BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Doktersvrouw

De vrouw van de dokter

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Ik ben Rick en woon in de Antwerpse zuidrand.
Ondertussen net gepensioneerd. Veel vrije tijd, te weinig pensioen en mijn vrouw die nog werkt omdat ze iets jonger is dan ikzelf. Om mijn pensioen wat aan te vullen, had ik een kleine advertentie gezet voor tuinonderhoud. Dat heb ik maar één keer moeten doen. Binnen de kortste keren stond mijn agenda vol. Dus had ik in de lente, de herfst en de zomer zowat elke dag van de week wel een klus te doen in één of andere tuin. Alleen het weekend wou ik geen klussen aannemen.

In de wintermaanden was dat tuinonderhoud wat minder.

Ik woon in een appartementenblok, drie hoog op een hoek. De hele straat bestaat uit gelijkaardige appartementen.

Dit verhaal gaat over de vrouw van de dokter die twee blokken van mij verwijderd, aan de overkant van de straat woont. Daar woonde een neus-, keel- en oorspecialist met twee kinderen uit zijn eerste huwelijk. Zijn toenmalige vrouw had hij verwisseld, toen de kinderen nog klein waren, voor een mooie verpleegster uit het hospitaal waar hij ook werkte. Die vent deed operaties in de voormiddag, consultaties in het hospitaal in de namiddag en consultaties thuis op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Eens hij zijn eerste vrouw, een heel lelijke trouwens, buiten gekieperd had, omdat hij toen al een buitenechtelijke relatie met zijn huidige vrouw, toen een verpleegster, gestart was, mocht die van hem niet meer gaan werken. Als doktersvrouw, ook nog verpleegster spelen, was hem wat te min. Ze mocht enkel nog zijn agenda voor de thuisconsulten doen. De zoon en dochter uit zijn eerste huwelijk groeiden op en gingen studeren aan de universiteit. Mijn vier kinderen waren ondertussen al een tijdje uitgevlogen.

Hijzelf was een lange, ietwat klungelachtige vent, kalend met een ringbaardje. Het gezin ging tweemaal per jaar skiën en maakte elk jaar in de zomer een lange reis naar een paradijselijk oord zoals de Maladiven of Réunion.

Veel contact met hen, in de tien jaar dat wij daar al woonden, hadden wij niet, enkel ’s morgens groette ik haar soms, als ze buiten kwam, iets voor acht, in een zwart nauw aansluitend joggingpak, een fluoricerende band in haar haren, om een toertje te gaan lopen. Ik vertrok in de seizoenen dat ik tuinwerk had, in mijn groene Volvo break, met een hele boel tuingerief. Heggenschaar, boomzaag, kantensnijder van het merk Stihl, gazonmachine, een aantal schoppen, harken en dergelijke lagen achterin op de plat gelegde achterbank en koffer.

Nu was het winter en ik had nauwelijks werk, dus verveelde ik me stierlijk, zeker omdat mijn vrouw alle voormiddagen van de week, inclusief de zaterdag als administratief bediende op een immobiliënkantoor werkte. Op vrijdag, besluit ik om tegen de opening van de supermarkt in de buurt wat boodschappen te gaan doen. Veel moest ik niet hebben, maar ik was even buiten.

Om iets na negen, kwam ik met een half gevuld plastiek draagtasje terug van de supermarkt en loop in de richting van het appartementenblok waar ik woon, als ik in de tegenovergestelde richting de vrouw van de dokter zie lopen. Die loopt ook naar huis, maar kwam van de ander kant.

Ik sta al aan mijn voordeur, als ik zie dat ze de straat wil oversteken, ter hoogte van het blok waar zij woont. Dus nog zo’n twee blokken van mij verwijderd. Ik zie haar tussen twee geparkeerde auto’s springen om over te steken, maar dat zie ik haar dan niet doen.

Mijn kwartje valt, er moet iets mis zijn, dus ik ren tot de plaats waar ik ze laatst zag. Tussen die twee auto’s ligt ze inderdaad op de grond te kermen terwijl ze met twee handen één enkel vast heeft. Ik zet mijn boodschappentasje op de grond en vraag of het gaat. “Me mistrapt op de stoeprand” kermt ze, “heb mijn enkel omgeslagen” en ze kreunt van de pijn.

Ik probeer ze recht te helpen, ze steunt op het kofferdeksel van één van de twee geparkeerde wagens, maar bij een poging om op het been van de omgeslagen voet te steunen, jankt ze van de pijn. Ik zeg haar : “hou mijn tasje even vast en steun op mij, dan breng ik je wel tot bij je thuis”. Ze neemt mijn draagtasje over, slaat één arm rond mijn hals en ik sla één arm rond haar taille en probeer zo voor te bewegen. Dat lukt niet.

Ik vloek en zeg haar, dat gaat zo niet lukken, wacht maar even, ik steek mijn vrije arm onder haar knieën door, hou ze verder met de andere in de lenden vast en til haar op. “Zo gaat het wel lukken” zeg ik. Ze slaat haar tweede arm rond mijn hals. Dan draag ik haar tot aan haar voordeur de straat over. Het tasje ligt op haar buik. Ondanks haar van pijn vertrokken gelaat, zie ik ze toch even lichtjes glimlachen.

Ze heeft een aparte voordeur, los van die voor de andere appartementen. “Waar zit je sleutel ?” vraag ik. “In mijn achterzak” zegt ze. Ik laat haar op het goede been even steunen op de grond, ga met één hand in haar achterzak en vind de sleutels. Uiteraard had ik hierbij haar kleine maar stevige kont gevoeld.

Ik doe de deur open, geef haar de sleutels terug, til haar terug op en sla met één voet de deur achter me toe. “Waar naartoe ?” vraag ik. “Rechtdoor” zegt ze. We belanden zo in een keuken. Daar zet ik ze op een stoel, pak mijn boodschappentasje van haar over en zet dat op de keukentafel.

Dan kniel ik voor haar neer en zeg, “ik wil toch wel even naar je voet kijken, misschien moeten we er mee naar een hospitaal om foto’s te laten maken”. Heel voorzichtig peuter ik de veters los, trek zo voorzichtig mogelijk de schoen uit, dat gaf een grimas van pijn op haar gelaat. Dan probeer ik zo traag en voorzichtig mogelijk de kleine roze sok van haar voet te rollen. Uiteindelijk lukt dat. Ik zie dat die voet serieus gezwollen is.

“Heb je ijs in huis ?” vraag ik. “Daar in het vriezertje van de ijskast” wijst ze. Ik kieper mijn aangekochte spullen uit het plastieken boodschappentasje, haal uit het vriezertje een plastiek bakje met ijsblokjes in, gooi die allemaal in het tasje, knoop dat toe en kniel terug voor haar. Dan druk ik dat tasje tegen haar enkel. Ze kreunt even. Ik laat me wat achteruit zakken, zet me met mijn kont op mijn hielen en zet haar voet op mijn bovenbeen. Daarop ligt die zak met ijs die ik met één hand vast hou. Met de andere hand betast ik haar enkel maar voel niets abnormaals. Ik zeg haar, “probeer je tenen eens even te krollen”. Ze doet dat, en zonder noemenswaardig extra gekreun zie ik de mooi rood gelakte nageltjes van haar tenen naar beneden krullen en terug.

Ik zeg : “Mevrouw van Gompel, ik ben natuurlijk geen dokter, maar ik denk niet dat er iets gebroken is”. Van Gompel is de naam van haar man en die kende ik van het naamplaatje naast de voordeur. Ze bekijkt me en zegt : “je hebt me in je armen over de straat gedragen, ik denk dat je dan wel Katrien kunt zeggen, in plaats van mevrouw”. “Ok, Katrien” zeg ik, “ik ben Rick. “Naast de pijn voel ik geen echte schade”. “Misschien kun je best je echtgenoot er straks, als hij thuiskomt even naar laten kijken, die is per slot van rekening wel dokter”.

“Alsof die daarvoor tijd heeft” zegt ze nogal sarcastisch. Daar ga ik niet op in. Dan zegt ze : “wil je me uit de ijskast een drankje geven alsjeblieft ?” Ik kijk even rond, pak een andere keukenstoel, trek die dichterbij, schuif die onder haar onderbeen en leg heel voorzichtig haar been op de stoel. “Hou jij het ijs even vast ?” vraag ik en prompt legt ze één hand boven op de mijne. Ik trek die terug, sta recht en haal uit de ijskast een flesje Aquarius Citroensmaak. Ik neem er zelf ook een en zet me op een stoel aan de andere kant van de tafel. Ik zie aan haar gelaat dat ze dat niet goed vindt, maar ze zegt niets.

Dan plots zegt ze : “jij hebt wel een goeie conditie, dat je me van de overkant van de straat zo tot hier kon dragen”. “Och” zeg ik, “ik heb heel mijn leven veel gevoetbald, nu nog trouwens, elke zaterdagnamiddag bij de veteranen en om mijn pensioen wat aan te vullen werk ik in de tuin van verschillende mensen in de lente, zomer en herfst en ik doe dat nog graag ook”. “Trouwens”, voeg ik er al lachend aan toe “het is niet dat jij tien ton weegt of zo”. Ze glimlacht voor het onbeholpen compliment dat ik haar gaf.

Ik loog niet, want in haar nauw aansluitend joggingpak, kon je goed haar vormen zien, en ze zat ergens tussen mager en slank in, had appeltjes van borsten, niet al te groot dus en zelf was ze ongeveer van mijn lengte, een meter achtenzeventig, wat voor een vent niet echt groot is, maar voor een vrouw eerder wel. We drinken beide van onze Aquarius.

Ze deed haar haarband uit en ik bekijk haar, ze heeft half lang haar tot op de schouders, donkerblond van kleur, een lief smal gezichtje, geen beauty vanuit de magazines, maar ze mocht er best wezen. Zij merkt natuurlijk dat ik haar bekijk en zegt : “ben ik goedgekeurd ?” Ik verslik me even en zeg : “sorry dat ik je zo bekeek, maar het is voor mij al jaren geleden dat ik nog naar een vrouw van zo dichtbij keek, buiten mijn eigen vrouw dan en dan nog”. Ze knikt alsof ze iets begrijpt en alsof ze ineens iets beslist.

“De pijn mindert” zegt ze. “Ik heb meer dan een uur gelopen, voel me erg bezweet, zou je me naar de badkamer hiernaast willen helpen Rick ?” Ik spring recht en loop op haar toe. Ik neem de ijszak over, leg die op het aanrecht en in plaats van haar te laten recht komen, til ik haar weer op, loop een gang in, “hier links” zegt ze, loop in de badkamer binnen.

Daar staat een krukje ik plak haar op haar kont op het krukje.

Katrien grijpt naar de ritssluiting van haar jogging en trekt die naar beneden. Ze heeft er niets onderaan. Ik zie haar blote huid tussen haar borsten verschijnen. Direct zeg ik : “ho, Katrien, niet doen, daar kan ik niet tegen, als jij je hier uitkleedt, dan sta ik niet in voor de gevolgen”. “Ik leef al meer dan tien jaar met mijn vrouw als broer en zus, dus als jij je hier in je blootje zet, dan ga ik al mijn zelfbeheersing verliezen, doe me dat niet aan”.

“Misschien wil ik dat wel” zegt ze en ze trekt tergend traag die rits naar beneden. Haar jogging jasje valt zo open, ik zie wel geen tepels, maar de binnenkant van haar borsten en een strakke blote buik. Dan kijkt ze omhoog naar mij en zegt : “ik wil niets wat jij niet wilt Rick, maar als jij al meer dan tien jaar met je vrouw als broer en zus leeft, dan wil dat zeggen dat jij ofwel veel buitenhuis gaat, ofwel jezelf regelmatig te pletter rukt”. “Dat laatste” prevel ik. “Wat denk je dat ik doe, Rick ?” “Ik heb eelt op mijn vingers en een lopende rekening voor batterijen, want mijn vent beziet me nauwelijks, die wil alleen maar zoveel mogelijk geld verdienen door patiënten, soms nodeloos te opereren en dure vakanties te kunnen maken”.

“Maar niets moet Rick, alleen zou ik willen dat je me helpt om een douche te pakken, want ik stink naar het zweet, daarna kan je nog steeds kiezen wat je doet”. Ik sta er vermoedelijk als een onnozel schaap bij. “Katrien” zeg ik “ als ik jou onder de douche zet, dan ga ik geen keuze meer hebben, dan ga ik je willen bespringen en ik ga het niet kunnen tegenhouden, dus denk na, er is geen weg terug meer”. “Kijk” zegt Katrien, “je moet niets, maar je mag alles en nadenken wil ik nu niet meer”. “Loop je weg zonder dat er iets gebeurt, dan heb ik pech, doe je dat niet, dan zien we wel, maar nu wil ik douchen”.

Ze schoof het vestje van haar jogging van haar schouders. Op dat moment was ik verloren. Dan steunde ze met één voet, de goeie op de grond, strekte haar armen en reikte die in mijn richting. Ik kwam dichter, terwijl ik zei : “verdomme Katrien”. Ze vouwde haar handen samen achter op mijn hals, trok zich zo wat omhoog en zei : “trek die jogging en mijn slip van mijn kont als je wilt”. Ik deed dat en rolde die twee naar beneden, dan bukte ik me wat, zodat ze terug kon zitten, ging op mijn knieën voor haar zitten, schoof de joggingbroek en het slipje naar beneden, ze hief haar goeie voet op, daar schoof ik alles af en dan heel voorzichtig, trok ik de andere pijp van de jogging over haar gezwollen, verzwikte enkel. De broek smeet ik opzij. Het slipje, dat makkelijker van het been te krijgen was, smeet ik bij de joggingbroek.

Ik stond recht, liep naar de inloopdouche, draaide de regendouche open, draaide me om, deed in twee, drie bewegingen al mijn kleding uit en smeet die in het lege ligbad. Ik zag Katrien, naar mijn half harde piemel kijken. Ik greep haar vast, tilde haar op en zette haar onder de regendouche. Die was ongeveer een meter breed en twee meter diep.

Katrien steunde op één been, had beide armen gestrekt om steun aan de zijmuren te hebben en stond nat te worden onder de regendouche. Ik kwam voor haar staan en zei : “Katrien, je bent een prachtige mooie vrouw, je kunt van mij onmogelijk verlangen dat ik van zo’n fantastisch lichaam af blijf. “Dat wil ik ook niet” fluisterde ze.

Samen werden we lekker nat van het warme water. Ze reikte naar een spons in de nis en een fles van Rituals die daar stond. Ze spoot een hele straal shampoo op de spons en reikte ze me aan. “Wil jij me wassen Rick ?” om dan zachtjes te fluisteren “overal, als je wilt”.

Twee seconden later sponste ik haar helemaal in met zachte schuim. We stonden beiden iets naast de stromende regendouche. Damp alom in de ruimte. Met de spons ging ik over heel haar lichaam, van in haar hals, tot aan haar tenen en daar stond ze dan te glimmen en bomvol schuim. Ik smeet de spons in de nis, ging met één hand over haar borsten, dan ging ik met die hand naar haar kutje, voelde aan haar Braziliaans landingsbaantje en gleed ineens met twee vingers in haar kutje. Ze kreunde. Met mijn andere hand ging ik over de bolling van haar kontje en gleed met twee vingers door de bilnaad tot tegen de aanzet van haar kutje. Dan trok ik wat terug en duwde mijn wijsvinger een centimeter of twee in haar sterretje en draaide wat rond. Tegelijk gingen de twee vingers van mijn andere hand, ook maar een centimeter of twee, drie in en uit haar kutje.

“Stouterd” zei ze, waarop ik repliceerde : “het moet daar ook proper zijn”. Ze trok zich weg van mijn vingers en schoof zich terug onder de regendouche om al het schuim van haar lichaam te spoelen. Ik had de spons al terug ter hand genomen en schuimde mezelf helemaal in. Daarna ging ik dichter tegen haar staan om ook onder de regendouche te kunnen staan en het gevolg was dat ze mijn ondertussen stijve lul tegen haar dij voelde. Met één hand greep ze er naar en nam hem vast. Ze keek naar beneden tussen de regendruppels door en zei : “je hebt een mooie piemel met een erg dikke eikel er op, daar kunnen we wat mee, Rick”. Ik kon enkel maar kreunen. Ze trok een paar keer aan mijn lul en met de andere hand ging ze over mijn kont.

Opeens voelde ik van die hand ook één vinger in mijn aars schuiven en over en weer gaan. Laconiek zei ze : “het moet daar ook proper zijn”. Ze lachte.

Tot dan hadden we mekaar nog niet gekust. Dus vroeg ik : “lieve Katrien, mag ik je kussen ?” Daarop antwoordde ze : “Rick, ik zei het je al, jij mag alles, eender wat, maar laat me genieten, dat is zo lang geleden”. “Tegen wie zeg je het” antwoordde ik. Ik zette mijn lippen op de hare, wou haar zachtjes beginnen kussen, maar ze bleek ongeduldig, want onmiddellijk schoot haar tong bij mij naar binnen en erg gulzig, fel en hevig begon ze mij te tongen. Alsof een furie ontwaakte.

Ik kon me niet laten doen en tongde minstens even fel terug. Het speeksel moet uit onze mondhoeken naar beneden gedropen zijn, maar het werd natuurlijk door de nog steeds stromende regendouche, weggespoeld.

In een adempauze tussen twee tongbeurten door, zei ze : “Rick jij loopt al jaren met een pracht van een piemel door het leven, zonder die echt te gebruiken en ik, ik loop al jaren met een smachtend kutje rond, zonder dat echt te gebruiken, wil jij alsjeblieft jou instrument ineens in mijn kutje rammen en blijven rammen tot je klaarkomt ?” “Ik wil jou zo snel mogelijk voelen spuiten, diep van binnen”. “Daarna kunnen we nog doen wat we willen, maar doe me een plezier, steek hem er in… nu, alsjeblieft”. Dat was als hemelse muziek in mijn oren, geen vent dat daar kan aan weerstaan.
Ik nam haar kont in mijn twee handen, tilde haar weer op, duwde haar met de rug tegen de lange betegelde wand tegenover de nis, liet haar iets zakken tot mijn eikel tegen de opening van haar kutje kwam, ramde omhoog en voelde mijn lul tot de wortel in haar schieten. Ik liet haar wat zakken, trok mijn kont iets naar beneden om direct terug omhoog te rammen. Mijn hoofd lag in haar hals, mijn rug werd nog steeds beregend en haar handen lagen rond mijn hals, haar benen rond mijn heupen en ik begon als een razende gek, in haar doornat kutje te rammen, alsof ik een vlaag van zinverbijstering had.

Mijn verstand was niet meer aanwezig, ik ramde als gek. Zij klemde mijn lichaam met armen en benen tegen haar en ik bleef rammen. Ik kon nog stamelen, “oooohhhhh, Katrientje dit is goddelijk……” en ik schakelde nog een versnelling hoger. Ik denk niet dat het langer dan een minuut of vijf geduurd heeft, vooraleer mijn ballen samen trokken, het sperma borrelde, en ik riep : “oooooooooooohhhhhhhhhhhh, ik gaaaaaaaaaaa, koooooooooommmmmmmmmmen”. Op dat moment smakte ik haar zeker twintig centimeter hoger tegen de betegelde wand en spoot vier, vijf harde stralen tegen haar baarmoeder, terwijl ik op de tippen van mijn tenen in de inloopdouche stond.

Katrien streelde me met één hand, door mijn haren op mijn achterhoofd. We stonden beiden zo zalig uit te hijgen. Dan fluisterde ze in mijn oor : “dank je Rick”. “Gekkie” zei ik, “jij, zo’n mooie vrouw, die verlangt dat ik als een zot mezelf klaar ram, wie moet wie dan bedanken ?” “Ik, jou ja” en ik lachte.

“Zou je me nu even naar mijn bed willen dragen en me dan klaar likken ?” We stonden beiden onder de regendouche en het sperma en de kutsappen die over onze beide bovenbenen naar beneden sijpelden, werden zo weggespoeld. “Voor jou alles” zei ik. Ik draaide de douche toe, droogde haar met een grote badhanddoek af en daarna mijzelf.

Dan droeg ik haar de gang in. Ik wou een slaapkamer binnengaan, maar Katrien zei : “neen, deze niet, daar slaapt mijn man in, ga nog een deur verder”.

In de volgende kamer legde ik haar voorzichtig op het bed. Dat was in een grote kamer, erg mooi ingericht, echt vrouwelijk, met azuur blauwe, satijnen lakens op het bed. Nog geen minuut later, lag ik languit tussen haar dijen, met mijn tong ging ik over de binnenkant ervan omhoog, maar dan helemaal rond haar kutje naar de andere kant. Zo liet ik mijn tong over haar hele liesstreek kronkelen. Met beide handen ging ik omhoog en omvatte haar borsten. Ik bleef rond op de rand van haar kutje likken.

“Rick, plaag me zo niet, zuig aan die klit van mij verdomme !” Zo’n directe vraag had ik nog nooit gekregen maar ik besloot toch maar even lange halen met mijn tong van onder naar boven door haar natte kut te halen. Aan haar gekreun te horen, gaf dat toch enig aangenaam effect.

Dan plantte ik toch maar mijn lippen over haar gezwollen klit en zoog ineens fel door. Een langgerekte kreun volgde. Met de duim en wijsvingertop van elke hand, nam ik één tepel vast en trok die traag maar stevig omhoog. Dan rolde ik er wat mee. Het gekreun werd intenser. Mijn gezuig werd feller en van zodra ik op haar klit begon te knabbelen, afgewisseld met gezuig en gelik, begon mijn kin te druipen van naar buiten komend vocht.

Het leek een beetje alsof ze probeerde haar klaarkomen tegen te houden, dus ik stopte even, richtte mijn hoofd een beetje op en zei : “niet tegenwringen meisje of ik bijt je klit er af”. Dan zette ik direct mijn lippen rond haar klit, zoog de reeds gezwollen mini-piemel van haar in mijn mond en zette er mijn tanden tegen. Heel zachtjes beet ik en ze begon te jammeren : “nnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee, oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh, nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee” ik zoog nog harder door en rolde die kleine klit een beetje tussen mijn tanden, ze begon ineens veel harder te gillen en haar kutje begon echt te druipen van haar geile vocht. Geen vrouw die dat lang kon volhouden en opeens veranderde haar ‘neeeenn’ in een “jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa” en al krijsend, kreunend en gillend kwam ze met enorm veel lawaai klaar. Ik lebberde haar kut helemaal leeg. Ik wist wel dat er nog restanten van mijn gespuit in de douche aanwezig waren, maar door het massale kutvocht, kon me dat echt niet deren. Ze bleef nog een heel moment gillen om dan langzaam over te gaan in zachter en zachter gekreun.

Ik schakelde over op zachte, lievere kusjes in heel haar liesstreek en streelde nu zachtjes haar borsten zonder nog aan haar tepels te komen. Na een tijdje begon ze gewoon te zuchten.

Ik lag op mijn buik tussen haar opgetrokken benen en door haar vocaal geweld was mijn piemel niet tevreden met de druk van mijn gewicht er op. Hij begon zich terug te roeren. Dus kroop ik maar recht, zette me op mijn knieën tussen haar benen.

Ze opende haar ogen en zag dat ik met één hand, in twee tellen, mijn piemel terug stijf had. Ze keek lichtjes verbaasd. Ik zette mij beide knieën, links en rechts van haar rechter dijbeen. Het linker been was dat van haar pijnlijke enkel. Dat been nam ik met beide handen vast, voor mijn borstkas. Zo kwam ze half op haar zijde te liggen. Ik zette mijn eikel tegen de opening van haar kutje en schoof mijn lul zowat schuin bij haar naar binnen.

Met één arm hield ik haar linker been vastgeklemd voor mijn buik. Met de andere ging ik over haar licht schuin hangende borsten op een redelijk ruwe manier. Ik zei haar : “ik moet je linker enkel wat ontzien, vandaar deze houding” en door mijn kont achterwaarts en terug voorwaarts te bewegen, gleed mijn pik in en uit haar kutje. Dat is een houding die voor zowel een man als een vrouw erg aangenaam is, je piemel gaat erg diep en die houding is zowat te vergelijken met de schaarbeweging waarmee twee lesbiennes hun kutjes tegen mekaar wrijven.

Met één hand klauwde Katrien in de lakens, met de andere die op mijn heup lag, probeerde ze zelf het ritme te verhogen. Dat liet ik niet toe natuurlijk, ik wou zo traag mogelijk en zo lang mogelijk blijven in en uit bewegen. Ik was daarvoor al klaargekomen, dus ik zou het nu wel langer kunnen volhouden.

Tussen de zachte kreuntjes door zei Katrien : “Rick dit is zalig, ik zou dat de hele dag aan één stuk door willen doen”. Ik zei daarop : “zwijg maar, want door zo’n uitspraken van jou schiet mijn geilheid geweldig de hoogte in en voor ik het weet schiet mijn piemel ook”. Ze lachte, sloot haar ogen en trok haar hoofd enigszins achteruit op het hoofdkussen.

Mijn in- en uitbewegingen kostten me weinig moeite, gezien ik zowat op mijn knieën zat. Dus zette ik een gezapig tempo in, niet te snel, om niet te snel te komen, maar ook niet te traag om de geilheid niet te laten dalen. Het eeuwige dilemma van elke vent die in neukbewegingen zit.

Katrien van haar kant, kneedde nogal fel de zijkant van mijn kont en plantte haar nagels erin om zo meer grip te hebben en mijn bewegingen te sturen. Zoals altijd, verliest de man het gevecht om controle en ik voel aan het samentrekken van mijn ballen en de waanzinnige geilheid van het beeld van die mooie vrouw onder mij, met gesloten ogen, kreunend en elke stoot opvangend, dat ik meer en meer de controle verlies.

Mijn tempo gaat de hoogte in, het geluid dat Katrien produceert wordt als maar luider en gaat over in een soort van gereutel. Dan schakelt ze over in aanmoedigingen in de stijl van : “jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Rick, neeeeuuuuuuuuuuuuuukkkk me, harder, raaaammm die lul in mij, komaan Rick, niet tegenwringen, laat je gaan, neuuuuk me zo hard je kuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnntttttttttttt !!” Ze begint als maar harder te roepen en wie ben ik dan om geen gehoor te geven aan haar wensen. Dus schakel ik maar over over op mijn hoogst mogelijk tempo en begin te rammen alsof mijn leven ervan afhangt. Over haar lippen komt nu nog enkel veelvuldig : “jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”. Als mijn zelfbeheersing is verdwenen en als een razende gek ram ik zo hard ik kan, tot op het moment dat mijn sperma een uitweg zoekt en in volle vaart door mijn pisbuis naar buiten vliegt. Ik hou me stil, zo diep mogelijk in haar en spuit alles wat in nog heb tegen haar baarmoeder. Als een standbeeld blijf ik doodstil in haar terwijl enkel mijn piemel in haar schokt van het klaarkomen.

Katrien maakt van haar kant ook allerlei geluiden die mogelijks op haar klaarkomen wijzen, maar voor mij, kon mij dat, op dat moment niet verdommen.

Eens de gelukzalige waas van het klaarkomen wat verdwijnt, zit ik gewoon met mijn slinkend piemel in haar kutje en met mijn kont op mijn hielen. Na een tijdje opent Katrien haar ogen en zegt : “Rick, je hebt me twee keer geweldig laten klaarkomen, bedankt daarvoor, dat is meer dan wat mijn vent gepresteerd heeft gedurende de laatste tien jaar”.

Mijn piemel was ondertussen geslonken tot zijn kleinste formaat en floept uit haar overstromend kutje. Ik leg voorzichtig haar linker been neer en ga languit, half en half in lepeltje-lepeltje tegen haar liggen. Ik sla één arm om haar heen en tegelijk kus ik haar zachtjes op haar achterhoofd in haar haren. Ik hoor haar zeggen : “Rick, ik ben zo blij dat jij mij daarstraks opgeraapt hebt, want nu ik je wat beter ken, wil ik dit nog heel veel meemaken”. “Graag” zeg ik daarop, “op voorwaarde dat je niet telkens eerst je voet verzwikt”. Ze lacht en ik ook.

We blijven zo een hele tijd tegen mekaar liggend, genieten van mekaars naakte lichaam. Ik achter haar, met mijn hele lichaam zo dicht mogelijk tegen het hare. Mijn hoofd begraven in haar haren.

Na een tijdje zegt ze : “Rick, ik ben een ongelofelijk domme geit geweest, mijn heel leven lang”. Ik luisterde maar met een half oor, maar ze ging verder : “als jong meisje heb ik ook wat puberaal geprutst, hier en daar gevoeld en laten voelen, tot ik de eerste keer echt verliefd werd”. “Dat was op Erik, ik heeft mij ontmaagd, maar tussen de pijnlijke stoot van de ontmaagding en zijn klaarkomen lag minder dan vijf seconden, denk ik”. “We hebben misschien in totaal, vijf keer seks gehad en telkens duurde dat niet langer dan een minuut of vijf”. “Dus heb ik die relatie heel ontgoocheld, beëindigd”. Dat was in het begin van mijn studies voor verpleegster”. “Ik moest hard studeren, dus veel tijd voor jongens was er niet”. “Ik ben nog wel één keer verliefd geworden op een jongen, dat was David, maar dat was zowat hetzelfde verhaal als bij Erik”. “Ik moest van jongens niets meer weten”.

“Zoals zowat alle verpleegsters, droomden we om met een rijke, knappe dokter te trouwen, toen we, nadat we ons diploma hadden, in het hospitaal begonnen te werken”. “Aan stagiaires, gaven die dokters geen aandacht”.

“Ik was dan ook in de wolken toen Patrick Van Gompel een arts, mij aandacht begon te geven”. “Die was toen wel getrouwd en vijftien jaar ouder dan ik, maar dat kon mij niet deren”. “Ik liep op roze wolkjes”. “De eerste keer dat wij seks hadden, was in een linnenkamer in het hospitaal”. “Hij stak zijn piemel in mij, zonder enig voorspel en hij begon te rammen”. “Hij kon het veel langer volhouden dan Erik of David, dus daarmee was ik al tevreden”. “Klaarkomen was er niet bij voor mij, gelikt heeft hij me nooit, maar het spannende van het stiekem vrijen en kunnen betrapt worden, gaf me wel een kick”. “Talloze malen hebben we op alle verborgen plekjes in het hospitaal seks gehad”. “Ik kwam wel nooit klaar, maar ik was gelukkig”. “Ik wist ook niet, dat hij zijn vrouw, de moeder van zijn kinderen, gewoon wou vervangen door een aantrekkelijker exemplaar”. “Het vooruitzicht van met een chirurg getrouwd te zijn, een luxe leventje te kunnen hebben, maakte me blind”.

“Er kwam een echtscheiding bij hem, wij trouwden en ik mocht plots niet meer gaan werken”. “Ik had ineens een stiefzoon en stiefdochter en het is heel ondankbaar om kinderen die biologisch niet van jou zijn, op te voeden”. “Het lukte, maar er kroop heel veel tijd in”. “Dan gingen die twee op kot in Leuven om te studeren, en ineens had ik massa’s tijd”. “Ik begon mijn leven te overdenken en ondanks alle luxe, voelde ik me niet gelukkig”.

“Per toeval, belandde ik op een porno-site en ik keek mijn ogen uit”. “Ik wist niets van seks, blijkbaar, wat allemaal op die site te vinden was, was voor mij ongelofelijk”. “Ik kocht stiekem een vibrator en deed op den duur elke dag meermaals aan zelfbevrediging terwijl ik naar korte filmpjes keek”. “Tegelijk was ik erg in het leven teleurgesteld, mijn man, neukt mij nu nog zo’n vier keer per jaar, in missionaris en het duurt maximaal tien minuten”. “Ik dacht volledig verdord te zijn, enkel nog goed genoeg om mezelf klaar te maken met een vibrator”. “Vandaag, dankzij jou, Rick, weet ik dat ik nog helemaal niet verdord ben”.

“Wat wil je dan van mij ?” vraag ik nogal lomp. “Alles” zegt ze. “Wat we vandaag deden, wil ik nog honderd duizend maal, maar al die dingen die ik op die porno-site zag, wil ik allemaal proberen” “Van ijsblokjes, tot vastgebonden worden, zweepslagen krijgen, misschien anaal geneukt worden of in de keel, gewoon alles wat op die site staat, wil ik proberen en het allerliefste samen met jou, als jij dat ziet zitten, tenminste”.

Doordat wij lepeltje, lepeltje lagen en ondanks dat ik al twee keer klaargekomen was, begon mijn pik zich toch terug roeren. “Mijn antwoord op jouw vraag, lieve Katrien, voel je nu tegen je kontje” zei ik.

Katrien zei : “het is nu vrijdag, in het weekend gaat niet veel lukken, maandagvoormiddag doet mijn vent consultaties thuis, maar dinsdag en vrijdag zijn het zijn operatiedagen”. “Als je dinsdag kunt komen, gaan we eerst wat filmpjes kijken en dan, wat we leuk vinden, in praktijk omzetten”.

Sinds die vrijdag, hebben Katrien en ik, zowat alles geprobeerd wat er op internet te vinden was, van anaal over plasseks tot een zipper en voor zover ik weet, vindt Katrien alles wat we doen, erg geil en opwindend. We hebben al veel gedaan, moeten nog veel doen, want we vallen ook dikwijls in herhaling. De dinsdag voormiddag en de vrijdag voormiddag zijn voor ons alle twee ‘feestdagen’ en met haar enkel is ondertussen ook alles al lang OK.
Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site.

Sensuele groeten, Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 18284 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Doktersvrouw”

Plaats een reactie