BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het koophuis deel 4

In de badkamer liet Chris een groot bad vollopen, waar ze makkelijk samen in konden en toen dit voldoende was gevuld lieten Joris en Anja zich in het bad zakken, dat bedekt werd met heerlijk geurend badschuim. Dat Chris ook in de badkamer bleef vonden zij geen enkel probleem. Ze waren al uren naakt en tenslotte was Chris eigenlijk een lotgenoot als slaaf.

Het was nu voor het eerst dat Joris de gelegenheid had om Chris beter te bekijken. Hij was net zo kaal als Joris, wat minder gespierd, maar hij had wel een forse pik, zelfs in slappe toestand en onder zijn pik hingen een paar grote ballen te bungelen. Bij Joris was zijn zak nog behoorlijk strak en zijn ballen zaten strak onder zijn pik. Joris betrapte zich erop dat hij die bungelende ballen best geil vond. Waren er gevoelens bij hem ontwaakt die hij eerder verdrongen had? Hij voelde zelfs dat ondanks wat er die avond met zijn pik was gebeurd er toch wat beweging in kwam bij deze gedachte. Snel richtte Joris zich nu op Anja en vroeg haar hoe het met haar ging. Het gaat wel hoor, maar bij die laatste vent dacht ik dat mijn kont uitscheurde, wat een paal had die. Bij mij net zo gaf Joris toe, de kerel die mij neukte was ook absurd dik en lang. Het lijkt ook wel of ze enkel interesse in mijn kont hebben vervolgde Anja. Ik heb de hele avond geen pik in mijn kut gehad. Dat gaat zeker wel veranderen mengde Chris zich in het gesprek. Vanavond wilden ze jullie kont goed toegankelijk maken en een stuk oprekken. Tenslotte waren jullie daar een week geleden beiden nog maagd. Maar de rest van de week kan Joris je kut wel verwennen, tenminste als zijn pik hersteld is van de zweepslagen. Mijn kont is ook snel een stuk opgerekt toen ik Mr Karel leerde kennen en intussen kan Mr Karel met zijn vuist mijn kutje in. In een flits zag Joris de handen van Mr Karel voor zich en kon zich niet voorstellen dat die ooit bij hem naar binnen zouden gaan. Maar weer voelde hij wel dat zijn pik weer licht reageerde op wat Chris vertelde.

Nadat ze weer wat bijgekomen waren stapten Joris en Anja uit het bad en werden ze beiden door Chris voorzichtig afgedroogd met zachte handdoeken. Eenmaal droog werden ze beiden ook nog eens met de zalf behandeld die ze eerder die avond al hadden gevoeld en hierbij kon Chris het niet laten om vooral de pik en ballen extra aandacht te geven. Zijn verzorging sloot hij af met een kus op de pik van Chris en zo bracht hij hen naar de logeerkamer, waar ze naakt onder het dekbed doken en even later in een diepe slaap vielen.

De volgende dag werden ze gewekt door Chris en kregen ze beiden een massage van hem. Dat hij hierbij meer aandacht gaf aan Joris was te verwachten uiteraard. Joris lag op zijn buik met zijn hoofd over de rand van de massagetafel en Joris was eerst druk bezig met zijn kontje, maar toen Chris omliep om zijn rug te gaan masseren hing de pik van Chris pal voor het gezicht van Joris en in een reflex hapte Joris de pik van Chris op. Hij schrok er zelf even van dat hij dit uit zichzelf deed, maar Chris zijn pik liet al gelijk merken dat die het zeker op prijs stelde. Al snel stond de pik van Chris op volle sterkte en begon hij rustig het bi-bekkie van Joris te neuken. Joris deed het kennelijk goed, want het duurde niet lang voor hij de warme stralen zaad van Chris proefde en doorslikte. Zo, jij hebt je ontbijt al gehad merkte Chris op. Als jullie zover zijn kunnen we naar de keuken gaan en daar samen met Mr Karel ontbijten.

Al gewend aan het naakt zijn in het huis liepen ze met zijn drieën naakt naar de keuken, waar Mr Karel aan de ontbijttafel zat te wachten in een kamerjas. Goedemorgen slaapkopjes, zijn jullie een beetje bijgekomen van gisteravond vroeg hij glimlachend. Ja hoor reageerde Joris, Chris heeft ons uitstekend verzorgd en hoewel het allemaal nieuw was voor ons was het goed te doen voor ons. Ik weet niet hoe het voor Anja voelt, maar mijn kont voelt nog wel aan of ik door een paard geneukt ben. Daar zul je niet lang last van houden en na een paar keer zul je al die pikken en zelfs nog groter en dikker makkelijk in jullie kont kunnen verwerken vertelde Mr Karel alsof het wennen was aan het eten van spruitjes. Terwijl hij dit zei wenkte hij Chris, die gelijk opstond en op zijn knieën tussen de benen van Mr Karel ging zitten. Chris sloeg de kamerjas van Mr Karel open en opende zijn slavenbekkie . Tot hun grote verbazing zagen Joris en Anja dat Mr Karel begon te pissen en dat Chris alles opving en doorslikte. Mr Karel zag hun ontzetting en gaf aan dat Chris dit altijd deed en dat pis helemaal niet vies was. Dat is enkel een idee wat jullie is bijgebracht door jullie ouders voegde hij eraan toe. Dit is iets wat jullie binnenkort ook zullen gaan leren en Joris en Anja keken elkaar aan met een blik van dat kan er ook nog wel bij ondanks hun afkeer ervan op dit moment.

Alsof er niets was gebeurd liet Karel Chris de thee inschenken en nodigde iedereen uit om toe te tasten bij het ontbijt. Joris en Anja merketen dat ze best trek hadden na de inspanningen van de vorige avond en lieten het zich goed smaken. Toen iedereen voldaan was ging Chris de tafel afruimen en Mr Karel kon het niet laten om op te merken dat Joris meer naar de bungelende pik van Chris zat te kijken dan dat hij aandacht had voor Anja. Met een rood hoofd moest Joris bekennen dat hij de pik van Chris wel erg mooi vond. Jullie zijn alleen op zaterdagavond slaafjes, dus als jullie nu zin in een gewone vrijpartij hebben is dat ok gaf Karel aan. Dan gaan we naar de grote slaapkamer en genieten we van elkaar. Joris keek een beetje beschaamd Anja aan, maar die zei hem dat als hij met Chris wilde vrijen dat zij dat prima vond en zelfs wel geil om te zien en dat zij vast niks tekort zou komen bij Mr Karel.

Voordat Joris de kans kreeg om zich te kwam Chris al op hem af en gaf hem een tongzoen. Joris proefde de vreemde smaak bij de zoen en realiseerde zich dat hij nog gedeeltelijk de pis van Mr Karel proefde. Hij werd door Chris bij zijn hand gepakt en als een geil stelletje liepen ze samen de kamer uit hand in hand, gevolgd door Anja en Mr Karel. In de slaapkamer trok Chris Joris gelijk op het bed en begon weer met hem te tongen. Al snel lagen ze geil te kronkelen tegen elkaar en gingen hun handen overal. Joris liet zich nu ook helemaal gaan en kneedde de kont van Chris, zoog aan diens ballen en bood zichzelf wijdbeens aan. Je bent nu niet gespoeld schatje, maar ik ben niet vies van je. Ik ga je heerlijk in dat strakke kutje van je neuken gaf Chris aan en zette Joris op handen en knieën op het bed. Mr Karel genoot er intussen van dat Anja druk bezig was om haar kut te vingeren bij wat zij voor zich zag. Joris lag daar zonder enige dwang te geilen met een man en genoot er ook duidelijk van. Chris was intussen in Joris zijn kut aan het neuken en trok tegelijkertijd Joris zijn pik af. Ik ga spuiten riep Joris benauwd, die niet op het bed van Mr Karel wilde spuiten. Spuit maar hoor zei Mr Karel, er ligt een matrasbeschermer onder. Dit was voor Joris het sein om zich te laten gaan en zijn zaad maakte een flinke plek in de lakens van het bed. Chris bleef echter nog doorneuken tot hij ook kon spuiten in zijn nieuwe vriendje.

Toen Joris opkeek kon hij nog net zien hoe Anja klaar stond te komen op haar vingers. Hij herkende de wazige blik in haar ogen en met een diepe kreun kwam Anja heftig. Nu wij zei Mr Karel en trok Anja het bed op naast het uitgetelde verse koppeltje. Ik wil nu wel eens stevig in mijn kut geneukt worden gaf Anja aan en daar voelde Mr Karel ook best wat voor, maar eerst ging hij met die geile meid lekker spelen. Hij tongde haar, wat zij vurig beantwoordde en zoog en beet toen in haar tepels. Wat doe je met mij Mr Karel, twee weken geleden was ik nog een braaf monogaam vrouwtje en nu wil ik alleen maar een geile slet voor je zijn. Dit is waar Mr Karel haar wou hebben en hij zakte steeds verder af over het hunkerende lijf van Anja. Gulzig begon hij haar clit te zuigen en stak hij een paar vingers in haar kut. Anja lag tegen zijn vingers op te rijden en gilde het uit dat ze geneukt wilde worden. Niet zo snel schatje zei Mr Karel en stak er nog twee vingers bij in de kut van Anja die deze gemakkelijk kon hebben omdat ze drijfnat was. Ze voelde hoe ze met haar kont in het zaad van Joris lag en een tot voor kort vreemde man was haar kut aan het uitrekken. Mr Karel voelde hoe ontspannen en nat de kut van Anja was en vouwde zijn hand zo dat zijn duim achter zijn vingers lag voor hij doordrukte. Anja voelde hoe de vingers van Mr Karel de binnenkant van haar kut betasten en hoe hij ook met haar baarmoeder speelde. Ze was elke beheersing kwijt en gilde alleen maar dat ze een geile slet was en dat ze dit nodig had. Er kwam iets los in haar en voor het eerst van haar leven kwam ze spuitend klaar.

Mr Karel wenkte Joris dat hij plat op het bed moest gaan liggen met zijn door het schouwspel alweer stijve pik en zei Anja dat zij Joris in haar reet moest nemen. Nu overal voor in liet Anja zich over de pik van Joris zakken met haar reet en toen zij daar eenmaal opzat liet Mr Karel zich op haar zakken en stak zijn pik in haar kut. Anja voelde hoe de pikken in haar lijf langs elkaar schoven en leek in een onstopbare golf van orgasmes te zijn beland. Keer op keer kwam ze klaar en het bed dreef van haar sappen. Toen ze ook nog eens het zaad van Mr Karel en Joris haar kut en darmen voelde vullen ging even het licht voor haar uit. Toen ze haar ogen weer opende werd zij net door Joris naar de badkamer gedragen om onder de douche alle sappen en het zaad van haar lijf te spoelen. Joris en Chris gingen samen onder de douche en spoelden elkaar af en Mr Karel sloeg het jonge spul goedkeurend gade.

Nadat ze opgefrist waren vonden Joris en Anja het toch verstandiger om intussen naar huis te gaan. Als ze nog langer bleven zouden ze morgen op hun werk nergens toe in staat zijn. Bij het afscheid tongden Joris en Chris elkaar nog en Anja stond te tongen met Mr Karel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 8999 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie