BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Pech op vakantie wordt heet beloond

Na mijn scheiding ga je dingen doen die je tijden niet gedaan hebt, mijn vrouws wens was sparen sparen voor de kleine die ooit komen gaat, zuinig pas op met uitgaven en daardoor ging al mijn inkomen naar de hypotheek en de spaarrekening.
Vijf jaar bikkelhard de top van de hypotheek af dan leef je goedkoper en makkelijker is me ingeprent.
Dingen als mijn off de road motor gingen de deur uit kosten geld en reden in een Toyota Aygo omdat het goedkoop is. Vakanties in het binnenland op de fiets dat is gezond en goedkoop naar zuid Limburg drie weken waarvan haast een week fietsen. Niet verkeerd, best wel gezellig en elke avond lekker uitleven op elkaar in de tent beter dan in de kroeg zitten gaf zij altijd aan.

Na zeven jaar ben ik er klaar mee, wil gewoon weer eens wat normaals kopen wat crasht als we naar een andere auto moeten kijken omdat mevrouw hem plat gereden heeft, die Aygo was goedkoop en je kwam overal.
Ik wil wat groters iets ruimers om dan thuis een ineens wilde dame voor me te hebben staan razen en tieren, zij doet er alles aan om maar te zorgen voor de toekomst en ik wil alleen maar smijten met geld, het ontaard echt in een enorme scheldpartij waarop zij aangeeft als je zo wil ga ik bij je weg.

Wouw wat is dat en hoor dan dat ze al tijden zat van me is en al een tijdje een betere vriend heeft.
De scheiding gaat wel met enige ruzie maar we komen eruit helemaal als het huis ook nog eens verkocht wordt veel beter als dat we het gekocht hebben.

Ik koop een klein burgerboerderijtje waar ik me heerlijk kan uitleven, als eerste koop ik weer een motor wederom een waarmee ik Off road kan, drie jaar verstrijken ik koop elk jaar een andere motor omdat het steeds mooier en sterker moet zijn.

Heb me aangesloten bij een off road vereniging en hoor daar verhalen over een kleine droom van vroeger, road trip Scandinavië stond als jonge kerel op mijn bucket lijst, ga op bokstraining voor de conditie behendigheid training op en met de motor om me klaar te stomen voor de tocht die we met drie mannen zullen gaan doen.

We hebben heel Belgie en Duitsland elk off road pad gehad en zijn klaar voor onze tocht, een maand voor we gaan vertrekken meld nummer 1 zich af krijgt de financiën niet rond en nummer twee wil niet zonder nummer 1 zij zijn al jaren een setje.

Ik heb alles gepland zes weken vrij genomen dus ga dan maar alleen, maandagochtend al vroeg start ik mijn motor heb alles bij me op alles voorbereid, rijd via wat binnenwegen de snelweg op om zo snel mogelijk in Zweden aan te komen waar mijn tocht echt gaat starten.
Eind van de dag tent opgezet heerlijk gegeten en geslapen om de dag erna Zweden binnen te rijden en al snel de eerst off road gravelpaden te rijden. Door naar Noorwegen via de kust waar je niet echt off road mag wel gravelpaden om dan eindelijk de noordkaap aan te tikken na een aantal dagen.

Via prachtige wegen en schitterende wildernis rijd ik Finland binnen, prachtige natuur wel op letten dat je op tijd tankt en reserve tank bij me aan alles is gedacht, het weer valt niet tegen enkele wel regen maar in doorsnee valt het mee.
In Finland nog een onverwachte ontmoeting met een bruine beer die mijn tent wilde bezoeken maar dat liep gelukkig ook weer goed af.
Dan Zweden weer in, als ik de de buurt van Jokkmokk in een bar zit gezellig te kletsen met de uitbater geeft die aan dat route wat verderop goed te doen is maar wel heerlijke afdalingen en klimmen heeft maar ook echt een spannende rit is van normaal vier uren.
Spreken af dat als ik erdoor ben ik hem zal berichten dat ik aangekomen ben omdat ik alleen ben en er ook nog wel veel beren zijn en advies krijg hoe dat op te lossen.

Tegen negen uur start ik de motor rijd naar de weg waar de route begint waar ik tegen tien uur aan begin, wouw blubber hellingen iets stijler als verwacht maar ook hele goede stukken, veel bochten dus de snelheid is niet erg hoog.
Rijd een stukje wat beter dus rijd 45 om slinger na slinger te nemen, heerlijk rustig prachtige natuur als ik links van me een Eland man zie staan, stop even wat imposant wat groot om door te rijden als hij mijn kant op komt.
Geef gas rijd iets harder dan bedoelt neem een bochtje naar recht en dan een enorme koprol.

Er zit een gat in de weg van zeker een meter rond, ik duik erin over de kop gelukkig een airbagvest aan dus ongedeerd kruimel in overeind, kijk naar mijn motor en zie het voorwiel gebogen. Band is er helemaal af velg staat haast in 45 graden dus hier helpt een nieuwe band niets aan.
Even goed bijkomen dan neem ik mijn telefoon om de uitbater te bellen, geen bereik shit wat doe je dan, zie dat het half 1 is en dat ik al zeker honderd kilometer gereden heb.
Zal heel eerlijk zeggen dat de moed me een beetje in de schoenen zakte, wat doe je dan om te overleven, zet mijn tent op maak een vuurtje voor eten en drinken en om rooksignalen te geven.
Dit hebben we niet getraind ook niet verwacht en nu mis je een maat die hulp kan halen.
Vuur gaat goed als ik in de verte iets motorisch aan hoor komen, geen motor wordt me al snel duidelijk die klinken anders maar er komt gelukkig iemand mijn kant op, voelt alsof het uren duurt maar eindelijk komt er een klein vrachtwagentje de hoek om.

Het ding stopt er springen twee bloedmooie Zweedse dames uit die vragen of ik een probleem heb en kijken gelijk naar mijn motor als ik aangeef alles ok is. Ja dat gat zat er al even alleen er stond voor de bocht een waarschuwingsbord die snel een einde verderop gevonden wordt en weer neergezet.

Zullen we hem maar achterin gooien vragen ze om met vereende kracht het zware ding hun vrachtwagen in te hijsen. Als ik bij hen in de cabine zit hoor ik dat het Emmie achter stuur is en Lisa ernaast. Beide hoogblond mooie vrouwen van schat midden dertig, beide alleen een hemdje aan geen bh en zo’n Amerikaanse overal met een lapje voor de borst, beide van die dikke werkschoenen wat hen stoer maakt.

Hoor dat ze gestuurd waren door de uitbater normaal nemen ze de lange goede weg, na tien kilometer kunnen ze van mijn route af om me mee naar hun huis te nemen waar vermoedelijk wel een passend voorwiel is, Lisa belt naar huis om te zeggen dat ze de motorrijder bij zich hebben.
Dit gebeurt allemaal in het Noors dus wat ze precies verteld geen idee maar ze had aangegeven dat ze zullen koken voor me.

We rijden na een afslag genomen te hebben naar drie van die typische Zweedse huizen om daar de vrachtwagen te stoppen. Gelijk komt er een donker harige naar buiten, Michelle stelt zij zich voor om met z’n drieën die motor van me uit de vrachtwagen halen.
Wat zijn die meiden sterk die pakken mijn dik 250 kilo zware motor met z’n drieën, wouw mooi schuivertje roept Michelle zullen we die zo met de shovel pakken gaan we eerst eten meld zij.

Buiten onder een heerlijk zonnetje eten we onze borden leeg, ik geniet niet alleen van het eten maar ook van met name Emmie haar enorme borsten, ik vind DD al enorm mijn ex bezat een volle B dat is goedkoper denk ik.

Nadien wordt mijn motor beetje ruw vond ik in een schuur geplaatst waar denk wel twintig motoren staan, hij wordt op een lift gezet even goed bekeken en dat kan wel eens een XX wiel zijn, meiden acht uur roept Lisa als die binnen komt tijd voor ontspanning de boog kan niet altijd gespannen zijn.
Ga je mee lekker chillen die motor maken we morgen wel geeft Michelle aan die de monteur is, loop mee naar een dampende kookpot en zie de kleren uitgaan, alles naakt roept Lisa anders mag je buiten blijven.

Twee tellen later zie ik drie mooie strakke lijven voor me uit lopen, kan me niet inhouden trek als uit en klim net als hen de tube in, een verschil zij liggen me aan te kijken en ik moet mijn been nog over de rand doen en zie zes ogen op mijn kruis branden.

Mijn pik groeit razendsnel maar laat me erin zakken voor zij gezien hebben dat hij groeide denk ik, kletsen gezellig weg of ik een vriend of vriendin heb, vertel met wie ik hoe ik samengeleefd heb en ze kunnen hun lachen niet inhouden wat voor antiek mens was dat.

Duurt even dan voel ik een voet tussen mijn benen komen en Michelle op een spannende manier naar me kijken. Als die voet tegen mijn al behoorlijk opgewarmde pik drukt knipoogt ze. Waar slaap jij vannacht vraagt ze, als er geen bed is in mijn tent zeg ik, oh meneer nodigt zichzelf al uit lacht Emma nou heb mijn nachtrust wel nodig voor morgen. Vraag waarvoor en hoor dat ze morgen een dikke klus hebben moeten een aggregaat verhuizen dus komen over twee dagen pas terug. Gelukkig kan ik in de auto slapen dus als je wil heb een heel groot bed lacht Lisa met een vette knipoog.
Te laat dames ik heb hem al toegewezen gekregen voel maar eens, jij smeerlap jij ligt hem al op te warmen, ja heb een hekel aan kouwe mannen naast me giert ze en drukt haar voet nog steviger tegen mijn stijve pik aan.
Duurt even dan geven Emmie en Lisa aan naar bed te gaan het is half tien, half tien het is nog net zo ligt als vanmiddag om twaalf uur, zie eerst Emmie met dat goddelijke lichaam van haar uit de tube stappen. Als ze haar benen wijd uit elkaar gooit kijk nog net niet helemaal naar binnen, als Lisa haar benen over de rand gooit zie ik een flinke bos haar staan maar wel een mooi sneetje, mijn pik klopt al dit moois loopt bij hem weg.

Michelle kruipt gelijk op hem aan kust hem en zegt dat ze weer toe is aan een flinke beurt, haar hand sluit zich gelijk rond mijn pik, begint me heel rustig een beetje af te trekken onder een geweldige prettige kus.
Jammer dat we hier geen condooms hebben anders neukte ik je hier, kan ook zonder zeg ik haar dan knijpt ze enorm hard in mijn pik, er gaat niks in wat niet beveiligd is mannetje leer me die rondrijdende motorrijders kennen.

We stappen haast tegelijk uit de tube om wel even te zien dat ze een kale doos heeft maar ook een behoorlijk dikke vulva.
Hand in hand lopen we haast rennen naakt ik met mijn stijve pik heen en weer slaand schuin omhoog dan haar huisje in dat we net niet opgevreten worden door de muggen.

Binnen drukt ze haar naakte lijf tegen me aan en staan we even te zoenen, dan door naar haar slaapkamer om gelijk onder de klamboe te kruipen waar zeker geen muggen zijn, op bed zoenen we weer even heb die mooie borsten van haar beet en draai haar tepel.
Kom wil eerst een pik in me zegt ze dan alweer zo lang geleden, ze grist een condoom uit haar nachtkastje om die hem op mijn pik te pijpen, dan kruipt ze op me kijkt me aan en geeft aan dat het even passen en meten wordt met dat kleine kutje van haar.

Zij laat zich over me heen zakken ik heb haar best wel flinke borsten vast om haar kreunend hoor aangeven dat het maar net past. Mijn echt niet enorme pik van trots 19cm is nou niet heel dik dus lijkt hij langer ook omdat ik haast kaalgeschoren ben.

Haar kutje sluit zich zo mega lekker om mijn pik heen drukt haar mond op mijn mond en kreunt dat het weer zo enorm lekker is.
Geen idee hoe lang we zo gelegen hebben maar dan wil ze op haar rug makkelijk gepakt worden, zij op haar rug ik tussen haar benen en neuken maar, wat een heerlijke kut om die te neuken echt een van de betere die ik gehad heb de laatste twee jaar.
Duurt natuurlijk veel te kort maar dan kom ik heftig spuiten in het condoom klaar, rol tussen haar benen weg zoenen elkaar nog even om de vraag te horen of ik haar ook nog klaar wil maken, kus me een weg omlaag en zet mijn mond tegen die dikke schaamlippen.
Zuigen likken twee vingers naar binnen om zo denk wel een kwartier bezig te zijn, drie vingers gaan naar binnen en ze kreunt steunt om steeds complimentjes te horen wat prettig is, als vinger vier dat strakke kutje in glijd kreunt ze dat dit zo prettig is zo lekker ga door ik kom ga door ik kom zo.

Zuig dat hele kleine klitje van haar haast mijn keel in druk die vier vingers zo diep als kan om haar kut dan om mijn vingers aan te voelen spannen. Haar hoofd komt omhoog trekt hard aan haar tepels om dan weer neer te ploffen en dan een lang gerekte kreun steun en haar hele lichaam stuitert op mijn vingers en mond.

Als we tegen elkaar aan liggen complimenteert ze me nogmaals dat was lekker klaarkomen geeft ze aan, nog even beetje knuffelen om dan tegen elkaar aan de slaap te pakken, zij slaapt al als ik nog even lig te dromen als ik naar dat mooie vrouwenlijf naast me kijk.

Val toch in slaap wel alweer met een harde pik maar druk die tegen haar billen aan om met kleinen neuk bewegingen in slaap te vallen.
De volgende ochtend wordt ik gewekt door een heerlijke zachte zoen, hee adonis kom je moet nog even aan het werk je denkt toch niet dat je gratis naast me mag slapen lacht ze, weer zoenen we en drukt ze me langzaam omlaag. Langs die prachtige stevige borsten van haar waar ik een litteken onder elke borst zie, zuig en sabbel even op haar tepels maar dan moet ik omlaag, via haar strakke nu ingevallen buik omlaag om aan te komen bij die dikke venusheuvel van haar.
Doe haar lippen uit elkaar zie dat kleine rode knopje weer vier omhoog staan en lik en zuig er zachtjes aan, mijn vingers glijden alweer naar binnen begin gelijk met twee maar als ze heftiger begint mijn vingers te neuken druk ik er weer vier in, hier doe deze aan zegt ze als ze me aandrukt voor aandacht.
Ze geeft me een zo’n plastieken doktershandschoen die ik aan moet doen, zij smeert een flink glijmiddel op en moet hem helemaal in haar drukken Fisting vind ze geweldig meld ze.

Dat gaat nooit wat worden maar als zij haar benen in haar nek legt staat die kut van haar al behoorlijk open, spuit nog wat glijmiddel in haar kut en dan moet ik precies doen wat zij aangeeft, vingers in een torentje bij elkaar en dan heel langzaam naar binnen en stoppen als ze dat aangeeft.
Duurt maar even of ik zit er tot aan mijn pols in en dan kan ik niet verder, lekker je bent geweldig ga door kan je me likken wil klaarkomen zo, vouw me in een krul weet goed die klit van haar te vinden en als ik na even gelikt heb hem naar binnen zuig komt ze gillend klaar met ja dit is lekker ga door ga door.

Als ze eindelijk weer stil ligt schokt ze nog een tijdje om haar dan naar de badkamer te tillen en samen daar onder het kleine douchekopje te gaan staan.
Tegen tien uur hebben we het ontbijt op om dan de motor te gaan repareren, nou zou ik dat allemaal zelf kunnen doen heb al het gereedschap bij me maar Michelle heeft luchtgereedschap gaat net wat makkelijker en sneller, een echt goed passend wiel hebben ze niet dus mag haar auto mee een passend wiel ophalen die ze in Malmberget wel hebben.

Uurtje heen uurtje terg daar wat gekletst en het juiste wiel gekocht waar ik ook maar gelijk een nieuwe band om heb laten leggen.
Vier uur ben ik weer terug als Michelle buiten met een bak koffie op me zit te wachten, kusje als ik terug ben om na de koffie snel het wiel erin zetten, rondje testrijden wat zij ook even wil en trekt me gelijk een Wheelie om te laten zien dat ze wel ook kan rijden.

Na het eten vraag ik wat het kost geeft ze aan dat als ik nog een avond tot haar beschikking sta het gratis is. Met een kusje geef ik aan graag voor haar klaar te willen staan, ja als er maar een geile kut in de buurt is willen ze alles wel lacht ze, ze wil eerst weer in de tube even afspoelen.
In het bad zijn we continu elkaar aan het opwarmen, drie vingers zitten alweer diep in haar en zij trekt door totdat ze sperma ziet drijven geeft ze aan, duurt gelukkig best lang ondanks het heerlijke trekwerk wat ze doet om dan de sperma boven te zien komen.
We gaan eruit zij laat het water nu weglopen moet toch verschoond worden geeft ze aan anders doet ze dit niet.

Weer lopen we naakt naar haar slaapkamer word onderweg wel belaagt en gestoken door muggen maar als we weer onder de klamboe zijn kunnen we genieten van elkaar.
Eerst weer zoenen dan moet ik haar beffen om dan de vraag te krijgen of ik haar wil rimmen, weet wat het is heb het alleen nog nooit mogen doen, lik haar klit zak omlaag en weer gaan haar benen haar nek in, lik die strakke anus van haar probeer mijn tong er tussen te drukken maar veel te strak.
Druk er maar een natte vinger in maakt ze me duidelijk, pardon denk ik heb nooit gedacht om ook maar welke dame in haar aars te gaan peuteren maar als ze je dat vragen heb je geen keuze toch, druk mijn wijsvinger lekker diep die natte kut van haar in en haal hem dan langs het tussenschot naar haar anus.
Veel glijmiddel en dan zakt mijn vinger zo dat kontgaatje binnen onder luid gekreun en complimenten. Beffen roept ze bef me en druk er nog een vinger in, ongelofelijk dat als ik mijn tweede vinger in haar anus heb ze aangeeft meer doe er meer in.
De derde vinger wordt erg moeilijk maar dan mag ik uit haar ze heeft wat anders bedacht geeft ze aan. Krijg weer zo’n doktershandschoen nu een operatie handschoen die tot mijn elleboog gaat. Benen achter haar hoofd weg om dan haast in spagaat voor me te gaan liggen, kussen even en dan vraagt ze of ik mijn vuist in haar wil drukken haar eigen vuist is geen probleem, kan mijn oren niet geloven maar als zij haar hele anus insmeert met glijmiddel en die vuist van me haast aftrekt ga ik zien wat er gaat gebeuren.
Twee vingers gaan er al makkelijk in dan nummer drie volgt ook redelijk snel en dan moet mijn vuist naar binnen.

Heb net als bij haar kut mijn vingers in een kegel ze houd haar benen zelf uit elkaar en ja druk maar aan kom maar het kan. Heel langzaam een alsof ik haar neuk kom ik steeds een stukje dieper tot hij er ineens doorheen zit en hij als vanzelf in haar schiet. Ho stop even je zit zo diep dit is zo lekker, beweeg je vingers eens op en neer vraagt ze me met openstaande mond, draai mijn hand en zie dan een bobbel op haar buik komen.

Ja lekker ga door neuk me maar even met je vuist, mijn vuist gaat in en uit ja er helemaal uit om dan onder luid gekreun hem weer in haar te zien verdwijnen en mijn hand weer een rondje draait, het is zo vreemd je hand onder haar vel te zien en mag hem zelfs even voelen.

Ben zo even met haar bezig als ze me vraagt even te wachten met mijn vuist in haar. Ze geeft me een go pro aan en moet het filmen onze hoofden hoeven er niet op gewoon als aandenken en om terug te zien. Het ding draait al als ik hem overneem, draai mijn hand en neem dat op, hand helemaal uit haar om dan even te filmen hoe haar anus openstaat en dan duidelijk mijn vuist in zich opneemt.

Dan begint ze zelf met haar klit te spelen haar andere hand gaat haast helemaal die natte lekkende kut in om steeds sneller zich te bewerken en regelmatig denk wel vijf keer aangeeft klaar te gaan komen. Dan een enorme brul trekt haar hand ruw uit die kut van haar om een flinke straal uit haar kut te zien spuiten. Ja ik spuit gelukt ik spuit en slaat dan met haar vlakke hand tegen haar spuitende kut aan. Haar anus sluit zich om mijn pols die ik niet eens eruit krijg dus draai maar wat druk en draai om haar gillend te horen schreeuwen wil je met me trouwen jij weet wat ik lekker vind.

Uiteindelijk haal ik mijn vuist uit haar mag nergens meer aankomen dus doe de handschoen uit kruip naast haar na haar handdoeken gegeven te hebben.
Wat ben jij goed jij weet hoe je een vrouw moet verwennen wil je hier niet komen wonen. Kus haar zeg dat ik mijn eigen werk heb maar hier is ook werk genoeg geeft ze aan. Na samen gedoucht te hebben duiken we onder het laken om in elkaars armen in slaap te vallen.

De volgende ochtend eerst een portie seks waar ik haar bef en vinger in beide gaatjes geen vuist daarvoor doet haar anus nog te zeer om haar weer klaar te vingeren en ik in haar mond klaarkom.

Na het eten staat ze met alleen een ochtends aan me haast te smeken om te blijven maar zwaai naar haar als ik op de motor weg rijd en een dikke fooi heb achtergelaten voor gedane arbeid aan de motor.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9326 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Pech op vakantie wordt heet beloond”

Plaats een reactie