BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Juf bestraft ex-leerling

Ik moet ongeveer 16 zijn geweest toen het gebeurde. Ik ging na school naar mijn vriend Frank die een uur eerder vrij was want we hadden afgesproken samen aan het werkstuk te werken. Toen ik echter aanbelde deed zijn moeder open, Frank was niet thuis. Zijn vader had hem gevraagd om mee te gaan met hun sloepje om te gaan vissen op het IJsselmeer.

‘Maar je kunt wel binnenkomen hoor. Je weet waar alles ligt en dan kan jij rustig verder gaan. Frank’s moeder was een vrouw waar ik altijd wat teruggetrokken tegen was. Dat kwam omdat ze vroeger onderwijzeres was geweest en ik bij haar in de klas had gezeten. Op die leeftijd vraag je je niet af hoe oud de moeders van je vrienden zijn, of hoe ze er uit zien. Ouders zijn, het woord zegt het al, per definitie oud. Maar achteraf zeg ik dat ze begin of midden 40 moet zijn geweest. Niet zo lang, wel rond en, ook achteraf gezegd, ze had een mooi blank gezicht en donkere krullen. Ze had voor mij de reputatie van streng te zijn, hoewel ze sinds ik op de middelbare school bevriend was geraakt met haar zoon, altijd vriendelijk tegen mij was. Dat was ook nu het geval, ze schonk een glas fris voor me in, maakte een praatje over het werkstuk. Gerda Bosch, zo heette ze, was altijd wat deftig vond ik, nette kleren en sierraden en ze praatte heel netjes, niet bekakt maar gewoon heel goed Nederlands.

Ik ging naar Frank’s kamer en zocht de spullen bij elkaar. Het was echter wel vervelend dat ik nu alleen moest werken en ik raakte al snel afgeleid. In zijn onderste lade, achter de dikke woordenboeken en de Bosatlas, de boeken die je nooit gebruikte dus, bewaarde hij sexblaadjes die we in onze vriendenploeg met elkaar uitwisselden. Bij mij thuis dorst ik echter niets te bewaren, mijn ouders waren echt vreselijk preuts, alles wat maar met bloot te maken had was onbespreekbaar, laat staan seks. Als ze zoiets zouden vinden dan zou de wereld te klein zijn, dus nam ik het risico niet

Ik kon de verleiding daarom niet weerstaan en haalde het stapeltje tevoorschijn: Chick, Candy, Rosie, alle Nederlandse bladen uit de jaren ’70. Frank had echt een grote verzameling. Ik begon te bladeren en werd gelijk geil bij het zien van die foto’s ‘waarop je alles zag’ en door de brieven van de lezers. Al strelend over mijn kruis was ik volledig verdiept in deze lectuur toen plotseling de deur openzwaaide. Daar stond mevrouw Bosch. Ze had nog een glas fris in haar handen herinner ik me. In een blik overzag ze wat er gaande was.

‘Wel, heb ik nou ooit! Wat zit jij hier een beetje te doen, viezerik?

Ik kon geen woord uitbrengen.

‘Ben je helemaal een beetje…Sta es op, vies mannetje dan zal ik je leren.’ Ze verviel in haar oude onderwijzeressentoon die ik nog zo goed kende.

Ik was volledig verbouwereerd en zonder na te denken gehoorzaamde ik.

‘Hiervan zal ik je ouders van op de hoogte stellen, hoor je dat?

‘Nee, alstublieft mevrouw’ probeerde ik.

‘Nee? Ben je bang dat je vader als voorzitter van het katholieke schoolbestuur boos zal zijn? Of je moedertje, die altijd zo vroom vooraan in de kerk zit?’

‘Alstublieft’ probeerde ik het nog een keer.

‘Wat moet ik hier mee aan?’

Bedremmeld sloeg ik mijn blik neer

‘Wil je soms dat ik je een straf geef? Je kent mijn manier van straffen toch nog wel?’

En of ik me dat herinnerde. Juf Bosch stond op school bekend als de juf die nog kinderen in de hoek zette, die kinderen over de knie nam en hard op de billen sloeg. Ook nog bij kinderen in de zesde klas waar ik les van haar had gehad. Opeens klonk het dan door de klas:

‘Jij daar, opletten!’

Er werd schijnbaar willekeurige leerling uitgekozen en dan wisten we het al.

‘Vanmiddag zal ik jou eens leren op te letten.’

De hele dag hing er dan een wat gespannen sfeer. De kinderen waren gelijk rustig, praatten gedempt en naar mate de middag vorderde steeg de spanning. Het slachtoffer, jongen of meisje, zat vaak de hele verdere middag met vuurrode wangen. Nu was hij of zij aan de beurt. Dan tegen het eind van de middag werd de leerling naar voren geroepen. De klas werd dan doodstil. Het slachtoffer moest een stoel midden in de klas zetten en de andere kinderen schaarden zich dan daarachter in een halve kring. Er volgde dan een korte preek, die steevast eindigde met de woorden ‘ik doe dit liever niet, heus niet, maar het is beter dat je leert gedrag te verbeteren. En dit lesje zul je niet snel vergeten. Toch?

‘Ja juf’

Dan kwam het spannende moment waarop wij allemaal stiekem wachtten. De jongens vooral als het een meisje was dat gestraft ging worden. Een onbestemd gevoel kwam in mijn buik, een soort van angst, nieuwsgierigheid. Mijn piemel werd harder wanneer ik zag hoe juf Bosch het meisje bij de nek pakte en haar met zachte dwang voorover deed buigen over de rugleuning van het stoeltje.

‘Ja zet je handen maar op de zitting. Goed zo’

Daarna ging ze met haar handen onder het rokje en trok het onderbroekje naar beneden tot op de knieën. Nieuwsgierig keken we naar het onderbroekje, wit soms met stippeltjes, katoen of badstof. Zonder medelijden wachtten we af wat er onvermijdelijk zou gaan gebeuren, soms jammerde het slachtoffer zachtjes. Een van ons, de braafste van die week, mocht dan het rokje omhoogslaan zodat de billetjes bloot kwamen. Juf Bosch voelde zich geil bij het zien van de hulpeloosheid van haar slachtoffer, en van de nieuwsgierige blikken van de leerlingen. De dagen ervoor had ze zich al verheugd, had ze in gedachten verschillende potentiele slachtoffertjes in haar gedachten voorbij zien gaan. ’s Nachts had ze haar hand in haar slipje gedaan en haar gleuf zachtjes gestreeld bij de gedachte wat ze zou gaan doen. En dan kwam het zorgvuldig uitgekozen moment, het moment waar haar slip nat van werd enkel alleen al bij het vooruitzicht. Ze bestudeerde dan de gezichtjes, vaak met blossen op de wangen, de handen onwillekeurig tastend naar de schaamstreek. Dat alles verhoogde haar genot.

Onbekende gevoelens maakten zich van ons meester. Nieuwsgierig, angstig ook en dat rare gevoel in je buik. Daarna volgde de straf, heel rustig, klap voor klap totdat de billetjes rood waren. Het kletsende geluid door de klas. Het altijd brave meisje met het brilletje en het haar wat vlezige achterwerk dat geluidloos weende van schaamte. De stoere voetbaljongen met zijn harde billen, iedereen die daar bloot te kijk lag werd week. Van schaamte vooral. De schaamte zat zo diep dat je het niet waagde om het tegen je ouders te vertellen. Het was een geheim tussen de leerlingen.

Maar op dat moment dat ik, zoveel jaar later betrapt was door dezelfde juffrouw Bosch leek de wereld onder mijn voeten te vergaan en wilde ik overal in toestemmen, als maar niet mijn ouders werden ingelicht.

Mevrouw Bosch genoot van het effect van haar woorden. Natuurlijk wist ze dat Frank wel eens seksboekjes las, en de gretigheid waarmee zijn vriend Richard naar de kamer van Frank ging had haar fantasie geprikkeld van wat deze jongen daar zou gaan doen in zijn eentje met die seksboekjes in zijn nabijheid. Ze had hem als leerling gehad in de zesde klas. Toen was het al een mooi jongetje. Ze hield van mooie jongetjes. En nu was hij uitgegroeid tot een puber, brede schouders, een gaaf gezicht met de aanzet van donkere baardgroei op zijn kaken. Altijd nog wat angstig naar haar toe. Dat had vast te maken met de bestraffing die ze hem ooit gegeven had. Ze had daar aan teruggedacht toen hij de trap opliep en ze naar zijn sterke benen en strakke achterwerk keek. De gedachte aan die straf, het mooie jongetje dat over haar knie moest, hij was toch lastig geweest, of niet soms? Die gedachte bracht een steek van verlangen in haar onderbuik teweeg. Hem op deze manier betrappen was iets waar ze op gehoopt had, maar toen ze de deur opende dacht ze niet dat het haar droom werkelijkheid zou worden. Nu was ze in controle. Weer in controle.

Ze keek hem onderzoekend aan.

‘Dus dit windt jou op’ zei ze beschuldigend. Terwijl Richard met een rood hoofd zijn blik afwendde, bladerde ze door het boekje met de seksfoto’s.

‘Wijs maar aan wat jou opwindt, welke foto’s vind jij het meest opwindend, vies ventje’

Verlegen wees Richard naar een foto waarin een stel in standje 69 elkaar bevredigden.

‘Zo, zo, meisjes en jongens die elkaars geslachtdelen kussen. En hier? Jasses!’

Ze wees naar een foto waarop te zien was dat een gezicht werd volgespoten met sperma.

‘Zo, dit vind jij dus mooi. Hoe denk je dat deze jongens en meiden zich moeten voelen, zich volledig naakt moeten laten fotograferen en dan deze dingen doen. Voor het oog van iedere viezerik die hiervoor wil betalen. Met een verachtelijk gebaar wees ze naar de stapel bladen.

‘Nee, mevrouw’ zei Richard, nauwelijks hoorbaar.

‘Nee? Dan wordt het tijd dat jij dat eens gaat ondervinden. Dat vind ik een passend onderdeel van je straf, vind je niet?’

Richard zweeg, en bleef naar het tapijt staren.

‘Vooruit, trek je shirt maar uit en leg het maar netjes opgevouwen op het bed.’

Tevreden keek ze naar de jongen die verlegen gehoorzaamde en nu met een ontbloot bovenlijf wat slungelig en onbeholpen voor haar stond. Een gladde, onbehaarde borst en buik. Twee donkere tepels scherp afgetekend op de blanke huid. O, ze verlangde er zo erg naar om met deze jongen te spelen. Om haar machtspelletjes te spelen.

Ze wees naar een stoel.

‘Zet die maar midden in de kamer en ga maar voor de rugleuning staan.’

Richard stond nu met zijn rug naar haar toe. Hij wilde niet denken aan wat er komen ging. Mevrouw Bosch keek naar zijn gladde rug en de ruime joggingbroek van zacht katoen. Ze naderde de jongen van achteren en ze stak haar twee handen tussen de scherpe uitstekende heupbeenderen en zijn buik. Het elastiek waarmee de broek op zijn plaats werd gehouden gaf geen weerstand. Ze liet haar handen wat dieper afzakken en voelde de warmte van de liezen. De broek werd wat wijder getrokken en langzaam naar beneden gedaan over de billen. Richard stond nu in zijn onderbroek voor haar. Het was een strakzittend onderbroekje van wit katoen.

‘Buk voorover’

‘Handen op de zitting, bips omhoog!’

Hoe vaak had ze niet aan zulke momenten gedacht. Een weerloze jongen, overgeleverd aan haar fantasieën.

‘Ik ga je een pak voor je achterste geven, dat begrijp je toch he?’

‘Nou, geef antwoord!’

‘Ja, mevrouw, ik begrijp het’

‘Mooi, dan mag je nu zelf je onderbroek uittrekken. Laat het maar een stukje zakken. Gegeneerd wurmde Richard zijn onderbroekje naar beneden zodat hij nu met zijn blote onderlichaam tegen de rugleuning stond. Mevrouw Bosch keek verlekkerd naar de twee strakke billen met het witte onderbroekje en de jogging broek die tot op de knieen afgestroopt waren.

‘Dieper bukken jongeman! Je bips omhoog!’

Ze voelde haar stem licht trillen van opwinding met het vooruitzicht van wat ze van plan was. Een niet vast omlijnd plan, maar de naakte jongen zou haar fantasie inspireren.

‘Beentjes wat omwijd’

Ze keek naar de jongen die nu blozend van schaamte voorovergebogen stond, onderbroek op de knieen en zijn witte, heerlijke strakke billen omhoog. Daaronder een stukje van de zijn behaarde balzak. Klaar om de straf te ontvangen.

‘Pets!, Pets!, Pets!’ Afwisselend op de linker en de rechter bil, met vlakke hand, kletste het geluid. Tussen elke klap rustte haar hand even op het zachte vlees. ‘Pets!, Pets!’. Ze voelde de huid gloeien. Een verlangend gevoel in haar onderbuik.

‘Sta op en draai je om’ zei ze dwingend.

Richard stond nu wat slungelachtig met zijn hand voor zijn kruis, blik naar beneden.

‘handen in je nek jochie, ik wil die piemel van je zien’

Gehoorzaam deed Richard wat mevrouw Bosch van hem verlangde. Wat ze zag deed haar hart sneller slaan. Een volwassen piemel, niet meer hard, maar zwaar en dik, omgeven door een krans van pikzwart krullend schaamhaar. Ze ging nu vlak voor hem staan.

‘kijk me aan’. Blozend keek hij op, naar het gulzige gezicht van zijn oude schooljuf. Ze greep naar beneden en pakte die heerlijke zware pik. Wat was dat lang geleden dat ze zo’n lul had vastgehouden. Zwaar, heet, ze voelde de aderen. Zachtjes streelde ze het apparaat, trok de voorhuid naar achteren zodat de eikel bloot kwam. Ze deed een stapje naar achteren om het resultaat te aanschouwen. Of hij wilde of niet, maar Richard voelde zijn pik weer hard worden , in de handen van deze volwassen vrouw. Speels wreef ze met haar duim over het gevoeligste gedeelte, het toompje.

‘Ah, ah’ Hij kon zich niet inhouden, met schokjes voelde hij zijn lul omhoog komen. Wat een gevoel.

‘Dat windt je op he?, dit vind je wel lekker he?’

Ze knielde nu voor zijn lul om eens goed te kijken. Ze kon de verleiding niet weerstaan en begon zachtjes te likken, Kleine likjes over de eikel, over het toompje. De staaf was nu keihard en stond haast tegen zijn navel.

‘Zal ik hem even in mijn mond nemen, vies mannetje. Dat vind je wel lekker he? Een oude vrouw die je even gaat afzuigen.’

‘Ja, mevrouw,…toe mevrouw…’ Richard kon zich haast niet meer inhouden. Hij stond op het punt om voor het eerst gepijpt te worden. Daar voelde hij de hete mond zich om zijn pik sluiten. Wat een geil gezicht, die rijpe vrouw die hem pijpte. En wat een gevoel!

‘Wat een heerlijk gevoel, die hele zware staaf, veel dikker en groter dan die van haar man. Ze kon het zich nauwelijks herinneren dat ze voor het laatst gepijpt had. Gulzig bewoog ze haar gezicht op en neer, genietend van het zachte gekreun boven haar. Nu had ze hem in haar macht.

Ze stond op ‘Maak mijn schort open’

Gehoorzaam knoopte Richard de knoopjes los. Onder het schort kwam een witte bh tevoorschijn. Langzaam draaide ze zich om.

‘Nu mag je de sluiting losmaken.’

Met trillende vingers, onhandig maakte Richard de haakjes los. Mevrouw Bosch draaide zich weer om maar hield met haar hand de bh voor haar borsten.

‘Haal de bandjes maar van mijn schouders mannetje.’

Als Richard trillend van opwinding hieraan gevolg geeft laat mw Bosch haar hand zakken. Blanke, grote zachte borsten, wat hangend maar met de tepels fier rechtop komen tevoorschijn. Ze pakt Richard bij zijn achterhoofd en dwingt hem een tepel in zijn mond te nemen. Zijn andere hand grijpt zich vast aan de andere borst en begint te knijpen en te kneden. De zachtheid van die borst, de harde tepel in zijn mond en het ongegeneerde kreunen van mevrouw Bosch maken zijn opwinding nog groter. Mevrouw Bosch pakt nu zijn lul die door haar speeksel al nat was en laat die zachtjes door haar hand glijden.Het heerlijke gevoel van de zuigende mond, de vingers die nu haar tepel knijpen. Aaah, ze komt bijna klaar van dit gevoel. Ze stapt nu naar achteren om het schort nu helemaal uit te trekken en staat nu op panty voor het arme geile joch.

‘Trek uit!’

Ze dwingt hem nu op de knieën. Zijn handen zoeken de rand van haar panty op haar rug en manouvreren het zachte materiaal naar beneden, tot op haar knieën. Nu gaan zijn zoekende handen naar haar kont, ze voelt zijn graaiende handen op haar billen, Strelend over het kantoenen witte slipje. Knijpend in het weke vlees daaronder. Zijn gezicht in haar kruis, slechts gescheiden door een dun laagje katoen voelt ze zijn hete adem op haar gleuf. Hij vat moed uit het aanmoedigend gehijg van mw Bosch en met zijn gezicht in haar kruis trekt hij het slipje naar beneden. Nu voelt hij haar billen, de gleuf tussen haar ronde zachte billen. Hij haalt zijn hoofd even naar achteren en kijkt omhoog, ziet deze rijpe vrouw staan, zachtjes kreunen van genot, haar handen op haar borsten, knijpend in de tepels. Een zacht, licht bollende blanke buik, de brede heupen. De volledige naaktheid overrompelt hem. Met één beweging trekt hij nu ook de voorkant van het slipje naar beneden, totdat het onderbroekje blijft steken op de panty ter hoogte van mevrouw Bosch’s knieën. Een kut met harde zwarte krullende haren. Dit is een KUT, een echte KUT realiseert hij zich, Hij ruikt de kuttengeur, een vage urinegeur, zweet, een ondefinieerbare geur die hij niet eerder ervaren heeft, maar die een geweldige opwinding bij hem teweeg breng.

Een kort bevel: ‘LIK’.

Gulzig likt hij over de haren, door de haren, tot hij de spleet bereikt waar die geur zijn oorsprong heeft. Ze voelt zijn gretige warme tong door over haar schaamlippen. GEIL! OOOH wat GEIL. Ze trekt haar huid boven haar KUTSPLEET wat omhoog zodat Richard smakkend bij haar gevoelig klit kan. Ze staat op springen. Nu wil ze hem proeven. Richard wordt aan zijn haren omhoog getrokken en pardoes met zijn rug op bed geduwd. Mevrouw Bosch kruipt over hem heen zodat haar dikke borsten boven het gezicht van Richard hangen. Tevergeefs probeert hij naar de tepels te happen. Haar mond zoekt zijn lul die keihard omhoog staat. Gulzig slokt ze hem op tot haar keel. Richard voelt dat hij zich nu niet meer kan inhouden. Zij voelt het naderend orgasme, het verstijven van zijn staaf, het stokken van de adem. Ze trekt haar hoofd terug en knijpt met haar duim en wijsvinger hard onder de glimmende eikel. Dat is voldoende om het orgasme te voorkomen, de spanning gaat er af. Hij mag nu alleen klaarkomen in haar, ze wil zijn zaad voelen spuiten tegen haar baarmoeder, ze wil hem in haar. Gevuld worden, als een beest, als een teef die gedekt moet worden.

Ze kruipt op het bed op handen en knieen, haar dikke borsten hangend boven het laken. Benen omwijd.

‘NEUK me! NU!’

Richard kruipt achter haar, kijkt naar de dikke kont, de harige spleet met gezwollen schaamlippen. Mevrouw Bosch laat haar hoofd nu zakken op het bed en trekt met haar vrijgekomen handen de billen omwijd.

‘”NEUKEN, neuk me, hoor je? Ze schreeuwt het haast uit.

Onhandig duwt Richard zijn harde lul in haar spleet. Begint neukbewegingen te maken. Het gaat haar niet hard genoeg. Ze maakt wilde neukbewegingen,

‘AAAh, AAAAAH, NEUKKK, NEUK dan toch!!!.

Zijn zak klotst nu tegen haar dikke reet. Richard grijpt mevrouw Bosch nu bij haar heupen en neemt het tempo over.

‘Oh, Ah, AAH, AAAHH!!’

Richard kreunt, zo geil, zo geil, deze dikke hoerige teef voor op haar knieeen voor hem. Zo hard als hij kan naait hij deze slet. Maar lang houdt hij het niet vol. Zijn lul verstijft weer en gelijk spuit hij zijn zaad in haar kut. Richard buigt over haar rug en grijpt in die hangende uiers. Terwijl de laatste zaadgolven zijn lul verlaten knijpt hij in de tepels.

Voor de hoer voor hem wordt het teveel.

AAAAAAAAAHHH, AAAHHH. Een golf geil spoelt uit haar kut, spuitend komt ze klaar. Richard laat zich uitgeput vallen op het bed, maar de rijpe hoer is nog niet klaar.

‘Kon jij je niet inhouden, geile viezerik?’

‘Moest jij zonodig in me spuiten, geile, gore viespeuk?’

Ze gaat gehurkt boven zijn gezicht zitten, met haar handen zoekt ze evenwicht op de muur voor haar.

‘Open je mond!’

Gehoorzaam doet Richard zijn mond open en kijkt gefascineerd naar de glimmende kut die zich boven zijn gezicht open spert. Dan realiseert hij zich wat gaat gebeuren, maar mevrouw Bosch grijpt nu naar zijn wangen en dwingen hem op recht omhoog te kijken, met opengesperde mond. Het geil, zijn zaad druipt er nu in slierten uit. Recht in zijn gezicht, in zijn mond. Kokhalzend krijgt hij zijn kwakkie terug.

‘Slik!, Slik!, Proef je eigen zaad, viezerik! Dat vinden vieze ventjes toch lekker?’

Ze geniet van de vernederende praat, van de vernederende behandeling die deze jongen moet ondergaan. Zijn gezicht zit nu onder het plakkende geil, in zijn ogen, op zijn lippen. Maar nog is ze niet klaar met hem. De vernedering moet compleet.

‘Ga naar de badkamer, en waag het niet om het geil van je gezicht te vegen.’

Richard komt omhoog en zoekt zijn weg op de overloop naar de badkamer.

‘Ga op je rug liggen’

Wijdbeens staat ze nu over zijn lichaam. Zich concentrerend. Daar voelt ze de eerste druppels. Er vormt zich een straal die kletterend op Richard komt. Ze richt op zijn gezicht. Het geil mengt zich met haar pis. Zeiknat, zijn haar wordt zeiknat, zijn gezicht, in zijn hals. Overal die warme pis. Zijn walging maakt langzaam plaats voor een opwinding. Dit is vies, maar boven hem staat een geile naakte rijpe teef met een natte geile kut en geile borsten. Richard voelt zijn lul weer wat sterker worden….
Wordt evt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12266 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Juf bestraft ex-leerling”

Plaats een reactie