BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zinderende ontmoeting op het naaktstrand

Een zinderende ontmoeting met Bettine op het naaktstrand

De middagzon van de vroege zomer wierp een warme gloed over de uiterwaarden terwijl ik door de paden slenterde, op weg naar het naaktstrand bij de Wageningse uiterwaarden. Ik had een drukke dag achter de rug en was wat eerder vertrokken van mijn werk en had mijn auto bij de dijk geparkeerd. Een rugtasje losjes over mijn schouder, die ik ’s ochtends thuis al had gevuld met een strandlaken en een flesje witte wijn en wat nootjes en een glas. Ik verlangde naar de rust en vrijheid, maar vooral van de sensualiteit van het naaktstrand. Die heerlijkheid om met mijn naakte lijf in de zon te liggen, mijn goed geaderde pik lekker los te laten hangen en soms bekeken te worden door de passerende mensen, meestal mannen op dit soort plaatsen.

Plotseling zag ik een einde voor me iemand lopen. Dat lijkt mijn mooie collega Bettine wel! Ze woont hier ergens in de buurt en ik heb wel eens de geile gedachte gehad dat ze hier zou zijn. Maar het zou toch niet waar zijn? Ik voel mijn hart kloppen van opwinding. Mijn zo aantrekkelijk collega Bettine, single jonge vrouw, met haar prachtige mooie blonde krullend lang haar, maar vooral haar indrukwekkend grote borsten. Het is toch onmogelijk dat ze hier naar het naaktstrand loopt? Ze heeft een best zwaar gelovige achtergrond waardoor ze haar grote borsten vaak wegstopt achter truitjes met een hoge col. Juist dat maakt haar nog begeerlijker. Ze is zo aantrekkelijk dat ik op mijn werk moet uitkijken dat ik haar niet te veel aanstaar. Elke dag vind ik het weer heerlijk om haar te zien. En als ze bij mijn bureau staat om me iets uit te leggen ruik ik haar geur, mijn hoofd op de hoogte van haar aantrekkelijk mooie D-cup. Ik heb al zo vaak over haar gedroomd. Dit lijkt haar toch echt, ik herken haar manier van lopen ook van deze afstand. Ze loopt daar, deze keer niets degelijks, maar met een kortgeknipte spijkerbroek een licht hemdje, met een tas losjes over haar schouder. Dit beeld doet mijn hart sneller kloppen.

Als ze bij het strandje bij de Rijn aankomt, zie ik haar niet als ze om een paar struiken loopt. Zou ze daarachter doorlopen, of een plekje zoeken om te gaan liggen? Zou ze… Zou ze zich uitkleden, maar haar prachtige lijf?
Ik loop gespannen naar de struiken en kijk er omheen. Ik zie haar niet. Het is rustig, ik zie een stel en een eindje verderop en man bloot te zonnen. Ik doe mijn t-shirt vast uit en loop nu alleen in mijn korte broek op mijn slippers, zo luchtig mogelijk voorzichtig door. Een eindje verder staan weer wat struiken aan de rand van het strandje. Ik loop er voorzichtig naar toe, en als ik er omheen kijk, zie ik op haar knieën op haar strandlaken, een tas naast zich, Bettine die haar hemdje over haar blonde krullen trekt, en daaronder komen haar prachtige grote bleke borsten tevoorschijn. Borsten die ik normaal altijd zo netjes weggestopt zijn komen nu met rechtopstaande tepels, zomaar tevoorschijn. Ik ben zo verrast, het gebeurt allemaal heel snel. Zij is niet minder verrast als haar hoofd tevoorschijn komt onder haar hemdje.

Ze slaat haar hemdje voor haar borsten en zegt een beetje bedremmeld en stotterend: “He,… jij hier? Dat is onverwacht!”. Ik stamel ook een beetje ongemakkelijk: “Ja, ik had je hier niet echt verwacht zomaar tegen te komen..” Een verlegen glimlach verscheen op haar gezicht. “Een beetje ongemakkelijk he?” zeg je. “Ja” beaam ik. “Maar nu we er toch zijn…, mag ik bij je komen zitten?”. “Nou toe maar..” zeg je zuinigjes, een stijl die ik van je herken en nooit helemaal goed kan plaatsen. Ik haal mijn strandlaken uit de tas en spreidt die naast haar uit. Ze heeft inmiddels haar hemdje voor haar borsten weggehaald. Blijkbaar smelt de gêne snel in de warme van deze zomermiddag. Mijn ogen dwalen onbewust af naar haar borsten voordat ik me snel herstelde. “Ja, ik had ook behoefte aan wat ontspanning na vandaag, ik vind het heerlijk om dan even hier te zitten te dromen, in mijn blootje met een wijntje.” Terwijl ik alsof het de normaalste zaak is van de wereld mijn korte broek uitdoe en op mijn strandlaken ga zitten. Ik zie vanuit mijn ooghoeken dat je een snelle blik over mijn geslacht laat gaan, mijn geslacht die door alle opwinding net wat steviger en meer geaderd is dan normaal. Ik heb gelukkig mijn schaamhaar vanochtend bijgewerkt en mijn ballen gladgeschoren. Op het werk had ik de jonge meiden op het werk wel eens met elkaar sensueel horen praten over dat ze goed verzorgde mannen die zich geschoren hadden belangrijk vonden.

Jij zit nog altijd met je kortgeknipte spijkerbroek aan, ik zie je blanke billen onder het randje uitkomen. “Zou jij je broekje ook niet uitdoen Bettine” zeg ik gewaagd? Ik zie je mondje een beweging maken die van je ken als je even moet bezinnen op een gevat antwoord. Ik houd van dat heerlijke mondje boven je ronde, iets vooruitstekende kin.. “Dat vind je wel wat, he” zeg je. “Je bent toch niet voor niks naar dit naaktstrand gekomen?” antwoord ik. “Das waar” zeg je. “Maar niemand moet weten he..?”. “Natuurlijk niet!” antwoord ik, en ik zie je al je knopen van je korte spijkerbroek open maken en je broekje openritsen. Als je zo zit zie ik wat kleine plooien van je buik over het randje gaan. Ik ben zo gek op je, dat ik ook dit heerlijk mooi aan je vindt. Je trekt je broekje, terwijl je schuift met je billen, naar beneden en langs je benen over je voeten en vouwt het netjes op naast je aan de andere kant. Als je daarheen buigt zie ik je heerlijke blanke billen. Ik kan wel zien dat je niet heel vaak op een naaktstrand komt, door het witte vel waar je bikinibroekje normaal zit. Heerlijke stevige ronde billen, niet al te groot. “Zo!” zeg je als je opkijkt en ik vlug weer voor me kijk. “Nou even liggen”

We gaan achteroverliggen in de zon. Ik kan mijn gedachten nauwelijks tot rust brengen. Ik lig hier helemaal bloot met mijn heerlijke jonge single collega, die normaal altijd best wat preuts overkomt, maar tegelijk zo’n onweerstaanbare aantrekking op me heeft! De zon schijnt heerlijk op onze lijven. En ik doezel toch wat weg. Na een tijdje hoor ik je rechtop gaan zitten. Je drinkt wat uit je fles die je meegenomen hebt. “Hier, wil je ook? “zeg je als je de fles aan me geeft. Ik zie kleine zweetdruppeltjes in de het gleufje tussen je borsten, en neem een slok koel water uit je fles. Ik heb ook koude wijn bij me, zeg ik, en wat nootjes. “Lekker hoor! “zeg je… Dus ik haal hem uit mijn tas. “Ik heb alleen maar een glas zeg ik” terwijl ik de fles opendraai. “Dat geeft toch niet” zegt ze als ik het glas inschenk en aan haar geef. Je neemt een slok, en veegt over je mond en kin de wijndruppels uit je mondhoek. Ik kijk je glimlachend aan.. “Wat is er?” zeg je? Het schiet door mijn hoofd dat het pure verliefdheid is dat ik alles aan je mooi vind. En tegelijk is het ook zo’n vreemde situatie. Wij die normaal best professioneel met elkaar omgaan, ook al zal ze best merken als ik mijn blik iets te lang op haar heerlijke borsten in haars strakke truitje met hoge col laat gaan, of naar haar billen staar als ze wegloopt. “….euhmm, niks..” stotter ik… en neem haar glas aan waar nog wat wijn in zit. Als ik een slok neem kijkt ze me guitig aan…

“Wil je me insmeren met zonnebrand olie” zeg je. Je draait je om naar je tas, nog voor ik kan antwoorden, en haalt er een flesje uit met de olie. Geeft het aan mij en gaat op haar buik liggen. Ik zie je heerlijke blanke billen. Ik verdeel wat olie over mijn handen en ga op de knieën naast haar zitten, verdeel wat olie over mijn handen. Ik haal je blonde lange krullen naar een kant en masseer haar schouders langzaam. Ik ben me bewust dat mijn geslacht naar beneden bungelt en dat Bettine haar hoofd naar mijn kant heeft gericht. Als ze iets naar beneden kijkt ziet ze mijn geslacht en mijn, van warmte loshangende ballen bungelen. ‘Het wordt lastig om een hele stevige erectie te voorkomen’ flits er door mijn hoofd.. Ik masseer je schouders en ga langzaam naar beneden. Ter hoogte van jouw heerlijke borsten beweeg ik mijn handen langs de zijkant van je rug en voel de zachte huid van borsten die tegen het badlaken aangedrukt liggen. Hoor ik een zacht kreuntje van haar? Ik daal af en masseer de olie door haar zachte blonde donshaartjes van haar onderrug die overgaat in haar bilspleet, naast haar heerlijke bikinilijn van haar stevige billen…

Ik sla eerst haar billen eerst over en masseer langzaam haar kuiten. Langzaam beweeg ik draaiend naar boven. De glimmende huid onder mijn vingers. Haar bovenbenen, ik ben me bewust van haar gevoelige erogene zone, en beweeg mijn vingers over haar heerlijke benen, naar binnen, haar dijen… Haar benen liggen iets ligt uit elkaar. Ik zie onderaan haar bilspleet het begin van haar kutlipjes. Mijn erectie wordt nu groter.. Ik kijk om me heen, we liggen hier goed beschut, tussen wat struiken, niemand ziet ons als er niemand langsloopt.. Als ik naar boven beweeg langs je dijen met mijn inmiddels helemaal geoliede handen, hoor ik je nu echt licht kreunen. Ik beschouw dat als een instemming en masseer ook je witte billen langzaam in met de zachte olie. Mijn handen laat ik langs je bilspleet gaan, en als ik ze daarmee iets uit elkaar duw, zie ik eventjes je sterretje…

“Zo dat is de achterkant” wil ik zeggen alsof het de normaalste zaak van de wereld is, maar mijn stem klinkt wat schor.. “Draai je maar om.” Je draait je om, en ik zie je hoofd wat rood van opwinding. Blond plukken van je lange haar plakken aan de zijkant van je hoofd. Als je ze los veegt, deinen je borsten heerlijk. “Dit laat je niet helemaal onberoerd” zeg je met wat ironie, wijzend op mijn inmiddels aardig stevige erectie.. Die Ironie die ik zo goed van je kent, en wat me altijd wat onzeker maakt, maar door mijn opwinding en mijn erectie lijkt die van me afgegleden. “Ga jij maar even goed liggen” zeg ik zelfverzekerd. En geef je een klein duwtje naar achteren.. Ik ga met mijn benen gespreid over je zitten. Mijn pik staat nu vier rechtop. “Ik zal de massage even goed afmaken” zeg ik.. En doe flink wat olie over mij handen. Daarna smeer ik je schouders en blanke zachte grote borsten helemaal in. Ik voel je tepels onder mijn handen stevig worden. Ik masseer je hard geworden tepels een voor een. Hoe vaak heb ik die tepels niet in mijn dromen niet voor ogen gehad, en nu masseer ik ze.

Je kreunt zalig met je ogen dicht en doet je hoofd naar achteren in je blonde krullen. Ik schuif wat naar achteren met mijn blote billen en mijn loshangende zak voel ik je kortgetrimde schaamhaar ga over je buik naar beneden. Onderaan je buik zie ik je donshaar overgaan in een streepje goed geschoren donkerblond. Ik masseer je heerlijke buik en ga langs je heupbot, naar beneden. Langs de lijnen van je liezen. Ik ga iets hoger zitten, en jij begrijp wat ik bedoel en doet je benen iets uit elkaar. Zo heb ik zicht op je kutlipjes, die ik een beetje uit elkaar zie staan met een kleine glinstering daartussen. Ik weet dat jij ook bloedgeil moet zijn. Jij zo keuring gereformeerde blonde meisje, die al zo lang single is, natuurlijk ben je zo botergeil als mogelijk. Ik laat mijn handen langzaam langs je liezen gaan., Langzaam langs je kutlipjes. Je kronkelt onder mijn handen en kreunt. Ik zie je op je lip bijten als ik zachtjes met mijn geoliede vingers langzaam je kutlipjes ga, speciaal tergend langzaam. Jij moet met jou afkomst weten dat uitgestelde behoeftebevrediging de verlangens intens maken.

‘Zou je nog maagd zijn?” schiet er door me heen ik? ‘Je hebt nog nooit een serieuze relatie gehad, wel wat geflikflooid.. Onder meer op een bedrijfsfeest… Dat verhaal ging rond. Maar volgens mij heb je nog nooit een serieuze relatie gehad. En met jou geloof zou dat nog wel eens kunnen betekenen dat je nog maagd was….. Ik laat mij vingers langs je kutlipjes gaan die een beetje open staan. Jij kronkelt en kreunt. Je hand gaat naar beneden over je buik. Dit houd je niet.. Ik laat mijn vingen in je heerlijke zachte poesje glijden. Een klein beetje maar…. Niet te diep. Want als je nog maagd bent.. Mijn pik staat ondertussen op vol ornaat, mijn eikel is hard en dieprood. Normaal zou ik dit willen opbouwen, maar nu kan ik het niet laten. Ik ga van je benen en doe je knieën uit elkaar. Ik buig me voorover en lik je heerlijke natte kutje, me de zachte lipjes. Mijn tong laat ik een beetje naar binnengaan. Met mijn ene hand streek ik je borsten en harde tepels. Met mijn andere hand beweeg ik me onder je billen, zodat je kutje iets omhoog staat en ik het zachte en natte vlees goed kan likken. Ik hoor je harder kreunen en zie als ik je likt, boven je korte schaamhaar je heerlijke borsten die ik streel.

Dan ga ik tussen je benen liggen, met nog steeds een hand onder je stevige billen. Ik duw mijn harde pik in je inmiddels wijd openstaande kutje.. Als ik mijn pik voorzichtig naar binnen duw, kijk ik je aan. Je hoofd naar achteren in je verwilderde blonde krullen die met zweet in plukken aan je gezicht plakt, je hoofd wat naar achteren. Je kreunt zacht als je je lippen op elkaar perst in een combinatie van pijn en geilheid terwijl ik mijn harde pik bij je naar binnen breng. Ik voel de zachte gladheid van je geil en tegelijk nauw van je maagdelijk kutje… Ik ga zachtjes heen en weer. Je hoofd met je blonde krullen in mijn hand. En mijn andere hand onder je billen. Langzaamaan voer ik mijn tempo op. Ik druk je bekken wat naar boven en voel dat ik met mijn pik je baarmoedermond raak. Je kreunt nu harder, want door mijn ervaring weet ik dat ik je G plek raak. Een sensatie die je nog nooit meegemaakt hebt… We vergeten alles om ons heen, dat we op een naaktstrand zijn.. Zo heerlijk heb nog nooit geneukt. Je opent te ogen en kijkt geil en verwilderd tegelijk. Ik kom diep grommend klaar en voel me met stoten achter elkaar spuiten achterin je kutje. Je kijkt geil en tegelijk wat verschrikt… Ik vertraagd het tempo en uithijgend stop ik het bewegen. Het voelt plakker en glad van de olie en de zweet.

Zo komen we hijgend bij. “Ik wil nog meer” zeg je… “dat begrijp ik… ” zeg ik…. Ik draai me op mijn rug en gebaar dat je op me moet gaan zitten, naar boven, boven mijn hoofd. Het geil loopt uit je kutje. Maar dit uitzicht wilde ik…Jij bovenop mij. Zicht op je heerlijk borsten. Ik lik je lipjes met mijn eigen geil vermengt met dat van jou en daarna zuig ik aan je glinsterende klitje… Een hand nog steeds op je heerlijke billen, en een hand op je prachtige borsten, die vooruit steken terwijl je op me zit… Ik zuig je klitje. En het duurt niet heel erg lang en ik voel dat je trillend klaarkomt: je benen span je strak tegen me aan, je buik gespannen, je tepels hard. Ik zie je mond nog even in die typische grimas van een klaarkomende vrouw, voordat je je hoofd naar achteren gooit met je verwarde blonde krullen. Je zakt naar beneden en gaat op me liggen. Daarna rol je van me af. Je zucht, met een hand over je poesje: “Wow, ik wist niet dat het zo heerlijk was…. “

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13491 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Zinderende ontmoeting op het naaktstrand”

Plaats een reactie