BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (25)

Toch nog maar snel even onder de douche gaan staan om het geil en het zweet af te spoelen. Toen wij aangekleed waren gingen we naar beneden om in de lounge plaats te nemen. Terwijl wij daar zaten ging de bel en hoorden wij Mary in de gang opgetogen praten met iemand. Zij kwamen richting de lounge en stelde haar kleindochter Karen voor. Wauw wat een schoonheid stond daar? Ik stond met open mond te kijken naar deze overweldigende schoonheid, vrij groot, slank maar vooral die mooie ogen en die overweldigende glimlach trokken de aandacht. Een jonger uitgave van Mary zou je kunnen zeggen. Nelleke stompte tegen mijn schouder en vroeg “zou je eens geen goede dag zeggen tegen Karen?” Ik stapte naar voor en wilde Karen een hand geven, maar deze kwam korter bij en kuste mij twee keer op de wang. Ach ja natuurlijk de gewoonte hier in het land. Karen kwam nog even bij ons in de lounge zitten tot Mary klaar was om te vertrekken.

Heerlijke avond was dat, een goed restaurant, heerlijk gezelschap die drie vrouwen en Karen was niet alleen een mooi verschijning maar ook nog eens een heel pientere dame waar je leuke gesprekken mee kon voeren. Ondanks het leeftijdsverschil hadden wij heel veel raakvlakken waarover wij konden praten. En haar humor had zij zeker ook van Mary geërfd. De avond vloog voorbij. Bij het naar huis rijden zie Mary dat Karen deze nacht bleef slapen en morgenvroeg terug naar haar ouders zou vertrekken. Er waren toch genoeg kamers vrij want de wielertoeristen waren vertrokken. Wij hebben de avond verder gezet in de lounge en na middernacht zijn wij vermoeid naar onze slaapkamers vertrokken.

Na een korte maar goede nachtrust kwam ik voor het ontbijt ’s morgens Karen tegen in de lounge. Na een goedemorgen en de gebruikelijke kusjes, hield zij mij gezelschap en kwam het onderwerp op haar studies. Zij dacht erover om eventueel een jaar naar België te komen voor een stage bij een bepaald bedrijf en of wij haar misschien konden helpen met het zoeken van verblijf, haar wegwijs maken in het leven in België en dergelijke meer. Wij spraken af dat zij ons zeker zou contacteren moest de stage doorgaan. Ondertussen was Nelleke ook beneden gekomen en gingen wij ontbijten. Zoals andere dagen hadden wij weer een heerlijk ontbijt en Karen bleef ons gezelschap houden en nam mee het ontbijt. Af en toe kwam Mary binnen om nog wat warms te brengen of even mee te praten. Wat zag Mary er vandaag toch weer heerlijk uit, een snoepje van een cougar.

Vandaag hadden wij weer een tochtje op het programma staan dus na het ontbijt namen wij afscheid van Karen die beloofde om ons op de hoogte te houden over haar eventuele stage. Karen en Nelleke gingen naar boven en ik ging nog even in de keuken naar Mary. Zij stond aan het aanrecht naar de tuin te kijken, een beetje in gedachten verzonken. Stilletjes sloop ik naar haar toe, ik nam haar langs achter vast en zoende haar in haar nek. “Een beetje aan het dromen” vroeg ik haar. Zij knikte en bleef in dezelfde houding staan. Toen ik beter keek zag ik een traan over haar wang lopen. Ik draaide haar naar mij toe en vroeg wat er aan de hand was. “Niks gewoon, dat tedere gebaar dat je net deed, dat deed Georges ook altijd bij mij” zei Mary “dus gewoon de zoete herinnering”. Ik nam haar hoofd vast en drukte een kus op haar voorhoofd “zo mooie dame, Nelleke en ik gaan vertrekken met de fiets. Tot vanavond”. “Oooh ja Juul vanavond maak ik een diner voor jullie. Jullie zijn de enige gasten, dus gezellig met zijn drietjes hier blijven?” vroeg Mary. Ik stak mijn duim op en verliet de keuken.

Nelleke vond het ook prachtig dat wij die avond gewoon Mary gezelschap zouden houden. Tijdens een van de rustpauzes van onze fietstocht probeerde ik Nelleke te verleiden maar zij ging mee in het opgeilen om dan abrupt te stoppen “bewaar dat maar voor geile Mary deze avond”.
Wij kwamen vrij laat aan bij Mary die ons kwam begroeten in de gang. “Gaan jullie je opfrissen?” vroeg zij “ dan kan ik aan het eten beginnen, zullen wij afspreken binnen ongeveer een uurtje? Als jullie klaar zijn kom gerust naar de lounge en dan kunnen wij daar aperitieven.” Toen wij na het opfrissen in de lounge kwamen hoorden wij Mary nog volop bezig in de keuken. Ik ging naar de keuken om Mary te verwittigen dat wij er waren. Zij stond aan het fornuis met haar rug naar de deur. Ik ging weer achter haar staan en strekte mijn armen voor haar buik om haar weer een kusje in de nek te geven. Mary leunde achteruit tegen mij aan met haar hoofd op mijn schouder. “Heerlijk gevoel “ fluisterde zij. Daarna draaide zij zich om en duwde mij weg. “Even de aperitiefjes klaarmaken” zei Mary. Ik ging terug naar de lounge en even later kwam Mary binnen met drie heerlijke cocktails. Zij dronk even mee en ging toen terug naar de keuken. Na een kwartier kwam zij ons halen om naar de eetkamer te gaan. “Neem je de cocktails mee aub” vroeg zij “ik ga me nog even opfrissen.

Toen zij een kwartiertje later terug binnen kwam vielen mijn ogen uit hun kassen. Pffff wat zag Mary er heerlijk uit in haar kokette jurk, met nylons over haar mooie benen, hoge hielen en dan bovenaan de jurk was helemaal open zodat haar schouders helemaal bloot waren. Mary lachte haar tanden bloot toen zij mij zag kijken en knipoogde naar Nelleke. Het eten herinner ik mij niet veel meer van behalve dat het een lekker zeevruchten voorgerecht was en een heerlijk, smakende biefstuk. Ik was compleet in de war van Mary en de beide dames genoten van mijn verwarring. Deze jurk hadden zij uitgezocht tijdens het winkelen omdat Nelleke wist dat ik Mary zou bewonderen met die jurk aan. Na de koffie stond Mary op “nu het toetje nog” zei zij. Zij nam Nelleke en mij bij de hand, trok ons recht en nam ons mee de trap op. Bij haar slaapkamer nam zij ons mee binnen. Heel duidelijk wie hier het toetje zal zijn.

Zoals vanavond en vanmorgen ga ik achter Mary staan en neem haar vast met mijn armen om haar buik, geef haar een kusje in haar nek en legt zij zich ontspannen in mijn armen. De houding die zij zo heerlijk vond samen met haar man. Nelleke heeft zich op het bed gezet en steekt haar duim op. Mary geeft een diepe zucht en draait haar hoofd een beetje om mij een kus te kunnen geven. Wij gaan over in een diepe sensuele tongkus. Mijn god wat geilt Mary mij toch weer op gewoon met simpele zaken. Terwijl wij elkaar geil blijven tongzoenen leg ik mijn handen op haar borsten. Die werden niet ondersteund dus zij had ook geen strapless BH aan. Haar tepels staan al keihard en steken weer heerlijk vooruit. Mary hangt slap in mijn armen en geniet van het gevoel dat over haar heen zweeft. Ik wil onder haar jurkje haar blote tieten kneden maar dat lukt niet. Het jurkje zit te strak. Ik ga een stap achteruit om haar jurk los te ritsen en schuif de jurk naar beneden over haar armen. De jurk is zo strak dat hij rond haar middel blijft hangen. Ik neem haar borsten in mijn handen zoals al gezegd niet zo groot maar o zo geil met die harde spenen erop. Ik trek en knijp in haar tepels en Mary kreunt het geil uit. Ik ga voor haar staan en begin aan haar dikke spenen te zuigen en te knabbelen. Ik moet Mary ondersteunen want zij wordt zwak in haar benen van geilheid. Daarom laat ik haar geile borsten even los en stroop haar jurk over haar kontje naar beneden.

Zij stapt uit haar jurkje, neemt het op en legt het over een stoel. Daar staat die geile cougar in haar blootje, zonder broekje heeft zij de avond bij ons gezeten. Allee, nog die geile holdup nylons en staande op die geile hoge stilleto’s. Wat een geil zicht is dit. Mijn lul staat op springen in mijn broek, ik ga even in mijn broek om hem beter te leggen en terwijl ik dit toe kijk ik geil naar Mary. Als mijn lul wat beter ligt, stap ik naar Mary en begin haar borsten weer te kussen, met mijn handen ga ik tussen haar benen en voel haar vochtige hitte. Ik kijk haar aan en zeg “ooooh Mary je bent zo nat meisje”. “Mmmmmm… geil ….. geeeiiiill” kreunt zij.

Nelleke heeft ondertussen ook niet stilgezeten en heeft haar kutje bloot gemaakt en ligt zichzelf te vingeren. Je hoort haar vingers soppen in haar kutje. Ook mijn vingers maken een soppend geluid in de kut van Mary. Ik duw haar een beetje achteruit zodat zij op het bed kan gaan zitten. Zij leunt een beetje achteruit en leunt op haar ellebogen terwijl zij mij aankijkt met haar geile ogen. Zij steekt haar tong uit en maakt een likbeweging. “Lik mijn kutje Juul, lik mij….” kreunt zij. Ik beweeg mij richting haar kutje en blaas lichtjes over haar openstaande schaamlippen. “Ooooh ….. oh… oh …. Liiiiiiikkkkkkeeeen” kreunt Mary weer. Ik steek mijn tong in haar openstaande grotje en proef haar geil, zo zoet zo sappig dat kutje. Zij begint haar kutje tegen mijn mond te bewegen en wil haar klitje tegen mijn tong krijgen. Ik laat haar doen en raak lichtjes haar gevoelige klit met mijn tong. Zij siddert over gans haar lichaam en maakt kleine schokjes. Zij probeert mijn tong sterker tegen haar klit te krijgen maar ik geef haar niet de ruimte. “Mmmmm ….. Mmmmmmm…. Liiiiik …. Kuuutjjjeee” smeekt Mary. Ik duw mijn tong helemaal in haar grot en lik over haar G-spot.

Mary kraait van vreugde en duwt haar kut nog verder over mijn tong. Ik voel dat zij dicht tegen een orgasme zit en trek mijn tong terug. “Aaahhh …. Aaahhhh ….. Likken …. “smeekt Mary. Ik blaas nog wat tegen haar kutje aan en ik zie haar hunkerend naar mij kijken met haar tanden bijtend op haar onderlip. “Toooeee …. Liiiikkk …. me …. “ kreunt ze smekend. Ik steek mijn tong terug tussen haar lipjes en ga zacht over haar lipjes, richting haar clitje. Mary siddert en beeft. Ondertussen hoor ik ook Nelleke hard hijgen en kreunen. Zij heeft een dildo gevonden en heeft die in haar kutje zitten. Mary beweegt haar kutje met korte bewegingen over mijn tong en wil zich naar een orgasme werken. Ik wil haar dit geven, deze lieve charmante cougar. Ik druk mij tegen haar clitje en zuig op haar stijve harde clit. “Jaaaa… Jaaaa… jaaa” kreunt Mary. “Iiiiikkkkk …. Koooooommmmm…. Iiiiiikkk …… kooooooommmmm…. Ooooooooowwwww” en met een explosie van vocht komt Mary gillend klaar. Zij schokt en kreunt en draait met haar ogen. Mijn tong is nat van haar spuitende kutje. Langzaam trek ik mij terug terwijl ik in de achtergrond ook Nelleke hoor klaar komen.
Pfff wat een geile cougar is die Mary.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4815 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie