BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik werd zijn tiener hoer… (3)

Veel verder als het huis, schuur, garage en supermarkt kwam ik al die tijd niet. Ik wist wat er van me werd verwacht. In de morgen de boodschappen doen en het huishouden en na de middag was ik dan weer de hoer. Problemen had ik er niet meer mee. Hoewel er heel wat van me werd verwacht onderging ik het allemaal. Eigenlijk ontbrak het me aan niets. Kreeg weliswaar niet veel geld, maar kleren en een dak boven mijn hoofd waren ook wat waard. Ik was er alleen minder blij mee dat ik me moest laten tatoeëren. Heb het altijd lelijk gevonden. Maar nu had ik om allebei mijn tepels een grote rozet, een vlinder boven mijn kut die helemaal over mijn schaamlippen en clitoris was door gezet en ook op mijn bovenarm en been een grote kleurrijke fantasie tattoo die John mooi vond. Het patroon stond dus wel vast. Er waren altijd wel mannen die in de loop van de middag mijn getatoeëerde en gepiercete kut wilden neuken. En vrijdagavond moest ik altijd mee naar de garage waar ook altijd meerdere mannen aanwezig waren. Dan was ik weer hun slavin. Zo ook weer deze vrijdagavond. Er zaten weer drie vreemde mannen in de bar bij John toen ik bloot binnen kwam lopen. Maar er was ook een vrouw, helemaal strak gekleed in zwart leer en latex. Ze kwam meteen naar me toe en liep om me heen. Met haar handen voelde ze aan mijn hele lichaam en trok hard aan mijn tepelringen. Het deed zo’n zeer. Ze liep me gewoon te keuren. Ze stond achter me en had haar handen op mijn tieten. Ik ben heel slank maar mijn tieten zijn redelijk groot in verhouding. Een heel stevige C-cup. “Zo John, dus dit is jouw hoertje waar je het over had. Buk eens slet!” Ik bukte voorover en voelde dat ze haar hand over mijn kut streek. “Mooi zo, ook een paar flinke piercing in dat hoerenkutje. Drinken jullie nog maar wat, dan zal ik haar voorbereiden.” Ik moest met haar meelopen naar de garage. John had toch nog wat extra dingen in huis gehaald die ik nog niet eerder had gezien, het was een heuse SM-ruimte geworden. Ik werd helemaal bang van alle nieuwe dingen die ik zag. En helemaal nu er ook een soort meesteres bij was. Tegen de muur zag ik een heel groot houten kruis, allemaal ringen met kettingen aan de muur, een soort bok net zoals vroeger op school in de gymzaal, alleen lager. En dan al dat steigermateriaal. Ik was al een keer vastgebonden aan die pijpen zodat ze me konden neuken. Ik stond gewoon op mijn benen te trillen toen die meesteres me een leren riem om mijn nek deed. En toen moest ik iets van haar aantrekken. Het was een latex pakje, wit met allemaal zwarte vlekken. Er zat een groot gat van onderen waardoor mijn kutje en kontje bloot bleven en ook zaten er twee gaten bij mijn tieten. De constructie met de steigerpijpen was nu wat anders. Ze liet me er over heen leunen. Mijn armen werden weer vastgezet, mijn benen uit elkaar en met mijn schouders leunde ik nu op een andere pijp. Als laatste zette ze mijn nekband vast waardoor ik niet meer overeind kon komen.

Ik wist zeker dat ze me zo weer zouden gaan neuken en wachtte doodsbang wat er zou gaan gebeuren. Ieder ogenblik dacht ik dat de mannen weer binnen zouden komen. Maar die vrouw kwam met nog iets anders aan. Het leek wel een kleine tank met slangen er aan. Mijn tieten bungelden tussen de twee stangen naar beneden. Ze smeerde wat rond mijn tepels en deed het apparaat aan. Op allebei mijn tepels werd een zuiger gezet die meteen begonnen te pompen. Het deed echt zeer toen mijn tepels met kracht naar binnen werden gezogen. Als laatste deed ze een spreider in mijn mond die nu wijd open stond en toen liep ze weg. Even later kwam ze terug met John en de drie mannen. “Je koe is klaar John. Laten we hopen dat het fokprogramma gaat lukken.” Zei ze dat nu echt? Fokprogramma? Ik stond daar echt als een koe met de melkmachine aan mijn tieten. De mannen stonden om me heen, de meesteres achter me. Ik voelde dat ze haar hand in mijn kut stopte en me ineens hard begon te neuken met haar vingers. Ze deed het zo snel dat ik al binnen een paar minuten klaar kwam en het sap uit mijn kutje droop. De mannen hadden hun broeken al uit en stonden aan hun pikken te rukken. “Die koeienkut van haar is nu nat genoeg, de eerste ronde kan beginnen,” zei John. “En vanaf nu gebruiken we geen kapotjes meer. Hoe eerder ze zwanger is hoe beter.” De eerste man stond achter me en duwde zij fallus in mijn kut. Ik was echt geschrokken van wat John zei, dat ze me zwanger wilden maken. Hangend over de stellage stond ik te huilen terwijl de pik hard en diep in me werd gestoten. Een andere man stond nu voor me en schoof zijn pik tussen de spreider in mijn mond naar binnen. Door het rammen in mijn kut schudden mijn tieten met de zuigers wild heen en weer. Alles begon nu zeer te doen. Ik hoorde de man achter me grommen. Hij duwde zijn pik nog en paar keer heel diep in mijn kut en spoot mijn baarmoeder vol. Hij was nog niet klaar of de tweede pik zat in mijn kut. Opnieuw werd ik geneukt. Bijna een uur lang werd mijn kut echt hard geneukt. En vier keer hadden ze hun zaad in mijn buik gespoten. Toen de laatste klaar was gekomen duwde die meesteres een grote plug in mijn kut. Dat was om te voorkomen dat het zaad er uit zou lekken zei ze. Lachend liepen ze weg en lieten me hangen. Gelukkig hadden ze de melkmachine nu uit gezet. Ik voelde mijn tepels, mijn kut met de plug er in en was blij dat het achter de rug was. Maar was dat wel zo.

Een hele tijd later kwamen John en de meesteres weer terug. Ik dacht dat ze me los zouden maken nu maar ik schrok me rot. Er kwamen nog drie mannen binnen. Het hele ritueel begon weer van voren af aan. De melkmachine werd weer aan gezet, de plug werd uit mijn kut getrokken en opnieuw werd ik geneukt tot ook deze drie mannen hun zaad in mijn baarmoeder hadden geloosd. Helemaal kapot was ik toen ze me uiteindelijk losmaakten. Ik mocht mee lopen naar de man cave en moest op het bed gaan liggen met mijn benen tegen elkaar. Het zaad mocht er echt niet uitlopen. Ik hoorde ze aan de bar praten. Ze zouden me de komende weken elke vrijdag zo laten neuken net zo lang tot ik zwanger zou zijn. Ik moest van John vanaf nu ook in huis dat koeienpakje aantrekken. Alleen als ik boodschappen ging doen mocht het uit of als er mannen kwamen die me echt naakt wilden neuken door de week. Vier weken lang heeft hij me door ik weet niet hoeveel mannen laten neuken. En natuurlijk steeds onbeschermd. Als ik zwanger zou worden zou ik niet weten van wie het kindje zou zijn. We waren vijf weken verder en eigenlijk had ik ongesteld moeten worden. Aan de ene kant hoopte ik het van harte, dan zou ik gelukkig niet zwanger zijn. Aan de andere kant zou het neuken op deze manier wel voorbij zijn. Een test bracht al gauw opheldering. Ik was zwanger geworden en er zat nu iets in mijn buik dat ik op deze leeftijd echt nog niet wilde. Maar er was geen weg terug. Maar als ik al dacht dat het fokprogramma achter de rug zou zijn, het tegendeel was waar. Elke vrijdagavond, ook nu ik zwanger bleek te zijn, werd ik in de SM-kamer vastgebonden in mijn koeienpakje, steeds op een andere manier, en kwamen ze me weer neuken. Dat ging maanden zo door, zelfs toen mijn buikje al een beetje begon te groeien. Ik denk dat ze nu wat voorzichtiger wilden zijn, want het was nu vaker mijn kontje dat het te verduren kreeg. Door de week was ik het hoertje en elke vrijdag was ik weer de koe. Ik was 7 maanden op weg, mijn buik was groot en bol, mijn tieten waren flink groter geworden en de eerste melk hadden ze er al uit gepompt. Dat bleek naast de alcohol die John aan zijn bar schonk, een welkome versnapering te zijn waar ze grif voor wilden betalen. John had een ander pakje voor me aan laten rukken zodat mijn bolle buik er ook in kon. En hoewel ik er eigenlijk niet klaar voor was, was ik in de zevende hemel toen mijn kindje werd geboren. Het was een meisje, ik noemde haar Celia, net als mijn vriendin. Neuken was er even niet mee bij gelukkig. John gaf me alle tijd met de kleine. Ik gaf haar borstvoeding die flink op gang was gekomen. Wat er wel van me werd verlangd was dat ik een paar keer per dag ook aan de melkmachine ging. Was ik maanden geleden een fokkoe, nu was ik een melkkoe geworden voor de klanten van John. Mijn melk stond in de koelkast achter de bar, tot genoegen van al die hoerenlopers.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9744 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie