BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marleen 5/7

Marleen – Rick en de uitdaging

Dit ietwat trieste verhaal past in verschillende categorieën : overspel, rijpe vrouwen/milf en zelfs extreem.. Gezien het verhaal evenwel in elk detail echt gebeurd is, plaats ik het bij ‘waar gebeurde verhalen’. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

De dinsdagmorgen zat ze al iets voor negen op het terras van De Zwaan, koffie te drinken. Ze straalde, ondanks dat ze doodop was. Ze had immers vier bijzonder, vermoeiende dagen achter de rug.

Rick kwam aangewandeld en zag Marleen zitten. Hij glimlachte, liep rechtstreeks naar binnen en vroeg daar een kop koffie. Dan zette hij zich naast Marleen aan het tafeltje. Hij zei : “je ziet er een beetje moe uit, maar je straalt geweldig” en hij lachte.

Marleen wou weer boos worden, maar wist ondertussen dat zulks geen zin had, dus ze liet het er bij en nipte gewoon van haar koffie. Dan vroeg Rick : “elke dag om kwart na twaalf, kwart na drie en kwart na vijf een leuk moment gehad ?” Marleen knikte en zei : “elke dag, behalve die van kwart na drie, vorige vrijdag, toen had ik dat ding niet in”. Op bijna hetzelfde moment dacht ze : ‘verdomme, lompe trien, waarom vertel je dat nu ?’ Maar Rick zei : “ik vermoedde wel dat je minstens één keer zou overslaan, maar dat is niet erg”. “Elf keer op twaalf is een puik resultaat”. Hij lachte weer en zei : “nadien zal ik je er toch voor moeten straffen”. Nu werd het Marleen toch wel te gortig en ze zei : “mij straffen ?” “Dat meen je niet, gewoon omdat ik één keer dat ding niet in had ?” “Dat is gemeen” zei ze boos.

Rick begon harder te lachen. “Maak je niet druk” zei hij, “dat je een straf verdient, vind ik niet meer dan correct, ik heb per slot van rekening veel geld uitgegeven voor die spullen en ik had je gevraagd om die We-Vibe in te toen, elke dag van twaalf tot zes”. “Je hebt dus niet geluisterd en principieel verdien je dus een straf”. “Zo’n straf is iets, dat mij echt plezier moet geven en natuurlijk moet jij het ervaren als een straf”. “Wanneer die tot uitvoer gebracht wordt, dien jij zelf aan mij te vragen”. Marleen keek onbegrijpend naar Rick.

Die vervolgde door te zeggen : “kijk Marleen, ik bepaal een straf en die voer ik uit, op het moment dat jij er om vraagt”. “Vraag je er niet om, zal ik vanzelfsprekend teleurgesteld zijn, maar dat is dan maar zo”. “Vraag je er wel om, dan geef je mij als het ware een geschenk”. “Maar, om jou toch iets ter wille te zijn, mag je nu, voor de eerste keer kiezen uit drie verschillende bestraffingen”.

“De eerste is, dat jij voor mij, naakt, voorover gebukt gaat staan en dat ik jou met mijn broeksriem, vijftig harde slagen op je kontje geef”. “Je dient dan mooi voorover gebukt te blijven staan, val je toch voorwaarts, of ga je door je knieën, dan komen er telkens tien slagen bij”. “Met vijftig, ga je al ongeveer een week lang moeilijk kunnen zitten”. Rick lachte.

“De tweede straf die je kunt kiezen, is dat je gedurende vier dagen, geen enkele keer mag klaarkomen, dat lijkt misschien gemakkelijk, maar je moet wel die vier dagen, telkens van twaalf tot zes die dubbele vibrator, We-Vibe, in je dragen en ik zet die op afstand naar believen op”. “Als ik er zin in heb, laat ik dat ding trillen van twaalf uur tot zes uur aan één stuk”. “Of je dat volhoudt, gedurende vier dagen, valt zeer te betwijfelen”. “Mocht je dus dat ding uit je halen, of toch gedurende die vier dagen klaarkomen, dan verdien je een extra straf en die is : dat ik naar jouw studio kom tegen negen uur en je gebruik makende van die hulpmiddelen, aan één stuk doe klaarkomen, tot je om vergiffenis smeekt of knock-out gaat”. Marleen keek Rick met grote ogen aan.

Die ging evenwel verder en zei, al lachend : “een derde mogelijke keuze voor jou is, dat je één dag lang, van negen uur ’s morgens, tot negen uur ’s avonds, mijn meid speelt”. “Daarmee bedoel ik dat je alles, onmiddellijk doet wat ik je vraag gedurende die twaalf uur”. “Dat wat ik je vraag, kan van alles zijn, van mijn schoenen poetsen tot naakt in de hoek van een kamer gaan zitten, op je knieën, met je hoofd tegen de grond en je kontje in de lucht, bijvoorbeeld’. “Je mag niets weigeren, op geen enkel ogenblik tegenspreken, of zonder mijn toestemming, eender wat zeggen”. “Zo dat is straf drie”. “Je hoeft maar te kiezen”.

“En als het een geruststelling kan zijn, bij geen van de drie straffen, waaruit je kunt kiezen, raak ik je aan”. “Bij de eerste straf, raakt mijn broeksband jou wel minimaal vijftig keer, maar ikzelf raak je op geen enkel moment aan, met handen of wat anders”. “Bij straf twee ook niet, ik ben er wel bij, maar jij hoeft enkel te doen met je eigen lichaam, wat ik vraag, zelf raak ik je niet aan”. “En bij straf drie, net hetzelfde, ik raak jou niet aan, maar jij mij wel, als ik bijvoorbeeld zou vragen om mijn voeten te kussen of op mijn oorlelletje te zuigen”. Marleen keek verbouwereerd naar Rick, met nog grotere ogen dan daarvoor.

Die klootzak had haar drie mogelijke straffen aangeboden en die wist vermoedelijk wel, dat bij elke straf er een irritant dubbel aspect aan zat ; de pijniging van haar kont als eerste straf, de totale gehoorzaamheid en eventuele overgave van zichzelf, bij straf twee en de totale onderdanigheid bij straf drie ; aan de éne kant en tegelijk voelde ze een geile aantrekkingskracht bij elke straf, aan de andere kant voelde ze ook een grote weerstand bij elke straf en ook stak er een soort van ‘rebels-gevoel’ bij haar de kop op. Ze probeerde na te denken, hoe ze hier op die drie straffen zou reageren of welke straf ze zou kiezen.

Rick bekeek haar en zei al lachend : “Marleen, je hoeft nu niet te kiezen, weet me morgen om negen uur hier op het terras maar te zeggen welke straf je kiest”. “Als ik jou was, koos ik voor de straf die bij jou het minste gevoel van weerstand doet ontstaan”. Hij lachte harder, ging naar binnen om te betalen, groette haar en vertrok. Verbluft bleef Marleen achter. Tientallen tegenstrijdige gedachten schoten door haar hoofd. Ze kwam er niet uit en besloot maar naar huis te gaan.

Thuis in haar studio, nestelde ze zich in haar zetel en overdacht te situatie. Bij de optie van vijftig slagen op haar blote kont, dacht ze direct : ‘wat denkt die klootzak wel, dat ik me gebukt voor hem op mijn blote kont ga laten slaan ?’ ‘Geen denken aan, dat is te pijnlijk en te vernederend’. ‘Trouwens’ dacht ze bij zichzelf, ‘optie drie is ook veel te vernederend, de hele dag meid spelen zonder iets te mogen zeggen zonder zijn toestemming, dat is ook veel te vernederend en die arrogante smeerlap gaat daar veel te veel van genieten, dat wil ik niet’. Bleef dus optie twee, daarbij zou ze gewoon vier dagen niet mogen klaarkomen, ze had al zoveel jaren alleen ’s avonds op haar vingers klaar gekomen, dus waarom zou haar het niet lukken om vier dagen lang, niet klaar te komen ? Een beetje overmoedig zei ze tegen zichzelf : ‘ik kies voor optie twee’. Het idee dat ze in werkelijkheid helemaal geen straf diende te aanvaarden, kwam gewoon niet bij haar op. Maanden later zou Rick haar nog vertellen, dat hij gewoon een spelletje ‘mind fucking’ met haar gespeeld had en dat het nog gelukt was ook.

De woensdagmorgen zat Rick al op het terras toen zij toekwam. Het was een paar minuten na half negen.

Rick zei direct, toen ze ging zitten en om haar wat schuldig te doen voelen : “je bent te laat”. Marleen wou boos worden, maar keek naar Rick en zag hem lachen. “Heb je een keuze kunnen maken ?” vraagt hij poeslief. “Ja” zegt Marleen, “optie twee”. Bij zichzelf dacht ze : ‘waar ben ik hier aan begonnen’. “Een heel goeie keuze” zegt Rick.

“Overmorgen vrijdag, om half negen ’s morgens gaat de periode van vier dagen in”. “De rest van de vrijdag, heel de zaterdag, zondag en de hele maandag tot dinsdagmorgen om half negen, hier op het terras, mag je niet klaarkomen, ook niet stiekem ’s nachts of zo, dat kan ik wel niet controleren, maar ik ga ervan uit dat jij oprecht en eerlijk gaat toegeven, mocht je in de fout gaan”. Rick grinnikt. Hij voegt er aan toe : “en ho, ja, zowel de vrijdag, zaterdag, zondag en de maandag van ’s middags tot zes in de latere namiddag dien je die We-vibe in te hebben en je mag hem voor zes uur niet uitdoen”. Marleen dacht bij zichzelf, ‘dat moet lukken, als ik die inbreng en Rick laat dat ding trillen, dan trilt dat binnenin mijn kutje, maar als ik al de tijd geen slipje draag, dan gaat het gedeelte dat tegen mijn klitje zit, wel trillen, maar, mits ik geen druk zet, door het dragen van een slipje of mijn handen niet tegen mijn vagina met dat ding erin, druk, dan moet dat lukken’. ‘Ik hoef maar gewoon aan andere dingen denken’.

“Voor ik vergeet Marleen, wat is de tegenprestatie van jou als je toch straf twee, niet tot een goed einde brengt en je toch klaarkomt ?” Overmoedig zei Marleen : “dan laat ik me door jou neuken”. Marleen was tevreden door de blijk van zelfvertrouwen die ze door die uitspraak, gaf.

“Ah, neen” zei Rick, “dat wil ik niet”. “Hoezo dat wil jij niet ?” repliceert Marleen, verbouwereerd. “Wat bedoel je, ik laat jou, mij neuken en je wilt dat niet ?” zegt ze onbegrijpend. “Neen” zegt Rick, “ik wil geen vrouw die ‘zich laat neuken’ maar ééntje die zelf neukt”. “Wat jij zegt, is alsof jij een ondergaand iemand bent en ik al het werk moet doen”. “Dat gaat niet”. “Ik zal het anders formuleren, als het jou niet lukt en je komt klaar, dan is jouw tegenprestatie niet dat ik jou neuk en jij mij, jou laat neuken, maar dat jij mij neukt en ik mezelf laat neuken en dat ik jouw lichaam mag gebruiken zoals ik wil, met de hulpmiddelen die ik verkies”. Marleen was even het noorden kwijt, want ze zag niet echt een verschil in beide uitspraken, dus zei ze maar : “ook goed”.

Ze dronken allebei nog een koffie en rookten een sigaretje, terwijl ze over alledaagse dingen babbelden. Iets later vertrok Rick. Marleen dacht bij zichzelf : ‘het is nu woensdag, als ik vandaag en morgen mijzelf veel doe klaarkomen, dan moet het mij zeker lukken om daarna vier dagen, niet klaar te komen’. ‘Gewoon een kwestie van te anticiperen’ volgens haar. Of dat zulks een slimme zet was of niet, bleek nadien heel twijfelachtig.

In elk geval, nadat ze die woensdag terug op haar studio was, stak ze prompt de purperen Svakom-vibrator in haar kutje en liet die op maximaal niveau trillen. Nog geen vijf minuten later kwam ze gillend klaar op de trilstaaf.

Dat herhaalde ze die voormiddag iets voor twaalf nog eens, maar dit keer met de trillende tepelklemmen van de Frisky power pinchers op haar tepels. Weer was haar orgasme overweldigend.

