BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Komkommer

Ik zat tegenover mijn zus Laura aan de ontbijttafel. Ze droeg een oversized slaap T-shirt, ik had ontdekt dat ze er soms geen slipje onder droeg. Ik zat daar in mijn boxers en T-shirt. We waren de vorige avond allebei wezen stappen en nog wat brak van de lange avond en de alcohol. Laura’s ogen waren bloeddoorlopen en de mijne waren niet veel beter.

Onze ouders waren dat weekend met de zeilboot weg. Laura en ik hadden uitgeslapen en zaten pas tegen twaalf uur aan het ontbijt. Veel koffie en kwark met bessen voor mij terwijl Laura wat fruit at. Ze had een kleine komkommer gepakt. Het was een kleine, slanke, snack komkommertje. Ze was er mee aan het spelen, ze likte eraan alsof het een lolly was. Ik zag hoe ze topje in haar mond nam, en in plaats van er een stukje af te bijten, liet ze het kopje weer uit haar mond langs haar lippen glijden en dan weer een stukje naar binnen. Het leek op een pijpbeurt, maar dan met een komkommer. Ik keek er na en voelde het in mijn kruis Ze bleef afwezig de komkommer in haar mond en keel schuiven.
Ik vroeg haar: “Zus, wat ben je aan het doen?” Ze schrok van mijn stem en de vraag. “Oh niets.” Ik keek haar aan. “Onzin. Je probeert dat komkommertje te pijpen, ik had niet verwacht dat mijn zus zou stout zou zijn.” Ze bloosde en zei: “Dat ben ik niet.” Ik ging door met plagen, “Ben je aan het oefenen?” Laura keek me blozend aan, “Wat aan het oefenen? Nee, dat doe ik niet.” Terwijl mijn ogen over haar T-shirt gleden zag ik haar harde tepels tegen het dunne katoen duwen. “Zus… ik weet wat je doet. Je doet alsof je pijpt, doe je het ook zo bij Boss?” Boss was al maanden haar vriend. Laura schudde haar hoofd, keek me aan en zei, “Je hebt een vies ventje, broertje.” Ik zei: “Kom op Laura, ik ben niet achterlijk. Ik weet wat je aan het doen bent.” Ze probeerde van onderwerp te veranderen. “Neemt Carmen jouw pik lekker diep in haar mond?” Ik was eerlijk, “Dat doet ze soms als we vrijen.”

Laura keek me verbaasd aan, verbaasd omdat ik dit intieme detail had vertelt. Ze ging door met haar vragen stellen, “Wanneer heb je haar voor het eerste geneukt?” Ik glimlachte, “Ja. Hoe zit het met jou en Boss?” Laura glimlachte. “Dat is tussen ons en gaat jou niets aan!”

Ik wilde het weten, “Kom op. Doe niet zo flauw, het blijft tussen ons.” Ze keek in de verte en leek na te denken. “Zeker weten dat het geheim blijft?” Ik knikte van ja, ”Oké, ja, we doen HET.” Laura’s interesse was gewekt. “Carmen pijpt je, lik jij haar ook? Is ze daar beneden kaal?” Ik begon te lachen. “Nee, kaal is ze niet maar houd het wel keurig bij. En beffen… dat wil ze niet, Dat vind ze vies.”

Laura had de komkommer weer gepakt en dolde mij. Ze hield de vrucht met haar ene hand vast en met haar andere leek ze het ding te strelen, soms sloot ze haar vingers er om heen en liet ze haar hand heen en weer gaan in de lengte. “Als jij Boss pijpt, neem je dan alleen zijn eikel in je mond?” Ze grijnsde, “Ik las in de YES dat je alleen op de eikel kunt sabbelen en hem dan een beetje kunt aftrekken, maar een vriendin vertelde dat je met wat proberen zijn pik ook verder in je mond en zelfs je keel kunt laten glijden.” Ik liet mijn hand onwillekeurig naar mijn kruis gaan. Mijn pik knelde pijnlijk en lag in een knik. “Is het zo spannend dat je even aan je zelf moet zitten?” vroeg ze brutaal. Ik knikte van ja. “Je bent dus aan het proberen hoe dat dieper pijpen gaat met die komkommer.” Ze giechelde en zei: “Ja, dat denk ik wel.” Ik vertelde hoe Carmen het deed. “Je moet je keel ontspannen en je kokhalsreflex proberen te onderdrukken.” Ze keek me indringend aan. “Hoe weet jij zoveel over pik zuigen?” De gevolgtrekking was duidelijk. “Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar Carmen doet het en heeft een keer uitgelegd wat ze deed.”

“Vond je het spannend? En was het lekker” vroeg mijn zus. “Blijft dit ook tussen ons?” Laura knikte van ja. ”Het ziet er prachtig uit en voelt geweldig.” Ze fronste. “Carmen heeft een mooi gezichtje en heerlijke lippen. Ik wordt razend opgewonden als ze mijn pik in haar mond neemt.” Laura knikte geïnteresseerd, “Wat is er zo lekker aan?” “Je lul in de warme, natte mond van een meisje zien verdwijnen is geweldig lekker, bijna net zo lekker als je pik in haar poesje schuiven.” Laura vroeg: “Hoe was je eerste keer?” Ik knikte en glimlachte. “Pijpen of neuken?” vroeg ik. Mijn zus ging verder met het in haar mond nemen van de komkommer. Ze kokhalsde een paar keer, maar begon zich toch een beetje te ontspannen. Ik keek gespannen toe. Ze begon te lachen, “Ik kan het niet.” Ik grapte: “Nog niet… Kom op, elke vrouw heeft het vermogen om aan een lul te sabbelen.”

Ze keek me indringend aan, “Jij lijkt er meer van te weten dan ik.” “Misschien moet je op iets anders dan een komkommer oefenen.” Probeerde ik. Ze schudde haar hoofd en zette een hoog piepstemmetje op. “Goh, waar zou ik nog meer op kunnen oefenen?” We lachten en ze probeerde het opnieuw. “Verdomme, ik kan het niet.” De schil van een komkommer is stroever dan een pik. Misschien gaat het beter als je de komkommer schilt, daar wordt hij ook dunner van. Laura schilde de komkommer, “Hij is nu wel minder hard, en ohja, gladder.” Ze probeerde het opnieuw en de vrucht gleed nu voor de helft naar binnen. Ik voelde mijn pik bewegen en er vloeide voorvocht. Ze haalde de komkommer terug en duwde hem wat dieper. “Misschien is mijn speeksel niet glad genoeg.” Zei ze na weer een paar keer kokhalzen en zich verslikken. Baldadig opperde ik, “Steek de komkommer in je poesje, misschien glijdt hij daardoor makkelijker naar binnen in je mond.”

Ze keek me verbaasd aan en ging wat naar achteren zitten, weg van de eettafel. Ik was verraste toen ze met de komkommer naar beneden ging. “Blijf zitten!” zei ze zacht. Beide handen waren onder het tafelblad en ik hoorde haar voeten schuiven over het tapijt. De geur van vrouwelijke opwinding drong mijn neus in. Ik kon het niet zien, maar ik geloofde direct dat ze komkommer in haar kutje liet glijden. Haar gezicht vertrok een beetje en het geluid dat ze maakte hield het midden tussen zwaar ademhalen en kreunen. “Kut.” Klonk haar stem zacht. De komkommer kwam weer boven tafel. Het ding had een andere glans en was gebroken. Ze legde het ding op tafel. “Ik pak wel een andere komkommer, heb je trek in die?”

Ik knikte en ze gaf mij de komkommer. Ik keek naar de vrucht, deze was bedekt met haar vocht. Ik keek Laura aan en nam een hap. Het was een heel andere, maar zeer intense smaak. Om haar uit te dagen bood ik haar een hapje aan, maar ze wendde haar hoofd af.
“Dat is een hele fijne komkommer.” Zei ze, ik reageerde. “Een komkommer met een heerlijke smaak.” Ze schilde de andere komkommer, “Wil je nog een stuk?” en hield de geschilde komkommer voor zich. Om er bij te kunnen ging ik staan en hing over de tafel. Ze had vol zicht op mijn kruis en moet mijn stijve pik gezien hebben. In plaats van een hap te nemen zoende ik het puntje van de vrucht. Ik bleef zo staan en ze tilde haar nachthemd op en ik keek vol op haar schaamheuvel. Boven haar lipjes stond een dun streepje schaamhaar. Met haar ene hand opende ze haar schaamlippen en met de andere liet de ze komkommer een stukje naar binnen glijden. Ik werd gek van wat ik zag! Okay, ik vind het geil als ik mijn pik in het poesje van Carmen zie verdwijnen. Maar een ander kutje bekijken waar een komkommer in werd geschoven… Dat had ik zelfs in mijn wildste droom of fantasie niet voor mogelijk gehouden!

Laura keek omlaag naar wat ze aan het doen was en , blijkbaar, realiseerde ze zich dat ik er ook nog stond en toekeek. “Geile beer!” zei ze en te trok de komkommer terug. “Toe dan proef het dan… proef mijn poesje!” Ze likte er aan en gaf het ding aan mij. Ik pakte de komkommer en nam een hapje. Ze zat daar nog steeds met haar benen geopend. Ze zei, “Je helpt me bij wat ik probeerde toe doen, kom eens hier.”

Ze schoof de stoel verder van de tafel en ik liep naar haar toe. “Hier gaan staan!” Ze wees tussen haar gespreide benen. Toen ik daar stond legde ze haar handen op mijn boxer en trok ze naar beneden, waardoor mijn harde pik de vrijheid tegenmoed veerde. “Heb je een stijve gekregen toen je naar mijn poesje keek, het kutje van je zus? Jij viezerik.” Klonk het zacht. Voordat ik kon antwoorden nam ze mijn pik in haar mond en begon erop te zuigen. Ze legde haar handen op mijn billen en trok me zo in haar mond. Ik voelde mijn pik langs haar lippen glijden, over haar toen en tegen de achterkant van haar keel.

Ze probeerde haar keel te ontspannen, maar kokhalsde. Ze probeerde het opnieuw met vergelijkbare resultaten. Ik besloot om te helpen en hield ik de achterkant van haar hoofd vast, duwde mijn bekken en duwde mijn pik in haar keel. Ze kokhalsde even, maar hield toen op. Ik duwde iets meer en mijn pik was nu bijna helemaal in haar mond verdwenen. Haar neus rustte tegen mijn schaamhaar terwijl mijn pik volledig in haar mond en keel zat. Ik hield haar even vast en liet toen los. Ik trok mijn pik terug en ze greep er naar en trok mij pik af. Ze keek naar mij op, met glazige ogen. Zonder iets te zeggen deed ze het opnieuw, dit keer zonder mijn hand op haar hoofd. Ze duwde haar mond op mijn pik en ik ervoer de unieke ervaring van het hebben van mijn pik in de keel van een vrouw. Ik legde mijn hand weer achter haar hoofd en duwde, terwijl ik haar gevangen hield tussen mijn pik en mijn hand. We lieten los en ze hoestte en kokhalsde. “Ik heb het gedaan!” Ze was tevreden met zichzelf. “Ik heb het echt gedaan. Bedankt broertje.” Ik stond daar met een geil gevoel en een stijve pik tussen de benen van mijn zus. “Graag gedaan!”

“Likt Boss jouw poesje?” “Ja, hij heeft het van mij geleerd.” Ze lachte. “Vind Carmen het eng of vies?” Ik stotterde, “We hebben het geprobeerd maar ze vind het een raar gevoel.” Laura keek me aan… “Jij hebt mij geholpen, zal ik jouw wat leren?” Ik probeerde niet al te gretig over te komen, “Wow, als je dat zou willen.”

Ik stond nog steeds tussen haar gespreide benen met mijn kont tegen de keukentafel. “Ga eens op je knieën zitten.” Ik ging zitten en leunde met mijn armen op haar bovenbenen. Ik keek naar de schaamheuvel mijn zus. Ze spreidde haar schaamlippen voor mij. “Dit is mijn clitje. Dat is het gevoeligste plekje. Als je daar te ruig likt of sabbelt doet je mij pijn. Je mag het zachtjes proberen.” Ik likte en streelde eerst haar lipjes met mijn tong. Haar smaak was wat zouter als die van mijn Carmen. “Iets harder…” klonk haar stem. Mijn tong ging omhoog en omlaag tussen haar lipjes. “Ja daar…” Het werkte, Laura hapte naar adem en ze duwde haar bekken tegen mijn tong. Ze duwde me weg, “Ik vind het leuk als iemand zijn tong rond de ingang van mijn vagina draait. Probeer dat eens.” Ik deed wat ze vroeg. Met mijn ene hand streelde ik haar bovenbeen en met de andere speelde ik met mijn geslacht. Ik cirkelde haar schede met mijn tong en liet deze weer omhoog gaan naar haar clitje.

Mijn tong wreef over de ribbels en dalen tussen haar schaamlippen. Ik stak mijn tong in haar vagina en proefde haar heerlijke sap. Ik was volledig gefocust op haar kut en luisterde niet naar wat ze zei. Als ze iets aanwees, likte en zoog ik eraan. Ze schoof naar voren in haar stoel, zodat ik er beter bij kon. Ze vroeg me om haar sterretje te likken. Toen mijn tong haar anus raakte kreunde ze luid. Ze zei dat ze dat erg spannend vond. “Je bent een natuurtalent. Een geboren beffer!” Ze lachte en trok mijn gezicht naar haar kut. “Likken! Ga door en je laat me klaarkomen!” Ik deed mij best en lette goed op Laura’s reacties. Haar hand lag op mijn hoofd en ze stuurde mijn bewegingen en ik gehoorzaamde. Mijn ene hand lag op haar bovenbeen en ik liet deze omhoog glijden. “Jaaaaa, knijp in mijn tieten!” Deze waren een flink stuk groter dan die van Carmen. Ik kneep in Laura’s tepeltjes. Ze kreunde steeds luider en ze schuurde haar kutje steeds heftiger langs mijn tong en lippen. Toen plots hield ze zich stil en kreunde luid, en begon te schudden en te rillen. “Niets doen… hou je tong daar!” Kohlere! Dit had ik nog nooit meegemaakt. Een vrouw die op mijn mond een orgasme kreeg! Ik bleef zitten en na een korte tijd trok ze mij aan mijn hoofd omhoog. Mijn zus kuste mijn voorhoofd en likte mijn mond en lippen schoon van haar vocht.

Mijn lul was keihard en rustte tegen haar bovenbeen, vlak bij haar kutje. Laura richtte zich op. “Wat zou jij nu willen?” Ik keek naar mijn stijve pik. Ik gniffelde, “wat denk je, klaarkomen…” Ze stond op van de stoel. “Ga op de bank zitten!” Ik voldeed aan haar verzoek en ze kwam over mijn bovenbenen zitten. Ik pakte haar shirtje beet en trok deze uit. Ik hapte naar haar borsten en streelde haar tepels met mijn tong. Laura liet haar heupen zakken en ik kon mijn lul tegen haar poesje voelen. Ze wipte op, pakte mijn pik beet en liet zich zakken. Het beeld van mijn pik dat steeds een stukje dieper in haar gleed…

Haar spieren pakten me vast en ik voelde hoe strak haar kut was. Ze begon traag te bewegen. Ik zoog aan haar tepels terwijl mijn pik zijn werk in haar deed. Ze streek met haar handen door mijn haar en bewoog haar heupen om in mijn ritme te passen. Ik was nauwelijks nog bezig met het feit dat ik niet mijn vriendin maar mijn zus neukte.
“Mag ik in je klaarkomen?” Ze kreunde, “Ja. Ik ben aan de pil.” Laura versnelde haar bewegingen en reed me binnen de kortste keren naar een geweldig orgasme. Toen ik de eerste straal zaad in haar schoot kreunde ze luid. “Ja, Ja… geef het mij!”

Verslapt hing ze om mij heen. Wie had dit ooit verwacht? Dat mijn zus mij zou leren beffen en ik haar zou leren pijpen…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 17748 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Komkommer”

Plaats een reactie