BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

A horse with no name (Roosmarijn 6)

Maanden later, liep zij met hem -vroeg in de morgen al- opnieuw buitendijks.
Loopschoenen, truitje, witte sokjes, korte zijden broek.
Iets te strak, waarmee ze haar billen voor hem goed tot haar recht wilde laten komen.
Geen slip, hipster of cameltoe.

Ze vertelde uitvoerig, trots en uitdagend over haar verleden.
De andere mannen voordat ze deze had
Die nu hard aan het werk was en met wie ze serieus verder wil.

Haar hoerige kantjes werden tot in detail door haar benoemd, door hem bevraagd.
Ze leidden tot flirten tussen de koeien. Met hem, bijna 30 jaar ouder dan zij.
Ze daagde hem uit.
‘Meiden te kust en te keur’ zei ze tussen de zwartbonte en roodharigen.
Hem viel het op, zei hij, dat er 1 bruinharige in deze wei niet in haar blote kont liep.

Een paar koeien verder wierp ze hem met een iets te geile snoet haar short toe.
Hij ving die op. ‘Nu niet meer’ dartelde ze undercooled.

Hij zag haar kut, -niet voor het eerst, en zeker ook niet voor het laatst, dit keer strak geschoren (gisteravond nog genomen vermoedde hij) en bij een speelse achtervolging ook haar hongerige billen.
Ze rende voor hem uit, haar borsten dansten, haar manen wapperden in de wind.
Tot ze zich omdraaide en hij voorover op haar viel. Haar kut was nat. Zij voelde zijn erectie.

Twee weides verder op, ze was nog steeds half naakt, haar speelse honger niet gestild naderde een enkel paard. Een kudde stond op afstand.
Zij aaide zijn manen, fluisterde in zijn oor. Hij hoorde haar tederheid en zag hoe de hengst reageerde op haar aanraking en de woorden die ze hem toefluisterde. ‘Jij houdt wel van meidenkutjes he’.
De geilheid van het afgelopen half uur klonk in haar intonatie mee. Zijn lid verstrakte, zij streelde nu zijn linkerflank totdat zij bukte en na een hele korte aarzeling zijn lid beroerde. Hij keek toe hoe zij gehurkt, gebukt, geconcentreerd de schacht van het paard intens met beide handen streelde en bevredigde, en haar eigen plas met ferme kracht liet lopen.

Hij keek toe, zag haar lust. Hoorde van haar hoe zij dit geleerd had jaren eerder van een eerdere minnaar. Ze genoot van de viriliteit en de ontlading die haar strelen teweeg ging brengen.
Op zijn vraag of het haar opwond kon ze alleen maar zeggen dat de eerste de beste lul -‘zeker geen paardenlul’- binnen een straal van 5 meter voor haar zou zijn.

Dichterbij gekomen voelde hij vlak boven het gras haar lippen. Ze was zonder schaamte, meer dan nat. Hij streelde tussen haar dijen en zij kreunde overspelige lust haar keel uit nog voor hij haar klit had aangeraakt. Zij maakte haar spel met de hengst af, hoorde aan zijn briesen wanneer hij ging komen en vlak voordat het zover was liet zij hem los en spoot hij krachtig, fier.
Zij stond op en liep naar zijn hoofd. Ze keek hem aan, gedwee. Hij rook aandachtig haar gezicht. Boog zijn hoofd, rook haar kut. Likte. Voor haar onverwacht. Een, twee maal met zijn warme tong. Zijn instinctieve handeling was voldoende voor haar, voor een exploderend orgasme.

Een heftig ‘Oh kut, oh kut, oh kut, ik kom van een hengst’ schokte uit haar keel, haar dijen, haar heupen. Ze kwam luidruchtig, uitbundig. En gaf hem nadat zij was uitgeraasd en tot rust gekomen een streling langs zijn neus en liet hem toe dat hij haar kut nog een keer rook.

Ze liep naar het schuurtje in de paardenwei, ging naar binnen en met haar billen leunde ze tegen de houten werktafel die daar stond. Hij draaide haar om duwde haar buik tegen de tafel, trok de riem uit zijn broek, die op zijn knieën gleed en sloeg haar met de losse riem op haar billen.
Ze smoorde haar protest in de kiem. De angst voor haar rode billen die ze aan haar lief zou moeten verklaren liet ze varen voor het verlangen naar een orgasme van/met hem.
En hardop bevestigde ze -sterker nog: moedigde aan- dat ze gestraft moest worden voor haar dierlijk instinct.

Hij strafte haar nog meer omdat hij vandaag niet de eerste was aan wie zij gedurende haar nog prille relatie overspelig haar kut gaf. De riem raakte haar billen bij ‘Klaarkomen op een paardentong’. Bij ‘klaarkomen van een paardenlul’ kreunde ze van lust.

Hij ging bij haar naar binnen, zijn benen naast haar zij.
Naaide, ramde, neukte, beukte.
Ze gilde, krijste tot zijn strakke paal in haar kut een storm veroorzaakte en hij zijn zaad in haar schoot liet stromen.
Ze zei, nu minder hard, ‘Oh kut, oh kut, oh kut, mijn tweede hengst.’

Ze lag uitgewoond op tafel, bedankte hem. Hield al die tijd een hand onder haar kut en liep zo naar buiten waar de hengst verlangend en geduldig op haar wachtte.

Nog voor zij het zaad uit haar kut kon laten lekken likte hij haar opnieuw intens tussen haar liezen en likte al het vocht op dat er sijpelde.

Met haar billen tegen de buitenkant van de schuur liet zij zich door zijn tong nog eenmaal schoonlikken.
Ze wenkte ‘hem’ naar buiten om hem mee te laten kijken hoe de hengst haar teder naar een nieuw orgasme likte. Dit -en wat ze hem bekende- zou ze thuis nooit kunnen delen. Zich klaarmakend van zijn paardentong gaf ze toe dat ze nu het liefst zou willen bukken, de staaf -zijn paardenlul- tussen haar liezen voelen zodat Hij aan haar en Zij aan hem, Zij elkaar bevredigen zouden. Ze verlangde intens naar ‘haar’ hengst.

Hij streelde de wang van het paard, hoorde haar verlangen en nam het paard mee de schuur in, bond het vast aan een paal. Hij verplaatste de tafel onder het paard en legde haar zo neer dat de dekhengst voldoende vrije speelruimte had. Zijn lid groeide, Hij duwde die tussen haar liezen en zij bewoog daarop haar benen. Haar kutlippen schuurden langs de paardenlul.
De warmte van die lul langs haar liezen, kletsnat geworden.
De warmte van haar kut om zijn staaf verhoogde hun adem.
Zijn briesen hun lust.
Zij gilde, spoot haar kutvocht over de warme paardenlul.

Hij spoot over haar billen, haar rug, haar truitje, onder de tafel waar haar broekje lag.

Dat moment besefte ze dat alles aan haar rook naar lust en geilheid.
Rook naar een wilde hengst. Haar kleren zouden plakken van haar buitendijks paardrijden.

Dat besef werd verdrongen door aanhoudend duwen van een krachtig lid bij de ingang van haar anus.

Zij voelde zich zweven door de ruimte. Meende dat de hengst haar anus zou scheuren en uiteen zou trekken. Door het aanhoudend duwen rammen drammen opende haar poort en wat bij haar naar
Binnen kwam -warm, hard, krachtig, passend- wond haar verder op in haar extase.

Zij probeerde zich het schouwspel voor te stellen voor haar wandelmaatje.
Een fiere hengst beukend in haar anus. Tot hoe ver zou zijn lid in haar verdwenen zijn. Nog dieper in haar verdwijnen kunnen? Dit wellustig paardrijden opende haar eigen lichaam, al haar poriën. Haar speeksel liep haar uit de mond van het aanhoudend gedekt worden, van het indringend beuken en het onverwacht zich meer dan genoeg doen aan een nooit ervaren wellust met een naar haar beleving
zo groot geslacht. Ze voelde zich komen van haar eigen dekhengst.

Nog niet ontwaakt uit dat orgasme voelde ze handen die haar haren trokken, zag mannenbenen naast zich op de tafel. Langzaam groeide het besef dat ze schaduw miste van de hengst die eerder over haar viel toen zij over zijn paal gleed en zij deze met haar natte kut bereed.
Het was niet het paard dat haar anaal bereden had maar hij. Langzaam groeide het besef. Wat zij had ervaren…wat zij had gemist…

Hij had de hengst weer losgelaten, die hinnikend de kudde zocht en had zelf de plaats van de hengst
ingenomen om haar te berijden. De geilheid die het schouwspel opgeroepen had met haar in haar te ontladen. Naakt pakte zij voldaan, wankelend, dronken van lust, roes en bevrediging haar met paardenzaad besmeurde broekje, haar met paardensperma bespoten truitje en trok ze aan voor de terugreis in de auto.

Ze was nauwelijks in staat zich aan te kleden. Hij hielp haar in haar broekje, in haar truitje.
Deze konden met haar bh alleen bij hem thuis worden gewassen en gedroogd.
Onder de douche liet zij zich door hem de paardengeuren afwassen, masseren, nemen.
Het voelde voor haar als een rituele wassing.

Ze blikte terug op wat slechts met hem gedeeld herinnerd bewaard en opgehaald kon worden.

Haar schoot bleek open voor meer onverwachte ontmoetingen dan zij tot dan toe voor mogelijk had gehouden.

Aan het eind van de dag voldaan thuis gekomen werd zij warm onthaald door haar hunkerende vriend die direct na binnenkomst haar bestookte met zijn roede. Die met 1 stoot langs haar fris ruikende broekje in haar open kutje werd geleid.
Zo kon zij de brandende striemen van het eerdere hengstenbal verhullen en openlijk de sensatie over die morgen toelaten die zijn krachtig beuken in haar opwekte. Haar kut, nog altijd vochtig, ontlokte hem tijdens het genot zelfs ‘Wat lief dat je die voor mij hebt meegenomen.’ Haar natte kut gevoed door paardenlul en paardenzaad.

Dat was voor haar de samenvatting en de ont-lading van deze onwaarschijnlijk geile dag.
Ze sprak -voor hem onhoorbaar-, ‘Oh kut, oh kut, oh kut, mijn derde hengst’

Haar strakke broekje nogmaals met zaad besmeurd wierp ze met een voldaan gevoel in de wasmand.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10341 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie