BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roos in Rotterdam

Ik heb me een tijdje terug aangemeld op Facebook voor vrijwillige klusjes in de buurt. Dit is een groep via facebook waarin buurtgenoten proberen wat voor elkaar te betekenen.

Al een paar keer heb ik zo voor mensen wat spullen naar de stort gereden, (ik heb een vrij grote stationcar en een aanhanger waar dankbaar gebruik van gemaakt wordt) Ook heb ik een keer wat opgehaald voor een buurman zonder auto.
Een paar dagen geleden kreeg ik per pm een verzoek of ik een keer naar Rotterdam moest toevallig.
Hier vanuit Zeeland naar Rotterdam is de ov verbinding niet zo best, vandaar haar verzoek. De afzender was ene Roos van 2 straten verderop. Ik kende haar niet, maar ik moest een dezer dagen toch naar Rotterdam om wat dingen op te halen die ik had besteld, dus ik heb gereageerd naar haar.
In overleg met Roos spraken we af dit afgelopen vrijdag te doen, dat kwam ons allebei goed uit.
Om 9 uur stond ik met de auto voor haar deur en appte haar dat ik klaar stond. De deur zwaaide open en er stapte een blonde vrouw naar buiten. Ze stelde zich voor als Roos. We stapten in en gingen op weg. Van ons naar Rotterdam is anderhalf uur rijden ongeveer, dus hadden we wat tijd om elkaar te leren kennen.

Ik vertelde haar dat ik met mijn vrouw sinds 2019 in de stad woon. Mijn 2 kinderen uit een vorige relatie zijn al het huis uit, dus we wonen er met zijn tweetjes. Ik ben 54 jaar, kale kop (kaalgeschoren) en een klein buikje. Dat is goed om te horen zei Roos. Ik woon hier nog maar net een paar maanden, nu heb ik gelijk iemand die me wegwijs kan maken. Ze vertelde dat ze na haar scheiding een plaats zocht voor een nieuwe start en zo was ze in Zeeland terecht gekomen. Roos vertelde dat ze 49 was, geen kinderen heeft en oorspronkelijk uit Rotterdam komt. Ik zei, dat is mooi, dan weet jij waar we goedkoop kunnen parkeren, aangezien ik in het centrum moest zijn. Ik vroeg haar af waar ze heen ging en hoe laat ze terug wilde gaan. Ze moest wat zaken na haar scheiding regelen en dan had ze nog veel tijd om te gaan shoppen voor haar nieuwe huis.
Onderweg bekeek ik Roos eens goed naast mij. Ze zat tussendoor op haar telefoon omdat ze nog een belangrijk mailtje moest lezen, dus had ze niet in de gaten dat ik haar bekeek. Roos is een mooie vrouw, blond haar tot net over haar schouders en blauwe ogen. Ze is niet dun, maar ook niet dik en haar blauwe jurk en de autogordel accentueerden haar borsten, ik schatte in een cup C of D.
Eigenlijk best een mooie vrouw besefte ik me.

We babbelden lekker door en zo kwam ik te weten dat ze vanwege een gebrek aan liefde en aandacht had besloten om nog een keer opnieuw te beginnen. Dat kon ik me goed voorstellen, mijn vrouw is door een drukke baan al een tijdje niet meer zo happy en dat heeft zijn weerslag op onze relatie ook. Dat vertelde ik haar ook, maar daar reageerde ze niet echt op.

Voordat we het in de gaten hadden reden we het centrum van Rotterdam in en Roos dirigeerde me naar een parkeerplaats aan de rand van de binnenstad. We spraken af om elkaar via de app op de hoogte te houden van het tijdstip van vertrek. Mocht het niet uitkomen dat we met elkaar terugreden, dan nam Roos wel het ov naar huis. Maar ik hoop het niet zei ze, het was best gezellig op de heenweg en het ov is saai.
Roos stapte uit en dat gaf mij de gelegenheid haar nog eens van achteren te bekijken. Ik zag mooie ronde vormen en dat beviel me best.
Ik ging de stad in, haalde mijn spulletjes op en ging op mijn gemak ergens een bakje koffie doen. Ik had net besteld en toen kreeg ik een appje van Roos. Ik weet dat je het eigenlijk niet wilt, maar ik wil je toch uitnodigen voor een vergoeding in de vorm van een lunch voor het meerijden want ik rij graag weer met je terug. Ik app je mijn locatie, zie je kans om hierheen te komen. En ze stuurde me haar locatie door. Ik appte haar terug dat ik eerst mijn dingetjes doe en dat ik over ongeveer een half uur bij haar locatie kon zijn.

Op google zag ik dat de locatie op loopafstand was, maar niet direct in het centrum. Ik dronk mijn koffie op, ging nog even naar de wc en begon mijn tochtje door Rotterdam.
Onderweg probeerde ik via google uit te zoeken waar ze was, maar ik kwam niet verder als een straat met een aantal winkels, een tandarts en een audiozaak.
Toen ik dichterbij kwam vroeg ik haar nogmaals om haar locatie. Ze stuurde me een locatie in een van die winkelpanden terug. Nog 5 minuten van mij verwijderd.
Eenmaal aangekomen stond ik voor een waxbar of zoiets. Vreemd dacht ik nog en opende de deur. Aan de balie zat een jonge vrouw en ik vroeg haar of er een Roos hier was. Ze glimlachte en zei gelijk, loop maar even mee.

Ik liep achter haar aan een gang door totdat ze een deur opendeed. Ik ging de ruimte binnen en op een soort behandeltafel zat Roos in een ochtendjas en naast haar een andere jonge vrouw in een soort verpleegstersuniform. Ik vroeg me hardop af, wat is dit? Sorry zei Roos toen, ik dacht dat je er langer over zou doen om hier te komen. Ik ben hier nog niet klaar, maar als je nog even hebt, kunnen we samen ergens gaan lunchen, dat heb je wel verdiend door mij mee te willen nemen.
Voordat ik het goed en wel doorhad, trok ze haar ochtendjas uit en hing die op een haakje. Op haar slipje na was ze helemaal naakt. Ik zag inderdaad 2 borsten die zeker een cup c waren. De borsten hingen een beetje door, maar gezien haar leeftijd niet lelijk, zeker niet. Een redelijk strakke buik en 2 heerlijke billen in haar slipje. Sorry zei Roos, maar dit moeten we nog even afmaken. Ze ging op de tafel liggen en trok toen ook zonder gene haar slipje uit. Ik zag een bosje donkerblond schaamhaar verschijnen.
In mijn onderbuik begon het te kriebelen en mijn pik reageerde op mijn uitzicht. Mijn benen zijn al gewaxt zei Roos, maar ik wilde ook mijn bikinilijn nog bij laten werken door Isabella.

Ik kwam hier voor mijn scheiding vaker en wist zo gauw niet waar er in Zeeland een soortgelijke service is.
Ik hoorde maar half wat ze zei en keek naar wat er voor mijn ogen gebeurde. Isabella vroeg aan Roos of ze hetzelfde als altijd wilde. Nee zei Roos, ik heb een nieuwe start gemaakt, daar hoort ook een nieuwe look bij. Ik wil daar geen haartje meer zien. Ik ben vorige week in de sauna geweest en daar zag ik meerdere dames zonder haar daar beneden en die trend wil ik volgen.
Ik was op een krukje gaan zitten en wist niet wat ik hoorde. Isabella intussen smeerde met een soort stokje wat wax op het schaamhaar van Roos, het stukje boven haar schaamlippen werd voor een derde bedekt. Met een ferm rukje trok ze ineens het wax los, geen haartje meer achterlatend. Roos vertrok even haar gezicht, maar verroerde zich verder niet.
Bij mij daarentegen verroerde er iets steeds meer. Ik voelde mijn pik stijf worden.

Isabella smeerde weer een strook wax op het schaamhaar en de procedure herhaalde zich. Binnen een mum van tijd was het gedeelte boven de schaamlippen van Roos helemaal kaal. Isabella vroeg Roos om haar benen in haar nek te leggen. Ongegeneerd deed Roos wat er gevraagd werd.
Ik zat schuin voor Roos, dus mijn uitzicht werd nu beperkt door haar been. Uit de bewegingen begreep ik dat Isabella ook het gebied rond de anus van Roos onthaarde. Toen ze daar mee klaar was zei Isabella, zo, nu het laatste stukje nog. Maar dit is wel het meest gevoelige gedeelte. Roos legde haar benen zo ver mogelijk uit elkaar en Isabella ging verder. Ze pakte een schaamlip beet en smeerde het in met Wax. Daarna trok ze het strookje los en een groot gedeelte van de haartjes waren verdwenen. Ze herhaalde dit nog een keer en een hele kale schaamlip kwam tevoorschijn. Best een raar gezicht, een kale schaamlip en een met haartjes erop. Lang duurde dit uitzicht niet, ook de andere schaamlip kreeg zo een zelfde behandeling. Wat bleef was een kale kut van Roos.

En dat zag er lekker uit. Ze had vrij kleine buitenste schaamlippen. Maar wat ik ook zag was dat die al een beetje openstonden, net alsof ze een beetje geil was! Isabella intussen pakte een doekje waarop ze een soort olie deed. Daarmee smeerde ze het hele gebied in waar ze net alle haren had verwijderd. Dit werd iets teveel voor Roos en ze kreunde lichtjes. Ik zag dat haar wangen een beetje rood kleurden en vermoedde dat ze zich daarvoor een beetje schaamde.
Sorry zei ze zacht. Daarop zei Isabella direct, dat geeft niet, dit gebeurt vaker bij deze behandeling. Ja, zei Roos, maar nu zit er nog een toeschouwer bij en wees met haar hoofd naar mij. Ik vermoed dat ik ook rode wangen had, want ze bleef even naar me kijken. Volgens mij heeft dit ook wat met jou gedaan zei ze in mijn richting.

Ja, sorry zei ik en wist even niet zo goed waar ik kijken moest.
Toen zei Roos uit het niets ineens: Ik weet dat je getrouwd bent, ik weet ook hoe je thuissituatie is. Maar een mooie vent als jij verdient toch ook af en toe wat aandacht. Dus jij mag kiezen, of we gaan zo meteen samen lunchen, of we vragen Isabella of ze ons alleen kan en wil laten. De keuze is aan jou. Ik antwoordde haar dat die keuze in feite al gemaakt is, terwijl ik opstond. Roos zei lachend, ja dat zie ik inderdaad, doelend op de bult in mijn broek.
Isabella intussen, begreep de hint en zei dat ze de deur achter zich op slot zou doen. En zo verliet zij de kamer met de woorden veel plezier.
Ik liep naar Roos toe en trok intussen mijn hemd en shirt uit. Voel eens zei Roos tegen me, is het echt glad daar? En ik legde mijn hand op haar gladde kut. Ik voelde geen enkel haartje meer en zei dat ook. Maar vervolgens knielde ik voor haar tussen haar benen en likte haar over haar bovenbenen. Ik voelde nog steeds geen haartjes en ging steeds verder met mijn tong richting haar kut. vervolgens likte ik met een lange haal over haar schaamlippen. Ik merkte gelijk dat ze al behoorlijk vochtig was geworden en proefde haar kut. Heerlijk. Ik ging verder met likken en belandde zo bij haar klitje die intussen al naar buiten stak. Roos kreunde intussen niet zo heel zacht meer en zei, ga door, wat lekker!
Aangekomen bij haar knobbeltje begon ik die ritmisch te beroeren met mijn tong. De kreun van Roos werd steeds luider en sneller. Al vrij snel daarna begon ze ook te schokken en hardop te kreunen, ze kwam klaar! Uitgeschokt zei ze tegen me, zo, dat was lekker! Je weet wel hoe je een vrouw kunt verwennen.

Maar eigenlijk moet ik jou verwennen was het idee. En ze trok me naast haar. Met een handige beweging maakte ze mijn jeans los en trok deze naar beneden. Daar stond ik met een paal in mijn boxer met een vochtige plek bij mijn eikel. Ik was bloedgeil geworden.
Roos trok mijn boxer naar voren en haalde mijn pik eruit. Wow zei ze, die is niet mis zeg. Nou moet ik ook zeggen dat het niet zozeer de lengte van 17 cm is, maar vooral de dikte is die het hem doet. Ze bekeek mijn pik even en ging gelijk met haar tong vanaf de stam omhoog tot aan mijn eikel. Ik voelde van allerlei tintelingen door mijn lichaam gaan! Wat deed ze dit lekker.

Roos nam mijn eikel in haar mond en begon te likken en te zuigen. Wow dat was al even geleden dat dit iemand bij mij deed. En dat zei ik haar ook. Als je hier lang mee doorgaat, dan kom ik klaar. Dat is nog niet de bedoeling zei Roos en net voordat ik dat punt bereikte stopte ze. Ze ging rechtop zitten en voor het eerst zoenden wij elkaar. Onze smaken vermengden zich, ik proefde mijn eigen smaak en Roos ook de hare.
Ik wil je zei ze tegen me met haar blauwe ogen mij strak aankijkend. Ze trok me over haar heen en spreidde haar benen. Ik stuurde mijn pik richting haar kutje. Met mijn eikel tegen haar schaamlippen stopte ik. Nee zei ze, komop, neuk me hard! En in een keer drukte ik mijn pik in haar kut.
Ze was behoorlijk strak en dat voelde ik goed. Langzaam begon ik te stoten, en Roos begon weer te kreunen. Oooh, wat is hij lekker dik, je vult me helemaal zei ze hard. Dat voelde ik ook, ze kneep met haar kutspieren steeds als ik op het diepste punt was. Ik voelde mijn zaad borrelen en wist dat het niet lang meer ging duren. Roos begon tegelijkertijd steeds harder te kreunen en vrijwel gelijktijdig kwamen we tot ons orgasme.
Met een paar flinke stralen spoot ik mij sperma in haar kut terwijl zij tegelijkertijd spuitend klaar kwam. Zo, dat was lekker zeg!
Langzaam kwamen we allebei bij ons positieven en met een dikke tongzoen kwamen we overeind. De behandeltafel zag er niet uit, die was helemaal nat en verfrommeld. Daaromheen lagen mijn kleren verspreid door de ruimte.

Gelukkig was er in dezelfde ruimte een douche. Arm in arm liepen we daarheen en douchten ons samen weer schoon. Allebei voelden we een beetje schroom over wat er zojuist was gebeurd. Als eerste begon Roos te praten. Sorry, maar je bent een lekkere vent en ik stond al een tijdje droog. Geeft niet zei ik haar, het vlees is zwak en als je thuis niet meer de aandacht krijgt die je wilt, dan is er niet veel nodig. En daarbij, je bent een mooie vrouw en je neukt lekker. Wie wil dat nou niet? Okee zei Roos, wat in Rotterdam gebeurt, blijft in Rotterdam. Afgesproken!
En omdat dit voor mij net zo lekker was als voor jou,zie ik dit nog niet eens als je beloning. Dus nu gaan we lunchen en ik betaal zei Roos. En lachend kleedden we ons aan en betaalde Roos aan de balie voor de waxbeurt, Isabella met een glimlach achterlatend toen wij de deur uitliepen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door jansen bart

altijd op zoek naar lekkere verhalen. Heb een lichte fetish voor alles wat met het knippen en scheren van haar te maken heeft. En dat zie je wel terug in mijn verhalen.

Dit verhaal is 9936 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Roos in Rotterdam”

Plaats een reactie