BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De lessen van mijn zus Suzanne deel 7

Dagen van leren gingen voorbij, laatste toetsweek was bijna en de puntjes moesten nog even op de I gezet worden, Rick was veel met zijn vader aan het oefenen voor economie en wiskunde was het talent van Suus dus die hielp hem daarmee.
Veel tijd voor Liz was er niet, die zat in het zelfe schuitje en beide wilden ze graag alles halen dus beide ook uit school leren. Tuurlijk zagen ze elkaar wel, hij trainde op maandag en woensdag en dan ging ze even uurtje kijken bij haar mannetje. Suus snapte de hectiek dus maakte hem ook niet al te gek, zij wist dat over iets meer dan drie weken ze samen zouden zijn. Tuurlijk teasde ze hem genoeg, gedragen slipjes laten liggen in de badkamer als ze zeker wist dat hij ging douchen, stoute geile apjes en stiekeme aanrakingen over en weer, ze hielden elkaar wel scherp die twee. Twee avonden na het trainen samen leren, ze zaten gewoon in de de keuken alle formules door te nemen en te oefenen tot hij ze allemaal wist en belangrijker, wist toe te passen.

Vrijdag na de sportschool had hij besloten helemaal niks meer te doen, thuis viel hij binnen, knuffelde zijn moeder en zei “mama ik ben op, breng me naar bed en lees een verhaaltje voor” Esmeralda moest hier hard om lachen. “Ach gossie is mijn kleine mannetje zo moetjes, wil je een flesje lieverd, brengt mama je zo naar je bedje toe, kom maar even hier tegen mama haar borst, net als vroeger even helemaal tot rust komen” hij hing met zijn hoofd op de borst van zijn moeder en eigenlijk voelde dat helemaal zo gek nog niet, was eigenlijk best lekker weer zo geborgen dacht hij. Suus en Hans keken van een afstandje toe en toen naar elkaar…”pa serieus, ik heb een fucking peuter als broertje” “je bent gewoon jaloers”zei Rick.
“Gaat mamie zo je billetjes wassen en schoon luiertje om doen?” “Laat die jongen nou even, zovaak zit hij niet meer bij zijn mama ” zei Esmeralda. “Whatever, ik ga koffie zetten en flesje warm maken voor ons kleine mannetje” Suus liep de keuken in en Hans bestierf het ondertussen.
Rick was weer gaan zitten en zat nog steeds tegen zijn moeder aan, “laat ze maar lullen mama, ik ben toch je favoriete kindje” als ogen konden doden was dit zijn laatste dag geweest.

“Ik hou van jullie beide evenveel, en nu lust mama en papa ook wel een bakkie koffie” Suus kwam de koffie brengen en keek nog even naar haar broertje die nog steeds lag te genieten van zijn moeders warmte. “Ik zal je zo wel voorlezen en mag jij mij vertellen wat liniare modellen zijn en ook de formules erbij en de uitwerking.” Hij zuchten diep…”please nee nu niet” “nu wel Rickster, als jij maandag een goed cijfer wil gaan we zo nog even wat doornemen” Hans haakte even in, “doe dat even boven graag je moeder en ik willen wat kijken hier”

Rick stond op en gaf aan dat hij eerst ging douchen, en boven dood zou gaan. “Jankerd, roep maar als je klaar bent dan kom ik wel naar boven, moet ik drinken meenemen?” ” Ja water, want ik ga toch dood straks” hij strompelde naar boven, gooide alles op zijn vloer en liep de douche in.
“Beetje rustig met hem Suus, hij heeft echt een zware week gehad en stiekem is hij bloedverveus voor zijn toetsweek” zei haar moeder. Suus knikte en gaf aan dat ze dat echt wel doorhad maar hij had nog even een beetje hulp nodig en ze verzekerde dat hij het echt wel ging halen maandag.
Rick gilden vanaf boven dat hij klaar was, Suus liep met een fles water naar boven en kwam zijn kamer in en ging naast hem op bed zitten. “Suus ik ga het niet halen maandag, ik weet niks meer” Suus keek beetje streng naar hem, “dat is bullshit, geef je Chromebook hier” Ze opende de opdrachten en haar samenvatting. Met veel geduld namen ze alles weer door en esmeralda kwam nog even een koek brengen en wat frisdrank, gaf Suus een kus en bedankte haar dat ze haar broer zo hielp. “Nou ik laat jullie alleen, ik zie dat het wel goed komt maandag”

Rick wist eigenlijk op al haar vragen een antwoord te geven of de juiste formule te gebruiken bij de vraagstukken. “Zie je nou wel, je weet alles wat je weten moet, maandag direct alle formules bovenaan opschrijven, en alles lezen en rustig nadenken, niks zomaar invullen.
“Ik ben echt fucking zenuwachtig Suus, als ik aan maandag denk voel ik al zenuwen” zucht..” Rick ik kan enkel zeggen dat je alles weet en ik kan niet mee maandag, ik at altijd 2 bananen als ik een toets of examen had” ze wreef liefkozend over zijn been, “jij kan alles Rick, dit kan jij ook ik geloof echt in je.” Zei ze terwijl haar hand onder zijn sportbroek gleed, hij viel achterover op zijn kussen en schudde zijn hoofd, Suus zag dat hij echt op was van de zenuwen.
Haar hand gleed nu verder en streelde zijn pik, die gelijk reageerde op haar handje..”Oh lieverd, ik weet dat je het kan je hoeft echt niet zo zenuwachtig te zijn”
“Ik ben elke dag moe Suus, maar kom niet in slaap”

Ze bleef zijn pik strelen, die nu behoorlijk groter was van haar aanrakingen, “laat mij je helpen schatje, ik laat je ontspannen, til je kont eens op” hij liet haar zijn broek uit doen, “ga lekker liggen, ontspan je” ze pakte zijn stijve pik en trok hem zachtjes af, heel ontspannen rustig zijn voorhuid over en weer over zijn eikel trekkend, ze ging verzitten en likte zijn eikel met haar warme tong, “doe je ogen maar dicht lieverd” ze nam zijn lul in haar mondje en sabbelde op zijn eikel, langzaam zoog ze hem af, heel rustig liet ze zijn paal in en uit haar mondje gaan ondertussen zachtjes spelend met zijn ballen. Ze had hem bijna helemaal in haar mondje en haar tong gleed langs zijn hele paal, ze hoorde hem zachtjes kreunen en ging gestaag door met het verwennen van zijn dikke pik, ze proefde zijn voorvocht en zoog rustig verder.

Even uit haar mondje likte ze nu zijn hele pik en sabbelde ze aan zijn gespannen ballen. Hij lag te genieten, ze ging weer terug naar zijn paal en zoog hem weer diep haar keeltje in, daar hield ze hem, lekker diep in haar mond, bewerkte met haar tong zijn zalige pik, ze merkte aan zijn ademhaling dat hij er bijna was, weer helemaal terug haal keeltje in en weer terug, een warm speeksel badje streelde zijn eikel. Haar tong bewerkte het plekje achter zijn eikel en aan zijn ballen voelende wist ze dat hij er nu echt bijna was, met een diepe zucht kwam hij klaar in haar mond, ze voelde dat haar mond gevuld werd met zijn warme zilte zaad. Het was behoorlijk wat maar slikte alles gewillig door. Ze bleef hem rustig afzuigen tot ze de laaste druppels zaad uit zijn pik had, Rick lag volledig ontspannen te genieten van haar warme mond. Hij verslapte langzaam, en ze liet hem uit haar mond en legde hem slap op zijn buik.

Trok het dekbed over hem heen en lag naast hem, stelend door zijn haar , gaf ze hem een zoen. ” Slaap lekker lieverd, ga maar lekker dromen over morgen, dan word je kampioen met je club, tot morgen” nog een zoen en toen liep ze langs de badkamer om even haar tandjes te poetsen, daarna weer naar beneden.” Ze plofte op de bank, “hij slaapt hoor, ik heb voorgelezen en dat vond hij zo saai dat hij in slaap viel” Esmeralda keek haar aan, “huh slaapt die echt?, hij slaapt al een week echt slecht.” “Hij slaapt echt mama, ik ben denk ik slaapverwekkend” ze proefde zijn zaad nog achter in haar keeltje en zakte onderuit op de bank.
Esmeralda liep nadat de serie afgelopen was nog even snel naar boven om een was aan te zetten, toen ze terug was “hij slaapt echt Suus, jij moet hem vaker in bed leggen denk ik” ja dacht ze dat wil ik ook wel ja..

“Mijn verborgen talent mama, mannen in slaap lullen, jippie ik kan een trucje hahah”
“Als je maar weet dat we super trots zijn op je dat je hem zo ontzettend goed helpt, zijn genoeg gezinnen die deze luxe niet hebben” en ze gaf haar een knuffel. Suus zei welterusten en herinnerde hun er nog even aan dat morgen wel The Match was om 11:00. Ze waren het niet vergeten.
Ze liep naar haar kamer kleden zich om en ging liggen, toch nog een beetje onrustig in haar buikje gleed haar hand over haar eigen borsten, speelde ze wat met haar tepels, Hmm, ze dacht weer even terug aan zojuist, zijn grote pik in haar mondje, ze tilde haar billen van het bed en deed haar string uit, gleed met haar eigen vingers over haar kutje, liet twee vingers tussen haar lipjes haar gaatje inglijden terwijl ze haar eigen tepels streelde, ze voelde hoe nat ze was haar vingers gleden makkelijk in en uit haar kutje met haar natte vingers duwde ze op haar clit, zij wist precies wat ze nodig had en hoe ze haar clitje moest bewerken. Even snel haar vingers weer haar doosje in en met natte slijmerige vingers weer haar clit strelen, ze voelde al snel haar orgasme opkomen, zelf kon zich zelf zo snel klaar krijgen, ze zuchten even en genoot van haar orgasme bleef even stil liggen genieten van haar kloppende kutje, deed haar string weer aan en draaide op haar zij en viel ook ontspannen in slaap.

Match day.
Hele familie zat al vroeg beneden, Rick oogde ontspannen, de titel hadden ze eigenlijk al binnen.
“Ben je er klaar voor, en heb je goed geslapen,?” Vroeg zijn moeder, “ik heb in dagen niet zo goed geslapen, Suus moet mij vaker voorlezen” zei hij met een big smile. ” Doe het graag broertje, als je nu je best maar doet op het veld en maandag op school”
Ondertussen kwam Liz ook binnen wandelen en knuffelde Suus en zoende haar ventje.
Ze hadden een mooie plek op de tribune en zagen de mannen het veld opkomen, Rick als aanvoerder voorop, Suus en Liz gilde zijn naam over de tribune , hij zwaaide even snel maar toen weer de focus. Eerste helft stonden ze al 2-0 voor, ook een doelpunt van Rick, Liz was trots op haar mannetje, de twee dames zorgde voor de sfeer en waren continu aan het aanmoedigen en roepen. 90 min later waren ze dan eindelijk echt kampioen , eindstand 4-1 en dan te bedenken dat een 0-2 al genoeg was geweest voor de winst.

De kantine ontplofte en ze werden warm onthaald, Rick zocht zijn familie en kwam even de felicitaties halen van zijn publiek. De mannen werden continu gezoend door iedereen en het feest brak los, de nieuwe trainer werd op handen door de zaal gedragen en de jongens hadden een mooie cadeau gekocht als dank voor dit seizoen.
Suus had avonddienst en moest echt om half drie het feest verlaten, Liz bleef bij Rick tot na 18 uur toen was het echt wel klaar en ging iedereen naar huis toe.

Liz stond met Hans en Esmeralda buiten te wachten tot Rick iedereen gedag gezegd had, en zo door naar huis.
Thuis gauw even luchtje op gedaan en andere kleding en toen met Liz naar de stad, ze zouden uit eten gaan samen op kosten van pa en ma als kadootje en daarna met een groepje naar het meer, waar muziek was en meestal ook wel een biertje.
Heerlijk pizza bij woodstone gegeten en zo eindelijk na een week weer samen met zijn Liz, ze zaten de hele tijd aan elkaar te plukken en als verliefde pubers te zoenen aan tafel, ze hadden elkaar echt gemist. Liz liep hem al een beetje gek te maken, want ze bleef vandaag voor het eerst echt slapen bij hem, ze vertelde hem vast dat ze niet direct ging slapen, beide stiekem stoute fantasieën aan elkaar vertellen, van vingeren en zoenen tot je mag mij beffen straks en ik wil je achterlangs in mijn voelen en dat Liz hem heel graag wou pijpen. Ze maakte elkaar al aardig gek en het was pas 20:00. Samen een ijsje gedeeld en daarna nog een munt thee en een koffie.

Hand in hand liepen ze door de stad, het meer was maar 15 min lopen, halverwege kwamen ze erachter dat ze heen op de fiets gekomen waren, “Ach die halen we zo wel op” hadden ze samen bedacht. Ze hoorde de muziek al, dus sowieso waren Karim en Jeroen al bij het meer. Het werd al snel behoorlijk druk met jeugd en het feestje van smiddags ging gewoon door, rond 23:30 had Rick gevraagd of Liz er ook al klaar mee was en samen gingen ze opzoek naar hun fietsen, eindelijk thuis na een barre tocht van zeker 35 min.
Was stil in huis, pa en ma lagen waarschijnlijk al op bed.
Samen boven, vreemd gevoel toch ineens weer, “wil je nog douchen Liz?” Vroeg Rick maar Liz ging zich wel even beetje opfrissen, samen in de badkamer, naast elkaar tandjes poetsen, en hij liep alvast naar zijn slaap kamer en lag te wachten op zijn schatje.
Daar was ze dan, mooi zwart stringetje aan en verder niks, haar tietjes stonden mooi naar voren en hij zag haar billetjes toen ze zich even showde, sloeg het dekbed open, “kom je mijn lieve schat” en ze kroop naast hem, “gek he, voelt toch gek nu” zei ze zachtjes..
Dat gevoel was zo weg toen ze begonnen te tongen en Rick haar billetjes aan het aaien was, “ik heb echt zin in je” zei hij en hij kneep speels in haar kontje.

“Oh waar heb je zin in dan?” Vroeg ze stout aan hem en hij keek haar geil aan en duwde haar op haar rug en kroop boven op haar. Begon haar nek te zoenen en sabbelde aan haar oorlelletje, “ik ga je helemaal gek maken met mijn tongetje mvr de Pater” fluisterde hij zachtjes in haar oor. En gleed met zijn tong over haar hals naar haar tietjes. Haar tepels sprongen in standje hard en priemde tegen zijn wang, “he wat een schattige knopjes” en likte ze beide vochtig en begon er tegen aan te blazen, “Hmm ja lekker schatje” kreunde ze zachtjes, allebij haar knopjes kregen voldoende aandacht en het begon te tintelden in haar buikje nu. Hij had haar slipje al uit en voelde met zijn hand haar gladde doosje.
“Zo nat en warm al, heerlijk” zijn tong vervolgde over haar buikje naar haar benen. Liz opende iets en gaf hem zo toegang tot haar intieme plekje. Hij vingerde haar en voelde haar natte wandjes, haalde zijn natte vinger uit haar en likte hem af, “je smaakt zo lekker Lizzy, ik kan er geen genoeg van krijgen.”
Likte de binnenkant van haar boven benen en plaagde haar door elke keer net even haar clitje aan te raken met zijn tong, ze maakte stuipjes met haar kontje.

