BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Keihard afgetuigd

Dit verhaal is een samenraapsel van verhalen die een vriendin mij in de loop der jaren verteld heeft. Veel gebeurtenissen berusten op waarheid maar zijn op een andere manier in het verhaal verweven zodat de herkomst niet te herleiden is. Het verhaal vertegenwoordigd ook geen persoonlijk verlangen.

Jan-Willem had een afwijking. Dat wist hij al sinds zijn puberjaren maar hij had het al die tijd goed kunnen wegstoppen. Hij geilde op sterke vrouwen die kerels aftuigden. Niet dat softe gedoe met wat zweepjes en wasknijpers. Ook geen kinky middeleeuwse toestanden met kerkers en kruizen. Nee, gewoon een stevig pak rammel. De gedachte aan een goed getrainde, gespierde meid, bloot of met alleen een slipje aan, die met hem de vloer aanveegde, liet zijn pik kloppen. Hij zag zichzelf beurs gebeukt op de grond liggen, zijn pijniger met een knie op zijn borst hem bitch slappen totdat hij een spontane zaadlozing kreeg.

De werkelijkheid zag anders uit. Jan-Willem was sinds een paar jaar met Celine getrouwd. Celine was in die tijd van een wildebras veranderd in een futloze muts die over vanalles wel wat te zeiken had. En zoals ze zich gedroeg, kleedde ze zich ook: saai, grauw, vormloos. Als Jan-Willem wel eens onder de dekens iets probeerde, reageerde ze daar amper op. Toen ze wel eens een keertje haar oma-onderbroek liet zakken en het op een robbertje neuken uitdraaide, vroeg hij haar voorzichtig hem wat ruwer aan te pakken. Maar verder dan een paar aansporende klapjes op zijn kont, kwam het niet. Ter inspiratie pakte hij Celine op z’n hondjes en gaf haar een harde klets op haar vormloze reet. Ze sprong van het bed, trok haar kingsize onderbroek aan, gevolgd door de hooggesloten pyjama. Vloekend dat Jan-Willem een pervers ventje was, kroop ze onder het dekbed en deed haar ogen dicht.

Hij ging op zoek over het alwetende internet en bezocht talloze websites over bdsm. Hij keek zijn ogen uit op sadistische toestanden die Amnesty in opstand zouden brengen. Billen die met stokken blauw, rood en paars geslagen werden, professioneel waterboarden, stroomschokken, fixatie, geselen met brandnetels, naalden, tangen, spijkers en klemmen. Een wereld ging voor hem open. Op de term ‘ball busting’ werd het voor Jan-Willem interessant. Hij keek zijn ogen uit hoe kerels tegen hun pik en ballen lieten slaan en schoppen totdat ze donkerpaars waren. Maar hij wilde zelf meer. Hij wilde helemaal op die manier afgerammeld worden. Zonder stokken of andere hulpmiddelen: gewoon met de blote vuist in zijn gezicht. Hij bracht uren op internet door, zoekend naar clubs of vrouwen die dat met hem wilden doen. Zo kwam hij in contact met een vrouw die zich ‘Thor’s Demise’ noemde. Tegen een paar honderd Euro wilde ze hem wel een aframmeling geven. Op de afgesproken dag belde hij aan bij een prachtig, oud, vrijstaand huis. Een vrouw van middelbare leeftijd gehuld in een Zorro-cape deed open. Ze maakten wat afspraken en Jan-Willem betaalde de afgesproken prijs. Maar al snel bleek de naam van de vrouw zwaar overdreven. Verder dan een paar slappe uithalen kwam ze niet terwijl Jan-Willem haar aanspoorde dat het harde moest. Na een half uur zei hij dat het niks voorstelde waarop zij hem de deur uit zette.

Die ervaring frustreerde hem mateloos. Een paar honderd Euro weg, niks bijzonders meegemaakt en nog steeds een volle zak. Tot overmaat van ramp kwam Celine thuis en begon meteen te griepen over haar werk en dat haar man nog niets aan het huishouden gedaan had. Het werd zwart voor zijn ogen en ondanks haar protest begon hij de kleren van haar lijf te trekken. Celine was bang en woedend tegelijk maar haar man was door het dolle heen. Hij werkte haar op haar buik tegen de grond en boorde zijn harde lul in haar kont. Celine gilde en een paar harde oorvijgen veranderden daar niets aan. Hij propte haar katoenen onderbroek in haar mond terwijl hij op haar bleef neuken. Ruw draaide hij haar om en stootte zijn lul in haar droge, harige kut en neukte als een razende. Zijn buik kletste hard op haar vetrollen en haar tieten slingerden heen hen weer. Hij trok zich terug, ging met zijn volle gewicht op haar borst zitten en trok zich verder af. Zoals hij in talloze video’s gezien had, loosde hij zijn zaad op haar gezicht. Hij stond op, keurde Celine geen blik waardig en ging douchen. Celine daarentegen was razend. Ondanks dat Jan-Willem gehoopt had dat het haar geilheid opnieuw zou aanwakkeren, pakte zij haar spullen en trok de deur achter zich dicht. Voorgoed.

Maanden waren voorbij gegaan. Ze waren inmiddels officieel gescheiden. Celine was verhuisd maar had ook over haar leven nagedacht. Ze was tot de ontdekking gekomen dat haar leven helemaal ingekakt was. Voor de afleiding en om weer wat energie te krijgen, was ze weer gaan sporten. Ze leefde gezonder en ging weer eens naar de kroeg. Alleen haar ex… die had nog een rekening open. Omdat hij zo pervers was dat hij zich wilde laten mishandelen, had hij haar verkracht.

Ook Celine ging op zoek op internet. Ze zocht naar een manier om Jan-Willem alles in één keer betaald te zetten, op een manier die hem de rest van zijn verrotte leven zou bijblijven. Na veel omzwervingen kwam ze zelfs op het Darkweb terecht. Ze bezocht fora en chatgroepen waarbij haar aandacht getrokken werd door de naam ‘Women’s Revenge’. Het fijne ervan kon ze niet achterhalen, maar uit opmerkingen maakte ze op dat het een ‘service’ was waarmee vrouwen wraak konden nemen. Celine stuurde een bericht naar de dienst maar daarop kwam geen antwoord. In de weken die volgden, zocht ze verder. Ze dacht en droomde over eindeloze wraak op Jan-Willem. De gedachte wraak en macht op haar ex uit te oefenen maakte haar zelfs een beetje geil.

Weken later kreeg Celine opeens een berichtje uit een anoniem chat-kanaal: ‘still interested?’ Meer dan dat was het niet. Maar het contact met de groep Women’s Revenge was tot stand gebracht. Dat contact verliep moeizaam en langzaam. Steeds een enkele vraag waarop Celine antwoordde. Om wie ging het? Waarom? Wat was gebeurd? Wat wilde Celine? Vragen, vragen vragen, zelfs de lichaamsmaten van Jan-Willem wilden ze weten. De vragen werden gedetailleerder maar ook harder: hoe moest het slachtoffer achterblijven? Of moest hij helemaal verdwijnen? Wilde ze blijvend letsel toebrengen? Celine schrok, dit was geen spelletje meer. Dit was hele serieuze business. Het proces duurde weken, maar uiteindelijk kwamen ze overeen dat op een afgesproken datum, bijna een jaar later, Jan-Willem zwaar te lijden zou krijgen. Één of meerdere vrouwen zouden hem helemaal molesteren. Celine zou het uiteindelijk afronden. Daartegenover stond een prijs van 20.000 Euro in crypto. Geen vragen, geen afspraken op papier, geen bewijsmateriaal. Ze twijfelde. Voor het geld hoefde ze het niet te laten want haar familie was altijd al in goede doen geweest. Maar mensen huren om haar ex af te tuigen was puur crimineel. Ze besloot het te doen.

In de maanden die volgden, werd Celine steeds nerveuzer. Ze had na haar betaling niets meer vernomen. Op navragen van haar werd geen antwoord gegeven. Toch besloot ze zichzelf voor te bereiden op wat komen ging. Ze ging op dieet en keihard sporten om spieren te kweken. Daarnaast nam ze twee keer in de week kickbox-lessen. Als Jan-Willem slaag wilde, kon hij dat krijgen.

Op een avond in april ging in de namiddag bij Jan-Willem de bel. Hij trok de deur open en had er meteen spijt van: weer een verkoper… Er stond namelijk een vrouw van begin veertig met een klembordje in de hand. Ze was gekleed in een wat achterhaald donkerblauw broekpak. Ze lachte vriendelijke, keek op haar klembordje en vroeg of hij mijnheer … was? Jan-Willem bevestigde nors en voordat hij besefte wat gebeurde, trof hem een dijk van een high kick. Alsof hij door een paard getrapt was, vloog hij achterwaarts de gang in. Hij probeerde snel overeind te krabbelen maar de vrouw was met een sprong snel bij hem. Ze greep hem bij zijn t-shirt en gaf een harde punch in zijn gezicht. Jan-Willem was out.

Toen Jan-Willem bijkwam, had hij er geen idee van hoe lang hij buiten westen was geweest. Hij lag in de gang met de handen op zijn rug geboeid. De vrouw die bij hem aangebeld had, zag dat hij bijgekomen was en trok hem overheid zodat hij met de rug tegen een muur zat. Zo kon hij zijn bezoek goed zien. Hij had gezelschap van drie vrouwen gekregen. De vrouw die aangebeld had, nam het woord. ‘Luister kerel, jij hebt op dit moment een groot probleem, en dat zijn wij. Ik ben Mikaela en ik ben de leidinggevende van dit clubje. Wij hebben de opdracht jou op te voeden. Daarvoor nemen wij alle tijd die we nodig denken te hebben. Daarvoor heb ik twee collega’s bij me.’ Ze wees op een lange, magere vrouw die eveneens ergens begin veertig was en vervolgde: ‘Dit is Sveta. Ik waarschuw je meteen: maak het haar niet moeilijk want ze maakt gehakt van je. Sveta heeft in Afghanistan gediend en wat ze hier doet is padvinderswerk vergeleken met haar tijd daar. Hou er rekening mee dat zij rotsblokken aan de praat heeft gekregen. Praat niet tegen haar: zodra je haar stem hoort, weet je dat je aan het laatste kwartier op deze aardbol begonnen bent. En dat gaat geen leuk kwartier voor je worden!’ Jan-Willem keek doodsbang in de holle ogen van de vrouw die als ‘Sveta’ voorgesteld was. Ze emotieloos dwars door hem heen. Mikaela wees op de derde vrouw. Het was de kleinste van de drie en ze zag ook wat jonger uit. Ze was stevig maar niet dik, had een lief gezichtje en zelfs onder deze omstandigheden merkte Jan-Willem op dat de knopen van haar witte blouse behoorlijk onder spanning stonden. ‘Dit’, zei Mikaela: ‘is Katia. Ze ziet er lief uit maar ook deze kat is een roofdier. Zoals alle katten heeft ze de neiging om lang met haar prooi te spelen. Het maakt haar niet uit hoe en hoe lang een prooi te lijden heeft. En je gaat lijden, geloof me maar. Je gaat lijden totdat je onder je pist, en zelfs dan gaan we door. Totdat wij bepalen dat we klaar zijn. Dan komt onze opdrachtgever en die mag het afmaken en zelf bepalen wat met jou gebeurt.’

