BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk, Jos en ik deel 6.

Ze knikte, dus vroeg ik; “heb je wel eens nylonkousen gedragen? Of heeft jouw moeder die gedragen?” “Ja, mijn moeder draagt ze nog wel eens, maar ik heb ze nooit gedragen, en mijn vriendinnen denk ik ook niet. Ik vind een panty heel makkelijk om aan te trekken. En mijn lingerie is sportief, en ik draag meestal een lange broek met iets daarop. En dat vindt Jos ook mooi om te zien.” “Zal ik jou eens laten zien wat er allemaal is om je partner mee te verrassen?” Blozend zei ze; “kan ik dat zomaar doen? Ik bedoel, ik ken je net, maar ik zou het wel vet vinden.” Ze liep achter me aan naar onze slaapkamer. Ze keek haar ogen uit, toen ze zag dat ik een inloopkast had. Ik deed de schuifdeuren open, zodat ze kon zien hoe ik alles had ingedeeld. Ik deed een kastdeur open, waar al mijn schoenen naast elkaar stonden, allemaal met een hoge hak, variërend van minimaal tien centimeter tot vijftien centimeter. Een apart vak was gemaakt voor mijn laarzen. Daarnaast allemaal laatjes, waar mijn lingerie in lag. En een groot aantal hangplekken voor mijn kleding, met als laatste deel een kast waar de kleren van Henk zaten. Ze begon te lachen, toen ik zei; “nou, het verschil is wel duidelijk, Henk heeft aan een kast genoeg, de rest is voor mijn spulletjes. Vind je het mooi?” ze keek me met grote ogen aan, en ik zag heb begin van het besef dat je als vrouw een man kunt vormen zoals jij dat zou willen. Ze voelde aan de soepele stof van mijn jurkjes, pakte een paar hoge hakken, keek me aan, en vroeg; “loop jij echt op deze hoge hakken? Ik loop altijd op sneakers of platte schoenen, ik heb nog nooit op hoge hakken gelopen.” Ik pakte de goudkleurige pumps uit de kast, liet die aan haar zien, en zei lachend; “deze heeft Jos een paar jaar geleden voor me uitgekozen. Nee, niet lachen, want het is echt waar. En deze heeft hij ook voor me uitgezocht.”

En ik pakte een paar zwarte naaldhakken, met een hak van tien centimeter, en gaf die aan haar. Ze keek me aan alsof ze water zag branden. “Heeft Jos dat echt gedaan?” vroeg ze. “Ja, zei ik, en dat niet alleen. Hij heeft ook een paar keer mijn lingerie uitgekozen, natuurlijk wel wat hij mooi vond. Voor mij heel gewoon, omdat ik al een tijdje wist wat hij zo mooi vond.” Het bleef stil, dus zei ik heel brutaal; “zullen we Jos eens verrassen?” “Wat bedoel je precies,” vroeg ze. “Nou precies zoals ik het zeg. Als je het wilt, dan zal ik je helpen, om je er uit te laten zien, zoals hij dat graag wil.” Zacht zei ze; “ja, dat zou ik best willen, maar ik weet niet goed hoe.” “Laat mij maar mijn gang aan, zei ik, kijk maar eens in de kasten of je iets ziet wat je zou willen proberen, dan pak ik een mooi setje lingerie, en een paar hakken. Wat is jouw schoenmaat? Misschien heb ik wel iets in jouw maat.” Ze zei dat ze maat negenendertig had, een veel voorkomende maat. Na een paar minuten pakte ze een fleurig jurkje uit de kast, twee dunne laagjes stof over elkaar heen, lekker strak, zodat haar mooie lijf extra geaccentueerd werd.

Ze keek me aan, en wist niet wat er van haar verwacht werd, dus zei ik; “jongedame, als je iets wilt, dan begint dat met uitkleden. Het is niet de eerste keer dat ik een naakte vrouw zie, dus daar hoef je niet over in te zitten.” Toen ze zich toch nog aarzelend uitkleedde, zag ik dat ze een mooi figuur had, maar dat haar lingerie bepaald niet mijn lingerie was, met uitzondering van de string die ze droeg. Ik pakte het setje van het bed, en gaf het aan haar. Het was een roze Bhtje met doorzichtige cups, en een bijpassende string, dat ze voorzichtig aantrok. Het Bhtje paste haar goed, en toen ze de string aantrok, zag ik dat ze haar kutje glad geschoren had. Dat was alvast een pluspunt! Ze keek naar zichzelf in de grote spiegel, en de blos op haar wangen gaf aan dat ze het mooi vond. Toen pakte ik een jarretellegordeltje met zes jarretelles,, dat ze om haar middel vast maakte. Ik hielp haar daarbij, en deed de jarretelles onder de bandjes van de string. Ik zei lachend; “dat is beter om te doen, want stel, dat je naar de wc moet, dan moet je eerst alle jarretelles losmaken, je string naar beneden doen, en alles daarna weer moet vastmaken. Als jij nu op het bed gaat zitten, dan help ik je met het aantrekken van de nylonkousen. Als je dat een paar keer hebt gedaan, dan zal het beter en sneller gaan.”

Ik knielde voor haar, rolde de nylonkousen omhoog over beide benen, en vroeg haar toen om te gaan staan, waarna ik ze bevestigde aan de jarretelles. Ik spande die, zodat haar nylons strak getrokken werden. Ik pakte het jurkje, en hielp haar met het aantrekken. Als laatste de pumps, met een hak van tien centimeter. Ze had echt moeite om op die hakken te blijven staan, duidelijk was dat ze nog nooit hakken had gedragen. Ik ging op het bed zitten, en zei; “probeer nu eerst rustig te lopen, met kleine pasjes. Als dat een beetje gevoel geeft, dan kun je de passen groter maken. Ik zeg het toch nog even, hoge hakken zijn en om mee te pronken, niet om de vierdaagse mee te lopen.” Het begon inderdaad met kleine pasjes, maar al snel bleek dat ze een snelle leerling was. Het lopen op hakken ging steeds beter, en ik zag aan haar dat ze het vet vond! Zo bleef ze voor de grote spiegel staan om naar zichzelf te kijken. Na een kleine tien minuten kwam ze naast me op het bed zitten. “Dat is best wel vermoeiend, zei ze, helemaal omdat ik nog nooit op hakken heb gelopen.” Ik lachte, gaf haar een zoen op haar wang, en zei; “nu maak ik het af. Ik wil je graag een beetje opmaken, zodat Jos zich een slag in de rondte schrikt als hij je straks zo ziet binnen komen.” Ze ging voor de spiegel zitten, en ik begon haar op te maken. Niet zo stevig als ikzelf, maar toch genoeg om alles nog beter uit te laten komen. Op dat moment hoorde ik de achterdeur open en dicht gaan, dus Jos was terug. IK zei; “ik ga nu naar beneden, zeg wel dat je nog op het toilet zit, maar dat je er zo aankomt. Oke?” Ze knikte, en de blos op haar wangen verraadde dat ze al een beetje opgewonden was door het vooruitzicht om hem te verrassen. IK liep de keuken in, waar Jos alles in de koelkast stopte, pakte zijn hand, en trok hem mee naar de kamer, waar ik hem op de bank drukte. “Ik ben zo terug,” zei ik, en ik gaf hem een stevige tongzoen. Janine stond al in de gang te wachten, en ik gebaarde dat ze naar de kamer moest lopen.

Ik deed de deur voor haar open, en daar kwam ze op hoge hakken de kamer in lopen. Ik keek snel naar Jos, en die zag er uit alsof water brandde! Ze liep naar hem toe, en bleef voor hem staan. Hij had het niet meer! Rode wangen, zwaar ademhalend, keek hij naar haar. “Vind je het mooi,” vroeg ze zacht. Hij kwam overeind, pakte haar handen vast, en zei; “schatje, je ziet er uit om op te eten! Ik weet niet wat jullie met elkaar bekokstoofd hebben, maar je ziet er vet uit! Woow!” Ze draaide zich een paar keer om, zodat hij alles kon zien. Dus ook de jarretelles, die door de dunne stof van het jurkje drukten. Hij keek even naar me, en zag dat ik even knikte, en mijn duim opstak. Hij trok haar tegen zich aan, en wilde haar een zoen geven. Maar ze trok zich terug, en zei opgewonden lachend; “Anneke heeft me hiermee geholpen. Alles dat ik aan heb is van haar. Het is even wennen, maar het gevoel dat ik kreeg is echt vet! Vind je het echt mooi? Want dit heb ik speciaal voor jou gedaan.” “Schatje, zei hij, je hebt mijn hele weekend goedgemaakt. Natuurlijk vind ik je mooi, het meisje is er nu even niet, maar ik heb daarvoor een schitterende, en sexy jonge vrouw gekregen. Ik vind het geweldig!” Hij kwam naar me toe, en gaf me drie zoenen, de laatste vol op mijn mond, en heel even voelde ik zijn tong tegen de mijne. “Lieverd, zei ik, ik heb het met plezier gedaan, omdat ik wist dat je dit zo graag wilde zien. Ik denk dat wij met zijn tweeën straks nog een keertje boven gaan kijken, misschien heb ik nog wel iets in de kast hangen dat Janine mooi vindt. Trouwens, alles wat je nu aan hebt mag je houden, inclusief de hakken. Ik heb meer dan genoeg in mijn kast, en daar zit vast wel iets voor je bij. Oke?” Ze knikte enthousiast van ja. Ik wist instinctief was Jos graag wilde, en liep naar de keuken om iets te drinken in te schenken.

Ik hoorde hem zeggen dat hij het vet geil vond dat ze nylonkousen droeg, maar ook de reactie van Janine, die opgewonden lachend zei, dat dat op mijn voorstel was geweest, omdat ik had gezegd, dat hij me al veel eerder had verteld dat hij vrouwen die nylons droegen te gek vond. Maar ook dat hij dan met een stijve lul kwam te zitten. Toen hoorde ik Janine, die vroeg; “zal ik je mijn nylonkousen laten zien? Ik weet nu van Anneke dat je daar een voorkeur voor hebt, en dat zij jouw ideale voorbeeld is, omdat ze precies datgene draagt waar jij zo op valt.” Ik liep naar de kamer, maar bleef achter de deur staan kijken. Janine stond voor hem, haar jurkje opgetrokken, zodat haar jarretelles en de boord van haar nylons tevoorschijn kwamen. Ik zag dat hij zacht over haar benen streelde, steeds weer, en ik zag aan haar gezicht dat ze er van genoot, helemaal toen hij zijn mond tegen haar string aandrukte, en er zachtjes met zijn tong over likte. Ik hoorde haar zuchten, terwijl ze zijn hoofd tegen haar kutje aandrukte, en haar benen spreidde. Even later zag ik dat hij haar string opzij trok, en haar kutje begon te likken. Ik hoorde haar adem stokken, terwijl haar vingers door zijn haar gingen. Opgewonden zei ze; “heb je nu ook een stijve lul? Maak ik je zo geil, dat je een stijve hebt?” Hij trok zich terug, ging staan, en maakte zijn broek open. Zijn lul was letterlijk keihard! “Dit komt door jou, zei hij, zwaar ademend, ik vind dat je er vet geil uitziet! Wat mij betreft blijf je dit doen. Je bent een heerlijke vrouw, en mijn vriendin. Anneke heeft vast nog wel hele leuke dingetjes in haar kasten, die jou ook heel goed zouden staan.”

Het bleef even stil, toen vroeg ze; “hoe is de relatie tussen jou en Anneke? Ik bedoel, het is geen familie, maar je buurvrouw, en toch heb ik het gevoel dat jullie relatie anders is.” Ik heb altijd tegen Jos gezegd dat hij eerlijk moest zijn, en niets verbergen, want dat zou betekenen dat onze relatie kapot zou zijn. En hij was gelukkig eerlijk. Hij zei; “je weet dat ik al vanaf het moment dat we hier kwamen wonen, kind aan huis was bij Anneke en Henk. En als jongen van vijftien, zestien heb je dan al een bepaald idee over wat je aantrekt in een meisje, in een vrouw. Dus ook bij Anneke. En in mijn ideaalbeeld was, en is zij een echte vrouw, een vrouw die zich nergens iets van aantrekt. Of het nou op modegebied is, of wat er allemaal gebeurt, ze is zoals ze is. En ja, ze heeft mijn ideaalbeeld aangewakkerd, door ook mij te laten zien wie ze is. Je hebt haar nu ontmoet, en ook vandaag is ze zoals altijd. Ze kleedt zich altijd zoals nu, en Henk is daar een fervente liefhebber van. En ik dus ook, al vanaf de eerste keer dat ik bij hun kwam. Henk is heel ruimdenkend, en hij weet dat Anneke er plezier in heeft om een jongen zoals ik te verrassen, te prikkelen, op te winden, uit te dagen. En dat is gelukt, want ik kom nog steeds heel graag bij hun thuis, en geniet elke keer weer van haar, op dezelfde manier als ik nu van jou geniet.” En net toen ik dacht dat het over was tussen hen, vroeg ze; “heb ik het bij het juiste eind, als ik denk dat jullie relatie verder gaat dan enkel buren? Ik bedoel, dat ik wanneer ik dit allemaal hoor, me heel goed kan voorstellen dat er meer tussen jullie is, dan enkel buren. Als ik jouw reactie zie, door wat ik nu aan heb, dan zou het me bepaald niet verbazen wanneer dat ook tussen jullie zo is, wanneer ze zich net als nu geweldig opgetut heeft. Heb je met haar geneukt?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 4575 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Henk, Jos en ik deel 6.”

Plaats een reactie