Steeds dichterbij kwam hij en hij kon haar geurtje al bijna proeven, haar licht musk, zurige smaakje toen hij zijn tong tussen haar lipjes deed. “Zalig, je smaakt zo lekker schatje, ik ben verslaafd aan je natte kutje” Liz giegelde en probeerde haar kutje tegen zijn mond te duwen, “geef me je tong schatje, lik me natte kutje” hij streelde haar benen en duwde weer een vinger in haar, zijn pink streelde haar kontgaatje. Eindelijk voelde ze zijn warme tong op haar clitje, hij zoog en likte haar clitje en bleef haar neuken met zijn vinger terwijl zijn pink over haar sterretje wreef. Ze trok zelf haar benen omhoog, hij snapte de hint en zakte af en begon haar kontje te verwennen, “nog zo een heerlijk plekje voor mijn tong” hij zoog en likte haar kontgaatje, ze vond het vorige keer dus wel heel lekker om gerimd te worden. “Doe maar je vinger erin lieverd” kreunde ze. Hij duwde een natte vinger langs haar spiertje en een tweede vinger weer haar doosje in, zijn warme tong verwende haar clitje steeds intenser. Ze lag te kronkelen en steeds zwaarder te ademen en daar was haar orgasme, het knijpen van haar gaatjes om zijn vingers voelde hij zo goed, zijn tong hield hij stil op haar clit en zijn vingers bleven heel rustig in en uit glijden tot ze weer bekomen was haar orgasme.

Hij kroop tussen haar benen, deed een rubber om en voor ze kon zeggen, “laat me je pijpen” voelde ze zich al opgevuld worden door zijn dikke paal. Diep zat hij in haar en begon met een aardig ritme haar onderlijfje te neuken, “je kutje voelt zo lekker om mijn pik heen” Liz had zijn armen vast en voelde haar wandjes strak om zijn pik zitten, elk plekje werd geraakt door zijn paal. “Neuk me van achter , ik wil je nog beter voelen schatje” ze ging op haar knieën en lag nu met haar tietjes en hoofd op bed, hij keek naar haar kleine kontje, duwde zijn paal tussen haar billetjes zo haar warme natte gaatje in, haar zuigende wandjes streelde zijn eikel terwijl hij weer diep in haar stoote, “Oh Liz je gaat me laten spuiten zo” hij zag zijn paal in en uit zijn meisje gaan, leek wel of die haar kutje telkens een stukje binnenste buiten trok , wat een geil gezicht dit, dacht hij.
Liz lag te kreunen in het kussen, nog een paar diepe stootjes en toen voelde ze zijn paal schokken in haar en spoot hij zijn condoom vol in zijn meisje.
Haalde zijn condoom eraf en maakte zijn pik schoon en viel naast haar, ze klom op hem en zo bleven ze liggen, zoenend en hij haar billen knedend, lieve woordjes tegen elkaar zeggen en gewoon helemaal verliefd zijn. Ze eindige lepeltje lepeltje met Liz als de kleine lepel, ze lag in zijn sterke armen en hij kon haar zo heel fijn strelen over haar borstjes en buikje.
Ze hadden niet veel nodig om in slaap te vallen.

Half 9 opende Liz haar ogen, ze had eigenlijk super lekker geslapen en ze voelde achter haar haar warme vent tegen haar aan, zijn armen om haar heen, zijn pik voelde ze tegen haar billetjes, ze sloot haar ogen en genoot nu zo ontzettend van dit hele gevoel, beide naakt en warm, ze moest enkel ontzettend plassen.
Heel voorzichtig kroop ze onder zijn arm vandaan, zocht haar stringetje in de kamer en sloop zachtjes naar de wc, ze bekeek zichzelf in de spiegel en zag nu toch wel een meisje dat veranderd was in een jonge vrouw, maakte alles weer goed droog en schoon en sloop weer de kamer in, snel stringetje uit en zo kroop ze weer tegen hem aan, alleen nu lag ze naar hem te kijken.

Ze rook zijn adem, bier dacht ze en moest beetje lachen in haar zelf, ze kusten hem en streelde zijn armen en billen. Langzaam werd ook hij wakker en keek versuft naar haar, “Goedemorgen slaapkopje van me” zei ze lief en ondanks de bier adem begonnen ze te zoenen, ze kroop practisch in hem en voelde zijn opwinding tegen haar buikje aan prikken. Strelend en kussend draaide ze hem op zijn rug, zakte af naar zijn pik en likte zijn zoute eikel, ze proefde zijn zaad en de condoom nog een beetje maar ze begon hem wel te pijpen, “pak vast een condoom”zei ze en hij reikte naar zijn nachtkastje.
Haar mond zoog hem zo lekker nu, die warme gloed en dat speeksel maakte hem lekker nat en keihard nu. Ze hield hem vast toen hij een rubber afrolde en ze kroop boven hem, geleiden ze paal naar haar gaatje en liet zich rustig zakken, “oeii dat is strak zeg” zuchte ze en langzaam liet ze haar doosje wennen aan zijn dikke lul. Ze voelde dat het wat ontspande en ze begon hem rustig te neuken.

Ze kwam wat voorover en begon haar clit tegen zijn schaamheuvel aan te schuren, Rick kende dit spelletje van zijn zus en greep haar billetjes en hielp haar over hem heen glijden. “Focus Liz, kom maar lekker op mijn pik klaar” kreunde hij zacht, Liz was zich aan het concentreren op haar eigen genot en wreef haar clitje stevig over zijn schaambeen, hij voelde haar aanspannen en hoorde haar zuchten en en haar gezicht ontspannen, slap viel ze op hem neer. Hij streelde haar billen en rug, ze stapte van hem af en zijn pik klapte weer tegen zijn buik aan.

“Ga eens op je zij liggen schatje” zei hij en met haar been over die van hem kon hij zo haar tunneltje in, ze genoot van de plekjes die nu in haar geraakt werden en duwde haar billen naar achter om zijn stoten op te vangen. Diep en snel stoote hij zichzelf naar een hoogte punt en kwam met kreun klaar in haar. “Wow lepeltje lepeltje neuken is echt lekker zeg” fluisterde ze, voor haar was elk nieuw standje weer een feestje , doggy was nog haar favoriete standje. Zo lagen ze tegen elkaar aan tot hij verslapte en uit haar kutje gleed, snel condoom eraf en beetje schoonmaken. “Ga je mee even douchen schatje” vroeg hij en renden ze snel samen naar de douche, deur op slot en samen onder de warme stralen. Elkaar inzepen en strelen, hij keek op haar neer want Rick was zeker 25 cm groter dan haar, “zo kleintje” en met haar Bambi oogjes en natte koppie keek ze verliefd omhoog, strekte haar armen zoals kleine kinderen doen met pak mij op, hij tilde haar omhoog en had zijn handen onder haar kontje. Hij dacht even aan de keren dat hij zo met Suus hier gestaan had, driftig en hard neukend, nu zoende hij zijn vriendinnetje onder het warme water met passie.
Samen afdrogen en met handdoek om , Liz dan, hij liep gewoon in zijn blote reet over de gang weer naar zijn kamer.
Condooms in de prullenbak zoals mama gevraagd had aan hem, hij schoot een broek en shirt aan deed gel in, spoot van alles onder zijn armen en over zijn lijf en klaar was die.

Liz keek naar dit ritueel en droomde van ook een man worden, Liz was aangekleed en de deur stond ondertussen open, Suus was ook wakker en stond zich op te maken.
“Goedemorgen schatjes, lekker geslapen?” Met een knipoog vanuit de badkamer, Liz kleurde ervan maar ging naast haar staan en samen zichzelf optutten.
Rick riep dat hij vast naar beneden ging en kusten Liz, Suus riep direct je vergeet mij weer..
Dus weer terug en hij gaf Suus ook een kus op haar wang.
Pa en Ma waren al op en hij begroette ze met een glimlach rond zijn mond. “Ik weet niet wat je gister gegeten hebt maar wel wat je gedaan hebt als ik zo naar je kijk” zei vaders, Rick beetje geschrokken van deze opmerking, lachte en liep naar de koffie.
Esmeralda wou weten waar Liz was, en voor hij wat kon zeggen hoorde moeders hun beide van de trap komen, “Goedemorgen” en waren de meiden er ook. Samen lekker ontbeten met zijn allen.
Rick opperde aangezien niemand naar zijn werk ofzo moest om met zijn allen naar het bos of strand te gaan, en zo gingen ze samen lekker wandelen in het grote natuur gebied vlak bij hun huis.
Uiteraard na het eten heeft hij zijn meisje weer veilig thuis gebracht. Suus zat al te wachten om nog eenmaal zijn toets voor morgen door te nemen.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 7578 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De lessen van mijn zus Suzanne deel 7”

Plaats een reactie