Mikaela zweeg waarna de drie vrouwen zich op hun gemak uitkleedden. Onder het oubollige broekpak droeg Mikaela een zwart, hoog opgesneden sportpakje. Het zag een beetje uit als een string-badpak. In het broekpak had ze wat mollig uitgezien, maar niets bleek minder waar. Ze had geen gram vet op haar lichaam, haar pakje was op de juiste plaatsen gevuld en ze zag goed getraind uit. De dunne Sveta was daadwerkelijk zo dun. Ze kleedde zich uit totdat ze alleen nog een zwarte bikinislip aan had. Haar lichaam was net een plank met twee nauwelijks zichtbare tietjes. Ze trok een kort elastisch topje over haar hoofd waar haar puntige tietjes nauwelijks doorheen drukten. De kleine Katia maakte de knopen van haar bloesje los waardoor Jan-Willem zicht kreeg op de grootste tieten die hij ooit in het echt gezien had. Dat waren misschien wel F-cups die goed verpakt zaten in een zwarte bikini. Ze trok haar jeans uit waaronder ze een minuscuul lichtblauw stringetje droeg. Meer dan een lapje dat met een paar koordjes haar kutje bedekte, was het niet. Ze lachte lief naar Jan-Willem en nam een sexy pose aan. Hij lachte vriendelijk terug in de veronderstelling dat het misschien niet zo erg was. Katia’s lach verdween meteen en ze gaf hem een krakende draai om de oren.

Ondertussen had Mikaela haar veterlaarzen weer aangetrokken. De andere twee trokken Jan-Willem overeind en bleven links en rechts van hem staan. Mikaela kwam voor hem staan en kapte vlak voor zijn neus een grote stiletto open. Daarmee sneed ze stuk voor stuk de kleren van zijn lijf. Toen hij naakt voor haar stond, liet ze even haar blik over zijn hele lichaam gaan. Met het lemmet van het mes tilde ze zijn slappe piemel even op en snoof minachtend. Daarna borg ze het mes zorgvuldig in haar tas op. Tergend langzaam liep ze twee rondje om Jan-Willem waarbij ze hem van top tot teen bekeek. Ze bleef voor hem staan en duwde met haar voeten zijn benen uit elkaar totdat hij in spreidstand stond. Die houding, de laarzen… Jan-Willem wist wel wat ging komen. Mikaela drentelde tot achter hem, schatte de afstand en gaf hem toen achterlangs een keiharde trap onder zijn zak. Het was duidelijk dat ze goed geoefend was want de trap was precies raak en zij bleef perfect in evenwicht. Hij gilde het uit en zakte door de knieën. Maar de twee vrouwen naast hem hielden hem overeind. Mikaela kwam voor hem staan en zetten haar hand in een ijzeren greep op zijn keel: ‘Luister makker, je maakt geluid als wij dat zeggen. Begrepen? Als je het niet wilt begrijpen, nemen we maatregelen.’ Ze liet hem los en deed een pas achteruit. Op één been staand mat ze de afstand waarbij ze met de punt van haar laars zachtjes onder zijn zak duwde. Jan-Willem zag toe hoe ze zich op haar trap voorbereide. Die kwam met een flitsende beweging. Een kreun was het enige geluid dat hij maakte terwijl zijn gezicht vertrok van pijn. Op die manier ging het zeker een half uur door. Bij Mikaela was geen spoor van vermoeidheid te merken. De ene kick leek nog harder aan te komen dan de andere. De ene keer van voren, de andere keer achterlangs. Zijn ballen waren verschrikkelijk gekneusd en daardoor opgezwollen. Zijn zak was dieprood verkleurd maar zijn lul stond bikkelhard overheid. Zijn gezicht was vuurrood en betraand maar dat leek de drie vrouwen niet te deren.

Katia en Sveta lieten hem los waardoor hij meteen naar de grond zakte. Als een schooljongen pakten ze hem links en rechts bij de oren en trokken hem overeind. In de woonkamer lieten ze hem knielen en maakten de handboeien op zijn rug los. Daarna duwden ze hem op zijn rug op de grond en ketenden zijn handen boven zijn hoofd aan de verwarming. De kleine Katia ging boven hem staan en lachte weer liefjes. Met één hand trok ze haar piepkleine stringetje opzij en met de andere hand vingerde ze zich ongegeneerd. Jan-Willem zag dat ze echt geil was. Haar kale kutje glom van het vocht. Ze stak twee vingers diep in haar grotje en likte ze zorgvuldig af. Ze zette een voet op de vensterbank zodat hij goed kon zien hoe ze haar wijsvinger eerst in haar natte kutje stak en daarna in haar sterretje. Eerst het topje, toen één kootje, toen het volgende en toen helemaal. Ze ging een paar keer op en neer en trok toen haar vinger uit het poepgaatje terug. Met één hand greep ze zijn onderkaak en toen hij zijn mond opende duwde ze met haar duim en middelvinger meteen de wangen tussen zijn tanden om te voorkomen dat hij kon bijten. Daarna liet ze hem de vinger uit haar anus schoonlikken. Ze lachte vals en veegde een restje speeksel aan zijn borst af. Met één hand hield ze nog steeds haar slipje opzij en ging zo op zijn harde lul zitten. Ze bereed hem hardhandig waarbij haar strakke kontje elke keer opnieuw op zijn zwaar gekneusde ballen bonsde. Zijn zak gloeide van pijn maar hij voelde ook dat zijn lul harder dan ooit was. Katia merkte dat ook en stapte van hem af. Ze hield een opgestoken wijsvinger dreigend voor zijn gezicht: ‘Als er ook maar één druppeltje zaad uit die aftandse lul van jouw in mijn schone kutje komt, vindt niemand jou ooit nog terug!’ Jan-Willem wist niet eens of uit zijn gehavende balzak ooit nog een zaadje kon zwemmen maar hij wilde het risico niet lopen.

Mikaela nam de regie: ‘Kom Katia, genoeg gespeeld. We moeten weer aan het werk.’ De boeien werden losgemaakt waarna Katia en Mikaela de meubels zoveel mogelijk aan de kant schoven. Ondertussen was Sveta in alle rust bezig haar handen en polsen te bandageren. Toen ze daarmee klaar, wenkte ze Jan-Willem naar zich toe en nam gevechtshouding aan. Hij wist niet wat hij moest doen. Hij had de laatste keer geknokt toen hij op de lagere school zat. En nu zag hij een professioneel vechter tegenover zich staan. Hij had geen tijd om na te denken want haar vuist trof hem als een moker in het gezicht. Hij wankelde en deed een uitval richting haar. Ze ontweek zijn zwakke slag met gemak en plaatste gelijk haar vuist in zijn maag. Jan-Willem viel op de grond en hield jammerend zijn buik vast. Sveta trok hem half overeind en gaf hem wederom een dreun in het gezicht. Hij klapte achterover op de grond waarna Sveta hem aan zijn lul overeind trok. Katia en Mikaela gierden het uit toen dat gebeurde. Sveta beukte Jan-Willem helemaal murw. Zijn gezicht was gezwollen, een oog zat helemaal dicht en het andere was hartstikke blauw, hij bloedde uit zijn neus en mondhoeken. Binnen een paar minuten lag hij zwaar gehavend, kreunend en buiten adem op de grond. Sveta bekeek haar werk en maakte geluidjes alsof ze klaarkwam. Ze likte uitdagend haar lippen terwijl ze nog een trap tegen zijn ribbenkast gaf.

Mikaela stak haar hand naar Sveta uit en zei: ‘Kom even hier liefje. Je moet even uitrusten.’ Toen Jan-Willem weer een beetje bij zijn positieven kwam, zat Katia naast hem en depte zijn gezicht met een koude doek. Het tafereel op de bank zou hij niet snel vergeten. Sveta zat op haar knieën op de bank met haar bikinislip omlaag en werd op z’n hondjes geneukt door Mikaela die haar pakje verruild had voor een flinke voorbind-dildo. ‘Sveta wordt altijd ongelofelijk geil als ze iemand aftuigt’, verduidelijkte Katia. ‘Ze heeft het dan gewoon nodig. En omdat ze dat zielig piemeltje van jou niet zal voelen, doet Mikaela het lekker zelf.’ Mikaela trok de plastic knots terug en ging voor Sveta staan zodat ze haar eigen geil kon oplikken. Jan-Willem vond het extreem geil uitzien hoe Mikaela die kunstlul droeg. Sveta vingerde zich ondertussen naar een hoogtepunt. Ze verkrampte toen ze klaarkwam en toen zag Jan-Willem pas goed hoe haar spieren als staalkabels onder haar huid liepen. Hij had zo gefascineerd zitten kijken dat hij niet zag dat de kleine Katia ook een dubbelzijdige kunstlul omgebonden had. Ze gaf hem een klets in zijn gekneusde smoel en commandeerde dat hij op handen en voeten moest gaan zitten. Katia stond voor hem waarbij haar dildo dreigend naar voren stak. Jan-Willem wist wat ging komen en begon toen ook te vermoeden dat zijn ex hier iets mee te maken had. En voor het eerst had hij spijt dat hij Celine destijds anaal verkracht had. Maar daarvoor was het nu te laat. Katia ging achter hem staan en positioneerde de dildo voor zijn anus. Mikaela hield haar neplul voor zijn gezicht. ‘Hier heb je wat om op te bijten als het zeer doet. Denk eraan dat je geen geluid maakt!’. Jan-Willem keek met een vies gezicht naar de dildo voor hem maar op dat moment begon Katia haar pook droog in zijn kont te duwen. Hij wilde gillen maar Mikaela maakte van de gelegenheid gebruik om meteen haar dildo in zijn mond te duwen. Katia begon hem meteen goed in zijn aars te neuken. Elke stoot was voor Jan-Willem pijnlijker dan de vorige. Hij ervoer nu zelf wat hij Celine aangedaan had. Alsof het nog niet erg genoeg was, ruilden zijn twee pijnigers van plek. De dildo van Mikaela leek wat groter te zijn want hij had het gevoel dat hij uitscheurde. Maar nog erger vond hij de knots tussen zijn tanden die kort daarvoor nog in zijn aars gezeten had. Veel geluid kon hij niet maken maar de tranen stroomden over zijn wangen. Van angst, machteloosheid en pijn. Vreemd genoeg was al die tijd zijn lul nog niet verslapt. Hij werd mishandeld en verkracht maar zijn lul verraadde onderliggende geilheid. Sveta had dat ook gezien. Ze ging naast hem zitten en greep onder hem door naar zijn lul. Ze trok hem af alsof ze een koe aan het melken was. Volkomen onverwacht kwam hij klaar en spoot zijn lading op de vloer. Toch gingen de drie vrouwen gewoon door waar ze mee bezig waren. Jan-Willem’s blik zweefde door de ruimte en hij zag dat inmiddels al meer dan drie uren verstreken waren. Drie uren waarin hij meermaals afgeranseld en verkracht was.

Toen de drie vrouwen er genoeg van hadden, trokken ze de dildo’s uit hun slachtoffer terug. Ze bekeken het resultaat. Van Jan-Willem was nog een hoopje ellende over. Zijn hele lichaam zat onder de kneuzingen. Zijn gezicht was onherkenbaar gezwollen: speeksel en bloed kleefden op zijn gezicht. Zijn balzak was hevig gezwollen en bijna zwart verkleurd. Jammerend lag hij op de grond en hield zijn pijnlijke kont vast. Sveta, Katia en Mikaela kleedden zich aan en gingen op de bank zitten. Ondertussen lag Jan-Willem kronkelend op de grond terwijl hij beide handen in zijn kruis drukte. Mikaela keek geamuseerd: ‘Wat is aan de hand? Moet je pissen?’ Jan-Willem knikte heftig ‘ja’. Sveta stond op en trok hem aan een oor door de tuindeur naar buiten. Op het terrasje bleef hij liggen. Hij wilde opstaan maar dat kwam hem op een harde trap van Sveta te staan. Hij zat op knieën en ellebogen te hijgen. Een tweede trap trof hem in de buikstreek waardoor hij op een zij rolde en alles liet lopen. Jammerend bleef hij in zijn poeltje pis liggen en merkte daardoor niet dat op de voordeur geklopt werd. De drie vrouwen verdwenen in de duisternis en een nieuwe gast kwam binnen.

De nieuwe gast was eveneens een vrouw, gehuld in een regenjas en met een bivakmuts over het hoofd. Ze kleedde zich op haar gemak uit totdat ze alleen nog haar pumps en bivakmuts aan had. Ze liep naar buiten waar Jan-Willem lag te kermen. Hij keek verrast naar de vrouw en was meteen geïntimideerd door haar verschijnen. Door de pumps leek ze erg groot, hij zag dat ze door en door afgetraind was, redelijk grote maar harde tieten maar vooral de bivakmuts boezemde hem angst in. Op geen enkele manier kon hij vermoeden dat hier Celine voor hem stond. De laatste keer dat hij Celine bloot had gezien, was ze nogal vormloos en weinig vrouwelijk.

Met een ijzeren greep om zijn hals trok ze haar ex overeind en duwde hem achteruit weer het huis binnen. Jan-Willem had verwarde gevoelens door de gevaarlijke en tegelijk ongelofelijk sexy vrouw die hem vast hield. Terwijl ze hem nog steeds bij de keel had, liet ze hem van dichtbij dreigend haar biceps zien. Meteen daarop trof haar vuist hem recht in het gezicht. Hij ging meteen tegen de vlakte. Toen hij weer bij zijn positieven kwam, was de onbekende vrouw hem aan het pijpen. Met het stijf worden van zijn lul trok zijn zak samen om zijn pijnlijke ballen. Hij wist niet of hij het lekker of pijnlijk moest vinden. Veel tijd om te genieten had hij niet want toen zijn neuktool overeind stond, bokste Celine een paar keer keihard tegen zijn ballen en zijn lul. Jan-Willem schokte van schrik en pijn en meteen had Celine zijn eikel weer in haar mond. Dit herhaalde zich een paar keer totdat er bijna geen gevoel meer in zijn ballen zat. Ze ging op hem zitten en leidde zijn harde lid in haar kutje. Terwijl ze hem bereed, liet ze hem zijn bovenlichaam oprichten zodat met zijn armen achter zich op de grond kon steunen. Onder het neuken bokste ze hem geregeld in zijn smoel. Het bloed stroomde uit zijn neus en kapot geslagen lippen.

Na verloop van tijd stond ze op. Zijn natte lul kletste tegen zijn buik. Celine bekeek haar ex van achter haar bivakmuts. Jan-Willem zat buiten adem op de grond, beurs en toch met een knots van een lul. ‘Godverdomme, wat een zieke geest’, dacht Celine. ‘Hij is inmiddels uren achter elkaar afgeranseld en hij is er nog steeds geil van.’ Alle woede sinds hij haar verkracht had, kwam nu bij haar boven. Elke stoot en trap die ze tijdens haar training veelvuldig geoefend had, kreeg hij meermaals te verduren. Ze ketende hem vast aan de post van de trapleuning. Afwisselend bokste en trapte ze tegen zijn harde leuter. Ze knielde voor hem en in tegenstelling tot eerst nam ze zijn gehavende geslachtsdeel teder in haar mond en zoog eraan. Daarbij stak ze volkomen onverwacht een vinger in zijn eveneens pijnlijk kontgat waarop Jan-Willem begon te spuiten. Dit had ze tijdens hun relatie nog nooit meegemaakt. Het was teveel om door te slikken en het zaad proeste uit haar mondhoeken naar buiten.

Celine stond op en trok weer haar kleren en regenjas aan. Toen ze naar buiten liep sloeg ze haar ex met een ferme klap buiten westen en verdween in de nacht. Korte tijd later kreeg de politie een anoniem telefoontje dat in de betreffende woning een gewonde man lag. ‘Politie treft zwaar mishandelde naakte man in huis aan’ stond de dag erna in het nieuws. Celine las het in het vliegtuig op weg naar haar nieuwe thuis in Albanië.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6206 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie