BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sinds een dag of twee -1

Alex was een doodgewone man. Althans dat leek zo van de buitenkant.

Hij was opgegroeid in een normaal gezin van 5, met nog 2 jongere broertjes. En ondanks het feit dat pap en mam het niet breed hadden, kregen de jongens alles wat hun hartje begeerde. Ze werden liefdevol opgevoed met gezonde normen en waarden en gestimuleerd om vooral hun eigen keuzes te maken en zelf na te denken. Soms ging je dan op je bek, maar ook daar leerde je van.

Één keer paar jaar gingen ze op vakantie met de auto. Meestal naar landen als Oostenrijk, Tsjechië of Hongarije. Zeg maar low budget, toendertijd. En toch waren dit de mooiste vakanties van hun leven. Samen met het gezin, vaak op een camping ergens aan een riviertje of een meer. Later dacht hij vaak met liefde terug aan deze toch simpele vakanties.

Alex groeide uit tot een zelfverzekerde, jonge man. Hij was lang, breed en door een jarenlange training behoorlijk gespierd. Al van jongs af aan beoefende hij de vechtsport Pencak Silat, wat maakte dat hij niet alleen groot en sterk was, maar ook over een sierlijkheid beschikte ongewoon voor zo’n grote man. Hij had altijd veel vrienden en vriendinnen en kon met iedereen goed opschieten. Zijn vlotte babbel, maar ook luisterend oor, maakten dat hij geliefd was bij iedereen. Hij was een steunpilaar en als iemand een probleem had, kon je altijd bij Alex aankloppen om er over te praten. Zijn donkere haren, volle wenkbrauwen en bruine ogen gaven hem een ietwat exotische uitstraling. Kortom, een knappe jongeman. Meisjes en later vrouwen keken hem na en mannen waren jaloers of toch zeker op hun hoede als hij iets te dicht in de buurt kwam van hun vriendinnen.

Alleen had Alex nooit iets in de gaten. Noem het naïef of onverschillig, maar al die aandacht van zowel mannen als vrouwen ging compleet aan hem voorbij. Alsof hij soms in zijn eigen wereld leefde. Niet dat er iets mis was met Alex, absoluut niet. Er ging geen week voorbij of hij was weer op een ander meisje verliefd. Hij deed er alleen niks mee. Hij durfde niet.

Op zijn 13e of 14e kwam hij in aanraking met computers. En tegen de tijd dat hij bijna de volwassen leeftijd aantikte kon hij zo’n beetje elke computer in en uit elkaar halen en er iets compleet nieuws van bouwen. Hij was een genie als het op programmeren aankwam en het moge duidelijk zijn dat hij Informatica ging studeren. Op zijn 22e was hij dan ook klaar om de wijde wereld in te trekken. Als maagd.

Om hem heen veranderde de vrienden groep. Mensen kwamen erbij, mensen gingen een andere kant op. Koppeltjes werden gevormd en relaties strandden. Maar nog steeds was Alex een rots in de branding en zeer geliefd. Alleen zijn ware liefde had hij nog steeds niet gevonden. Niet dat er geen leuke, mooie of lieve vrouwen op zijn pad kwamen. Integendeel. Hij mocht niet klagen, maar steeds als iemand te dicht bij kwam, als het te serieus werd, klapte hij dicht en nam figuurlijk de benen.

Slechts een handjevol goede vrienden, wisten wat er zich in zijn hoofd afspeelde, wisten wat hem overkomen was. En het deed hun pijn dat ze hem niet konden helpen. Of dat hij zich niet liet helpen.

Slechts een handjevol vrienden wisten ook dat Alex “loaded” was. Hij liep hier niet mee te koop en zijn vrienden wisten ook dat hij dit graag zo wilde houden.

Op zijn 22e, na zijn studie, startte hij zijn eigen bedrijfje in de ICT. Hij nam voornamelijk opdrachten aan van de overheid, maar voor het geld hoefde hij het niet te doen. Hij had toen al zoveel geld, dat hij eigenlijk niet meer hoefde te werken.

In zijn tweede studiejaar was hij op Google gestuit. Iemand had hem geattendeerd op een nieuwe zoekmachine en nerd als hij was, dook hij er meteen vol in. Na weken van research was hij ervan overtuigd dat dit DE zoekmachine van de toekomst was. Hij stapte er vol in en kocht aandelen. Aandelen die toen nog goedkoop waren. Al zijn spaargeld en alles wat hij met bijbaantjes verdiende stopte hij in aandelen van Google. En hij kreeg gelijk. De aandelen koers van het bedrijf spoot omhoog en na een aantal jaren, toen hij dacht dat de piek wel bereikt was, verkocht hij alles. Natuurlijk kon hij niet weten dat de piek nog moest komen, maar nu was hij wel een rijk man.

Zijn ouders werden in de watten gelegd en hoefden zich ook nooit meer zorgen te maken over de financiën. En enkele van zijn beste vrienden en vriendinnen nam hij mee op een zeer luxe vakantie.

Zijn bedrijf floreerde in de jaren die volgden. Van een eenmanszaak was het inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 20 mensen in vaste dienst en wat veelbelovende stagiaires. Als meewerkend voorman draaide ook Alex de nodige uurtjes en gaf zo het goede voorbeeld.

Hij had een mooi en fijn leven met veel vrienden en fijne collega’s. Maar nog steeds kroop hij ‘s avonds alleen in bed.

Toen het bedrijf een aantal jaren bestond, moest Alex de hele hard- en software updaten. Vanwege het vele werk besloot hij om dit klusje uit te besteden aan een andere partij. Toen hij vervolgens de factuur onder ogen kreeg, zag hij iets vreemds. Hij kon het geld gewoon overmaken middels een aangehechte acceptgiro, of via een bankoverschrijving of via crypto. Hij had wel eens van crypto gehoord, maar hij had zich er nooit echt in verdiept. Tot nu. In de weken die volgden, was hij als een bezetene in de weer om alles over dit betaalmiddel te weten te komen. En opnieuw net als met Google ontstond er een eureka momentje in zijn hoofd. Hij besloot om te investeren met zijn “Google geld”. Achteraf geen verkeerde beslissing, want jaren later toen hij wederom alles van de hand deed, was zijn bankrekening beter gevuld dan menig ondernemer in de Quote 500.

Wederom trakteerde hij zijn allerbeste vrienden op een luxe vakantie. In totaal waren ze met 13 personen. Allemaal koppels behalve Alex. Hij had een luxe villa afgehuurd op Sicilië in de buurt van Palermo. Een villa met alles er op en er aan. Met zwembaden, sauna, gastverblijven en zelfs bediening. Een moeder en dochter zorgden ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak. De villa was altijd schoon en fris, de kamers werden schoongemaakt, kleding werd gewassen en het eten was om je vingers bij af te likken. En ook de cocktails waren niet te versmaden. Moeders kookte onder andere en de dochter, een bloedmooi Italiaans meisje van een jaar of 18, 19 verleende allerlei hand- en span diensten. Letterlijk, zoals Alex zou ervaren.

Halverwege de vakantie toen bijna iedereen loom aan of in het zwembad lag, uitbuikend van een heerlijk late lunch, besloot Alex om even alleen gebruik te maken van de sauna.

Aangekomen in de omkleed ruimte merkte hij dat de sauna al aan stond. Er waren dus al anderen aanwezig. Omdat ze elkaar wel vaker naakt hadden gezien in de sauna, begon hij zich uit te kleden om zich bij de anderen te voegen. Voor dat hij de deur wilde open trekken, keek hij nog even door het ruitje naar binnen. Stokstijf bleef hij staan. Twee van zijn beste vrienden, Ricardo en Sem, waren het Italiaanse meisje, Ella, keihard aan het neuken. En het ging er niet bepaald zachtzinnig aan toe.

Geschokt, maar ook niet in staat om te bewegen bleef Alex kijken. Het meisje zat met haar rug naar Ricardo gespietst op zijn harde lul, terwijl Sem een bank hoger met zijn lul keihard haar keeltje aan het neuken was. Zijn hele lul verdween in haar mond. Even trok hij hem eruit om vervolgens weer tot aan zijn ballen in haar mond te verdwijnen. Ricardo was als een bezetene in haar kut aan het stoten en aan haar kreunen te horen genoot ze er ook nog van. Ondanks zijn afkeer van het tafereel, kreeg Alex toch een stijve lul en werd hij behoorlijk opgewonden. Hij kon niet stoppen met kijken. Ze hadden hem niet opgemerkt en zonder na te denken begon hij aan zijn lul te trekken.

“Wisselen!” riep Sem.

“Oh nee,” riep Ricardo. “Ik ga dit kutje niet verlaten, tot ik het helemaal heb volgespoten.”

En hij bleef onverminderd hard pompen in het geteisterde Italiaanse kutje.

Sem had echter geen geduld.

“Draai haar eens om,” zei hij tegen Ricardo.

Heel even laat Ricardo zijn lul eruit glippen en met veel handgebaren kregen ze het voor elkaar dat het meisje zich omdraait en met het gezicht naar Ricardo nu op zijn schoot zit. Soepel glijdt zijn glibberige pik weer naar binnen. Sem staat nu achter het koppel en duwt Ella een beetje voorover.

Hij gaat lichtelijk door de knieën en duwt zijn staalharde pik in een keer in haar kontje.

Een harde kreun, verraadt dat ze dit niet had verwacht. Met een pijnlijke grimas, kijkt ze achterom.

“Noooooo!”

Maar daar hebben de heren geen boodschap aan en in een mooi synchroon tempo, neuken ze de gaatjes van Ella helemaal aan flarden. Het zweet gutst van hun lijven.

“Fuck, wat is ze strak he,” kreunt Ricardo.
“Ja, tering wat een lekker wijf,” schreeuwt een beukende Sem.

Genieten is er niet meer bij voor Ella en jammerend laat ze het nu over zich heen komen. Ricardo komt als eerste klaar met een gigantische brul en even later spuit ook Sem zijn zaad diep in de darmen van het arme meisje.

Stilletjes loopt Alex weg. Zijn pik is al lang niet meer hard. Hij walgt van beide mannen om zo misbruik van het meisje te maken. Daarnaast heeft hij te doen met de vriendinnen van beide heren, die niets vermoedend aan het zwembad liggen. Nee, dit zijn niet meer zijn vrienden, dacht hij. Hij besloot om zich even terug te trekken op zijn kamer, balend van zichzelf omdat hij niet had ingegrepen.

Enkele maanden later is Alex druk bezig met de voorbereidingen voor een groot feest. Zijn 30e verjaardag. Hij heeft besloten om groots uit te pakken omdat dit in zijn ogen toch wel een bijzondere mijlpaal is. Ooit had hij gehoopt dit te kunnen vieren met een partner of misschien wel een gezinnetje. Maar het leven loopt zoals het loopt. Daar had hij zich inmiddels bij neergelegd en op zijn manier was hij gelukkig met zijn vrienden en familie.

Tot dat Lotte zijn leven binnenwandelde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10493 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Sinds een dag of twee -1”

  1. Eindelijk eens een schrijver die zijn hoofdpersonage vol walging laat reageren op het gedrag van 2 wellustelingen.

    Van Italianen mag je zoiets wel verwachten, macho’s als ze zijn, de meesten vinden vrouwen maar niets enkel goed om te gebruiken.

Plaats een reactie