto van het gevonden slipje met zaad en bloed. Met bijschrift. Dat hij er twee nachten mee in slaap gevallen was had hij niet geschreven. Hij wilde graag ‘beter’ kennis maken met de vrouw en de kut die bij het slipje hoorden. ‘Eerlijke vinder zoekt eigenaar’. Hij verwachtte wel, appte hij, dat zij geen slipje aan had als ze deze kwam ophalen en hij zou er persoonlijk op toezien dat ze keurig gekleed het huis zou verlaten. Ze kwam nog diezelfde middag het slipje ophalen. De snelheid van haar komst werd gedreven door schaamte, nieuwsgierigheid en lust tegelijk, zo bekende ze hem. In bed roemde hij de snelheid en vurigheid van haar komst.

Ik wist al snel na die middag dat zij van hem een (a)an(aal)vullende ‘training’ kreeg. Op een middag kwam ik eerder thuis van de uni en hoorde ze samen luidruchtig in zijn bed oefenen. Ze hadden er plezier in, allebei. Ik herkende duidelijk de stem van de ontmaagde in zijn bed. Daarom begreep ik wel waardoor ze zich ‘die tweede keer’ bij broertje veel makkelijker voor hem opende zoals broertje dat weken later zei. Het was toen zeker al Daantje’s vierde of vijfde keer. Als ’t niet meer was.

Daantje had na ontvangst van de foto overigens wel een beetje vreemd opgekeken. Ze dacht echt dat ze alles discreet en goed had opgeruimd. Hij toonde haar de slaapkamer, de plaats ‘delict’. De foto van zondagavond bevestigde de plek waar het slipje door hen was achtergelaten. Onder zijn kussen. Hij vroeg naar details van de ontmaagding. Ze vertelde, hij vroeg door. Hoe vaak en hoe. Hij voelde onder haar rokje. Aan de billen waar het slipje zaterdag nog had gezeten. Maar zondag waarschijnlijk niet meer, gelet op de plek waar hij het gevonden had. Hij stak een duim in haar kontje toen ze vertelde over de laatste ronde, achterom.

Hij zou in haar strakke kutje en tussen haar billen een nacontrole doen. En er persoonlijk op toe zien dat ze dit slipje aan haar billen had als ze naar huis ging. Hij liet het haar aantrekken en vond ook daarna nog zijn weg in haar, langs haar aangetrokken slipje. ‘Jij mag geen kou vatten’ sprak hij vol liefde tegen het kutje toen hij die streelde en twee vingers in haar stak. ‘En je moet ook hoognodig een beetje afgedroogd worden, Daantje, want met zo’n nat kutje kun je niet over straat. Nou ruikt ie wel naar jou en mij’. Dad nam haar al die maanden vaker dan broertje. Dat zou hun hele relatie zo blijven. Daan zei, maanden later op die tijd terugkijkend, dat ze eigenlijk de minnares van Dad was en niet van broertje.

Daantje bloeide op van seks zonder condoom. Hij kwam al snel tot de conclusie dat haar kutje niet goed tegen rubber kon en dat ze beter onbeschermde seks kon hebben. Dad, gesteriliseerd, kreeg zo makkelijk vrij spel. Daantje werd vrijer, minder afwachtend en afhankelijk in bed bij hem, was bij tijden zelfs een wilde vrouw. Dat was ook wat ik hoorde die keer dat ik vroeger thuis was dan verwacht. Ze liet hem ook weten wanneer zíj wilde. Ze daagde hem uit. Daantje werd Daan. In bed, in huis voor Dad, voor mij. Voor broertje bleef ze Daantje en daar verloor hij haar. Het teefje in haar kon zich op Dad uitleven, maar minder bij hem. Haar kont werd getraind, om broertje een handje te helpen was het motto. De training werd al snel de wedstrijd en het bijgerecht het hoofdmenu.

Ook toen het ‘uit’ raakte en broertje uit beeld raakte kwam Daan nog bij ons over de vloer. Ze werd in die tijd nog vrijer. Pas toen een nieuwe liefde zich voor haar aandiende verdween Dad voor haar langzaam uit beeld. Al ging ze na een half jaar nieuwe liefde nog wel een anderhalve week met hem en mij naar de Malediven. Die vakantie stond immers al gepland. En hij was haar -tot de coronauitbraak fysiek contact moeilijk maakte – altijd terwille als ze ‘in between lovers’ trek had. En af en toe zelfs als ze afwisseling van haar lover verlangde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5800 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie