BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Pech onderweg 1.

Vermoeid van een zware dag reed ik vanuit Amsterdam via de A2 naar Utrecht. Het was warm en ik had een behoorlijke dorst. Ik stopte op een parkeerplaats met een benzinepomp om wat te drinken te halen. Ik parkeerde mijn auto naast een auto waarvan de motorkap geopend was. Ik stapte uit, en terwijl ik langs deze auto liep zag ik dat er iemand voorover gebogen naar de motor stond te turen. Het onmiskenbare blauw gaf aan, dat het een stewardess moest zijn. Ondanks mijn dorst besloot ik behulpzaam te zijn en vroeg; “problemen ?” “Hij doet het niet meer,” kwam er onder de motorkap vandaan. De stewardess ging rechtop staan, en ik keek in de blauwe ogen van één van de mooiste vrouwen die ik in mijn leven had gezien. Wat een figuur, wat een ogen, wat een vrouw! Snel handelend, en mijn onzekerheid over zoveel schoonheid verbergend, vroeg ik haar de auto te starten terwijl ik naar de reactie van de motor luisterde. Het bleek een typisch geval van een defecte startmotor. Ik hoorde het direct. Haar misplaatste blik toen ik haar dit vertelde, sprak boekdelen. “Shit, zei ze, hoe moet ik nu naar huis?” Ze bleek in Amstelveen te wonen, en omdat dit voor mij maar een klein eindje om was, stelde ik voor om haar even naar huis te brengen. Dankbaar accepteerde zij mijn aanbod. Onderweg kletsten we honderd uit. Ze bleek Sanne te heten, en had net een vlucht van Mallorca naar Schiphol achter de rug. Bij haar appartement aangekomen, vroeg ze me in ieder geval even met haar mee te gaan om wat te drinken. Ze vertelde dat dit het minste was wat ze kon doen, helemaal na mijn verhaal, dat ik eigenlijk was gestopt om mijn dorst te lessen.

De lift stopte op de bovenste etage, en één maal binnen genoot ik van een smaakvol ingericht appartement, en een geweldig uitzicht over Amstelveen. Voor mij haalde ze een biertje, en voor haarzelf een glas witte wijn. Ik kon mijn blik gewoon niet afhouden van deze prachtige vrouw, en ik bekeek haar van top tot teen. “Wat kijk je toch naar me,” vroeg ze me plotseling. “Uh ..uh.,” stamelde ik, en kleurde rood tot diep in mijn nek. Ik herstelde me snel, en zei; “ik vind je erg mooi, en in dat uniform ook bijzonder sexy.” De glinstering in haar ogen vertelde me, dat ik het juiste antwoord had gegeven. Ze ging naast me op de bank zitten, en vroeg me of ik wel eens iets met een stewardess gehad had. Ik zei haar dat zoiets alleen in de droom van elke man gebeurde. Ze kreeg het kennelijk warm, want ze trok haar uniform jasje uit. De contouren van een prachtige kanten BH, werden zichtbaar onder haar witte blouse. Ze nam een slok van haar wijn. Alles aan deze vrouw was mooi. Niet alleen haar figuur, maar ook de manier waarop ze sprak, waarop ze dronk, en waarop ze bewoog. Haar uiterlijk en haar bewegingen veroorzaakten al snel voor een reactie bij mij onder de gordel. Mijn lul stond hard in mijn broek, en ik merkte dat ze dat gezien had. Ze zei me nog een keer te willen bedanken voor alle hulp. Ze gaf me een zoen op mijn mond. Mm, ze smaakte als een godin. Ik sloot mijn ogen en bleef wachten op nog zo’n zoen. Even later voelde ik haar lippen weer op de mijne. Haar tong verkende die van mij, en even later verdronken we in een waanzinnige tongzoen.

Toen mijn hand haar buikstreek raakte, voelde ik een siddering door haar heengaan. Dit was voor mij een uitnodiging om verder te gaan. Mijn handen gingen omhoog, en raakten haar borsten. Door haar blouse heen, voelde ik haar tepels harder en harder worden. Jezus wat kon deze vrouw lekker tongen! Haar hand wreef over mijn broek, waar mijn lul harder werd, en ze begon even later mijn broeksriem los te maken. Ik maakte de knoopjes van haar blouse open, en kneedde haar tepel door het kant van haar BH. Ze zei dat ze even wilde stoppen om zich uit te kleden. Op mijn verzoek hield ze haar lingerie aan. Ze bleek buiten een prachtig setje kanten lingerie ook nog een jarretellegordel en nylonkousen, in plaats van panty’s aan te hebben. Alles aan deze vrouw was perfect. Nog nooit zo snel had ik mijn eigen kleren uitgetrokken, en stond mijn lul stijf vooruit, klaar voor wat er te gebeuren stond. Nu ben ik niet bepaald groot geschapen, en met toch wel wat angst wachtte ik haar reactie af. “Mm,… wat een heerlijke lul, zei ze. Precies een maat waarmee ik wel eens wat anders wil doen. Wat ze daarmee bedoelde, ondervond ik later pas, maar nu duwde ze me op de bank, ging op haar knieën voor de bank zitten, en nam mijn lul in haar warme mond. Met haar hand kneedde ze mijn ballen, en trok me langzaam af, terwijl haar zalige rode lippen zich om mijn eikel sloten. Ze zoog en likte zo lekker, dat ik dacht dat ik gek werd. Ik had een prachtig uitzicht op dat perfecte lichaam terwijl ze me pijpte. Af en toe keek ze me met die heerlijke blauwe ogen aan, en mijn lul was nog nooit zo hard geweest. Met mijn hand kon ik nog net bij haar borsten, en ik voelde haar tepels steeds harder worden in mijn vingers. Wat was ze lekker geil zeg.

Toen ze me bleef pijpen, en mijn ballen door haar vingers liet rollen, vroeg ik haar te stoppen, omdat ik bijna klaar kwam. Ze bleef echter gewoon doorgaan, en zoog nog wat harder. “Spuit me vol liefje, kom maar klaar in mijn mond,” zei ze tegen me, met een geile ondertoon in haar stem. Ik kon het echt niet meer tegenhouden, en even later voelde ik warme stralen sperma uit mijn lul spuiten. Ze trok als een wilde aan mijn lul, om kennelijk geen druppel achter te laten. Alles verdween in die zalige mond. “Mm, zei ze… zalig,” terwijl ze alles door slikte. “Maar nu ben ik aan de beurt,” zei ze opgewonden. Ze ging op de bank zitten, en legde één nylonbeen over de leuning. Haar naaldhak bungelde aan haar voet, en dat alleen al was een geil gezicht om naar te kijken. Ik deed de rand van haar kanten string opzij, en begon haar glad geschoren kutje zachtjes en uitdagend te likken. Mm, wat rook ze lekker daar. Mijn tong flitste over haar dikke schaamlippen en haar klitje. Aan haar geluidjes en haar ademhaling, merkte ik precies wat ze lekker vond, en waarvan ze geil werd. Haar klit werd harder onder mijn tong. “Laat me klaarkomen op je tong,” zei ze, terwijl haar hand mijn inmiddels slap geworden lul weer vond. Langzaam maar stevig trok ze er weer aan, en zorgde er voor dat mijn lul weer hard werd, terwijl ik voelde dat ze bijna klaarkwam. Haar lichaam begon te schokken, en het kutsap stroomde rijkelijk uit haar kutje. Ik kom klaar!” schreeuwde ze. Nog nooit had ik een vrouw zo geil zien, en voelen klaarkomen. Het kutvocht stroomde uit haar kutje, en ik likte alles gulzig naar binnen. Wat smaakte ze lekker zeg!

“Nu wil ik lekker geil geneukt worden,” zei ze. Nog steeds masseerden haar vingers mijn lul die weer hard geworden was. Ze rekte zich tergend langzaam uit, en liet zich door mij bewonderen. Wat een geil gezicht zeg. Prachtige lingerie, nylonkousen en zwarte pumps met een vette naaldhak. Ze ging op haar knieën op de bank zitten, en wilde dat ik haar eens lekker op zijn hondjes neukte. Gek werd ik van dat geile gezicht voor me, en snel trok ik de rand van haar string opzij. Met een ferme stoot joeg ik mijn lul in haar smachtende, wijd openstaande kutje. Ik neukte haar hard, en kon het prima volhouden, omdat ik net al een keer was klaargekomen. Terwijl ik haar neukte, vingerde ik haar klitje. Ik voelde haar keer op keer klaarkomen, en ze leek bij iedere keer harder te schreeuwen. Ik genoot van het zicht op die heerlijke geile billen van haar, en wilde haar wel de hele nacht doorneuken. Het kant van dat kleine stringetje schuurde bij iedere stoot zalig langs mijn lul. Nu pas bleek wat ze eigenlijk van me wilde. “Jouw lul is niet al te groot, zei ze, dus wil ik graag eens in mijn kontje geneukt worden. En jij mag dat gaan doen.” Een droom van mij, nee van elke man zou gaan uitkomen. Hoeveel keer had ik al niet gehoopt, om eens in mijn leven een vrouw in haar kont te neuken. En nu vroeg dit goddelijk mooie wezen precies wat ik zo graag wilde, en waarvan ik vaak had gedroomd.

Terwijl ik haar zalig bleef neuken, maakte ik mijn vinger nat, en duwde die zachtjes tegen dat geile sterretje aan. Langzaam kon ik naar binnen, terwijl ze haar kontje steeds verder omhoog duwde. Geil vroeg ze me om haar in haar kontje te neuken, waarop ik mijn lul uit haar dampende kutje terug trok. Zachtjes duwde ik mijn lul, die kletsnat was van haar kutgeil, in haar kontje, en neukte haar voorzichtig. “Harder, geile hengst van me, schreeuwde ze geil, harder!” Ik duwde mijn lul tot mijn ballen aan toe, in dat zalige kontje. “Ja dat is beter, zei ze kreunend. Neuk me hard! Neuk me keihard. Terwijl ik mijn lul zalig in en uit haar geile kontje zag gaan, kreunde en steunde ze hard. Wat een heerlijk gezicht was dit zeg, en wat een zalig strak gevoel. Ze schreeuwde dat ze alweer klaarkwam, en met een hand tussen haar benen door, kneep ze hard in mijn ballen. Ik voelde dat ik mu snel klaar zou komen, en ik voerde het tempo nog wat op. Even later spoot ik stralen warm sperma diep in dat geile kontje. Op datzelfde moment kwam ze alweer klaar. Uitgeput zaten we even later naast elkaar op de bank. Ze gaf me een zalige tongzoen, en zei, dat ze nog nooit zo lekker geneukt was, en zoveel keer achter elkaar was klaargekomen. “Blijf je slapen vannacht,” vroeg ze me, nog steeds opgewonden. Dat aanbod sloeg ik natuurlijk niet af.

Ik ben na die geweldige neukpartij bij haar blijven slapen. Toen ik die volgende morgen langzaam wakker werd, van een heerlijk gevoel in mijn zak, bleek dat ze er alweer zin in had. Zachtjes sloot haar warme mond zich om mijn hard kloppende eikel, terwijl ze met haar hand mijn ballen door mijn zak liet rollen. Zo was ik nog nooit wakker gemaakt. Ik zag, dat ze zichzelf met de andere hand heerlijk vingerde. Ik bleef op mijn rug liggen, en genoot van dit zalige gevoel. “Ben je wakker,” vroeg ze geil. Op mijn ja, kwam ze met haar hoofd onder de lakens vandaan, en gaf me een geile tongzoen. “Mm, zei ze, ik weet niet hoe het kan, maar ik ben toch zo geil.” Daar wilde ik haar met alle plezier wel vanaf helpen. Mijn handen gleden over haar prachtige borsten, en met mijn vingers kneep ik zachtjes in haar tepels, die harder en harder werden. “Ga door,” fluisterde ze zachtjes in mijn oor. Ik streelde en kneedde die zalige borsten nog even door, maar al snel daalde een van mijn handen naar beneden. Toen ik tussen haar benen kwam, voelde ik pas echt hoe geil ze was. Ze was letterlijk drijfnat, en toen mijn vinger haar klitje aanraakte, spreidde ze haar benen wijd, en kreunde ze; “Neuk me hard lieverd.” Gemakkelijk verdwenen er twee vingers diep in haar warme kutje. Terwijl ik haar in een rustig tempo vingerde, zoog ik op haar tepel. Ze draaide als een gek met dat zalige kontje van haar, en duwde haar kutje steeds harder tegen mijn hand aan.

Haar handen bleven ook niet stil, en ze trok me heerlijk aan mijn lul. “Ik wil je kutje proeven,” zei ik hees, waarop ze direct reageerde, en in negenenzestig positie boven op me kwam liggen. Direct voelde ik haar warme, zuigende mond weer over mijn lul zakken, terwijl ik haar drijfnatte kutje voor mijn ogen had. Oh, wat rook ze lekker. Ik likte haar geile kutje, en vergat ook haar klitje niet. Ze werd zo bloedje geil, dat ze mijn lul in een steeds sneller tempo pijpte. Dit moest niet lang meer duren, of ik zou klaarkomen, en dat wilde ik niet. Nadat ik met mijn tong vol de aanval opende op haar klitje, en met een vinger haar sterretje masseerde, kwam ze gillend klaar. Dit leidde in ieder geval even haar aandacht af, zodat ik wat rust kreeg. Haar lichaam bleef schokken, en het kutvocht droop uit haar kutje. Ik likte het gulzig op, want ze smaakte als een godin. “Wat kun jij lekker likken, zeg,” zei ze, nadat ze weer een beetje bij haar positieven was gekomen. “Nu zal ik jou een lekker klaar laten komen.” Ze lag nog steeds in dezelfde houding op me, maar kroop nu langzaam naar voren. Met haar rug naar me toe, ging ze op haar hurken zitten, en liet zich langzaam op mijn lul zakken. Steeds dieper zakte ze over me heen, tot mijn lul er tot mijn ballen inzat. Toen begon ze me af te rijden. Als een volleerd amazone reed ze op mijn lul. En wat een uitzicht had ik op die manier! Wild schudden haar borsten op en neer, terwijl ik mijn lul in en uit haar dampende kutje zag gaan. Binnen een minuut kwam ze alweer klaar, en voelde ik haar kutje strak om mijn lul heen knijpen. Wat een heerlijk neukbeest was dit zeg!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 14544 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Pech onderweg 1.”

Plaats een reactie