BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Caro

Het verhaal speelt zich af in de jaren ’90 van de vorige eeuw. In die tijd was ik elektromonteur voor een bedrijf in de agrarische sector. Tijdens één van de warme zomers was ik al drie keer bij een manege geweest omdat de ventilatie van een stal steeds maar weer uitviel. Op een ochtend kreeg ik een werkbon voor de vierde reparatie kreeg, had ik meteen slechte zin. De eigenaar van de manege was een lomperik die zo gierig was dat je nog geen glas water kreeg. En dan te bedenken dat ik waarschijnlijk weer de hele dag in de bloedhete nok onder de dakplaten zou moeten werken.

Toen ik mijn bus op het terrein van de manege had geparkeerd, ging ik op zoek naar de eigenaar. Het lag er allemaal verlaten bij. Het kantoor was gesloten, bij het woonhuis was de deur dicht en ook in de stallen was niemand te zien. Uiteindelijk trof ik echter de stal Caroline aan. Caroline was een studente van de hogeschool in Wageningen die bij de manege één of ander onderzoek deed. Alleen de keren dat ik bij de manege aan het werk was, zag ik haar alleen maar het zware en vieze werk doen. En zo zag Caroline ook uit: een blauwe overall die twee maten te groot was, laarzen, haren in een slordige staart en alles bij elkaar leek het erop of ze elke dag een bad in de mestkuil nam.

‘Ah, ben je d’r weer?’ begroette ze me. ‘Hoi Caro. Ja, die ventilatie doet het alweer niet.’ Caro trok de schouders op. Ik vroeg me af of Caro misschien stilletjes ‘Karel’ was. ‘Zeg, is Bertens er niet?’ vroeg ik. Zonder van haar werk op te kijken antwoordde ze: ‘Nee, die is een paar dagen naar de beurs in Utrecht. Een paar jaar geleden is hij tijdens zo’n uitstapje stomdronken in een tietenbar op z’n bek geslagen en moest door een ambulance opgetakeld worden. Sindsdien gaat Nel overal met hem mee.’ Caro keek even op en ik zag haar zowaar even lachen. Volgens mij voor het eerst dat ik dat zag. Met de mededeling dat ik de weg wel zou vinden, ging ik terug de stal in en aan het werk.

Na een paar uurtjes in de gloeiende hitte in de nok van de stal gewerkt te hebben, werd mijn aandacht getrokken door de hoge stapel hooi en stro in het achterste gedeelte. Ik zette mijn ladder ertegen en klom enkele meters omhoog. Ook daar was het warm maar wel een goede plek om even te tukken. Ik ging lekker liggen en omgeven door de zwoele, vochtige lucht vielen mijn ogen dicht. Ik schrok wakker doordat iets zwaars op mijn buik viel. Als door een wesp gestoken sprong ik overeind en keek in het lachende gezicht van Caroline. ‘Dat noem jij werken? Luie donder! Ik zag jouw laddertje staan en hoefde niet te raden wat je hierboven aan het doen was. En toen dacht ik dat je wel zin had in iets te drinken.’ Ik keek Caroline nog wat beduusd aan. Terwijl ik sliep, had ze een blikje bier op me laten vallen. Ze schopte haar laarzen uit en ging in het stro zitten en trok haar blikje open. We babbelden wat: zij over haar onderzoek en ik over het werk. Daarbij bedacht ik dat het voor het eerst was dat ik wat meer contact met Caro had. Ik kon haar eens wat beter bekijken en ontdekte dat ze best een leuk snoetje had.

‘Ik haal nog eentje uit mijn voorraad,’ zei Caro terwijl ze met haar blikje zwaaide en de ladder afdaalde. Zo lomp als ze zich meestal gedroeg, bleek ze helemaal niet te zijn. Ik ging weer achterover liggen en staarde naar de dakplaten. Caro kwam terug de ladder op, zette de blikjes neer en ging naast me liggen. ‘Wat is het toch ongelofelijk heet,’ meende ze na een tijdje. Ik hoorde haar bewegen en keek naast me wat ze aan het doen was. Ze zat recht, trok het bovenstuk van de overall uit en bond het met de mouwen om haar middel. Ik wist niet wat ik zag: onder die smerige overall zat een hagelwitte kanten BH die haar ferme tieten goed vasthield. Zoveel vrouwelijkheid vormde een schril contrast met de lompe, altijd vuile Caro die ik tot nu toe gezien had. Ze zag me staren en begon te lachen: ‘Wat lig je me nu aan te gapen? Nog nooit een vrouw van dichtbij gezien?’ Ik had me nog niet helemaal herpakt en stamelde dat ik dat niet onder die vieze overall verwacht had. Ze grijnsde en ging toen weer achterover op de strobalen liggen. Ik deed ook weer mijn ogen dicht en dommelde weer een beetje. Maar het beeld van Caro bleef rondspoken. Best een knap gezichtje, haar onverzorgde paardenstaart en dan een strak lijfje met royale tietjes. Mijn jeans begon te knellen bij de gedachte dat ik er een week zonder pauze op los zou kunnen gaan…

Vervolgens moest ik echt in slaap gesukkeld zijn. Toen ik de ogen opende, scheen de ondergaande zon door de staldeuren naar binnen. Ik durfde niet te bewegen: Caro lag tegen me aan met een arm over me heen en sliep vast. Ik tilde mijn hoofd een beetje op om naar haar te kijken en zag tot mijn verbazing dat ze haar overall helemaal uitgetrokken had. Ik waagde het erop, pakte haar vast en drukte haar tegen me aan. Ze murmelde wat en keek me dromerig aan waarna ze me begon te zoenen. Ze ging op mijn schoot zitten en trok me overeind om mijn shirt uit te trekken. ‘Oh god,’ kreunde ze ‘Ik word zo lekker heet van die warmte!’ Ze schoof zover over mijn bovenlichaam omhoog dat ze uiteindelijk met haar knieën op mijn schouders zat. Vlak voor mijn gezicht zag ik het kanten slipje dat even wit als de BH was. Caro schoof één hand van boven in haar slipje en begon zich te vingeren. Met haar andere hand ondersteunde ze mijn hoofd zodat ik goed kon kijken. Haar hand bewoog snel in het slipje en ondanks dat ik eerste rang zat, kon ik niets zien omdat het kant goed op zijn plaats bleef zitten. Ze trok haar hand terug, stak wijs- en middelvinger in haar mond en zoog er gulzig aan. ‘Wil je me ook proeven, schatje?’ kreunde ze. Ze trok het kruis van haar slipje opzij en ik zag hoe haar kutlipjes al flink open stonden. Boven het gleufje zat een keurig getrimd streepje korte, zwarte haartjes. Ze drukte haar natte spleet op mijn mond en ik zoog meteen hard aan haar schaamlippen. Ik drukte mijn tong ertussen en likte haar ingang. Caro rilde en ik voelde een golf zalig, warm meidensap in mijn mond stromen. Terwijl ik haar likte, masseerde ze haar tieten. Ik zag haar hard in haar tepels knijpen en ik hoopte dat ze ze vrij zou laten. Ze leek wel gedachten te kunnen lezen. Ze kreunde dat ze de BH aan hield omdat ze helemaal gek werd van het kant dat over haar tepels schuurde. Terwijl ik haar sappige pruim helemaal uitlikte, kwam Caroline onverwacht en met een keiharde gil klaar. Ze liet zich opzij in het stro rollen en moest even op adem komen.

Ik kon haar eens goed bekijken in het warme licht van de ondergaande zon. 1.70 meter geilheid, een beest in bed. Caro wees op de bobbel in mijn broek: ‘Vrij laten en aan mij geven.’ Ze lachte en begon samen met mij de riem en knopen van mijn jeans los te maken. Ze sjorde ongeduldig jeans en boxer in één keer van mijn lijf. Mijn keiharde leuter veerde uit de broek omhoog. Caro pakte hem vast en masseerde hem goedkeurend. Ondertussen likte ze mijn lul over de hele lengte maar stak hem niet in de mond. ‘Straks pijp ik je helemaal bewusteloos,’ lachte ze. Ze streelde mijn zak: ‘Jouw ballen zitten zo vol dat je alles eruit spuit als ik je nu pijp. Maar we zijn hier op een manege, en ik wil nu rijden.’ Ze duwde me zachtjes terug in het stro en ging rechtop boven me staan. Tergend langzaam liet ze het slipje van haar kont glijden. Daarna hurkte ze boven mijn dikke pik en schoof hem in één keer naar binnen. Ik zag sterretjes! Wat was die meid strak van binnen. Dat was echt het nauwste holletje waar ik ooit in gezeten had. Ze hield mijn handen vast en schoof omhoog en omlaag over mijn paal. Ze trok terug totdat mijn eikel nog net tussen haar lipjes zat en liet zich dan weer op me vallen.

Na een tijdje ging ze verzitten en leunde ver achterover. Met haar handen hield ze mijn enkels vast. De spieren in haar vagina trokken zich vast om mijn stam maar omdat ze zo ongelofelijk nat was, bleef ze haar ritme vasthouden. Het was zo’n ongelofelijk geil beeld hoe mijn pik telkens weer in dat strakke gleufje verdween. Caro was door en door geil. Ze spoorde me aan met geile taal. Mijn ballen kookten, dit kon ik niet lang meer volhouden. ‘Caro… ik kom… ik ga spuiten… mijn ballen lopen over…’ Daarop rolde ze van me af en trok ze de cups van haar BH omlaag. ‘Hier heb je ze… hier zijn mijn tieten… ze zijn voor jou, spuit erop. Spuit me helemaal vol!’ Ik was nog net op tijd om over haar heen te gaan zitten toen de eerste golf uit mijn eikel perste. Voor het eerst in mijn leven lukte het me om een straal sperma te spuiten. Het leek wel een pornofilm. Die eerste straal ging dwars over haar tieten en landde op haar wang en haar nek. Zonder mijn pik ook maar aan te raken volgden nog twee, drie golven. Caro smeerde het helemaal uit over haar tieten. Ik bekeek haar tieten eens goed. Haar tepels waren hard en de tepelhoven helemaal samengetrokken. Alles bedekt met mijn zaad.

Ik rolde van Caroline af maar ze kroop meteen weer bij me. Mijn pik was niet meer zo heel hard maar in lengte nauwelijks gekrompen. Caro zoog zich eraan vast en pijpte me met lange halen. Het duurde geen tien tellen en hij was weer knetterhard. Meestal had ik toch wel even nodig om bij te komen, maar deze meid lukte het om mijn genotsknots direct weer op sterkte te krijgen. Ze pijpte goed en lang. Dat had ze beslist al veel vaker gedaan. Ze keek me ondeugend aan: ‘En hengst, kun je weer?’ Zonder mijn reactie af te wachten ging ze op haar knieën zitten en leunde op haar ellebogen: ‘Hier is nog een tochtige merrie die gedekt moet worden.’ Ik ging achter haar zitten en gleed met mijn handen door haar kutje en voelde dat ze nog steeds kleddernat was. Caro kreunde opnieuw: ‘Kom hengst, dek me. Steek die lekker dikke roede in mijn natte pruimje en geef me er flink van langs.’ Terwijl ik mijn eikel tussen haar zachte schaamlippen drukte, draaide ze een beetje met haar kont en drukte ze naar achteren.

Terwijl ik in haar schoof, voelde ik elke millimeter van haar strakke kutje. Ik voelde haar koude billen tegen mijn buik toen ik haar diepste punt bereikt had. We neukten lekker rustig en met lange halen. Mijn handen lagen op haar kontje. Een lekker, klein maar rond kontje. Ik trok me helemaal uit haar terug, legde mijn pik in haar bilnaad en drukte haar kont om mijn pik heen. Caro hijgde af en toe geile praat. Weer drukte ik mijn stamper over de volle lengte in haar neukkanaal en Caroline begon het tempo op te voeren. Ik deed mee en we neukten steeds harder. Haar kont kletste iedere keer weer tegen mijn buik en ik voelde haar vagina nog strakker om mijn paal knijpen. Als ik omlaag keek zag ik dat heerlijk compacte kontje omhoog steken en mijn harde piemel tussen haar kutlipjes verdwijnen. Ik kneedde stevig haar billen en streelde af en toe stiekem haar sterretje. Caro hijgde en kreunde en zat duidelijk tegen een zoveelste hoogtepunt aan. Toen kon ik me niet meer beheersen en drukte onverwacht een vinger een klein stukje in haar aarsgaatje. Haar kut trok keihard samen om mijn lul waardoor ik ongeremd begon te lozen. Bij elke straal die naar buiten schoot, voelde ik mijn pik pulseren. Caro gaf een ijzige gil, van schrik of van genot. Ze liet zich voorover vallen en bleef buiten adem liggen.

ik ging naast haar liggen. Opeens keek ze me aan en giechelde: ‘Dat stro kriebelt aan mijn kutje.’ Terwijl we wat zoenden en wat tongden begon Caro weer mijn lul te strelen. ‘Je liet me wel schrikken toen je opeens een vinger in mijn kont stak,’ zei ze: ‘Dat was nieuw voor me. Maar ik ben nog nooit zo waanzinnig klaargekomen. Ik vond het wel lekker om iets in dat gaatje te krijgen!’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13571 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie