BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Martelgang van een slaaf

Daar lag ik dan in een schuur het was een leeg bedrijven terrein, op een bed van paletten. Spijkers staken in mijn rug .
Benen en armen vast gebonden mijn lul en ballen strak afgebonden een masker over mijn hoofd kon niets zien alleen maar ademen was wel nodig zei mijn meester want vandaag gaan er veel naalden door mijn eikel en ballen en als het nog even kon ook een paar door mijn tepels .
Maar hij begon met mijn eikel voelde een naald in mijn topje van de eikel dat was een heerlijk gevoel en voelde ook een stukje touw erdoor gaan en ja hoor mijn meester ging mijn eikel dicht naaien nou maar hopen dat ik niet moet pissen dat zou een druk geven.
Want had een hoop thee gedronken en daar moet ik van pissen wat was ik geil lul stond recht vooruit dikke eikel waar ik een paar flinke tikken tegen kreeg met een rieten stokje maar ook mijn ballen moesten het ontgelden zak was behoorlijk rood aan gelopen en voelde de eerst naald er door gaan was een lange naald hij ging door twee ballen heen en daarna kwamen nog meer naalden.

Mijn hoofdkap werd verwijderd en zag hoeveel naalden in mijn eikel staken het waren 8 stuks er kwam een beetje bloed uit en had een druk op mijn blaas moest erg pissen maar mijn eikel was op slot een andere sub moest de naalden verwijderen uit mijn eikel want mijn meester had nog andere uitgenodigd stonden nog twee kerels aan mijn bed ook helemaal naakt en ze hadden beide een flinke lul die van mij viel in het niet .
De eerste naald werd er uit getrokken een straal bloed spoot naar boven op mijn lichaam en toen de tweede naald toen ze er allemaal eruit waren spoot het bloed overal naar toe het werd me een beetje duizelig.

Daarna werd mijn eikel boven open gemaakt en werd ik bevrijd van mijn pis want daar kwam een lading uit het bloeden was gestopt en werd mijn lul ontsmet met ethanol mijn eikel stond in de fik donker rood was mijn eikel mijn lichaam werd in gesmeerd met een olie.
Ik dacht ze gaan je rustig behandelen moest op mijn buik gaan liggen en zag een leren riem met allemaal punaise erin mijn kont werd hard geslagen en een ander stak zijn lul in mijn mond en daarna een tweede lul er bij dus ;pijpen maar ze hebben gespoten in mijn gezicht en mijn mond zag niets meer mijn ogen waren dicht gespoten .mijn meester zei we gaan nu naar mijn huis daar heb ik een kamertje speciaal voor slaven ,
Oke zal me even aantrekken zei ik ohhhhhhhhhh nee je schoenen aan en een t-shirt de rest is niet nodig en kreeg weer de kap op mocht niet weten hoe ze naar huis reden werd in de kofferbak gelegd en we reden weg mijn eikel begon een beetje te bloeden na 20 minuten waren we bij de meester thuis na een kleine pauze werd ik opgehangen aan een kruis benen wijd. Mijn zak werd op een plank gelegd zag een hamer en spijkers liggen ik wist hoe laat het was .

Mijn zak werd vast gespijkerd de pijn viel wel mee na een spijker of 15 zat deze lekker vast maar toen ze spijkers door mijn ballen sloegen ja die heb ik wel gevoeld maar de spijker die door mijn eikel ging daar werd ik wel bang van het was geen dikke spijker maar wel gevoeld had een stijve en voelde dat ik klaar ging komen er kwamen wat drupjes voorvocht eruit mijn meester zag dat en bond mijn eikel strak af en kreeg een pak slaag van hem hij zei je komt pas klaar als ik dat wil.
Werd aan mijn voeten vast gebonden aan een lier en naar boven getakeld mijn zak en lul werden weer ingesmeerd met bodyolie en daarna met een zweep bewerkt harde slagen werden in mijn kruis geslagen dacht je gaat van je stokje af ,
De twee sub’s stonden naast me aan hun lul te trekken mijn meester stond met zijn lul boven mijn gezicht ik moest hem pijpen ik zei dat doe ik niet ik wil ook klaar komen nou dat ga je ook doen er werd een sound naar binnen gestoken was z’n lekker gevoel heb nog nooit zo gespoten maar zat onder de sperma de sub’s en mijn meester was zo heerlijk vanaf 3uur in de middag tot 9 uur ’s avonds heb ik genoten en heb een nieuwe afspraak gemaakt daar zal ik over schrijven nu ga ik lekker slapen na een warm bad tot laters ben zo blij dat ik jullie als vrienden heb.

Spuitertje

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11936 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Martelgang van een slaaf”

Plaats een reactie