BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (44)

Vanavond hebben Nelleke en ik een rustig avondje, wij liggen lepeltje lepeltje in onze slaapkamer naar een programma op TV te kijken. De telefoon rinkelt en als ik kijk zie ik dat het Mary is, de eigenaresse van een B&B in het buitenland waar wij een tijdje geleden een vijftal dagen verbleven. De herinneringen aan die geile cougar komen terug boven. Ik neem op “Hoi lieve schattige dame”. Mary is een beetje van slag en antwoord “ja.. ja… hier Mary”. “Hoi Mary ik had het op mijn scherm gezien dat jij het was en je bent dus die lieve schattige dame” antwoordde ik. “He hoi je verraste me” zei Mary “hebben jullie even tijd? Ik zou even willen praten met jullie in verband met de stage van mijn kleindochter. Die gaat door bij het bedrijf vlak bij jullie in België”. “He mooi dat Karen naar België komt voor stage. Ja dat bedrijf is heel gerenommeerd, dat wil wel wat zeggen dat zij Karen aanvaarden voor een stage. Weet je wat Mary, als ik mij niet vergis heb jij ook Skype?” “Ja inderdaad heb ik Skype “ en zij gaf mij haar adres. “Zet je je computer op en ik neem contact vanuit onze Skype, dat praat gemakkelijker en dan kan ik je lieve snoetje nog eens zien” antwoordde ik. Wij verbreken de telefoonverbinding en ik haal mijn laptop om die aan te sluiten en verbinding te maken met Mary.

Wanneer Mary in beeld komt herken ik direct haar slaapkamer “Hoi Mary hier zijn we, ik zie dat jij ook op de slaapkamer bent?” Mary bloost en knikt “ja een beetje privacy mag wel”. “Veel gasten op dit ogenblik” vraag ik. “Neen slechts 2 kamers bezet” antwoord Mary. Zij legt kort nog even uit dat Karen binnen een 20-tal dagen naar België zal afreizen om stage te lopen bij het bewuste bedrijf. Belangrijk is dat zij zo snel mogelijk een slaapplaats heeft voor de stageperiode van 6 weken. “Heb je even Mary? Nelleke en ik moeten even overleggen, wij zijn er zo dadelijk terug”. Wij zetten het geluid van de laptop even uit en ik stel voor aan Nelleke dat Karen onze logeerkamer kan gebruiken. Deze tweede slaapkamer is nog ingericht voor het geval de kleinkinderen komen slapen dus… Nelleke twijfelt even want ja uiteindelijk is dat wel een beperking van onze privacy maar zij gaat uiteindelijk overstag. Ik zet het geluid terug aan en zeg tegen Mary “ik denk dat wij het probleem al opgelost hebben Mary, wij hebben nog een tweede slaapkamer in ons appartement en die slaapkamer is volledig ingericht met een eenpersoonsbed, een bureau, kleerkast enz. Dus Karen kan die kamer gebruiken gedurende haar verblijf in België”.

Mary is in de wolken “ fantastisch, wat zijn jullie toch lieve mensen, ongelooflijk met het grote voordeel dat Karen altijd een aanspreekpunt heeft. Maar is dat niet lastig voor jullie privacy?” “Ach Mary geen probleem dat lossen wij wel op” antwoord ik. “Maar dan kunnen jullie 6 weken geen sexfeestjes houden” zegt Mary “ en als jullie … dan mag Nelleke niet te hard kreunen?” komt er met een smile achteraan. Nelleke en ik kunnen onze lach ook niet onderdrukken en zeggen “ach Mary voor alles is een oplossing, gaan wij maar op bezoek bij onze speelkameraden”. “Gosh Juul en Nelleke ben ik blij dat dit zo snel is opgelost, hoe kan ik jullie hiervoor bedanken” zegt Mary. Ik grijns en zeg “Ja ik denk dat ik wel een manier kan bedenken, wat jij Nelleke?” Nelleke knikt met een grote glimlach op haar gezicht. Mary bloost in de cam.

“En hoe is het met jouw sexleven gegaan nadat wij vertrokken zijn?” vraag ik aan Mary. “God Juul, jullie hebben mij zo geil gemaakt, ik kan het niet meer stoppen. Die vibrators, buttpluggen zij draaien overuren. Maar een echte lul heb ik nog niet gehad ondertussen. Wel mijn hulpje samen al een paar keer elkaar verzorgd en verder heb ik ook een nieuw speeltje gekocht” reageert Mary. “Ooooh nu maak je ons nieuwsgierig” zegt Nelleke “laat eens zien”. Bijna onmiddellijk tovert Mary haar speeltje tevoorschijn. “MMmmmmmm” zegt Nelleke “zo heb ik er ook een” en zij haalt haar satisfyer ui het nachtkastje. “Heerlijk apparaat” zegt Mary “deze en dan een plug in, heerlijk gevoel”. “Wat weerhoudt je” vraag ik. “Hier voor de cam?” vraagt Mary. Ik knik en zeg “Jaaa Mary maak ons geil”. Om haar te overtuigen richt ik onze cam even op mijn boxer waar duidelijk mijn stijve lul zichtbaar is. Mary kijkt en humt. Wij zien haar cam bewegen met een onduidelijk beeld maar dan laat zij de cam los en zie je Mary helemaal in beeld. “Mmmmm Mary wat zie je er toch weer lekker uit” zeg ik “ en…. Is dat het rode japonnetje dat je aan had toen ik je de eerste keer geneukt heb in de lounge?” Mary beet op haar onderlip en knikte. “Oooh wat een geile herinnering Mary” zei ik “mmmm zo lekker om je kutje en geil te ontdekken”.

Mary had ondertussen haar hand in haar schoot gelegd en je zag haar vingers over haar kruis wrijven. “Geil Mary” vroeg ik. Zij knikte en keek echt geil in de cam. “Japon uit” beval ik haar. Onmiddellijk trok zij haar japon uit en daar zat die geile cougar in haar naaktheid. Zij had geen broekje aan gehad en ook geen BH. Mmmmm die parmantige tietjes met die grote harde tepels erop. Zij deed haar benen een beetje open en haar kutje stond al geil een beetje open. Ik trok mijn boxer uit en richtte de cam weer op mijn harde lul. “Mmmmmm …. Lekkere herinnering” kreunde Mary. Ook Nelleke zat in haar blootje en was met haar kutje aan het spelen. Ik richtte de cam op haar en Nelleke stopte een paar vingers in haar natte kut. Ik zag Mary opzij reiken en de plug kwam in beeld. Zij spoot er een beetje glijmiddel op en kromde haar onderlichaam zo dat je haar aars zag. Zij zette de plug tegen haar kontje en duwde hem zachtjes naar binnen. Voorbij haar sluitspier ging de plug ineens vlot naar binnen.

Terwijl zij de plug naar binnen duwde kreunde ze geil. “Mmmm Mary wat een geil zicht” kreunde Nelleke. Ik ging met de cam korter bij haar kletsnatte kut hangen. Op het beelscherm zag je traag haar vingers in haar kut woelen en de slijmslierten tussen haar vingers. “Oooooh… Nel…… geillll dddiiiiee…. Kuuuutttt” kwam er uit de speakers. Ondertussen zag je Mary naar een G-spot vibrator reiken en een beetje later hoorde je het gezoom door de boxen. Zij zette de vib tegen haar natte gleuf en en zij maakte korte neukbewegingen tegen het trilstaafje. Plots hoorde je het geluid veranderen in plaats van zacht trillend naar rustig en sneller trillen, dan even stil en hop weer die opbouw. “Oooooohhhhhh…… Goooooodddd….. Zoooooooooo….. geeeiiiillll” kreunde Mary en vroeg “Nel pijp Juul please”. Ik richtte de cam op mijn stijve lul , Nelleke kwam op haar knieën zitten en zij likte aan de eikel. Zij draaide rondjes met haar tong en duwde haar tong daarna in mijn pisgaatje. “Verdomde lekker Nel” kreunde ik. Ondertussen zag ik op het scherm dat Mary de vib naar haar neukgrot liet glijden en langzaam verdween de vib in haar geile grot.

“Oh…. Oh…. Oh”snoof Mary. Blijkbaar zat de vib tegen haar G-spot aan, haar buik trilde van geilheid. “Pijp …. Pijpen” kreunde Mary. Nelleke liet haar lippen over mijn eikel heen en gaf mij een heerlijk warm gevoel. Mijn lul zwol nog een beetje verder op en stond strak in haar mond. Op het scherm zag je Nelleke verder en verder met haar mond over mijn lul heen gaan, ik voelde haar keel opengaan en zij nam mijn lul helemaal in haar mond. “Ooooohhhh …. Neeellll … wiilll .. ik… ooooook” kreunde Mary. Je zag haar de vib omhoog duwen terwijl hij in haar kut trilde en dan weer begon zij de vib in haar kut heen en weer schuiven. Nelleke smakte en slurpte aan mijn stijve lul. “Oooh … jaaaaa lekker aan die lul” zuigen schreeuwde Mary. Zij hield de vib stil in haar kletsnatte kut, waarschijnlijk had zij de punt van de vib tegen haar G-spot staan. “Neuk hem… neuk hem…. Steek die lul in je kut” kreunde Mary. Ik trok Nelleke van mijn lul en zij plaatste haar kut boven mijn lul. Ik hield de cam vlak bij en op het scherm keek je recht in de hete flamoes van Nelleke. Zij keek naar het scherm en ging met haar handen naar haar kut om die nog verder open te trekken. Je zag het roze vlees van haar kut op het scherm en het sluim dat haar kutwand liet glinsteren. Mary keek hijgend en kreunend naar het scherm. “Ooohhh …. Nel …… geeeillll diieeee kuuutttt” kreunde Mary. Op dat moment zag je Mary bekken trekken en kwam er geil uit haar kut gespoten. “Oooohhh….. Ikkkkkkkk…. Koooooommmmm” hijgde Mary.

“Kijk Mary, kijk ik ga die lekkere lul in mijn kut stoppen” trok Nelleke de aandacht van Mary. Nog puffend van haar orgasme keek Mary naar het scherm en zag zij hoe Nelleke langzaam haar kletsnatte kut over mijn lul schoof tot zij hem helemaal in haar had zitten. Zij bleef een beetje achteruit hangen zodanig dat je een geil zicht had op haar neukbewegingen over mijn harde lul. Op het scherm bij Mary zag je dat zij op handen en knieën ging zitten met haar geile kut in beeld. Wat een zicht die plug in haar kontje en die kut met haar geile vocht recht in beeld. Haar kut stond nog open van haar orgasme, zij reikte opzij en kwam met een grote zwarte dildo in beeld. Die zette zij tegen haar kut aan en duwde hem soepel in één harde beweging naar binnen. “Uuuuuggghhhh” kreunde Mary. Wat een zicht die grote dikke dildo die haar kutlippen opzij duwde en als zij de dildo terug trok zag je haar schaamlippen aan de dildo kleven. Ook haar plug bewoog mee met haar nijpende aars. Nelleke werd er wild van en begon op mijn lul te rijden als een gek. Hard en diep duwde zij mijn lul in haar soppende kut. Mary had het scherm voor haar staan en genoot van het zicht “Jjaaaaaa….. Jaaaaaaaa …. Neeuuuuukkkeeeen” riep ze. Zij duwde en trok aan haar dildo die haar kut helemaal opengerekt had. “Oooohhhhh … verrrrddddoooommmmmee….. Mary ……. Mmmmaaaakkkk ….meee geeeiiiiiilllll” riep Nelleke terug.

Ik voelde haar kut krampen van het naderende orgasme en plots spoot het geil langs mijn lul heen over mijn balzak op het bed. Nelleke krampte met haar kut en kneep mijn lul bijna fijn. Zij zat stil maar ik nam het ritme over en duwde mijn lul in een moordend tempo in haar. “Nooogggg …… Noooooggggg” kreunde ik en daar borrelde mijn zaad uit mijn zak omhoog en spoot ik de kut van Nelleke vol. “Mmmmmmm…… jjjjaaaaaaa…. Geeeiiiillll” hoorde wij Mary kreunen.

Nelleke was over haar hoogtepunt heen en zie “Kijk Mary, ik ga die lul uit mijn kut halen, kijk er gaat zaad uit mijn kut lekken”. En langzaam liet Nelleke mijn slapper wordende lul uit haar kut komen. Je zag het zaad mee komen en toen mijn lul helemaal vrij was, kwam het zaad uit haar gleuf en gleed langzaam naar beneden tot het druppelde op mijn lul en onderbuik. “Mmmmmmmm ….. zaaadddd….. zoooooo… ggggeeiiiiillll” bromde Mary. “Kijk sletje” zei Nelleke “kijk lekker zaad”. Zij gleed met haar vinger door haar gleuf en stak de vinger in haar mond terwijl ik cam op haar mond richtte. “Uuuugggghhhhh….. Uuuuuggghhhhh…. Oooooohhh…. Iiikkkk koooommmm” klonk er weer door de luidsprekers en grommend kwam Mary voor de tweede keer klaar. Haar dildo gleed uit haar kut en die stond helemaal open, je zag haar kutwanden pulseren van haar orgasme. “Oooohhh geile Mary” kreunde ik “ wat ben je een geil sletje”.

Mary kwam overeind en zette haar laptop op haar schoot “mmmm Juul, oooooohh Nelleke, wat lekker zo intens” zei ze. “Moet jij zeggen” zei Mary “zie Nelleke daar maar zitten met het geil dat nog uit haar kut komt”. Wij schoten allemaal in de lach en na afgesproken te hebben dat Mary terug contact zou nemen als zij wist wanneer Karen zou aankomen, verbreken wij de verbinding. Waauw wat een geile ervaring was dit geworden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5350 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie