BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Meesteressen verwoesten mijn orgasmes (2)

peniskooi en likopdrachtTerwijl de eerste dagen voorbijkruipen na mijn besnijdenis kan ik alleen slapen in foetushouding. In deze houding heb ik de minste spanning op mijn schachthuid staan. Maar ook al lig ik in de foetushouding houding zodra ik een stijven krijg word ik wakker van de pijn. Ook tijdens het plassen heb ik veel pijn aan mijn eikel ik voel steken aan de onderkant alsof er opnieuw een mes in mijn eikel wordt gestoken niet normaal. Het duurt een paar dagen voordat ik mijn nieuw piemeltje durf te ontdekken maar ik schrik als ik voor het eerst de onderkant zie.

Zodra ik de onderkant van mijn eikel zie snap ik waar al die pijn vanaf komt bij het plassen. Emma heeft niet alleen mijn voorhuid en 50% van mijn schachthuid verwijdert maar de plek waar mijn toompje heeft gezeten heeft ze ook volledig verwijdert. Ik bedoel ze heeft niet alleen mijn toompje verwijdert maar de hele onderkant van mijn eikel is uitgesneden. Vanaf de plek waar mijn toompje het dichtste bij mijn plasgaatje kwam tot op de plek waar mijn schacht begint heeft ze alles weg gesneden. De hele onderkant van mijn eikel is volledig gespleten en ik kan gewoon de binnenkant van mijn plagbuis zien. Ik kan het niet geloven ik draai mijn eikel een keer linksom en dan rechtsom maar ze heeft echt mijn eikel van onder helemaal doorgesneden.

Ik hoor niks van Evi en Emma en zelfs als ik vraag hoe het met hun gaat krijg ik geen antwoord. Ik maak mij een beetje zorgen of ik überhaupt nog iets van ze ga horen. Ik weet niet waar ze wonen dus als zij niet meer reageren vind ik ze nooit meer. Ik genees gelukkig goed en vanaf de 2de week probeer ik mijn leven weer op te pakken maar ik heb nog altijd veel pijn. Zelfs als ik slap ben voel ik een strakke en pijnlijke spanning op mijn piemel. Gelukkig krijg ik in het 2de weekend een kort berichtje van Emma. Wederom heb ik 1 uur de tijd om op een adres te komen haal ik het niet om binnen 1 uur op dit adres te zijn dan zal ik nooit meer iets van hun horen.

Ik doe er alles aan om zo snel mogelijk op de juiste locatie te komen. Bij aankomst zie ik dat dit een huis is waar ze waarschijnlijk zullen wonen. Evi doet naakt de deur open en voordat ik binnen ben voel ik dat ik volledig stijf ben. De strakheid doet weer verdomt veel pijn maar zodra ik binnen ben moet ik mij direct uitkleden. Terwijl ik mij uitkleed probeer ik mijn kont naar achter te houden zodat mijn piemeltje meer huid krijgt zodat de spanning afneemt. Emma geniet duidelijk van mijn ongemak en vraagt of ik nog veel last heb van mijn verbetering? Ik snap niet wat ze bedoelt en vraag haar wat ze bedoelt met mijn verbetering? Zelfs Evi moet nu lachen door mijn domme vraagt en zegt ‘’de verbetering aan je piemeltje die wij je 2 weken geleden hebben gegeven natuurlijk’’. Ow mijn besnijdenis bedoelen jullie vraag ik? Emma wil niet dat ik nog spreek over mijn besnijdenis zij heeft mij een verbetering gegeven, een soort update wat je telefoon ook eens in de zoveel jaar moet krijgen. Na mijn verbetering voldoe ik weer aan de normen van de huidige tijd legt Emma uit terwijl ze van oor tot oor een lach op haar gezicht heeft.

Ik vraag haar wat er met de onderkant van mijn eikel is gebeurd? Emma wil mij in een paar stappen uitleggen waarom zij voor deze vorm van verbetering heeft gekozen.
1) Bij een onbesneden jongen is de voorhuid heel belangrijk voor zijn seksueel plezier vooral de binnenkant van zijn voorhuid. Door deze helemaal te verwijderen wordt dit plezier dus ook weggenomen.
2) Een jongen die nog beweging in zijn schachthuid heeft zal het verlies van plezier door het verlies van zijn voorhuid hiermee compenseren. Doordat ik geen beweging meer heb in mijn schachthuid kan ik dit verlies niet compenseren.
3) Als laag en strak besneden jongen is je toompje het gevoeligste plekje van je piemeltje. Deze kun je wel verwijderen wat ook het plezier vermindert maar de onderkant van de eikel zal altijd het gevoeligste plekje blijven. Door het hele plekje te verwijderen waar je toompje heeft gezeten verlies je ook dit laatste beetje plezier.
4) Nu de onderkant van je eikel zover is uitgesneden dat je plasbuis open is zul je 100% afhankelijk zijn van de gevoeligheid van je eikel. Nu is jouw eikel nog lekker gevoelig en is het dragen van een onderbroek waarschijnlijk geen pretje deze eerste weken. Gelukkig voor jou went je eikel vanzelf hieraan waardoor het een stuk comfortabeler wordt om een onderbroek te dragen. Het nadeel voor jou is dat je eikel hieraan went doordat de huid dikker wordt en je eikel dus nog minder gevoelig wordt. Wij hebben er alles aan gedaan om zoveel mogelijk plezier en gevoeligheid te verwijderen en dat laatste beetje plezier zal moedernatuur de komende jaren van je afnemen totdat er niks meer overblijft.
Je kunt dit proces vertragen door je eikel dagelijks met crème in te smeren zodat deze goed vochtig blijft maar dan zul je er langer last van hebben als je eikel bloot in je ondergoed zit. Wat je ook kiest uiteindelijk zul je dat laatste beetje gevoel toch verliezen.

Als Emma opstaat is ze duidelijk erg nat geworden van haar uitleg want er zit een flinke vlek in de bekleding van de bank. Ik moet rechtop voor haar komen staan zodat mijn huid zo strak mogelijk zit. Binnen een paar minuten zijn al mijn hechtingen uit mijn piemeltje. Ik voel dat dit direct de pijn verzacht maar nog altijd is mijn piemeltje pijnlijk terwijl ik slap ben. Emma vindt dat ik het goed heb gedaan tot nu toe en is trots op mij. Zij gaat weer op de bank zitten, opent haar benen en als beloning mag ik haar vandaag beffen zo lang als ik wil. Ik mag haar zelfs vingeren en maximaal 2 vingers in haar kutje steken. Ik twijfel geen moment, dit is mijn moment hiervoor heb ik het gedaan, eindelijk zie ik in het echt een kutje van dichtbij en mag ik ermee spelen. Voordat ik op mijn knieën zit om haar te beffen is mijn piemeltje volledig stijf en is de pijn weer maximaal voelbaar. Ik zak ver door mijn knieën en probeer mijn kont weer wat naar achteren te steken zodat er minder spanning op mijn schacht staat terwijl ik Emma heerlijk bef.

