BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder en dochter 4

Strafexpeditie

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Julie en Elise, kwamen een klein uurtje later naar buiten. Beiden met blozende kaken. Julie rolde Elise in de rolstoel het erf op en Elise keek een beetje timide rond en zag mij met Magda in het zonnetje zitten genieten. Ik lachte en zei : “Elise, ik denk dat jij hier een heel mooie vakantie gaat hebben, de volgende veertien dagen”. Ik besloot dan maar te vertrekken en gaf een kus op de kruin van Elise, een knuffel aan Julie en Magda en daarna aan elk van de vier kinderen van Julie.

Erg goed gemutst, reed ik naar huis die zondag. Elise was, volgens mij in goeie handen bij mijn dochter en haar schoonmoeder. Het enige wat mij stoorde aan de situatie, was de verstandhouding tussen Elise en haar moeder.

In de week die volgde had ik een afspraak bij Gerry, een vroegere schoolkameraad van mij die een bedrijfje in houtimport had. Ik ging daar zoals gebruikelijk aan het einde van elk BTW kwartaal, zijn papieren voor de boekhouder ophalen. Dat konden jullie al lezen in andere verhalen van mijn hand.

Hem vertelde ik van de situatie waarin Elise verkeerde. Gerry’s reactie was eenvoudig : “de koe bij de horens vatten, Rick”. “Dat mens”, waarmee hij de mama van Elise bedoelde, “is gewoon seksueel erg gefrustreerd, weet eigenlijk niet wat ze op dat gebied wenst en dus moet je er gewoon voor zorgen dat ze zulks beleefd, waardoor ze opnieuw als een echte vrouw kan leven en opnieuw kansen op een gelukkig leven krijgt”. De simpele logica van Gerry, zette mij tot nadenken.

Ik zou toch iets aan die situatie tussen Elise en haar mama moeten doen, want anders, zou dat volgens mij wel eens gigantisch veel ‘shit’ kunnen geven.

Ondertussen, gebeurde er op de boerderij ook één en ander. Het seksueel gedeelte tussen Elise en mijn dochter, ging gewoon verder. Elke morgen, kusten ze mekaar wakker, zorgde Julie, mijn dochter er voor dat ze Elise grondig gewassen werd onder de douche, waarbij het netgewassen kutje van Elise telkens door Julie, grondig uitgelikt werd met een grondig orgasme voor Elise tot gevolg. Nu moesten ze zich helemaal niet meer inhouden. Berreke vertrok immers al rond zeven uur naar een klant, Magda bekommerde zich om de kindjes en stuurde ze na een boterham en een glas melk naar buiten tegen acht uur, om te spelen. Dan ging Julie, Elise verwennen met een douche en een goeie likbeurt om daarna zelf in het echtelijk bed door Elise klaar gelikt te worden.

Eens Elise aangekleed en iets at, werd ze door Julie naar buiten gereden in de rolstoel. De kinderen en Magda verwenden haar. Elise vond het zalig. Soms werd Elise met vereende krachten door de vier kinderen van Julie over het erf gereden. Dat vonden die bengels erg geestig en Elise genoot. De kinderen waren twee, vier, zes en acht. De jongste van twee, Debby, was zeker net zo fel als haar moeder en duwde met de kleine handjes mee aan de rolstoel. Magda, de schoonmoeder van mijn dochter, hield alles mooi in de gaten en enkel, als die vier bengels wat te fel over het erf probeerde te racen, moest ze even ingrijpen.

Het zal de donderdag van die eerste week geweest zijn, dat Berreke een grote klus zou moeten doen, samen met al zijn medewerkers. Omdat hij wist dat ze erg laat zouden terugkomen, had hij Julie de dag ervoor gevraagd : “Julie, schat, wil jij morgenvroeg tegen zeven een set boterhammetjes en thermossen koffie klaarmaken voor vijf personen ? Wij vertrekken met z’n allen tegen zeven uur naar boer Smeulders en het zal wel al donker zijn, vooraleer we terug zijn.

Julie was daarom om zes opgestaan, had de boterhammen gemaakt en naar de schuur gebracht. Berreke was aan zijn tractor aan het prutsen en wachtte op zijn vier medewerkers, die elk met zo’n grote Fendt tractor naar de boer zouden rijden. Berreke bekeek Julie toen die met vijf grote thermossen en vijf boterhampakketjes toekwam in de schuur.

Hij zei : “meisje, jij bent toch echt een godsgeschenk voor mij”. Hij liet ze eerst de thermossen neerzetten en de boterhammen. Dan greep hij haar vast en gaf haar een felle tongzoen. Julie stak prompt een hand tussen de knoopjes van zijn overal door en greep naar zijn lul. Geen halve minuut later, stond Berreke met stijve, blote pik uit zijn overal voor haar. “Met dat ding” en ze wees naar zijn lul, “mag je me onmiddellijk bedanken voor de koffie en de boterhammetjes” zei ze zwoel. Ze stroopte met één hand haar jeans naar beneden, met slip en al. Berreke ging achter haar staan, stak zijn beide kolenschoppen van handen onder haar torso en greep naar haar borsten terwijl hij gelijktijdig zijn dikke pik in haar kutje schoof. Voor Berreke had Julie nooit vochtigheidsproblemen, haar kutje was altijd nat genoeg en Berreke schoof daarom met gemak tot aan de wortel van zijn piemel in haar.

Met in elke hand, één borst, begon hij gewoon te rammen. Julie, hield zich met één hand vast op het voorwiel van de tractor en met de andere hand, ging ze onder haar lijf door, naar haar kutje. Eerst voelde ze even aan de lul die in en uit haar ging en dan begon ze haar eigen klit met drie gestrekte vingers te teisteren. Berreke zette ineens een strak tempo in en Julie volgde met haar vingers. Geen vijf minuten later begon ze te kermen, Berreke ging nog een versnelling hoger en op het moment dat hij zijn dikke pik in haar leegspoot, liep het sap van klaarkomen van Julie over haar kutje en vingers.

Geen minuut te laat, want Raymond, één van de medewerkers, draaide het erf op met een oude Berlingo. Net op tijd had Julie haar jeans en slip omhoog getrokken en had Berreke zijn overal terug dicht. Raymond kwam de schuur binnen, Berreke zei hem : “neem jij een pakje boterhammen, een thermos mee en pak de achthonderd maar met de rode kipwagen die er aan hangt. Raymond knikte. Berrreke gaf Julie nog een korte tongzoen en kroop in zijn Vario tien, zesenveertig tractor. Julie liep over het erf naar het woongedeelte. Ze voelde het sperma van Berrreke in haar slip lopen. Magda stond aan de voordeur te glimlachen en zei : “ga maar rap een douchke pakken”.

Julie, schoot de slaapkamer binnen, deed haar jeans uit en zocht in een lade naar een nieuw slipje. Elise werd net op dat moment wakker. Ze keek naar Julie en vroeg :”wat scheelt er ?” “Och, niks schattebout” zei Julie, “mijn vent heeft me net een beurt gegeven en zijn zaad zit nu in mijn slipje, dus moet ik een ander hebben”. “Zo vroeg op de morgen al ?” vroeg Elise. “Och, Elise, schat, Berreke, kent geen tijd, die wil op elk moment van de dag of de nacht en ik vind dat heerlijk, maar hij zou moeten leren, dat ik niet met een slip vol sperma heel de dag kan rondlopen”. “Als we ergens twee minuten alleen zijn, heb ik gegarandeerd zijn piemel in mijn kutje zitten en kan het slipje dat ik dan draag, sowieso in de was”. “En slipjes uitwassen, lijkt soms wel mijn hoofdbezigheid hier op de boerderij”. Ze lachte.

Elise zat ondertussen recht in het bed met bloot bovenlijf. Julie keek verlekkerd naar de puntige borsten die boven het dekbed haar leken aan te kijken. Dan vroeg Elise : “Julie mag ik eens ruiken aan je nat slipje ?” Julie haalde de schouders op, stroopte haar slip naar beneden en gaf het Elise. Er zat wat sperma op de binnenkant van het slipje. Elise rook er voorzichtig aan. Julie stond naar Elise te kijken naast het bed, met één hand tegen haar bloot kutje, gedrukt. “Ruikt niet slecht” zei Elise aarzelend, dan keek ze naar Julie. Ze zag die met die hand tegen haar kutje gedrukt staan en ze zei : “probeer jij nu het sperma dat in je zit, tegen te houden ?” Julie knikte en zei : “natuurlijk, anders drupt het er uit en kan ik de vloer van hier tot in de badkamer kuisen”.

Elise keek verwonderd. Dan fluisterde ze heel aarzelend, “Julie, mag ik eens aan jou kutje ruiken, nu dat vol sperma zit”. “Natuurlijk” zei Julie weer. Ze kroop op bed, Elise gleed terug op haar rug en Julie kroop over haar, nog steeds met die hand tegen haar kutje. “Doe je hand eens weg” vroeg Elise. Julie zei : “als ik dat doe, dan druipt het sperma van Berreke op je smoeltje, weet je zeker dat je dat wilt ?” “Ik wil het proeven” zei Elise gedecideerd. Ze had nog nooit sperma van dichtbij gezien, behalve zonet, in het slipje van Julie. Die trok haar hand weg en Elise keek van heel dichtbij naar de lipjes van het kutje, die plakten van het sperma. Julie vroeg : “weet je zeker dat je het wilt proeven ?” Elise zei : “ja” en Julie begon een beetje te persen. Een paar witte vlokken sperma verschenen op de buitenkant van haar kutje. “Zak wat door” zei Elise en Julie bracht haar kutje tot op één centimeter voor de mond van Elise. Die stak haar tong uit en likte met het puntje ervan over een paar druppels sperma die Julie naar buiten geperst had. Ze keek omhoog. Julie, die met twee handen haar kutje ietwat open hield, keek naar beneden, recht in de ogen van Elise. “Proeft lekker, schat” zei Elise.

“Weet ik schat” zei Julie, “ik pijp mijn ventje dikwijls en dat deed ik nog nooit tegen mijn zin, integendeel, want ik vind hem ook lekker smaken en jij krijgt er nu nog een sausje van mijn kutje bovenop….” “Lik me klaar lieverd, lik al zij zaad uit mij en lik me klaar…..” en Julie begon te kreunen. Elise likte zo hard ze kon. Soms zoog ze zich vast op het klitje van Julie, soms ging ze met haar tong de diepte van het kutje in en lepelde ze zoveel mogelijk kutsap vermengd met het sperma van Berreke op. Het enthousiasme van Elise, maakte Julie gek van geiligheid. Na enkele minuten begon ze hard te kreunen en te schokken van het klaarkomen. De mond van Elise werd overspoeld met kutsappen. Elise likte als een razende om alles weggeslikt te krijgen. Langzaamaan verstilde haar tongbewegingen terwijl Julie, op haar knieën en met gekromde houding met één hand tegen de muur boven het bed, zat uit te hijgen.

Dan zei Elise, terwijl ze met haar twee handen het kontje van Julie streelde : “Julie, schat, als jij je nog eens laat volspuiten door je ventje, kom dan vlak daarna naar mij toe, want zo lang ik hier op de boerderij ben, wil ik telkens je kutje leeglikken”. “Ik vond dit erg lekker en wil dat nog”.

Julie keek verbaasd naar beneden, naar het gelaat van Elise. Julie was zalig klaargekomen en ze vond de opmerking van Elise, dat die uit haar kutje al het sperma van Berreke wou oplikken, ontzettend geil.

De dag erna, was veel minder leuk voor Elise. Rond elf uur in de voormiddag, had ze een telefoontje van haar mama gekregen, dat ze dringend naar huis moest komen, want dat haar mama zich alleen voelde zonder haar. Eerst had mevrouw Duvivier gesmeekt, dan, toen Elise zei dat ze de volle twee weken op de boerderij wou blijven, want dat ze erg goed verzorgd werd ; was haar mama, beginnen dreigen en op het laatst hysterisch beginnen roepen. Ze beval haar dochter onmiddellijk naar huis te komen en toen Elise gewoon ‘neen’ zei en voet bij stuk hield, had Marie-Claire Duvivier, heel hard en hysterisch geroepen dat ze een slechte dochter was, die niet van haar moeder hield en dat het schandelijk was dat ze door haar dochter in de steek gelaten werd. Elise had daarop prompt de telefoon afgeduwd.

Dan was Elise hartverscheurend beginnen huilen. Ze zat toen in de woonkamer en één van de kinderen had dat huilen gehoord. Die was prompt Magda gaan roepen, want Julie was met twee van haar kinderen naar de supermarkt. Magda was de snikkende Elise komen troosten. Die had nog minutenlang snikkend liggen wenen op de schouder van Magda. “Stil maar kindje, je bent in goeie handen” had ze gezegd. Langzaamaan was het geween van Elise gestopt.

Toen kwam Julie terug thuis en begon haar aankopen uit te laden. Magda hielp en vertelde ineens van het kwade telefoontje van de mama van Elise. Julie bekeek Elise die met een betraand en droevig gelaat, als een geslagen hond op een stoel aan de eetkamertafel zat. Dan gaf ze Elise een knuffel en zei : “mijn papa lost dat wel op”. Ze nam haar GSM en belde mij. “Paps, kan je straks of morgen even op de boerderij langskomen”. “Ok” zei ik, “ik kom rond zessen langs”. Mijn jongste dochter iets weigeren, dat lag niet in mijn mogelijkheden. Dus reed ik iets na zes hun erf op. Tegen mijn vrouw had ik gezegd dat ik wat voor Julie moest doen en dat ik vermoedelijk laat zou terug zijn. Voor haar kinderen, kon, mocht en moest alles wijken, dus die gaf geen gezaagd of tegengepruttel.

Bij het binnenkomen in de boerderij, gaf ik de vier bengels van Julie, elk een knuffel, dan Magda, dan mijn dochter en dan Elise. Die zag er wat belabberd uit, vond ik. Julie zei : “kinderen, jullie helpen oma met het eten en jullie zorgen ook voor tante Elise, ik ga met opa even een wandelingske doen, want ik moet even met hem kunnen babbelen. Zonder morren en onder leiding van hun oma, togen de kinderen aan het werk. De tafel dekken, de oudste mocht groenten snijden maar moest Elise eerst een kop thee maken en ik ging met Julie naar buiten.

Julie is nogal direct van aanpakken en zei : “paps, het kan zo niet langer met Elise”. “Hoezo” vroeg ik. Julie zei : “Elise is hier dolgelukkig op de boerderij, maar de verstandhouding met haar moeder zit momenteel heel ver beneden vriespunt”. Julie vertelde wat er gebeurt was, inclusief de likken van haar kutje na die beurt van haar man. “Aan die situatie, met haar moeder, moet dringend iets gedaan worden, papa, want zo kan dat niet verder”. “Als Elise volgende week zondag terug naar huis gaat, zit ze opnieuw totaal onder de knoet van haar mama en wordt ze compleet verstikt als jonge vrouw”. “Ik heb de tijd van mijn leven met haar, hier op de boerderij, maar ik wil niet dat zo’n prachtige jonge vrouw terug in een spiraal van negativiteit terecht komt”. “Heel haar jonge leven, wordt zo gehypothekeerd”.

“Wat wil je dat ik doe ?” vraag ik. “Dat weet ik zelf ook nog niet” zei Julie. “Sinds ik je daarstraks telefoneerde, tot nu, heb ik mijn hoofd daarover gebroken, maar ik weet het zo niet, verkracht ze van mijn part, maar zo kan het niet verder”. “Zie wel, dat je geen ‘shit’ over je hoofd krijgt, wat je ook doet”. Ik knikte. Dan zei ik : “ik vind wel iets, ik weet nog wel niet wat precies, maar voor Elise terug naar huis moet, verzin ik wel iets”.

We aten met z’n allen aan de grote eetkamertafel en Elise hielp zelfs de kleinste spruit van Julie met eten. Julie had stiekem in het oor van Elise gefluisterd dat haar papa het probleem met de mama van Elise wel zou oplossen. Dat had Elise al een stuk vrolijker gemaakt.

In het naar huis rijden, na het eten, brak ik mijn hoofd over de oplossing tussen Elise en haar mama. Ik had met mijn grote smoel beloofd het probleem op te lossen, maar wist niet hoe, natuurlijk. Het enige woord dat steeds in mijn hoofd galmde, was : ‘verkrachting’. Dat was risicovol natuurlijk, maar gezien de bijna preutse houding van Marie-Claire Duvivier, de mama van Elise en ik op de hoogte was van de breuk, of beter de reden van de breuk tussen Marie-Claire en haar ex (zie deel 2 van dit verhaal), begon mij het idee van een verkrachting meer en meer aan te spreken.

Marie-Claire had nooit met een andere man dan haar ex, seks gehad en dan nog. Geen tongkussen, geen gepijp, niks anaal en hij had haar af en toe een beetje mogen likken, net genoeg voor vlotte penetratie. Dat mens had dus nog nooit echt ‘geleefd’ op seksueel vlak. Toen ik de ondergrondse garage van mijn appartement binnenreed had ik mijn beslissing genomen.

De dag erna, de zaterdag, had ik een aantal kameraden opgetrommeld. Gerry en Filip, twee vroegere schoolkameraden, Karel, Gert, Johnny en Colle (zijn echte naam weet ik niet meer) vier kameraden van het voetbal, waren allemaal komen opdagen in ‘De Gouden Tulp’ een taverne, niet ver van waar ik woon. Op het terras, leg ik aan mijn vrienden, onder het genot van een koffie, het was nog maar elf uur in de voormiddag, de situatie tussen Elise en haar moeder uit en de houding van die moeder, wat seks betreft. Mijn voorstel om een soort gangbang te organiseren, waarbij de mama van Elise eerst slachtoffer en nadien hopelijk enthousiast meewerkend lid zou zijn, viel in goede aarde en werd door de groep op gejuich onthaald.

Na wat over en weer gebabbel, werd er tot een paar praktische maatregelen besloten. Ikzelf zou aan de festiviteiten niet deelnemen, ik had een ander plan en bovendien zou Marie-Claire wellicht mijn stem herkennen. Gerry werd gepromoveerd tot leider van de bende. De zes mannen, zouden op geen enkel moment mekaars naam mogen vernoemen en om dat op te lossen, zouden ze allemaal rond één van hun bovenarmen, onder hun bovenkleding, een lintje dragen, elk in een aparte felle kleur. Na wat gepalaver, wou Gerry rood, Filip geel, Karel, groen, Gert licht blauw, Johnny paars en Colle zwart. Die droeg altijd koltruien, vandaar zijn bijnaam. Er moest voor skimaskers gezorgd worden en voor die lintjes, dat zou ik voor mijn rekening nemen. Een sleutel van de voordeur beneden, had ik van Elise gekregen toen ik die dagelijks naar de kiné reed. Boven op de zesde verdieping waar Elise en Marie-Claire woonden, dienden ze enkel aan te bellen en Marie-Claire zou dan wel open doen. Mocht ze dat niet doen, dan zou Gerry zeggen dat hij inspecteur van de brandweer was, in verband met de brandveiligheid en een gasgeur in het gebouw en dat de conciërge van het gebouw hem de toegang tot het gebouw gegeven had.

Ik gaf nog mee dat ze haar best zouden blinddoeken, een paar koorden om haar vast te binden leek ook aangewezen, en bij Marie-Claire stond een grote, stevige salontafel in de woonkamer, dus daarop kon dat perfect. Verder vroeg ik de mannen om minimaal elk twee keer klaar te komen in de opening van hun keuze, maar dat ze haar allemaal een keer moesten klaar likken, alvorens het kutje vol sperma te spuiten. Trouwens, twee maal zes is twaalf, dus twaalf ladingen sperma zou wel ferm veel sperma voor Marie-Claire zijn. Gezien ze haar ex nooit wou pijpen, moesten ze alle zes ook door haar gepijpt worden, vooraleer er in het mondje door één van hen sperma mocht gedeponeerd worden.

Met haar kleding mochten ze doen, wat ze wilden, een schaar lag er in de lade, vlak naast de koelkast en gebruik van broeksriem of andere dingen om op de kont, rug, billen of andere onderdelen te kletsen was, naar wens van het moment, toegestaan. Alleen wou ik geen permanente beschadigingen. Aan haren, tepels of andere dingen trekken, mocht dan weer zo veel ze wilden.

Ik zag de geilheid van die zes kerels met de minuut stijgen. Het plan was, alles die zondag, kort na de middag uit te voeren. Ikzelf zou met mijn vrouw op het terras van ‘De Gouden Tulp’ komen eten, en die zaterdag, nog voor alle attributen zorgen, die Gerry dan zondag, tegen elf zou komen ophalen. Door met mijn vrouw te gaan eten in ‘De Gouden Tulp’ zou ik een perfect alibi hebben voor de tijd van het gebeuren, mijn vrouw zou weer eens tevreden zijn, omwille van het etentje en de mannen, die ik nog een laatste rondje trakteerde, keken uit naar een leuke zondagnamiddag.

De dag erna, de zondag, stipt om elf, kwam Gerry de spullen halen, die ik de dag ervoor nog gekocht had. Gerry was met een bestelwagen, dus daarin konden de mannen hun respectievelijk lintje aanbinden, werden de skimaskers uitgedeeld en kon het feest aanvangen.

Ik ging met een blije echtgenote aan mijn arm uitgebreid eten op het terras van ‘De Gouden Tulp’. Gerry zou mij na de festiviteiten, die zondagavond wel bellen om verslag uit te brengen. Gerry reed met zijn witte, gesloten bestelwagen naar het adres van Marie-Claire Duvivier, met vijf kompanen in zijn laadruimte. Voor de veiligheid had ik hem gevraagd om niet met de originele nummerplaten rond te rijden en zich aan de zijkant van het gebouw te parkeren. Daar hingen geen camera’s, Gerry kon gewoon onherkenbaar met een pet op via de voordeur binnen, dan de zijdeur openen en zo konden zijn vijf ‘collega’s’ ook binnen geraken. Iedereen was volledig in het zwart gekleed.

Ik geef hier het gebeuren weer, zoals Gerry het mij vertelde. Allen tezamen, gingen ze met de lift naar de zesde verdieping. Daar was maar één appartement, dat van Marie-Claire en Elise, een soort penthouse, als bovenste verdieping van heel het gebouw. Gerry belde aan. Marie-Claire deed argeloos de voordeur van haar appartement open en ineens stoven zes gemaskerde mannen haar appartement binnen. Ze was te verbouwereerd om te kunnen reageren. Gerry greep Marie-Claire bij een arm, trok die op haar rug, greep de andere arm en hield die beiden op de rug geklemd met één hand. In haar oor fluisterde hij : “jij bent Marie-Claire Duvivier ?” Die durfde niets te zeggen en was verlamd van angst.

Gerry gaf een snok aan haar twee armen tegelijk en zei : “antwoorden stomme kut”. Dan zei ze hakkelend : “ja”. “Goed” zei Gerry, “mevrouw Duvivier, je mag hier gillen zo hard je wilt, dat hoort toch niemand, je zult toch moeten doen wat wij wensen, anders gebeuren er ongelukken en dan kan ik niet beloven dat je niet beschadigd geraakt”. “Doe je netjes wat wij vragen, dan beloof ik je dat je niet beschadigd zult zijn, op het moment dat wij jouw leuk appartementje hier verlaten”. “Gesnapt ?” zei hij veel harder in haar oor. Weer zei ze hakkelend : “ja”.

De vijf andere kerels hadden ondertussen al hun kleding uit gedaan en stonden in een halve cirkel voor Marie-Claire. Elk van hen was volledig bloot op het skimasker na en elk van hen had rond de rechter biceps een gekleurd lintje geknoopt. Paars, geel en blauw stonden zo voor Marie-Claire, groene en blauw waren elk naar één kant van Marie-Claire gelopen en hadden elk één arm van haar, van Gerry overgenomen. Die hielden ze horizontaal gestrekt naast haar lichaam. Gerry, rood dus, bleef achter haar staan en legde langs achter zijn twee handen op haar schouders. Dan hield hij zijn hoofd vlak naast het hare en zei : “ga jij je netjes helemaal uitkleden ?”

Marie-Claire werd kwaad en riep : “ik denk er niet aan, maak dat jullie wegkomen, smeerlappen !”. Gerry deed teken aan geel, Filip dus, met zijn hoofd en die liep naar de keuken. Daar rommelde hij wat in een paar schuiven tot hij een schaar gevonden had. Dan kwam hij terug en ging voor Marie-Claire staan. “Goedschiks of kwaadschiks ?” vroeg hij haar beleefd. Marie-Claire gilde : “laat me gerust stuk crapuul !” en ze trapte fel in de richting van geel. Die kon op tijd wegspringen. Johnny en Colle, paars en zwart dus, liepen elk ook naar een zijkant van Marie-Claire, gingen door de knieën en grepen elk één been vast, zodat ze niet meer in het wilde weg kon trappen. Gerry klemde met één hand langs achter en over de schouder van Marie-Claire haar mond dicht.

Geel liep nu op haar toe, met de schaar in aanslag. Marie-Claire had een lange, blauwe rok aan, van een duur merk tot halverwege haar onderbenen. Daarboven een witte bloeze die zedig dichtgeknoopt was. Gerry achter haar zei : “je hebt het zelf zo gewild, stomme kut” en Geel nam de rok aan de zoom vast, tilde die op en zette de schaar er in. In het midden vooraan knipte hij rustig opwaarts tot aan het middel van Marie-Claire. De stoffen centuur die daar in zat, knipte hij ook gewoon door en het ding viel op de grond rond haar voeten.

Dan stak hij de schaar even in zijn achterzak en met zijn twee handen greep hij ter hoogte van haar borsten de bloeze vast en trok met geweld die open naar links en rechts. De knoopjes vlogen in het rond. Dan hing die bloeze open en daaronder had Marie-Claire een witte bh en een wit slipje aan. Eveneens van een erg duur merk. Geel stak de schaar tussen haar huid onder de verbinding vooraan tussen de twee borsten en knipte dat eveneens door. Haar borsten kwamen bloot. Die mochten gezien zijn, vond Geel. Op haar heupen stak hij eveneens de schaar tussen de huid en het elastiekje van haar slip. Aan beide kanten knipte hij het slipje stuk, trok het van haar weg en heel haar voorkant was nu bloot. Dan stak hij de schaar ter hoogte van haar pols en knipte aan de linker kant, zo de hele mouw in twee tot aan haar sleutelbeen. Dat deed hij daarna aan de andere kant ook en de restanten van de bloeze vielen op de grond.

Geel zette een stap achteruit en bekeek het geheel, geen stukje textiel meer op haar lichaam te bekennen. Dat lag allemaal rond haar voeten op de grond. Hij bukte zich, greep alles bij mekaar en smeet het op een zeteltje dat daar in de hoek stond. Hij keek naar Marie-Claire, helemaal bloot met ter hoogte van elke knie een geknielde blote vent die haar benen stil hielden en daarnaast een blote vent aan elke kant, die haar blote armen gestrekt hielden. Alsof ze aan een Sint Andreaskruis hing. Naast haar hoofd zag hij het hoofd van Gerry, het is te zeggen het skimasker met dat hoofd er in. Die vroeg : “voel eens of ze nat is”. Geel kwam naar voren, gleed met twee vingers van één hand over haar buik, navel en venusheuvel en schoof die twee vingers recht in het kutje van Marie-Claire. Die begon te wenen. Ze kon geen kant op, was omringd door zes blote venten en één van hen had twee vingers in haar kut geduwd. Niet echt zachtzinnig had hij die zo diep mogelijk in haar geduwd. “Matig nat” zei die vent met het gele lintje.

De vent achter haar, fluisterde in haar oor. “Meisje, als je één van ons, ook maar een klein beetje beschadigd, dan snijden we je keel over en gaan we daarna je dochter dezelfde behandeling geven. Marie-Claire weende nog harder. Van angst liet ze haar pis lopen op het parket. Geel zei : “ze zeikt zich leeg”. Die achter haar zei : “niks van aantrekken, Geel, het is haar parket”. Dan duwde die vent met zijn twee handen op haar schouders, waardoor ze door de knieën ging en op haar knieën in haar eigen plas zat. Die achter haar zei : “Geel, steek je lul in haar smoel”. Geel legde de schaar op de eetkamertafel, die had al een half harde piemel en die kwam nu dreigend op haar af. Vlak voor haar gaf hij een paar snokken aan zijn onbesneden pik en die zei : “mondje op stomme kut”. Marie-Claire klemde haar kaken op mekaar, maar die rotzak achter haar, greep in de haren van haar achterhoofd, gaf daar een fameuze snok aan, waardoor ze “aaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii” gilde en haar mond open kwam. Zonder pardon schoof die zijn lul in de mond van Marie-Claire.

Zij, die pijpen altijd gehaat had en erg vies vond, zat nu op haar knieën met een lul in haar mond. Geel was evenwel niet van plan om haar te laten pijpen, want die greep in haar haren, links en rechts op haar hoofd, en duwde dan zijn zul tot tegen zijn schaambeen in haar mond. Marie-Claire kokte, maar die vent hield daar geen rekening mee en neukte gewoon haar mond, tranen of geen tranen, gekok of niet, hij trok zich dat niet aan en neukte nogal gewelddadig haar mond en keel. De tranen bij Marie-Claire bleven komen.

De vent achter haar zei : “Geel, spaar je kruit wat en niet in haar mond klaarkomen”. Die zei : “ok” maar bleef wel nog een hele tijd in haar beuken. Uiteindelijk trok hij zich terug. Dan zei die achter haar : “salontafel”. Geel liep met een erg stijve lul naar de salontafel alles wat daar op lag, een paar magazines en een schotel met fruit, droeg hij naar de keuken. De vier blote venten die elk een arm of een been vast hadden tilden haar gewoon op en droegen haar naar de massieve salontafel. Ze deponeerden haar daar ruggelings op maar hielden wel steeds hun respectievelijke ledemaat vast.

De salontafel was langwerping, volledig in hout en Marie-Claire hing met haar hoofd over één van de korte kanten, achterwaarts. Ze zag nu voor het eerst, wel onderste boven, de blote vent achter haar en die droeg een rood lintje. Ook die had een stijve lul, die boog door zijn knieën en schoof zijn lul in haar mond, ineens tot in haar keel. Ook die, Gerry dus, zette een fel tempo keel neuken in.

De twee mannen die elk een arm vast hadden, hielden die nog steeds vast, maar nu met één hand en met de andere begonnen ze ruw, elk een borst van Marie-Claire te kneden. Ze wou kreunen van de pijn, maar met die lul in haar mond ging dat moeilijk. Dan namen die twee venten, elk een tepel tussen duim en wijsvinger en trokken, die al draaiende omhoog. Dat gaf een helse pijn. Het was alsof die mannen de tepels van haar borsten wilden aftrekken.

De twee die haar benen vast hadden, hielde die ook nog maar met één hand vast en de éne schoof twee vingers in haar kutje en de andere deed hetzelfde, maar in haar kontje. Die begonnen gewoon in en uit haar te bewegen. Die twee van haar borsten, lieten haar tepels ineens los, zodat haar tot kegels uit gerekte borsten terug op haar borstkas vielen, maar onmiddellijk daarna, grepen ze terug die tepel vast en herhaalden ze hun opwaartse bewegingen. De vent die haar kutje bewerkte, stak drie, in plaats van twee vingers in haar en iets later deed de vent die in haar kont zat, hetzelfde.

De man die met zijn drie vingers in haar kutje zat te rammen, zei doodleuk : “heren, ons bereidwillig slachtoffer hier wordt als maar natter”. Iedereen lachte, behalve Marie-Claire.

De vent die haar in de mond aan het neuken was, zei : “Groen en blauw, zuigen alsjeblieft”. Die twee hielden elk een arm vast en waren elk aan één kant gezeten aan een borst van Marie-Claire aan het pulken. Die twee begonnen elk aan een tepel van haar te zuigen. Tegen Paars en Zwart zei die vent achter haar : “stoppen met kut en kont te teisteren” en tegen Geel zei die : “Geel die kut likken alsjeblieft”. Geel zette zich op zijn knieën en plantte zijn mond over de klit van Marie-Claire. Hij zoog in één keer heel fel door.

Marie-Claire wist niet meer wat er gebeurde. Die twee monden op haar tepels en die op haar kutje, deden bij haar binnenin iets opzwellen. De vent die haar in de keel aan het neuken was, trok zich achteruit, trok zijn skimasker tot op zijn neus, boog zich voorover en stak met geweld zijn tong in haar mond. Hevig, fel en zelfs gewelddadig begon die haar te tongen. De orkaan die opzette binnenin Marie-Claire, nam als maar grotere proporties aan.

Vervolg in deel 5
Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 16669 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Moeder en dochter 4”

Plaats een reactie