Stipt om twaalf uur deed ze de We-vibe in. Die gekromde U, met een dikker stuk in haar kutje en een smaller dat tegen haar klitje drukte, begon stipt om kwart na twaalf te trillen. Gelijktijdig binnenin haar kutje en tegen haar klitje. ‘Klootzak’ dacht Marleen omdat ze wist dat Rick haar vanop zijn GSM, controle over de trillingen in haar kutje, nam. Haar rebelse kant kwam boven en ze zei tegen zichzelf : ‘ik laat die vent mij tot niets dwingen, dus ik neem hier zelf het initiatief. Prompt stak Marleen de roze Svakom-vibrator, net onder dat We-vibe-ding in haar kutje en liet die stevig doortrillen, alsof ze met de door zichzelf veroorzaakte trillingen, de door Rick aangestuurde wou overtreffen.

Op zich geen al te schitterend idee, want door de trillingen van het éne apparaat, in combinatie met het andere, ontplofte ze al na één minuut. Zoveel getril in haar kut, dat zou een enkele vrouw kunnen verdragen zonder klaar te komen. Ze smeet de roze Svakom aan de kant en de turquoise We-vibe trilde nog rustig door tot er een kwartier voorbij was. Marleen had de grootste moeite om niet opnieuw klaar te komen. Ze werd een beetje onrustig. Zou ze die vier dagen wel kunnen volbrengen ? Om kwart na drie en om kwart na vijf begon dat ding in haar kutje opnieuw te trillen en opnieuw kwam ze telkens klaar. Om zes, trok ze het rotding met een zucht van opluchting, uit haar kutje.

De dag erna, de donderdag om half negen zat ze op het terras en geen minuut later kwam Rick er aan. Hij lachte en zei : “alles ok ?” Marleen knikte, maar vertikte het om iets over haar seksuele belevenissen van de dag voordien te vertellen. Rick vroeg er ook niet naar en ze babbelen over dag, dagelijkse dingen.

Vrijdagmorgen om half negen zaten ze er weer alle twee van een koffie en een sigaretje te genieten, toen Rick vroeg : “ben je er klaar voor Marleen ?” “Vier dagen als een nonnetje doorbrengen in volledige kuisheid?” Rick lachte weer. Marleen knikte verbeten, die rotzak zou haar niet te pakken krijgen, het zal hem niet lukken om mij te laten komen, vergeet dat maar. Ze probeerde innerlijk zichzelf eerder te overtuigen dan wat anders, maar Rick zei simpelweg : “succes”. En weg was hij.

Wat later ging Marleen naar haar studio. Stipt om twaalf uur bracht ze die turquoise We-vibe in, plooide die een beetje open, zodat het gedeelte dat normalerwijze tegen haar klit zou drukken er een centimeter of zo voor bleef hangen en ze verwachte dat het ding om kwart na twaalf zou gaan trillen, maar niets daarvan. Het bleef de hele dag stil. Met heel veel moeite kon Marleen de drang om te vingeren of de wandvibrator met bolvormige kop tegen haar klit te zetten, weerstaan. Die avond ging ze zenuwachtig slapen, die Rick maakte het haar heel gemakkelijk en ze zei bij zichzelf, ‘er klopt iets niet, wat voert die in schild ?’ Bijna belde ze naar Rick om hem te zeggen dat hij dat klote-ding moest opzetten, maar ze kon zich nog net op tijd inhouden.

De zaterdag op het terras van De Zwaan, zat Rick rustig koffie te drinken als Marleen, nogal gefrustreerd, toekwam. Direct vroeg Rick : “gisteren braaf geweest meisje ?” Ze knikte. “Dat is wat men noemt : stilte voor de storm” lachte Rick.

Marleen was sterk geërgerd. De hele vrijdag had ze haar kutje niet aangeraakt en door de nogal intense en veelvuldige seksuele activiteiten van de dagen voor vrijdag, voelde ze toch een innerlijke drang om klaar te komen. Tegelijk wou ze winnen, ze wou niet dat Rick won en daarvoor moest ze zichzelf beheersen. Ze wou zich niet laten gaan, want mocht ze verliezen, dan zou ze een willoze pop in handen van de Rick worden en dat joeg haar angst aan. Stoïcijns zei ze : “gisteren een compleet seksloze dag gehad en het kostte me geen enkele moeite”. Ze loog, maar kon dat goed verbergen. Rick had een heel irritante reactie op haar uitspraak, door gewoon, licht spottend te lachen. Ze werd kwaad, maar liet ook daarvan niets merken. Na nog een koffie, een sigaret en wat oppervlakkig geklets over andere dingen, namen ze afscheid van mekaar en gingen elk naar hun eigen appartement.