Emma geeft mij wat tips en aanwijzingen en ik wisselen vingeren en beffen met elkaar af. Als ik voor het eerst 2 vingers in haar heerlijk nat kutje stop voel ik voor het eerst haar echte warmte. Ik geniet van het gevoel om in Emma te zitten en ik probeer mezelf voor te stellen hoe geweldig het zal zijn als ik mijn piemeltje voor het eerst in een van hun kutjes kan stoppen. Na een paar minuten voel ik ineens Evi haar dikke tieten in mijn nek en heel even denk ik dat zij mij extra komt verwennen. Maar nog geen 5 seconde later voel ik iets nats en ronds tegen de poort van mijn darmen kloppen. Ik hoef niet te kijken wat Evi van plan is maar ik snap direct dat Evi haar voorbinddildo heeft gepakt en mij nu in mijn maagdelijk kontje wil gaan neuken. Evi doet haar armen over mijn schouders geeft mij een zacht kusje in mijn nek en fluistert ‘’Erik ontspan je, uiteindelijk went het’’. Direct na haar lieve woordjes die niet echt geruststellend zijn forceert zij haar voorbinddildo in mijn kontje. Ik ben direct zo afgeleid dat ik stop met Emma beffen maar dat vindt Emma natuurlijk niet goed. Emma trekt mij aan mijn haren terug richting haar kutje zodat ik gewoon verder kan beffen. Bij iedere afleiding trekt zij harder zodat het duidelijk is waar mijn prioriteiten liggen.

Na een kleine 20 minuten vindt Emma het wel goed geweest en mag ik stoppen. Op dat moment stopt ook Evi met mij te neuken. Ik word vriendelijk verzocht om mij aan te kleden en te vertrekken. Ik heb nu zowel pijn aan mijn piemeltje als pijn aan mijn kont. Maar ik doe gewoon wat zij van mij vragen en ga richting huis. Opnieuw hoor ik weken niks en word mijn geduld op de proef gesteld. Ik genees erg snel en goed waardoor je na 4 weken al bijna niet meer ziet waar de hechtingen hebben gezeten. Iedereen weet natuurlijk dat mijn piemel niet normaal uitziet maar doordat het litteken direct achter de rand van mijn eikel zit zou je bijna denken dat ik zo geboren ben.

In de 6de week na mijn verbetering ontvang ik ineens een pakketje thuis. Gelukkig doe ik zelf open als de postbezorger aan de deur staat want normaal maken mijn ouders alle pakketjes open. Ik zie dat ik mijn peniskooi en een buttplug heb ontvangen samen met een briefje erbij:
Hallo Erik als jij dit leest heb je ons pakketje gelukkig goed ontvangen en ben je volledig genezen na onze verbetering. Wij verwachten vandaag een foto van je dat je onze peniskooi draagt en dat het slotje dicht is. Oefen de komende weken vooral met onze buttplug want je wilt ons niet teleurstellen als je weer bij ons bent. Veel plezier en tot achter een aantal weken.
Eve en Emma

Ik ben inmiddels al bijna 6 weken niet meer klaargekomen omdat mijn piemeltje moest genezen. Ik moet nog een aantal dagen wachten voordat ik eigenlijk mezelf mag aftrekken maar omdat ik zo snel genezen ben neem ik de gok voordat ik mezelf opsluit in de peniskooi. Aftrekken op een normale manier kan ik wel vergeten. Ik heb geen losse huid meer om op en neer te bewegen en mijn eikel is te gevoelig om gestimuleerd te worden zonder glijmiddel. Ik heb niet vooruitgedacht en heb op dit moment geen glijmiddel in huis. Ik zet wat porno op, ga rechtop op mijn bureaustoel zitten zodat ik de strakheid van mijn schacht kan verminderen. Door goed rechtop te zitten win ik een beetje extra huid wat hooguit de pijnlijke spanning weg neemt maar ik heb hier zeker niet genoeg aan om wat losse huid te krijgen. Zodra ik stijf ben pak ik een condoom, doe hier extra veel spuug in en doe deze om. Door zoveel mogelijk spuug rond mijn eikel te verzamelen kan ik mijn eikel stimuleren terwijl er genoeg glijmiddel aanwezig is. Ik stimuleer mijn eikel door het condoom als een soort voorhuid te gebruiken. Ik glij over mijn eikel heen en weer en laat de rest van mijn piemeltje links liggen want daar haal ik weinig stimulatie uit. De onderkant van mijn eikel doet nog altijd pijn en dit zal langer duren voordat het goed genezen is. Het duurt een hele tijd en ik moet best wat moeite doen om het tempo hoog genoeg te houden zodat ik klaar kan komen. Even snel aftrekken kan ik wel vergeten dat zit er niet meer in. Maar zodra ik klaarkom ervaar ik een flinke opluchting in mijn overvolle ballen.

Als ik mijn orgasme bereik word mijn eikel zo gevoelig dat ik deze niet meer kan aanraken en spuit ik eigenlijk mijn zaad een beetje saai weg in mijn condoom. Waarschijnlijk is mijn eikel geïrriteerd geraakt door alle stimulatie die hij gehad heeft. Hoewel het condoom en mijn spuug lekker aan het glijden waren was dit misschien toch net te veel na al die weken. Ook de onderkant van mijn eikel is erg pijnlijk geworden. Een 2de keer aftrekken daar heb ik echt geen tijd meer voor. Ik maak mezelf schoon doe mijn nieuw kooitje om mijn piemeltje. Ik heb een klein ringetje waar ik eerst mijn piemeltje doorheen moet doen en vervolgens mijn ballen doorheen moet trekken. Ik moet echt bal voor bal door het ringetje duwen en als ik hard genoeg duw schieten ze er doorheen. Als zowel mijn ballen als mijn piemeltje erdoor zijn word ik direct stijf door de smalle opening waar alles doorheen gepropt is. Het slangetje in mijn plasbuis duwen is heel vreemd en het voelt aan alsof die tot aan mijn navel komt zo lang lijkt die te zijn. Emma was eerlijk over het formaat van dit kooitje, zodra ik hem om heb steekt nog alleen maar mijn eikel uit. Die laatste paar centimeter schacht wat ik heb krijg ik met veel moeite lastig erin gepropt. Als het dan toch lukt en ik de kooi sluit is er niet meer over dan een volledig met plastic bedekte eikel, en een paar pijnlijke ballen die tussen het ringetje en mijn kooi uit steken.

De eerste paar dagen is het vooral weer wennen aan het beknellende gevoel. Mijn ballen doen nu meer pijn dan mijn piemeltje wat ook even wennen is. Inmiddels begon ik het pijnlijke gevoel aan mijn schacht wel te accepteren als een vervelend gevoel maar niet meer als pijnlijk. Voor mijn ballen begint nu alles weer helemaal overnieuw. Verder heeft mijn kooi ook wel voordelen doordat deze mijn hele eikel bedekt zit mijn eikel niet meer bloot in mijn onderbroek. De kooi werkt dus ook als een soort nieuwe voorhuid die mijn eikel beschermt tegen wrijving van mijn kleding dit is ook het enige aangename wat de kooi mij te bieden heeft. Wederom hoor ik weken niks maar ik besluit om minimaal 4x per week te oefenen met de buttplug die ik heb gekregen. Ik moet eerlijk zeggen hij is echt gigantisch en ik vraag mij af hoe ik dat ding ooit in mijn kont krijg. Ik heb de diameter gemeten en dat ding is gewoon 6,5 centimeter in doorsnee. Als ik in mijn 3de trainingsweek een oefencessie van ruim 2 uur achter de rug heb lukt het mij eindelijk om de buttplug volledig in mijn kont te verwerken.

Hoewel ik het frustrerend vind dat ik niks meer hoor van Evi en Emma ben ik deze keer wel blij dat ik een aantal weken de tijd heb gehad om die buttplug in mijn kont te krijgen. Dit was nooit gelukt binnen 1 of 2 weken. Het duurt nog een hele week voordat ik weer een bericht krijg van Evi en Emma. Ik krijg op zaterdagochtend het volgend bericht:
Erik, kom zo snel mogelijk naar ons toe, zorg dat wij trots op jou zijn als je jezelf uitkleedt. Als wij trots op jou zijn krijg je een zeldzame beloning en mag je bij ons blijven slapen, succes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9042 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Meesteressen verwoesten mijn orgasmes (2)”

Plaats een reactie