BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De dames deel 2

Ik voelde mijn ballen samentrekken en mijn pik schoksgewijs nog harder worden. Dit leek het signaal te zijn voor Ella en Sophie om een stapje verder te gaan. Sophie trok de dilator uit mijn pik en legde hem in een RVS schaaltje.
Hierna pakte Sophie weer de spuit met glijmiddel. En ik hoorde Ella een volgende stalen staafje pakken. ‘Zullen we twee of drie millimeter overslaan?’ Hoorde ik haar vragen. ‘Doe maar drie’ zei Sophie. En ze drukte het puntje van de spuit weer in mijn plasgaatje. Opnieuw spoot ze glijmiddel in mijn pik.
“Ik kan er niks aan doen.” Zei ze tegen Ella. “Maar ik wordt hier zo ontzettend nat van.” Ella lachte. En reageerde met: “En ik vind het het geilst als je een stokje in zijn pik duwt. Ik weet ook niet waarom. Misschien vind ik het stiekem wel leuk om samen een man een beetje te vernederen en te martelen.” “Dus gaan we maar meteen voor 8 millimeter” Zei ze met een grijns.

Mijn pik voelde ineens vreemd leeg. Maar veel tijd om daarover na te denken kreeg ik niet. Ella gaf de dikkere dilator aan Sophie, en begon me stevig knijpend langzaam af te trekken. Sophie deed ondertussen een paar druppels glijmiddel op het glimmende staal.
Met een geconcentreerde blik pakte ze mijn eikel tussen duim en wijsvinger, en hield het puntje van de dilator tegen mijn kloppende eikel. Ze leek een fractie van een seconde te wachten, en precies op het moment dat Ella met haar hand naar beneden ging over mijn pik, liet Sophie de 8 mm dikke staaf in mijn plasgaatje glijden. Dit leek best een beetje moeite te kosten. En die acht millimeter staaf vond ik er al angstwekkend dik uitzien. Maar Sophie duwde gedecideerd door. Eerst tot een centimeter of vijf. Maar bij de volgende langzame handbewegingen van Ella steeds een beetje dieper.
Het voelde zo bijzonder dat ik de bizarre omstandigheden haast leek te vergeten. Zeker toen Ella en Sophie me in een foutloos ritme aftrokken en de dilator op en neer lieten glijden in mijn pik. Ze leken volstrekt geen haast te hebben. Ella bleef haar hand op en neer halen en Sophie trok steeds vaker het staafje er helemaal uit om het daarna in een vloeiende beweging weer diep in mijn pik te duwen.
Ze gingen zo een paar minuten door, en ik voelde mijn ballen steeds meer samentrekken. Ella zag dit gebeuren en hield ineens haar hand stil. ‘Tijd voor de meting’ zei ze. ‘Voor hij begint te spuiten’.

Sophie trok het staafje uit mijn pik, en Ella pakte een schaal die ze op mijn buik legde. Wederom netjes gesorteerd zag ik zwarte siliconen breinaalden oplopend in lengte en dikte op de schaal liggen. ‘Voor het beste resultaat, moeten we uiteindelijk bijna tot je blaas in je pik naar binnen. Dus we gaan nu kijken hoe ver dat is’. Zei Sophie, terwijl ze een siliconen staafje van de schaal pakte.
De stalen dilators waren een centimeter of vijftien lang, maar deze waren denk ik bijna het dubbele. Ik keek een beetje verschrikt toen Sophie de siliconen breinaald schattend naast mijn pik hield. Ik kon me niet voorstellen dat iets zo ver in mijn pik zou passen.
Ella leek te genieten van mijn reactie, en met een sadistisch lachje pakte zij een siliconen staafje dat iets dikker en iets langer was. “25cm lang en 8mm dik, laten we die maar meteen proberen.” Zei Ella met een grijns. “En mag ik het doen?” vroeg ze aan Sophie. “Natuurlijk mag dat.” Zei Sophie. “Maar doe het wel voorzichtig. Het moet nog even heel blijven allemaal.”

Opnieuw spoot Sophie een beetje glijmiddel in mijn pik. Daarna spoot ze wat glijmiddel op het siliconen staafje dat Ella in haar hand hield. “Hou jij hem voor me vast?” vroeg Ella aan Sophie. Wijzend naar mijn pik die nog steeds keihard was en op het ritme van mijn hartslag op en neer veerde.
Sophie pakte met haar linkerhand de basis van mijn pik stevig vast en met haar rechterhand kneep ze stevig in mijn eikel. Mijn plasgaatje stond al een beetje open, glimmend van het glijmiddel. Ella drukte daarna zonder omhaal de siliconen dilator centimeter voor centimeter in mijn plasbuis. Vijf, tien, twintig centimeter en zelfs de laatste vijf centimeter verdwenen volledig in mijn pik. Ella duwde met haar duim het platte uiteinde van de dilator nog even hard op mijn eikel alsof ze er van genoot. Dit voelde ik haast tot in mijn tenen en ik voelde mijn ballen weer samentrekken. Maar nu van de schrik en een beetje pijn. Met grote ogen keek ik toe hoe ze mijn pik mishandelde.

Ella krulde het puntje van haar tong tegen haar bovenlip en ademde zwaar. Ze werd zichtbaar bloedgeil van wat ze deed en mijn reactie daarop. “Ik weet dat het een forse pik is, maar ik had verwacht dat 25 centimeter wel genoeg zou zijn.” Zei Ella enigszins hees. Sophie, die nog steeds mijn pik stevig vasthield, liet mijn eikel los, pakte een langere iets dikkere dilator, en voorzag hem van glijmiddel. “Dan maar dertig proberen.” Zei Sophie.
Ella trok in één vloeiende beweging de dilator helemaal uit mijn pik, legde hem weg en begon de volgende in te brengen. De bolle punt van de dilator rekte mijn plasgaatje volledig uit. Wat normaal een klein spleetje was, zag er nu uit als een strakgespannen rondje om een dikke zwarte breinaald. “Hmmm, tien millimeter begint moeite te kosten” oordeelde Sophie. “Dan duw ik toch een beetje harder.” Zei Ella. Terwijl ze dat deed hoorde ik haar zachtjes kreunen. Gebiologeerd keek ze naar de dilator die in mijn eikel verdween. Op het moment dat er zo’n 25 centimeter in mijn pik zat, zei Sophie tegen Ella dat ze nu heel langzaam dieper moest gaan. “26, 27, 28 centimeter” zei Sophie haast fluisterend. Bij “negenentwi…” had ik ineens het gevoel alsof er tegen het einde van mijn blaas geduwd werd. Instinctief probeerde ik me terug te trekken. Meteen hield Ella haar hand stil. Met haar linker duim en wijsvinger pakte ze het stukje dilator dat nog uit mijn eikel stak stevig vast. “Even controleren, voor de zekerheid.” Ze begon de dilator weer iets dieper te duwen, waarop ik weer met een reflex reageerde. Ella vond dit kennelijk een geil spelletje en begon de dilator steeds sneller op en neer te halen. Slechts een halve centimeter op en neer. Maar met een enorm effect op mijn lichaam. Al mijn spieren spanden en ontspanden in het tempo waarmee Ella zich uitleefde op mijn pik.

“Ho maar…, we moeten door naar de volgende stap” Doorbrak Sophie de marteling. Met een diepe kreun en een teleurgestelde zucht stopte Ella langzaam met haar spelletje. “Sorry, ik liet me even gaan.” Zei Ella met een schorre stem. “Ik had niet verwacht dat ik dit zo geil zou vinden. Ik kwam gewoon bijna klaar zonder mezelf aan te raken.” “Alleen maar door ‘dit’ te doen” zei ze. Terwijl zo nog één keer de dilator diep in mijn pik duwde. Nog dieper dan eerst. Nu voelde ik daadwerkelijk de dilator zich een weg banen door de ingang van mijn blaas. Met een ronduit sadistische glimlach trok Ella daarna tergend langzaam de volle lengte van de dilator uit mijn pik.
Sophie keek Ella verliefd maar toch ook een beetje streng aan. “Ik vind het heerlijk als je geil geniet. Maar probeer je een beetje in te houden als we voor het echte werk gaan. We moeten juist de blaas níet raken. Weet je nog?” Zei ze met een knipoog. Ella keek naar Sophie en zei “Je hebt gelijk. En de volgende stap is eigenlijk nog geiler dan deze.” Als jij de testers pakt, dan pak ik even wat drinken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9750 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De dames deel 2”

Plaats een reactie