BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sinds een dag of twee -5

Rustig stak Lotte de straat over en wandelde naar haar auto. Ze plofte haar tas op de achterbank en stapte in haar auto. Met haar handen op het stuur, tuurde ze door de voorruit naar het koffietentje.
Eindelijk kon ze even tot rust komen. Ze had het gevoel alsof ze de afgelopen uurtjes in een rollercoaster had gezeten. Veel informatie, verschillende indrukken en het werk dat op haar en haar team afkwam en Alex. En Alex, jezus.

In gedachten liep ze ontmoeting nog eens door, van begin tot eind. De akward kennismaking, het gesprek zelf, zijn verjaardags “feestje” en met name zijn onbedoelde opmerkingen over zijn liefdes leven. Heel even had hij een tipje van zijn privé sluier opgelicht en direct had ze de droefheid gevoeld bij zijn opmerking. Ze voelde aan dat er iets was, iets dat op de achtergrond speelde. Iets wat hem pijn deed. Maar uiteraard had ze geen idee wat dat kon zijn. Ze startte haar auto en begon aan het ritje naar haar kantoor.

Aangekomen op kantoor sprak ze een tijdje met haar collega’s over andere lopende projecten, alvorens zich terug te trekken in haar kantoor.
Na een klein half uurtje, riep ze Mira en Esther bij zich. Mira was een van haar beste vriendinnen, nog uit de tijd dat ze samen op de middelbare school zaten. Ongeveer een jaar na de oprichting van Lotte’s bedrijf was ze bij haar komen werken. En het was een succesvol huwelijk gebleken. Ze vulden elkaar perfect aan en samen hadden ze het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu was.

Esther werkte pas een paar jaar voor Lotte, maar was van onschatbare waarde gebleken.
Ze had Esther weten weg te kapen bij een van haar concurrenten en dat was een gouden zet geweest.

Opgetogen kwamen de dames haar kantoor binnen. Beiden bloedmooi, plaatjes om te zien. Niet dat dit een vereiste was voor de baan, maar het kon zeker geen kwaad in het werkveld waarin ze zich begaven. Soms kon een knoopje open of dicht betekenen dat er wel of niet een project werd binnengehaald.

“En?” begon Mira. “Hoe was het gesprek met die mysterieuze Alex?”

Kort maar krachtig deed Lotte haar verhaal en deelde alle ins en outs met betrekking tot de verjaardag van Alex. Ze beschreef beknopt zijn achtergrond en zoomde al snel in op zijn wensen en eisen. En benadrukte stellig dat er heel wat werk aan de winkel zou zijn en dat dit kansen bood voor haar ambities richting het buitenland.

Esther floot zachtjes door haar tanden. “Dit is echt gaaf. Zoiets hebben we nog nooit gedaan. Wat een uitdaging,” zei ze.

Mira was even stil en staarde in gedachten voor zich uit.

“Is er iets?” vroeg Lotte.
“Is dit Alex de Beijer waar we het over hebben?” vroeg ze toen.
“Uh, ja, ken je hem?” vroeg Lotte verbaasd.
“Nou, kennen is een groot worden,” zei Mira.
“Maar ik ben een aantal jaren geleden met een vriendin van mij naar een ICT, IT whatever conferentie geweest. Je weet wel die meid wat bij Defensie werkt. Ze moest er voor haar werk naar toe en ze zocht iemand om mee te gaan. Ik heb me toen opgeofferd, letterlijk. Wat een saaie kutdag, Ik heb de hele dag werkelijk nergens ook maar iets van meegekregen. Tot de lezing van die Alex. Hij gaf een voordracht over AI, wat toen nog in zijn kinderschoenen stond. Man, de hele zaal hing aan zijn lippen. Zelfs ik begreep waar hij het over had. Hij kreeg zelfs een staande ovatie!”

“Ja, ik denk dat we over dezelfde Alex hebben,” zei Lotte glimlachend.

“Oef, wat een knappe man was dat zeg,” ging Mira gewoon verder. “Die uitstraling, zijn enthousiasme. Damn, daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten! Wel meer dan één zelfs.”
“Nou,” zei Esther. “Als het werkelijke zo’n leuke vent is, ga ik een beschuitje met hem eten. Jij bent met Gaston en Lotte heeft Teun. Dus…” En ze stak haar tong uit.
“Nou, het schijnt, althans die geruchten doen de ronde, dat Alex een van de rijkste mensen van ons land is. En dat op zijn leeftijd!”
“Nou, vergeet dat beschuitje dan maar,” zei Esther. “Dat wordt een champagne ontbijtje!”

En beide dames schaterden het uit.

Lotte staarde even uitdrukkingsloos voor zich uit. Een vreemd gevoel maakte zich van haar meester.
Een gevoel dat ze nog nooit ervaren had. Een stekende pijn sneed door haar buikstreek. Een leeg en dof gevoel, onaangenaam. En ze raakte geïrriteerd. Maanden later, in een andere setting, zelfs in een ander land, zou ze tot het besef komen, dat ze zojuist voor de eerste keer jaloers was geworden. Geprikkeld en ongewoon fel voor haar doen, riep ze beide dames tot de orde.

“ Dames, we hebben het hier godverdomme wel over een klant. Een hele belangrijke klant en niet een of ander lust object!”

Geschrokken keken Mira en Esther haar aan. Zo kenden ze Lotte niet. Beduusd mompelden ze wat excuses, waarna ze overgingen tot het bespreken van inhoudelijke zaken.

Het komende uur waren ze druk in weer met de planning, taakverdeling en het bedenken van leuke activiteiten. Ook kwamen ze tot het besef dat enkele cruciale vragen nog niet gesteld waren.
Toscane was vrij groot dus waar in Toscane wilde Alex het feest houden? Hoe gingen ze de mensen huisvesten? In hotels, landhuizen of in verschillende traditionele Azienda’s? Geld was geen probleem, maar toch moest ook dit met Alex besproken worden.

Uiteindelijk werd er afgesproken dat Mira de gevraagd informatie naar Alex zou sturen. Esther zou op haar beurt contact met hem opnemen om de diverse vragen die ze nog hadden met hem door te nemen. Op deze manier zou Alex met alle drie de vrouwen contact hebben gehad, wat het makkelijker maakte om daarna spijkers met koppen te slaan en door te pakken.

Lotte vond het met name fijn, dat ze hierdoor even op de achtergrond kon blijven. Voor zolang dat duurde of voor zolang zij dat vol kon houden.

Iets eerder dan normaal stapte Lotte in de auto om naar huis te gaan. Ze ging nog even langs de supermarkt en dan direct door naar Teun’s huis. Ze had zich voorgenomen om hem vanavond te verwennen. Op de een of andere manier voelde ze zich schuldig richting Teun. Feitelijk was er niets aan de hand en had ze ook niks verkeerd gedaan. Maar toch had ze het gevoel dat ze iets goed moest maken.

Alex was ondertussen druk bezig met de voorbereidingen voor het avondeten. Hij legde net de laatste hand aan een heerlijke, verse pastasalade. Daarnaast had hij een portie, gekruide krieltjes in een ovenschaal gelegd, klaar om de grill op te gaan. En carnivoor als hij was lagen de ribjes al voorzichtig te roken op de barbecue. Wat zelf, gemarineerde kip spiesjes en enkele stukjes zalm maakten het diner compleet. Terwijl hij zijn handen stond te wassen, ging de deurbel. Snel ging hij naar de voordeur om deze open te maken.

“Love is in the air”, grinnikte Joris. Hij duwde Alex een fles wijn in de handen en na een box stapte hij langs hem heen het huis binnen. Laura stond nog op de drempel.
“Let maar niet op die eikel,” lachte ze. “Hij heeft me alles verteld over je meeting van vanmiddag!”
En ze stapte naar binnen, omhelsde Alex en gaf hem vervolgens een kus, vol op de mond.
Dat deed ze altijd. Enerzijds vond ze het heerlijk om Alex op die manier te stangen. Anderzijds liet ze geen moment onbenut om de beste vriend van Joris lekker vast te pakken en te zoenen. Er zat verder totaal geen bedoeling of gevoel achter. Ze hield zielsveel van Joris en ze zou hem met geen enkele man op de wereld willen ruilen. Zelfs niet voor Alex.

De avond vorderde gestaag en de alcohol vloeide rijkelijk. Ze genoten van het heerlijke eten en praten over van alles en nog wat. Af en toe probeerde Joris maar ook Laura een balletje op te werpen omtrent het gesprek van eerder die middag en dan met name wat Alex van Lotte vond.
Maar Alex gaf geen krimp. Wat hem betrof, had hij het hoofdstuk Lotte eerder die middag in de douche afgesloten. Vanaf nu was ze voor hem, diegene die zijn feestje ging organiseren. Niets meer en niets minder. Althans, dat had hij zich zelf op de mouw gespeld.

Hij stond op om nog een flesje rose te halen en toen hij terug kwam, zaten Joris en Laura wat te smoezen.

“Wat is er? Wat zitten jullie geheimzinnig te doen?” vroeg hij dan ook.
“Nou,” begon Joris. “Vanmiddag was je nog nogal vaag en gehaast. Maar we vroegen ons af, waarom je ons vanavond hebt uitgenodigd? Ik bedoel, je wilde iets met mij, ons, bespreken?”
“Natuurlijk,” begon Alex. “Je hebt helemaal gelijk. Ik had een ideetje, een plannetje. Echt iets waar ik over aan het nadenken was, iets voor de wat langere termijn. Maar toen ik vanmiddag die norse klootzak in zijn stoel zag zitten, ben ik meteen in actie gekomen.”

Verbaasd keken zowel Joris als Laura hem nu aan. “Waar heb je het over? Wat bedoel je?”vroeg Joris.
“Nou, toen je mij vlak voor de meeting naar buiten zag stuiven, heb ik Gerard, mijn financieel adviseur, gebeld. Lang verhaal, kort. Ik heb hem opdracht gegeven om de koffiezaak te kopen. De eerste contacten met die lul zijn gelegd en met een beetje mazzel, ben ik over een dikke week de eigenaar”.
“Da…dat….meen je niet!” stamelde Joris.
“Jazeker wel. En jij gaat die tent runnen. Met al jouw goede ideeën en innovatieve voorstellen, weet ik zeker dat je er een succes van gaat maken. Op papier, en dat is met name vanwege de juridische en financiële aspecten, ben en blijf ik de eigenaar. Voor de rest is het jouw, jullie toko. Ik bemoei me inhoudelijk nergens mee. De reden dat het voor Laura ook belangrijk is, komt door de impact die dit op jullie leven zal hebben. En ze kan met haar financiële achtergrond je misschien ook nog gaan ondersteunen. ”

Zowel Joris als Laura staarden hem vol ongeloof nu aan. Een traantje verscheen op het gezicht van Laura. Toen sprong ze op en bedolf hem onder de kussen en knuffelde ze Alex bijna plat.
Joris was nu ook op gestaan en maakte er een group hug van. Ook hij kon het niet laten en kuste zijn vriend op het voorhoofd.

“Dank je, Lex, dank je!” Dit zal ik nooit, maar dan ook nooit vergeten.
“Dus je doet het?” vroeg Alex grinnikend.
“Houd me maar eens tegen, man!”

De rest van de avond spendeerden ze aan het maken van plannen en het nuttigen van nog meer flessen wijn. Het spreekt voor zich dat Joris en Laura die avond op de logeer kamer sliepen.

Bij het huis van Teun aangekomen begon Lotte direct met de voorbereidingen voor het avond eten. Met de boodschappen die ze had gedaan was ze van plan een van de favoriete gerechten te maken voor Teun.
Ze schilde de aardappelen, maakte de groenten schoon en kruidde het gehakt. Daarna deed ze alles in een grote schaal en strooide een klein laagje kaas over het gerecht. Ze zette de schaal in de oven en stelde de timer in. Met een beetje timing was het eten over een uurtje klaar tegelijk met de thuis komst van Teun.

Ze schopte haar sneakers uit en schonk zichzelf een glas witte wijn in. Even later lag ze lekker, languit op de bank met een zacht muziekje op de achtergrond. Ze pakte haar telefoon en scrolde door de nieuwsberichten. Na een klein kwartiertje won haar nieuwsgierigheid het toch en typte ze Alex de Beijer in, op de zoekbalk. Ze was zo aandachtig aan het lezen, dat ze niet had gehoord dat Teun was thuis gekomen. Ze gooide haar telefoon aan de kant en rende naar de keuken. Snel keek ze in de oven. Gelukkig, het eten was niet verpietert. Ze zette de oven uit en deed de klep weer dicht. Daarna liep ze naar Teun en gaf hem een kus.

Lotte en Teun hadden elkaar leren kennen op een evenement wat Lotte organiseerde. Teun was direct verkocht. Hij was zwaar onder de indruk geraakt van deze succesvolle en sympathieke schoonheid. En hij deed er dan van ook alles aan om haar aandacht te trekken. Lotte gaf echter geen krimp. Niet dat ze ongevoelig was voor zijn belangstelling, maar zij was aan het werk. Never mix business en pleasure was haar stelregel. Teun, die een paar jaar ouder was, gaf echter niet op. En na afloop van het evenement probeerde hij het opnieuw. Ze was immers niet meer aan het werk.

Na een paar keer de boot afgehouden te hebben, stemde Lotte uiteindelijk er mee in om een hapje te gaan eten. Het etentje mondde uit in een gezellige avond waarin ze elkaar een stuk beter leerden kennen.
Wat Teun betrof was er een vuurzee overgesprongen, wat Lotte betreft een klein vonkje. Toch bleven ze afspreken en daten en langzaam begon ook Lotte gevoelens voor Teun te krijgen.

Teun was een totaal andere man als de types waar ze normaal gesproken mee omging. Hij was rustig, weloverwogen en serieus. Hij was niet uitzonderlijk knap of lelijk. Hij was een doorsnee, stabiele man met het hart op de juiste plaats. Met zijn hondstrouwe, groene ogen en altijd strak en glad geschoren gezicht. Zijn blonde coup werd netjes iedere 2 weken bijgehouden door zijn kapper.

Toen ze na 2 maanden voor de eerste keer sex hadden, was dat ook rustig, teder en met veel aandacht voor haar behoeftes en noden. Haar orgasme stond voor hem op de eerste plaats. En dat was nu, na 2 jaar, nog steeds zo. Vaak wenste Lotte dat hij wat ruiger deed, haar aanpakte als een sletje en haar de hele kamer rond neukte. Maar dat zat niet in hem, hoezeer ze hem soms ook ophitste of stimuleerde. Teun bleef Teun. En dat was precies waarom ze zo goed bij elkaar pasten. Ze vulden elkaar perfect aan. Hij was haar anker, haar baken van rust. Zij was de frivole ondernemer met allemaal gave projecten en hem vaak meetrok, weg uit de alledaagse sleur. Perfect in balans.

Ze genoten van de ovenschotel die Lotte had gemaakt en spraken met name over koetjes en kalfjes.
Na het eten ruimden ze samen af en gingen met een kopje koffie op de bak zitten. Na het nieuws en onder het genot van een glas wijn keken ze naar een paar afleveringen van hun favoriete serie op Netflix.

“Zet hem even op pauze!” zei Lotte opeens. “Ik moet plassen.”

Terwijl Lotte opstond, verschoof Teun iets op de bank om beter te zitten. Opeens voelde hij iets hards onder zijn kont. De telefoon van Lotte. Hij ontgrendelde hem om te kijken hoe laat het was.

Even later kwam Lotte terug van het toilet.

“Wie is Alex de Beijer?” vroeg Teun, zwaaiend met de telefoon in zijn hand.

Even verschoot Lotte van kleur, maar ze herpakte zich razendsnel.

“Dat is een nieuwe klant die ik vandaag gesproken heb.” En ze begon te vertellen over de ontmoeting, het te organiseren feest en het feit dat de partners ook waren uitgenodigd om mee te gaan naar Italië.
“Ik heb tegen die de Beijer gezegd, dat jij het wel leuk zou vinden.” Bewust gebruikte ze zijn achternaam.
Praktisch en nuchter als altijd antwoordde Teun: “Dat lijkt me zeker heel erg leuk, maar eerst even kijken of het te doen is met mijn openstaande verlofdagen.”
“Oh, dat komt vast wel goed!”
“Hmm,” bromde hij en langzaam vormde zich een plannetje, een verrassing in zijn hoofd.
Ze keken nog even de aflevering af en gingen toen naar boven om te slapen.

Althans dat dacht Teun.
Terwijl Teun zich uitkleedde en zijn kleren op een stoel gooide, glipte Lotte de badkamer in.
Tijd om hem eens echt te verwennen, dacht ze.

Hun sex leven was altijd vrij standaard geweest. Recht toe, recht aan. Geen vreemde standjes of poes pas. Hoe anders was Lotte het gewend in haar studie tijd. Bijna niets was te gek.
Nu waren missionaris of cowgirl de uitspattingen die Teun aandurfde. Aan zijn hoofd geen polonaise. Maar het genot van Lotte stond voor hem op de eerste plaats en hij zorgde er altijd voor dat zij klaar kwam, een enkele keer zelfs 2 keer achter elkaar. Met zijn mond of met zijn vingers, kon hij kon hij haar echt laten genieten. Op zijn pik was ze helaas nog nooit klaar gekomen.

Lotte was sinds haar wilde gala avond dol op pikken. En dan met name om pikken klaar te pijpen. Ze genoot van een harde lul, hoe groter en dikker, hoe beter. Maar ze had al talloze verschillende pikken in haar mond en ze genoot van het feit dat ze een man zo gek kon krijgen dat deze haar mond vulde met hun heerlijke sperma. Ze was dol op sperma, al schaamde ze zich wel een beetje hiervoor en had ze dit ook nog nooit met iemand anders gedeeld.

Ze had Teun al talloze keren gepijpt, maar nog nooit was hij in haar mond klaar gekomen. Teun wilde dit niet. Hij vond het vernederend voor een vrouw en kon zich niet voorstellen dat een vrouw dit lekker kon vinden. Vanavond wilde ze hier verandering in brengen.

Ze stond voor de spiegel en maakte haar gezicht schoon. Ze kleedde zich uit en trok een splinter nieuw slipje aan wat niets aan de verbeelding overliet. Even dacht ze eraan om ook de bijpassende BH aan te doen. Maar ze bedacht zich en in plaats daarvan trok ze een zijden nachthemd aan die zich als een tweede huid om haar lichaam wikkelde.
Het nachthemdje kwam tot net over haar billen en haar borsten kwamen door de fijne stof perfect tot hun recht. Ze bekeek zichzelf in de spiegel en haar tepels priemden zich al bijna door de stof heen. Ze was opgewonden en geil.

Teun lag in zijn slip op bed, te pielen op zijn telefoon. Toen Lotte de badkamer kwam uitgelopen, keek hij op. Zijn kaak viel nog net niet op de grond. Direct roerde zijn lul zich in zijn onderbroek.

Langzaam en verleidelijk liep Lotte richting het voeteneinde van het bed. Ze klom op het bed en op haar handen en knieën, sloop ze als het ware naar boven, richting zijn kruis. Een geil lachje speelde om haar mond. Teun wist niet meer hoe hij het had. Hij durfde niet te bewegen en zijn mond stond nog steeds wagen wijd open. Zijn pik was in no time hard geworden. Denkbeeldig kneep hij in zijn arm of hij niet droomde. Waar heb ik dit aan verdiend? Zo’n vrouw, bij mij, in mijn bed? Ze kon iedere man krijgen en toch had ze gekozen voor hem. Deze prachtvrouw!

Geil keek ze hem in de ogen, ging met haar hoofd omlaag en likte speels over zijn onderbroek, zijn harde lul. Een siddering ging door zijn lichaam. Met haar rechterhand trok ze licht aan het elastiek van zijn onderbroek en ging naar binnen. Met 2 vingers streek ze over zijn keiharde lul, kroelde door zijn schaamhaar en likte sensueel aan haar lippen. Tijd voor actie, dacht Lotte.

Ze had echter niet op Teun gerekend. Razendsnel kwam hij overeind, pakte haar vast en gooide haar op haar rug. Hij trok haar benen richting het voeteneind en trok in één beweging haar slipje uit.

Hij zat nu op zijn knieën op de grond, duwde haar benen uit elkaar en als een wild dier viel hij aan op haar gloeiend, hete kutje. Als een bezetene begon hij haar nu te likken, vast besloten om haar naar een heerlijk hoogtepunt te brengen. Hij wist precies waar hij moest zijn en met zijn vingers duwde hij haar schaamlippen uit elkaar en liet zijn tong door haar natte gleufje glijden. Twee vingers vonden hun weg naar binnen, terwijl zijn tong haar clitje helemaal gek maakte. Wild en ruwer dan normaal ging hij tekeer. Hij duwde zelfs in al zijn enthousiasme een derde vinger erbij. Lotte had deze behandeling niet verwacht en met gesloten ogen, genoot ze met volle teugen. Ze pakte zijn hoofd vast en duwde hem nog harder tegen haar kutje aan. Haar sappen vloeiden rijkelijk en Teun probeerde zoveel mogelijk door te slikken van haar heerlijke geilheid.

“Harder!” kreunde ze nu. “Pak me, pak me godverdomme harder!”

In gedachten zag ze zijn mooie, bruine, vriendelijke ogen voor zich. Hoe zijn 3 dagen baardje, licht over haar schaamlippen schuurde, terwijl zijn heerlijke tong al het werk deed. Harder trok ze aan zijn donkere, volle bos, bruine haren.
Ze merkte dat haar hoogtepunt niet meer ver weg was. En ze deed er nog een schepje bovenop en duwde haar heupen naar boven, harder tegen zijn gezicht aan.

“Sneller, sneller….oh….dieper…..dieeepppperrr klootzak, ik ga komen, oh, god ik ga klaar komen, oh ja ik kom, Ale….!”

Ze kon zich nog net inhouden, terwijl ze voor het eerst sinds lange weer eens een spuitend orgasme had. Ze sperde haar ogen open en keek naar beneden naar Teun. Zijn gezicht zat onder haar sappen en glimlachend en voldaan keek hij haar aan.

“Shit, schat, zo intens en hard, heb ik je nog nooit zien klaar komen!”

Ze staarde hem aan en wist een geforceerd lachje te produceren. Gelukkig, hij had niks gemerkt of doorgehad.
Hij kroop naast haar en kuste haar teder op de mond. Even liet hij zijn tong over haar lippen glijden. Ze proefde zichzelf.

Ze ging op haar zij naast hem liggen. Rustig begon ze met haar vingers zijn borstkas te strelen. Richting zijn navel. Ze wist dat dit een gevoelig plekje was en dat hij er opgewonden van raakte.
Ze draaide cirkeltjes rond zijn navel en langzaam kwam er ook weer wat beweging in zijn slip.

Gniffelend keek ze hem aan, terwijl ze van het bed afkroop en op de grond tussen zijn benen ging zitten.
Ze trok zijn slip omlaag en zijn inmiddels harde lul, klapte tegen zijn buik aan.

“Nu wil ik jouw sapjes ook wel eens proeven,” sprak ze geil.

Ze pakte zijn lul vast en begon er voorzichtig en teder kusjes op te geven. Zijn eikel, langs de stam omlaag, zelfs zijn ballen werden geliefkoosd. Een voor een nam ze nu zijn ballen in haar mond en zoog er zachtjes op. Met één hand pakte ze nu zijn lul vast en begon hem gestaag af te trekken, nog steeds sabbelend aan zijn ballen. Teun genoot met volle teugen, hij was bloedgeil, maar wist ook dat hij deze behandeling niet lang kon volhouden.

Zijn eikel was nat van het voorvocht en geraffineerd trok ze zijn velletje naar beneden. Een kreun ontsnapte uit zijn mond. Ze liet zijn ballen uit haar mond glijden en hapte direct zijn harde eikel naar binnen, ondertussen steeds harder en fermer aan zijn pik trekkend. Met haar tong speelde ze met het puntje van zijn eikel om vervolgens met korte likjes de randjes op te zoeken. Ze maakte hem helemaal gek. Af en toe duwde hij zijn bekken omhoog ten teken dat hij meer wilde.

Vastbesloten om nu eindelijk dat heerlijke sperma te mogen ontvangen, pakte ze uit het niets zijn lul in haar mond. Een kreun van Teun volgde.
Ze bleef hard aan zijn lul trekken, terwijl ze hem steeds dieper in haar mond nam. Langzaam liet ze hem los, en schoof haar hele mond nu over zijn lul. Ze voelde zijn eikel nu kloppen in haar keel terwijl ze met haar neus tegen zijn buik aan duwde. Even bleef ze zo zitten, genietend van de hardheid in haar mond. Rustig begon ze nu op een neer te bewegen.

Even keek ze omhoog en zag dat Teun met zijn ogen dicht lag te genieten. Steeds sneller en sneller bewoog haar knappe hoofdje over zijn harde en zeiknatte paal. Ze legde haar handen nu op zijn bovenbenen en ging nu wild tekeer, vastberaden om zijn orgasme in haar mond te ontvangen.
Ze voelde aan de samentrekkingen van zijn spieren dat hij ieder moment ging klaar komen.

Maar opnieuw had ze niet op Teun gerekend.
Toen het moment zich aandiende, schoof hij wat naar achter op het bed waardoor zijn lul uit haar mond glipte. Hij pakte zijn pik vast en met een dierlijke grom begon hij te spuiten, te spuiten als een gek. Hij had het gevoel alsof er nooit een einde aan zou komen. Tussen haar borsten, haar kin, wangen en zelfs in het haar zaten slierten van zijn zaad. Uitgeput liet hij zich achterover vallen.

Lotte was lichtelijk geïrriteerd en teleurgesteld vanwege zijn plotselinge actie. Toch liet ze niets merken. Ze pakte zijn slapper wordende lul vast en begon hem helemaal schoon te likken. Zelfs zijn overgevoelige eikel nam ze weer in haar mond en zuigend maakte ze deze ook helemaal proper.

Teun lag wederom met gesloten ogen te genieten.

Hij wist het nu zeker. Ja, hij zou meegaan naar Italië en daar zou hij ten overstaan van alles en iedereen Lotte ten huwelijk vragen. Wellicht zou hij iets kunnen regelen met die Alex…….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6895 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Sinds een dag of twee -5”

Plaats een reactie