BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Myrte “In haar hoofd” dubbel genomen

Als ik uit de trein stap op mijn station, loop ik achter een leuk meisje. Slank, mooi. Kort jurkje aan. Ik geniet van het uitzicht. Als ze voor mij aan de trap op loopt, verdenk ik haar ervan geen slipje aan te hebben.

We lijken dezelfde kant op te gaan. In ieder geval, ik naar huis, zij…?? In de winkelstraat, waar ik in de buurt woon, bukt ze om iets in een etalage te bekijken. Ik stop. “Yep, geen slipje!” Als ze verder loopt, loop ik toch achter haar aan. Als we eindelijk naast elkaar lopen, wrijf ik stout mijn hand over haar been, langs haar billen over haar kontgaatje.

Ze kijkt op, maar reageert rustig. Als ze om de hoek gaat draait ze bij. Kijkt me aan. “Ben jij een lekkere viespeuk?”, vraagt ze, terwijl ik mijn hand nu aan haar voorkant omhoog wrijf. Door het antwoord zo lang mogelijk uit te stellen, hoop ik nog even haar kutje te raken.

Als ik inderdaad haar kutje raak zegt ze, “En??”

Ik kijk haar aan. Recht in haar ogen.

“Ja, dat ben ik!”, antwoord in zwaar ademend.
“Wijntje?”, zegt ze als je ze verleidelijk aankijkt.
“Ok!”

We lopen samen verder. “Waar eigelijk?”, lacht ze dan ineens. Als we net de hoek omloopen, om het portaal van mijn appartementencomplex in te gaan. Als ik haar, voor mij, de trap op laat lopen kan ik haar heerlijke strakke kontje zien.

Ze heeft een heerlijk blanke huid. Haar billen staan iets van elkaar, waardoor ik bijna, maar jammer genoeg nét niet zo duidelijk als ik wil, gaat kontgaatje kan zien. Ik hou van kontgaatjes. Ik ben er verslaafd aan.

Als we voor mijn deur op de eerste verdieping staan, druk ik mezelf hard tegen haar aan. Mijn stijve bobbel tegen haar aan.

“Ben je geil van mij?”, vraagt ze lachend.
“Ik ben geil van je kontje!”
“Oh, hoezo?”, vraagt ze grommend.
“Toen ik net achter je aan liep, kon ik het bijna zien en ik ben geil op kontgaatjes!”
“Dan moeten we maar snel naar binnen!”, grapt ze.

Snel doe ik de deur open. Binnen leidt ik haar naar mijn woonkamer. Het is een ruime kamer. Mooi uitzicht op de natuur. Gelukkig is mijn kamer opgeruimd.

Met de wijn op tafel zegt ze, “Dus je bent en kontjes type?”
“Nou… niet helemaal!”, antwoord ik, “Ik ben een kontgaatjes type!”
“Wat is het verschil?
“Ik wil mijn tong in je kont stoppen!”

Even kijkt Myrte me aan. Gaat staan en trekt zachtjes haar jurkje aan de achterkant omhoog.

“Dát gaatje?”, zegt ze zachtjes.
“Fuck, yes!”, stamel ik. Nu ik haar kontgaatje in vol ornaat direct voor mijn neus zie.

Ik kijk Myrte even aan, ze kijkt over haar schouder naar me. Als ik blijf kijken, zet ik mijn handen op haar billen, om ze zo nog iets verder uit elkaar te zetten. Myrte bukt een beetje. Dan ga ik naar voren. Zet mijn gezicht tussen haar billen, mijn tong op haar kontgaatje en ga likken. Myrte kreunt, “Lekker!”. Ik lik door. Druk mijn tong in haar kont. Als Myrte ondertussen haar jurkje uit trekt.

Myrte staat naakt, gebukt, in mijn woonkamer. Haar lichaam is prachtig. Ze heeft prachtige borsten. Haar billen lijken sproetjes te hebben. Net als haar borsten. Ik ben gelijk volkomen geil. Zo’n mooie meid. Naakt. Haar kont. Ik wil haar. Zij… wil… mij!?

Dan kleed ik mezelf uit ook uit. Als ik mijn onderbroek weg trap, druk ik mijzelf tegen Myrte. Onze lichamen tegen elkaar maakt ons beide nóg geiler. Als ik haar zachtjes richting het raam druk.

Mijn appartement zit op de eerste etage met uitzicht op een watertje. Heel idyllisch. Met een wandelpaadje er gelijk voor langs. Het is een iets oudere woning en heeft de vensterbanken heel laag. Dus hele mooie grote ramen, maar weinig vensterbank. Wat prachtig is als je zit en over de natuur uit wilt kijken.

Bij het raam druk ik mijn kloppende pik tegen haar kontgat. “Of je nu wil of niet, ik ga je in je reet neuken!”, grom ik haar in haar oor. Myrte zegt niets, maar zet zichzelf schrap met de handen tegen het raam. Ze merkt dat ze eigenlijk helemaal open en bloot zichtbaar in het raam staat. Pas bij haar knieën begint de muur.

Ik schop haar benen uit elkaar en druk nu hard mijn keiharde lul tegen haar gaatje. Dan druk ik door. Haar kletsnatte kontje geeft toe. Mijn kloppende pik verdwijnt langzaam in haar kontgat. “Ah… !”, kreunt Myrte. Als mijn lul in haar darm verdwijnt.

Als mijn lul helemaal in haar kontgaatje zit, houd ik even stil. “Vinger jezelf!”, grom ik in haar oor, “Vinger je zo, dat ik het voel!” Myrte ziet zichzelf in de weerspiegeling van het raam. Kromt haar ene arm om daarmee tegen het raam te steunen, als ze de andere naar haar hete kutje beweegt. “Vinger jezelf!”, grom ik nog eens.

Dan voel ik via mijn pik dat ze een vinger in haar kutje steekt. “Méér”, “En ik wil je voelen!” Dan voel ik nog twee vingers in haar kut. Nou voel ik haar vingers. Als ik naar buiten kijk zie ik dat een man stil is gaan staan voor mijn raam. Hij ziet hoe Myrte daar staat. Dan zeg ik, “Kijk naar buiten!” en begin op dat moment haar langzaam, maar stevig te neuken.

Myrte realiseert zich dat ze door de man bekeken wordt. Ze schaamt zich, maar vindt het ook geil. Als ze ziet dat de man zijn lul uit zijn broek haalt. Als ik haar harder begin te neuken ziet Myrte dat de man zich begint af te trekken. Even kijkt ze naar beneden. Naar zichzelf. Om te zien wat die man ongeveer ziet. Tot haar schrik komt ze erachter dat hij álles kan zien van haar. Waarschijnlijk net de knieën niet meer, maar verder álles.

Dus de man ziet Sam achter haar staan, ziet haar zichzelf vingeren en dus weet de man ook dat ze van achteren in haar kont geneukt wordt. Myrte wordt ineens ongelofelijk geil. Myrte sluit haar ogen. In haar hoofd wordt ze nu door Sam in haar kont geneukt en door die, totaal onbekende man, in haar kut genomen.

Myrte begint zichzelf steeds harder en sneller te vingeren. Een vierde vinger will ze er nu in. Om die erin te krijgen moet ze wat naar voren buigen. Ze zakt iets. Maar voelt gelijk de lul van Sam dieper in haar darm verdwijnen. “Fucking hell!”, denkt ze.

Myrte weet dat het te laat is. Het orgasme komt uit haar tenen. Haar hele lichaam voelt…. golvend… warm… geil… Myrte komt klaar. Spuitend klaar. Zó hard dat ze de onderkant van mijn raam en mijn vensterbank helemaal nat spuit.

Myrte komt zuchtend en naar adem happend omhoog. Als ze haar ogen open doet ziet ze de man, hard aan zijn lul roppen. Hij is super geil geworden van hoe Myrte klaar kwam. Dan ziet ze hoe hij klaarkomt. Hij spuit zijn sperma voor zich uit, de bosjes in en zakt wat in elkaar.

Nu merkt Myrte pas op dat ik haar nog rustig in haar kont neukt.

“Ben jij al klaargekomen lieverd?”, vraagt ze geil.
“Nee, nog niet.”, antwoordt ik.

Gelijk draait Myrte zich om. Mijn lul glijdt uit haar sappige kontgat en Myrte knielt voor mij. Myrte neemt mijn stijve pik, die vers uit haar kontje komt in haar mond. Diep in haar mond. Ze pakt me bij mijn billen en drukt me hard tegen zichzelf aan. Mijn lul gaat diep in haar keel.

Even neemt ze tijd. “Niet kotsen, niet kotsen Myrte!”, denkt ze. En dan… Dan neukt ze haar eigen keel met mijn lul. Hard en diep in haar mond en keel. Ik zet mijn handen op haar hoofd. En néé. Niet lang nodig. Ik kom. Ik kom hard!

Als ik klaarkom grijp ik haar hoofd beet en druk mezelf zo hard ik kan, tegen haar aan. In haar keel. Ik voel mijn lul kloppen, diep in haar keel. Mijn sperma stroomt. Kuchend duwt Myrte zich van mij af.

Als ik naar beneden kijk schrik ik een beetje, maar gelukkig lacht Myrte wel. Sperma komt uit haar neus. Als je opsluit zie ik een klodder sperma haar neus in gaan. Dan wrijft ze met haar vingers over haar gezicht en eet de rest van mijn sperma op.

Als ze opstaat pak ik haar gelijk beet en geef haar een diepe tongzoen. “Ja, ik proef mijn eigen sperma!”

“Heerlijk!”

“Wijn!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10435 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie