BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Diefje gepakt… en genomen 2

Mijn vader heeft me min of meer gedwongen op het dievenpad te gaan. Om voor dokter te kunnen studeren is er collegegeld nodig en daarvoor moest ik van hem beeldjes stelen uit een leegstaande villa. Nou, zo leegstaand was die niet, want amper was ik binnen of er kwamen drie jonge gasten zwemmen, waarna ik als een rat in de val zat. Inmiddels hebben ze me gevonden en ben ik al door twee van hen te grazen genomen. Als tegenprestatie zullen ze me niet bij de politie aangeven. Maar ik vertrouw ze echt niet en probeer er nu vandoor te gaan. Ik ben in het zwembad gesprongen en hoop aan het eind daarvan een way-out te vinden.

Geen escaperoom

Ik zwem erg graag en veel en met een stevige crawl ben ik in no time achter in het zwembad, snel klauter ik eruit en ren op een deur af, die gelukkig open blijkt te zijn. Maar daarna houdt het alweer op, het blijkt een soort massagekamer te zijn zonder een andere uitgang. De jongens zijn inmiddels al bij de deur en Michiel weer: ‘whow, jij Wannabee uítbreekstertje, jij hebt een vooruitziende blik, dit is precies de kamer waar we naar toe moesten. En fijn dat je je neukgereedschap even hebt opgefrist want voorlopig willen we dat nog even van je lenen, ínbreekstertje, we kunnen er nu weer lekker fris tegenaan.’ Michiel geeft zijn vrienden een seintje. Thijs is de sterkste van het drietal, hardhandig pakt hij me onder mijn oksels vast, Daan pakt mijn benen en samen kwakken ze me op mijn rug op de massagetafel die in het midden van de ruimte staat. Thijs trekt mijn armen strak boven mijn hoofd, Daan houdt mijn benen in een houdgreep en zo lig ik weer open en bloot te kijk.

Michiel fluistert tegen zijn vrienden maar ik kan hem toch behoorlijk goed verstaan dat hij me eerst een speciale behandeling wil geven en dat ze me goed moeten vasthouden. Hij knijpt een paar keer gemeen in mijn tepels waardoor ze nog stijver in top gaan staan dan ze door het water al deden en dan is mijn kutje aan de beurt, hij geeft er een paar harde meppen op met zijn vlakke hand. Ik voel hoe mijn kutlipjes gaan gloeien en dan past Michiel deze behandeling over mijn hele lijf toe. Hij slaat niet hard maar toch voel ik behoorlijk pijn als hij met beide vlakke handen me in een soort van ritmisch tempo talloze klapjes over mijn buik, borstkas, tietjes, wangen, armen, benen geeft en zo een paar keer mijn hele lijf op en neer. Daarna pakt hij een grote fles van een of andere olie en smeert me daar all-over mee in tot ik glim. En geen idee wat erin zit, of misschien komt het wel door al die klapjes, maar al snel voel hoe mijn hele lijf begint te tintelen en echt, best wel een lekker gevoel.

Daarna masseert hij me stevig, of eigenlijk kan je het beter kneden noemen, alsof ik een soort grote klomp taai brooddeeg ben. Hij pakt keer op keer mijn tietjes vol in zijn handen, zo te voelen passen ze hem precies, kneedt ze alle kanten op en trekt eraan alsof ze van lijf af moeten. Ook mijn kutje moet eraan geloven, hij pakt me daar vol vast, steekt twee vingers diep naar binnen en beweegt ze diep in mij alsof hij me ook daar wil masseren. Dan trekt hij ze weer uit me en houdt ze onder mijn neus. ‘Ruik maar eens goed boefje, zo ruik jij samen met Thijs en mij. En zo meteen komt onze Daan z’n luchtje daar ook nog bij. Hup, likken.’ Op hetzelfde moment knijpt Michiel mijn neus dicht en steekt zijn vingers in mijn mond, ik kan niets anders doen dan ze binnen te laten en te likken. Mmm, smaakt best wel. Wat een idiote griet ben ik toch…

Michiel geeft opnieuw een seintje en dan word ik op mijn buik gedraaid. Ik krijg op mijn rug, billen en de achterkant van mijn benen dezelfde behandeling, eerst heel ritmisch veel klapjes en daarna weer de prikkelende olie. Michiel gaat bij het kneden helemaal los op vooral mijn billen. ‘Whow boefje, jij hebt echt de perfecte billen’ mompelt hij en hij kan er gewoon niet van loskomen, iedere keer weer pakt hij ze vol vast, steekt zijn duimen bijna tot in mijn kutje, geeft mijn billen harde klappen, en zo maar door. ‘Hey gast, nou wil ik wel eens,’ zegt Daan ongeduldig.

‘Oké Daantje, your turn’ zegt Michiel. Ze draaien me weer op mijn rug, Thijs blijft mijn handen boven mijn hoofd vasthouden, Daan buigt mijn linkerbeen ver naar opzij van de tafel waardoor ik nog steeds op mijn rug in een strak gespannen boog naar links op de tafel komt te liggen, trekt mijn benen nog wat verder uit elkaar en schuift zijn pik dan in me, in één beweging boort hij zich diep tot aan zijn ballen bij me naar binnen, hij stoot zich zó hard in me dat ik bijna van de tafel afglibber. ‘Tjees Michiel, die meid is zo glad als een aal geworden, ik kan haar amper houden’ moppert Daan. Michiel legt dan zijn hand vlak op mijn kutheuveltje en drukt me daar extra stevig omlaag, ondertussen met zijn middelvinger mijn klitje bewerkend terwijl Daan ondertussen ijverig is gaan pompen, ik voel hoe hij zijn paal iedere keer bijna uit me trekt en dan weer hard en diep naar binnen ramt. En verdorie, ik wil dit niet maar ik word hier zó geil van, al snel kom ik weer klaar. ‘Nou jongens, we bewijzen boefje alleen maar een goede dienst, zo te zien,’ grijnst Michiel alweer.

Eind goed al goed?

Alle drie de jongens neuken me nog verschillende keren, doordat ik zo bewerkt ben door Michiel zijn ze blijkbaar allemaal ultrageil geworden en pompen ze behoorlijk wat keren hun zaad in en op me. ze hebben me in allerlei standen gepakt, onder ze, op ze, in mijn kutje, in mijn mond. En echt, het kan eigenlijk niet maar ik heb genoten, als ze met me klaar zijn ben ik zelf ondertussen helemaal in een soort orgastische roes geraakt. Tegelijk is het licht ook wel een beetje uitgegaan, ik lig er als een dooie pop bij inmiddels. En echt, ik plak aan alle kanten van de olie, het zaad en van het zweet van die jongens, want ze zijn nogal op me tekeer gegaan.

Dan hoor ik de jongens tegen elkaar zeggen dat het mooi geweest is. Ze gaan nog even uit en willen nu snel van me af. ‘Nou boefje, wegwezen jij’ zegt Michiel en voor ik het besef word ik aan mijn armen en benen opgetild, dragen ze me de massagekamer uit en word ik zo het water in gejonast. Ohw, dat frist behoorlijk op. Ik zwem van die klotegasten weg, klauter er aan de andere kant uit en weet niet hoe snel ik me nat en wel in mijn kleding moet hijsen. ‘Je was lekker, boefje, thanx en kom nog eens terug! Laat je het dan wél even van tevoren weten?’ jent Michiel nog even als hij de deur voor me van het slot doet.

En dat had hij nou niet moeten zeggen want dat brengt me op een idee. Ik wil nu alsnog die beeldjes scoren, mijn pa heeft het geld nodig en alleen dan kan ik voor dokter gaan studeren.
Het huis heeft een behoorlijke oprijlaan en iets verderop duik ik de bosjes in, eens kijken wat die jongens doen. En ja hoor, een kwartiertje later komen ze alle drie naar buiten, nog bepratend en nagenietend hoe ze me te grazen hebben genomen. Yés, ze gaan weg, kan ik toch nog die beeldjes ophalen. Ik durf het aan want volgens mij weten ze mijn naam niet. En misschien sta ik op bewakingscamera’s zonder bivakmuts maar dat los ik op door mijn haar weer terug naar mijn eigen kleur rood te brengen en mijn lenzen in te ruilen voor een brilletje.

Als ze een minuut of vijf weg zijn ga ik zoals eerder op de avond opnieuw naar binnen, scharrel alsnog alle zeven beeldjes bij elkaar en smeer hem. Eenmaal thuis is het al diep in de nacht, ik zet de tas met de beeldjes in de kamer van mijn pa en duik mijn bed in, doodmoe en geradbraakt. Maar op de een of andere manier toch ook heel voldaan. Zonder het te weten hebben die jongens me een dienst bewezen, ik heb voor het eerst met échte jongens seks gehad en weet nu ook dat ik wel een beetje van kinky houd. En superdesuper, dankzij de beeldjes heeft mijn pa weer poen en kan ik gaan studeren…

Herkend

Het is inmiddels drie maanden verder, een paar weken terug werd ik achttien en sinds begin deze maand ben ik aan mijn studie geneeskunde begonnen. Vandaag heb ik mijn eerste college statistiek en echt, daar zie ik me toch een partijtje tegenop want daar heb ik echt niks mee. Ik ben achter in de schuin oplopende collegezaal gaan zitten om overzicht te hebben. Ik was goed op tijd, langzaam loopt de zaal vol. Rondkijkend zie ik dat ik een van de jongsten ben en nog niemand ken maar dat geeft niet, ik kijk graag de kat uit de boom. Maar dan ineens is het of mijn hart stilstaat, daar komt een bekend figuur binnen, Michiel, de jongen van het huis waar ik heb ingebroken. De jongen die me met zijn twee vrienden heeft uitgewoond. De jongen waarvan ik nu pas besef dat hij in mijn systeem is gaan zitten, dat ik hem leuk vind.

Maar toch, dít kan ik niet gebruiken, ik ben als de dood dat hij me herkent en dan alsnog gaat aangeven. Gelukkig heb ik sinds die avond mijn eigen haarkleur weer terug, donkerrood en heb ik een ronde-glazen brilletje met licht gekleurd glas op mijn neus, het kan haast niet dat hij ziet wie ik ben. Maar toch, als hij wat rondkijkt op zoek naar bekenden, staart hij me even strak aan, maar dan gelukkig is het moment alweer voorbij, hij ziet een meisje dat hij kent en ploft ernaast. Holy shit, dat heb ik weer, overal kan je studeren en net hier kom ik die gast weer tegen. Hij raakt iets in me, het is een knappe jongen, die avond heb ik dat niet goed kunnen bekijken maar hij zou wel echt mijn type kunnen zijn, blond halflang haar, blauwe ogen, mooi strak lijf, mm.

In de pauze van het college loop ik naar buiten, het is warm vandaag, fijn in de buitenlucht op een bankje mijn boterhammen eten. Terwijl ik net wat in mijn tas rommel om eten en drinken te pakken komt er iemand naast me zitten. ‘Hey boefje, long time no see.’ En zachtjes legt Michiel zijn hand op mijn blote been, een tikje te hoog richting mijn kruis, shitterdeshit, heb ik net vandaag een kort rokje aangetrokken. ‘Dacht je nou echt dat ik je niet herkende, boefje? Met die weird opvallende groene ogen en pearcings in je oor? Mooie haren heb je trouwens, is dit wél je echte kleur?’ Ik zit nog met een mond vol tanden, te bekomen van deze shock. Michiel: ‘Nou, ‘tis stil daar aan de overkant. Nog maar een vraagje dan, om het gesprek gaande te houden: veel plezier gehad van de poen van onze beeldjes?’ Nou, dit helpt het gesprek ook niet echt verder op gang…

En dan, eindelijk: ‘val dood’ zeg ik, mep Michiel zijn hand van mijn dijbeen en vertrek. Maar ik ben amper tien meter op weg of hij loopt al naast me, pakt mijn hand stevig beet en trekt me terug naar het bankje. ‘Hup, zitten jij en effe niet zo aangebrand doen, wat ben jij een opgewonden standje zeg. Je hoeft echt niet zo stekelig te doen hoor Emma, het enige wat ik wil is nog ‘ns met je afspreken.’ Huh? ‘Hoe kom jij aan m’n naam?’ ‘Tja, die stond nogal duidelijk op de binnenflap van je tas. Emma Verbeeck, mooie naam trouwens.’ ‘Shit shit’ is mijn reactie. ‘Hé meid, doe niet zo gestrest’ zegt Michiel, ‘hier was ik toch wel achter gekomen hoor. Ik zal je echt niet verlinken maar wil dan nog wel een keer met je neuken, ik vond het weird lekker.’ Nou, je kan niet zeggen dat die jongen niet aan chantage doet of van omwegen houdt. Maar dan krijg ik een brainwave…

Ik houd het bewust nog even stil en dan: ‘weet je, meestal stellen jongens zich eerst netjes voor voordat ze zich op een meisje storten,’ zeg ik een beetje teasy en lach hem liefjes toe. Michiel grijnst: ‘weet je, meestal stellen meisjes zich netjes voor in plaats van de tent leeg te roven.’ Ik kan het niet laten, ik moet er hartelijk om lachen, ‘oké jongen, één-één. Maar nu mag je je toch wel even voorstellen. Ik ben Emma.’ Michiel draait zich naar me toe, kijkt me diep in mijn ogen, neemt mijn hand, schudt die en zegt ‘aangenaam kennis te maken Emma Verbeeck, ik ben Michiel van Donk, 18 jaar, student geneeskunde.’ En dan is het ijs gebroken, we raken aan de praat en ik merk dat mijn gevoel klopte toen ik hem daarstraks terugzag, ik vind hem léuk. Ondertussen blijf ik toch behoorlijk op mijn hoede omdat ik niet weet wat die jongen nou echt van me wil. Nu hij me heeft herkend kan hij me nog best aangeven bij de politie, ik moet dus mijn maatregelen nemen. Na een half uur moeten we weer naar binnen en we spreken af dat we na het college samen wat gaan drinken.

Safety first

Als het zover is zoeken we een terrasje en we hebben het ontzettend gezellig samen, het klikt heel goed tussen ons. We hebben een zelfde soort humor en Michiel blijkt verder toch niet de kakker te zijn waar ik hem voor aan zag. Hij vertelt dat hij enig kind is en zijn ouders weinig ziet. Ze verdienen scheppen met geld en het ontbreekt hem dus aan niets, maar veel onderlinge genegenheid is er niet. Ik vertel hem op mijn beurt dat ik mijn moeder niet heb gekend en dat ik woon met een vader die ik ook niet veel zag en nu met een burn-out zit, hoewel ik hem natuurlijk niet wijzer maak over hoe dat zo is gekomen. Ik wil echt graag meer contact met deze jongen maar dan moet ik deze hele situatie wel eerst wat safer maken.

Mijn vader heeft voor zijn ‘business’ een magazijntje in een oud pand vlak bij de havens. Daarboven heeft hij een soort ‘safe house’ met wat kamers voor ‘logées’, meestal zijn dat maten uit het vak met wie hij samenwerkt of zijn het juist gasten die het verprutst hebben en daar dan een soort van speciale behandeling krijgen. Ik heb er toevallig laatst nog alles weer eens opgeruimd en schoongemaakt en daar wil ik Michiel mee naar toe nemen voor ook een speciale behandeling. Michiel weet natuurlijk niet wat mijn plannetje is, hij gaat gretig in op mijn aanbod, thuis wacht er toch niemand op hem en hij ziet een lekker neukpartijtje voor zich. Ja, en dat zal er ook wel van komen maar toch eerst even wat anders…

Het heeft eindelijk ook eens voordelen de dochter van een gangster te zijn, als we in het safe house zijn ga ik meteen tot actie over. Ik breng Michiel naar de ‘behandelkamer’ waar mijn pa en mijn broers allerlei attributen hebben verzameld, maar wel netjes uit het zicht weggeborgen. Wat wél erg opvalt is een groot uitgevallen bed, zeker tweeëneenhalve meter in het vierkant, met aan hoofd- én voeteneinde stalen rekken met spijlen met aan iedere spijl handboeien. Dat laat dus duidelijk niets aan de verbeelding over, dus ik moet snel zijn.

Ik pak als Michiel even niet oplet uit een geheim laatje een pistool met demper en richt dat op hem. ‘Oké maatje, jij houdt van kinky, ik dus ook. Uitkleden maar.’ Michiel kijkt me met grote ogen aan: ‘dat meen je niet, is dat ding echt?’ Mijn vader krijgt vaker dat soort vragen en heeft speciaal daarvoor een grote kist met allerlei schok-opvangend spul erin aan de muur gemonteerd Een paar jaar geleden heeft hij me geleerd met kleine wapens om te gaan en ik schiet zonder verder één woord vuil te maken een kogel in de kist, het pistool maakt daarbij dankzij de demper alleen maar een zacht plopgeluid. Michiel zijn ogen worden nóg iets groter maar als ik dan nog een keer aandring door met mijn pistool met de verlengde loop op zijn pik te richten kleedt hij zich rap uit. Als hij bloot voor me staat word ik ter plekke geil, zijn pik staat al half stijf voor zich uit, kort getrimd haar overal, mooi plat lijf, mmm.

Geile wraak

‘Ga maar op het bed liggen, benen gestrekt, armen omhoog, pak boven je twee spijlen stevig vast en ogen stijf dicht. Mijn pistool blijft op je pik gericht dus geen geintjes jij.’ Michiel doet slaafs wat ik vraag en voor hij het beseft heb ik handboeien die aan de spijlen hangen om zijn polsen en enkels geklikt. Zijn ogen vliegen open en hij vloekt en scheldt op me alsof hij denkt dat dat hem zal helpen vrij te komen. Mooi niet dus, ik trek mijn slipje uit, prop het in zijn mond en bindt het vast met een riempje, ik ben hier van alle gemakken voorzien. ‘Oké Michiel, sabbel maar lekker aan mijn slipje daar in je mond. Ik ga wat dingen met je uitspoken en daar filmpjes en plaatjes voor internet van maken. Maar ben gerust, die zet ik er alléén op als jij me gaat verlinken.’ Om hem nog verder van slag te maken doe ik hem ook een blinddoek om, hij mag voorlopig een beetje raden wat er gebeurt.

Michiel trekt met handen en voeten aan de boeien, gromt achter mijn slipje, bokt ontzettend met zijn lijf maar het enige wat hij bereikt is dat ik van dat kronkelende lijf met die halfstijve pik botergeil word. Eigenlijk is het tijd voor deel twee van mijn plannetje maar misschien moet ik toch eerst maar even dit smakelijke hapje wat voorproeven. Ik trek mijn shirt, beha en rokje uit, ga op mijn knieën voor het bed zitten en neem de staaf van de voor mij nog steeds bokkende Michiel in mijn mond. Omdat hij niet kan zien wat er gebeurt merk ik dat Michiel verstijft van schrik, hij kan natuurlijk niet weten dat het mijn mond is die hij voelt. Maar als ik dan mijn tong om zijn eikel laat cirkelen voel ik dat zijn humeur omslaat, in plaats van bokkig wil hij zich nu het liefst verder in mij stoten.

Nou klinkt het alsof ik dit allemaal al heel ervaren doe, maar echt waar, ik heb nog nooit een jongenspik in mijn mond gehad. Het is een hele gewaarwording, zo’n levensechte pik waar je alles mee kan doen en die ik tot nu toe alleen maar digitaal van internet kende of van mijn verkrachting bij het zwembad. Maar nu heb ík de touwtjes in handen en ik geniet er van. Ik sabbel aan Michiel zijn pik alsof het een lolly is en in no time wordt het een heuse enorme levensechte staalharde páál. En dan dus wel een paal die in mijn macht is! Ik zuig en lik en wil deze jongen hélemaal gek maken, ik leg mijn hand om de wortel van zijn pik, masseer hem daar, laat mijn tong ondertussen maar doorgaan over dat lekkere harde vlees, achter mijn slipje in Michiels mond wordt het gekreun steeds luider. Don’t go to fast, even wachten jongen.

Ik klim over Michiel heen, ga languit op hem liggen, wrijf me wat met mijn lijf over het zijne, mmm, voelt super, zijn getrimde haartjes her en der schuren zachtjes. Ik zorg na een tijdje ervoor dat zijn paal tussen mijn benen terecht komt, beweeg wat op en neer totdat de eikel tussen mijn kutlipjes zit en schuif me er dan langzaam overheen. Als ik hem voor mijn gevoel helemaal in me heb wrik ik nog wat op en neer en voel dat ik zo Michiels staaf zich nog nét ietsje verder in me neem. Er is daarna nog amper iets voor nodig, al na een minuutje of wat kom ik traag op en neer bewegend klaar. Michiel houdt het geloof ik ook niet lang meer droog, hij kreunt zachtjes, duwt zijn bekken steeds wat harder omhoog, wil me duidelijk volpompen. Maar dat gaan we dus niet doen, hij mag nog even wat lijden. Ik klauter met behoorlijk wat tegenzin van die paal op dat fijne strakke lijf af, hoor met plezier hoe zijn snoeiharde pik vanuit mijn kutje op zijn buik petst en geniet van zijn gefrustreerde gemopper achter mijn slipje.

Dit gaat goed! Op naar het volgende hoofdstuk, tijd om Daan en Thijs in dit spelletje te betrekken. Vooral Thijs wil ik echt hard te grazen nemen, hij was het gemeenst…

Je reactie is altijd welkom!
Liefs, zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9843 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Diefje gepakt… en genomen 2”

Plaats een reactie