BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Boefje gepakt… en genomen 1

Mijn hele familie is crimineel, het zit in de genen, lijkt het. Iedereen steelt en fraudeert de boel bij elkaar. Nou ja, iedereen… bíjna iedereen, ik dus niet, ik ben blijkbaar het appeltje dat ver van de boom is gevallen. Ik wil niet dat foute pad op, ik wil kinderdokter worden. Maar helaas, hier moet ik jou gaan vertellen hoe ik toch in de fout ging.

Hoi. Ik ben Emma, ik ben 17 jaar oud, ze noemen me wel eens een tomboy maar serieus, ik ben helemaal een echte meid met alles d’r op en d’r aan hoor. Ik ben niet heel lang, nog geen een meter zestig en ik heb een sportief slank lijf met weinig heup, stevige billen en mooie tietjes, niet groot maar wel stevig en rond, kleine roze tepels, en weet je, ik ben er trots op. Ik heb donkerrood krullend haar en omdat ik de kleur sinds ik puber ben niet mooi vind heb ik het kort geknipt en zwart geverfd. Verder is mijn huid heel wit, maak ik mijn nogal pittig groene ogen altijd heel vetzwart op en heb ik veel piercings, in mijn oren, mijn tong, mijn tepels en ja zeker, ook in mijn klitje dus. Mijn broers zeggen altijd dat ik er een beetje creepy uitziet. Naja, je moet jezelf een beetje onderscheiden toch? Zelf denk ik dat het een beetje compensatie is omdat mijn moeder bij mijn geboorte stierf en ik daarna opgroeide tussen behoorlijk ruig manvolk. Eigenlijk ben ik best wel verlegen en misschien zoek ik op deze manier wel contact en aandacht…

Het familiebedrijf

Ons ‘familiebedrijf’ ligt op zijn gat. Omdat ik een nakomertje ben zijn mijn twee broers een stuk ouder en al volop door mijn pa opgeleid, ja, inderdaad, als inbrekers. Laatst zijn ze samen bij een ‘klus’ gesnapt en zitten nu in de bajes. Mijn ma heb ik dus niet gekend en mijn pa heeft vaker vast gezeten dan vrij rond gelopen. Sinds een maand of drie kampt hij zelfs met een echte burn-out. Huh? Ja, echt, het kan, ook boeven kunnen van hun ‘zware werk’ overspannen raken. Het gevolg van dit gedoe is wel dat ik veel alleen ben geweest en beslist niet dit pad op wil. Met mensen werken lijkt me fijn en daarom dus die behoefte om dokter te worden, liefst voor kinderen want die zijn het eerlijkst.

Vanmiddag is pa door zijn contactpersoon bij een beveiligingsbedrijf gebeld dat de komende week in de dure wijk van onze stad een grote villa onbewoond is. Die mensen hebben her en der peperdure kleine beeldjes staan en mijn pa wil dat ik die ‘even ophaal’. Hier baal ik nou zó van, iedere keer probeert-ie het weer. ‘Pap, ik doe dat echt niet, je weet dat ik dokter wil worden en dan kan ik not at all een strafblad gebruiken!’

‘Luister eens Emma,’ zegt pa, ‘je weet dat ik achter je plannen sta, maar dit simpele klusje moet je écht even doen. Doordat je broers en ik al een tijdje uit de running zijn zitten we slecht bij kas en die beeldjes zijn een fortuin waard, daar kunnen we weer goed van leven. En hoe moet ik anders volgende maand als je je doktersstudie begint je collegegeld betalen? Echt Emma, het is een fluitje van een cent, van die beveiligingskerel krijg je de sleutel en de code van ’t alarm, je kan zó naar binnen wandelen. Als je vanavond meteen even gaat weet je zeker dat er niemand is, je haalt rustig die beeldjes bij elkaar en voor je het weet ben je alweer pleite.’

Nou, dit is duidelijk een vorm van chantage, maar ja, ook daar weet mijn familie goed raad mee. Ik baal hier zó ontzettend van, maar ik kan niet anders dan toegeven, ik wil echt studeren en dan is er geld nodig. En met een diepe zucht: ‘nou vooruit dan pa, maar dit is dan ook meteen de laatste keer!’ ’Fijn meissie! En ik beloof plechtig dat ik je hierna nooit meer iets vraag.’ Jaja…

Diefje op pad

Meestal draag ik heel veelkleurige kleding maar vanavond ga ik helemaal in ‘t zwart op pad, vlak voordat ik naar binnen ga doe ik zelfs ook nog een zwarte bivakmuts op. Ik ben inmiddels in die villa en mijn pa had gelijk, fluitje van een cent. De verlichting en gordijnen staan op een timer zodat ‘savonds alle ramen zijn afgesloten en het binnen behoorlijk is verlicht, ik kan in alle rust het huis doorzoeken. Inmiddels heb ik al drie beeldjes gescoord, volgens mijn pa moeten het er minstens zeven zijn, bij de heler zo’n twintig duizend per stuk, dus de moeite waard dat ik nog even verder zoek. Ik heb nog niet de hele benedenverdieping gehad, als die klaar is ga ik naar boven.

Vanuit de hal zie ik een gang met veel ramen richting de tuin gaan en als ik die doorloop zie ik dat die op een huge overdekt zwembad uitkomt, overal glas rondom, zó, deze mensen hebben poen zeg. Maar precies op het moment dat ik een beetje bewonderend deze luxe toestand sta te bekijken hoor ik achter mij de voordeur opengaan en stemmen van mensen die binnenkomen, jonge kerels zo te horen. Holy shit, wat nu? Ik kan niet terug want loop dan die gasten recht in de armen. Ik check de deuren vanuit het zwembad naar het terras maar natuurlijk zit alles op slot. Hopelijk komen die gasten niet deze kant op maar voor de zekerheid duik ik toch even een van de kleedruimtes in, de deur zacht achter me sluitend. Fuck, ik zit goed in de troubles als die gasten hier blijven. Mijn pa ook met zijn halve informatie, geen wonder dat hij en mijn broers steeds weer worden gepakt.

In de kleedkamer staat een bankje en terwijl ik daarop wat zit te bekomen van de schrik hoor ik dat die jongens deze kant opkomen, tjesses, het zal toch niet. Ik gluur door het glas in de deur en ja hoor, drie jongens zie ik het zwembad binnengaan, zo te zien zo’n beetje mijn leeftijd. Tot mijn verbazing zie ik ze ter plekke alles uittrekken, ondertussen bepratend hoe het kon dat het alarm niet aanstond. ‘Straks die nitwits van de beveiliging bellen,’ zegt de jongen die ze Michiel noemen, ‘maar nu eerst even afkoelen, niet normaal zo warm als ’t vanavond is.’ Al snel is hij piemeltjenaakt en duikt zo het water in, die andere twee gaan hem net zo bloot achterna. Een hoop lawaai volgt, die gasten zijn volgens mij alle drie al aardig aangeschoten want het is meer gespetter dan dat er gezwommen wordt.

Nou, dit kan lang gaan duren, want als ze uiteindelijk uit het water komen vallen ze uitgeteld op stretchers die daar staan en gaan daar liggen kletsen en zuipen, ze hebben alle drie flessen met drank meegenomen. Ik heb zo wel even de kans om die jongens te bekijken en ondanks dat ik flink in de puree zit zie ik wél dat ze er alle drie mogen zijn. Echt van die lijven die nog in de groei zijn, nog niet zo gespierd maar toch al wel lekker stevig. Hun pikken kan ik ook goed zien, alle drie hebben ze een halve stijve, whow, die gasten liggen elkaar toch niet op te geilen? Het doet me wel wat, die drie blote jongens, ik heb een stiekeme fantasie om ooit eens te neuken met een paar jongens tegelijk. Maar ja, voorlopig heb ik het überhaupt nog nooit met een jongen gedaan…

Op een gegeven moment zie ik bij een van die jongens zijn pik stijver worden en al gauw staat hij zo strak als een paal. Whow, ik heb dus nog nooit live een full size pik gezien en hier vergaap ik dus wel mijn verstand op, in mijn buik beginnen allerlei alarmbellen te rinkelen. Op een gegeven moment krijgt een van die andere jongens de stijve van zijn vriend in de gaten en dan ontstaat er een behoorlijk tumult. Die jongen, later begrijp ik dat dat Daan is, wordt flink gepest door zijn vrienden die tikjes geven tegen zijn stijve zodat zijn pik alle kanten opzwiept. Uiteindelijk wordt die jongen het beu en duikt hij met stijve pik en al weer het water in maar wat me opvalt is dat bij die andere twee gasten hun pikken ondertussen ook flink zijn gegroeid.

Betrapt

Ondertussen zit ik goed vast hier en als ik uitgekeken ben op dat blote jongensmoois ga ik om de tijd door te komen terug naar het bankje, een tijdje liggen tot ze moven. Ik ben hartstikke geil geworden en ik ga met mijn hand in mijn slipje om mezelf wat te kriebelen. Al snel kom ik klaar en zo moet ik in slaap gesukkeld zijn, stommer-dan-stomme trut dat ik ben, want op een gegeven moment schrik ik me gek als die Michiel me onverwacht betrapt.

Als we allebei van de schrik zijn bekomen rukt hij me van de bank, trekt de bivakmuts van mijn hoofd en roept naar die andere gasten: ‘hé jongens, ik ging pissen maar kom ‘ns effe kijken wat ik hier opgeduikeld heb, een illegale gast, ik snap nou waarom het alarm af stond. En ook nog met haar hand in d’r eigen spleet!’ Maar ik weet me voordat die twee arriveren los te rukken en wil net door de deur rennen richting de gang als ook zij de kleedkamer binnenkomen en bingo, hoe bezopen ze ook zijn, ze weten me vast te pakken en daar kan ik echt niet tegen op, drie jongens tegelijk. ‘Bindt haar vast voor ze ‘m weer smeert!’ roept Michiel. Ze pakken me in een houdgreep en sleuren me richting een ingewikkeld ogend fitnesapparaat dat bij het zwembad in de hoek staat. Ze maken me er aan vast met allerlei riempjes die daar liggen, met mijn armen gestretcht boven mijn hoofd.

Die Michiel komt ondertussen aanlopen met mijn rugzak en vist er de drie beeldjes uit. ‘Nou Daan, Thijs, kijk eens, hier zullen mijn ouders blij mee zijn.’ Dan loopt hij op mij toe, gaat recht voor me staan en zegt heel venijnig: ‘hier ga je voor boeten, kuttig boefje.’ Thijs zegt dat hij de politie wel even belt, maar ik roep met mijn domme hoofd in paniek: ‘Please, nee, niet doen, dan krijg ik een strafblad en kan ik niet gaan studeren.’ ‘Nou, dat had je je wel iets eerder mogen bedenken, boefje. Hoe had jíj dit dan verder gedacht?’ vraagt Michiel.

Ik weet het niet, ben behoorlijk over de zeik en ik kan bepaald niet zeggen dat ik nu erg slim mee kan denken. Maar dan komt Thijs met een idee: ‘Hé jongens, als ze niet wil worden aangegeven moet ze maar een tegenprestatie leveren. Ik vind haar voor een boefje wel erg petieterig maar ze is wél een behoorlijk geil grietje en onze pikken zijn ondertussen duidelijk toe aan de fijne omhulling van een nauw kutje, wat dachten jullie ervan?’ En ja hoor, ik zie bij alle drie het kwartje vallen en meteen ook die pikken van ze nog verder opveren. Ik zit goed in de troubles, dat is nu wel duidelijk, bedankt pa…

Genomen

Michiel neemt het initiatief, eerst trekt hij mijn schoenen en sokken uit, knoopt dan mijn broek los en rukt die samen met mijn slipje tegelijk omlaag. Alle drie die gasten staan stomverbaasd naar mijn kutje te kijken. Ik snap het wel want ik scheer mijn kutje altijd kaal, het staafje in mijn klitje is behoorlijk groot uitgevallen en dan is er ook nog die tattoo vraagt om aandacht. Pal boven het begin van mijn kutlipjes staat ‘here it is’, je moet echt dichtbij komen om het te lezen, zo klein is het geschreven. Daarboven heb ik mijn rode haartjes in een klein omlaag gericht pijltje geschoren, dat natuurlijk op die tekst is gericht. Ik ook met die idiote invallen, allemaal frustratie door tekort aan seks, denk ik…

‘Ohw, wat een geile griet zeg’ kreunt Thijs en ik zie hoe zijn pik zich vlotjes van nog niet zo heel veel naar héél veel paal toewerkt. Nou lijkt het dat ik heel wat gewend ben maar dat is echt maar schone schijn hoor. Ik ben nogal verlegen en eenzelvig en heb zoals ik al zei nog nooit iets gehad met een jongen. Het vliesje in mijn kutje ben ik alleen maar kwijt geraakt omdat ik het zelf vorig jaar met een flink formaat dildo heb doorgeboord. Sindsdien steek ik dat lekkere trilapparaat aardig vaak bij me naar binnen want op de een of andere manier ben ik weird snel geil tegenwoordig. Maar nu ben ik eigenlijk vooral behoorlijk bang want deze gasten laten me nu echt niet meer lopen, dat zie ik wel aan die drie pikken die nu allemaal in topconditie zijn. Ondanks mijn beroerde positie zie ik wel dat het flinke palen zijn, en of ik het nou wil of niet, in mijn buik kriebelt er wel al van alles.

Dan maken Daan en Thijs mijn armen even los zodat Michiel mijn jasje, shirt en beha uit kan trekken en daarna binden ze die weer vast boven mijn hoofd, extra strak en hoog opgetrokken om mijn lijf te stretchen. Ze vergapen zich aan mijn tieten en alle drie betasten en kneden ze die. Voorzichtig pakt Michiel daarna de staafjes vast die door mijn tepels zijn gepierced, hij draait en trekt er wat aan, echt, ik voel me extreem ongemakkelijk maar dit is toch ook wel n tikje of misschien zelfs wel heel erg geil. Blijkbaar zien zij mijn reactie ook want Thijs roept ‘hé lui, die griet is nou al opgewonden, volgens mij heeft ze er zin in.’ ‘Nee, echt niet, please, laat me gaan’ jammer ik een beetje sneuïg en het huilen staat me nader dan het lachen. Maar die Thijs grijnst alleen maar heel gemeen tegen me, volgens mij is hij wel de klootzak van de drie.

Een voor een voor een

Nou ja, het is wel duidelijk, ik ben ook niet naïef, die jongens denken er totaal niet aan me te laten vertrekken. Ze hebben hun pikken dus inmiddels alle drie omhoog staan en ik zie in dat er geen weg meer terug is. Misschien is dit wel wat ik in mijn fantasie altijd al wilde, ik moet het maar ondergaan. En dan, Michiel: ‘Oké boefje, kies maar, de politie haalt je op of je wordt geneukt door ons alle drie. Neuken lijkt me de beste optie want dan hebben we ten minste nog lol samen en daarna laten we je gaan.’ Ik kan er niks aan doen, het meisje in me komt naar boven, een beetje sneu en met tranen in mijn ogen vraag ik snikkend: ‘Please, laten jullie me dan echt gaan?’

Michiel grijnst, en zegt ‘We’ll see. Kom op jongens, trek de benen van die meid uit elkaar.’ Daan en Thijs gaan ieder aan een kant van me staan en trekken ieder tegelijk een been van me omhoog waardoor ik vol aan mijn armen kom te hangen en behoorlijk wordt uitgerekt. Michiel doet spuug op zijn hand, wrijft er mijn kutje mee in en zet dan zijn pik tegen mijn kutlipjes. Omdat ik zo klein ben moet hij aardig door de knieën maar als hij zich in me schuift stretcht hij zich en ramt zich daardoor meteen diep in me, me ondertussen een beetje op zijn pik omhoog tillend. Ik gil het uit, het doet pijn, zo diep is er nog nooit iets in me terecht gekomen. Maar het is tegelijk ook precies wat ik al heel lang miste, het gevoel van iets in mijn kutje dat flink vult. Er zijn allerlei fijne plekjes daarbinnen die hij nu raakt. Ik kreun als Michiel in me begint te rammen, zich steeds weer iets door de knieën buigend en zich dan weer met veel kracht omhoog borend in mijn lijf, zó hard dat ik voel hoe zijn ballen tegen mijn billen tikken.

‘Hey gast, doe ’s rustig aan, je ragt die meid nog uit elkaar zo, wij willen ook nog’ zegt Thijs, terwijl Daan in stilte alles met grote ogen staat te bekijken. Of ’t daardoor komt weet ik niet, ik besef nu pas goed dat ik snoeihard word verkracht en dat dit nog lang niet voorbij is. Tegelijk voelt het alsof mijn grenzen verdwijnen en het iets is waar ik altijd al op heb gewacht. Michiel ziet wat er met me gebeurt, mijn kutje reageert met haar eigen vocht en ook hém doet het wat, hij boort zich iets minder snoeihard in me, begint me eigenlijk meer echt te neuken.

Eerlijk gezegd begin ik behoorlijk te genieten, de hele situatie windt me extreem op maar dan komt Michiel met luid gekreun klaar, ik voel hoe hij zijn zaad in me pompt. Thijs wacht niet af tot Michiel uit geneukt is, hij laat mijn linkerbeen los, trekt Michiel aan zijn schouders achteruit waardoor zijn pik met een plopje uit me schiet en voor ik het besef is hij de volgende die zich in mij boort. En whow, die gast heeft niet alleen een lange maar ook nog eens een heftig dikke paal, hij rekt me nóg verder op en dat geeft me precies het laatste zetje om zachtjes kreunend klaar te komen, voor het eerst van mijn leven door een echte pik in me…

Michiel heeft inmiddels de plaats van Thijs ingenomen en houdt samen met Daan mijn benen ver gespreid zodat ook deze pik keer op keer diep tot z’n wortel in me verdwijnt. Ik ben eigenlijk best wel verbaasd dat ik nu al niet meer echt pijn had, de dildo heeft me blijkbaar toch wel voorbereid. Doordat Thijs een dikkere paal heeft raakt hij de wanden van mijn neuktunneltje optimaal, na de eerste keer bij Michiel kom ik bijna meteen weer klaar, de combinatie van dat hangen aan mijn armen, die drie gemene gasten om me heen en die dikke staaf die me teistert blijkt me behoorlijk aan te pakken. Nadat Thijs kreunend al snel is klaargekomen is Daan aan de beurt en hij zegt dat hij me liggend wil neuken.

Waar is hier de nooduitgang

De jongens maken mijn armen los en letten even niet goed op. Dat is mijn kans want het is wel mooi geweest zo, ik ruk me los en trek een sprintje. Met zaad van twee jongens dat uit mijn kutje langs mijn benen glijdt ren ik richting de toegangsdeur vanuit het zwembad naar het huis. Op slot, tjesses, waar is hier de nooduitgang…

Achter me komt Michiel grijnslachend aanslenteren. ‘Zie ik er zo stupide uit, dommig Wannabee uítbreekstertje? Vind je dan dat je al klaar ben, Wannabee uítbreekstertje?’ En hij sart maar door: ‘We hebben je nog even nodig, fijn dat je aanvoelde dat we je nodig hadden, leuk meisje! Daan Wil nu eerst ook nog van je lekkere ieniemienie-kutje genieten, geil boefje en daarna willen we alle dríe nog wel een keer op je losgaan. Je mag dus nog even beschikbaar blijven, meisje, je straf zit er nog niet op.

Wanhopig kijk ik om me heen maar behalve het water induiken zie ik niet veel andere mogelijkheden want de jongens komen nu alle drie op me af. Ik neem een aanloopje en met een flinke duik kom ik pas weer boven water als ik al halverwege het zwembad ben.
Achteraan links zie ik een deur, misschien leidt die wel naar buiten…?

Hoe vind je het verhaal tot nu toe?
Fijn als je een reactie schrijft!
Liefs. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 12299 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Boefje gepakt… en genomen 1”

Plaats een reactie