Iets voor twaalf uur kleedde ze zich helemaal uit en deed een loszittende jogging aan, dan bracht Marleen de vibe in. Die zat nog geen minuut in haar kutje en drukte vooraan tegen haar klitje, als het ding begon te trillen. “Godverdomme” vloekte ze. Die smeerlap had niet gewacht tot kwart na twaalf. Marleen ging op haar sofa zitten en klemde haar benen tegen mekaar. Direct voelde ze dat dit geen goede houding was, door de druk die ze zo ongewild tegen het ding in haar kutje gaf. Ze spreidde haar benen maximaal. Het ding bromde rustig verder aan ongeveer halve kracht. Haar kutje werd nat, maar Marleen kon haar geile gevoelens, die de kop opstaken, onder controle houden. Ze zuchtte diep en beheerst hield ze haar handen weg van haar kutje of borsten.

Ze had een boek over kunst neergelegd op haar sofa en om zich van het trilding in haar af te leiden, begon ze erin te lezen. Ze hoopte dat het getril om kwart na twaalf zou stoppen, maar dat gebeurde niet. Aan hetzelfde tempo bromde dat gewoon verder. Ze vloekte weer.

Die rotzak stopte niet met dat trillen. Hoelang zouden die batterijen meegaan ? Daar klampte ze zich aan vast. Die batterijen konden onmogelijk een hele dag meegaan, dus dat ding zou vanzelf wel stoppen met trillen en zolang het in ding haar kutje zat, kon ze het niet opladen want daarvoor moest je het in een houder plaatsen. Enigszins gerustgesteld, las Marleen verder in haar boek over kunst.

Marleen kreeg het heel warm. Dat ding bleef maar trillen in haar kutje. Het was al bijna twee uur. Onverminderd gingen de trillingen door heel haar lichaam. Half drie, nog altijd zonder vermindering van trillingen.

Stipt om drie uur stopte het ding. Blijkbaar had Rick het ding op afstand afgezet. Een minuut later ging haar deurbel. Ze keek in de parlofoon en zag beneden aan de voordeur Rick staan. Die klootzak kwam haar gewoon bezoeken terwijl hijzelf verantwoordelijk was voor twee uur van getril in haar kutje. Marleen vond het heel gemeen van Rick om zo maar op bezoek te komen, terwijl hij zeker zou moeten weten dat ze zo ongeveer op ontploffen van geilheid stond.

Koud zei Marleen in de parlofoon : “wat moet je ?” “Moeten niks” zei Rick, “ik kom gewoon op beleefdheidsbezoek en even kijken hoe het met je gaat”. “Laat me gerust” probeerde Marleen nog, maar Rick zei : “Marleentje, maak je geen zorgen ik kom niet naar hier om met je seks te hebben of je aan te raken, ik kom gewoon kijken hoe je het stelt en of alles in orde is met je nieuwe meubeltjes en de spullen van de Eldi”. Marleen vond die opmerking ook gemeen, want hij wist perfect dat zij zich wat schuldig voelde omdat hij al die meubeltjes van de kringloop en van de Eldi voor haar betaald had. Bovendien stond het haar niet aan dat hij haar ‘Marleentje’ genoemd had. Rick had nog nooit een verkleinwoordje gebruikt als hij haar aansprak. “Kom dan maar naar boven” zei ze erg tegen haar zin.

Ze duwde op de buzzer om de voordeur beneden open te laten gaan en ze liep naar de voordeur van haar eigen appartement. Ze draaide de sleutel om aan de binnenkant en zette de deur op een klein kiertje en ging terug in haar zetel zitten. Rick beklom de draaitrap naar het eerste. Zodra hij zag dat de deur van het appartement een klein beetje open stond, drukte hij op een toets van zijn GSM en begon het ding in haar kutje terug te trillen. Marleen vloekte. Ze kon niet anders dan haar benen zo ver mogelijk spreiden om de druk te minimaliseren.

Rick kwam het appartement binnen net op het moment ze haar benen spreidde. Hij glimlachte, deed de deur achter zich dicht en draaide ze op slot. Hij deed zijn jas uit, hing die aan de kapstok van de kringloopwinkel en ging in het éénpersoonszeteltje, ook van de kringloop, recht tegenover Marleen zitten. Hij overkeek de situatie. Marleen die met gespreide benen in een joggingbroek en sweater voor hem lag, in het midden van de sofa. Het boek over kunst dat naast haar lag. De asbak naast hem stond op het bijzettafeltje. De roze vibrator Svakom en de kleine goudkleurige anaalvibrator Rosy Gold, lagen beiden op het bijzettafeltje naast de sofa.

Rick zat gekleed in jeans, een blauwe pullover, donkerblauwe sokken en cognackleurige schoenen rustig in het zeteltje tegenover Marleen. Hij zag haar licht versneld ademen. Hij stond recht, ging uit zijn jaszak zijn sigaretten en GSM halen en ging terug in het zeteltje zitten. Hij stak een sigaret op en keek naar Marleen. Die had zijn bewegingen geobserveerd zonder iets te zeggen.

Zodra Rick zijn sigaret opgestoken had, nam hij zijn GSM en toetste wat in. Direct ging die dubbele vibrator, kut en klit in hoogste trilmodus. Marleen kon een kreun niet onderdrukken, maar bleef roerloos half onderuit op haar sofa liggen. “Jij bent een smeerlap” fluisterde ze. Rick glimlachte.

Hij rookte rustig zijn sigaret op. Marleen hijgde ietwat harder. Met beide handen greep ze zich naast haar heupen, vast in de zitting van de sofa. Het hevig getril in haar kutje en half en half tegen haar klitje deden scheuten van geilheid door haar lichaam razen, maar ze beheerste zich. ‘Het zou hem niet lukken’ zei ze in zichzelf, ‘die rotzak gaat mij in geen enkel geval kunnen doen klaarkomen, al zet hij dat ding in mij nog tienmaal harder’. Rick legde zijn GSM, die hij nog in één hand had, op het bijzettafeltje. Hij keek licht glimlachend naar haar. Hij genoot duidelijk van de situatie.

Stilzwijgend keken ze mekaar aan. Marleen licht hijgend, volledig aangekleed in joggingbroek en sweater, waardoor Rick niets, op haar blote voeten na, van haar lichaam zag. Dan zei Rick : “jij mag niet klaarkomen gedurende vier dagen Marleen, maar er is niet gezegd dat ik dat niet mag, ik ga je niet aanraken, maar je echt geen zorgen”. Hij trok zijn pullover en een T-shirt dat hij eronder droeg, in één beweging over zijn hoofd en legde dat op een keukenstoel die binnen handbereik stond. Dan gespte hij zijn broeksriem open, knoopte zijn jeans open en schoof de jeans, samen met de boxershort die hij eronder droeg naar beneden tot onder zijn knieën en ging terug zitten. De nog volledig aangeklede Marleen bekeek zijn handelingen. Dan keek ze naar zijn torso. Niet dik, al zeker niet mager, maar serieus geblokt. Dan keek ze lager, naar zijn piemel. Die was half hard en lag op zijn onderbuik. Een normaal formaat, geen lange, dikke en meestal nooit echt harde negerlul, maar ook geen klein pinkje, eerder het formaat van haar Svakom, de roze vibrator, vond Marleen. Heel de schaamstreek, inclusief de ballen was duidelijk geschoren.

Rick nam zijn lul ter hand en heel traag bewoog hij met één hand rond die pik, zijn hand op een neer. Telkens die hand naar beneden ging, kwam een glimmende dikke eikel tevoorschijn. Rick was duidelijk niet besneden zoals Fouad. Marleen begon ongewild te vergelijken. De piemel van Rick was duidelijk dikker dan die van Fouad, maar niet zo lang. Toch was die nog langer dan die van Robert en dikker. Zonder het te beseffen keek Marleen verlekkerd naar de lul van Rick. ‘Daar kunnen we wat mee’ dacht Marleen, maar Rick maakte geen aanstalten om uit dat zeteltje te komen en haar te bespringen.

Hij bleef traag met zijn hand op en neer over zijn pik bewegen. Het licht gekromde ding, was ondertussen bikkelhard geworden. Hij masturbeerde niet echt, maar hij hield zich bij wijze van spreken bezig. Marleen kon niet ontkennen dat de aanblik van die blote, stijve piemel haar extra geil maakte, maar ze viel nog liever dood dan dat, hardop te zeggen.

Ondertussen trilde die We-vibe onafgebroken diep in haar kutje. Het éne dikke ding van de U-vormige, turquoise vibrator, trilde op maximale snelheid diep in haar, maar dat kon ze nog hebben. Het andere, dunnere stuk van de U, trilde bijna tegen haar klitje en dat was moeilijker. Ze had van Rick dat ding niet tussen twaalf en zes mogen uitdoen, maar je kon de twee benen van die U wat uit mekaar duwen en zo kwam het ding niet uit haar, maar het gedeelte dat bedoeld was om tegen haar klitje te trillen, zat er een centimeter voor. Ze voelde die trillingen wel, maar niet echt tegen haar klitje. Anders zou ze het zeker niet volhouden. Dat was een beetje vals spelen, maar gezien dat onder haar joggingbroek zat, kon Rick dat toch niet zien.

Na een minuut of vijf mekaar zo stilzwijgend geobserveerd te hebben, zei Rick : “Marleentje, pak die gouden, kleine vibrator van het bijzettafeltje en breng die in je kontje in, alsjeblieft”. Marleen keek verbaasd, dan wou ze boos worden omwille van het verkleinwoordje van haar naam, maar ze dacht : ‘och, dat kan er wel bij, ik ga het kunnen volhouden’. Een soort van ‘wishfull thinking’ en ze greep naar de Rosy Gold, dan ging ze met de goudkleurige anaalvibrator in haar éne hand onder de elastiek van haar joggingbroek, tussen haar dijen, ze zocht haar kontgaatje, moest daarvoor iets meer onderuit schuiven en duwde het ding tegen haar sterretje. Die ging soepel naar binnen. Ze voelde dat er toch wat kutsapjes over haar bilspleet gelopen hadden.
Op het moment dat ze het ding met één vinger aanzette, wist ze dat ze verloren was. Ongewild drukte ze zo met haar pols tegen het stuk van de We-vibe dat bedoeld was om haar klit te stimuleren en door die druk kwam dat trillend gedeelte ineens tegen haar klit. Het hevige getril was in elke vezel van haar lichaam te voelen.

Tegelijk, door de Rosy Gold in haar kontje aan te zetten, begon die natuurlijk ook te trillen. Niks speciaals, ware het niet dat ding in haar kontje trilde tegen de scheidingswand tussen kontje en kutje en dat precies in dat kutje het dikkere gedeelte van de We-vibe ook hevig zat te trillen. Het dunne wandje tussen kut en kont, werd langs beide kanten heel fel getrild en dat rotding tegen haar klit trilde als het ware maniakaal verder. Geen vrouw die dan nog een orgasme kon tegenhouden. Ze werd gek, ze wist dat ze verloren had, ze voelde de genotskrampen als maar sneller door haar hele lijf gieren. Ze stapelden zich als het ware op. Marleen voelde dat er een gigantische ontploffing van genot zat aan te komen. In haar geest deed ze nog een vruchteloze poging om dat te verhinderen, door tegen zichzelf, binnenin te schreeuwen : ‘neeeeeeeeeen, ik wil niet klaarkoooooooomeennnn’ maar het had geen zin. Zonder dat ze het besefte, schreeuwde ze hardop door de kamer ”nnnnnnnneeeeeeeeennnnnnnnnnn, ik willlllllllllll nieeeeeeeeeeeeeeeeettttttttt……….” Maar die laatste woorden vervormden zich direct in jaaaaaaaaaaaaa, oooooohhhhhhhhhh, en nog van dergelijke luide kreten. Ze gilde het uit. Godzijdank wist ze dat ze alleen in de blok was, iedereen was gaan werken, overdag zat ze alleen in een leeg appartementenblok. Ze gilde en krijste haar orgasme uit. Die smeerlap had haar doen klaarkomen, zonder haar aan te raken, gewoon door zijn blote pik te laten zien, en die twee rotdingen, die in haar kut en kont zaten. Ze was kwaad op zichzelf en op hem. Maar de aanhoudend beukende genotsgolven in haar lijf waren te hard en hevig om te kunnen nadenken. Ze voelde zich machteloos. Ze kreeg tranen in haar ogen, terwijl ze lag uit te hijgen, haar éne hand tegen de vibrator in haar kontje, die ze met veel moeite uitgezet kreeg. De pols van die arm klemde ze tussen haar dijen.

Rick had zijn GSM ter hand genomen en had traag het trillingsniveau van de We-vibe naar beneden gehaald om het uiteindelijk te laten stilvallen. Dan legde hij zijn GSM op het bijzettafeltje en hij legde zijn beide onderarmen op de leuningen van het zeteltje. Hij lag daar gewoon bloot, armen op de leuning, broek en boxer op zijn enkels en met een loeiharde stijve lul, die omhoog wees. Hij raakte zijn pik niet aan. Hij glimlachte. Dan zei hij : “je hebt verloren meisje”. Hij lachte wat harder.

“De tegenprestatie was, dat ik me door jou liet neuken, dus Marleentje, doe je jogging uit, haal die vibrator uit je kutje en uit je kontje, kom naar hier en zet je schrijlings boven op mij en steek mijn piemel in je kutje”. “Zoals beloofd, zal ik je niet aanraken, maar jij mag dat wel, als je dat wilt tenminste, dus kom op mij zitten en begraaf mijn piemel in je natte kutje”. “Wel enkel als je dat echt wilt, is dat niet zo, dat kleed ik me aan en laat ik je alleen, aan jou de keuze”.

Marleen keek verbaasd naar Rick. Hij wou dat ze op zijn piemel bovenop hem ging zitten, zonder dat hij iets zou doen ? Dat kon ze niet vatten. Ze had met haar ex, Robert enkel missionaris gedaan, met Fouad hetzelfde afgewisseld met ‘op z’n hondjes’ en deze vent, die meer dan twintig jaar ouder was dan zij wou dat zij bovenop kwam zitten ? Hij liet haar dan nog kiezen ook. Ze snapte er niks meer van.
Normalerwijze zou ze nooit zoiets doen en al zeker niet met een vent die twintig jaar ouder was dan zij. Ok, die had wel voor haar meubeltjes, een wasmachine en droogkast gekocht, maar dat waren maar spullen. Ze kende hem ook nog maar een paar weken, zonder dat die ooit iets fysiek bij haar geprobeerd had. En nu zei die onuitstaanbare, arrogante vent dat ze op zijn piemel moest gaan zitten. Correctie, hij vroeg dat gewoon.

Natuurlijk was ze zonet op een gigantische manier klaargekomen, nog wel voor zijn ogen. En natuurlijk wist ze terdege dat ze nog nooit zulk een orgasme ervaren had. Ze wist ook dat hij haar in zijn macht had. Hij had een gemeen psychologisch spelletje met haar gespeeld en ze had verloren, ze lag nog na te hijgen in haar sofa en keek naar zijn stijve piemel.

Gebiologeerd, schoof ze haar joggingbroek van haar kont, die ze daarvoor lichtjes optilde. Ze stond recht, met naakt onderlichaam en liep zonder dat ze zichzelf kon tegen houden, naar Rick toe. Geheel willoos trok ze de Rosy Gold uit haar kontje, dan de We-vibe uit haar kutje en legde die op het bijzettafeltje naast de zetel waar Rick in zat. Ze spreidde haar benen, ging over die van Rick staan, schoof met haar knieën naast de heupen van de ietwat onderuit liggende Rick.
Met één hand nam ze zijn stijve piemel vast. De andere legde ze op zijn onderarm om wat steun te hebben. Zonder de minste weerstand, gleed die dikke lul in haar drijfnat kutje, toen ze zich liet zakken. Ze zuchtte.

Eens de lul helemaal haar vulde en ze hem tot de wortel in haar kutje voelde zitten, bewoog ze niet.
Plots zei Rick heel ernstig : “Marleen, jij bent daarnet op een schitterende manier klaargekomen en ik mocht daar getuige van zijn”. “Bedankt daarvoor, daardoor gaf je me een prachtig geschenk”. Dan vroeg hij : “mag ik jouw borsten bewonderen ?” Als een robot trok ze de sweater over haar hoofd en zat ze volledig naakt op hem. Nog bewoog ze niet en Rick ook niet. Die had nog steeds zijn armen nonchalant over de leuningen van het zeteltje liggen. Dan zei Rick : “Marleentje, zou je zo lief willen zijn om jezelf opnieuw naar een hoogtepunt te rijden op mijn piemel ?” “Je zou er mij een gigantisch plezier mee doen”.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick
Vervolg in deel 6

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6615 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie