BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het studentenhuis

Ik ben vijftig en niet onbemiddeld doordat ik mijn goed lopend bedrijf tegen een heel goede prijs heb verkocht.
Ik heb al jaren een fantasie dat als french maid in dienst ben van enige jonge dames. Ik hoop dat het geen fantasie blijft en werkelijkheid wordt. Als eerste stap heb ik op diverse porno dating site een advertentie gezet “sissy maid zoekt huishoudbaan bij jonge dames”. De eerste twee weken ben ik vol verwachting maar er gebeurt niets. Ik besluit toch maar de benodigde outfits te gaan uitzoeken en bestellen. Ik vind bij Wish een blonde pruik, een zwart Lace wetlook french meid uniform met wit schort, muts, polsbandjes, jarretelle gordel, nylonkousen en highheels. Ook neem ik een zwart rubber french maid kostuum met wit rubber schort, muts, jarretelle gordel, rubber kousen met aangehechte sokken Ook bestel ik diverse hulpstukken, zoals buttplug, rijzweep, zweep, polsboeien, enkelboeien, halsband, ballgag, spider gag, dubbele penisgag, blinddoek, diverse meters touw en ketting en niet te vergeten een afsluitbare peniskooi.

Nu maar hopen op een reactie. Als alles is gearriveerd ga ik passen en uitproberen. Alles past en werkt.

Na een aantal weken krijg ik een reactie van een jongedame die geïnteresseerd is en we maken een afspraak voor een gesprek. Ik moet naar Amsterdam en naar een grachtenpand die in de buurt van de wallen is gelegen. Toen ik aan belde werd er open gedaan door een jongedame die me hartelijk welkom heten. Ze vertelde dat het gehele pand eigendom was van een vader van één van de studentes. Er woonde totaal tien studentes met elk een eigen kamer verdeeld over 4 etages. Van de eigenaar(vader) was een klacht ontvangen dat het een zooitje was en dat het pand beter behandeld moet worden. Ook in de ruimte waar we zaten was het een puinhoop, overal lag kleding, lege flessen, volle flessen, vuil en stofnesten. De bedoeling was dat ik dat zou moeten opruimen en schoonmaken.

Dat waren haar voorwaarden en ze vroeg naar de voorwaarde die ik had. Ik gaf aan dat ik als french maid aan de slag zou gaan, en dat het de studentes vrij stond (graag zelfs) mij te belagen, vernederen en straffen. Ze keek in het begin wel verbaasd maar hoe meer ik vertelde werd ze steeds serieuzer. Na enige tijd namen we afscheid en ze beloofde met de andere dames te overleggen en mij van de beslissing op de hoogte te brengen. Dus wachten maar.
Na enige dagen kreeg ik bericht dat ze het wilde gaan proberen met drie dagen in de week voor een proeftijd van twee weken.

Mijn verzoek om een kleedruimte ter beschikking te stellen wordt positief bevestigd, in de kelder was wel een ruimte die ik kon gebruiken, want daar woonde niemand.

Ik werd verzocht om maandag om acht uur aanwezig te zijn zodat alle studentes aanwezig zouden zijn. Ik pakte alle spullen in een kist met wieltjes en ging gepakt en gezakt naar het pand. Ik werd door dezelfde dame binnengelaten en in de algemene ruimte zaten alle studentes die mij nieuwsgierig en toch wel verbaast aankeken. De brutaalste nam het woord en gaf aan de ze een verwijfd type hadden verwacht en geen goed gebouwde macho. Ik gaf aan dat ik het juist leuk vond om het tegenovergestelde te spelen. Ze was een beetje de woordvoerster en vroeg wat wel en niet de bedoeling was. Ik zei dat in principe kwam om op te ruimen en schoon te maken. Maar dat de dames mij ook als speelgoed konden gebruiken. Ik gaf aan de bijna alles mocht als er maar geen verwondingen of littekens zichtbaar waren. Met een grote glimlach zij ze, “dat zal je weten ook.” De rest van de dames begonnen te lachen.

Ik werd verzocht om naar de kelder te gaan en mij gereed te maken voor de werkzaamheden. De kist met spullen naar beneden krijgen was nog wel een dingetje maar uiteindelijk lukt het wel. Ik koos deze keer voor het latex uniform die ik compleet maakte met muts, polsbandjes, jarretelle gordel, nylonkousen en highheels. Ook de peniskooi bracht ik aan en de sleutel ervan hing ik aan touwtje om mijn nek. Ik maakte me met een blonde pruik compleet en maakte me zwaar op. Met nog een laatste blik in op de spiegel liep ik de keldertrap op en liep toch wat nerveus de ruimte binnen. De dames waren duidelijk gecharmeerd met wat ze zagen. Brutaaltje kwam op me af en draaide om me heen om mij is goed te bekijken, ook tilde ze de voorzijde van het uniform op en knikte goedkeurend toen ze de kooi zag. Ze keek me vragend aan en zag toen de sleutel om mijn nek. Ze trok het touwtje stuk en zei “die krijg te vanavond weer terug. Elke ochtend moet je hem inleveren. En ga nu maar met je werk beginnen. Begin maar op de zolder etage.”

De trap beklimmen met de highheels was geen eenvoudige zaak maar wonder boven wonder kwam ik heelhuids aan. Ik zag een zeer rommelige kamer met veel losliggende kleding, blikjes en pizza dozen enz. enz. Ik begon te ruimen en kleding op te vouwen wat nog schoon was en de vuile was in een vuilniszak te stoppen.

Zo gauw de vuilniszak vol was ging ik alle trappen weer af, naar beneden met highheels is nog lastiger, naar de kelder waar ik de wasmachine had zien staan. Deze werd gevuld en gestart. Hier was ook de schoonmaakkast en ik nam gelijk een rol vuilniszakken mee naar boven. Terwijl ik weer de trap opliep liep één van de dames achter mij aan. Ze bleef een aantal treden onder mij zodat ze een prachtig uitzicht onder de rok van mijn uniform. Ik hoorde haar grinniken. Het bleek de bewoonster te zijn van de kamer waar ik bezig was geweest. Ze ging languit op bed liggen en volgde mijn werkzaamheden nauwlettend. Ik bekeek haar ook tussen terwijl ik bezig was. Ik schatte haar midden twintig. Ze had lang blond haar en een paar forse tieten. Doordat ze op bed lag schoof haar rokje wat op en zag ik een rood half doorzichtig slipje. Na enige tijd ging ze op de rand van het bed zitten en riep me bij haar. Ze gaf aan dat ze niet blij was met de voortgang van de werkzaamheden en dat ik daar voor gestraft dienden worden. Ze gebood me over haar knieën te gaan liggen. Ze sloeg de rok terug over mijn rug zodat mijn billen volledig vrij waren. Ze begon met haar vlakke hand op mijn billen te slaan, eerst zachtjes maar steeds harder. Mijn fantasie werd werkelijkheid en mijn peniskooi kwam behoorlijk strak te zitten. Ook voelde ze tussen mijn benen door nog even aan mijn ballen. Na enige tijd stopte ze en mocht ik opstaan. Ze pakte een knijper en maakte een achterzijde van de rok vast zodat mijn billen in het zicht bleven. Met de opmerking “Ik zie graag rode billen” mocht ik weer aan het werk gaan. De rest van de ochtend werd ik met rust gelaten en kon ik orde op zaken stellen. Aan het einde van de ochtend had ik de kamer weer pico bello.

Hoofdstuk 2

Ik werd geroepen en moest weer in de gemeenschappelijke ruimte verschijnen waar nog een stuk of vijf dames aanwezig waren. Ze hadden de kist gevonden waar ik mijn spullen in bewaarde en die vanuit de kelder naar de gemeenschappelijke ruimte gesleept. De kist was voorzien van een codeslot dus wat de inhoud was wisten ze nog niet. Ik werd vriendelijk verzocht de code door te geven. Toen de kist open was werd alles eruit gehaald en van het nodige commentaar voorzien. In de gemeenschappelijk ruimte werd een grote kast leeggemaakt en alle hulpstukken werden netjes tentoongesteld. De kleding ging terug in de kist en de kelder weer in. Op de eettafel die midden in de kamer stond werd een plastiek tafelkleed gelegd. Ik moest het uniform met bijbehorende attributen uittrekken. Waarna ik gedwongen werd om daar op te gaan liggen op mijn zij. De polsboeien werden omgedaan en op mijn rug aan elkaar bevestigd. De enkelboeien werden ook aangebracht en ze koppelde de boeien aan elkaar zodat ik in een hogtied lag. Ik zag dat ze een touw door de haak, waar vroeger de gasverlichting aan hing, voerde maar toen zag ik niets meer omdat ik de blinddoek om kreeg. Mijn mond werd opengeduwd en de ballgag werd bevestigd. Ik voelde opeens dat ik op mijn buik gedraaid werd doormiddel van het touw en ik volledig krom en hulpeloos kwam te liggen. De tafel werd wat op geschoven zodat ik met mijn buik op rand kwam te liggen. Eén van de dames fluisterde in mijn oor. “Wij gaan doormiddel van een kaart spel bepalen wie en wat ze doen met je, nu en de rest van de dagen. De dames staan al weken droog dus je bent een gewild object. Maak je borst maar nat.”

Ik hoorde geruime tijd praten, lachen en juichen en kon er vanuit gaan dat er winnaars waren. Ik hoopte alleen dat ik geen verliezer zou worden maar ook een winnaar. Het werd stil en opeens kreeg ik een paar vriendschappelijke tikjes op mijn kont. Er wordt geprutst aan mijn peniskooi waarna mijn penis de vrijheid word gegeven, waar hij dankbaar gebruik van maakt en binnen enkele ogenblikken op oorlogssterkte staat. Ik hoor gesmoes en ik krijg een heerlijke handjob. Ik word losgemaakt maar de boeien blijven om. Ook de ballgag en blinddoek worden niet verwijderd. Ik krijg de halsband om en ik word van de tafel afgetrokken en moet volgen. We gaan één trap op en komen op een stenen vloer. Ik moet op mijn rug gaan liggen en de ballgag wordt vervangen door een vlinder gag die voorzien is van rubberbanden aan de zijkanten. De blinddoek wordt verwijder en mijn gezicht wordt afgeschermd met een handdoek. Even blijft het stil en ik hoor dat een houten constructie over mijn hoofd wordt geplaatst. Mijn polsboeien worden aan de constructie bevestigd en in voel dat mijn enkels ook ergens aan vast worden gezet. De rubberbanden worden ook aan de constructie vast gezet waardoor ik mijn hoofd niet meer kan draaien. De handdoek wordt verwijdert en ik kijk tegen de onderkant van een closetbril aan. Ik zag diverse lachende gezichten voorbij komen. Eén van de dames ging op haar hurken zitten en vertelde dat ze onderling ook veel spelletjes speelde, en dat ik nog wel meer verrassingen zou krijgen.

Ik werd alleen gelaten en ik had een flauw vermoeden dat ik het niet droog zou houden vandaag. Na enige tijd verscheen er een dame waar ik nog geen kennis mee had gemaakt. Ze trok in één beweging haar joggingbroek en slipje naar beneden en ging op de bril zitten. Het duurde even maar er volgde een flinke straal die ik niet kon ontwijken, een gedeelte spoot in mijn mond maar de grootse hoeveelheid kwam op mijn gezicht terecht. Nadat ze haar poes had gedept kwam er nog een flinke hoeveelheid water over mij heen. Ze zei “maak je maar geen zorgen je ligt vlak lang het douchputje.” Of dat mijn grootse zorg was. In de loop van de middag kwamen er diverse dames langs die hoge nood hadden. Ik zag dus diverse poesje langskomen met verschillen haardracht of kaal. Je had ze met een flinke bosschage, een klein plukje of een middenberm. Ook waren er diverse kleuren in omloop. Aan het eind van de middag kwam er een dame langs die aangaf dat ze de laatste was en ze iets extra’s gebruikte en ze liet een trechter zien.
Het uiteinde van de trechter had het voormaat van de ring van de spider gag maar in de uitloop van een vernauwing aangebracht zodat ik de inhoud gedoseerd in mijn mond zou krijgen. Hij werd geplaatst en ze vulde de trechter met haar urine. Nadat ze zich had teruggetrokken duurde het nog zeker tien minuten voordat de trechter leeg was. Na enige tijd kwamen er twee dames die me losmaakte en alle attributen verwijderde. Ik kreeg een badjas aangereikt en ik kon mij op geen frissen. Met de mededeling “we zien je zo in de gemeenschappelijke ruimte” verdwenen de dames. Na een lekkere douche liep in mijn badjas naar de gemeenschappelijke ruimte en daar zaten een tiental dames. De dames vroegen hoe ik het had gevonden en of het niet te heftig was. Ik gaf aan dat mijn fantasie werkelijkheid was geworden en ik verlangde naar meer. Wel gaf ik aan de golden shower de limit was en scat no go was. De dames waren ook tevreden en hadden een voorstel. In de ochtend de schoonmaak en opruim klussen, en in de middag de spelletjes. Ik vond dat een goed idee. Eén van de dames merkte op dat als hij in mijn kamer bezig is wil ik hem ook kunnen benutten. Daar konden de andere dames zich ook in vinden. Na nog wat gezellig babbelen en een drankje ga ik mij aankleden en naar huis. Ik kijk nu al uit naar de woensdag.

Hoofdstuk 3

Het is eindelijk woensdag. Ik ben weer op tijd bij het studentenhuis en als er open gedaan wordt loop ik meteen naar de kelder. Ik kleed me om en neem nu de rubber outfit. Ook de peniskooi wordt niet vergeten. Met de sleutel in de hand loop in naar de gemeenschappelijk ruimte. Er zijn weer een tiental dames aanwezig. Sommige dames had ik nog niet gezien. De dame die me had aan genomen pakte de sleutel aan en vroeg of ik het een probleem vond dat vriendinnen die er niet woonde ook meededen. Ik gaf aan dat ik daar geen probleem mee had. Ze nam me mee naar de kast en liet zien dat de collectie flink was uitgebreid. Ze gaf aan “wij speelde ook al veel maar dan vrouwen onder elkaar omdat mannen vaak de leiding willen hebben maar wij zonder problemen van rol wisselen”. Maar je wil zeker aan de slag”. Ik knikte instemmend. “Vandaag is de kamer van Jasmijn aan de beurt maar ze heeft wel haar vriendin op bezoek. Ik hoop dat ze je niet te veel van je werk afhouden” met een knipoog naar mij. “Volg haar maar” Een grote dame met zwart haar en een jongens achtige uitstraling stond op en liep naar de trap. Ik volgde haar direct. Ik merkte dat achter mij aan ook een dame wandelde, ik neem aan de vriendin, maar dat was een veel vrouwelijker type met rood krullend haar. Deze had een koffertje bij haar. In de kamer aangekomen kon ik aan de slag. Het was niet zo rommelig als vorige kamer maar ik had er wel mijn werk aan. De twee dames zaten rustig naast elkaar op een bank te smoezen. Aan het eind van de ochtend had ik boel aan kant en was Jasmijn tevreden.

Ik werd verzocht om op handen en knieën op bed te gaan zitten. Ik hoorde het openen van een koffer, geritsel en het gerinkel van gespen achter me. Jasmijn verscheen weer in mijn gezichtsveld en bleek te zijn voorzien van een flinke strapon. Ze ging voor mij zitten en commandeerde “zuigen en maak hem goed nat voor je eigen bestwil”. Ik nam hem in mijn mond zoog en maakte hem met mijn tong rondom goed nat. Mijn rok van mijn uniform werd omgeslagen. Ik voelde een vinger rond mijn anus en voelde dat er en koude vloeistof aan gebracht werd. Jasmijn verdween weer uitzicht en even later voelde ik dat mijn anus flink werd opgerekt om de strapon toe te laten. Toen verscheen de vriendin in beeld met net zo’n strapon. Zij ging voor mij zitten en kwam ook met het commando, maar wel vriendelijker, “zuigen”. Ik zat dus letterlijk en figuurlijk aan het spit en werd van voren en van achteren geneukt. In het begin was het een beetje pijnlijk maar later begon ik het steeds meer de waarderen. Het ging steeds wilder en eerst kwam de vriendin klaar en enige tijd later Jasmijn. Ze rolde van mij af en toen ze de strapon los maakte bleken het dubbelen te zijn, zodat zij zelf ook gepenetreerd werden wat het klaar komen verklaarde. Mijn peniskooi zat behoorlijk strak en ik keek vragend naar Jasmijn maar die glimlachte en zei “sorry, sleutel vergeten”.

Volledig opgenaaid liep ik naar de gemeenschappelijke ruimte waar weer een tiental dames aanwezig waren en ze zagen aan me dat ik niet blij was. Ze vroegen wat er aan de hand was en toen ik verhaal vertelde begonnen ze te grinniken. Eén vertelde “Jasmijn kan nogal een pestkop zijn maar als je vanmiddag je best doet komt het goed.” Ik werd aan het werk gezet in de gemeenschappelijke ruimte die ook nog opgeruimd moest worden. Na enige tijd moest ik bij een jongedame komen en die begon met een singleglove aan je trekken. Een andere dame stond op tafel en was weer een touw door de haak van de gasverlichting te rijgen. De eettafel werd opzij geschoven en ik moest onder de haak in het plafond te gaan zitten. Allebei mijn bovenbenen werden met een riem aan mijn onderbenen bevestigd zodat ik niet kon gaan staan. Voor mij werd een luien stoel op wieltjes gereden met de zitting naar me toe. Ik kreeg weer een blinddoek om mijn uitzicht te belemmeren. Het touw werd aan het uiteinde van de singleglove bevestigd en mijn armen werden zover opgetrokken dat ik bijna mijn evenwicht verloor. Ik hoorde een dame roepen “dames hij is klaar voor gebruik, wie gaat als eerste”. Het bleef even stil maar toen hoorde ik een stem, die ik niet herkende, “ik wil wel de eerste zijn”. Ik hoorde geroezemoes en ritselen van kleding en de stoel kraakte toen iemand er op ging zitten. Eén van de dames zei “lig je benen over de leuning en schuiven wij je wel aan”. Ik hoorde de stoel dichterbij komen en opeens werd mijn gezicht in een flamoes geduwd. Ik viel voorover met mijn neus in de boter.

Een stem zei “Ik denk dat je wel weet wat de bedoeling is en ik denk niet dat de enigste kutklus vandaag is”. Een ander riep “Dat weet ik wel zeker”. De dame was door het voorspel al aardig opgewonden geraakt, nat was ze al.
Ik begon vol goeden moed aan de klus en het duurde niet al te lang of ze driftig begon te bewegen en na flink wat kreunen en zuchten duwde ze de stoel naar achteren. De opmerking “Hij is goedgekeurd” werd met applaus ontvangen. Mij liet het ook niet stoïcijns want mijn kooi begon weer aardig te knellen. Ik riep in het algemeen “mag hij uit zijn kooi.” Het antwoord was “wie”. Ik antwoorden “die kleine hier beneden”. Ik voelde gefriemel aan de kooi en hij werd losgelaten. Volgens mij kwispelde hij van blijdschap. Er volgde nog enkele dames met geruime tussenpose. De plezierigste was voor mij de kale dat likt zo heerlijk weg. Op een geven moment werd ik losgemaakt en werden ook de riemen om mijn benen verwijderd. De singleglove werd verwijderd en vervangen door pols- en enkelboeien. Ik werd op mijn rug gedraaid en met touwen aan de boeien werden mijn armen en benen wijd uit gespreid. Ik voelde verschillend handen over mijn lichaam dwalen totdat ze hem te grazen namen en mij een heerlijke trage handjob gaven, wie het waren weet ik niet, maar het waren getalenteerde dames. Ik werd losgemaakt en kon gaan douchen en aankleden. Na een drankje en een babbeltje werd gevraagd “zien we je vrijdag weer” En mijn antwoord was “heel graag”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9600 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie